|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: 2008 Lipcowo-Sierpniowe Przedszkolaki!
Hej
![]() Kasia ja też czekam na @ ![]() Ja przed chwilką wstałam ![]() ![]() Ciężki tydzień w pracy-trzeba przerobić całe 5 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
Hej hej
u nas też ciemności egipska nastała Mnie nawiedziła @ wczoraj wieczorem, dziś się skręcam Jeśli chodzi o spanie, to też ostatnie noce za bardzo nie śpię, ciągle jakieś głupoty mi się śnią, przebudzam się i mam wrażenie że w ogóle nie spałam tylko leżałam z zamkniętymi oczami - masakra Dziś się nie umiałam zwlec z łóżka Karol spał do 10 ![]() Tak słucham o tej próbie samobójczej i się zastanawiam - na ile to było zrobione na pokaz a na ile był facet zdesperowany Co chciał pokazać przez to samobójcze posunięcie w obecności dziennikarzy |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
chodzi o tego prokuratora? włąsnie sobie filmik na wp obejrzałam
![]()
#3904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak o niego o co chodzi to do końca nie wiem, chciał wyjaśnić coś o co był posądzany - wydaje się że to jakaś grubsza sprawa |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
Bry./
wlasnie tez na tvn24 o tym slucham. niezle zdesperowany, zeby tak zwrocic uwage na sprawe. Bylam dzis na kontroli z Antosia i na szczescie swisty ustapily, teraz tylko flegma zostala i lekki katar. Takze znow udalo sie bez antykow ![]() Bor na szczescie caly czas chodzi i jest ok, mam nadzieje, ze nic go nie zlapie. Ja sie tylko mecze z zatokami, boli mnie kolejny dzien glowa, mam mega katar...a wiecie co jest najgorsze? pierwszy raz tak mam, juz 6 dzien nie czuje w ogole zadnego zapachu, a co za tym idzie, zadnego smaku! kosmos normalnie. nigdy tak nie mialam. nie czuje co jem, co pije itp... jutro bal, musze jeszcze zszyc czapke i stopy pingwina, reszta juz gotowa, za oknem ponuro, niby +4 jest, ale jak dla mnie o wiele zimniej, wieje wiatr... ja chce juz wiosne!! no i zapomnialam, ze musze juz uwazac, gdzie co zostawiam. Antosia 30min temu wylala mi kawe! stala na stole, dzis zrobilam sobie fusiare i niestety cale fusy wyladowaly na dywanie ![]() Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2012-01-09 o 13:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...l?ticaid=5db57
a tu afera z sztucznym cyckiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
hejka
hehe tak słyszałam o złych "cyckach", bo tż mnie jakiś czas pocieszał "widzisz nie masz sztucznych to sie nie martw jaki silikon wkładali innym" ![]() ps. Veronka ja jednak się skusiłam na zielone tabletki sinupret, podczytałam, ze niby w obecnej ulotce nie używać, przy karmieniu, ale stara ulotka tego wpisu nie zawierała, babki na wątki karmienie http://forum.gazeta.pl/forum/f,570,K...e_piersia.html piersią podpytywały nie jeden raz położnej, ona mówiła, że ok tabletki można mi pomagają 3-4 dni i ropne gile zanikają ja już na szczęscie czuję zapachy i smak, bo tak bez tych zmysłów to makabra, nic mi nie smakowało, zerowy apetyt Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2012-01-09 o 17:54 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
Brrrr okropna ta sprawa z tym prokuratorem, a na onecie też zabójczo podają informację... na początku czytam, że nic mu nie zagraża rana powierzchowna, a artykuł kończy się słowami, że mężczyzna jest nadal reanimowany
![]() Werstunia a miałam Cię pytać ![]() ![]() ![]() ![]() Jaki spokój córa śpi od 40 minut ![]()
#3909 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko na razie inwestuję w med. estetyczną
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dlatego ja tam chyba nigdy nie wejdę. na razie jedne różane mi się tam podobają, za ledwie ponad 500. tiaaaaaa dobrze,że Lutens tańszy ![]() ale już się zamykam. wydałam na obiektyw i mogę pomarzyć o nowej flaszce ![]() ![]() edit. zadzwoniłam dziś do koleżanki,z którą pracowałam w poprzedniej firmie. ona w ciąży, za mc rodzi i ost. z nią gadałam jak była w 20stym tyg. nosi córkę (moja reakcja oczywiście jednoznaczna: Kaśka, zaje......ście ![]() ale najbardziej rozłożyło mnie wybrane imię: Florentynka. nie wiem czemu ale tak pozytywnie mnie nastraja ![]() Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-01-09 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zakorzenienie
|
florcia
![]() ![]() nie idź Jowisz, to zagłębie złaaaa (same pokusy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Wtajemniczenie
|
Ja dostalam w pracy na odchodne Lancome Midnight Rose ....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana to tak się właśnie nastawiam jak mnie Madison Park zaczaruje, dobrze że małż się nie orientuje bo by mnie z chałupy wywalił ![]() ![]() ![]() A z jakim cudem to wyszłaś moja droga? ciekawość mnie zżera ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- ![]() Jowiszkowa padłam!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
mam jelitówkę
![]() pół nocy okupowałam kibelek ![]() mam nifuroksazyd, smecte, dicoflor, len mielony, wode mineralna, miete, rumianek i nie wiem co mam wziac zeby bylo lepiej ![]() w nocy wzielam nifuroksazyd, przed chwila smecte i dicoflor 2 kapsulki. musze sie nawodnic, a pic mi sie nie chce ![]() \jakies sprawdzone metody?? help
#3915 |
Zakorzenienie
|
nifuroksazyd bierze się 4 tabl. wiesz?
![]() ![]() rozgazowana cola? ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Kasiulko battito d'ali pro roma ![]() Edytowane przez wersta Czas edycji: 2012-01-10 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogole mi sie to rozwija od soboty, bo mialam mdlosci z goraczka, ustala goraczka po 2 dniach, to przypaletala sie biegunka ![]() narazie walnelam smecte, z nifuro sie wstrzymam jeszcze ![]() od piterka walnelam 2 kapsulki dicoflor 30, bo dla doroslego to dawka 60, a ze na stanie mam trzydziestke to mlasnelam 2 od razu. W koncu przestalo mi sie w jelitach przewalac, ale nie sadze, ze to koniec.. ![]() no i jem sucharki, nawet mi smakuja - co jest nowoscia, bo od soboty to smak, zapach zarcia mnie drazni z racji mdlosci - fuj. ja mam taki zoladek, ze jak sie struje to nie rzygne i sie bede meczyc az wyjdzie druga strona ![]() nawet w ciazy jak bylam przywilej w postaci bełta mnie nie dopadł
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
HEY
wg mnie chyba smecta najlepsza. do tego troche coli tez by nie zaszkodzilo.... bylam na chwile na balu u Borki. ale mam z du.y aparat i wszystkie zdjecia ruszone...tzn moze i nie jest najgorszy, ale mam pewnie jakas migawke czy cos zle ustawiona mam mozliwosc 1/8-; 1/4-; 1/2- i 1- jak mam ja ustawic, zeby robic normale zdjecia?? ![]() wiec zdjecia sa takie: ps. pochwalily mnie babeczki za stroj, mowia ze niby nigdy takiego nie widzialy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U nas noc rock'n'roll.... James nagle 40 stopni goraczki. Spalam moze z gozine..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
Werstunia dzięki za zaspokojenie ciekawości
![]() ![]() ![]() Anisia zdrowia babeczko, współczuję serdecznie! Ver_Onko Borka świetny!!! strój faktycznie wymiata, cuuudeńko ![]() A ja spylam właśnie na spacer ![]()
#3920 |
Zakorzenienie
|
psiakrew, weszłam na stronę Q. i już mi coś wpadło w oko
![]() ![]() ![]() Kasiulko oskubię Cię normalnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co Ci w oko wpadło? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
Ania, co do zatok, pediatra polecila mi to http://www.strefalekow.pl/product/de...nie-zatok.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
Veronka super pingwinek Ci wyszedł
![]() ![]() ![]() Wersta szalejesz ![]()
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
hejka
dzięki Veronka, ten lek ma podobny skład jak sinupret, ale jest o wiele mocniejszy ![]() muszę go nabyć do domowej apteczki ![]() super pingwinek ![]() ![]() ciekawe jak mój dzikus jutro będzie się bawił ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Zakorzenienie
|
Anisia współczuje. Wez stoperan zebys nie musiała tak latac do kibelka
![]()
#3926 |
Zakorzenienie
|
Witam,
Ale u nas badziewna pogoda, rano śnieg, a teraz cały czas deszcz, po śniegu już ani śladu veronko- Strój superowy, masz talent kobieto /no ale to już wiesz ![]() fajnie są dzieci przebierani ![]() Anisia zdrówka ci życzę -wydaje się że już zjadłaś wszystko co mogłaś /teraz to tylko dieta i powtarzać dawkowanie leków i musi ustąpić. Poulette widzę że u ciebie też nie wesoło, mam nadzieję że małemu zejdzie temp i nic się dodatkowego nie przyplącze A mnie od rana boli głowa syn właśnie wrócił ze szkoły i też mówi że go głowa na niemieckim rozbolała a jeszcze go czeka lekcja grania |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec chorujemy se razem ![]() veronka, swietny pingwinek ![]()
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
Veronko też muzę pochwalić ten pngwini kostium - jest świetny i ogromnie gratuluję wykonania
![]() Kasiulka http://www.missala.pl/index.php?id=3...al-3-litry-edp lubisz kwiatki, nie? ![]() ale od kwietnia ceny się zmieniły, bo ja wtedy za swoje płaciłam niecałe sto więcej ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny
![]() ale uwierzcie, ze to nie takie trudne jak sie wam wydaje. to jest jak matma, masz wzor i musisz wg niego robic..(szyc) nawet moja bratowa wlasnie zakupila maszyne, bo stwierdzila, ze na pewno jej sie w przyszlosci przyda, a nigdy nie miala jej wczesniej w rekach, bo w domu mama nie szyla |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.