|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Stepper
Hehe micra nieładnie :P Ale skąd ja to znam.. Trzymamy Cię za słowo, że po świętach ostro wrócisz do ćwiczen
![]() Ja się muszę pochwalić - ćwiczę na stepperku codziennie 30 min już 3 tydzień chyba, i schudłam kilogram haha ![]()
![]() |
#3902 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kurcze Ja też z grudnia jestem tylko pod koniec, dużo mamy wspólnego ![]() Ja dopiero po Nowym Roku będę miala pelną mobilizację, jak wrócę od rodzinki. Damy radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W sumie masz racje... między Świętami a Sylwestrem też pewnie nie będzie za dużo czasu na ćwiczenia... To naszym postanowieniem noworocznym będzie powrót do ćwiczeń ![]() Edytowane przez micra85 Czas edycji: 2008-12-18 o 21:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a cwiczac na steperze naciskac bardziej na piety czy palce?
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja prośba jest taka,że nim zada ktoś pytanie to niech przejrzy choć kilka stron tego wątku-to nie gryzie,a można uzyskać ważne informacje szybciej ![]()
![]() |
#3906 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Będziemy mieli mocne postanowienie noworoczne i to będzie bardzo dobra mobilizacja ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez magda270 Czas edycji: 2008-12-20 o 08:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
POpieram ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie Panie.
Chce kupić swojej partnerce stepper. Problem polega na tym, że chcę kupić jakiś dobry. Pytanie kieruję do wszystkich Pań które mają doświadczenie z takimi urządzeniami i napiszą mi konkretnie: " mam stepper firmy Kettler i od 5 lat się nie zepsuł i jestem z niego zadowolona." Wiem, że są 3 podstawowe rodzaje, takie gdzie pracuje się w kierunku góra - dół , takie ze skrętem i takie z pracą na boki. Chciałem ten ze skrętem i dodatkowo z linkami. Na rynku jest lipa z takimi bo te do 100 zł nie biorę pod uwagę, a droższe dobrych firm po prostu nie ma. Co myślicie o Kettler Slide ? On nie ma linek i chyba regulacji. Czy brak tej regulacji jest dużym mankamentem ? Ps. Wiem że być może gdzieś w tym wątku to było ale stron jest sto a po 3 stronie wciąż brak konkretów. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam ![]() Ja mam stepper rok skrętny z regulacją wysokości pedalów i z linkami firmy BUFFALO co jakiś czas skrzypi albo stuka. Ale ponoć wszystkie tak po jakimś czasie wariują wtedy traktujemy je smarem i jest ok. Niestety nie znam tej firmy o której piszesz więc się nie wypowiem. Co do regulacji to jest ona ważna bo to zależy jaką część ciala chce Twoja partnerka bardziej wyćwiczyć, a z linkami strasznie nie wygodnie się ćwiczy i większość z Nas nie używa linek tylko ćwiczy z hantelkami osobno. Ogólnie jestem zadowolona ze swojego steppera i mogę go polecić . Może się jeszcze wypowie ktoś kto dlużej ćwiczy . Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Rozeznanie
|
Kochane stepperowiczki
![]() Muszę się z Wami na dwa tygodnie pożegnać , jadę na święta do rodzinki i wracam dopiero po nowym roku. Nie będę miala takiego dostępu do neta, zresztą czasu też. Więc chcę Wam życzyć zdrowych i wesolych Świąt Bożego Narodzenia pelnych ciepla i milości, oraz dużo lepszego i bardziej szczęśliwego Nowego Roku i oby wszystkie Wasze postanowienia noworoczne się spelnily, żeby inne laski na wiosnę zazdrościly ![]() Pozdrowienia i buziole do siego roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Wtajemniczenie
|
Witam!
Gdyby ktos byl chetny na odkupienie steperka to ja mam na sprzedaz...otoz dostalam z prezencie, pocwiczylam tydzien i stwierdzam,ze to nie sprzet dla mnie...nudzi mnie cwiczenie na nim i nie mam mobilizacji.... ![]() ![]() ![]() Gdyby ktos byl zainteresowany to prosze o PW. pozdrawiam i wesolych swiat ![]() Edit: wyglada identycznie albo prawie identycznie jak te a tej aukcji: http://allegro.pl/item508639905_step..._gw24_sp7.html tylko nie jest skretny i bez linek. Edytowane przez daruniaa01 Czas edycji: 2008-12-22 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zadomowienie
|
Cześć wszystkim!!!!
Nie odzywałam się długo... Przerzuciłam się na aerobic i step, ale zaglądam tu do Was ![]() Wszystkiego dobrego na te Święta i na nowy roczek Wam życzę. Buziaki ogromne!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Pozdrawiam wszytkich starych i nowych stepperowiczów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zadomowienie
|
Odrobiny ciepła dzięki ludzkiej życzliwości, odrobiny światła w mroku dzięki szczeremu uśmiechowi. Radości w smutku, dzięki ludzkiej miłości i nadziei na lepsze jutro w chwilach niepokoju......tego dziewczynki życzę Wam z okazji Świąt Bożego Narodzenia!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Wtajemniczenie
|
czy któraś z was ma może ten stepper?
http://www.decathlon.com.pl/PL/st-270-22745594/ Chciałabym kupic jakis lepszy z tych tanszych i ten zdaje sie wygladac solidnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chciałabym do was dolączyć
![]() http://www.allegro.pl/item505924887_...s_prezent.html czy ten http://www.allegro.pl/item509770468_...owystawow.html Czy ma któras z was porównanie co daje lepsze efekty- steper czy rowerek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zadomowienie
|
Lynn Jeśli juz miała bym wybierać,wybrała bym pierwszy. Na Twoim miejscu poszukała bym jeszcze innego,jakiegoś najprostszego. Te nie wygladają na mocne.
hauuu ten stepper jakos też mnie nie przekonuje... Może inne dziewczyne się wypowiedzą może miały takie stepperki i uważaja ,że są ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Raczkowanie
|
stepper boczny? wow, too tak się "tuptusia" z nogi na nogę?
![]() ja pod choinkę dostałam o taki : http://allegro.pl/item506972604_step...ki_poznan.html chcę wyszczuplić uda, zrobiłam próbną jazdę, płytkie kroczki, dociskam piętami, tylko z tą szybkością coś niebardzo, nie mogę się rozpędzić ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez LittleMo Czas edycji: 2008-12-25 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Zadomowienie
|
Lynn nie ja nie zauważyłam,rozbudowania łydek...tylko,zaznaczyły się mięśnie i wiele osób..myli to z rozbudowaniem..po prostu mięśnie łydek są bardziej widoczne i tyle... Ćwiczyłam na najlżejszym obciążeniu...i na najlżejszym schodku... potem aby zarysować mięśnie zwiększyłam schodek ![]() LittleMo tak trzeba ćwiczyć cały czas na ugiętych nogach... tak jest łatwiej,bezpieczniej dla stawów i prawidłowo technicznie ![]() Z tą prędkością na stepperku na początku tak jest na pewno jeszcze się rozkręcisz..poza tym prędkość nie ma być duża... Z tego co piszesz jak na mój gust ćwiczenie wykonujesz prawidłowo ![]() Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2008-12-26 o 11:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję za odpowiedź, uspokoiłaś mnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Rozeznanie
|
cześć ! to która się przyzna, że obżarła się jak świnia i opuściła w ćwiczeniach ? jaaaa...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a co myślicie o tym steperze?http://www.allegro.pl/item515290566_...nowy_gwar.html
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
myślę,ze ten jest ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny planuje zakup stepera bo slyszalam ze mozna za pomoca niego rowniez zgubix brzuszek czy to prawda?
NOWY UPORZąDKOWANT WąTEK!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153718 STARY WąTEK SUPER, EXTRA CIUSZKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI ZAGLĄDNIJ DO MOJEGO WĄTKU A NIE POŻAŁUJESZ ![]() ![]() PROSZĘ O ODPISYWANIE W MOIM WĄTKU !! |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Raczkowanie
|
a jakie sa efekty? bo ja niestety mam dosc duzy brzuszek i chce go zrzucic dlatego pomyslalam o steperze+hula hop czy lepiej zainwestowac w rower stacjonarny? co daje lepsze efekty?
NOWY UPORZąDKOWANT WąTEK!! https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=153718 STARY WąTEK SUPER, EXTRA CIUSZKI DLA KAŻDEJ DZIEWCZYNKI ZAGLĄDNIJ DO MOJEGO WĄTKU A NIE POŻAŁUJESZ ![]() ![]() PROSZĘ O ODPISYWANIE W MOIM WĄTKU !! |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam i rower i stepper..Swego czasu ćwiczyłam tylko na stepperze..schudłam 11 kg Uważam ,ze rower tez jest ok.... takze sama musisz dokonać wyboru |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
witaj Madziarella!!
![]() mam nadzieję,że u Ciebie już wszystko jest dobrze!! ja już niedługo chcę kupić wreszcie ten stepper bo zawsze coś stało do tej pory na przeszkodzie...no i mam zamiar ćwiczyć ze 4-5 razy w tyg ,a może i 6 razy,a do tego a6w i agrafka,a także dietka i takim sposobem bym chciała zgubić 4 kg i oby ten efekt się utrzymał.udało mi się na sb zgubić ze 2 kg i wróciło mi jakiś 1 kg i przez święta nie przygyło na szczęście,więc z tego widzę,że efekt jojo mi nie grozi(chyba) a taki sobie upatrzyłam stepper http://www.allegro.pl/item508638922_...ratis_sp5.html pozdrawiam!!
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2008-12-27 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.