Wszystko o Avonie - cz. 25 - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-23, 13:54   #3901
jagoda352
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Oj, one prawie wszędzie są i w Avonie i w Lorealu i w Vichy i w tych "super zdrowych" nie pamiętam już wszystkich nazw, bo dawno temu się tym interesowałam. Już przestałam; i interesować się i martwić, bo tak naprawdę to nie ma sensu. Ja tam już wyluzowałam.

Może to dobry sposób na parabeny - wyluzować i nie czytać składu

Mam sms - paczka już jest w InPoście
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 13:56   #3902
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
Czy jeśli wysłąam zwrot 28 grudnia, a jeszcze nie mam go rozliczonego w sterfie to powinna się martwić czy wyluzować?
jak dla mnie to za długo trwa (chociaz załezy jakim listem nadałas) Ja wysłałam w 2 terminie kat 1 i już mam rozliczone zwroty
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 14:01   #3903
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 14:11   #3904
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Spróbuj zadzwonić jeszcze raz, trafisz na kogoś innego i na pewno się uda
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;31791133]

da się, da

[/QUOTE]

inaczej to zalatwie. nie bede sie dziadów prosic.

Edytowane przez crescent
Czas edycji: 2012-01-23 o 14:40
crescent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 14:14   #3905
wiuniaaa
Rozeznanie

Cytat:
Mam sms - paczka już jest w InPoście
A ja jeszcze nie mam moich paczek, cały czas czekam na sms.
Mam nadzieję, że też będą już dzisiaj.

http://www.suwaczek.pl/cache/a95eb46ae0.png
wiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 14:17   #3906
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Ja tam samo Na dodatek już były sprostowania w tej sprawie, ze te parabeny mogą być szkodliwe przy nadmiernej eksplozji na słońce. I są jeszcze mnóstwo innych składników, które tez są szkodliwe, ale ludzie sie czepili tych parabenów i koniec.
dokładnie wszystkie sodium .... sulfate itp. też są szkodliwe, parafina, clyceryna chyba nawet też. Natomiast w przypadku parabenów i sodowych największym problemem jest to, że przy dłuższym stosowaniu pojawiają się niestety AZS i alergie. Ja unikam parabenów- w szczególności w balsamach, żelach i wszystkim co się daje na dużą powierzchnię ciała. Z polskich firm ziaja i inglot nie używają parabenów w większości, a np. krem bambino ma ich już kilka. Paczucha czeka już w paczkomacie, ale dostanę dopiero wieczorem...

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2012-01-23 o 14:21
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 14:23   #3907
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
dokładnie wszystkie sodium .... sulfate itp. też są szkodliwe, parafina, clyceryna chyba nawet też. Natomiast w przypadku parabenów i sodowych największym problemem jest to, że przy dłuższym stosowaniu pojawiają się niestety AZS i alergie. Ja unikam parabenów- w szczególności w balsamach, żelach i wszystkim co się daje na dużą powierzchnię ciała. Z polskich firm ziaja i inglot nie używają parabenów w większości, a np. krem bambino ma ich już kilka.
To nie jest reguła, jeżeli kilka osób to spotkało nie oznacza ze wszystkie będą to miały.
Alergie to można nawet dostać od naturalnych składników (np. spotkałam dużo osób co mają uczulenie na aloes lub rumianek). A jak w niektórych kosmetykach nie ma parabenów, to są inne konserwanty, które mogą być mniej przebadane i przez to nie wiadomo jeszcze dokładnie jak wpływ maja na organizm

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2012-01-23 o 14:25

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 14:31   #3908
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Dokładnie Nie musisz sie martwić
a to ja nie rozumiem do końca, jeśli opuszczę 3 katalog (bo taki miałam zamiar) to już do końca życia będę miała 20% zamiast 25%?
Stary 2012-01-23, 14:31   #3909
sheryl
szeryfcio

Cytat:
A wiesz dlaczego?
Bo im większa wiedza na ten temat (nie tylko chodzi o substancje trujące w kosmetykach, ale i w żywności, powietrzu, ubraniach i innych produktach) tym większe przekonanie, że i tak i tak tego nie ogarniesz. Nie jesteś w stanie tego wszystkiego kontrolować.
A parabeny, jako niezbędne konserwanty są dodawane do niemalże wszystkiego. I też nie wszystkie są sobie równe, jeśli chodzi o szkodliwosć.
Dlatego ja po dogłębnym zbadaniu tematu polecam nie panikować.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2012-01-23 o 14:32
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 14:39   #3910
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
a to ja nie rozumiem do końca, jeśli opuszczę 3 katalog (bo taki miałam zamiar) to już do końca życia będę miała 20% zamiast 25%?
Jak opuścisz 3 katalog to w 4 będziesz miała 20% i w 5 też.
Z tego co powiedziała mi oms, to trzeba będzie znow byc aktywna 150 + przez 2 katalogi, aby z powrotem dostawać 25% powyżej 150 zł. Ale o tym dokładnie nie pisałam, bo jeszcze czekam na potwierdzenie

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
A wiesz dlaczego?
Bo im większa wiedza na ten temat (nie tylko chodzi o substancje trujące w kosmetykach, ale i w żywności, powietrzu, ubraniach i innych produktach) tym większe przekonanie, że i tak i tak tego nie ogarniesz. Nie jesteś w stanie tego wszystkiego kontrolować.
A parabeny, jako niezbędne konserwanty są dodawane do niemalże wszystkiego. I też nie wszystkie są sobie równe, jeśli chodzi o szkodliwosć.
Masz racje Tym bardziej ze niektóre parabeny występują w naturze (np methylparaben znajdziesz w borówce amerykańskiej)
Stary 2012-01-23, 14:39   #3911
sheryl
szeryfcio

Cytat:
To nie jest reguła, jeżeli kilka osób to spotkało nie oznacza ze wszystkie będą to miały.
Alergie to można nawet dostać od naturalnych składników (np. spotkałam dużo osób co mają uczulenie na aloes lub rumianek). A jak w niektórych kosmetykach nie ma parabenów, to są inne konserwanty, które mogą być mniej przebadane i przez to nie wiadomo jeszcze dokładnie jak wpływ maja na organizm
Dokładnie Najwięcej uczuleń to jest właśnie na substancje roślinne i ziółka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 14:41   #3912
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Jak opuścisz 3 katalog to w 4 będziesz miała 20% i w 5 też.
Z tego co powiedziała mi oms, to trzeba będzie znow byc aktywna 150 + przez 2 katalogi, aby z powrotem dostawać 25% powyżej 150 zł. Ale o tym dokładnie nie pisałam, bo jeszcze czekam na potwierdzenie
mhmmm... ale jeśli np opuszczę 3, a w 4 złożę zamówienie na 1000 zł to mam wyższy opust? Czy dalej 20% bez względu na wysokość zamówienia?
Przepraszam, że Cię tak męczę ale czasem u mnie licho z zamówieniami i teraz mam dylemat, bo te 150 chyba dałoby się jakoś dobić
Stary 2012-01-23, 14:43   #3913
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
mhmmm... ale jeśli np opuszczę 3, a w 4 złożę zamówienie na 1000 zł to mam wyższy opust? Czy dalej 20% bez względu na wysokość zamówienia?
Przepraszam, że Cię tak męczę ale czasem u mnie licho z zamówieniami i teraz mam dylemat, bo te 150 chyba dałoby się jakoś dobić
Nie, no to wtedy masz normalnie 35%, pisałam ze te 20% będzie jeżeli zamówienie będzie w przedziale 150-250.

Edytowane przez tonia85
Czas edycji: 2012-01-23 o 14:45
Stary 2012-01-23, 14:45   #3914
jola0707
Przyczajenie

czy zna może ktoś mowy program dla aktywnych konsultantek obowiązujący od kat.3 ? z góry dziękuje
jola0707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 14:49   #3915
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Nie, no to wtedy masz normalnie 35%, pisałam ze te 20% będzie jeżeli zamówienie będzie w przedziale 150-250.
No właśnie, czyli dobrze myślałam na początku
Dziękuję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 14:55   #3916
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Dokładnie Najwięcej uczuleń to jest właśnie na substancje roślinne i ziółka
tak tylko substancje naturalne uczulają cię najczęściej od razu, a parabeny dopiero przy dłuższym stosowaniu, ale jak już uczulą to walka z tym jest tragiczna. Ogólnie to wszystko jest czymś konserwowane - są tylko mniejsze i większe świństwa. Ale uczulić może wszystko - mnie uczula jakiś składnik chemiczny maści z witaminą i to jest dopiero niespodzianka - przez 3 dni wyglądałam tak, jak poparzona i musiałam się leczyć jogurtem naturalnym

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez jola0707 Pokaż wiadomość
czy zna może ktoś mowy program dla aktywnych konsultantek obowiązujący od kat.3 ? z góry dziękuje
a właśnie macie w paczkach jakiś motywacyjny nowy czy cisza?

Stary 2012-01-23, 14:57   #3917
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jola0707 Pokaż wiadomość
A jest w ogóle coś takiego
Teraz pewnie wypadnie "przerwa"
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 15:04   #3918
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
tak tylko substancje naturalne uczulają cię najczęściej od razu, a parabeny dopiero przy dłuższym stosowaniu, ale jak już uczulą to walka z tym jest tragiczna. Ogólnie to wszystko jest czymś konserwowane - są tylko mniejsze i większe świństwa. Ale uczulić może wszystko - mnie uczula jakiś składnik chemiczny maści z witaminą i to jest dopiero niespodzianka - przez 3 dni wyglądałam tak, jak poparzona i musiałam się leczyć jogurtem naturalnym
Kto tak powiedział Znam kilka osób uczulonych na paraben, ale też ich wysypało od razu, a nie po 5 czy 10 latach. A składniki naturalne też mogą uczulić po latach , tz wcześniej nie uczulały a teraz uczulają (np moja mama dostałą 2 lata temu uczulenie na nagietek, a wcześniej nic)
Stary 2012-01-23, 15:25   #3919
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Kto tak powiedział Znam kilka osób uczulonych na paraben, ale też ich wysypało od razu, a nie po 5 czy 10 latach. A składniki naturalne też mogą uczulić po latach , tz wcześniej nie uczulały a teraz uczulają (np moja mama dostałą 2 lata temu uczulenie na nagietek, a wcześniej nic)
to muszę posprawdzać swoje kosmetyki, może to właśnie parabeny są jedną z przyczyn mojego wiecznego "trądziku" ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 15:25   #3920
Karlotta
Raczkowanie

GG do Karlotta

Mam pytanie do Konsultantek: Czy w Avon jest pobierana opłata wpisowa?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
Karlotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 15:27   #3921
sensualitat
Wtajemniczenie

GG do sensualitat

Cytat:
Napisane przez Karlotta Pokaż wiadomość
Mam pytanie do Konsultantek: Czy w Avon jest pobierana opłata wpisowa?

Z góry dziękuję za odpowiedź.
nie
Stary 2012-01-23, 15:27   #3922
wiuniaaa
Rozeznanie

Dziewczyny, które dostały dziś sms od InPostu o paczce w paczkomacie, kiedy składałyście zamówienie?
Bo ja składałam w piętek w południe, a smsa żadnego jeszcze nie dostałam. I zastanawiam się czy w ogóle dziś go dostanę...

http://www.suwaczek.pl/cache/a95eb46ae0.png
wiuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 15:49   #3923
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez wiuniaaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które dostały dziś sms od InPostu o paczce w paczkomacie, kiedy składałyście zamówienie?
Bo ja składałam w piętek w południe, a smsa żadnego jeszcze nie dostałam. I zastanawiam się czy w ogóle dziś go dostanę...
Jeżeli złożyłaś w piątek po 11, to na pewno dziś nie dostaniesz, tylko dopiero jutro
Stary 2012-01-23, 16:00   #3924
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
jeśli chodzi o alergie to mogą się zmieniać wraz z wiekiem - skórne przechodzić w oddechowe i na odwrót, mieć remisje na jakiś alergen, natomiast parabeny z czasem używania nasilają objawy alergii i same mogą ją powodować, ja nie mówię, że po latach, ale po kilku tygodniach czy miesiącach się zdarza, znam mnóstwo takich osób, które musiały odstawić swoje kosmetyki, bo "nagle" zaczęły je uczulać i samej mi się to też kilka razy przytrafiło. Także coś w tym jest, nie czarujmy się kosmetyki są naszpikowane chemią i tyle. Trzeba się z tym pogodzić i często nauczyć się je po prostu dobierać.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
to muszę posprawdzać swoje kosmetyki, może to właśnie parabeny są jedną z przyczyn mojego wiecznego "trądziku" ?
a może substancje zapychające - niektórzy źle reagują na glicerynę np., ale jeśli cię coś zapycha to niekoniecznie jest uczulenie, może coś po prostu wydzielanie sebum nasilać albo powodować powstawanie kaszaków czy zaskórników

Stary 2012-01-23, 16:16   #3925
carolynnez
Raczkowanie

dziewczyny, a jeżeli chciałabym zrobić przelew od razu na konto avonowe innej konsultantki to w okienko z danymi wysyłającego przelew mam wpisać swoje czy jej imię i nazwisko?
carolynnez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 16:17   #3926
Kretka666
Zakorzenienie

Cytat:
Od naturalnych nawet bardziej Mam alergię i astmę, chciałam się "przenieść" na pielęgnację naturalną, a tu lipa. Uczulenia, pokrzywki, wysypki. Chemia dużo lepiej na mnie działa Parabeny mnie nie podrażniają, ale nie mam wrażliwej skóry - najczęściej mocno wrażliwym parabeny szkodzą. Poza tym chemię jemy, wdychamy - jeden krem będzie powodem raka? Przyczynić się do niego może wszystko, palacz niekoniecznie musi mieć raka płuc, a używając antypenspirantu z solą aluminium (czyli prawie każdego dostępnego na rynku) nie nabawimy się od tak raka piersi, bez przesady

Cytat:
A wiesz dlaczego?
Rację masz
Parabeny są dość delikatnymi konserwantami, są też mocniejsze i bardziej szkodliwe

Cytat:
jeśli chodzi o alergie to mogą się zmieniać wraz z wiekiem - skórne przechodzić w oddechowe i na odwrót, mieć remisje na jakiś alergen, natomiast parabeny z czasem używania nasilają objawy alergii i same mogą ją powodować, ja nie mówię, że po latach, ale po kilku tygodniach czy miesiącach się zdarza, znam mnóstwo takich osób, które musiały odstawić swoje kosmetyki, bo "nagle" zaczęły je uczulać i samej mi się to też kilka razy przytrafiło. Także coś w tym jest, nie czarujmy się kosmetyki są naszpikowane chemią i tyle. Trzeba się z tym pogodzić i często nauczyć się je po prostu dobierać.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

a może substancje zapychające - niektórzy źle reagują na glicerynę np., ale jeśli cię coś zapycha to niekoniecznie jest uczulenie, może coś po prostu wydzielanie sebum nasilać albo powodować powstawanie kaszaków czy zaskórników
Większość składników kosmetycznych jest chemiczna, to akurat jest normalne. Bo większość została stworzona w laboratorium, a nie wzięta z pola

Podobna nagonka jak na parabeny jest na parafinę - składnik, który jest dla mnie bardzo dobry bo chroni skórę. A przecież jest ropopochodny, powinnam od niego umrzeć SLS-owi i SLES-owi też się dobrze nie wiedzie. "Sodium Laureth Sulfate (SLES) to totalny syfiasty, syntetyczny detergent wszechobecny i uczulający ludzi. Wysusza skórę, wywołuje świąd, rumień oraz charakterystyczne plamy." Używam żeli pod prysznic, szamponów z SLES (SLS nie, bo to faktycznie mocny detergent, którego nie używa się w kosmetyce już raczej) i nie mam ani wysuszonej skóry, ani uczulenia. Najlepiej, jak każdy pod siebie będzie wybierał składy

Mocno zapychajna jest parafina, może ona Ci szkodzi?
Stary 2012-01-23, 16:26   #3927
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
kupilam sobie teraz w 2 Magix matujaco-wygladzajacy w odcieniu Ivory i przed chwila uzylam (bo nie moglam juz wytrzymac) i powiem Wam WOW!!! super sie rozprowadza, fajna konsystencja, skora jest taka aksamitna, gladziutka - bardzo mi sie spodobal jak na pierwszy raz
odcien chyba tez ok, ale musze poczekac do innego swiatla do jutra
Cytat:
Napisane przez malami881222 Pokaż wiadomość
Super jest też mam Magix, tylko coś cena ostatnio wzrosła jakiś czas temu kupowałam za dwadzieścia kilka złotych a teraz ceny są do 33,90 to dość dużo Z netto chciałam wziąć ale już nie ma i nie wiem który zamówić żeby był w miarę tani a dobry
Ja jestem wielką fanką Magixa, jak do tej pory to jedyny podkład który mi spasował a próbowałam ich wiele (wszystkie z avonu i kilka jeszcze innych) Ja mam odcień Ivory. Zauważyłam, że w K05 nie będzie można już kupić próbek pojedynczych saszetek podkładów tylko miniwersje, możecie mi powiedzieć, może któraśź z was wie, ile ml mają takie miniwersje?

Cytat:
Napisane przez Nana93klb Pokaż wiadomość
gwiazde

Cytat:
Napisane przez magocha Pokaż wiadomość
Oferta netto do kat 05 ma tylko 4 strony, więc wkleiłam ją szybciutko na katalogowy

A jakieś produkty itp, to wkleję wieczorkiem, lub jutro rano :P Oczywiście jeśli mam coś wogóle z nowości ;P
Dziękujemy magocha za netto
I pytanka do Ciebie
1)Ile kosztuje nowy podkład?
2) (pyt od mamusi) Ile kosztują nowe kremy Anew te złote i co zrobić żeby mieć tą kosmetyczkę

Cytat:
Moja córka ma uczulenie na rumianek i oliwkę bambino :/ A ja już nie patrze na te parabeny bo musiałabym pewnie wywalić wszystkie moje kosmetyki ... i zwariowalabym do reszty

Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 16:34   #3928
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Dziś przetestowałam nową tropikalną maskę z PS i dla moich włosów jest fajna Myślałam, że będzie podobna do oliwkowej, ale jest trochę lżejsza, co dla mnie jest plusem, ponieważ mam przetłuszczające sie włosy i oliwkowa za bardzo mi obciążała. Na pewno ci którzy lubią ten zapach będą zadowoleni

Cytat:
Ojej, przecież ja nie twierdze ze nie, i nie twiedzę, ze parabeny nie uczulają, tylko dziwi mnie że jak coś złego to oczywiście wszystko przez te parabeny (co nie jest regułą). Mnie też kosmetyki uczuliły po latach stosowania, i na pewno to nie przez parabeny(sprawdziłam!!). Organizm człowieka sie zmienia wraz z dojrzewaniem/starzeniem i może nie przyswajać czegoś, co wcześniej tolerował (nawet z jedzeniem tak jest).

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Moja córka ma uczulenie na rumianek i oliwkę bambino :/ A ja już nie patrze na te parabeny bo musiałabym pewnie wywalić wszystkie moje kosmetyki ... i zwariowalabym do reszty
No ja też- nie przeżyłabym tego
Stary 2012-01-23, 16:42   #3929
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Jest rakotwórczy, ja po prostu używam tylko tyle kosmetykow co konieczne. Skóra wchłania parabeny z wszystkiego( także żywność) i mimo,że każda rzecz osobno mieści sie w normie to jednak kumulacja znacznie przekracza normy.A potem ludzie sie dziwią skąd tyle w koło nowotworów.Temat "rzeka", juz kiedyś dyskusja na forum była na ten temat.
Cytat:
Ja tam samo Na dodatek już były sprostowania w tej sprawie, ze te parabeny mogą być szkodliwe przy nadmiernej eksplozji na słońce. I są jeszcze mnóstwo innych składników, które tez są szkodliwe, ale ludzie sie czepili tych parabenów i koniec.
Cytat:
dokładnie wszystkie sodium .... sulfate itp. też są szkodliwe, parafina, clyceryna chyba nawet też. Natomiast w przypadku parabenów i sodowych największym problemem jest to, że przy dłuższym stosowaniu pojawiają się niestety AZS i alergie. Ja unikam parabenów- w szczególności w balsamach, żelach i wszystkim co się daje na dużą powierzchnię ciała. Z polskich firm ziaja i inglot nie używają parabenów w większości, a np. krem bambino ma ich już kilka. Paczucha czeka już w paczkomacie, ale dostanę dopiero wieczorem...
Czy są w sieci dostępne jakieś potwierdzone wyniki badań itp.? Bo do tego tematu podchodzę z dużą rezerwą. Widzę, jak narazie, w tym tylko robienie kasy (np. Pure & Natural Nivei) i idiotów z ludzi, Nie wyobrażam sobie życia bez glicerynowego kremu do rąk, który ma parabeny

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 16:48   #3930
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carolynnez Pokaż wiadomość
dziewczyny, a jeżeli chciałabym zrobić przelew od razu na konto avonowe innej konsultantki to w okienko z danymi wysyłającego przelew mam wpisać swoje czy jej imię i nazwisko?
najważniejsze to wpisać właściwy numer konta, końcówka tj.8 ostatnich cyfr to indywidualny numer personalny każdej konsultantki
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości