|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: AMERICAN & POLISH GIRLS część XXIV
Dzisiaj Agg swięto a Ty chcesz sprzątać
odpoczywaj
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
a kiedy mam sprzatac
![]() princ... farbujesz na jasno?
|
|
|
|
#3903 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro sprzataj
albo wcale wlasnie sie zastanawiam boje sie ze przy jasnych znowu znikne
|
#3904 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję pięknie za życzonka
Dziewczyny jaka ja jestem beznadziejna. Rzadko kiedy facet robi na mnie wrażenie, sama nie wiem czemu jakoś bardziej zachwycam się śliczną dziewczyną niż facetem choć jestem hetero )Wczoraj spotkałam w klubie kolesia, drugi raz się zobaczyliśmy, kiedyś na jednej imprezie cały czas się uśmiechaliśmy do siebie ale ja byłam z kolegą i nie było sposobności też żeby zagadać do siebie ![]() Od razu się rozpoznaliśmy, tańczyliśmy całą imprezę, rozmawialiśmy, wymieniliśmy się numerami, dzisiaj wchodzę rano na fb on mnie zaprosił i patrzę a koleś ma dziewczynę od ok 2 lat Typowe frajerstwo, wiem ... Ale on tak bardzo mi się podoba, ze nie wiem teraz czy się przestać odzywać i robić fochy czy co .. Co ja mam robić? Żal mi tej dziewczyny w sumie i nie chciałabym być tą, która odbija chłopaka jakiejś dziewczynie wrrr ja to zawsze muszę się kimś nieosiągalnym zainteresować i tak sobie non stop singluje
|
|
|
|
#3905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no coz... tacy sa faceci... nic nie poradzisz. mnie tez jeden jakis czas temu problwa wyrwac. ja oczywiscie od poczatku na nie, bo wrazenia w ogole nie zrobil, wrecz przeciwnie... cos tam probowal, ale po 5 nie wreszcie zakumal. wczesniej "rozmowie" wyszlo, ze mieszkamy obok siebie gdzies. co najlepsze... tydzien pozniej widzialam go jak szlam z psiola i szedl z naprzeciwka... z dziewczyna.. on mnie oczywiscie nie rozpoznal, ale ja z moja pamiecia do twarzy od razu zakumalam a nie wygladali jakby poznali sie pare dni temmu widac bylo, ze sa ze soba juz jakis czas... takze spoko. i jak tu nie tracic wiary w facetow?
|
||
|
|
|
#3906 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś poznałam typka na imprezie, spotykaliśmy się jakiś czas i po pewnym czasie okazało się, że on ma laskę, która na dodatek jest w ciąży!! Kolesia olałam od razu jak sie dowiedziałam, a on i tak dzownil i pisał, że chce sie spotkac
|
|
#3907 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ooooo super ![]() Cytat:
Cytat:
dziwny koles, sama bym sie mocno zdziwila na twoim miejscu ... ja po meczacej nocce, obiadku, leniuchuje z piwkiem i wizazem
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
a ja siedze z biowaxem na lbie.. ide zaraz zmyc to cudo
mam takiego lenia, ze szok. nc mi sie nie chce |
|
|
|
#3909 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Muszę w końcu zawitać i zobaczyć co słychać u catrice i essence, bo niedawno byłam ale w tej uboższej, a tam eseence pojedyńcza szafa tylko i ogólnie ubogo ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- a ile razy byłaś w stanach? Fajnie tam w ogóle czy przereklamowane?
|
|
#3910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozmywam sie cala a w ciemnych zawsze sie wyglada bardziej wyraziscie chyba ze sobie strzele jakis taki ciemniejszy blond nie platyne
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
princ = karmelowy blond
![]() używałyście kosmetyków john frieda do blondu albo aussie moist??
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam teraz johna friede do blond polecila mi go moja Dyrektorka ... powiem , ze u mnie na wlosach daje taki salonowy efekt ladne byszczace i ulozone , nie mam jeszcze odzywki ale planuje kupic ,bo sadze , ze zostane z nimi dluuugo mam ta żółta serie
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
hejaaaaaaaaaaaaaaa
do pracy zaraz spadam, a wy byscie mogly troche tu pospamowac
|
|
|
|
#3914 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dokladnie wlasnie to chcilam napisac
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
oj Siwa my się zawsze rozumiemy haha
Princess dla mnie powinnas miec coś takiego jak miała Kim Kardashian,pewnie wiesz o co chodzi No właśnie zakupiłam przez internet już spray rozjaśniający John Frieda i teraz jeszcze planuje zakup szamponu i odżywki tylko nie wiem czy z serii go blonde czy tej fioletowej ( niweluje żółte odcienie) ale chyba wole go blonde bo nie lubie w tych szamponach z fioletowej serii tego ze sa wlasnie zabarwione (fioletowe abo niebieskie) mialam z tej serii Joanna platyna , masakra nie to ze wysuszacz na maxa to jeszcze ten niebieski kolor szamponu i odzywki Jest jeszcze seria srebrna platinium czy cos takiego.. tez kusi
|
#3916 |
|
Zadomowienie
|
Sobota a ja od rana latam jak perszing
![]() Zaliczyłam zajęcia, zaraz lecę na moją 'prozwierzęcą' interwencję, i później do 00 00 w pracy. Na samą myśl co się dzisiaj wydarzy na tej akcji to chcę mi się wyć ze złości ![]() Po zajęciach wpadłam do tally weijl, kupiłam biały a w sumie wpadający lekko w ecru kolor płaszczyk. Jest dopasowany z futerkiem przy kołnierzu, sięga tak jak chciałam w kurtce do połowy pupy, chciałam jakąś kurtkę ale cieszę się, że jednak zdecydowałam się na niego. Dzisiaj moją moskitierę szlag trafił. Mój kiciuś upodobał sobie spanie na łóżku zawijając się w nią i jak spał to porobił mi dziurki w niej bo sobie przez sen tak "ugniatał" łapki Wiedziałam, że długo się nią nie nacieszę w całości Miłego dnia |
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() co to miało być wczoraj w tej Wawie ? masakra. |
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
siedzę i robię notatki z receptury kosmetycznej,mam koło w następną sobotę, to jakaś masakra, ponad 50 stron czegoś czego nigdy się nie nauczę.
Mam niby wszystko pokserowane z ksiazki, niby to jest w miare napisane ale i tak musze to sama przepisywać po swojemu bo nie ogarne tego tez tak czasami macie? ze musicie miec swoje notatki a nie z ksiazki? chociaz w ksiazce kazde zdanie jest wazne , wiec nie wiem czy to nie bez sensu ze to przepisuje ręcznie
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez zawsze przepisuje po swojemu jakos tak lepiej jest mi to ogarnac
|
|
|
|
|
#3920 |
|
zawsze mam racje
|
[QUOTE=Sylvana;30463418
Zaliczyłam zajęcia, zaraz lecę na moją 'prozwierzęcą' interwencję, i później do 00 00 w pracy. Na samą myśl co się dzisiaj wydarzy na tej akcji to chcę mi się wyć ze złości ![]() [/QUOTE] co to za akcja?
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
przepisałam, ale tylko pare stron, z reszty ksiazki bede musiala sie uczyć bo nie dam rady wszystkiego przepisać, same nazwy chemiczne to jakaś paranoja.
A teraz oglądam dziewczyne z sąsiedztwa.. jezu ta laska jest mega seksowna.. i zrobiłam sobie serum na naczynka i serum na cellulit zobaczymy co wyjdzie haha zmieszała kremy ktorych używam z maceratami i ekstraktami. zawsze to lepiej zadziała , mam nadzieję
|
#3922 |
|
Zadomowienie
|
Uff w końcu w domu po pracy
![]() Działam ogólnie charytatywnie na rzecz zwierząt a od roku siedzę w organizacji w sekcji interwencyjnej, coś ala patrol, ludzie mogą zgłaszać do nas przypadki znęcania się i zaniedbywania. Nic fajnego, okropne zajęcie. Ale na szczęście dzisiaj jak to ja nazywam 'rzeźni' nie było Właściciele do współpracy i poprawy warunków ![]() |
|
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
![]() wstajemy spiochy ![]() ja sie zbieram zaraz i lece do rossmana przed praca, bo juz nie mam ani kremu, ani nic ugh...
|
|
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Na Ag cisza jak makiem zasiał
siemaa
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe czy w zimie tez tak to bedzie wolno szlo
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
hejj
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
ale u nas spokojnie, pewnie AG kaca lecza
![]() wczoraj zrobilam sobie male spa, pelna depilacja (depilatorem też aaaałłłłłłłłłllłłaaaaa plany na moje leniwe popołudnie to obiadek u taty, solarium, wieczorem zajme sie wlosami i paznikciami a coo mi tam, trzeba wykorzystac pare dni wolnego i doprowadzic sie do porzadku ![]() Bardzo spodobał mi sie sweterek a Japan Style i sie zastanawiam nad nim, przewertowalam cale allegro i w sumie najbardziej to mi sie tylko ten jeden spodobał kurdeee noooo, raz juz kupowalam z japan style i bylam baaardzo zadowolona, tylko ten dreszczyk emocji czy paczka sie nie zgubi ![]() Star za co znow ostrzezenie zgarnelas hehehe
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa pokaż sweterek
![]() Mało nas tutaj, dlatego wątek stoi
|
|
#3929 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no. i bylam w tym rossmanie i oczywiscie 5dych poszloooooooo za nic. ja nie wiem jak to sie dzieje nic nie mam, kasy tez juz nie mam ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

odpoczywaj 

Kolesia olałam od razu jak sie dowiedziałam, a on i tak dzownil i pisał, że chce sie spotkac 

rozmywam sie cala a w ciemnych zawsze sie wyglada bardziej wyraziscie 

mam ta żółta serie