Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-03-12, 00:06   #3901
caate
Zakorzenienie

GG do caate
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
no widzisz, mnie nikt nie uswiadomil, ze przy tej odzywce nalezy wszystkie paznokcie przypilowac do zera przy eveline sos (a zuzylam tego dwie butelki- co sie u mnie bardzo rzadko zdarza, zebym dwa lub wiecej razy siegnela po to samo) moglam zaczac stosowac odzywke w obojetnie jakim momencie i paznokcie po calosci twardnialy, a przy herome jest tak jak teraz mowisz- nie wiedzialam o tym
aktualnie mam 'zrobione' paznokcie, wiec nie stosuje odzywek, ale moze jeszcze pouzywam tej herome wg tego Twojego 'przepisu'
walke ze swoimi i o swoje paznokcie zaczelam z wizazem, wlasnie na forum paznokciowym. ten przepis, jak to ladnie nazwalas, dziewczyny proponuja kazdemu do kazdej kuracji, wtedy moze nie sa szybkie efekty, ale na pewno solidniejsze. niestety, duza wina jest producentow, ktorzy informuja o ekspresowym dzialaniu i owszem, na jednych to podziala, (przyklad aktualnie ja, rozdwajajce sie paznokcie i uzycie herome dwa razy rozwialo problem) ale zazwyczaj, te pierwsze kuracje nalezy przeprowadzi skrupulatnie i terminarzowo wg potrzeb i stanu paznokci

zazelowalas czy hybrydowy polozylas?
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-12, 00:19   #3902
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
walke ze swoimi i o swoje paznokcie zaczelam z wizazem, wlasnie na forum paznokciowym. ten przepis, jak to ladnie nazwalas, dziewczyny proponuja kazdemu do kazdej kuracji, wtedy moze nie sa szybkie efekty, ale na pewno solidniejsze. niestety, duza wina jest producentow, ktorzy informuja o ekspresowym dzialaniu i owszem, na jednych to podziala, (przyklad aktualnie ja, rozdwajajce sie paznokcie i uzycie herome dwa razy rozwialo problem) ale zazwyczaj, te pierwsze kuracje nalezy przeprowadzi skrupulatnie i terminarzowo wg potrzeb i stanu paznokci

zazelowalas czy hybrydowy polozylas?
przepis, mam nadzieje, ze nie jestes o to sformulowanie zla?
po prostu myslalam, ze mozna uzywac herome jak pierwszej lepszej odzywki, ktorych stosowalam i dawaly efekty od razu
Nie skreslam herome, ale zwyczajnie nie wiedzialam, ze nalezy je spilowac gdybym wiedziala, to bym tak zrobila a co by mi szkodzilo hodowac piekne zdrowe pazurki od zera a na forum paznokciowe nawet nie dotarlam
zazelowalam

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-12, 00:38   #3903
Aysell
Wtajemniczenie

Cytat:
a zaczelas go stosowac na dlugich czy spilowalas do zera i zaczelas kuracje?
Do zera całkiem nie, ale spiłowałam, można rzec, prawie całe... zostawiłam cieniutkie białe końcówki, bo jakbym ich nie zostawiła,to by całe paznokcie wyglądały krzywo - tak mi rosną
Cytat:
wlasnie ja jak zaczelam uzywac herome to przy obu kciukach paznokcie pekly mi z boku i musialam spilowac wszystkie do zera... i tak lezy sobie ta odzywka.
Hm... liczba moich zniszczonych wynosi aktualnie cztery - od początku malowania Herome.
Cytat:
mi wszystkie popekaly najpierw, dziewczyny z pazurkowego mnie uswiadomily, zeby spilowac na zero i dopiero zaczac zapuszczac, przez pierwszy miesiac nie miec dluzzych niz 2mm za opuszek, bo paznokcie musza miec czas na wzmocnienie sie i przyzwyczajenie do dlugosci. pzt logicznie rzecz biorac, zanim dojdzie do opuszka te paznokiec urosniety na bazie herome to minie 3miesiace... zatem dobrze radze, potestowac jeszcze i wyrobic technike jaka potrzebuja paznokcie. moje np co pol roku przechodza kuracje 2tyg, sa skracane o polowe nawet jak sa calutkie zdrowe, piekne i rowne, wiem ze to im dobrze robi
Acha... to pewnie masz rację niektóre już urosły i są twarde jak kamień, ale czemu inne się łamią? np. dwa tygodnie temu pęknął mi paznokieć zaraz przy opuszku, więc spiłowałam maksymalnie, bo nie miałam wyboru - teraz jest dłuższy i widzę, że znowu z nim coś nie do końca w porządku, niby twardy, ale rozdwoił się trochę z boku - obawiam się, że mi w końcu weźmie i strzeli . Czy mam znowu spiłować na zero i powtórzyć kurację?... Widzisz, to jest tak, że dałabym chętnie Herome i z milion szans, tylko to jest na zasadzie ryzyka to znaczy, może masz rację i łamią się po prostu paznokcie, które nie urosły "na" Herome, ale istnieje też możliwość, że zupełnie nie o to chodzi i moje paznokcie Herome nie lubią... Zgłupiałam, autentycznie nie wiem co robić - a muszę podjąć decyzję, czy kupić nową buteleczkę (zostało mi 1/3, ale zaczyna drastycznie gęstnieć ), czy wybrać coś innego... Nie mam pojęcia.

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-12, 13:31   #3904
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:
Napisane przez Aysell Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci ogromnie, że poleciłaś mi Bioetikę! jest cudowna, już ją uwielbiam

Proszę bardzo

Zawsze się staram dzielić odkryciami.

A dzisiaj dm odwiedzę popołudniu Idę zrobić zapas żeli wiśnia&migdał i czekolada&figa, olejków dokupić.
Tylko biedny tż, ile się on tam nastoi

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-12, 18:52   #3905
samaraNW
Zakorzenienie

hej

trochę mnie nie było, ale m.in. czasu mało na wizaż, humor mi nie dopisywał, do tego cera świrowała i doprowadzała do szału ( jeszcze nie jest do końca dobrze), włosy też miały humory, dobrze, że chociaż paznokcie są zawsze grzeczne i nie sprawiają mi problemów

ostatnio wszystko mi się kończy, teraz na resztkach tuszu i pudru jadę, muszę się wybrać po nowe, ale jakoś ciągle mi nie po drodze. za to zaszalałam z podkładem i kupiłam Estee Lauder Double Wear ( po części był prezentem na dzień kobiet) i podkład jest na prawdę nie do zdarcia, tylko trzeba mieć zadbaną i nawilżoną cerę, żeby dobrze wyglądał
Stary 2013-03-12, 20:18   #3906
party_girl7
Zakorzenienie

Czesc
a u mnie w koncu koniec remontu! nareszcie mam lazienke i to calkiem ladna masakra, prawie 3 miesiace zycia w kurzu, balaganie, a to wszystko z powodu dwoch lazienek... no ale na gorze juz mamy gotowa, natomiast na dole walka ciagle trwa. Jestem z pielegnacja baardzo do tylu, chociaz wracam powoli do zywych, tzn juz byla kapiel i prysznic ze starym dobrym peelingiem kawowym, na buzie robie od jakiegos czasu maseczki drozdzowe, wcieram aloes i wywar z ziol. Cera jak zwykle nieciekawie, ale walcze rowniez od wewnatrz, mam specjalna diete i pije mieszanke ziolowa. Poki co jest troche lepiej, zobaczymy co bedzie dalej.
Stary 2013-03-13, 08:42   #3907
kobietasukcesu
zawsze mam racje

party: naścierałaś się pewnie pyłu po kuciu i szlifowaniu za całe życie

a co to za mieszanka ziołowa do picia?

samara: zazdroszczę posiadania jednego tuszu, ja taką umiejętność dawno straciłam
Niewiele rzeczy mam w jednej sztuce- bazę pod cienie, bazę pod makijaż, żel do malowania brwi.

<3 <3 <3
Stary 2013-03-13, 10:24   #3908
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
samara: zazdroszczę posiadania jednego tuszu, ja taką umiejętność dawno straciłam
Niewiele rzeczy mam w jednej sztuce- bazę pod cienie, bazę pod makijaż, żel do malowania brwi.
też bym chciała posiadac sztuke każdej rzeczy ale w sumie, wtedy makijaz bylby taki monotonny, codziennie ten sam roz, bronzer itd jak nigdy mam teraz 3 tusze, 2 podklady, 3 roze, 2 bronzery, 2 bazy pod cienie ;D ale chyb a jak to pokoncze [na bank ] to bede dążyć do tego, żeby wlasnie zminimalizowac ilosc tych kosmetyków jak na razie daze do tego, zeby zminimalizowac liczbe szminek bo ich mam najwiecej xD [o cieniach nawet nie mowie xD]

eh... ale ostatnio zle mi sie spi. wlaczyla mi się nerwica, odczuwa ciagle taka kluche w gardle ktora musze przelknac za wszelka cene. masakra;/ ide teraz zrobić sklapel 2, kapiel i szykowanie na uczelnie miłego dnia
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-13, 12:22   #3909
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
party: naścierałaś się pewnie pyłu po kuciu i szlifowaniu za całe życie

a co to za mieszanka ziołowa do picia?

pije dokladnie takie ziola:
1. Ziele marzanki
2. Ziele fiołka trójbarwnego
3. Ziele dziurawca
4. Korzeń mniszka lekarskiego
5. Korzeń łopianu
6. Korzeń arcydzięgla
7. Kłącze perzu
8. Liść szałwii
9. Kwiat nagietnika
10. Kwiat bzu czarnego

Wszystko mieszam i pije

Ja staram się mieć większosc po 1 sztuce, tzn oprocz lakierow, cieni, szminek. Tylko ze 2 tusze dostalam w prezencie, wiec mam zapas, podklady mam 2 jeden jasniejszy a drugi ciemniejszy w zaleznosci od opalenizny, jedna kredke czarna mam do oczu, rozy mam pare, cien do brwi jeden. W kazdym razie staram sie nie kupowac na zapas
Stary 2013-03-13, 12:46   #3910
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a ja ostatnio dokupilam sobie dwa cienie inglota do palety, zostalo tylko jedno wolne miejsce, wiec tylko jeden cien jeszcze do dokupienia
dzis ide na nocke do pracy-zmiana promocji... musze sie polozyc jeszcze zeby wyspac

Stary 2013-03-13, 13:58   #3911
kobietasukcesu
zawsze mam racje

buahhot: a ile kosztuje pusta paletka w Inglocie ta na 12 kolorów?

Dla mnie inglot ma za duży wybór kolorów i nie wiem co wybrać Po drugie nie lubię sklepów, gdzie obsługa nie jest widmem

I bardziej bym chciała chyba paletkę art deco, mam ich 2 cienie, bo jeden zgubiłam na wyjeździe, ale są tak małe że niełatwo zgubić.

Bo gotowych paletek to nie lubię Jeszcze takie poczwórne to mam. Ale w takich jest kilka odcieni brązu np i łatwo coś kupić.
A takie sleeki i inne duże paletki to nie moja bajka, jakby mi jeszcze jeden cień nie pasował czy 2 to ok, ale jak więcej to zakup jest bez sensu.

A jeden róż to tak dziwnie, raz że różny odcień skóry się ma, a dwa różnie się maluje w zależności od światła i miejsca gdzie się idzie. W jednym świetle taki sam makijaż wygląda na mocny, a w innym na prawie niewidoczny.
Jeśli chodzi o róże to ostatnio najbardziej lubię kremowy essence z limitki ready for boarding. Z podkładów max factor z zielonym iksem.

Ogólnie to sobie przypomniałam, że żelowe rimmele wycofują :/ Wczoraj mnie olśniło, ciekawe czy jeszcze do zdobycia bo wziełabym z jeden.
Chociaż z drugiej strony tak się przekonuje do max factora, że sama nie wiem.

Mam jeszcze próbki minerałów ale leżą i czekają, bo nawet nie mam do nich pędzla.

party: dzięki. A jak długo pijesz tę mieszankę? widzisz już jakieś efekty?

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-03-13 o 14:00
Stary 2013-03-13, 15:29   #3912
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:

Dla mnie inglot ma za duży wybór kolorów i nie wiem co wybrać Po drugie nie lubię sklepów, gdzie obsługa nie jest widmem

I bardziej bym chciała chyba paletkę art deco, mam ich 2 cienie, bo jeden zgubiłam na wyjeździe, ale są tak małe że niełatwo zgubić.

Bo gotowych paletek to nie lubię Jeszcze takie poczwórne to mam. Ale w takich jest kilka odcieni brązu np i łatwo coś kupić.
A takie sleeki i inne duże paletki to nie moja bajka, jakby mi jeszcze jeden cień nie pasował czy 2 to ok, ale jak więcej to zakup jest bez sensu.

A jeden róż to tak dziwnie, raz że różny odcień skóry się ma, a dwa różnie się maluje w zależności od światła i miejsca gdzie się idzie. W jednym świetle taki sam makijaż wygląda na mocny, a w innym na prawie niewidoczny.
Jeśli chodzi o róże to ostatnio najbardziej lubię kremowy essence z limitki ready for boarding. Z podkładów max factor z zielonym iksem.

Ogólnie to sobie przypomniałam, że żelowe rimmele wycofują :/ Wczoraj mnie olśniło, ciekawe czy jeszcze do zdobycia bo wziełabym z jeden.

Mam jeszcze próbki minerałów ale leżą i czekają, bo nawet nie mam do nich pędzla.

tutaj masz cennik http://4.bp.blogspot.com/-Geq9gr_NVj...0/DSC_0322.jpg
ja mam dwie palety 5 okrągłe- 14zł ale okrągłe wklady podobno wycofują więc... zostal mi jeden cien do kupienia i więcej nie kupuję wystarczy mi to, co mam

Stary 2013-03-14, 17:41   #3913
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:

pije juz ponad 2 miesiace, ale przez pierwszy miesiac pilam inna mieszanke, a teraz przestawilam sie na taka typowa na tradzik. Ciezko cokolwiek powiedziec, bo pierwsze efekty beda po 3miesiacach, a chcialabym dotrwac do 6miesiecy zeby zobaczyc czy faktycznie cos to daje poki co mysle ze powoli mi sie leczy organizm, bo u mnie jest to naprawde ciezka sprawa, z ktora juz od wielu lat walcze, wiec teraz chce sprobowac fitoterapii, aby sprobowac sie leczyc naturalnie od wewnatrz
Stary 2013-03-14, 22:04   #3914
Soph
Zakorzenienie

hej
mogę powiedzieć, że już zaczęłam weekend

Cytat:
Zaraz do albumu wrzucę moje włosy, sprzed tygodnia co prawda, ale robię zdjęcia przed obcięciem i po "Po" zrobię niedługo
robią wrażenie

u mnie z włosami znowu problem, bo mam wrażenie, że nadal intensywnie wypadają... ostatnio jak miałam Sesę egzotyczną pół dnia na skalpie to przy myciu wypadło mi dużo więcej włosów niż zwykle

poza tym brak mi ostatnio regularności w spamowaniu, mam plan żeby to zmienić.

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-14, 22:16   #3915
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
hej
mogę powiedzieć, że już zaczęłam weekend

robią wrażenie

u mnie z włosami znowu problem, bo mam wrażenie, że nadal intensywnie wypadają... ostatnio jak miałam Sesę egzotyczną pół dnia na skalpie to przy myciu wypadło mi dużo więcej włosów niż zwykle

poza tym brak mi ostatnio regularności w spamowaniu, mam plan żeby to zmienić.
moze brak dotlenienia cebulek wzmozyl wypadanie?
ja sese stosowalam na max.5h, khadi moge na cala noc, a np lopianiowy tylko na 3-4h, wtedy najlepsze efekty osiagam

Cytat:
przepis, mam nadzieje, ze nie jestes o to sformulowanie zla?
po prostu myslalam, ze mozna uzywac herome jak pierwszej lepszej odzywki, ktorych stosowalam i dawaly efekty od razu
Nie skreslam herome, ale zwyczajnie nie wiedzialam, ze nalezy je spilowywac gdybym wiedziala, to bym tak zrobila a co by mi szkodzilo hodowac piekne zdrowe pazurki od zera a na forum paznokciowe nawet nie dotarlam
zazelowalam
nie, no co Ty ladne to okreslenie
a skad mialas wiedziec, jak wszedzie stosuje sie jedna zasade do wszystkich odzywek

ja wizaz poznalam chyba wlasniue od tego forum

Cytat:
Do zera całkiem nie, ale spiłowałam, można rzec, prawie całe... zostawiłam cieniutkie białe końcówki, bo jakbym ich nie zostawiła,to by całe paznokcie wyglądały krzywo - tak mi rosną

Hm... liczba moich zniszczonych wynosi aktualnie cztery - od początku malowania Herome.

Acha... to pewnie masz rację niektóre już urosły i są twarde jak kamień, ale czemu inne się łamią? np. dwa tygodnie temu pęknął mi paznokieć zaraz przy opuszku, więc spiłowałam maksymalnie, bo nie miałam wyboru - teraz jest dłuższy i widzę, że znowu z nim coś nie do końca w porządku, niby twardy, ale rozdwoił się trochę z boku - obawiam się, że mi w końcu weźmie i strzeli . Czy mam znowu spiłować na zero i powtórzyć kurację?... Widzisz, to jest tak, że dałabym chętnie Herome i z milion szans, tylko to jest na zasadzie ryzyka to znaczy, może masz rację i łamią się po prostu paznokcie, które nie urosły "na" Herome, ale istnieje też możliwość, że zupełnie nie o to chodzi i moje paznokcie Herome nie lubią... Zgłupiałam, autentycznie nie wiem co robić - a muszę podjąć decyzję, czy kupić nową buteleczkę (zostało mi 1/3, ale zaczyna drastycznie gęstnieć ), czy wybrać coś innego... Nie mam pojęcia.
wychdoze z zalozenie, paznokcie jak wlosy, co zniszczone skracamy, jesli chcemy miec piekne i zdrowe, a nie po trochu podcinamy. oczywiscie to tak przykladowo
a jakbys herome wstawila do kubeczka z ciepla woda? moze to by pomoglo i ak przed kazda aplikacja, daloby sie spokojnie wyzerowac odzywke

rozlozylo mnie z dnia na dzien, jestem ledwo zywa, a w sobote ma fryzjera i 3x bede go przekladac
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-14, 22:28   #3916
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
moze brak dotlenienia cebulek wzmozyl wypadanie?
ja sese stosowalam na max.5h, khadi moge na cala noc, a np lopianiowy tylko na 3-4h, wtedy najlepsze efekty osiagam

rozlozylo mnie z dnia na dzien, jestem ledwo zywa, a w sobote ma fryzjera i 3x bede go przekladac
domyślam się, że miałam ja ok. 4-6 godzin, inne oleje zdarzyło mi się trzymać całą noc czasami (może w mniejszej ilości ).
będę próbować nakładać na krótszy okres czasu i zobaczymy...
a łopianowy w ogóle mi nie pasował (Baikal Herbals dokładnie.)

zdrówka

p.s. chyba nie odpisałam na pytanie o kicię, dostała drugi antybiotyk, ale już wraca do siebie, za 2tyg ma mieć zabieg na zęby pod połową narkozy...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2013-03-15, 10:50   #3917
Kitka:)
CABIN CREW

Heeej Piekne

od paru dni mam ( niestety nie na stałe ) dostep do internetu postaram sie nadrobić dziś wątek

ja tez już weekenduje, zajęcia mam dopiero w środę o 15 dziś zarządziłam sobie dzień SPA- jak na razie zrobiłam peeling i siedzę z maseczką avonu sake i ryż ( <3 ) ...później zrobię jakąś nawilżająca... W planach jeszcze dziś - henna i regulacja brwi; mani, porządne pedicure ( bo moje stopy o pomstę do nieba wołają - masakra....) ; depilacja, peeling ciała , oczywiście jakieś balsamowanie i nie wiem co jeszcze wymyślę

a- dla pokoju też zrobię SPA- musze zrobić przegląd szaf i porządnie posprzątac ....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-15, 11:15   #3918
Soph
Zakorzenienie

hej Piękne

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

ja tez już weekenduje, zajęcia mam dopiero w środę o 15 dziś zarządziłam sobie dzień SPA- jak na razie zrobiłam peeling i siedzę z maseczką avonu sake i ryż ( <3 ) ...później zrobię jakąś nawilżająca... W planach jeszcze dziś - henna i regulacja brwi; mani, porządne pedicure ( bo moje stopy o pomstę do nieba wołają - masakra....) ; depilacja, peeling ciała , oczywiście jakieś balsamowanie i nie wiem co jeszcze wymyślę

a- dla pokoju też zrobię SPA- musze zrobić przegląd szaf i porządnie posprzątac ....
zazdroszczę długiego weekendu
widzę, że mamy podobne plany, też muszę zrobić porządki kosmetyczno - szafowe i pomyśleć jak się pozbyć zbędnych rzeczy...

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2013-03-15, 12:19   #3919
CABIN CREW

Cytat:
hej Piękne

zazdroszczę długiego weekendu
widzę, że mamy podobne plany, też muszę zrobić porządki kosmetyczno - szafowe i pomyśleć jak się pozbyć zbędnych rzeczy...
ja swoje wywioze na MAzury- moja mama oddaje ubrania które sa już zbędne naszej sąsiadce - ma dużo dzieci i nieciekawą sytuację materialną

weekend co prawda długi ale pracowity-działam na uczelni w lotniczym kole naukowym i w czwartek organizujemy ważne spotkaniez pilotem - więc trochę bieganiny z tym będzie żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2013-03-15, 12:38   #3920
ghana
Zakorzenienie

a ja jak zwykle miałam górnolotne plany, co ja to dzisiaj n ie zrobię i jak na razie spełniłam dwa punkty z całej listy - wstałam o 8 i poćwiczyłam teraz pojde sie ogarnac, bo pozniej ide z mama na zakupy i wypadaloby ogarnac pokoj, ale jako ze nie mam ochoty na sprzatanie jak to jest juz zawsze - pewnie tego nie zrobie

zazdroszcze Wam tej mobilizacji do sprzatania, u mnie cos takiego nie istnieje
Stary 2013-03-15, 13:45   #3921
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
a ja jak zwykle miałam górnolotne plany, co ja to dzisiaj n ie zrobię i jak na razie spełniłam dwa punkty z całej listy - wstałam o 8 i poćwiczyłam teraz pojde sie ogarnac, bo pozniej ide z mama na zakupy i wypadaloby ogarnac pokoj, ale jako ze nie mam ochoty na sprzatanie jak to jest juz zawsze - pewnie tego nie zrobie

zazdroszcze Wam tej mobilizacji do sprzatania, u mnie cos takiego nie istnieje
a u mnie z tym róznie- czasami kompletnie mi sie nie chce ale jak czasami najdzie mnie jakaś faza to całe mieszkanie pucuję dzis jest taki dzień

dziewczyny ratujcie- potrzebuje czegoś co uratuje moje piety- kremy nie pomagają, chyba powinnam je codziennie po pół h traktować tarką żeby były ładne

ZALATANA......
Stary 2013-03-15, 17:03   #3922
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:

dziewczyny ratujcie- potrzebuje czegoś co uratuje moje piety- kremy nie pomagają, chyba powinnam je codziennie po pół h traktować tarką żeby były ładne
ja mam takie same ostatnio sobie kupiłam krem z kwasem AHA i ciut lepiej..
Stary 2013-03-15, 17:47   #3923
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
a u mnie z tym róznie- czasami kompletnie mi sie nie chce ale jak czasami najdzie mnie jakaś faza to całe mieszkanie pucuję dzis jest taki dzień

Moja mama miała z tym problem w wakacje, ale kupiłam jej na urki takie 'duo' i bardzo szybko wyleczyla sobie stópki: chodzi o ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-paznokci.html
i ten peeling https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rre-ponce.html . Może Tobie tez pomoże coś z tych dwóch rzeczy peeling saa używam i faktycznie naprawdę fajny. Ja nie mam takiego porblemu z e stopami, mnie styknie byle jakie nawilzenie kremem z avonu do stóp i nie narzekam
Stary 2013-03-15, 19:42   #3924
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
ja mam takie same ostatnio sobie kupiłam krem z kwasem AHA i ciut lepiej..
jaki konkretnie krem??

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
Moja mama miała z tym problem w wakacje, ale kupiłam jej na urki takie 'duo' i bardzo szybko wyleczyla sobie stópki: chodzi o ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-paznokci.html
i ten peeling https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rre-ponce.html . Może Tobie tez pomoże coś z tych dwóch rzeczy peeling saa używam i faktycznie naprawdę fajny. Ja nie mam takiego porblemu z e stopami, mnie styknie byle jakie nawilzenie kremem z avonu do stóp i nie narzekam
ten peeling mnie zaciekawil ) bedę musiała wypróbowac

tak wcześnie a mi już chce sie spać.... nie położę się teraz bo obudze nad ranem .... musze jakoś to przetrzymać....

ZALATANA......
Stary 2013-03-15, 20:19   #3925
samaraNW
Zakorzenienie

hej

Cytat:
niedokładnie mam zawsze jeden, tylko akurat aktualnie wykończyłam wszystkie i lecę na resztkach ostatniego. chociaż i tak zawsze wracam do sprawdzonego 2000calorie, bo przy nim nie muszę się martwić cały dzień, czy mi się gdzieś tusz nie rozmazał w lusterku się nie umiem ciągle przeglądać, a polecane tanie tusze potrafiły mi już takie rzeczy zrobić pod oczami i na górnej powiece, że podziękuję za takie atrakcje

braki pudru już uzupełniłam - kupiłam Essence Fix&Matte, jeszcze jutro po tusz muszę skoczyć i szampon

widziałam na necie, że w Biedrze pojawiły się świeczki o zapachu bzu i żałuję, że nie było takich u mnie, bo uwielbiam ten zapach
Stary 2013-03-15, 23:07   #3926
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
jaki konkretnie krem??

..
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...asami-aha.html polecam Jest suuper)

Mam nadzieję, że jutro nie będzie tak jak dzisiaj bo mam na 7 30 do szkoły a dzisiaj wyszłam o 15 po zakupy to drzwi do bloku nie mogła otworzyć bo zasypane były

SamaraNW tą odzywkę Alberto kupiłaś w normalnym Tesco? Bo mnie zaciekawila
Stary 2013-03-16, 10:01   #3927
samaraNW
Zakorzenienie

hej

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
SamaraNW tą odzywkę Alberto kupiłaś w normalnym Tesco? Bo mnie zaciekawila
tak, w zwykłym Tesco

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

caate, odżywka Alterry spisuje się na moich włosach super w sumie domyślałam się, że tak będzie, bo nie można jej już dostać szkoda, że ją wycofali...
Stary 2013-03-16, 13:31   #3928
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Jeśli chodzi o stopy to teraz nie mam problemów, posmaruję je balsamem do ciała czy kremem do stóp alverde i gra.
Ale to do czasu - bo parę dni w skarpetkach rajstopowych i się zacznie...
Chyba, że są już bambusowe w takiej cienkiej wersji.

Dzisiaj sobie zafunduje moczenie stóp w soli.

samara: o której odzywce mowa? z morelą i pszenicą?

Ja kupiłam te świece o zapachu bzu, akurat udalo mi sie upolować szczęśliwie, bo co biedronka to inny wybór, a ja tam rzadko bywam.
Są też w tesco np
Z tej serii kupuję http://ezakupy.tesco.pl/en-GB/Produc.../2005103189551, tyle że w szkle.

Odebrałam zamówienie w dozie- saponics, filtry, masło do ciała palmers i żelowa maseczka z avy z rokitnikiem; zaliczyłam zakup soczewek i zakupy spożywcze i dziś już nosa nie wychylam za żadne skarby świata

Wczoraj jechałam pociągiem to normalnie żałowałam, że nie mam przy sobie kostiumu Tak dogrzali
A jeszcze od początku tego roku zlikwidowali moją zniżkę czyli max 26, zawsze to było 26% zniżki.
Przed tymi całymi remontami jechało się 2 i pół godz, teraz 3 i to jeszcze często ze spóźnieniem

I tak wolę pociągi, bo jednak jestem mniej zmęczona niż po busach, aucie itd. Ale jednak rozwala trochę człowieka, że jest coraz drożej i coraz dłużej.

<3 <3 <3
Stary 2013-03-16, 14:24   #3929
Aysell
Wtajemniczenie

Cześć, Dziewczyny
Cytat:
[...]

robią wrażenie
[...]
Dzięki
Cytat:
[...]

wychdoze z zalozenie, paznokcie jak wlosy, co zniszczone skracamy, jesli chcemy miec piekne i zdrowe, a nie po trochu podcinamy. oczywiscie to tak przykladowo
a jakbys herome wstawila do kubeczka z ciepla woda? moze to by pomoglo i ak przed kazda aplikacja, daloby sie spokojnie wyzerowac odzywke
[...]
Jasne, nie ma co trzymać zniszczeń [aczkolwiek w moim przypadku tyczy się to tylko paznokci, włosów mi żal ]. Dzięki za pomysł, spróbuję a mogłabyś mi jeszcze doradzić, czy może zrobić następną kurację Herome? Czy nie bardzo [dwa miesiące temu zaczęłam pierwszą]? Paznokcie maluję co tydzień, więc używać tylko jako podkładu? jutro wszystkie paznokcie skrócę, bo złamały się cztery kolejne
Cytat:
[...]

p.s. chyba nie odpisałam na pytanie o kicię, dostała drugi antybiotyk, ale już wraca do siebie, za 2tyg ma mieć zabieg na zęby pod połową narkozy...
za Kicię.
Cytat:
[...]
Ja mam okropnie problematyczne. Nie wiem, czy pamiętasz, co tu kiedyś pisała Maala_Czaarna - zapisałam sobie jej posty w zakładkach, bo sposób rzeczywiście jest świetny i jestem jej za niego ogromnie wdzięczna po takiej kuracji później już łatwo utrzymać pięty w dobrym stanie Wklejam posty : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=967 , https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=973

Aysell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-16, 14:51   #3930
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Jeśli chodzi o stopy to teraz nie mam problemów, posmaruję je balsamem do ciała czy kremem do stóp alverde i gra.
Ale to do czasu - bo parę dni w skarpetkach rajstopowych i się zacznie...
Chyba, że są już bambusowe w takiej cienkiej wersji.

Dzisiaj sobie zafunduje moczenie stóp w soli.

samara: o której odzywce mowa? z morelą i pszenicą?

Ja kupiłam te świece o zapachu bzu, akurat udalo mi sie upolować szczęśliwie, bo co biedronka to inny wybór, a ja tam rzadko bywam.
Są też w tesco np
Z tej serii kupuję http://ezakupy.tesco.pl/en-GB/Produc.../2005103189551, tyle że w szkle.

Odebrałam zamówienie w dozie- saponics, filtry, masło do ciała palmers i żelowa maseczka z avy z rokitnikiem; zaliczyłam zakup soczewek i zakupy spożywcze i dziś już nosa nie wychylam za żadne skarby świata
ja na stopy lubię nakładać masła do ciała albo jakieś oleje, do ścierania używam tarki z Rossmanna i jest dobrze. najważniejsza jest systematyczność

tak, o tej morela i pszenica mówię Ty chyba upolowałaś ich sporo, nie?

nawet nie kojarzyłam, że są świece w Tesco gdzie one stoją i w jakiej są cenie?

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2013-03-16 o 14:55
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości