|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
Cytat:
zazelowalas czy hybrydowy polozylas?
|
|
|
#3902 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() po prostu myslalam, ze mozna uzywac herome jak pierwszej lepszej odzywki, ktorych stosowalam i dawaly efekty od razu ![]() Nie skreslam herome, ale zwyczajnie nie wiedzialam, ze nalezy je spilowac gdybym wiedziala, to bym tak zrobila a co by mi szkodzilo hodowac piekne zdrowe pazurki od zera a na forum paznokciowe nawet nie dotarlam ![]() zazelowalam
|
|
|
|
|
|
#3903 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to znaczy, może masz rację i łamią się po prostu paznokcie, które nie urosły "na" Herome, ale istnieje też możliwość, że zupełnie nie o to chodzi i moje paznokcie Herome nie lubią... Zgłupiałam, autentycznie nie wiem co robić - a muszę podjąć decyzję, czy kupić nową buteleczkę (zostało mi 1/3, ale zaczyna drastycznie gęstnieć ), czy wybrać coś innego... Nie mam pojęcia.
|
|
|
|
#3904 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Zawsze się staram dzielić odkryciami. A dzisiaj dm odwiedzę popołudniu Tylko biedny tż, ile się on tam nastoi
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() trochę mnie nie było, ale m.in. czasu mało na wizaż, humor mi nie dopisywał, do tego cera świrowała i doprowadzała do szału ( jeszcze nie jest do końca dobrze), włosy też miały humory, dobrze, że chociaż paznokcie są zawsze grzeczne i nie sprawiają mi problemów ostatnio wszystko mi się kończy, teraz na resztkach tuszu i pudru jadę, muszę się wybrać po nowe, ale jakoś ciągle mi nie po drodze. za to zaszalałam z podkładem i kupiłam Estee Lauder Double Wear ( po części był prezentem na dzień kobiet) i podkład jest na prawdę nie do zdarcia, tylko trzeba mieć zadbaną i nawilżoną cerę, żeby dobrze wyglądał
|
|
#3906 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() a u mnie w koncu koniec remontu! nareszcie mam lazienke i to calkiem ladna masakra, prawie 3 miesiace zycia w kurzu, balaganie, a to wszystko z powodu dwoch lazienek... no ale na gorze juz mamy gotowa, natomiast na dole walka ciagle trwa. Jestem z pielegnacja baardzo do tylu, chociaz wracam powoli do zywych, tzn juz byla kapiel i prysznic ze starym dobrym peelingiem kawowym, na buzie robie od jakiegos czasu maseczki drozdzowe, wcieram aloes i wywar z ziol. Cera jak zwykle nieciekawie, ale walcze rowniez od wewnatrz, mam specjalna diete i pije mieszanke ziolowa. Poki co jest troche lepiej, zobaczymy co bedzie dalej.
|
|
#3907 |
|
zawsze mam racje
|
party: naścierałaś się pewnie pyłu po kuciu i szlifowaniu za całe życie
a co to za mieszanka ziołowa do picia? samara: zazdroszczę posiadania jednego tuszu, ja taką umiejętność dawno straciłam ![]() Niewiele rzeczy mam w jednej sztuce- bazę pod cienie, bazę pod makijaż, żel do malowania brwi.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sumie, wtedy makijaz bylby taki monotonny, codziennie ten sam roz, bronzer itd jak nigdy mam teraz 3 tusze, 2 podklady, 3 roze, 2 bronzery, 2 bazy pod cienie ;D ale chyb a jak to pokoncze [na bank ] to bede dążyć do tego, żeby wlasnie zminimalizowac ilosc tych kosmetyków jak na razie daze do tego, zeby zminimalizowac liczbe szminek bo ich mam najwiecej xD [o cieniach nawet nie mowie xD]eh... ale ostatnio zle mi sie spi. wlaczyla mi się nerwica, odczuwa ciagle taka kluche w gardle ktora musze przelknac za wszelka cene. masakra;/ ide teraz zrobić sklapel 2, kapiel i szykowanie na uczelnie miłego dnia |
|
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Ziele marzanki 2. Ziele fiołka trójbarwnego 3. Ziele dziurawca 4. Korzeń mniszka lekarskiego 5. Korzeń łopianu 6. Korzeń arcydzięgla 7. Kłącze perzu 8. Liść szałwii 9. Kwiat nagietnika 10. Kwiat bzu czarnego Wszystko mieszam i pije ![]() Ja staram się mieć większosc po 1 sztuce, tzn oprocz lakierow, cieni, szminek. Tylko ze 2 tusze dostalam w prezencie, wiec mam zapas, podklady mam 2 jeden jasniejszy a drugi ciemniejszy w zaleznosci od opalenizny, jedna kredke czarna mam do oczu, rozy mam pare, cien do brwi jeden. W kazdym razie staram sie nie kupowac na zapas
|
|
|
#3910 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
a ja ostatnio dokupilam sobie dwa cienie inglota do palety, zostalo tylko jedno wolne miejsce, wiec tylko jeden cien jeszcze do dokupienia
![]() dzis ide na nocke do pracy-zmiana promocji... musze sie polozyc jeszcze zeby wyspac
|
|
|
|
|
#3911 |
|
zawsze mam racje
|
buahhot: a ile kosztuje pusta paletka w Inglocie ta na 12 kolorów?
![]() Dla mnie inglot ma za duży wybór kolorów i nie wiem co wybrać ![]() Po drugie nie lubię sklepów, gdzie obsługa nie jest widmem I bardziej bym chciała chyba paletkę art deco, mam ich 2 cienie, bo jeden zgubiłam na wyjeździe, ale są tak małe że niełatwo zgubić. Bo gotowych paletek to nie lubię A takie sleeki i inne duże paletki to nie moja bajka, jakby mi jeszcze jeden cień nie pasował czy 2 to ok, ale jak więcej to zakup jest bez sensu. A jeden róż to tak dziwnie, raz że różny odcień skóry się ma, a dwa różnie się maluje w zależności od światła i miejsca gdzie się idzie. W jednym świetle taki sam makijaż wygląda na mocny, a w innym na prawie niewidoczny. Jeśli chodzi o róże to ostatnio najbardziej lubię kremowy essence z limitki ready for boarding. Z podkładów max factor z zielonym iksem. Ogólnie to sobie przypomniałam, że żelowe rimmele wycofują :/ Wczoraj mnie olśniło, ciekawe czy jeszcze do zdobycia bo wziełabym z jeden. Chociaż z drugiej strony tak się przekonuje do max factora, że sama nie wiem. Mam jeszcze próbki minerałów ale leżą i czekają, bo nawet nie mam do nich pędzla. party: dzięki. A jak długo pijesz tę mieszankę? widzisz już jakieś efekty?
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-03-13 o 14:00 |
|
|
|
|
#3912 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ja mam dwie palety 5 okrągłe- 14zł wystarczy mi to, co mam
|
|
|
|
|
|
#3913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poki co mysle ze powoli mi sie leczy organizm, bo u mnie jest to naprawde ciezka sprawa, z ktora juz od wielu lat walcze, wiec teraz chce sprobowac fitoterapii, aby sprobowac sie leczyc naturalnie od wewnatrz
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() mogę powiedzieć, że już zaczęłam weekend ![]() Cytat:
u mnie z włosami znowu problem, bo mam wrażenie, że nadal intensywnie wypadają... ostatnio jak miałam Sesę egzotyczną pół dnia na skalpie to przy myciu wypadło mi dużo więcej włosów niż zwykle ![]() poza tym brak mi ostatnio regularności w spamowaniu, mam plan żeby to zmienić. |
|
|
|
|
|
#3915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sese stosowalam na max.5h, khadi moge na cala noc, a np lopianiowy tylko na 3-4h, wtedy najlepsze efekty osiagam Cytat:
ladne to okreslenie a skad mialas wiedziec, jak wszedzie stosuje sie jedna zasade do wszystkich odzywek ![]() ja wizaz poznalam chyba wlasniue od tego forum ![]() Cytat:
![]() a jakbys herome wstawila do kubeczka z ciepla woda? moze to by pomoglo i ak przed kazda aplikacja, daloby sie spokojnie wyzerowac odzywke ![]() rozlozylo mnie z dnia na dzien, jestem ledwo zywa, a w sobote ma fryzjera i 3x bede go przekladac
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).będę próbować nakładać na krótszy okres czasu i zobaczymy... a łopianowy w ogóle mi nie pasował (Baikal Herbals dokładnie.) zdrówka p.s. chyba nie odpisałam na pytanie o kicię, dostała drugi antybiotyk, ale już wraca do siebie, za 2tyg ma mieć zabieg na zęby pod połową narkozy... |
|
|
|
|
|
#3917 |
|
CABIN CREW
|
Heeej Piekne
od paru dni mam ( niestety nie na stałe ) dostep do internetu ![]() ja tez już weekenduje, zajęcia mam dopiero w środę o 15 dziś zarządziłam sobie dzień SPA- jak na razie zrobiłam peeling i siedzę z maseczką avonu sake i ryż ( <3 ) ...później zrobię jakąś nawilżająca... W planach jeszcze dziś - henna i regulacja brwi; mani, porządne pedicure ( bo moje stopy o pomstę do nieba wołają - masakra....) ; depilacja, peeling ciała , oczywiście jakieś balsamowanie i nie wiem co jeszcze wymyślę a- dla pokoju też zrobię SPA- musze zrobić przegląd szaf i porządnie posprzątac ....
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
hej Piękne
Cytat:
![]() widzę, że mamy podobne plany, też muszę zrobić porządki kosmetyczno - szafowe i pomyśleć jak się pozbyć zbędnych rzeczy... |
|
|
|
|
|
#3919 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
weekend co prawda długi ale pracowity-działam na uczelni w lotniczym kole naukowym i w czwartek organizujemy ważne spotkaniez pilotem - więc trochę bieganiny z tym będzie żeby wszystko dopiąć na ostatni guzik
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jak zwykle miałam górnolotne plany, co ja to dzisiaj n ie zrobię i jak na razie spełniłam dwa punkty z całej listy - wstałam o 8 i poćwiczyłam
teraz pojde sie ogarnac, bo pozniej ide z mama na zakupy i wypadaloby ogarnac pokoj, ale jako ze nie mam ochoty na sprzatanie jak to jest juz zawsze - pewnie tego nie zrobie ![]() zazdroszcze Wam tej mobilizacji do sprzatania, u mnie cos takiego nie istnieje
|
|
|
|
|
#3921 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
dzis jest taki dzień dziewczyny ratujcie- potrzebuje czegoś co uratuje moje piety- kremy nie pomagają, chyba powinnam je codziennie po pół h traktować tarką żeby były ładne
|
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio sobie kupiłam krem z kwasem AHA i ciut lepiej..
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ten peeling https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rre-ponce.html . Może Tobie tez pomoże coś z tych dwóch rzeczy peeling saa używam i faktycznie naprawdę fajny. Ja nie mam takiego porblemu z e stopami, mnie styknie byle jakie nawilzenie kremem z avonu do stóp i nie narzekam
|
|
|
|
|
|
#3924 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
) bedę musiała wypróbowac tak wcześnie a mi już chce sie spać....
|
|
|
|
#3925 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
w lusterku się nie umiem ciągle przeglądać, a polecane tanie tusze potrafiły mi już takie rzeczy zrobić pod oczami i na górnej powiece, że podziękuję za takie atrakcje ![]() braki pudru już uzupełniłam - kupiłam Essence Fix&Matte, jeszcze jutro po tusz muszę skoczyć i szampon ![]() widziałam na necie, że w Biedrze pojawiły się świeczki o zapachu bzu i żałuję, że nie było takich u mnie, bo uwielbiam ten zapach
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...asami-aha.html polecam
Jest suuper )Mam nadzieję, że jutro nie będzie tak jak dzisiaj bo mam na 7 30 do szkoły ![]() SamaraNW tą odzywkę Alberto kupiłaś w normalnym Tesco? Bo mnie zaciekawila
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- caate, odżywka Alterry spisuje się na moich włosach super szkoda, że ją wycofali...
|
|
|
#3928 |
|
zawsze mam racje
|
Jeśli chodzi o stopy to teraz nie mam problemów, posmaruję je balsamem do ciała czy kremem do stóp alverde i gra.
Ale to do czasu - bo parę dni w skarpetkach rajstopowych i się zacznie... Chyba, że są już bambusowe w takiej cienkiej wersji. Dzisiaj sobie zafunduje moczenie stóp w soli. samara: o której odzywce mowa? z morelą i pszenicą? Ja kupiłam te świece o zapachu bzu, akurat udalo mi sie upolować szczęśliwie, bo co biedronka to inny wybór, a ja tam rzadko bywam. Są też w tesco np Z tej serii kupuję http://ezakupy.tesco.pl/en-GB/Produc.../2005103189551, tyle że w szkle. Odebrałam zamówienie w dozie- saponics, filtry, masło do ciała palmers i żelowa maseczka z avy z rokitnikiem; zaliczyłam zakup soczewek i zakupy spożywcze i dziś już nosa nie wychylam za żadne skarby świata ![]() Wczoraj jechałam pociągiem to normalnie żałowałam, że nie mam przy sobie kostiumu Tak dogrzali ![]() A jeszcze od początku tego roku zlikwidowali moją zniżkę czyli max 26, zawsze to było 26% zniżki. Przed tymi całymi remontami jechało się 2 i pół godz, teraz 3 i to jeszcze często ze spóźnieniem I tak wolę pociągi, bo jednak jestem mniej zmęczona niż po busach, aucie itd. Ale jednak rozwala trochę człowieka, że jest coraz drożej i coraz dłużej.
|
|
#3929 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć, Dziewczyny
![]() Dzięki ![]() Cytat:
[aczkolwiek w moim przypadku tyczy się to tylko paznokci, włosów mi żal jutro wszystkie paznokcie skrócę, bo złamały się cztery kolejne ![]() Cytat:
za Kicię. Cytat:
Wklejam posty : https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=967 , https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=973
|
|
|
|
#3930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak, o tej morela i pszenica mówię Ty chyba upolowałaś ich sporo, nie? nawet nie kojarzyłam, że są świece w Tesco gdzie one stoją i w jakiej są cenie?
Edytowane przez samaraNW Czas edycji: 2013-03-16 o 14:55 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.

przy eveline sos (a zuzylam tego dwie butelki- co sie u mnie bardzo rzadko zdarza, zebym dwa lub wiecej razy siegnela po to samo) moglam zaczac stosowac odzywke w obojetnie jakim momencie i paznokcie po calosci twardnialy, a przy herome jest tak jak teraz mowisz- nie wiedzialam o tym 

), czy wybrać coś innego... Nie mam pojęcia.
!

szkoda, że ją wycofali...
za Kicię.