|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pogaduchy Huncwotek - rozmowy o Harrym Potterze i nie tylko :)
Próbowałam kiedyś nakładać krem Nivea na powieki, bo mi ktoś tam powiedział, że to rzekomo działa, ale chyba u mnie nie zadziałało
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Konto usunięte
|
Krem nivea ;o przecież to tłuste to od razu wszystko zejdzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
ja mam z hean.
![]() co prawda użyłam go tylko 2 razy (rzadko się maluje) ale jestem zadowolona. ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Konto usunięte
|
jakby była u mnie dostępna to też bym jej spróbowała, a tak nie chce mi się jej ściągać przez neta
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Konto usunięte
|
ja tez się rzadko maluje, na co dzień zdarza mi się użyć tuszu ale tez nie za często ze względu na okulary. Czasami mam wrażenie ze jestem jedyna nieumalowana kobieta jak gdzieś jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
a szukałaś wszędzie?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- m_martka ja też rzadko tuszu używam ale dlatego, że nie chce niszczyć rzęs. ;-)
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Konto usunięte
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30480305]Krem nivea ;o przecież to tłuste to od razu wszystko zejdzie
![]() ![]() O widzisz, to już dobitnie potwierdza moją kompletną ignorancję w kwestii cieni do powiek ![]() [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;30481319]ja tez się rzadko maluje, na co dzień zdarza mi się użyć tuszu ale tez nie za często ze względu na okulary. Czasami mam wrażenie ze jestem jedyna nieumalowana kobieta jak gdzieś jestem ![]() Ja nie należę do osób, które nawet śmieci wynoszą w pełnym make-upie, ale jak się nie pomaluję od razu mam wrażenie, że wszyscy się na mnie gapią. I też za bardzo nie mogę przesadzać z malowaniem oczu, bo noszę soczewki, więc jak mi się cień nie osypie to zaraz jakieś uczulenie wychodzi:| Odbijam sobie na pudrach i różach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Co do malowania to ja muszę mieć przynajmniej jakiś podkład + korektor, żeby zakryć to co mam na twarzy i tusz, chociaż np wiele koleżanek widzi mnie normalnie bez niczego, nie mam z tym problemu ![]() Kiedyś jak patrzyłam na str hean to wg nich w całym moim wojew. nie ma ich produktów oO |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Konto usunięte
|
Ja się kiedyś strasznie wstydziłam okularów, więc jak mi się soczewka porwała to potrafiłam nawet nie pójść do szkoły
![]() Wiesz chochlik , i ja i ty mieszkamy na takim zadupiu, że się nie dziwię, że tutaj czegoś nie ma- Polska B w końcu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Konto usunięte
|
Ja mam w sumie nie dużą wadę, bo -0,75 i czasem mi się zwyczajnie nie chce
![]() ![]() ![]() A przez to, że kiedyś mrużyłam oczy mam teraz zmarszczki pod oczami ![]() A soczewki jeszcze mi się nie zdarzyło uszkodzić, co najwyżej termin się skończył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Konto usunięte
|
Ja na początku nie umiałam za bardzo zakładać, więc się zdarzało naderwać. Raz mi wpadła do zlewu i zanim się zorientowałam już dawno poleciała do ścieków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Konto usunięte
|
Ja tylko za 1 razem męczyłam się chyba w tym salonie 20 minut ;o A potem coraz mniej i mniej mi to zajmowało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Konto usunięte
|
ja nie mam wielkich problemów z cera oprócz błyszczenia na co używam pudru transparentnego.
Czasami jak mam świetny humor i czuje ze cały świat leży u mych stop to używam podkładu w musie; cieni mam parę opakowań ale nie wszystkimi umiem się malować a kresek na powiekach nie umiem robić wcale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Konto usunięte
|
no, ale właśnie mogłabyś je mocniej zaznaczyć, wydobyć spod tych okularów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Konto usunięte
|
Prawda, ciężko się ładnie umalować do okularów, trzeba uważać żeby przypadkiem nie zrobić się na Trelawney
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Konto usunięte
|
jakbym nosiła okulary to na pewno bym oczy mocniej zaznaczała, tak, żeby było je widać
![]() ![]() Chyba muszę się wziąć za naukę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Konto usunięte
|
Jak ty się dobrze znasz na makijażach oczu to pewnie byś umiała tak pomalować żeby było ładnie. Ja bym się bała szaleć, więc w okularach ograniczam się do kresek. I też chyba powinnam się pouczyć, bo mnie sumienie zżera, że sobie dzisiaj olałam. Też tak macie, że w niedzielę się stresujecie poniedziałkiem? Ja kiedyś tak nie miałam, ale na studiach coś mi odbiło i niedziela to dla mnie koszmar. Dobrze, że mam weekend od czwartku to chociaż trochę mogę odetchnąć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Konto usunięte
|
No mogłabym ale po co
![]() Kiedyś koleżanka powiedziała mi (nie chwaląc się) ze chciałaby bez makijażu wyglądać tak ładnie jak ja , wiec chyba nie jest ze mną tak źle jak się nie umaluje ![]() Mnie strasznie stresowały piątki bo miałam zajęcia z okropna baba której nikt nie lubił, i nie było wiadomo czego się po niej spodziewać. |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Pani Buka
|
czesc Wam, powracam
![]() ![]() co do cieni - ja bez bazy nie maluję, bo mi wszystko złazi - cień, eyeliner, kredka, mam strasznie tłuste powieki ![]() ![]() i ja bez makijażu oczu nie wyjdę, bo wyglądam jakbym się niewyspała wtedy, mam bardzo jasne i niewidoczne rzęsy ![]()
#3920 |
Konto usunięte
|
[1=9b13fa772a089c950fe6533 92ec6a155eb1c8e79_6035971 53b11b;30480075]http://chochlikkornwalijski.blogspot...-greatdee.html
![]() Ja mam jutro pk z gegry z 2 działów i jeszcze nic nie ruszyłam... znów wszystko zostawię na noc ![]() Ja mam sprawdzian z chemii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Konto usunięte
|
ja dopiero zaczynam właściwie, bo poszłam myć kudły oO
2 działy i jakieś 60 str przede mną... ze 2-3godz jak nic ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- [1=4c2ea920fcf0cb3d39288a6 c961f1efcc2286102_684b5c0 01d1f4;30484005]No mogłabym ale po co ![]() Kiedyś koleżanka powiedziała mi (nie chwaląc się) ze chciałaby bez makijażu wyglądać tak ładnie jak ja , wiec chyba nie jest ze mną tak źle jak się nie umaluje ![]() Mnie strasznie stresowały piątki bo miałam zajęcia z okropna baba której nikt nie lubił, i nie było wiadomo czego się po niej spodziewać.[/QUOTE] To u mnie jest nienormalna baba od ruskiego ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Konto usunięte
|
Ja mam jeden dział, czyli jakies dwadzieścia coś stron ;> Może wstanę jutro wczesniej (chociaż dobrze wiem, że nie).
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Konto usunięte
|
Ja się strasznie stresuję poniedziałkiem, bo mam podatki, na których pyta wyrywkowo przez całe zajęcia i są minusy-dwa minusy to 2 z ćwiczeń. Chyba się nauczyłam na tyle żeby jutro nie pójść do odstrzału. Teraz oglądam na 4 jakąś polską wersję Anthey Turner i się zastanawiam jak KOBIETY mogą doprowadzać dom do takiego stanu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Konto usunięte
|
Tak się stresowałam tymi podatkami, że aż na nie zaspałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Konto usunięte
|
Ja też już wróciłam, nie wiem po co w ogóle tam polazłam, bo facet znowu nie sprawdził obecności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Konto usunięte
|
Wiecie co? Okazało się, że nie było dziś większości nauczycieli i mieliśmy dwie lekcje - rano chemia, a potem pięć godzin czekania na gegrę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Konto usunięte
|
ja bym nie czekała tak długo na jedna lekcje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Konto usunięte
|
ja też nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Konto usunięte
|
tez się tak zawsze cieszyłam na jazdy wiec wiem co czujesz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.