|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
jeszcze tylko się pochwalę, w październiku wracam na studia, tzn. w końcu je skończyć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3902 |
Rozeznanie
|
Melduję się
![]() i niestety lecę uczyć na kolejny egzamin ![]() dzisiaj stanełam na wage z rana i pokazało 59,5.. chyba stres robi swoje.
![]() |
#3903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zazdrość tylko przerwa w nauce poskakać, pofikać, trochę brzuszków, trochę przysiadów i kilka wdechów i dalej do nauki. I mózg się odświeży i mięśnie skrzypieć nie będą. A ochota na eklera naszła mnie już kilka dni temu. I pewnie skończy się tym, że będę musiała go wczamać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3904 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z chciejstwem mam podobnie. Ale od jednego eklera świat się nie zawali, jakbym zjadła 5 i codziennie po kilka sztuk. Taaa mów sobie kobieto tak dalej, jakbym zapomniała, że mam nad programowe kg. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale powiem szczerze, że w tym roku pobiję chyba rekord w trzymaniu zapasów słodkości ze Świąt - zwykle w połowie stycznia już było wszystko wymiecione, a w tym roku w szafie spoczywa mnóstwo nieotwartych czekoladek ![]() A dziś niestety na zumbę nie zdążyłam, ale i tak spędziłam godzinkę na siłowni, więc melduję, że wszelkie grzechy już odrobiłam! No i rano wielkie zaskoczenie i radość - na wadze 67,5 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak na siłowni godzina, to piknie. i gratuluję wagowego sukcesu ![]() ![]() ![]() ja przy was, to chyba się schowam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a jak karnet jest, to trzeba korzystać, może jak rozkręcisz, to woły juz nie będą potrzebne ![]() a pomarudzić sobie muszę, podobijać też, wiem głupie, ale Słoniku masz 67kg na liczniku nie wspomnę o wadze motylkowej Negri i Michalinki, a ja w sobotę miałam 74kg..... aaaaaaa ![]() dobra, żeby nie było, że tylko narzekam, pierwsza przerwa i na skakance 110, mam zamiar dobić dzisiaj do 1000 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3910 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I kieruje się powiedzeniem " Perfekcja należy się tylko silnym. Sama nie przyjdzie. Trzeba nad nią pracować. " ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Ja dziś przeprowadzam doleczanie, zaaplilowałam dwa kubki miód + cytryna + 5 ząbków czosnku i moczenie nóg w gorącej wodzie z solą ![]() ![]()
It always seems impossible until it is done. ![]() Edytowane przez Michalinka89 Czas edycji: 2012-01-18 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() moczenie nóg polecam i tylko jak wyjmiesz nogi to wytrzeć, nakremować i skarpety i pod koc! ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- a jak mnie pupa zaczęła boleć, pewnie od tego skakania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3912 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj miałam baaardzo zabiegany dzień. Dziś w sumie też ale znalazlam chwilę żeby Was odwiedzic ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3913 |
Rozeznanie
|
No co Ty ! Ja bym tak nie potrafiła.. Właśnie aż się zdziwiłam, bo przez ostatnie 3 dni jadłam jakieś 4 tys kalorii dziennie w postaci słodyczy dla zabicia złego humoru. Dlatego napisałam, że stres robi swoje jednak.
Dzisiaj tak samo już opędzlowałam pół słoika miodu i kupe owoców. Ale w chorobie nie ma co żałować witamin ![]()
![]() |
#3914 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dbaj o siebie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3915 |
Zakorzenienie
|
A ja dziś mam takiego agresora, że bez kija lepiej nie podchodzić! Okazało się, że muszę pisać zaliczenie z prawa farm. , bo nie było mnie na 3 wykładach, z czego na 2 byłam chora i mam zwolnienia lekarskie. Ale nie. Szanowna Pani Profesor nie uznaje zwolnień lekarskich. I nie mam pojęcia jak ja mam się tego nauczyć, skoro nikt nie robił notatek. Poza tym ta baba jest taka, że normalnie się jej boję, jest nieobliczalna i pewnie będzie robić wielkie problemy z zaliczeniem. Świetnie, po prostu świetnie. Na 5 roku studiów takie cyrki odstawiać :[
Jak wróciłam do domu, skakałam na skakance tak długo, aż nie padłam z wycieńczenia - nie miałam siły się przynajmniej denerwować. Wrrrr! I mam ochotę się objeść słodyczami. Nie wiem, jak długo wytrzymam, ratunku! To nie jest mój dzień, chyba pójdę spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Współczuję sytuacji. Niestety, bardzo często osoby z prof i dr przed nazwiskiem myślą, ze są pępkiem świata, do tego są mega nieludzkie. sama tego kiedys doswiadczylam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3917 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() miodzio i owoce ![]() Jak zaczęłam wcinać co dziennie pomarańcze, to (odpukać twutwu) nic mnie nie łapie. A jakie pomarańcze pyszne i jak zjem takie, to najedzona i zadowolona ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() skacz, skacz ile wlezie. Napij się kakao i odpocznij ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() teraz nerwy tracę, bo muszę zrobić portfolio i stworzyć swój profil - opisać siebie, cele i inne bajery. Obejrzałam profile innych i się załamałam. Z tego wszystkiego co chwila skaczę na skakance mam już na liczniku 500, z psem byłam na dłuższym spacerze i dalej męczę ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3918 |
Rozeznanie
|
Słonik napewno się wszystko ułoży
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Jeju a ja sie czuje tragicznie mam gorączke a jutro egzamin ![]() ![]()
![]() |
#3919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Michalinko do łóżka marsz!!! I polecam łyknąć aspirynę albo polopirynę. A po egzaminie do lekarza! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
na skakance 760 i 200 pajacyków.
idę jeszcze z psem na dworek i spać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3921 |
Wtajemniczenie
|
Jak czytam o przebojach na studiach to mnie szlag trafia, że ci wszyscy wykładowcy, ćwiczeniowcy to osoby wyksztłacone jedynie w swojej branży, a nie mają za grosz obycia w życiu, z ludźmi :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
Na dzień dobry na skakance 120
![]() i zaraz wracam do pracy, bo po południu jadę przemeblować galerie. windbag - takie uroki studiowania, ale jak się wygra takie zaliczenie, to jaka radocha ![]() Michalinko jak zdrówko dzisiaj? Oczywiście za egzamin kciukuję ![]() Słoniku i jak wyżyłaś się wczoraj czy poszłaś spać. Mam nadzieję, że dzisiaj dzień będzie lepszy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3923 |
Raczkowanie
|
Witajcie,
ja nadal utykam w przedsionku. Próbowałam się do was dostać wczoraj ze cztery razy o różnych porach dnia... Przedwczoraj więcej, bo jeszcze myślałam, że się wszystko odblokowało jednak w pon.... U mnie dobrze i źle. Dobrze, bo wczoraj bardzo dużo chodziłam, zrobiłam sobie kilkuprzystankowy spacer parkiem, przedwczoraj strzeliłam sobie shred 2, ale musiałam czasem lekko oszukiwać, bo strasznie mi padła kondycja. I oczywiscie trzymam się jedzenia co trzy godziny. Źle natomiast jest z podowu dwóch wpadek: przedwczoraj zjadłam kilka herbatników (z 6 będzie....), natomiast wczoraj pobiłam rekord, bo zjadła zestaw w Mc Donalds. Nie byłam w żadnym fastfoodzie od min. trzech lat, a spotkałam się wczoraj z koleżanką, która te fastfoody uwielbiaa. Dawno sięz niąnie widziałam, miała jakieś zniżki, nadeszła mojapora posiłku i robiłam siecoraz bardziej głodna i jakoś samo sie stało.... ![]() ![]() W ogóle szukałam dziś mojego ostatniego posta, żeby przeczytać co się u Was zmienio od tamtej pory, ale go nie znalazłam.. O_o. A wiem, że był, bo Negra na niego odpowiedziała.... Forum chyba daje mi jakieś wyraźne sygnały, żebym sobie poszła ![]() Całuję, a po weekendzie już wracam na stałe, bo będę mieć moją Toshibkę! ![]()
![]() |
#3924 |
Zadomowienie
|
Ja też się melduję na chwilkę i uciekam. Obiecuję, że nadrobię posty, wstawię przepis i zdjęcia. Na razie jestem trochę zaganiana, w końcu mam więcej pracy, a poza tym wczoraj mój TŻ dostał tel,że we wtorek znów wyjeżdża do Szwecji. Tak więc będę miała dla Was więcej czasu
![]()
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
O niee, naskrobałam takiego długiego posta i mi się mozillka zwiesiła, no co za pech :[
No to w skrócie tym razem: - dziękuję za wsparcie, dziś już jest lepiej, nie miotam gromami na prawo i lewo ![]() - wczoraj wyżyłam się, ale i niestety podjadłam - garść chrupek bekonowych, garstkę orzeszków w panierce, 5 pianek jojo i na obiad dowaliłam sobie kuraka z rożna ze skórką - wieczorem miałam wyrzuty sumienia i odmówiłam sobie kolacji :P - zaraz mykam na siłownię spalić wczorajsze grzeszki, a potem niestety biorę się ostro za naukę - w poniedziałek czeka mnie ostatni poważny egzamin na studiach, muszę dać radę! Miłego dnia Dziewczęta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3926 |
Raczkowanie
|
stosował ktoś już jakieś SKUTECZNE tabletki spalające tłuszcz, albo zmniejszające apetyt lub przyśpieszające odchudzanie? proszę o kontakt, bardzo mi zależy
![]()
![]() |
#3927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za batoniki ![]() ![]() Pestko tylko nigdzie nie idź, ie zostawiaj nas ![]() ostatnio pisałaś o pracy, o tym, że masz drescode i że każą ci mówić, że masz duże doświadczenie. I że idziesz na spacer do Łazienek! Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3928 |
Zadomowienie
|
A ja się pochorowałam... Wstałam 20 min temu. Po prostu czuję się fatalnie. Wczoraj też spanie do późna, do 13 chyba. Agrrr...
Zauważyłam u siebie 1 rzecz, ja bardzo nie lubię wcierać w siebie godzinami balsamów ujędrniających więc jak robię kąpiel to dodaję do wody parę "wycisków" oliwki z ziaji antycellulitowej i to w jakimś, może niewielkim stopniu ale poprawiło mi skórę (zanim zaczęłam stepperować i robić cokolwiek innego to to już stosowałam). Od wczoraj ściągam ćwiczenia turbofire podobno nic nie spala tłuszczu tak jak to. Na googlach jest masę pozytywnych opinii o tym i na wizażu w ich wątku, są też zdjęcia z rezultatami i po prostu ![]() ![]() Zobaczymy. a, tu jest przykładowa zaawansowana sekwencja ruchowa, ćwiczenia trwają ok godziny, są podzielone na różne zestawy http://www.youtube.com/watch?v=_iAT1-94khE Edytowane przez Achnes Czas edycji: 2012-01-19 o 10:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() - wyżyłaś się i to ostro ![]() - a na siłowni to 2 godziny teraz i to godzina na spalaniu - rowerek, bieżnia, stepter, orbitek. - za ostatni poważny egzamin ![]() ![]() Cytat:
Nie ma też magicznej różdżki, zaklęcia czy eliksiru. To nie magia cud. Żeby schudnąć trzeba popracować! Na spalanie tłuszczu ruch a zmniejszenie apetytu ćwiczyć silną wolę. A tabletki na odchudzanie, to w większości placebo. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3930 |
Rozeznanie
|
Hej hej no niestety moja choroba się rozwineła i mam antybiotyki na egzamin nie zdołałam pójść jedynie do lekarza
![]() Ja to jak zwykle chora jak nie trzeba ![]() Właśnie leże w łóżku i próbuje opracować badania do pracy inżynierskiej. Co mi średnio wychodzi. I w dodatku strasznie dziwi mnie fakt, że dziś stanełam na wadze i było 59 ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.