Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-16, 23:46   #3901
karinka124
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Nie zamawiałam, bo nie mam dziurek w uszach
Bardzo miło mi się zrobiło, że o mnie pomyślałaś

Użyłam też mleczko Granat i Mango. Bardzo szybko się wchłania, a skóra po nim jest gładka i sprawia wrażenie od razu nawilżonej Zobaczymy jak będzie jutro, ale w tej chwili jestem z niego zadowolona Tylko szkoda, że zapach nie jest bardziej intensywny
a no tak , zapomniałam
pomyślałam ,ze skoro masz paczkę już z 6 to może i coś z biżuterii

ale chyba zamówię kolczyki, jeśli nie znajdę innych fajnych i najwyżej zwrócę jak się nie spodobają

co do mleczka to dość długo czuć nawilżenie na skórze dla mnie to jest b.db balsam

---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Wiecie co mi przypomina pomarańczowe Scentini? Białą Pur blance i perceive, taki mix
hmm a dla mnie nie
coś innego ale nie mogę sobie przypomnieć co
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-16, 23:59   #3902
Ewlyn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Jaki kolorek wzięłaś? Chciałabym żeby wróciły farby do włosów w Avonie,pamietam że daawno temu były

Pytanko do wszystkich dziewczyn,na jaki kolor farbujecie włosy?
Ja tylko poprawiam moj naturalny blondziakowy kolor, bo natura dala mi taki mysi troche i wystarczy ze farbuje 3 razy w roku.

Cytat:
Napisane przez Douce24 Pokaż wiadomość

jak przyjdzie mi paczka w pon i próbki to dam Ci znać .. mam nadzieje że zdaze dać ci info przed złozeniem zamówienia

Jakby co to ja bardzo prosze
Wysylam zamowienie we wtorek dopiero.
Ewlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 05:29   #3903
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Robisz tylko smaka innym moja dopiero będzie w poniedziałek
Cytat:
Ja siwieję od jakichś 3 lat,niewiele,bo troszkę włosów z przodu,na czubku głowy,no ale już niestety

Zazdraszczam moja we wtorek,już się nie mogę doczekać
Opowiedz potem jak wrażenia
Mnie nie tyle fakt buszowania w paczce cieszy, co fakt, że paczkę mam. Zamawiałam w środę w nocy, z k06. Termin dostawy w strefie był na wtorek. Liderka powiedziała, że na pewno nie przyjdzie wcześniej niż w poniedziałek. Pani na infolinii to samo. A ja te kosmetyki koniecznie musiałam mieć na dzisiaj, żeby je dać koleżankom ze studiów przed świętami. O 17 już straciłam nadzieję i zaczynałam obgryzać paznokcie z nerwów, zastanawiając się, co ja teraz biedna pocznę z klientkami rozsianymi po całym województwie A tu SMS przyszedł koło 18. Nawet nic nie obejrzałam ani nie obwąchałam, tylko popakowałam w reklamówki. Teraz żałuję, bo to była moja pierwsza duża paka. Jak otworzyliśmy, to TŻ powiedział: ojej, ale tego dużo
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 07:14   #3904
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
już trzy mi też się nie podoba [ torebka Magdalena ]
Dla mnie nawet mogłaby być, ale nie podobają mi się elementy w kolorze starego złota I kompletnie nie warta swojej ceny

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 07:41   #3905
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
A może klientka nie docisnęłam końcówki z pędzelkiem do buteleczki i dlatego wylatuje jej bokami??

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Moja będzie dopiero w środę
moja pewnie też, bo czekam na zamówienie od jednej klientki -w poniedziałek rano ma się odezwać -zależy od niej bo brakuje mi 80 kilka złotych do 35%

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
ciekawa jestem tych sassy, bo lubię słodziaki

miałam napisać dzisiaj o samoopalaczu i tak się zakręciłam, że nie wiem czy już pisałam czy nie, a już nie chcę mi się szukać, więc polecam jak najbardziej zero smug, nierówności etc. dodam, że ostatni raz samoopalacaz to używałam chyba z 5 lat temu to wprawy nie mam i "opalenizna" taka naturalna, aż się zdziwiłam chyba zrobię zapas na zimę, bo seria sun tylko latem w avonie

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

niedługo trendi dostaną k9 i znowu będziemy szaleć na forum
a teraz dobranoc
no i to po niedzieli już powinny mieć
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 08:11   #3906
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Lamarii777 Pokaż wiadomość
Sarunieczka - dzięki za opinię
A poleciłabyś jakąś bardzo dobrą szminkę? Oczywiście z avonu
Polecam szminkę Uwodzicielskie Nawilżenie,ma i wyraźny kolor,i odżywienie na ustach,bo jest kremowa,i nie ściera się tak szybko jak szminka Anew Szminki Ultra Colour Rich też są bardzo dobre

Cytat:
A moja Mamuśka jest bardzo z nich zadowolona Ma kilka odcieni i mimo, że od czasu do czasu testuje inne, to zawsze wraca do Luksusowej Stwierdziła, że jeśli ma popękane usta, to po niej właśnie szybciej jej się goją. Sprawia, że usta są gładkie, delikatne.
No właśnie,bo ta szminka to bardziej jak kredka odżywcza do ust,fakt że odżywia,ale mnie nie odpowiada bo bardzo szybko znika kolor z ust

Cytat:
niedługo trendi dostaną k9 i znowu będziemy szaleć na forum
a teraz dobranoc

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Dla mnie nawet mogłaby być, ale nie podobają mi się elementy w kolorze starego złota I kompletnie nie warta swojej ceny
Mnie osobiście Magdalena też się średnio podoba,mimo że lubię małe torebeczki-listonoszki,ta nie wpadła mi w oko
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 08:14   #3907
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Mam prośbę do trenndujących: czy mogłybyście podać linki do netto i AM do ściągnięcie ze strefy do K8? Bardzo proszę

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 08:20   #3908
Janki
Raczkowanie

Dziewczyny od czwartku mam statut wysłane do nadawcy a paczki do tej pory nie mam w paczkomacie. Myślałam, że wczoraj dostanę sms po 18 a tu nic. Czy przez sobotę niedzielę mogą być opóźnienia?
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 08:29   #3909
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Mam prośbę do trenndujących: czy mogłybyście podać linki do netto i AM do ściągnięcie ze strefy do K8? Bardzo proszę
ZAWSZE są w moim PODPISIE! Noszę je nonstop a i tak są szukane

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Dziewczyny od czwartku mam statut wysłane do nadawcy a paczki do tej pory nie mam w paczkomacie. Myślałam, że wczoraj dostanę sms po 18 a tu nic. Czy przez sobotę niedzielę mogą być opóźnienia?
a termin dostawy na strefie na kiedy masz?? na sobotę??
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 08:31   #3910
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
kochana to nie sa ''opuznienia'' bo na pewno terminu dostawy nie mialas ani na sobote ani na niedziele to wszystko zalezy od danego oddzialu inpost jedne pracuja w weekendy inne nie czasem tez skrytki sa wszystkie zajete wiec skoro masz termin na poniedz lub wtorek to do wtedy na pewno dostaniesz dlatego nie ma sie co nastawiac ze paka bedzie szybciel a pozniej byc rozczarowanym
Stary 2011-04-17, 08:31   #3911
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem dokładnie jak to jest z paczkomatami, ale wydaje mi się, że te które dostają paczkę już w sobotę mieszkają bliżej Garwolina dziewczyny, które dostały wczoraj na paczkomat skąd jesteście
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 08:35   #3912
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Cytat:
Napisane przez in bloom Pokaż wiadomość
kochana to nie sa ''opuznienia'' bo na pewno terminu dostawy nie mialas ani na sobote ani na niedziele to wszystko zalezy od danego oddzialu inpost jedne pracuja w weekendy inne nie czasem tez skrytki sa wszystkie zajete wiec skoro masz termin na poniedz lub wtorek to do wtedy na pewno dostaniesz dlatego nie ma sie co nastawiac ze paka bedzie szybciel a pozniej byc rozczarowanym
dokładnie! Ta paczka na pewno jeszcze nie jest paczką przeterminowaną!!

Edytowane przez dokia
Czas edycji: 2011-04-17 o 08:38
Stary 2011-04-17, 08:58   #3913
Janki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
ZAWSZE są w moim PODPISIE! Noszę je nonstop a i tak są szukane

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

a termin dostawy na strefie na kiedy masz?? na sobotę??
no właśnie jak składałam zamówienie nie zwróciłam na termin dostawy. A teraz nie wiem gdzie go można podglądnąć na srefie.
A jak pierwszy raz składałam zamówienie na paczkomat to do mnie sms nie przyszedł, a paczka już była. Dopiero moja liderka dzwoniła do Warszawy i wysłali mi powtórnego sms

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Acha jestem z Rzeszowa. No cóż trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać. Paczka nie zginie.
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 09:13   #3914
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
no właśnie jak składałam zamówienie nie zwróciłam na termin dostawy. A teraz nie wiem gdzie go można podglądnąć na srefie.
A jak pierwszy raz składałam zamówienie na paczkomat to do mnie sms nie przyszedł, a paczka już była. Dopiero moja liderka dzwoniła do Warszawy i wysłali mi powtórnego sms

---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Acha jestem z Rzeszowa. No cóż trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać. Paczka nie zginie.
nie zginie, nie zginie,..... termin najwcześniejszy z k6 to był 18.04 jeśli kurierem, pierwszy z własnego to 19.04 - mają czas
jak będą wolne miejsca w paczkomacie to pewnie dzisiaj odbierzesz, wszak dziś jest niedziela pracująca więc bądź dobrej myśli
Stary 2011-04-17, 09:14   #3915
karolinka1510
Przyczajenie

Smile Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Witam Wszystkich!

Przypadkiem znalazłam Wasze pogaduchy na temat avonu, a sama jestem konsultantką, chciałabym Was zapytać czy macie wszystkie kody tych specjalnych ofert, codziennie był inny produkt, może ma któraś z Was gdzieś zapisane, gdyby któraś miała chwilkę czasu proszę o wrzucenie na forum i tak na marginesie chyba do Was zacznę wpadać na stałe
jestem z Kalisza, przygarniecie mnie do swojej paczki??

Karolina
karolinka1510 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 09:28   #3916
p_misiowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
nie zginie, nie zginie,..... termin najwcześniejszy z k6 to był 18.04 jeśli kurierem, pierwszy z własnego to 19.04 - mają czas
jak będą wolne miejsca w paczkomacie to pewnie dzisiaj odbierzesz, wszak dziś jest niedziela pracująca więc bądź dobrej myśli
to ja też będę dobrej myśli bo już się doczekac nie mogę

KOCHAM!

p_misiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 09:31   #3917
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
a kiedy składałaś zamówienie, i kiedy miałaś fakture? ja tez mam taką cichą nadzieję że będzie dzisiaj
Cos tu cicho dzisiaj dziewczyny czyżbyście poleciały na zakupy z glamour
Przepraszam ze tak późno odpisuje, ale byłam na zakupach z glamour
składałam zamówienie w środe, w czwartek fakturka, a w piątek ok. 17 status " wysłane do dostawcy "

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
nie wiem dokładnie jak to jest z paczkomatami, ale wydaje mi się, że te które dostają paczkę już w sobotę mieszkają bliżej Garwolina dziewczyny, które dostały wczoraj na paczkomat skąd jesteście

ja mieszkam ok. 170 km od Gawrolina
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 09:31   #3918
szczesliwa19
Raczkowanie

GG do szczesliwa19

Cytat:
okolice Olsztyna, więc do Garwolina mi daleko
szczesliwa19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 09:37   #3919
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Cytat:

W środę składałam jedno zamówienie, we czwartej drugie. W piątek obie paczki miały status wysłane do dostawcy. W sobotę dostałam sms z paczkomatu-była tam paczka zamówiona we czwartek. Środowej jeszcze nie mam. Mieszkam w Chorzowie

Edytowane przez Czarindia
Czas edycji: 2011-04-17 o 09:38
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 09:43   #3920
EvaBS
Raczkowanie

Cytat:
Jaki kolorek wzięłaś? Chciałabym żeby wróciły farby do włosów w Avonie,pamietam że daawno temu były

Pytanko do wszystkich dziewczyn,na jaki kolor farbujecie włosy?

Ja dziś się właśnie farbnę,przyciemnię trochę bo d jakiegoś czasu robiłam albo kasztanem,albo czekoladą,dziś zrobię ciemną czekoladę

Nie farbuję włosów... żle wyglądam w innych kolorach niż mój naturalny...jakoś siebie nie widzę... naturalnie mam nawet pasemka - balejaż i jestem z mojego naturalnego koloru włosów

Jutro paczka będzie u mnie ... i sprawdzę sassy....Rare gold ... dla siebie mało wzięłam.... klientki były rozrzutne w tym katalogu dla mnie 6 bardzo dobra !
Zwierzątka duże i małe

Edytowane przez EvaBS
Czas edycji: 2011-04-17 o 09:46
EvaBS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 10:10   #3921
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawa jestem tych sassy, bo lubię słodziaki

miałam napisać dzisiaj o samoopalaczu i tak się zakręciłam, że nie wiem czy już pisałam czy nie, a już nie chcę mi się szukać, więc polecam jak najbardziej zero smug, nierówności etc. dodam, że ostatni raz samoopalacaz to używałam chyba z 5 lat temu to wprawy nie mam i "opalenizna" taka naturalna, aż się zdziwiłam chyba zrobię zapas na zimę, bo seria sun tylko latem w avonie
Ja kiedyś lubiłam słodziaki i jeszcze z tamtych czasów mam w szufladzie Make Me Wonder
A jak nakładałaś ten samoopalacz? Starałaś się dokładnie i równomiernie czy raczej tak jak balsam? Ja balsam nakładam szybciutki i nawet nie patrzę gdzie ile mi padnie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
a no tak , zapomniałam
pomyślałam ,ze skoro masz paczkę już z 6 to może i coś z biżuterii

ale chyba zamówię kolczyki, jeśli nie znajdę innych fajnych i najwyżej zwrócę jak się nie spodobają

co do mleczka to dość długo czuć nawilżenie na skórze dla mnie to jest b.db balsam

hmm a dla mnie nie
coś innego ale nie mogę sobie przypomnieć co
Miałam coś z biżuterii: pierścionek Priya rozmiar 8 Dla Mamuśki, bo jej ślubna obrączka nie chce już wchodzić na palec Dla mnie ta jest jednak za szeroka i przez to mi się średnio podoba. Mamuśka też miała troszkę dziwną minę mimo, że wcześniej sprawdzała wymiary... Wczoraj jak pomknęliśmy na zakupy to ją założyła i zegarek Pavia Dokia jeszcze raz dziękuję za fotki

Wczoraj testowałam mleczko Granat i Mango. Dziś moja skóra nadal jest nawilżona, więc to nie było tylko złudzenie Już nawet zaczęłam kombinować kiedy opłaca się je kupić, ale przypomniało mi się, że mam jeszcze 2 nietknięte balsamy SPA sake & rice Wstrzymam się z mleczkami. Kiedyś na pewno się jeszcze pokażą

Tak na 90% jestem zdecydowana na Far Away Drams

Cytat:
Ja jeszcze nigdy nie dostałam sms'a w sobotę czy niedzielę Zazwyczaj przychodził w poniedziałek koło 12

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Zaraz przetestuję próbkę nowego zielonego kremu na dzień Solutions Wczoraj bałam się użyć wersję na noc, bo po raz pierwszy użyłam kuracji glikolowej. Jeśli dostałabym uczulenia, to nie wiedziałabym od czego
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 10:10   #3922
punk666girl
Zadomowienie

Cytat:
A może klientka nie docisnęłam końcówki z pędzelkiem do buteleczki i dlatego wylatuje jej bokami??
Nie mam zielonego pojęcia, dzisiaj się z nią spotkam i zobaczę co jest nie tak, ale jeśli mówicie, że miałyście podobnie... No nic, kiedyś musiała być ta pierwsza reklamacja [perłowa kuracja do paznokci]
Stary 2011-04-17, 10:12   #3923
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Ja składałam w czwartek wieczorem, a w sobotę ok. 13 miałam już sms od paczkomatu
już którąś kampanię z rzędu tak mam

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 10:19   #3924
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedyś lubiłam słodziaki i jeszcze z tamtych czasów mam w szufladzie Make Me Wonder
A jak nakładałaś ten samoopalacz? Starałaś się dokładnie i równomiernie czy raczej tak jak balsam? Ja balsam nakładam szybciutki i nawet nie patrzę gdzie ile mi padnie
tak jak balsam, tylko wcierałam do suchości, tak jak się nakłada antycelulit z masażem
Stary 2011-04-17, 10:35   #3925
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
tak jak balsam, tylko wcierałam do suchości, tak jak się nakłada antycelulit z masażem
Przez Ciebie zaczynam się nad nim zastanawiać
Klientka go teraz zamówiła, więc jestem ciekawa również jej reakcji [samoopalacz]
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 10:36   #3926
platekrozy
Zakorzenienie

Dziewczyny jutro wreszcie paczka

Ja w tym katalogu zamowiłam za 200 zł,wiec czekam na wiele rzeczy,że nawet wszystkich wymienic nie potrafię Jednak gorzej będzie,jak przyjdzie moment płacenia
platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 10:47   #3927
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Przez Ciebie zaczynam się nad nim zastanawiać
Klientka go teraz zamówiła, więc jestem ciekawa również jej reakcji [samoopalacz]
odkąd przestałam korzytać z solarium, to mam białe nogi z czasem się opalą, ale pierwsze wyście bez rajstop w sukience, masakra a tu parę godzin i są ok
Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość

Ja w tym katalogu zamowiłam za 200 zł,wiec czekam na wiele rzeczy,że nawet wszystkich wymienic nie potrafię Jednak gorzej będzie,jak przyjdzie moment płacenia
no, moja faktura opiewa na 235dobrze że termin zapłaty po świętach
Stary 2011-04-17, 10:54   #3928
platekrozy
Zakorzenienie

Cytat:
no, moja faktura opiewa na 235dobrze że termin zapłaty po świętach
Tzn.mi chodziło,że ja sama zamówiłam za 200 zł,a tak to za 550zł.No i że sama mam zapłacic dużo
platekrozy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 10:56   #3929
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cześć dziewczyny Zanim Was nadrobię to się muszę pożalić

Zamówiłam pierwszy raz paczkę na paczkomat, dostałam wczoraj sms więc dziś z rana pojechałam po paczkę i co? Jakiś ku*as podpierdzielił klawiaturę do wpisywania kodu... po prostu świetnie :/
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 11:01   #3930
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:

Miałam coś z biżuterii: pierścionek Priya rozmiar 8 Dla Mamuśki, bo jej ślubna obrączka nie chce już wchodzić na palec Dla mnie ta jest jednak za szeroka i przez to mi się średnio podoba.

Tak na 90% jestem zdecydowana na Far Away Drams

Zaraz przetestuję próbkę nowego zielonego kremu na dzień Solutions Wczoraj bałam się użyć wersję na noc, bo po raz pierwszy użyłam kuracji glikolowej. Jeśli dostałabym uczulenia, to nie wiedziałabym od czego
Podoba mi się ten pierścionek Priya,zaraz zerknę czy na katalogowym jest ja lubię mieć jeden pierścionek ne jednej łapie,na środkowym palcu i musi być duży,najlepiej właśnie "obrączkowy",nie lubię cienkich delikatnych pierścionków z oczkiem

Kupuj Kochana FAD,właśnie wróciłam z kościoła i nie uwierzycie,2 osoby powiedziały że ładnie pachnę koleżanka z którą byłam,i...pewien starszy pan który mnie uwielbia i zagaduje po mszy,nie szkodzi że ma prawie 90 lat grunt że ładnie pachnę

Jak przetestujesz zielony Solutions daj znać,bo z nowych Solutions myślę dla siebie właśnie o zielonym napisz czy pachnie delikatnie,i jak się wchłania krem na dzień,i ten na noc czy jest tłusty

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość

Ja mam do płacenia już po zarobku na koleżankach prawie 90 zł za swoje kosmetyki ale wyjątkowo się cieszę na przybycie paczki,FAD tak tanio będzie,i podkład,i nowa szmikna Shine której jestem ciekawa
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości