|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
Cytat:
![]() ![]() Ja tak kupuję na przewozy regionalne, tylko, że tam jest tylko opcja z drukowaniem ![]() I ja jeżdżę tylko PR, chyba, że akurat się trafi, że nie ma to TLK, Intercity nie jeżdżę. Raz musiałam jechać IC z Poznania do Warszawy - zapłaciłam 80zł!!! za studencki, 2 klasa... I jeszcze weszłam do wagonu, a tam moje miejsce zajęte!!! Mówię do faceta, że to moje miejsce, a on, że jemu tamta Pani zajęła, mówię do tej Pani, żeby się przesiadła na swoje, a tamta, że jej tamta Pani zajęła i pokazuje na matkę z niemowlakiem.. Nosz kur**, matki z dzieckiem wyganiać nie będę, ale ciśnienie mi skoczyło ![]() ![]() Nie ma jak PR, tanio, szybko, wygodnie ![]() A co do wagi, to ważę 59kg, a wzrostu mam około 164cm. A wcześniej ważyłam 53kg a te 6kg poszło mi w tyłek ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
after hours
|
Dot.: Mamy radość z oszczędzania, oszczędzanie nasza mania! Szczęśliwa VII, zapraszam
Cytat:
![]() Carmen - raczej nie.. tż szuka pracy miesiąc już w wawie, 0 odpowiedzi ![]() Coffee - tlk to też intercity ![]() kurna, ale się strułam.. rzygałam od wczoraj chyba 8 razy, zjadłam dopiero teraz trochę rosołu, ale czuję, że pójdzie.. nie piję więcej wódki, o nie.. a wcale dużo nie wypiłam. 1 kieliszek i 3-4 drinki..
![]() |
#3903 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gdzie to tak imprezowałaś zamiast się uczyć hm? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | ||
Zakorzenienie
|
dzieki coffee za podpowiedz
![]() ale umowilam sie z TZ ze i tak pojedziemy do leszna do wtorek to sie jeszcze na lumpeksy skuszę ![]() ![]() Coffee a jakie miejsca najlepiej wybrac? tam bylo przy oknie, przy korytarzu.. co radzisz?? A co do wagi to u mnie obecnie 53,5kg - 165cm. Taka wage kocham ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
A tak poza tym to witam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3906 |
Raczkowanie
|
A tak w ogóle to zaczynam diete od jutra. Nie wiem co sie ze mna dzieje ostatnio, chodzę cały czas niewyspana, mimo,że długo śpie i mam straszna ochote na słodkie/ Przez ten weekend tyle pochłonęłam czekoladek,że szok. Od jutra biore sie za siebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zadomowienie
|
Ayo, wiem, tylko TLK sa tansze od tych IC. Tlk jechalam z Poznania za chyba ok 30, a IC za 80
![]() Folti, przy oknie dla mnie najlepsze-podziwiasz widoki ![]() ![]() A 53,5 to jest waga najlepsza przy naszym wzroscie, ja sie czuje troche ociezala z obecna waga :p ale mam za duzo stresow i zajadam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
after hours
|
Martita... a może Ciebie będzie więcej..?
![]() ![]() aj, przyjaciółka miała urodziny, miało być 15 osób, było 4, później jeszcze 2 doszły i jeszcze 2. no to jak nas była 4, to stwierdziła, że się musi upić.. miałam wyjść koło 22 i nic nie pić, żeby się uczyć, ale tak mi jej szkoda było.. no i o.. a dzisiaj i ona biedaczka z wodnikiem szuwarkiem rozmawiała :/ ale jak słodko wczoraj, wyprowadzili mnie z łazienki na balkon i dali wiadro, jakieś buty, przykryli, siedziała ze mną jej lokatorka, ja tam konwulsje żołądka, a ta się przytula do mnie i mówi, że mnie kocha nawet jak rzygam ![]() zamaniło mi się ziemniaków odsmażanych.. babcia mi robi. kocham ją ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Ayo22 Czas edycji: 2012-05-27 o 19:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Konto usunięte
|
Gardło mnie boli........
![]() Tylko taka sierota jak ja choruje gdy na dworze piękne słoneczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale masz babcię kochaną,tylko pozazdrościć, ja już nie mamani babc, ani dziadków.No to zaszalałas na imprezce, ale od czasu do czasu trzeba. Ja generalnie bardzo mało piję alkoholu oststnio. Wódki kompletnie nie mogę, piwko lubie czasem, winko tez. W piatek piłam pierwszy raz reddsika żurawinowego. Nie lubię słodkich piw, raczej jestem wierna żywcowi, ale redds żurawinowy mnie powalił-dla mnie bomba. Lece teraz do łóżeczka, mam duzo próbek kosmetykow wiec poprzeglądam co do czego i zrobie plan oszcze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
after hours
|
też lubię
![]()
#3913 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;34354327]Gardło mnie boli........ ![]() Tylko taka sierota jak ja choruje gdy na dworze piękne słoneczko ![]() aneszna jesli Cie to pocieszy .. nie tylko ty teraz chorujesz tz i ja tez ![]() az za bardzo bym powiedziala Cytat:
wybacz ale jakbym przy moim wzroscie wazyla 50kg czy 49 to sama bym poprosila zeby mnie ktos z rodziny podtuczyl bo to za malo na taki wzrost za ciezkie mam kosci zeby 49 wazyc ![]() mi by nawet przy moim wzroscie 171cm starczylo 60-65kg moze kiedys jeszcze bedzie z wydatkow niewiele ale musialam tez na leki wydac pare zlotych tfu euro jakies 20e na syrop, aspiryne, chleb, czekoladyx2, avocadox3, melon, zapach do pokoju , balsam do ciala |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zadomowienie
|
Irenko, wiem. Jutro jak wroce na stancje to pokaze Ci stronke firmy, w ktorej bede pracowac, bo teraz na telefonie pisze i nie chce mi sie szukac.
Bede jeszcze szukac drugiej pracy, na miejscu, w restauracji bym chciala, bo duuuze napiwki sa ![]() Irenko, jak myslisz, brac ze soba swoja mala cyfrowke czy brata lustrzanke? Wiadomo, ze jego lustrzanka o niebo lepsze fotki wyjda, ale nie wiem czy nie za duza i za ciezka zeby ja nosic.. Z kolei moj maly dawal rade w podrozach, ale zdjecia nie sa jakies super ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Zakorzenienie
|
Coffee bierz cyfre
lustro ciezkie a jak wiesz jak robic dobre fotki to naprawde zrobisz tez super zdjecia tymbardziej jak pamietam lustrzanke macie chyba z jednym obiektywem ( 18-55 mm prawda ?) a w takim wypadku bym wolala brac cyfre dlatego tez wolalam wydac ponad 400e na obiektyw 18-200 sigmy bo rozwazalam czy brac 2 obiektywy czasem czy kupic jeden ktory sie pokrywa z tymi kit - owymi co kupilam z aparatem ja na urlop biore raczej lustro ale moge sobie spokojnie cale 10kg podrecznego poswiecic na to ze biore aparat + netbook + jakies drobiazgi jaka masz ta cyfrowke ? ] jak piszesz ze ,,daje rade " to bym brala ja czasem wole zostawic lustro w domu ze wzgledow na wygode / wage itd zoom inny wiadomo ze z lustra masz inna jakosc zdjec ale lustro samo ci foty nie zrobi i jesli potrafi ktos zrobic super fotki to i zrobi dobra cyfrowka a inna rzecz - jaka masz dozwolona wage bagazu ? ah i nie zapomnij ze czesto wagi na lotniskach sa +- oszukane na jakis kg ![]() zwaz wszystko przed wyjazdem z domu + jakas grubsza bluza na siebie ( lub w reke ![]() no i zeby w walizce miejsca wiecej bylo ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2012-05-28 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Zadomowienie
|
Irenko, ja mam taka cyfrowke http://www.swiatobrazu.pl/kompakt_pr...a_dmcfx35.html .
Chodzi mi o to, ze robiac zdjecie moja cyfrowka na automacie i lustrzanka na automacie jest duza roznica w zdjeciu. Lustrzanka zdjecie jest taki 'czyste', wyrazne, a moim juz nie ma takich wyraznych kolorow itp. No sama nie wiem, ale chyba wezme swoj, dokupie tylko karte pamieci.. A nie wiesz cze moge do niego dokupic baterie druga? A ja mam 8kg podrecznego i 23kg rejestrowanego, troche malo, bo sama walizka wazy 6kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
strasznie malo bagazu
pamietam ze kolezanki co do stanow lataly to zawsze mialy jakies 30-32 + 10-15podrecznego ... No ale one albo lufthansa albo czyms innym ale nie lotem to pewnie dlatego. Coffee zobacze z ta bateria jak wejde na kompa bo z tel pisze gardlo mnie strasznie boli jestes w szczecinie ? Sprobuje znalesc w ktorym sklepie to mozesz dokupic ale na jagielonskiej jest jakis fotograficzny spory z tego co pamietam co do kart jak masz jedna to napewno dokup ja mam chyba 1 albo 2 8gb i jakies 2 -3 4gb .. Ale ja na 3 aparaty tyle ze lepiej miec wiecej kart niz jedna duza bo niech sie cos zepsuje/zatnie /zginie to zawsze to mniej zdjec tracisz (oczywiscie jesli nieda sie odzyskac z karty jakims programem) wogole to dziendobry bobry czuje sie strasznie Na dworze upal a ja mowic nie moge ![]() milego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
after hours
|
bobry Bobry
![]() zdrowiejcie Irenko i Aneszna ![]()
#3919 |
Raczkowanie
|
dzień dobry Ayo
![]()
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
coffee to ze bierzesz same letnie rzeczy to i tak zobaczysz ze bagaz na styk
dlatego ze walizka ciezka ja od jakis 3 lat juz tylko z torba na kolkach ktora wazy moze 1,7kg i jest pojemna patrz tez jakie wymiary podrecznego wymagaja mysle ze dokupisz baterie albo serwis panasonica ale oryginalna moze byc drozsza ja za swoja nikona okolo 50e placilam inne za 30byly tzn ... Odpowiedniki nieorginalne jakie brat obiektywy ma ? Bo jak tylko 18-55 to jak juz bedziesz chciala zrobic zdjecie czegos co jest dalej to zapomnij |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
after hours
|
#3922 |
Zakorzenienie
|
coffee znalazlam ta baterie
nawet niedrogo wychodzi |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A brat ma taki zwykły obiektyw, co był w zestawie. Cytat:
Dziękuję ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | ||
Zakorzenienie
|
ale jestem zła !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
![]() ![]() nie podpisali urlopu TŻ i mi napisał smsa,ze urlop wisi na włosku !! ![]() normalnie od tygodnia mowil,ze 'załatwione' ![]() ewentualnie urlop na żadanie, albo poprosze ojca by pogadał z kierownikiem w tej sprawie ![]() ![]()
kocham kawę ![]() ![]() hybrydy moja nowa pasja ![]() Być może ten, którego kocham Jest moich marzeń wiernym cieniem I jeśli o mnie śni po nocach, jest moim życiem i spełnieniem ![]() ( 26.07.2008 forever )
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() |
#3927 |
Zakorzenienie
|
hej; życzę Wam zdrowia; ja ostatnio byłam chora na l4 a teraz jestem już w pracy
2017 ![]() picie H2O czytanie książek ubieranie się kobieco nie przejmowanie się głupotami regularnie spisywanie wydatków angielski: fce + filmy i seriale głosowanie na lp 3 patenty żeglarskie V i VI nauka pływania c.d. Zakochana od 12.11.2015 roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 | |
Konto usunięte
|
![]() Cytat:
![]() urlop na żądanie to 4 dni/jedynie/ale, z tego co wiem, to należą się ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Komplikatorka
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;34365392]
![]() spokojnie na pewno da się załatwic ![]() urlop na żądanie to 4 dni/jedynie/ale, z tego co wiem, to należą się ![]() Należą się, ale udzielane są na zasadzie wypoczynkowego, bo z limitu wypoczynkowego są zdejmowane. Pracodawca może nie zgodzić się na taki urlop, może też z niego odwołać ![]()
#3930 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;34365392]
urlop na żądanie to 4 dni/jedynie/ale, z tego co wiem, to należą się ![]() Pracodawca ma prawo nie udzielić urlopu na żadanie ![]() Folti, spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.