|
|
#3901 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIII
|
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki płyn do fug jest, tak?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3903 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3904 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś śpiący dzień
![]() castingu na kiecę ciąg dalszy. Jak poprzednio- ma się nadawać na oficjalne spotkania i robić profesjonalny,lekkozimnos uczasty look W żadnym wypadku babciowatą ciotkę-klotkę ![]() 1,2,3,4 czy 5? A może żadna?
|
#3906 |
|
To ja :)
|
Otóż nie, taki jak w załączniku. Jest genialny, mam kuchnię i łazienkę jak nową, wszystkie krany, odpływy itp. tym doczyściłam, to polałam i fugi... I tez dało radę
|
#3907 |
|
|
Pierwsza jest genialna...
|
#3908 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3909 |
|
Zakorzenienie
|
Ves, skąd wzięłaś te zdjęcia?
|
|
|
|
#3911 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Ja jeszcze rok popracuję i też będę miała wkuty
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3912 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3915 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dwojka ok, trojka wieczorowa, czworka nie, piatka bylaby lepsza bez kukardy i bez tak szerokich rekawow, poza tym kolor boski ale malo pracowy. Moje propozycje jeszcze: http://www.kartes-moda.pl/pl/p/LUKSU...-44-CZARNY/369 http://www.kartes-moda.pl/pl/p/ELEGA...GORA-34-44/347 http://www.kartes-moda.pl/pl/p/CZARN...AZJE-34-44/264 Ale ja sie nie znam na ciuchach biurowych
|
|
|
|
|
#3916 |
|
JESTEM ONA
|
Vesenka,
jeśli mogę doradzic, to 1 na pierwszy rzut najfajniejsza, ale zaraz dostrzegłam, że będzie zmniejszała piersi optycznie oraz na oficjalne, służbowe spotkania ma zbyt krótkie rękawki ( a właściwie prawie ich brak), natomiast z pozostałych, gdybym tylko te miała do wyboru, to stawiam na 2 ( wbrew pozorom jest niesamowicie seksi ).
|
#3917 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Daję se czas do niedzieli na zastanowienie ![]() Ves 3 spadam spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewentualnie jasna góra ciemny dół, ale mnie zastanawia zawsze jak to będzie wyglądało po praniu gdy ciemny kolor zafarbuje
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3920 | |
|
|
Cytat:
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłem z nocnego tripa po Wrocku
:coj est:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Red, ja bym się nie śmiała. Ona powinna odwiedzić dobrego ortopedę, to mi wygląda na poważną wadę postawy...
|
|
|
|
#3923 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
macham znad kawy
|
#3924 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
;ad. 2 dlatemuż takowych nie kupuję
|
|||
|
|
|
#3925 |
|
Nindżopesz
|
Witam w ten piekny, deszczowy poranek! Sezon jesienny uwazam za otwarty i uderzam dzis do parku.
Dzien jest po dwakroc uroczy gdyz albowiek okazalo sie, ze mam w oudzie mniej niz sadzilam, ze moge miec
|
|
|
|
#3926 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jednak 70, a nie 73 cm ![]()
|
|
|
|
#3927 | |||
|
Zakorzenienie
|
przymierzam się do niej już chyba pół roku
![]() planujesz zakupy? ![]() dzięki za typy Cytat:
![]() Żakiet mam co prawda czarny, bardzo neutralny w kroju, więc będzie pasował. Podoba mi się ten ostatni typ Cytat:
A jak na taką bez rękawków jest założony żakiet to wtedy lepiej?Druga mi się bardzo podoba, ale w jej przypadku przed wyborem powstrzymuje mnie biała góra w połączeniu z moim ogromnym talentem do brudzenia się ![]() Cytat:
O! O doborze oficjalnych ubrań nie mam niestety bladego pojęcia. Uroki pracy w miejscu, gdzie nie obowiązuje mnie żaden dress code. Na ważniejsze spotkania mam co prawda dwa garniturki i żakiet ze spódnicą, ale na co dzień biegam w czym chcę. Teraz jak zachciało mi się sukienki, to się okazało,że nie mam pojęcia czym się kierować przy wyborze. Co do łączonych kolorów,to miałam kiedyś sukienkę jasnobeżowa góra+ciemnobrązowy dół i nie farbowało. ---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------
|
|
#3928 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Bier
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3930 |
|
Nindżopesz
|
Cos w ten desen
![]() To bier, przyda sie tez poza praca, swietna jest. A w robocie dorzucisz czarny zakiet i bedzie piknie i profesjonalnie. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

Kotom się łatwo robi zastrzyki, tylko ostrą igłę trzeba mieć, bo mają dość grubą skórę. Dasz radę
Taki płyn do fug jest, tak?
Taka tam zwykła, prosta, trochę babciowa, ale przyda się. No. Więc już desperacko nie muszę szukać torby 

Jednak 70, a nie 73 cm