Nasz świat BDSM - cz. II - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-30, 10:12   #3901
Midnight___
Rozeznanie

Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II

hmmm.. mam krzywą przegrodę i problemy z zatokami wiec mozesz miec racje.. ale mi sie to na szczescie dzieje tylko jak jestem na dole

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

i w sumie mam jeszcze jedno pytanie laika czy bawicie sie w udawany gwałt i generalnie jak namówiłyscie tż (pytanie do tych u ktorych bdsm wyszło z waszej strony a nie faceta) zeby was czasami po prostu ostro wziął, przytrzymał siłą i...
nie mowie ze marzy mi sie taki typowy udawany gwałt bo ogólnie to juz nie do konca moje klimaty, ale takie wziecie siła bez ostrzezenia/gry wstepnej to juz bardzo ale nie bardzo wiem jak przekonac tz, bo jak go poprosze zeby to zrobił i to wyjdzie bezposrednio ode mnie to juz nie bedzie tak podniecajace...
Midnight___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 10:43   #3902
BiteAddict
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Żeby wchodziło najgłebiej, jak się da: połóż się na plecach, głowę spuść z łóżka w dół i niech wchodzi pod tym kątem, z tym że nie będziesz się dławić, ale penis w gardle na całej długości: miodzio wchodzi z łatwością, nie mam odruchu wymiotnego (głownie przez to nie lubię dławienia się, bo aż mi żółądek ściska, gdy mam odruch wymiotny, nie toleruję rzygania w seksie), można się zdziwić, jakie to łatwe
Tu się zgadzam, tak jest najefektywniej Tylko dla mnie ta pozycja jest mało praktyczna bo jakoś tak trudno mnie w ten sposób ułożyć w ferworze zabawy

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Ponieważ pisze, ze lubi być totalnie zdominowana a jednocześnie pisze "że jeśli ugryzie to tak, żeby nie bolało" i "jeśli to ma być ostrymi słowami to "ale bym Cię mocno zerżnął".

Dla mnie to żadna uległość - uległość polega na tym, ze oddajesz się swojemu Panu i sprawia ci przyjemność to, ze spełniasz Jego życzenia - nie swoje. Czyli jeśli Pan sobie akurat życzy powiedzieć "a teraz cię suko wyru.cham w dupę aż padniesz" i przy tym napluć ci w twarz, to ulegle spełniasz Jego życzenie - nie swoje. I to ci sprawia przyjemność, nie to, ze ty sobie wybierasz jaka to ma byc forma seksu.

Można lubić ostry seks i nie ma w tym nic złego,ale proszę - nie nazywajmy BDSM klapa w tyłek i pociągnięcia za włosy.
To brzmi jak 'topping form the bottom', albo jeszcze lepiej 'zabawa w pana i sukę'.
Poza tym jak to tak, gryzienie bez bólu? Ma boleć, mają zostawać ślady Takie marks of ownership Tak samo jak po laniu
Ale wszystko się i tak dzieje w głowie, najważniejsza jest przyjemność dominującego.

Cytat:
Napisane przez Midnight___ Pokaż wiadomość
[/COLOR]i w sumie mam jeszcze jedno pytanie laika czy bawicie sie w udawany gwałt i generalnie jak namówiłyscie tż (pytanie do tych u ktorych bdsm wyszło z waszej strony a nie faceta) zeby was czasami po prostu ostro wziął, przytrzymał siłą i...
nie mowie ze marzy mi sie taki typowy udawany gwałt bo ogólnie to juz nie do konca moje klimaty, ale takie wziecie siła bez ostrzezenia/gry wstepnej to juz bardzo ale nie bardzo wiem jak przekonac tz, bo jak go poprosze zeby to zrobił i to wyjdzie bezposrednio ode mnie to juz nie bedzie tak podniecajace...
Ja zrobiłam tak, zakomunikowałam, że mam taką fantazję i zostawiłam mu wolną rękę, i jest szansa, że jak się zrobi ciepło, to zabawa będzie, ale taka full wypas, z porwaniem Z zaskoczenia.

Edytowane przez BiteAddict
Czas edycji: 2015-01-30 o 10:45
BiteAddict jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 12:09   #3903
Vallarr
Raczkowanie

GG do Vallarr Send a message via Skype™ to Vallarr

My co jakiś czas rozmawiamy o tym, co nas kręci, co było świetne, co mniej i na co mamy ochotę. Powiedzenie tego tuż przed pewnie nie byłoby tak podniecające, ale w trakcie rozmowy na chłodno, na odległość - nie powinno zepsuć zabawy w żaden sposób.

Zresztą dominujący, który by się zabierał za ostry i możliwie realny gwałt bez wcześniejszego obgadania tego z uległą - niezależnie od wymówek (a bo ona ma safe; a bo ja wyczuję jak coś będzie nie tak, taki jestem idealny; a tak w ogóle to mogę wszystko, taka była umowa, nie?) jest do odstrzału. Nawet jeśli tym razem się nie pomyli

Lubię. Moja się potrafi naprawdę mocno bronić i miałem ostatnio naprawdę mocno pogryzione ręce i skopane nogi
Vallarr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 12:30   #3904
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
hmmm warte wypróbnowania ale facet ma wtedy klęczeć nad Toba i wkładać go od przodu czy stać z tyłu za głową? tzn mam nadzieje że dobrze zadałam pytanie bo jak od przodu to chyba by uderzał w tylna sciane gardła i by bolało?
Z tyłu za głową nie ma odruchu wymiotnego, i fajny kąt, nic nie drażnic. Leżąc, siedząc, klęcząc zawsze mam odruch wymiotny, a tak lubię klęcząc
Co do bólu, to ja zawsze mówię,że nie lubię bólu, ale gdy ufam, to wiem, że zawsze mogę powiedzieć STOP. Z tym że... nigdy nie powiedziałam, nawet gdy bolało, to byłam tak podjarana, że... nie zauważyłam. Po prostu mje receptory nie zareagowały i to nie tak, że lubię, bo nie lubię. Jeśli nie jestem az tak mocno podniecona, to czuję ból i mnie nie podnieca, ale jesli już... po prostu zatracam się i nic nie boli (choć potem mam siniaki i nie tylko), najlepszy przykład?
Sutki. Nie znoszę, nie lubie, nienawidzę żadnych klamerek ani nic na sutkach, boli mnie bez żadnego podniecenia, to jest coś, na co się nigdy nie zgadzałam, bo mogę się poryczeć i nie będzie to element bdsm, bo to będzie wbrew mojej woli (dosłownie).
ALE jeden raz w życiu zdarzyło mi się, że byłam tak podniecona sytuacją, że pozwoliłam na coś takiego (tzn. nie protestowałam), i po prostu nie czułam bólu. Potem oczywiście sutki mnie bolały przez tydzień i nie mogłam zrozumieć, jak mogło do tego dojść, skoro denerwują mnie takie pieszczoty
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 15:05   #3905
Hibiku
Zakorzenienie

Cytat:

i w sumie mam jeszcze jedno pytanie laika czy bawicie sie w udawany gwałt i generalnie jak namówiłyscie tż (pytanie do tych u ktorych bdsm wyszło z waszej strony a nie faceta) zeby was czasami po prostu ostro wziął, przytrzymał siłą i...
U mnie się zdarzało, również pomysł wyszedł ode mnie w rozmowie (w sumie odnoszę wrażenie że większość pomysłów jest mojaXD) i po jakimś czasie doczekał się realizacji. Na początku jako takie preludium - wejście do domu, uderzenie w twarz, złapanie za ręce i ostre zerżnięcie, po jakimś czasie była też akcja z umówieniem się na zarośniętym boisku na granicy miasta (czasem się w takich miejscach umawiamy jak idziemy na jakiś spacer), gdzie wyszedł niespodziewanie, złapał mnie, kiedy się szarpaliśmy podarł mi sukienkę i... co było dalej można sobie wyobrażać Z jego strony była tylko jedna rzecz na którą narzekał... dlaczego zawsze muszę być taka mokra, to odbiera nieco realizmu całej zabawie;p

Cytat:
Napisane przez BiteAddict Pokaż wiadomość
Hibiku, zrobię zdjęcie jutro, bo jest u Właściciela w mieszkaniu, a jedyne jakie mam na własnym laptopie zawiera za dużo nagości na wizaż
Ale karton jest po lodówce, więc mam sporo miejsca
Zawsze jest priv;p ale rozumiem, jeśli nie chcesz się od początku swoją nagością chwalić, wiele kotów jest na początku nieufnych;p Swoją drogą... rany, jak to słodko musi wyglądać

Cytat:
Napisane przez azbra Pokaż wiadomość
Hibiku ja tylko pisalam ze u mnie to byl poczatek ... u innego nie musi ... choc jak sie mu od razu powie nie to nie to to raczej na pewno nic z tego nie bedzie ... ale to tylko moje zdanie ...
Gdyby ci ktoś powiedział, że jeśli jeszcze nie urodziłaś dziecka to nie jesteś matką to też"raczej na pewno nic z tego nie będzie"? No nie przesadzaj. Jeśli ktoś ma ochotę na coś, zwłaszcza w tematach łóżkowych to prędzej czy później, niezależnie od nazwy zacznie to realizować. I serio ktoś kto rezygnuje z przygód z seksem tylko dlatego, że na internetowym forum ktoś powie że "to jeszcze nie bdsm", raczej nie jest na tyle dojrzały by się bdsm interesować. Niech najpierw nauczy się samodzielnie podejmować decyzje, nie poddawać się wpływom. Z resztą Azbra... dziewczyna wyraźnie napisała, że jej nie będzie przeszkadzać jeśli powiemy że to nie bdsm, dlaczego nie można takiej osoby potraktować serio i odpowiedzieć na pytanie zamiast się cackać?
Hibiku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 16:42   #3906
WhySoSerious
multitasking ninja

Cytat:
Sutki. Nie znoszę, nie lubie, nienawidzę żadnych klamerek ani nic na sutkach, boli mnie bez żadnego podniecenia, to jest coś, na co się nigdy nie zgadzałam, bo mogę się poryczeć i nie będzie to element bdsm, bo to będzie wbrew mojej woli (dosłownie).
ALE jeden raz w życiu zdarzyło mi się, że byłam tak podniecona sytuacją, że pozwoliłam na coś takiego (tzn. nie protestowałam), i po prostu nie czułam bólu. Potem oczywiście sutki mnie bolały przez tydzień i nie mogłam zrozumieć, jak mogło do tego dojść, skoro denerwują mnie takie pieszczoty
Oo, a ja to z kolei uwielbiam. Ostatnio TŻ mnie związał, włożył mi kulki gejszy i zapiął klamerki na sutkach. Tylko delikatnie pociągał za łańcuszek przy klamerkach i myślałam, że oszaleję. Ogień między nogami, skręcałam się w więzach, żeby chociaż potrzeć udem o udo Gdyby nie knebel, błagałabym, żeby wreszcie mnie wziął
Stary 2015-01-30, 17:02   #3907
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Cytat:
Z tyłu za głową nie ma odruchu wymiotnego, i fajny kąt, nic nie drażnic. Leżąc, siedząc, klęcząc zawsze mam odruch wymiotny, a tak lubię klęcząc
Gorzej jak Pan ma krzywego penisa - wtedy za nic nie chce wejść w pozycji zwisu z łóżka Próbowaliśmy kilka razy i nigdy nam się jeszcze nie udało. Na szczęście na klęczkach daję radę
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 17:34   #3908
BiteAddict
Rozeznanie

Obiecane zdjęcie w pudełku Jakoś się pozasłaniałam, może nikogo nie zgorszę
A klamerki na sutkach uwielbiam, mam takie z dzwoneczkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pudełko.jpg (80,1 KB, 282 załadowań)
Stary 2015-01-30, 19:16   #3909
azbra
Raczkowanie

Cytat:
juz sobie wyobrazilam kota bawiacego sie takim dzwoneczkiem zawieszonym na sobie :P
sliczne uszka i ... ogonek ... choc malo widac ogonek

ps. prosze pokaz jak doczepilas ogonek ... znaczy ogonek do pluga
azbra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 19:38   #3910
201607040946
Konto usunięte

Ladne zdjecie ,choc zupelnie tego nie rozumiem. Tzn, ok, jesli kogos to kreci, ale ja dostaje tylko skretu kiszek, jak widze takie slodkosci. Toleruje je tylko w wersji japonskich...chlopakow
Btw, nagosci nie wrzucaj, jakby co, na prv.
Stary 2015-01-30, 19:46   #3911
BiteAddict
Rozeznanie

kaguya każdy ma własną wersję klimatu, zaczynając nawet nie przypuszczałam, że akurat w czymś takim się najlepiej odnajdę Ale najważniejsze, żeby się z drugą osobą dobrać
Właśnie chciałam się pozasłaniać, jeśli nie wystarczająco czy coś mogę zdjęcie usunąć/poprawić. Takie jest jeszcze akceptowalne? Nagości wrzucać nie zamierzam

azbra jutro wrzucę fotkę poglądową, razem z porównaniem ogonów

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-30, 20:01   #3912
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaguya
Btw, nagosci nie wrzucaj, jakby co, na prv.
Na prv to i ja poproszę, chętnie obejrzę pełną wersję

Aha, co do tych zabaw odruchem wymiotnym, to jest to ciekawe lawirowanie na krawędzi. Mnie by nawet nie zawstydzało, jakby ta bariera została przekroczona i bym się porzygała. Tzn. nie żebym tego specjalnie chciała, ale nie byłby to dla mnie powód do obaw, wstydu i rozpamiętywania w kategoriach

Edytowane przez patiasym
Czas edycji: 2015-01-30 o 20:07
patiasym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 20:12   #3913
BiteAddict
Rozeznanie

A oświeci mnie ktoś gdzie się dołącza zdjęcia w prywatnych wiadomościach?
Mogę podesłać wersję bez cenzury
Stary 2015-01-30, 20:52   #3914
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

BiteAddict, cudowne włosy Wyglądasz przesłodko w tych uszkach i z ogonkiem.
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-30, 20:55   #3915
Elfir
Zakorzenienie

nic, tylko miziać za uchem?

Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy.
T.Pratchett
Elfir jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-30, 21:19   #3916
WhySoSerious
multitasking ninja

Cytat:
Napisane przez patiasym Pokaż wiadomość
Na prv to i ja poproszę, chętnie obejrzę pełną wersję

Aha, co do tych zabaw odruchem wymiotnym, to jest to ciekawe lawirowanie na krawędzi. Mnie by nawet nie zawstydzało, jakby ta bariera została przekroczona i bym się porzygała. Tzn. nie żebym tego specjalnie chciała, ale nie byłby to dla mnie powód do obaw, wstydu i rozpamiętywania w kategoriach
przeżyłam płakanie z bólu i to, że miałam całą zasmarkaną twarz, bo ze związanymi rękami trudno się wytrzeć, więc wiele jestem w stanie przeżyć bez wstydu
Stary 2015-01-30, 21:29   #3917
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhySoSerious Pokaż wiadomość
przeżyłam płakanie z bólu i to, że miałam całą zasmarkaną twarz, bo ze związanymi rękami trudno się wytrzeć, więc wiele jestem w stanie przeżyć bez wstydu
od czego? bicie? czym? po czym? co innego?
Stary 2015-01-30, 23:54   #3918
WhySoSerious
multitasking ninja

bicie po tyłku ręką, palcatem i bambusową witką... bawiliśmy się akurat w kilka osób i dostawałam lanie w różnym natężeniu od kolejnych osób. :P

no i raz się popłakałam, jak moja cipka dostała lanie ręką. niezbyt mocno, ale wiadomo - wrażliwe miejsce.

but crying is not a safeword
Stary 2015-01-31, 05:21   #3919
Hegel13
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez hibiku Pokaż wiadomość
u mnie się zdarzało, również pomysł wyszedł ode mnie w rozmowie (w sumie odnoszę wrażenie że większość pomysłów jest mojaxd) i po jakimś czasie doczekał się realizacji. Na początku jako takie preludium - wejście do domu, uderzenie w twarz, złapanie za ręce i ostre zerżnięcie, po jakimś czasie była też akcja z umówieniem się na zarośniętym boisku na granicy miasta (czasem się w takich miejscach umawiamy jak idziemy na jakiś spacer), gdzie wyszedł niespodziewanie, złapał mnie, kiedy się szarpaliśmy podarł mi sukienkę i... Co było dalej można sobie wyobrażać:d z jego strony była tylko jedna rzecz na którą narzekał... Dlaczego zawsze muszę być taka mokra, to odbiera nieco realizmu całej zabawie;p\
wooow!!!
Hegel13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-01-31, 09:25   #3920
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhySoSerious Pokaż wiadomość
but crying is not a safeword
na ja, klar!

A już myślałam że coś ostrzejszego było niż samo bicie
Stary 2015-01-31, 09:57   #3921
Lajdon
Raczkowanie

Cytat:
Obiecane zdjęcie w pudełku Jakoś się pozasłaniałam, może nikogo nie zgorszę
Zdjęcie super. Witam wśród nas i jeśli można też proszę o wersję bez cenzury na priv.

QUOTE=patiasym;50022763]na ja, klar!

A już myślałam że coś ostrzejszego było niż samo bicie [/QUOTE]

Wiesz ja raz uzyskałem podobny efekt nazywając damę w trakcie kilka razy z rzędu "grubaską". Wystarczyło by polały się łzy.

Edytowane przez Lajdon
Czas edycji: 2015-01-31 o 10:00
Lajdon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 10:02   #3922
patiasym
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lajdon Pokaż wiadomość
Wiesz ja raz uzyskałem podobny efekt nazywając damę w trakcie kilka razy z rzędu "grubaską". Wystarczyło by polały się łzy.
Czytaj uważnie, odniosłam się do tego co pisała wcześniej WSS, gdzie padły słowa "płakanie z bólu".
Stary 2015-01-31, 10:03   #3923
paulinika
Zakorzenienie

Co to za wysylanie nagich zdjec bez mojej wiedzy ?
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-01-31, 10:19   #3924
201607040946
Konto usunięte

Cytat:
U mnie od razu bylbys do ostrzalu, no chyba ze twoja laska wazy 50 kg...
Stary 2015-01-31, 11:37   #3925
paulinika
Zakorzenienie

Cytat:
co za brak szacunku do innych osob.
paulinika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 12:10   #3926
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Konto usunięte

Hej, ale przecież w sesjach niejednokrotnie występuje element poniżenia słownego? Przecież Lajdon może coś takiego praktykować w łóżku, za zgodą partnerki, więc nie wiem co w tym złego

Ja ostatnio zaliczyłam GG z mocnym przytrzymywaniem głowy I baardzo intensywny seks. I powoli zawiązuje się pomysł na coś większego gdy już będę miała po egzaminach i będzie więcej czasu

BiteAddict - słodkie zdjęcie
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 13:22   #3927
WhySoSerious
multitasking ninja

To fakt, niektórzy lubią praktykować poniżenie słowne.

To coś całkowicie nie dla mnie, bo przy moim niskim poczuciu własnej wartości wszystkie efekty psychoterapii mogłyby zostać bardzo szybko zniweczone, a ja całkiem zamknęłabym się w sobie :P
Stary 2015-01-31, 13:50   #3928
201607040946
Konto usunięte

Ależ przestańcie! ja uwielbiam poniżenie słowne, no kocham, ale same napisałyście,że jeśli uległą to kręci i zgadza się na to no właśnie. ZGADZA SIĘ. Dla mnie nie do zrozumienia, że jeśli się zgodziłam, to potem z tego powodu płaczę to znaczy, chodzi mi o to, że tak, sa pewne granice, ale "naśmiewanie się" z ciała... A może zbyt emocjonalnie reaguję. Po prostu dla mnie nazwanie w trakcie sesji kobiety grubaską to tak samo jak "jesteś pasztetem, masz pryszcze, krzywe nogi".
Nie chodzi o to, że mam niskie poczucie wartości ,bo nie. ale jak ktoś ma (np. pani powyżej napisała), to jest nie do zaakceptowania, bo może niszczyć psychicznie.
Poza tym, co to za ocenianie? Ja jestem bardzo tolerancyjna napisałam przecież, że dla mnie byłby do odstrzału, nie że ogólnie nie wolno używać takich metod jeśli uległą kręci nazywanie jej grubaską, to prosze bardzo. Ale jeśli po tym płacze, to nie wiem. Chyba że jest szczupła i to przezwisko jej nie rusza
O to mi chodziło. Coś ostatnio nie umiem się normalnie wysłowić
Stary 2015-01-31, 14:06   #3929
Lajdon
Raczkowanie

Cytat:
Wydaje mi się normalnym że nim dwoje dorosłych ludzi trafia do sypialni wcześnie są oboje świadomi co im wolno co nie. Czego druga strona oczekuje i co dopuszcza. Z jednej strony jeśli poniżenie wywołujące łzy jest nie dopuszczalne co powiedzieć o łzach z bólu? Jedne i drugie łzy świadczą o przekroczeniu granic, kwestia czy masz ochotę na to przekroczenie. Jeśli wcześnie dałaś takiej sytuacji zielone światło to łzy sprawiają Ci frajdę to chyba jasne.

Są dwie szkoły jedna mówi że uległa musi zgodzić się na wszystko co proponuje master, druga, którą ja preferuje, przed pójściem do łóżka dokładnie uzgadniamy co nam wolno i gdzie są granice te przekraczalne i te nie przekraczalne. Oczywiście nie jest to na zasadzie scenariusza, raczej na zasadzie porozumienia, dogadywania się bez słów. Dominujący "rządzi" ale to uległa ma hasło bezpieczeństwa i ona w rezultacie decyduje na co się zgadza na co nie . W końcu jedna uległa a druga uległa to dwie różne uległe a każdy lubi co innego i co jedną damę podnieca inną odrzuca. Normalna sprawa, dlatego nie ma jednej recepty jak uszczęśliwić kobietę, ile Dam tyle recept.

Miłego uszczęśliwiania .
Lajdon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-31, 14:08   #3930
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10
Konto usunięte

A jak facet Ci zleje dupę za Twoim pozwoleniem, a Ty zaczniesz płakać z bólu to jest bardzo podobna sytuacja

Jak ktoś już wspomniał "crying is not a safeword". Niektórych to nie rusza, innych tak, a jeszcze inni lubią zostać zmieszani z błotem i potrafią odróżnić poniżenie na sesji od poniżenia prawdziwego. Po prostu miałam wrażenie że dosyć ostro zareagowałyście na to co napisał, a przecież nie znamy historii. Podejrzewam, że takie rzeczy zostały wcześniej ustalone. Dla mnie facet, który nagle by wyjechał z takim pojechaniem mnie byłby skreślony, ale jeśli byłaby wcześniej rozmowa na ten temat to sama nie wiem... Czuję się ze sobą dosyć pewnie, więc mogłabym spróbować.
97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości