![]() |
#3901 |
Rozeznanie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
hmmm.. mam krzywą przegrodę i problemy z zatokami wiec mozesz miec racje.. ale mi sie to na szczescie dzieje tylko jak jestem na dole
![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- i w sumie mam jeszcze jedno pytanie laika ![]() nie mowie ze marzy mi sie taki typowy udawany gwałt bo ogólnie to juz nie do konca moje klimaty, ale takie wziecie siła bez ostrzezenia/gry wstepnej to juz bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Poza tym jak to tak, gryzienie bez bólu? Ma boleć, mają zostawać ślady ![]() ![]() ![]() Ale wszystko się i tak dzieje w głowie, najważniejsza jest przyjemność dominującego. Cytat:
![]()
Kotoperz ![]() Edytowane przez BiteAddict Czas edycji: 2015-01-30 o 10:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Raczkowanie
|
My co jakiś czas rozmawiamy o tym, co nas kręci, co było świetne, co mniej i na co mamy ochotę. Powiedzenie tego tuż przed pewnie nie byłoby tak podniecające, ale w trakcie rozmowy na chłodno, na odległość - nie powinno zepsuć zabawy w żaden sposób.
Zresztą dominujący, który by się zabierał za ostry i możliwie realny gwałt bez wcześniejszego obgadania tego z uległą - niezależnie od wymówek (a bo ona ma safe; a bo ja wyczuję jak coś będzie nie tak, taki jestem idealny; a tak w ogóle to mogę wszystko, taka była umowa, nie?) jest do odstrzału. Nawet jeśli tym razem się nie pomyli ![]() Lubię. Moja się potrafi naprawdę mocno bronić i miałem ostatnio naprawdę mocno pogryzione ręce i skopane nogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do bólu, to ja zawsze mówię,że nie lubię bólu, ale gdy ufam, to wiem, że zawsze mogę powiedzieć STOP. Z tym że... nigdy nie powiedziałam, nawet gdy bolało, to byłam tak podjarana, że... nie zauważyłam. Po prostu mje receptory nie zareagowały ![]() Sutki. Nie znoszę, nie lubie, nienawidzę żadnych klamerek ani nic na sutkach, boli mnie bez żadnego podniecenia, to jest coś, na co się nigdy nie zgadzałam, bo mogę się poryczeć i nie będzie to element bdsm, bo to będzie wbrew mojej woli (dosłownie). ALE jeden raz w życiu zdarzyło mi się, że byłam tak podniecona sytuacją, że pozwoliłam na coś takiego (tzn. nie protestowałam), i po prostu nie czułam bólu. Potem oczywiście sutki mnie bolały przez tydzień i nie mogłam zrozumieć, jak mogło do tego dojść, skoro denerwują mnie takie pieszczoty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gdyby ci ktoś powiedział, że jeśli jeszcze nie urodziłaś dziecka to nie jesteś matką to też"raczej na pewno nic z tego nie będzie"? No nie przesadzaj. Jeśli ktoś ma ochotę na coś, zwłaszcza w tematach łóżkowych to prędzej czy później, niezależnie od nazwy zacznie to realizować. I serio ktoś kto rezygnuje z przygód z seksem tylko dlatego, że na internetowym forum ktoś powie że "to jeszcze nie bdsm", raczej nie jest na tyle dojrzały by się bdsm interesować. Niech najpierw nauczy się samodzielnie podejmować decyzje, nie poddawać się wpływom. Z resztą Azbra... dziewczyna wyraźnie napisała, że jej nie będzie przeszkadzać jeśli powiemy że to nie bdsm, dlaczego nie można takiej osoby potraktować serio i odpowiedzieć na pytanie zamiast się cackać? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
multitasking ninja
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3907 | |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3908 |
Rozeznanie
|
Obiecane zdjęcie w pudełku
![]() ![]() A klamerki na sutkach uwielbiam, mam takie z dzwoneczkami ![]()
#3909 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Konto usunięte
|
Ladne zdjecie ,choc zupelnie tego nie rozumiem. Tzn, ok, jesli kogos to kreci, ale ja dostaje tylko skretu kiszek, jak widze takie slodkosci. Toleruje je tylko w wersji japonskich...chlopakow
![]() Btw, nagosci nie wrzucaj, jakby co, na prv. |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Rozeznanie
|
kaguya każdy ma własną wersję klimatu, zaczynając nawet nie przypuszczałam, że akurat w czymś takim się najlepiej odnajdę
![]() ![]() Właśnie chciałam się pozasłaniać, jeśli nie wystarczająco czy coś mogę zdjęcie usunąć/poprawić. Takie jest jeszcze akceptowalne? Nagości wrzucać nie zamierzam ![]() azbra jutro wrzucę fotkę poglądową, razem z porównaniem ogonów ![]()
![]() |
#3912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aha, co do tych zabaw odruchem wymiotnym, to jest to ciekawe lawirowanie na krawędzi. Mnie by nawet nie zawstydzało, jakby ta bariera została przekroczona i bym się porzygała. Tzn. nie żebym tego specjalnie chciała, ale nie byłby to dla mnie powód do obaw, wstydu i rozpamiętywania w kategoriach ![]() Edytowane przez patiasym Czas edycji: 2015-01-30 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Rozeznanie
|
A oświeci mnie ktoś gdzie się dołącza zdjęcia w prywatnych wiadomościach
![]() Mogę podesłać wersję bez cenzury ![]()
#3914 |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
BiteAddict, cudowne włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Zakorzenienie
|
nic, tylko miziać za uchem?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 | |
multitasking ninja
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
multitasking ninja
|
bicie po tyłku ręką, palcatem i bambusową witką... bawiliśmy się akurat w kilka osób i dostawałam lanie w różnym natężeniu od kolejnych osób. :P
no i raz się popłakałam, jak moja cipka dostała lanie ręką. niezbyt mocno, ale wiadomo - wrażliwe miejsce. but crying is not a safeword ![]()
#3919 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
QUOTE=patiasym;50022763]na ja, klar! ![]() A już myślałam że coś ostrzejszego było niż samo bicie ![]() Wiesz ja raz uzyskałem podobny efekt nazywając damę w trakcie kilka razy z rzędu "grubaską". Wystarczyło by polały się łzy. Edytowane przez Lajdon Czas edycji: 2015-01-31 o 10:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
Co to za wysylanie nagich zdjec bez mojej wiedzy
![]()
![]() |
#3924 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3926 |
Konto usunięte
|
Hej, ale przecież w sesjach niejednokrotnie występuje element poniżenia słownego? Przecież Lajdon może coś takiego praktykować w łóżku, za zgodą partnerki, więc nie wiem co w tym złego
![]() Ja ostatnio zaliczyłam GG z mocnym przytrzymywaniem głowy ![]() ![]() BiteAddict - słodkie zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
multitasking ninja
|
To fakt, niektórzy lubią praktykować poniżenie słowne.
To coś całkowicie nie dla mnie, bo przy moim niskim poczuciu własnej wartości wszystkie efekty psychoterapii mogłyby zostać bardzo szybko zniweczone, a ja całkiem zamknęłabym się w sobie :P
#3928 |
Konto usunięte
|
Ależ przestańcie!
![]() ![]() ![]() Nie chodzi o to, że mam niskie poczucie wartości ,bo nie. ale jak ktoś ma (np. pani powyżej napisała), to jest nie do zaakceptowania, bo może niszczyć psychicznie. Poza tym, co to za ocenianie? Ja jestem bardzo tolerancyjna ![]() ![]() ![]() ![]() O to mi chodziło. Coś ostatnio nie umiem się normalnie wysłowić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Są dwie szkoły jedna mówi że uległa musi zgodzić się na wszystko co proponuje master, druga, którą ja preferuje, przed pójściem do łóżka dokładnie uzgadniamy co nam wolno i gdzie są granice te przekraczalne i te nie przekraczalne. Oczywiście nie jest to na zasadzie scenariusza, raczej na zasadzie porozumienia, dogadywania się bez słów. Dominujący "rządzi" ale to uległa ma hasło bezpieczeństwa i ona w rezultacie decyduje na co się zgadza na co nie ![]() Miłego uszczęśliwiania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Konto usunięte
|
A jak facet Ci zleje dupę za Twoim pozwoleniem, a Ty zaczniesz płakać z bólu to jest bardzo podobna sytuacja
![]() ![]() Jak ktoś już wspomniał "crying is not a safeword". Niektórych to nie rusza, innych tak, a jeszcze inni lubią zostać zmieszani z błotem i potrafią odróżnić poniżenie na sesji od poniżenia prawdziwego. Po prostu miałam wrażenie że dosyć ostro zareagowałyście na to co napisał, a przecież nie znamy historii. Podejrzewam, że takie rzeczy zostały wcześniej ustalone. Dla mnie facet, który nagle by wyjechał z takim pojechaniem mnie byłby skreślony, ale jeśli byłaby wcześniej rozmowa na ten temat to sama nie wiem... Czuję się ze sobą dosyć pewnie, więc mogłabym spróbować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:29.