Razem schudniemy 20kg! - część II - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-05, 22:06   #3901
estecorazon
Rozeznanie

Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część II

Bottega nam jest ciężko w takim upale a co dopiero małemu dziecku, my to jeszcze czy coś zimnego z lodówki się napijesz czy poprostu położysz a ona cały czas biega jeśc nie chce tylko picie i wkońcu nie ma sił, zasnąć nie mogła a okna nie mogłam otworzyć (sąsiedzi przed blokiem grilują sobie) to włączyłam wiatraczek, zasnęła szybciutko i śpi sobie, jak będę szła spać to wyłącze go. Okna nie otworzę bo w nocy mają być burze to zawału dostanę ;p

Medziu Kochanie bo to trzeba planować szybciej,moja mama z ciocią zarezerwowały wycieczkę w listopadzie zeszłego roku za 3000zł na Wyspy Kanaryjskie i też all inclusive, siedzisz w basenie owoce pod nos, drinki na zawołanie nawet wychodzić z basenu nie musisz, rewelacja Tylko niestety aby mieć tanio i super trzeba szybciej a nie zawsze wszystko da się aż z takim wyprzedzeniem zaplanować ;/ A swoją drogą z tym biurek sky club niezła jazda, ja bym się chyba zapłakała jak jestem w egipcie i nagle wywalają mnie z hotelu bo firma zbankrutowała, ani języka, ani dachu nad głową a jeszcze jak ktoś z malutkimi dziećmi wyjechał - masakra, ogromnie współczuję.

Jest: 97,5

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85

Edytowane przez estecorazon
Czas edycji: 2012-07-05 o 22:12
estecorazon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:13   #3902
medzia104
Zadomowienie

estecorazon, masz całkowitą rację! czasem nawet last minute nie jest w stanie przebić tego, co da się upolować na miesiące przed wyjazdem. A takie Kanary... ale mi smaczka narobiłaś

Bottega, nasz króliczku pochłaniasz tyle tych warzyw! też bym tak chciała a nie zawsze mi wchodzą..

U mnie jest w tej chwili taka burza, że grad mi chyba szyby rozwali!!!

obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem

104-99-96,8...

medzia104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:17   #3903
estecorazon
Rozeznanie

Medziu ja widziałam ten grad w tv jak pokazywali, jejciu wszystko rozwala i samochody i dachy, masakra, epoka lodowcowa czy co

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85
Stary 2012-07-05, 23:37   #3904
Bottega
Zakorzenienie

este, burza mówisz, no nie strasz mnie! Ja śpię z zatyczkami w uszach, bo królica tupie i drapie w nocy, okna mam pootwierane, więc jak mnie piorun ze snu wybudzi...
a propos grilla - my robimy jutro Ja zjem sobie cukinię i pierś.

Medziu, sznurowane mówisz... ale cycole Ci się nie rozjeżdżają? Ja to w takich źle wyglądam Jak chłopiec się czuję. Muszę mieć usztywniane jakieś.
W ogóle to zaczęłam się zastanawiać nad monokini. Teoretycznie ta środkowa wstawka niby wyszczupla okolice brzucha/talii, więc ta, gdzie u mnie jest najgorzej. Ale z drugiej strony - opalę się w taki pasek, to śmiesznie będzie :< No i jednak kurcze, tak chciałam mieć strój 2 częściowy!

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 07:32   #3905
201606210914
Konto usunięte

hej dziewczyny
hmm co by tu napisać,kapinkę się z rana wkurzyłam znów+0,5 przez co ? mięśnie ? oby !! takim żółwim tempem 6 nie zobaczę do wigilii ..

znów upał ani burzy ani gradu na szczęście u mnie nie było
201606210914 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 07:43   #3906
elganja
Rozeznanie

Kochane! Dziś bioderka
czekam na odhaczenia z wczorajszych cwiczen: narazie mam este, superkas,a reszta?

Ja dziś zaliczyłam spacer, bo mi bus uciekł i poszłam 2 przystanki wczesniej bo do kolejnego sporo czasu, a to ok 2 km. Ale bioderka dzis zrobie na pewno.
W ogóle już samopoczuciowo odczuwam pozytywne skutki tych cwiczen wiec dodatkowa motywacja jest.

silvia: nie mogę w necie znaleźć info o kcal wiec jak gdzies kupie to napisze
Stary 2012-07-06, 08:21   #3907
feciuch
Raczkowanie

eleganja oj kochana ,bo sie obrażę ! Jako pierwsza zrobiłam ćwiczonka wczoraj ! Brzuchol nieźle napierdzielał, musiałaś jakoś przeoczyć Ale w każdym razie, ja mam zrobione :P Dzisiaj jednak później zrobię Jeszcze brzuszki... i steperek

Kochane ,założyłam się z ojczulkiem mym , kto więcej schudnie przez wakacje Jesli wygram ,to tato funduje mi kurs fotografii Jeżeli przegram, 100 zł dla niego Spinam poślady i lecę po mój kursik

Ja dziś już po marszobiegu,przede mną cały dzień, najgorętszy jak na razie bo ma dojść dziś do 38 stopni ! Ja się chyba usmażę, choć nam w diecie smażyc nie wolno... i to jeszcze z tłuszczem ...

este no ja dzisiaj też na wiatraczku lecę, koszmarny upał. Rozkładam sie na fotelu ,książka do ręki ,wiatraczek włączam i idziem z koksem Taka przerwa pomiędzy ciężkimi ( ) ćwiczeniami na powietrzu.

silvia
to od kiedy zaczynamy kochana ?

superka oj ja jestem pewna że to mięśnie

Miłego dnia kochane

1 cel - 68 kg.
2 cel - 62 kg
3 cel - 55 kg
feciuch jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-06, 08:21   #3908
Silvia09
Zadomowienie

Medzia - Słońce już nie przesadzaj! Może w ubraniach wyglądam znośnie, ale w stroju ...

Czarna, Bottega - No jakoś rok temu to leżałam plackiem na plaży od 11 do 17-18? Ani razu nie wstałam! Do wody też nie wchodziłam, bo trzeba do niej jakoś dojść nie? A zwłaszcza, że tam stoją ratownicy

Bottega - Z tym strojem to myślę, że tak jak Medzia zaproponowała. Te wiązane są najlepsze, bo nie wbijają się w ciało. I takie stroje są o wiele tańsze niż inne. Wgl głupi babsztylu! Masz piękne ciało, a zwłaszcza nogi i powinnaś być z siebie dumna!

elehanja - Czekam niecierpliwie

feciuch - Od kiedy chcesz. Może nawet dzisiaj wieczorkiem pójdę na rower jak będę miała jeszcze siły

Laski naprzeciwko mojego okna malują blok taaaaakie dupy! Najlepsi są bruneci normalnie ciacha! Nic tylko ich schrupać
Za 2h na miasto lecę i zapewne pół dnia tam spędzę, obiadu nie będzie

Jest -> 76,5 kg

Cel: 65 kg

Silvia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 08:26   #3909
feciuch
Raczkowanie

silvia to ja robię spis, i codziennie mi melduj ile kilosów udało Ci się pokonać Ja też będę pisała.
PEDAŁYYY W RUCH !

1 cel - 68 kg.
2 cel - 62 kg
3 cel - 55 kg
Stary 2012-07-06, 08:32   #3910
elganja
Rozeznanie

feciuch , silvia : przekręcanie mi nick
feciuch : przepraszam Cię kochana za przeoczenie , to ten upał, czacha dymi....
dzisiaj w pracy prawi 30 stopni mam, klimy nie ma, dobrze że wiatrak jest bo bym zemdlała chyba. Wodę termalną sobie w sprayu wzięłam i się napsikuję.

Jak kostium kupiłam w change (niestety jest tylko w łodzi). Osobno dobrałam stanik, osobno majciochy i jest git. W ogóle oczywiście wstyd w tym kostiumie ale z drugiej strony wydaje mi się że i tak lepiej w dwu częściowym niż jednoczęściowym. Wtedy brzuch wydaje się jeszcze większy
A kostium taki mam :
biustonosz pierwszy od lewej biało czerwone i te majtki co widać do kompletu.
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
Stary 2012-07-06, 08:43   #3911
estecorazon
Rozeznanie

eleganja bioderka pokręcone heheh leje się ze mnie dosłownie taki upał zero wiatru heheh te kręcenie bioderek całkiem fajne Jutro dopiero będzie wycisk A co do stroju to bardzo fajny

I cel - 95
II cel - 90
III cel - 85

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-06, 08:45   #3912
WyrafinowanySmak
Rozeznanie

Dziewczyny zaraz będę wszystko nadganiać z wątku,
bo mam duuuużo pracy dzisiaj Ale chciałam tylko na wstępie zameldować - Sylvia tak mnie zmotywowałaś, że wczoraj godzinkę na rowerku zaliczyłam, wyjechałam po 20 bo wtedy dopiero dało się na dworze przebywać

69,9kg - II cel osiągnięty 27.03.2012
65kg - III cel osiągnięty 31.05.2012

obecnie- 59,6 KG 20.12.12
60 kg - IV cel

56kg - marzenie
pozostało - 3,6kg
WyrafinowanySmak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 09:34   #3913
feciuch
Raczkowanie

elganja wybacz mi, bo nie wiem co czynię... : ( No to życzę powodzenia w pracy, ja to ledwo już wytrzymuję, matuloo... czemu musi byc AŻ TAK GORĄCO !?

1 cel - 68 kg.
2 cel - 62 kg
3 cel - 55 kg
Stary 2012-07-06, 10:44   #3914
elganja
Rozeznanie

Kochane moje babiszcza!

Program na przyszły tydzień .... Szykujcie się, bo mamy przed sobą parę wyzwań . Piszcie też czy narzucony poziom nie jest za trudny . I pamiętajcie jak coś was boli nie róbcie. Każda w ramach swoich możliwości (ja np w życiu głową do kolan nie dotknę. Chyba że mnie ktoś złamie....)

Poniedziałek
Brzuszki:
http://www.youtube.com/watch?v=IqKVl...feature=relmfu

Wtorek
Trening z Melanie B, taki jak w zeszłym tygodniu
http://www.youtube.com/watch?v=ErfMy...eature=related

Środa

Dzień na trening "pulsacyjny"
http://www.youtube.com/watch?v=IZs2E...feature=relmfu

Czwartek

Dzień regenracji, 30- 60 minut szybkiego spaceru,

Piątek
"Morderczy trening od thenerd" - jezu....... ja nie wiem jak to przetrwam......
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3670

Sobota
Trening z Melanie B, ale NOWY !
http://www.youtube.com/watch?v=GN1aX...eature=related

Niedziela
Nieobowiązkowo - Dzień regeneracji
dla chętnych do wyboru:
-30- 60 minut szybkiego spaceru,
- trening jogo dla początkujących część pierwsza (tzw. koci grzbiet, pozycja góry, )
http://www.youtube.com/watch?v=AI9CvLUXUc8
-stretching
http://www.youtube.com/watch?v=JCg2U...eature=related

Bieżąca lista moich ćwiczących owieczek
anusiawa, darialex: (czy ćwiczą? Bo się nie odkreślają ostatnio!, mam nadzieję że nie buszują gdzieś z jakimiś słodyczami!)
este (ostatnio ładnie zmotywowana ),
feciuch (wczorajszy przodownik i widze że zapalony "pedałownik" - bez obrazy jakoś mi się zrymowało a propo hasła "PEDAŁYYY W RUCH !" ).
Martuszka (brak ostatnich danych z dwóch dni) - jak ci idzie?
medzia : miała wczoraj dołączyć - czy się zmobilizowała?
superkas : ćwiczy aż do bólu. Trochę odpoczywaj dziewczyno bo jak tak się odchudzasz i ćwiczysz to nam znikniesz. A poważnie to za motywację.
thenerd: widzę cię!
i coś mi tu milczysz o swoich poczynaniach ćwiczeniowych - co to ma znaczyć, co?

Jak widzicie mnóstwo pytań w mojej głowie. Czekam na odpowiedzi.....
Stary 2012-07-06, 11:26   #3915
Baleronowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elganja Pokaż wiadomość
Kochane! Dziś bioderka
czekam na odhaczenia z wczorajszych cwiczen:
przegladalam wczoraj ten wasz plan i Melani jest fajna jak dla mnie

Edytowane przez Baleronowa
Czas edycji: 2013-04-14 o 12:43
Baleronowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 11:56   #3916
WyrafinowanySmak
Rozeznanie

Baleronowa to dobrze tak trzymaj

Odnośnie kostiumów kąpielowych... Bo widzę, że temat się wcześniej nawiązał Dziś mam zamiar po pracy ruszyć na shopping w poszukiwaniu takowego i nie wiem co to będzie... Jak kolor... Jaki fason wybrać eh chyba nie będzie lekko
Marzy mi się jakaś sukienka... Kto wie może coś ślicznego wpadnie w moje łapki

60 kg - IV cel

56kg - marzenie
pozostało - 3,6kg
Stary 2012-07-06, 12:29   #3917
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637
Konto usunięte

Superkas- Ja to się nie opalam nigdy. Mam za jasna karnację na takie czynności Także, jak mnei nie ma to wiadomo, że na pewno się nie opalam
Ja miałam ostatnio +0,4 z powietrza. Wiem co czujesz.

Bottega- Jeśli twierdzisz, że nie masz czego podkreślać w swoim ciele (choc uważam, że to błędne myślenie, ale cóż) to dobierz kolor stroju kąpielowego, tak aby podkreślał kolor Twojej skóry, włosów i oczu
Ja MIAŁAM strój jeszcze do nie dawna. Majtoszki sa ok, ale góra to masakra Ktoś mi ukradł piersi

Czarna- Nie mów, że masz tak bardzo źle. Kiedy ja ważyłam tyle co Ty teraz to łaziłam na plażę. Oczywiście pierwsza odłosna to była masakra, ale potem już jakoś szło. Poza tym maż znacznie lepiej/lżej teraz niż przed dietą. Pomyśl o tym kochana

Bottega- Mnie przeraża wystąpienie we wszystkim (nie mówiąc już nawet o stroju kąpielowym). Za Ciebie trzymam kciukasy
Medzia ma racje co do tych wiązanych. Ja mam/miałam też wiązany, ale sztywny dodatkowo Z tyłu na jakiś tam klips, na szyi wiązany, miseczka usztywniana, a dół na kokardki po bokach.

Elganja- Ja zanim cokolwiek Ci odpiszę zawsze trzy-cztery razy sprawdzam, jak ten Twój link brzmi Rozumiem pomułki dziewczyn Tak patrzę na tą rozpiskę z ćwiczeniami na przyszły tydzień i chyba się do Was dołączę. Do wesela coraz bliżej, więc muszę się ogarnąć. W przyszłym tygodniu będzie 3x fitness po 2 godziny, ale dam radę. Także: ĆWICZĘ Z WAMI!!!!

Co do mojej "powietrznej nadwyżki" to zniknęła. Dziś po niej śladu nie będzie. Na spadek do poniedziałku nie liczę, bo w pracy siedzę przez trzy dni po 12h, więc nie będzie fitnessu, nie będzie ćwiczeń Pozytywna strona jest taka, że wyjdę tygodniowo na zero, a nie na plus Poza tym miałam gości u rodziców. Przyjechała ciocia z Niemczech i zarzuciła trochę euro 200zł zarobione na ciuchach + euro od cioci + odłożone 200zł z nędznej wypłaty= Jakiś fundusz na nową szafę powoli się klaruję. Tak pod koniec wakacji (koniec wrzesnia), może na wyprzedażach, chcę zakupić większą ilość ubrań. Zacznie się rok akademicki (być może nowe miasto i nowa uczelnia) i nie chce jak w worku wyglądać, więc zaczęłam już zbierać. Na razie kupuję rzeczy niezbędne (sukienka na wesele, jakieś spodnie, 2/3 bluzki). Takie rzeczy na przetrzymanie. W lecie mam zamiar bazować na sukienkach i spódnicach, które już mam. Mam nadzieje, że mój instynkt łowcy zakupoiwego się nie obudzi i nie pójdę na zakupy, któe za jakiś czas okażą się głupotą
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 13:36   #3918
thenerdqueen
Wtajemniczenie

elganja: ja to nazywam morderczą trzydziestką serduszko, nie milczę, do pracy chodzę, stąd nie mam siły się odzywać ja 30stkę robię co 2 dzień, 2 dni temu byłam na basenie zamiast 30stki, dziś wieczorkiem zrobię zestaw
Stary 2012-07-06, 13:47   #3919
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637
Konto usunięte

Dostałam informację od Pana C.
Otóż oficjalnie potwierdził, że idzie ze mną na wesele i niezmiernie się z tego powodu cieszy.
Pamiętając różne wersje zdarzeń by Puchatek--> nie wiem co powiedział swojej dziewczynie, o ile w ogóle coś powiedział, o ile jeszcze ją ma.
W każdym razie

ps: Pisałam dziś z kolegą instruktorem. Potem z rozpędu wysłał do mnie sms, który miała dostać nasza wspólna koleżanka. Oczywiście sms był o mnie
Poza tym dziś mały flirt z Blondaskiem był, ale skończył już zmianę, więc do 21 będę się nudzić.

Opowieści o moim życiu damsko-męskim specjalnie dla Darialex i Wyrafinowanej --> pamiętam kobietki, że chciałyście
15fbf25984e7133984742eff4c4169aacf1167cc_5ed82ba6a0637 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-06, 13:50   #3920
thenerdqueen
Wtajemniczenie

Puchatku, sprawdzam czy nie opróżniasz lodówki
Stary 2012-07-06, 13:54   #3921
WyrafinowanySmak
Rozeznanie

Soldus dzięki za pamięć i czekam na więcej
Thenerd też się martwię o naszego Puchatka
Oby powód nieobecności był innym niż przypuszczasz

60 kg - IV cel

56kg - marzenie
pozostało - 3,6kg
Stary 2012-07-06, 15:14   #3922
medzia104
Zadomowienie

Bottega, wstawię Ci zdjęcie mojej góry od stroju, której nie zamienię na żadną inną. A ze sznurowaniem bardziej chodziło mi o dół
soldus, bardzo dobre plany co do zakupów.. teraz jeszcze sporo Ci zleci do końca września, a później będzie większa frajda, jak obecny rozmiar będzie z Ciebie spadał!
elganja, możesz brać tasak...nawaliłam wczoraj
Baleronowa, zazdroszczę tak silnej motywacji Ja jak tylko zjem kostkę czekolady to mam takie wyrzuty sumienia, że zazwyczaj kończy się połową opakowania, bo przecież co to za różnica, jak i tak zgrzeszyłam ...
Wyrafinowany, nie zazdroszczę pracy w taki upał ale pocieszę Cię, ja mam dzisiaj nocną zmianę... także
thenerd, ale fajne zdjęcia posiłków masz na blogu! może znowu załapię jakąś inspirację

Byłam dzisiaj na basenie z koleżanką. Popluskałyśmy się trochę, poopalałyśmy i zaraz pora na spanie
Na basen nie wzięłam żadnych kanapek itd. zamiast tego jabłko, 2 nektarynki i sporo wody. Poszło wszystko Na obiad zrobiłam sobie bigos w wersji light, ukradłam pomysł z bloga superkas
W efekcie:
I. danio waniliowe, rogalik, marwit marchewkowy
II. jabłko, 2 nektarynki
III. bigos (młoda kapusta, marchew, koperek, szynka drobiowa, pomidory z puszki, przyprawy), 200g fasolki szparagowej, kromka chleba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg med_3793712.jpg (15,8 KB, 14 załadowań)

obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem

104-99-96,8...

medzia104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 15:24   #3923
201606210914
Konto usunięte

wróciłam od mamy a tam mam posadzone warzywka,ale mi mamcia urwała fasolki szparagowej yeeaaa!!!
Dziś u mnie warzyw około 600g fasolki(zaraz będę znów amać) + 690 ogórka gruntowego . Jeszcze mam na jutro

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-06, 15:25   #3924
czarnaDama2394
Zadomowienie

Hej dupki

Dziś noc szaleństw ciekawi mnie jakim stanie wrócę do domu założyłam sobie,że wypije 2driny i 1 piwo z soczkiem(wiem sok nie powinien się znaleźć,ale bez soku nie ruszam!)

Wy tutaj tak o tych strojach,a mi aż oczy grają,bo bym chętnie też sobie strój kupiła,ale nie w te wakacje niestety:-/ Upał u mnie niemiłosierny:O topię się całą...mój makijaż chyba dzisiaj spłynie w całości:-|

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dla tego,że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie...
czarnaDama2394 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 15:34   #3925
Silvia09
Zadomowienie

feciuch - Nie bardzo powiem Ci ile przejadę km, bo nie mam urządzenia które będzie mi to mierzyło. Przeważnie jak wybieram się na rower to na 1,5h. Do tego muszę schodzić z nim, a potem wciągać na 4 piętro!!! i to jeszcze w taki upał! Odechciewa mi się na samą myśl

elganja - Ooo ja wybacz mi Jakoś "eleganja" lepiej się piszę To się już nie powtórzy

Wyrafinowany - No to się cieszę, ale kto mnie teraz zmotywuje?

Medzia - Śliczny strój!

Czarna - Miłej zabawy życzę

Cały czas zastanawiam się czy nie zakupić sobie sukienki mojej pierwszej, w której będę chodziła. (nie liczę studniówki i dzieciństwa )

Ciężko w takie upały wytrzymać bez lodaaa ;/ Dobrze, że mam pod ręką cole zero z lodówy

Jest -> 76,5 kg

Cel: 65 kg

Edytowane przez Silvia09
Czas edycji: 2012-07-06 o 15:37
Silvia09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 15:35   #3926
201606210914
Konto usunięte

elganja słonko dziękuje
Stary 2012-07-06, 16:55   #3927
Martuszka85
Wtajemniczenie

GG do Martuszka85

Elganja ty zołzo

Cytat:
Martuszka (brak ostatnich danych z dwóch dni) - jak ci idzie?
Toż ty franco moje posty omijasz? Jak ja cię dorwę

A za ćwiczenia MelB to mnie chyba nawet odhaczałaś A wczoraj też meldowałam zrobienie brzuszków i dodatkowo jeszcze:
http://www.youtube.com/watch?v=QdC7n...feature=relmfu
No to proszę mi tu ładnie odznaczyć w kajeciku że mam zrobione
Uff, resztę postów nadrobię wieczorem

o znalazłam:
Cytat:
darialex, feciuch, Martuszka, superkas: za ćwiczonka mimo pogody. Wiem że cięzko z Melanie ćwiczyć (ja czułam jak mi pot w pewnym momencie do oka spłynął....) w takich warunkach atmosferycznych więc należy się wam .

Zdrowa dieta + spora dawka ruchu

Edytowane przez Martuszka85
Czas edycji: 2012-07-06 o 17:11
Martuszka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 19:10   #3928
WyrafinowanySmak
Rozeznanie

Uwaga Uwaga Na początek ogłoszenie parafialne
Nasza Atram wcale się nie ukrywa, nie objada w kącie, ale wyjechała do Dziadków pisała, że ma internet tylko w komórce i ma kłopoty z logowaniem się na wizaz, ale z dietą i ćwiczeniami jest ładnie, więc trzymam kciuki oby tak było dalej
Czekamy na Twój powrót Słońce

Medziu
fajny ten kostium, ja dziś się nachodziłam ale nic nie znalazłam dla siebie Ani sukienki - a przymierzyłam chyba z 20 szt ani kostiumu, ale do sierpnia mam jeszcze czas
superkas podziel się posiłkiem
CzarnaDamo Baw się dobrze
Silvia09 i jak był rowerek grany ?
Martuszka Elganji chyba upał zaszkodził żarcik

60 kg - IV cel

56kg - marzenie
pozostało - 3,6kg
Stary 2012-07-06, 19:27   #3929
Baleronowa
Rozeznanie

[1=15fbf25984e7133984742ef f4c4169aacf1167cc_5ed82ba 6a0637;35142702]
Co do mojej "powietrznej nadwyżki" to zniknęła. [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez medzia104;35145829
[B
Baleronowa[/B], zazdroszczę tak silnej motywacji Ja jak tylko zjem kostkę czekolady to mam takie wyrzuty sumienia, że zazwyczaj kończy się połową opakowania, bo przecież co to za różnica, jak i tak zgrzeszyłam ...
to dziwne, bo kiedys jedna czekolada dla mnie bylo malo ale w sumie sie ciesze, ze mnie tak odrzucilo ale jak mam ochote to cos sobie zjem i bez wyrzutow

wyrafinowany dzieki za troske
Stary 2012-07-06, 20:05   #3930
elganja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez WyrafinowanySmak Pokaż wiadomość

Martuszka Elganji chyba upał zaszkodził żarcik
Ano zaszkodził,
przepraszam Martuszka
medzia : to wczoraj chętna taka i nie zrobiłaś ćwiczeń, no to jak to? Dziś basen trochę Cię ratuje, ale karnych 10 pompek zarządzam na jutro. I rozliczę!

Ja właśnie lecę ćwiczyć a potem prysznic(3 dzisiaj) i pewnie padnę więc gudnajty.

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości