|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. 38
Jestem z powrotem
![]() Zapomniałabym ![]() Maju, wszystkiego najlepszego!
|
#3902 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, spełnienia marzeń, znalezienia mieszkania najlepszego z najlepszych, samych dobrych chwil z Cz., satysfakcji z pracy i wszystkiego, czego tylko sobie życzysz
Byliśmy dziś w sali zawieźć część napojów i dać pieniądze na zakupy... Niewiarygodne, że to już tak blisko ![]() A wczoraj byłam u księdza i zapomniałam zadać mu kilku pytań i mi wstyd iść dziś drugi raz Sobie pomyśli, że jakaś nawiedzona panna młoda ze mnie
|
#3903 |
|
Polka Ogarniaczka
|
A ja się pomału zbieram do miast do kumpla na próbę. Chyba pms do mnie puka, bo dzisiaj bym wszystkich pozabijała najchętniej
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Ola to zgadamy się, jak już będziesz wiedziała co z praktykami
![]() a mi się nie chce obiadu robić...słodkie lenistwo, masakra
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja obiad zrobiłam i mąż się spóźnia ehhhh
|
|
|
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
A co macie dziś na obiad?
|
#3907 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
nie wiem czemu, ale w domu mi nie działało wczoraj i dziś rano forum. nie mogłam odpowiadać na wiadomości Maju, najlepszości kochana! Nie nadrabiam, bo nie mam czasu Napiszę tylko, że wczoraj było miło, z tym że mają mnie za żula (koleżanki ), bo przyznałam, że bywają tygodnie, gdy pijemy z P. dwie butelki wina tygodniowo, ale że czasem miesiąc nic to zapomniałam wspomnieć A moja siostra jutro jedzie oglądać mieszkania No to tyle na razie, bo spóźniłam się do pracy (z bardzo przyjemnego powodu, ale jednak ;P). |
|
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do wina to ja dzis na wino zaproszona jestem
|
|
|
#3909 |
|
Rozeznanie
|
Witam
zjadłam posiłek, naleśniki z owocami i lecę sprzątać, nie chce się no ale co zrobić
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam w planie kotlety schabowe i sałatkę grecką
tylko ciężko mi się zebrać![]() dostałam podpisane podanie od pani promotor
|
#3911 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza że zazwyczaj to na zasadzie lampka do obiadu, do kolacji itp. czasem w weekend sobie pozwalamy na obalenie butelki w sumie to winko bym chętnie wypiła ![]() Cytat:
kciukam |
||
|
|
|
#3912 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
co do winka to my tyle butelek dostaliśmy na ślub, że starczy nam chyba na pół roku
ale fajnie tak - degustujemy sobie i jak jest jakieś dobre, to notujemy na przyszłość szkoda tylko, że ludzie nie dołączyli karteczki albo nie napisali na winku, od kogo jest - moglibyśmy wtedy pić za zdrowie darczyńców![]() Najeczko ale i tak pójdzie w cycki ja planuję zrobić pierwszy raz domową pizzę, kupiłam nawet drożdże - ale wczoraj mąż zrobił spaghetti, więc już nie chcę od razu pizzy zrobić - może jutro albo w czwartek spróbuję![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
)w ogóle dziwną rzecz zauważyłam po ślubie - jak robię zakupy to bardziej planuję tygodniowe obiady w sensie, że staram się większość rzeczy od razu kupować - a nie tak jak wcześniej, że na bieżąco dokupywałam co mi wpadło do głowy mimo, że w sumie nic się nie zmieniło![]() a co do babskiego wieczoru - wpadaj! ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- aaa normalnie ja to mam farta schabowe zrobię wieczorem, to mąż będzie miał do pracy na jutro
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tak mam jak mieszkam z TŻtem, badziej się staram, planuje zakupy i obiady, codziennie gotuję coś innego żeby miał na kolację i na lancz do pracy, wczoraj mi powiedział że widzi że się staram być dobrą żoną ![]() co do babskich spraw- to jest najgorsze jak jestem tu, strasznie mi brakuje przyjaciółek, ploteczek i wina...z TŻtem nie piję prawie nic bo on teraz tylko siłownia i zdrowe żarcie:/ a czasem mam taką ochotę na wino....
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę. ja nie umiem planować zakupów wcześniej, luby też nie. co innego nakupić makaronu, a co innego mięsa. dla mnie
przez to na pewno trochę więcej wydajemy. z drugiej strony - możemy sobie na to pozwolić. pewnie jakbyśmy mieli mniej pieniędzy albo chcieli więcej odkładać, tobyśmy się lepiej zorganizowali ale co tam - możemy zacząć od jutra zmiany, na pewno nie zaszkodzą
|
|
|
|
#3916 |
|
Zakorzenienie
|
Przeglądając oferty pracy w Trójmieście, patrzcie co znalazłam:
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/prac...gl3970577.html
|
#3917 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę o inne (od kawy i spaceru) sposoby na zamykające się oczy i notoryczne niewyspanie od tygodnia
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Jeszcze uwzględniające że w domu bedę ok. 19 i mam gościa
|
|
|
|
#3918 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3919 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tobie nawet dwa razy oby się spełniło, zwłaszcza to ostatnie![]() Cytat:
![]() ja też ostatnio nie mam na nic sił..przychodzę do domu tak zmęczona, że jedyne o czym myślę to położyć się spać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
oby się spełniło ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3920 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czemu się wstydzisz? idź spytaj, on przecież po to jest by Ci wszystko wyjaśnić w końcu ślub bierze się raz w życiu ![]() Cytat:
za pomoc też![]() ja to chyba alkoholiczka jestem..bo my czasem jedną butelkę w godzinę potrafimy wypić..a piwo też się zdarza ![]() no to kiedy wpadasz ![]() nie chciało mi w jednej wiadomości wysłać to będzie na raty ![]() ogólnie to już w domku jestem..Cz. robi obiadek, potem zjemy torcika i miło spędzimy czas ![]() nie wiem czemu zamknął mnie w pokoju i nie pozwala wyjśc, bo coś tam przygotował aż ciekawa jestem
|
||
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Maju, ja to bym się już nakręcała na ”niespodziankę”
a co do pomocy - to żadna pomoc była. Ale mam nadzieję, że dowiedziałaś się, czego chciałaś i przepraszam, bo zupełnie zapomniałam o złozeniu Ci życzeń, jak zadzwoniłaś a to dziwne, bo jak napisałaś, to pamiętałam, żeby Ci złożyć. głupia ja
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-07-19 o 16:20 |
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dowiedziałam się, dziękuje ![]() a co do życzeń to nic się nie stało, w sumie to powoli zaczynam mieć doła jak widzę te lata
|
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym chociaż miała pewność, że dziś inny ksiądz ma dyżur w biurze...I ja się już nakręcam na Twoją niespodziankę Miłego urodzinowego popołudnia Ja kiedyś też A teraz się nakręcam za Maję
|
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, właśnie wróciłam z obozu z niepełnosprawnymi. Zmęczona ale szczęśliwa.
Co słychać? Zaręczył się ktoś?
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego Maju
![]() lol - a u mnie w "pełnych" miesiącach został jeden
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-07-19 o 16:54 |
|
|
|
#3926 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3928 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
ależ mnie tu nie było! zauważyłam życzenia także strasznie dziękuje,wzruszające jest to że mimo że nie zaglądam złożyłyście mi nie ma zaręczonych? bo na blogu nie ma... Maju najlepsiejszości |
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co u Ciebie?
|
|
#3930 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
wreszcie pracuje.ale jeszcze nie wszystko pewne także więcej szczegółów pod koniec miesiąca/początek sierpnia...ciężko i zachrzan ale ważne że jest.. poza tym mam @ i właśnie umieram ale się wieczorem znieczule winkiem a tak poza tym nic ciekawego. Która w sobotę się wydaje? Hawwa?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:26.

Sobie pomyśli, że jakaś nawiedzona panna młoda ze mnie

ehhhh

a to dziwne, bo jak napisałaś, to pamiętałam, żeby Ci złożyć. głupia ja