|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II
Bottega nam jest ciężko w takim upale a co dopiero małemu dziecku, my to jeszcze czy coś zimnego z lodówki się napijesz czy poprostu położysz a ona cały czas biega jeśc nie chce tylko picie i wkońcu nie ma sił, zasnąć nie mogła a okna nie mogłam otworzyć (sąsiedzi przed blokiem grilują sobie) to włączyłam wiatraczek, zasnęła szybciutko i śpi sobie, jak będę szła spać to wyłącze go. Okna nie otworzę bo w nocy mają być burze to zawału dostanę ;p
Medziu Kochanie bo to trzeba planować szybciej,moja mama z ciocią zarezerwowały wycieczkę w listopadzie zeszłego roku za 3000zł na Wyspy Kanaryjskie i też all inclusive, siedzisz w basenie owoce pod nos, drinki na zawołanie nawet wychodzić z basenu nie musisz, rewelacja ![]()
Nowy start - 17.04.2013 - 98,8 ![]() Jest: 97,5 ![]() I cel - 95 II cel - 90 III cel - 85 Edytowane przez estecorazon Czas edycji: 2012-07-05 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zadomowienie
|
estecorazon, masz całkowitą rację!
![]() ![]() Bottega, nasz króliczku ![]() ![]() U mnie jest w tej chwili taka burza, że grad mi chyba szyby rozwali!!! ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Rozeznanie
|
Medziu ja widziałam ten grad w tv jak pokazywali, jejciu wszystko rozwala i samochody i dachy, masakra, epoka lodowcowa czy co
![]()
#3904 |
Zakorzenienie
|
este, burza mówisz, no nie strasz mnie! Ja śpię z zatyczkami w uszach, bo królica tupie i drapie w nocy, okna mam pootwierane, więc jak mnie piorun ze snu wybudzi...
![]() a propos grilla - my robimy jutro ![]() Medziu, sznurowane mówisz... ale cycole Ci się nie rozjeżdżają? Ja to w takich źle wyglądam ![]() W ogóle to zaczęłam się zastanawiać nad monokini. Teoretycznie ta środkowa wstawka niby wyszczupla okolice brzucha/talii, więc ta, gdzie u mnie jest najgorzej. Ale z drugiej strony - opalę się w taki pasek, to śmiesznie będzie :< No i jednak kurcze, tak chciałam mieć strój 2 częściowy! ![]()
#3905 |
Konto usunięte
|
hej dziewczyny
![]() hmm co by tu napisać,kapinkę się z rana wkurzyłam znów+0,5 przez co ? mięśnie ? oby !! takim żółwim tempem 6 nie zobaczę do wigilii .. ![]() znów upał ani burzy ani gradu na szczęście u mnie nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Rozeznanie
|
Kochane! Dziś bioderka
![]() czekam na odhaczenia z wczorajszych cwiczen: narazie mam este, superkas,a reszta? Ja dziś zaliczyłam spacer, bo mi bus uciekł i poszłam 2 przystanki wczesniej bo do kolejnego sporo czasu, a to ok 2 km. Ale bioderka dzis zrobie na pewno. W ogóle już samopoczuciowo odczuwam pozytywne skutki tych cwiczen wiec dodatkowa motywacja jest. ![]() silvia: nie mogę w necie znaleźć info o kcal wiec jak gdzies kupie to napisze
#3907 |
Raczkowanie
|
eleganja oj kochana ,bo sie obrażę ! Jako pierwsza zrobiłam ćwiczonka wczoraj !
![]() ![]() ![]() ![]() Kochane ,założyłam się z ojczulkiem mym , kto więcej schudnie przez wakacje ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś już po marszobiegu,przede mną cały dzień, najgorętszy jak na razie bo ma dojść dziś do 38 stopni ! Ja się chyba usmażę, choć nam w diecie smażyc nie wolno... i to jeszcze z tłuszczem ... ![]() este no ja dzisiaj też na wiatraczku lecę, koszmarny upał. Rozkładam sie na fotelu ,książka do ręki ,wiatraczek włączam i idziem z koksem ![]() ![]() silvia to od kiedy zaczynamy kochana ? ![]() superka oj ja jestem pewna że to mięśnie ![]() Miłego dnia kochane ![]()
![]() |
#3908 |
Zadomowienie
|
Medzia - Słońce już nie przesadzaj!
![]() Czarna, Bottega - No jakoś rok temu to leżałam plackiem na plaży od 11 do 17-18? Ani razu nie wstałam! ![]() ![]() ![]() Bottega - Z tym strojem to myślę, że tak jak Medzia zaproponowała. Te wiązane są najlepsze, bo nie wbijają się w ciało. I takie stroje są o wiele tańsze niż inne. Wgl głupi babsztylu! Masz piękne ciało, a zwłaszcza nogi i powinnaś być z siebie dumna! elehanja - Czekam niecierpliwie ![]() feciuch - Od kiedy chcesz. Może nawet dzisiaj wieczorkiem pójdę na rower jak będę miała jeszcze siły ![]() Laski naprzeciwko mojego okna malują blok taaaaakie dupy! ![]() ![]() ![]() Za 2h na miasto lecę i zapewne pół dnia tam spędzę, obiadu nie będzie ![]()
#3909 |
Raczkowanie
|
silvia to ja robię spis, i codziennie mi melduj ile kilosów udało Ci się pokonać
![]() PEDAŁYYY W RUCH ! ![]()
#3910 |
Rozeznanie
|
feciuch , silvia : przekręcanie mi nick
![]() feciuch : przepraszam Cię kochana za przeoczenie ![]() dzisiaj w pracy prawi 30 stopni mam, klimy nie ma, dobrze że wiatrak jest bo bym zemdlała chyba. Wodę termalną sobie w sprayu wzięłam i się napsikuję. Jak kostium kupiłam w change (niestety jest tylko w łodzi). Osobno dobrałam stanik, osobno majciochy i jest git. W ogóle oczywiście wstyd w tym kostiumie ale z drugiej strony wydaje mi się że i tak lepiej w dwu częściowym niż jednoczęściowym. Wtedy brzuch wydaje się jeszcze większy ![]() A kostium taki mam : biustonosz pierwszy od lewej biało czerwone i te majtki co widać do kompletu. http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
#3911 |
Rozeznanie
|
eleganja bioderka pokręcone heheh leje się ze mnie dosłownie taki upał zero wiatru heheh te kręcenie bioderek całkiem fajne
![]() ![]() ![]()
#3912 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny zaraz będę wszystko nadganiać z wątku,
bo mam duuuużo pracy dzisiaj ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Raczkowanie
|
elganja wybacz mi, bo nie wiem co czynię... : ( No to życzę powodzenia w pracy, ja to ledwo już wytrzymuję, matuloo... czemu musi byc AŻ TAK GORĄCO !?
#3914 |
Rozeznanie
|
Kochane moje babiszcza!
Program na przyszły tydzień .... Szykujcie się, bo mamy przed sobą parę wyzwań ![]() ![]() ![]() Poniedziałek Brzuszki: http://www.youtube.com/watch?v=IqKVl...feature=relmfu Wtorek Trening z Melanie B, taki jak w zeszłym tygodniu http://www.youtube.com/watch?v=ErfMy...eature=related Środa Dzień na trening "pulsacyjny" http://www.youtube.com/watch?v=IZs2E...feature=relmfu Czwartek Dzień regenracji, 30- 60 minut szybkiego spaceru, Piątek "Morderczy trening od thenerd" ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3670 Sobota Trening z Melanie B, ale NOWY ! http://www.youtube.com/watch?v=GN1aX...eature=related Niedziela Nieobowiązkowo - Dzień regeneracji dla chętnych do wyboru: -30- 60 minut szybkiego spaceru, - trening jogo dla początkujących część pierwsza (tzw. koci grzbiet, pozycja góry, ) http://www.youtube.com/watch?v=AI9CvLUXUc8 -stretching http://www.youtube.com/watch?v=JCg2U...eature=related Bieżąca lista moich ćwiczących owieczek ![]() anusiawa, darialex: (czy ćwiczą? Bo się nie odkreślają ostatnio! ![]() este (ostatnio ładnie zmotywowana ![]() feciuch (wczorajszy przodownik ![]() Martuszka (brak ostatnich danych z dwóch dni) - jak ci idzie? medzia : miała wczoraj dołączyć - czy się zmobilizowała? superkas : ćwiczy aż do bólu. Trochę odpoczywaj dziewczyno bo jak tak się odchudzasz i ćwiczysz to nam znikniesz. A poważnie to ![]() thenerd: widzę cię! i coś mi tu milczysz o swoich poczynaniach ćwiczeniowych - co to ma znaczyć, co? ![]() Jak widzicie mnóstwo pytań w mojej głowie. Czekam na odpowiedzi..... ![]()
#3915 |
Rozeznanie
|
przegladalam wczoraj ten wasz plan i Melani jest fajna jak dla mnie
dzidzia 27.01.14 ![]() Edytowane przez Baleronowa Czas edycji: 2013-04-14 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Rozeznanie
|
Baleronowa to dobrze tak trzymaj
![]() Odnośnie kostiumów kąpielowych... Bo widzę, że temat się wcześniej nawiązał ![]() ![]() Marzy mi się jakaś sukienka... Kto wie może coś ślicznego wpadnie w moje łapki ![]() ![]()
160cm - start 80kg - 11.11.11r. 75kg - I cel osiągnięty 08.12.2011 69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012 65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012 obecnie- 59,6 KG ![]() 60 kg - IV cel 56kg - marzenie ![]() pozostało - 3,6kg |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Konto usunięte
|
Superkas- Ja to się nie opalam nigdy. Mam za jasna karnację na takie czynności
![]() ![]() Ja miałam ostatnio +0,4 z powietrza. Wiem co czujesz. Bottega- Jeśli twierdzisz, że nie masz czego podkreślać w swoim ciele (choc uważam, że to błędne myślenie, ale cóż ![]() ![]() Ja MIAŁAM strój jeszcze do nie dawna. Majtoszki sa ok, ale góra to masakra ![]() ![]() Czarna- Nie mów, że masz tak bardzo źle. Kiedy ja ważyłam tyle co Ty teraz to łaziłam na plażę. Oczywiście pierwsza odłosna to była masakra, ale potem już jakoś szło. Poza tym maż znacznie lepiej/lżej teraz niż przed dietą. Pomyśl o tym kochana ![]() Bottega- Mnie przeraża wystąpienie we wszystkim (nie mówiąc już nawet o stroju kąpielowym ![]() ![]() Medzia ma racje co do tych wiązanych. Ja mam/miałam też wiązany, ale sztywny dodatkowo ![]() Elganja- Ja zanim cokolwiek Ci odpiszę zawsze trzy-cztery razy sprawdzam, jak ten Twój link brzmi ![]() ![]() ![]() Co do mojej "powietrznej nadwyżki" to zniknęła. Dziś po niej śladu nie będzie. Na spadek do poniedziałku nie liczę, bo w pracy siedzę przez trzy dni po 12h, więc nie będzie fitnessu, nie będzie ćwiczeń ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Wtajemniczenie
|
elganja: ja to nazywam morderczą trzydziestką
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3919 |
Konto usunięte
|
Dostałam informację od Pana C.
Otóż oficjalnie potwierdził, że idzie ze mną na wesele i niezmiernie się z tego powodu cieszy. Pamiętając różne wersje zdarzeń by Puchatek--> nie wiem co powiedział swojej dziewczynie, o ile w ogóle coś powiedział, o ile jeszcze ją ma. W każdym razie ![]() ![]() ps: Pisałam dziś z kolegą instruktorem. Potem z rozpędu wysłał do mnie sms, który miała dostać nasza wspólna koleżanka. Oczywiście sms był o mnie ![]() ![]() Poza tym dziś mały flirt z Blondaskiem był, ale skończył już zmianę, więc do 21 będę się nudzić. Opowieści o moim życiu damsko-męskim specjalnie dla Darialex i Wyrafinowanej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Wtajemniczenie
|
Puchatku, sprawdzam czy nie opróżniasz lodówki
![]()
![]() |
#3921 |
Rozeznanie
|
Soldus
![]() ![]() Thenerd też się martwię o naszego Puchatka ![]() Oby powód nieobecności był innym niż przypuszczasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zadomowienie
|
Bottega, wstawię Ci zdjęcie mojej góry od stroju, której nie zamienię na żadną inną. A ze sznurowaniem bardziej chodziło mi o dół
![]() soldus, bardzo dobre plany co do zakupów.. teraz jeszcze sporo Ci zleci do końca września, a później będzie większa frajda, jak obecny rozmiar będzie z Ciebie spadał! ![]() elganja, możesz brać tasak...nawaliłam wczoraj ![]() Baleronowa, zazdroszczę tak silnej motywacji ![]() Wyrafinowany, nie zazdroszczę pracy w taki upał ![]() ![]() thenerd, ale fajne zdjęcia posiłków masz na blogu! może znowu załapię jakąś inspirację ![]() Byłam dzisiaj na basenie z koleżanką. Popluskałyśmy się trochę, poopalałyśmy i zaraz pora na spanie ![]() Na basen nie wzięłam żadnych kanapek itd. zamiast tego jabłko, 2 nektarynki i sporo wody. Poszło wszystko ![]() ![]() W efekcie: I. danio waniliowe, rogalik, marwit marchewkowy II. jabłko, 2 nektarynki III. bigos (młoda kapusta, marchew, koperek, szynka drobiowa, pomidory z puszki, przyprawy), 200g fasolki szparagowej, kromka chleba
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Konto usunięte
|
wróciłam od mamy a tam mam posadzone warzywka,ale mi mamcia urwała fasolki szparagowej yeeaaa!!!
Dziś u mnie warzyw około 600g fasolki(zaraz będę znów amać) + 690 ogórka gruntowego . Jeszcze mam na jutro ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 |
Zadomowienie
|
Hej dupki
![]() Dziś noc szaleństw ![]() ![]() Wy tutaj tak o tych strojach,a mi aż oczy grają,bo bym chętnie też sobie strój kupiła,ale nie w te wakacje niestety:-/ Upał u mnie niemiłosierny:O topię się całą...mój makijaż chyba dzisiaj spłynie w całości:-|
#3925 |
Zadomowienie
|
feciuch - Nie bardzo powiem Ci ile przejadę km, bo nie mam urządzenia które będzie mi to mierzyło. Przeważnie jak wybieram się na rower to na 1,5h. Do tego muszę schodzić z nim, a potem wciągać na 4 piętro!!!
![]() ![]() elganja - Ooo ja wybacz mi ![]() ![]() ![]() ![]() Wyrafinowany - No to się cieszę, ale kto mnie teraz zmotywuje? ![]() Medzia - Śliczny strój! Czarna - Miłej zabawy życzę ![]() Cały czas zastanawiam się czy nie zakupić sobie sukienki mojej pierwszej, w której będę chodziła. (nie liczę studniówki i dzieciństwa ![]() Ciężko w takie upały wytrzymać bez lodaaa ;/ Dobrze, że mam pod ręką cole zero z lodówy ![]()
Jest -> 76,5 kg Cel: 65 kg Edytowane przez Silvia09 Czas edycji: 2012-07-06 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Konto usunięte
|
elganja słonko dziękuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 | ||
Wtajemniczenie
|
Elganja ty zołzo
![]() Cytat:
![]() ![]() A za ćwiczenia MelB to mnie chyba nawet odhaczałaś ![]() http://www.youtube.com/watch?v=QdC7n...feature=relmfu No to proszę mi tu ładnie odznaczyć w kajeciku że mam zrobione ![]() Uff, resztę postów nadrobię wieczorem ![]() o znalazłam: Cytat:
![]()
Waga obecnie : 65,0 kg Cel : 65 kg Zostalo: 0,0 kg Zdrowa dieta + spora dawka ruchu Edytowane przez Martuszka85 Czas edycji: 2012-07-06 o 17:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Rozeznanie
|
Uwaga Uwaga
![]() ![]() Nasza Atram wcale się nie ukrywa, nie objada w kącie, ale wyjechała do Dziadków pisała, że ma internet tylko w komórce i ma kłopoty z logowaniem się na wizaz, ale z dietą i ćwiczeniami jest ładnie, więc trzymam kciuki oby tak było dalej ![]() Czekamy na Twój powrót Słońce ![]() ![]() Medziu fajny ten kostium, ja dziś się nachodziłam ale nic nie znalazłam dla siebie ![]() ![]() ![]() ![]() superkas podziel się posiłkiem ![]() CzarnaDamo ![]() ![]() Silvia09 i jak był rowerek grany ![]() Martuszka Elganji chyba upał zaszkodził ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Rozeznanie
|
[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;35142702]
Co do mojej "powietrznej nadwyżki" to zniknęła. [/QUOTE] ![]() Cytat:
wyrafinowany dzieki za troske ![]()
![]() |
#3930 |
Rozeznanie
|
Ano zaszkodził
![]() przepraszam Martuszka ![]() ![]() medzia : to wczoraj chętna taka i nie zrobiłaś ćwiczeń, no to jak to? ![]() Ja właśnie lecę ćwiczyć a potem prysznic(3 dzisiaj) i pewnie padnę więc gudnajty.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.