|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.
Cytat:
|
|
#3902 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co to jest?? ![]() Ja miałam dziś na śniadanie owsiankę z truskawkami (fajnie zjesc truskawki zima )na drugie mam 2 kromki chleba, sałatkę z pieczarek, jajek, ogórka konserwowego, papryczki peperoni polane jogurtem i musztarda rosyjska ![]() potem pol ananasa a na obiad ziemniak, warzywa na parze i kurczak teryiaki kolacja: wiesniak ze szczypiorkiem i rzodkiewka Edytowane przez Aniap23 Czas edycji: 2011-03-08 o 10:33 |
|
|
|
|
#3904 |
|
Raczkowanie
|
Ja już po dzisiejszej porcji sprzątania - udało mi się zmobilizować, więc jestem bardzo dumna z siebie
Teraz w nagrodę kilka ostatnich minut relaksu z karmelową Inką przed wyjściem do pracy. Wg mnie ona nie potrzebuje słodzenia, z tym, że ja w ogóle nie słodzę ani herbaty ani kawy. Miłego dnia |
|
|
|
#3905 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wręcz po ścianach chodzę, bo mi czegoś brakuje
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po zajęciach i mam w sobie tyle energii,że szok
![]() Ps. Sweet ja już nie słodzę od kilku lat
|
|
|
|
#3907 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślę, że słodzenie to kwestia przyzwyczajenia i silnej woli
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ale mam ochotę na basen ale nie ma z kim a sama dupy nie ruszę !
![]() U mnie dziś: śniadanie: owsianka na mleku z plastrami małego banana ,cynamon ,kilka rodzyn śniadanie 2: kromka razowca ze śliwką i twarogiem i kawał ananasa
|
#3909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) ale też nie żałuję... 10 % mówisz to chyba zjem jeszcze jednego ![]() PS. Ja nie słodzę herbaty, kawę muszę (słodzikiem) |
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza dzisiaj? Pewnie wszystkie grzeszycie
|
|
|
|
#3911 |
|
Rozeznanie
|
a gdzie tam
|
#3912 |
|
Zadomowienie
|
Niee, wcale nie
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie dzisiaj nie grzeszę
no chyba, że uznać za grzech 2 żelki (ok30kcal ) reszta ładniutko choć zamiast jednego posiłku zjadłam ok 50g orzeszków prażonych (w drodze więc taki lunch) Waga mnie dobija nadal, chyba, że zaczęłam tyć jak to IR kiedyś prognozowała prawie od jabłka czy listka sałaty![]() Dziękuję za życzenia z dzisiejszej okazji również życząc Wam zadowolenia z siebie i satysfakcji we wszystkim czego się podejmujecie. Diety także choć nie na pierwszym miejscu
|
|
|
|
#3914 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25598199]Nie no Kochana jesz normalnie więc od listka sałaty nie zaczniesz tyć
O! kolejny raz ducha udało mi się wywołać duszka może, albo elfa Nie wiem, wydaje mi się że jem mało jak na zero spadków..Może inna forma ćwiczeń (na wyższym obciążeniu orbitreka) ma swój udział bo mięśnie przyrastają..a tego też nie chcę
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25598199]Nie no Kochana jesz normalnie więc od listka sałaty nie zaczniesz tyć
A ja kiedyś wspominałam ,że psychika ma dużo do 'powiedzenia' ,że jeśli sobie wmawiamy ,że o dużo zjadłam i o zjadłam batona i przytyje to ma duży wpływ. Trzeba sobie powtarzać jestem chuda codziennie przed lustrem.
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzę grubasa a będę mówić patrząc w lustro..ale kościotrup, kości na wietrze, chucherko, trzcinka, oświęcim
|
|
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie ,że u mnie sielanka i od razu I love my body no ale chociaż to. Ps. Luknijcie na bloga wstawiłam wpis. ;p
|
|
#3919 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam takie zakwasy po wczoraj, że ho ho
Wczoraj zrobiłam 40 minut orbitka, 8 minutes abs, 10 stretching i tamilee webb ja chcę mieć takie ramiona Dzisiaj zgrzeszyłam Ale od jutra zero słodyczy i słodkich, gazowanych pić, a także soki precz. ![]() A tu @ się zbliża. Chyba na wagę nie będę wchodzić, bo to depresją się zakończy.
|
|
#3920 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ja już powróconam do domu po pracy Za chwilę uciekam do łóżka z książką, mam plan pospania jutro. A dziś był dobry, miły dzień, jakoś chciało mi się uśmiechać - lubię takie dni. ps za to na wagę boję się wejść, bo jakoś nic mi po tym okresie nie schodzi, portki nadal ciasne ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3921 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem co to PCO
ale niedoczynności nie mam poza tym wiosną/latem chudłam ładnie więc to nie w zdrowiu problem..tylko w rozwalonej przemianie materii jak sądzę...bywały okresy gdy wtedy jadłam naprawdę mało to się rozregulowała, organizm przestawił na tryb magazynowania..może też to jest związane z zimą jakoś i na wiosnę spadną te ostatnie kg![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() za takie urozmaicone ćwiczenia
|
|
|
|
|
#3922 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja to niestety mam
|
|
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3924 |
|
Wtajemniczenie
|
joasia-sia - a zależy co mi wpadnie z tym drugim śniadaniem i podwieczorkiem
jakaś surówka, serek wiejski, grahamka zależy co zjem na pierwsze a na podwieczorek to jakaś galaretka gotowa w pojemniczku lub batonik musli, czy owoce suszone z orzechami ![]() no dobra to jak się mam chwalić to od razu wszystkim tak więc: po pierwsze oto moje pyszne śniadanko 3 łyżki owsianych, 1 łyżka otrąb prażonych mielonych wymieszane z jajkiem, łyżką jogurtu naturalnego, połową tuńczyka z puszki, ziołami prowensalskimi i hop na patelnię w formie placka, na koniec posmarowany pesto do tego inka karmelowa ![]() po drugie haha idę kupić stanik a co mi tam po trzecie wczoraj był grzech czekoladowy o 22 wieczorem, więc chciałam sprawdzić jak to wpływa na organizm a tu 0,2 kg mniej i to przy @ ![]() po czwarte będę miała umowę w pracy zakładam osobne konto i odkładam na nim pieniądze na mieszkanie kiedyś trzeba się wyprowadzić
|
#3925 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Może jeśli przeszkadza Ci ta sytuacja, to warto iść do porządnego dietetyka, który powie Ci, jak z tego wyjść? Ja też przytyłam odrobinę po tamtym miesiącu, wiec postanowiłam chociaż trochę więcej maszerować, żeby rozruszać kości i wrócić do białkowych kolacji. Cytat:
![]() Gratuluję i spadku (u mnie po okresie wzrost, co oznacza, że chyba muszę coś poprawić, wrrr) i przede wszystkim umowy - niech Ci się dobrze tam pracuje i szybko składa pieniądze Ja już po śniadaniu, zaraz idę na drugą część sprzątania. Swoją drogą, trzeba mieć talent , żeby kawalerkę sprzątać na trzy razy A potem może uda mi się wyjść trochę wcześniej do pracy i zrobić mały spacer
|
||
|
|
|
#3926 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co miałaś dobrego na śniadanko?
|
|
#3927 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam nadczynność tarczycy, więc niby chudnie mi się łatwiej, ale to nie jest tak do końca.
U mnie dzisiaj na śniadanie: serek wiejski lekki z garścią orzechów balsamico i dwoma łyżkami otrąb i łyżką miodu plus kawa inka z mlekiem.
|
#3930 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
Dirty: Czuję jak rosnę... ![]() dzisiaj (mam nadzieję, że zdążę ) zrobię sobie chlebek ![]() a tymczasem mykam
Edytowane przez OneSweetTaste Czas edycji: 2011-03-09 o 10:43 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.

wręcz po ścianach chodzę, bo mi czegoś brakuje

) ale też nie żałuję... 10 % mówisz 

) reszta ładniutko choć zamiast jednego posiłku zjadłam ok 50g orzeszków prażonych (w drodze więc taki lunch) Waga mnie dobija nadal, chyba, że zaczęłam tyć jak to IR kiedyś prognozowała prawie od jabłka czy listka sałaty

ale niedoczynności nie mam poza tym wiosną/latem chudłam ładnie więc to nie w zdrowiu problem..tylko w rozwalonej przemianie materii jak sądzę...bywały okresy gdy wtedy jadłam naprawdę mało to się rozregulowała, organizm przestawił na tryb magazynowania..może też to jest związane z zimą jakoś i na wiosnę spadną te ostatnie kg
za takie urozmaicone ćwiczenia