|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Starania o pierwsze dziecko czas zacząć! Grudzień 2012
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- A tak w ogóle to gdzie się podziała część dziewczyn? Pppatinka, Shamanka, Ania, Wadera... dawno nie pisałyście ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to niech się przerzuci znów na parzoną bo rozpuszczalna mega niezdrowa:/
![]() |
#3903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziewczynki gratuluje Wam maleństw ja czekam na ta france która powinna być wczoraj ale jak człowiek czeka żeby wrescie pojsc na montoring to oczywiście nie przyłazi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ty też nie doczekasz takich objawów, zobaczysz. Pamiętasz jak ja panikowałam? Zresztą nadal panikuje czy wszystko będzie ok. Staram się oszczędzać, nie przemęczać, jem warzywa i owoce, łykam folik - no i nic więcej nie mogę zrobić... Cytat:
![]() Cytat:
Więc pewnie co lekarz to inne techniki. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za słowa pocieszenia. Nie wiem dlaczego ze mnie taka panikara ale to silniejsze ode mnie. Za piękne mi się to wydaje po prostu i szukam haczyka ![]() Dziękuję też za linki ![]() Zaraz biorę się za ich czytanie Cytat:
![]() ![]() A poza tym postanowiłam, że po wtorkowej wizycie to już każdemu powiem o ciąży, bo teraz wie tylko moja przyjaciółka i mama. W przyszłym tygodniu dowie się najbliższa rodzina ![]() Myślisz, że gin mnie nie wyśmieje jak wyskoczę z łydkami?? Będę siedzieć rozkraczona na fotelu i .... panie doktorze, czy moje łydki są prawidłowo ukrwione? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Rozeznanie
|
Koziemleko - to zawsze był szczęśliwy watek, tylko przez chwile był po prostu uśpiony
![]()
![]() |
#3909 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() luzzzz kochana ... tylko luzzzzz Z witaminami poczekaj. Mogą one spotęgować mdłości i zobaczysz co gin ci powie. Cytat:
A jeszcze któraś wspomniała o mleku. U mojego tż-ta w wieku 17 lat wykryto osteoporozę. Najlepsi lekarze we Wrocku się śmieją, żeby sobie poszedł do domu bo oni nie wiedzą jak go leczyć ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, przyznaje się że was podczytuje codziennie ale pisać za wiele nie mam co . U nas już chyba 7 miesiąc starań i nic, jednak ja nie prowadzę żadnych wyliczeń , testów itp. Po prostu kochamy się bez zabezpieczenia kiedy najdzie nas ochota. Kiedyś pewnie się uda ale bez ciśnienia. Mam ogrom pracy i w sumie myślę tylko o tym więc już nie panikuje z testami ciążowymi przed każdym okresem jak na samym początku. Gratuluje wszystkim którym się udało , poniekąd zazdroszczę ale nie zamartwiam się sobą bo w sumie mam jeszcze czas. Co ma być to będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzis mam 28 dzien w tamtym mies po 28 dniach dostalam okres ale u mnie to roznie moze byc i 30 i test negatywny wiec nie licze w sumie juz na nic a tym cyklu chyba test powinien byc juz w koncu pozytywny , dzis juz sie lepiej czuje nie mam mdlosci chyba sie czyms zatrulam ze tak mi ost niedobrze bylo ![]() ![]()
Razem od 7.01. 2004 ![]() W 7cs udało się Nasz Skarbek juz na swiecie http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png Edytowane przez wpaula Czas edycji: 2013-07-12 o 09:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 | ||
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pocytowałam więcej i mi nie pokazało odezwę się później bo teraz idę urwać komuś łeb ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | ||||
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Dobrze, że już piątek ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ahhh.. jak miło się zrobiło ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kto Ci aż tak podpadł, żeby aż łeb urywać? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
Gawa - najważniejsze to dobre podejście, którego widać wam nie brakuje
![]() Pradip - oj zabrzmiałaś bardzo bojowo ... aż strach się bać ![]() Gegee - bardzo bolały go plecy i to był chyba główny objaw. Jego mama nie odpuściła i nie dała się zbyć (jest pielęgniarką), zrobiła trochę badań i wapń mu się nie wchłaniał tak jak powinien. Potem poszedł na to takie prześwietlenie (nie pamiętam jak się dokładnie nazywa)no i wtedy potwierdzono. Jeśli chodzi o bóle stawów to zrób sobie kiedyś badania na zapalenie stawów. Ja miałam kiedyś taką dziwną przypadłość na którą nikt nie umiał mnie leczyć, ale nie nastawiaj się od razu, że to coś poważnego. Jak mój tato mówi - samo przyszło - samo przejdzie ![]() Mój tż przy tylu swoich upadkach to i tak mało był połamany. 3 razy obojczyk, ale raz potrącił go samochód jak jechał na rowerze i oczywiście zostawił go leżącego w rowie. Tż 30 min się zbierał, ale dalej wsiał na rower i dojechał jeszcze te kilka kilometrów. Powodów innych nie pamiętam. Zresztą z niego się w pracy śmieją, że on w cyrku pracował kiedyś. Spadł kiedyś z takich stelaży z około 3 m - na jego szczęście na pudła z pluszakami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Póki co nie jest to zbyt częste ani intensywne - może więc tak jak piszesz, przyszło to i pójdzie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby wszystkim przyniósł szczęście Cytat:
Ale mi się dzisiaj słabo zrobiło, jak stałam w kolejce po zakupy. Ani gorąco, ani nic. No nie wiem ![]() Z witaminami czekam na wizytę u gina zgodnie z twoją radą. Aaa... mam coś dla was: http://www.wiocha. pl/962538,Kto-by-pomyslal-ze-to-facet--2 przed pl usunąć spację ![]() Nie ogarniam tego świata ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Rozeznanie
|
Ehhh... właśnie VAT zapłaciłam i aż mnie szlag zaraz trafi
![]() ![]()
![]() |
#3918 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie zapomnialam o mierzeniu i nie mierzylam wiec to pewnie malo znaczy
![]() ![]() ![]() A tak przy okazji ja tez chcialabym pogratulowac wszystkim , ktorym udalo sie w koncu zjasc w ciaze i 3mam kciuki za te dziewczyny ktore sie dzielnie staraja ![]()
Razem od 7.01. 2004 ![]() W 7cs udało się Nasz Skarbek juz na swiecie http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png Edytowane przez wpaula Czas edycji: 2013-07-12 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Urząd miasta ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Obejrzałam masakra ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 | |
Wtajemniczenie
|
DZIS rano zrobilm test i negatywny
![]() ![]() ![]() ![]() Jak sie ktorejs uda w tym cyklu to neich opisze dokladnie jak to zrobic hehe ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
zazdroszcze podejscia i wytrwalosci ![]() ![]()
Razem od 7.01. 2004 ![]() W 7cs udało się Nasz Skarbek juz na swiecie http://www.suwaczki.com/tickers/relgh371ffv9k4cd.png Edytowane przez wpaula Czas edycji: 2013-07-12 o 12:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paranoja z tymi śmieciami. Jeśli teraz mam płacić ponad 2 razy tyle co płaciłam do tej pory i za każdym razem tak się z nimi użerać to naprawdę sprawa skończy się w sądzie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
Melduję się wypoczęta i opalona po dzisiejszym pobycie na plaży
![]() Wpaula - poczekaj z kolejnym testem do spodziewanej @. U mnie w tym dniu kreski wcale nie były takie mocne. Ja w moim pierwszym cyklu widziałam szereg objawów, których wcześniej nie miałam ![]() ![]() Pradip - i co zapomnieli wspomnieć i przeprosić za nieprofesjonalne zachowanie swojej pracownicy? kurcze z tymi śmieciami to coś chyba nie tak, bo siostra tż-ta też narzekała że nie wywożą, śmieci leżą, śmierdzą, przepełnione... szkoda gadać... |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny , wcale nie musze czekac do poniedzialku , wszystko stalo sie jasne
![]() ![]() ![]() ![]()
#3925 |
Zadomowienie
|
witam się i ja, mężuś od tygodnia w domu, uspokoiłam się i wróciliśmy do normalnego, w miarę - bo wolniejszego - życia. z powodu tych stresów rozregulował mi się cykl, co widać, dzięki mierzeniu temp. Heh, a raczej nie rozregulował ale pierwszy raz od 7 miesięcy, kiedy to mierzę temp, skoczyła mi ona już 13 dnia cyklu, a nie jak zwykle między 17 a 20. No więc jeśli owu była, to mam szansę na normalnej długości fazę lutealną... Albo megakrótki cykl
![]() jestem bardzo ciekawa tego przedziwnego cyklu... i właśnie zaczęłam dwutygodniowy urlop ![]() KOZIEMLEKO, dopiero teraz doczytałam co u ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Rozeznanie
|
Witajcie dziewczęta
![]() Ja tak na szybciutko tylko, bo mega pracowitą sobotę mamy i na nic nie mam czasu ![]() ![]() Eleo - dobrze, że wróciliście już do normalnego trybu życia i że wszystko u Was w porządku. A owulka, no cóż przy takich stresach nie dziwne, że mogła się poprzesuwać ![]() ![]() ![]() Bierzesz magnez na wydłużenie fazy lutealnej? Pradip pomogło, to może i Tobie? Przy okazji, udostępniłabyś swój bieżący wykres? ![]() ![]() Malgos - zazdroszczę dnia na plaży ![]() ![]() Wpaula - ![]() ![]() ![]() Pradip - no to nieźle się porobiło z tymi śmieciami. Mam nadzieję, że załatwiłaś sprawę skutecznie ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak tam Justiii ![]()
![]() |
#3927 |
Zadomowienie
|
Czy u Was też taka okropna pogoda? Raaany, nic tylko leżeć i spać, cały dzień pada i pada, zimno jak nie wiem co
![]()
![]() |
#3928 |
Zadomowienie
|
Gegee, udostępniam wykres
![]() ![]() ag9, zapraszam na dolny śląsk, upału nie ma, ale pogoda jest bardzo przyjemna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
U mnie dziś też troszkę pogoda się pogorszyła, ale nie jest najgorzej bo nadal przyjemnie ciepło.
Ja mogę spać po kilkanaście godzin bez względu na pogodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |||
Rozeznanie
|
Witam.
Dzisiaj nastroju nie mam, bo się coś rozchorowałam. Czuję się masakrycznie, mam katar, ból gardła i suchy kaszel, łamie mnie w kościach i głowa boli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego i mało uciążliwego dnia w pracy ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Leżąc i dogorywając obejrzałam właśnie bardzo ładny film.... ![]()
![]() Edytowane przez Gegee Czas edycji: 2013-07-14 o 11:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.