A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-04, 09:18   #3901
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez kamisiaa88 Pokaż wiadomość
Troszke nas tu tych malutkich jest
Ja też się zaliczam do tego grona: mam 160cm wzrostu, a TŻ prawie 180cm. Moje obcasy ślubne będą miały max. 9cm, bo wyższych w butach tanecznych nie robią

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Spotkanie wyszło bardzo miło i juz jest zaproszenie na kolejne
a i proszę nas dopisać w kalendarzu na 1 stronie - 23 czerwiec 2012

w piątek jedziemy podpisać umowę z zespołem,a w następnym tygodniu resztę ile biorą Wasze zespoły?
Fajnie, że spotkanie się udało, na pewno lekki stresik był przed, ale jak się okazuje niepotrzebnie My za obsługę dwudniowego wesela płacimy duetowi dj+wodzirej 4000zł. Za jeden dzień chcieli 3000, więc w sumie w granicach średniej klasy zespołu, a są o niebo lepsi od niejednej weselnej kapeli. Zależało nam na tym, żeby była taka osoba, która nada ton całej zabawie, a wodzirej sprawdzi się w tej roli idealnie.

Powodzenia wszystkim, które mają dzisiaj jakąś pracę do wykonania Ja sama robię dzisiaj ostatnie szlify przy finalnym rozdziale magisterki i wysyłam go promotorowi. W ogóle dzisiaj i jutro mam na uczelni wolne, bo odwołali nam zajęcia i tylko w piątek muszę na jedne pojechać. Ale za to pojawił się kolejny duży projekt zawodowy, tak więc kolejne dni też zapowiadają się u mnie pracowicie. Udanego dnia, dziewczyny!
Stary 2011-05-04, 09:20   #3902
jagodzia133
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Tam macie relację dziewczyny z jej dnia ślubu monika_g jakoś tak. Przeczytajcie sobie.
Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33 str.137
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 09:26   #3903
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Jak wam mija wolne popołudnie? U mnie jak zwykle za szybko...
Miałam się uczyć ale zaczęłam poszukiwania sukienki na ślub znajomych za 2 m-ce i kliknęłam spontanicznie taką, dodaję fotkę. Trochę za słodka ale myślę dodać do niej jakiś czarny pasek, szpilki z charakterem i może krótką ramoneskę zamiast bolerka. Mam nadzieję tylko że trafię z rozmiarem bo to mój pierwszy zakup z Asos. Co o niej sądzicie?
Ale teraz już ostro zabieram się do nauki. Muszę na jutro przygotować ogólny zarys i literaturę do pierwszego rozdziału pracy licencjackiej. I nie mam pojęcia od czego zacząć, jak się zabrać do tego, masakra...
Mieliśmy jakoś po świętach podpisać umowę z DJem ale znowu nie mamy kiedy. Do końca przyszłego tygodnia jestem zawalona szkołą i pracą. Miałam mieć wolną niedzielę a tu się okazało że jednak muszę przyjść do pracy . I kolejne popołudnie, które miałam spędzić z TŻtem szlag trafi. Dobrze, że dzisiaj mamy trochę czasu dla siebie
śliczna ta sukienka, którą wkleiłaś z czarnymi albo brązowymi dodatkami będzie wyglądała bosko!
Ja też wybieram się w tym roku na wesele, ale założę jedną z sukienek, które mam w szafie (bo w zeszłym roku kupiłam 2)..... a tak mnie kusi, żeby kupić sobie coś nowego ........

powodzenia z licencjatem !
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Aha i pochwalę się Wam, że przyszła moja szarfa do sukni. Zamawiałam ją z takiej fajnej stronki z rzeczami handmade. Myślę, że to jest to, ale jeszcze będę szukać takiej zupełnie kryształowej w rozsądnej cenie. co myślicie? Dodam, że suknia nabrała zupełnie innego charakteru. Acha tylko mam teraz dylemat, w którym miejscu tę szarfę zawiązać, bo świetnie prezentuje się zarówno w talii jak i trochę niżej na biodrach - nie wiem czy pamiętacie ale gorset w mojej sukni jest obniżony
śliczna ! Powiem Ci, że nie mogę doczekać się efektu całości! Masz świetny gust. będziesz wyglądać rewelacyjnie.
Cytat:
Napisane przez katharsist Pokaż wiadomość
Witam wszystkie piękne PM2012...
Chciałabym się do Was przyłączyć, przeczytałam dzisiaj prawie całą czIV tzn tak średnio co 2gą stronę Zdjęcia niektórych sukienek są poprostu boskie i bardzo mnie ucieszyło, że znalazłam taki wątek
Ja ślub biorę 4.08.2012 I mówiąc szczerze mimo że mam podpisaną umowę o salę, z orkiestrą oraz z fotografem i kamerzystą, to to wszystko nadal jest dla mnie jak bajka
Nie wiem tylko czy będę w stanie za Wami nadążyć, gdyż praktycznie całymi dniami jestem poza domem...
Pozdrawiam ciepło w tak chłodną noc...
witaj
kolejna sierpniówka
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
mnie ostatnio nowo poznana dziewczyna spytała skąd jestem, odpowiedziałam że z Zamościa, zrobiła wielkie oczy...no więc mówię, że to 80 km od Lublina, chyba nadal jej nie przekonałam bo powiedziała, że super, bo mam blisko nad morze jak można nie wiedzieć gdzie leży Lublin

Cytat:

w piątek jedziemy podpisać umowę z zespołem,a w następnym tygodniu resztę ile biorą Wasze zespoły?

Co do wzrostu to my jesteśmy równi,mamy po jakieś 175cm., więc wysokie buty odpadają Ale tż to szeroki umięśniony facet,ja chuda baba,więc na większa suknię mogę sobie pozwolić

Miłego dnia dziewczyny, lecę na praktyki
to super!

Chatko - bardzo Ci współczuję Zdrowiej Kochana!

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 09:30   #3904
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
nasza poczatkowa data piekna mielismy tez mkiec 23 czerwca ale z powodu braku wolnego terminu naszej sali bedziemy miec tydzien pozniej

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Ja też się zaliczam do tego grona: mam 160cm wzrostu, a TŻ prawie 180cm. Moje obcasy ślubne będą miały max. 9cm, bo wyższych w butach tanecznych nie robią
Ja tak mysle ze obcas 7 do 8 cm bo nie jestem przyzwyczajona do noszenia butow na obcasie
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 09:47   #3905
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Witajcie

Wróciłam z majówki i chciałam tylko powiedzieć ze został mi mniej niż rok do ślubu

Nadrobię w wolnej chwili co pisałyście (pewnie sporo stron przez ta kilka dni, co?)

A majówka baaaardzo udana Praga jest przepiękna

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:09   #3906
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Tam macie relację dziewczyny z jej dnia ślubu monika_g jakoś tak. Przeczytajcie sobie.
Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33 str.137
Tam dalej jest jeszcze jednej dziewczyny relacja

Ja właśnie wracam do domku. Zaszłam do salonu przyjrzeć się jeszcze raz sukni i to jest dokładnie ta której zdjęcie pokazywałam. Teraz dokładnie się jej przyjrzałam na manekinie. Więc ona dol ma prosty bez ozdób a na gorsecie ma takie kwiatuszki z krzyształków na zdjęciu wygląda dużo gorzej niż na żywo. Kwiatek jest zdecydowanie do wywalenia bo brzydko odstaje. W cenie sukni jest odrazu halka. Tylko jeśli bym ją chciała zamówić po wprowadzeniu nowej kolekcji to może być droższa.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 10:29   #3907
D0tk4
Zadomowienie

Dziewczyny, u mnie pogoda piekna i szczerze wspolczuje tym, ktore teraz musza sie zmagac z sniegiem (!!!), czy chlodnym wiatrem Dostalam dzis wyplate z poprzedniej pracy, wyzsza niz sadzilam (chyba dostalam jakis bonus), wiec w polowie maja, po ezaminmach, koniecznie jakies wieksze zakupy Poza tym, dzwonilam dzis do ksiedza, bo niektore z Was mowily, ze za nauki trzeba placic. Powiedzial, ze po ostatnim, trzecim spotkaniu, bedzie co laska. No to gitara

Poza tym, wczoraj mialam pierwszy dzien w pracy i musze powiedziec, ze jest fantastycznie W moim oddziale jest wiecej obcokrajowcow niz Brytyjczykow i jest mega wesolo. Wszyscy fajni, wiec naprawde jestem wniebowzieta Procz mnie jest jeszcze Nowozelandka, Irlandka, Szwedka, Slowaczka (szefowa), dwoch Brytyjczykow, Litwinka i Belg. Po pracy wybralismy sie do francuskiej knajpki i tak spedzilismy tam 4 i pol godziny na food and wine tasting. Ogolnie nie jestem fanka francuskiej kuchni, ale sprobowalam homara, zabich udek, slimakow, ostryg i wiele, wiele innych rzeczy :P No i win z 8 poszlo, wiec na koncu humor juz bym bardzo fajny Bardzo, bardzo mi sie tam podoba Hurra :P

Cytat:
Napisane przez atopech Pokaż wiadomość
no tak jakby pierścionek noszę od 1 stycznia już i wszyscy w rodzinie wiedzą o tym, to będzie spotkanie zapoznawczo-organizacyjne bo nasi rodzice się nie znają osobiście no i najwyższa pora ruszyc z przygotowaniami do ślubu stresa mam tylko dlatego że jak wcześniej pisałam będzie niejedna różnica zdań...
do soboty mam nadzieję..
Na pewno bedzie ok Ja tez sie przed pierwszym spotkaniem stresowalam A teraz juz od tego momentu minal rok i kontakty sa fantastyczne z czego strasznie sie ciesze U Was pewnie bedzie podobnie

Cytat:
Napisane przez katharsist Pokaż wiadomość
Witam wszystkie piękne PM2012...
Chciałabym się do Was przyłączyć, przeczytałam dzisiaj prawie całą czIV tzn tak średnio co 2gą stronę Zdjęcia niektórych sukienek są poprostu boskie i bardzo mnie ucieszyło, że znalazłam taki wątek
Ja ślub biorę 4.08.2012 I mówiąc szczerze mimo że mam podpisaną umowę o salę, z orkiestrą oraz z fotografem i kamerzystą, to to wszystko nadal jest dla mnie jak bajka
Nie wiem tylko czy będę w stanie za Wami nadążyć, gdyż praktycznie całymi dniami jestem poza domem...
Pozdrawiam ciepło w tak chłodną noc...
Witam
Sporo juz macie zalatwione Wlasciwie wszystko co mozna bylo zalatwic do tego momentu A na nauki kiedy sie wybieracie?

Cytat:
Bedziemy slubowaly w ten sam dzien
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 11:00   #3908
ibyza
Wtajemniczenie

Dotk4 to super, że wszyskto się ak potoczyło i rewelacja, że ci się praca podoba, bo najważniejsze w życiu to robić to co się lubi super ciesze się razem z Tobą
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 11:35   #3909
(kicia)
Zakorzenienie

Dotk4 super że tak się ułożyło wszystko

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
dopisane

Stary 2011-05-04, 11:37   #3910
(kicia)
Zakorzenienie

a powiedzcie mi dziewczynki bez względu na to czy jesteście fankami bolerek czy nie. Czy do tej sukni koronkowe bolerko będzie pasowało?? bo jakoś tak sama nie wiem. Bo tylko takie biorę pod uwagę.

Załączam zdjęcie sukni i takiego przykładowego bolerka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moja suknia.jpg (20,3 KB, 46 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 8172.jpg (192,1 KB, 21 załadowań)

Stary 2011-05-04, 11:48   #3911
ibyza
Wtajemniczenie

(kicia) moim zdaniem za duzo się bedzie działo na górze. ale to jak mówię moje zdanie
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 12:05   #3912
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a powiedzcie mi dziewczynki bez względu na to czy jesteście fankami bolerek czy nie. Czy do tej sukni koronkowe bolerko będzie pasowało?? bo jakoś tak sama nie wiem. Bo tylko takie biorę pod uwagę.

Ja bym chyba wolała gładkie bolerko, ewentualnie jakiś szal z takiego materiału jak dół sukni.
Ale szczerze, to dobieranie dodatków to dla mnie czarna magia
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 12:06   #3913
(kicia)
Zakorzenienie

mi się gładkie bolerka nie podobają a szczególnie satynowe. Wolała bym sobie w ogóle darować ale w sumie coś trzeba kupić bo nie wiadomo czy będzie ciepło

Stary 2011-05-04, 12:12   #3914
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:

moim zdaniem bolerko powinno być jak najskromniejsze, może być koronkowe ale z bardzo delikatnym wzorem
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 12:15   #3915
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:

Ja rowniez mysle ze za duzo bedzie sie do gory dzialo ale najlepiej byloby przymierzyc bolerko do sukni bo trudno na podstawie zdjec ocenic
Stary 2011-05-04, 12:25   #3916
tenebrosa
Wtajemniczenie

Według mnie najbardziej pasowałoby do tej sukni właśnie gładkie bolerko, żeby nie wprowadzać dodatkowych zdobień. Najlepiej z takiego tiulu, jaki jest na dole sukni.
Stary 2011-05-04, 12:30   #3917
katharsist
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
A macie fotografa z Kraka ?
Popytałam kilku i bidne te ich oferty jeśli chodzi o zdjęcia które się dostaje ale muszę kogoś złapać... Czekam nadal na odpowiedź jednego fotografa ale na razie nie pisze...
Tak z Krk Też uszukaliśmy sie sporo... FotoVideoJanik tylko nie wiem ile oni biorą za same zdjęcia. my mamy razem z filmem na Blu Ray i jakimiś tam opcjami dodatkowymi. U nich minium to ok 1800zł a cena rośnie wraz z wyborem np nagrywania kamerą HD a nie z matrycą CCD...
Nadrobiłam troszkę od wczoraj, a teraz jadę na uczelnię

Nie wiem czy zapamiętałam wszystkie kolejne pytania, ale:
Wesele w Budzowie dom weselny Greg (możecie zobaczyć zdjęcia na ich stronie www.bankietygreg.pl) tak na ok 100-120osób, no może 130
Pierścionek mocy zamieszczę później)
Na nauki jeszcze się nie wybieramy, ale siostra mojego TŻ miała takie weekendowe, fakt całe 2 dni poświęcili, ale z obiadkiem i miła atmosfera, więc chyba zrobimy podobnie jak oni...
Co do wzrostu, bo się tak rozpisałyście, ja też mam niewiele, ale to moje 164cm mi wystarcza TŻ ma 178cm...

Edytowane przez katharsist
Czas edycji: 2011-05-04 o 12:40
katharsist jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 12:31   #3918
(kicia)
Zakorzenienie

ew może coś takiego?? jest takie delikatne

a suknia nie jest z tiulu tylko z muślinu lub szyfonu już sama nie wiem ale na pewno nie tiulowa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1266856141_JR021739 E - 31 copy.jpg (20,6 KB, 31 załadowań)

Stary 2011-05-04, 12:33   #3919
(kicia)
Zakorzenienie

słońce wkońcu u mnie wyszło zza chmur

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-04, 12:46   #3920
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

(kicia)
to bolerko jest delikatniejsze i juz bardziej by pasowalo
Stary 2011-05-04, 12:59   #3921
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Pokazuje wam co mi sie podoba (na dzien dzisiejszy):
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (119,7 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (141,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1-98.jpg (51,5 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10221.jpg (64,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia_lia574.jpg (50,7 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bez☠tytułu.jpg (77,9 KB, 14 załadowań)
Stary 2011-05-04, 13:02   #3922
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
tą sukinie Estelle Lia miałam zapisaną. Bardzo mi się podobała ale ona ma obniżony stan więc po szczegółowej selekcji odpadła.

Ja zaraz zbiorę to co do tej pory zgromadziłam co bym na dzień dzisiejszy chciała

Stary 2011-05-04, 13:04   #3923
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
mi się gładkie bolerka nie podobają a szczególnie satynowe. Wolała bym sobie w ogóle darować ale w sumie coś trzeba kupić bo nie wiadomo czy będzie ciepło
Ja zgadzam sie z dziewczynami i uwazam, ze bolerko powinno byc jak najdelikatniejsze, bo masz bogata suknie. To drugie jest ladniejsze, ale w dalszym ciagu mnie nie przekonuje. Poza tym polaczenie koronek i jak mowisz chyba muslinu .. Nie wiem jakby to razem wygladalo. Najlepiej przymierzyc

Cytat:
Pierwsza suknia - piekna Jaka to firma?
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 13:11   #3924
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Pierwsza suknia - piekna Jaka to firma?
Qde nie wiem jaka to firma bo tą suknie znalazłam dawno temu
Stary 2011-05-04, 13:20   #3925
(kicia)
Zakorzenienie

moje inspiracje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moja suknia.jpg (20,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg dsxxs.jpg (11,9 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obuwie-slubne-wzor-227-6_554.jpg (75,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg vvvvvvvvvvvvvvgc0.jpg (23,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 132jpg.jpg (34,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 255.jpg (16,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1266856141_JR021739 E - 31 copy.jpg (20,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6040c.jpg (20,8 KB, 8 załadowań)

Stary 2011-05-04, 13:22   #3926
bahari
Raczkowanie

Szyfonowego lub muślinowego bolerka nie znajdziesz, bo takich nie ma - materiał jest za słaby i bolerko rwałoby się na szwach. Chyba o takie chodziło dziewczynom które sugerowały gładkie. Mnie się podoba zestawienie tej sukni z koronkowymi i przy tym już bym została A jak już szyfon lub muślin, no to ewentualnie szal.

Czym się różni szyfon od muślinu? Odpowiedź nie jest prosta.

Wg tego źródła: http://www.savoir-vivre.com.pl/?slownik-tkanin,264 szyfon może być wykonany z włókna naturalnego, sztucznego lub syntetycznego, a muślin to tkanina jedwabna. W muślinie chodzi o to że tkanina jest bardzo cienka. W szyfonie piszą że samo włókno jest cienkie i piszą też o splocie płóciennym i że jest stosowany na apaszki.

Polska wikipedia mówi że muślin może być jedwabny, bawełniany lub wełniany - to są naturalne włókna, czyli że sztuczne i syntetyczne, w przeciwieństwie do szyfonu, w muślinie odpadają. Szyfonu polska wikipedia nie zna.

Angielska wikipedia stanowi z kolei, że szyfon jest tkany z włókien robionych na wrzecionie, lekko się naddaje i jest raczej szorstki, może być robiony z bawełny, jedwabiu albo włókien syntetycznych typu poliester. W powiększeniu wygląda jak siatka, bardzo łatwo się zaciąga i rwie. O muślinie angielska wikipedia mówi tylko, że jest bawełniany i ma luźny splot, i że jest to tkanina tania i używana raczej na podszewki, halki itp.

Edytowane przez bahari
Czas edycji: 2011-05-04 o 13:25
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 13:31   #3927
(kicia)
Zakorzenienie

bahari nawet nie myślałam o bolerku z tego samego materiału co suknia bo nawet dotykając sukni czułam że jest za delikatny materiał

Na zdjęciu ta suknia wygląda na zdobną ale na żywo taka nie wygląda i myślę że to drugie bolerko było by ok

Stary 2011-05-04, 13:37   #3928
moooniaaaa
Zakorzenienie

A to bierzecie zespół na dwa dni,czyli też na poprawiny? Nasz bierze 3000,więc jak na mój region to raczej tanio,w tym jest wyjście od Pary Młodej. A na poprawinach z zespołem w sumie nigdy nie byłam. Ja nawet nie chce poprawin,ale wczoraj mnie zakrzyczeli,że muszą być i już. Więc albo zrobimy na sali,zobaczymy ile $ za to chcą albo na działce jak będzie ładna pogoda.

Cytat:
Napisane przez libelle Pokaż wiadomość
Coś mi się widzi, że z całego towarzystwa jestem najniższa....

Zastanawiałam się nawet nad kimś z Kielc, ale ciągnąć kogoś z Kielc do Kraka a potem do Zakopanego na sesję ... sama nie wiem czy to nie wyjdzie drożej. Jak nikogo nie znajdę tam to będę zmuszona szukać dalej. A myślałam o kimś z Kraka, bo wydawało mi się, że będzie zorientowany w Krakowie w fajnych miejscach w razie jakby nam ta sesja w górach nie wypaliła.
Kolejny fotograf odmówił nam z powodu braku terminu. Jeden zaproponował nam samą sesję w górach, bo to przecież termin na tygodniu więc nie problem za 900zł a gdzie reszta ? i co bawić się w 2 różnych fotografów ? szukam dalej... dziś napisałam do kolejnych 3 znalezionych na necie. Zobaczymy...
A ja najwyższa Na prawdę nie ma dziewczyn 170cm.+ Przyznawac się dziewczyny!
Poszukaj może jakiegoś regionalnego forum ślubnego. U mnie takie jest i to prawdziwa skarbnica wiedzy,prędzej znajdziesz jakieś namiary niż na ogólnym

Cytat:
nasza poczatkowa data piekna mielismy tez mkiec 23 czerwca ale z powodu braku wolnego terminu naszej sali bedziemy miec tydzien pozniej
Nasz wymarzony był 30 czerwca albo 26maja, ale musieliśmy dopasowac się do zespołu

Cytat:

Ja w ogóle nie lubię koronkowych bolerek i szczerze nie mam pojęcia jakim je zastąpić
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-04, 13:40   #3929
(kicia)
Zakorzenienie

lecę na spacer z TŻ bo cosik słoneczko wyjrzało

miłego popołudnia

Stary 2011-05-04, 13:42   #3930
bahari
Raczkowanie

Cytat:
bahari nawet nie myślałam o bolerku z tego samego materiału co suknia bo nawet dotykając sukni czułam że jest za delikatny materiał
No jasne, kiciu ja to pisałam do dziewczyn które sugerowały gładkie bolerko, no bo ok gładkie - ale z czego? Gdyby suknia była z satyny lub tafty, no to jeszcze, ale jak jest z szyfonu to nawet nie byłoby z czego zrobić gładkiego bolerka
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości