|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Dobre wiesci - zastoje schodza, kolka nerkowa przeszla, cala noc przespana po relanium
![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki, oszczedzajcie sie, poki mozecie! Zagonic tztow, mamy, tesciowe, siostry do roboty, a Wy tylko lezec i pachniec! ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Malwiska ladny pokoik, a jak cieszy gdy przygotowany
![]() Innych zdjec niestety nie widze a ze jeszcze mnie zostawiaja to w domu obejrze Ja sie czuje dobrze wpycham w siebie litry wody, ale po sterydach mam wysokie cukry i chcą zobaczyć jak się będą zachowywać Karolinek dobrze ze z nerkami się poprawiło, zobaczysz ze jeszcze doczekasz do planowanego rozwiązania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja dzis ostatni dzien do pracy a po pracy wieczorem idziemy na pokaz fajerwerkow bo otwarcie festiwalu jest. Haha o ile bede miala sile. kurcze obudzilam sie rano i taki skurcz mnie zlapal, ze caly czas lydke czuje. Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2014-06-07 o 08:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Melduję gotowość bojową tylko nie wiem od czego zacząć: obrywanie czereśni (oczywiście tylko tych nisko położonych), truskawek, jagód? czy może przegląd i pranie ciuszków? A może ogólnie porządki domowe, bo łazienka aż się prosi? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Tyle pocytowalam i wszystko mi wcielo a teraz nie pamiętam polowy
![]() Na pewno zdrowka wszystkim szpitalnym mamo ![]() Pokoje dzieciowe śliczne ![]() ![]() Udanych wycieczek do krk ![]() My dziś ucieklismy na wieś ![]() Miłego dnia ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
![]() Karolinek, super, ze jest lepiej ![]() robaczek, trzymaj sie dzielnie ![]() ![]() Kolejny zły dzień przede mną ![]() Miłego dnia dziewczyny Wam życzę ![]()
![]() |
#3907 |
Raczkowanie
|
Karolinek extra wieści, możesz odetchnąć.
W końcu ładna pogoda, jadę posiedzieć w grządkach, i pewnie wieczorem będę znowu płakała z przemęczenia. Opowiem Wam historię - moja przyjaciółka wzięła rozwód, będąc już w związku z innym facetem i okazało się że jest w ciąży. Po urodzeniu małej poszli zarejestrować dziecko w USC i jakie było ich zdziwienie.... Polskie prawo ma taką regulację, że dziecko urodzone do 360 dnia po rozwodzie obligatoryjnie jest dzieckiem z pochodzącym z byłego małżeństwa. I cóż, trzeba było iść do Sądu by były małżonek nie uznał dziecka, a obecny partner uznał. Inaczej mała nosiła by nazwisko byłego męża. Ile to zachodu.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
Hej
karolinek swietne wiesci ![]() robaczek kciuki za cukry ![]() xelia co za chory przepis ![]() Fame wiem o czym mowisz, ja sie wczoraj o 22.wzielam za prasowanie mini ciuszkow, frajda byla. Ale jak sie kladlam to wszystko mnie bolalo ![]() Dziewczyny przygotowujecie ciuszki tylko w rozmiarze 0-3? Czyli do rozm.62? Czy moze nastepne tez? |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Rozeznanie
|
swelta, mamaya moze wam dzieciaczki cos uciskaja? Mi sie zdarzyło dosłownie ze dwa razy lekkie mrowienie w dłoni ale to wiem ze od złego ułożenia sie.
tatekla mam tez przygotowany zestaw ćwiczeń na każdy tydzien pologu. Znając siebie na przygotowaniu sie skończy ![]() ![]() ![]() rybka ja mam rozmiarówke różna. Na części w ogóle nie mam metek ![]() Edytowane przez Iza188 Czas edycji: 2014-06-07 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Rozeznanie
|
Karolinek wspaniałe wieści
![]() Rybka, ja mam poprane i poprasowane wszystkie ciuszki, jakie miałam i poukładane rozmiarami w takich duuużych workach strunowych, oczywiście niezapiętych, żeby nie zakisły. Po prostu jak nastawiałam pralkę, to dawałam co leci bez względu na rozmiar, żeby pustych przebiegów nie robić ![]() Svelta nastawiaj pranie, żeby szybciej powiesić wyschnie szybko przy pięknej pogodzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zakorzenienie
|
iza metki prawdopodobnie masz w srodku ciuszka z lewej strony lub na lewej nogawce od srodka. Lubie ciuszki, ktore nie maja metek na szyi, ale czasem przydaje sie orientacyjnie sprawdzic rozmiar.
W takim razie i ja wypiore wiekszy rozmiar jeszcze, zeby wiedziec co mam i kiedy moge uzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
rybka ja wszystko wypralam poobcinalam metki i sobie lezy poukladane rozmiarami nie mam niewiadomo ile tych ciuszkow wiec z czysto ekonomicznych powodow pralam zeby zapelniac pralki w 3/4
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Rozeznanie
|
Czy któraś z Was może pójść dziś za mnie do pracy? Od 14 do 22.. nie mam weny dzisiaj.. A tu jeszcze takie gorąco..
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
#3915 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 |
Rozeznanie
|
Agnes, pocieszylas mnie
![]() ![]() Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
#3917 |
Zakorzenienie
|
No bedziesz miala ok miesiaca do terminu wiec na spokojnie. Ja mam termin na 30czerwca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny przyszłam się "pochwalic"
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja pisałam wcześniej(ale się nie wysłało) ze jestem na rybach i mimo ze posmarowalam się filtrem 30 to jestem już spalona... Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Raczkowanie
|
Cześć brzuchatki
![]() Ja nadal nadaję z łóżka, czekam na poniedziałkową wizytę, że może się coś wyjaśni ![]() ![]() ![]() Wczoraj było trochę lepiej więc postanowiłam ogarnąć chatę i zgarnęłam żniwo za to wieczorem ![]() ![]() Poza tym cały tydzień się przeprowadzamy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przez to całe zamieszanie z przeprowadzką nie za bardzo miałam czas, żeby Was podczytywać, może teraz będzie więcej czasu. Tak ogólnie ![]() ![]() ![]() ![]() Miłej sobotki ![]()
#3921 |
Rozeznanie
|
Fame ciesz się, że się rozlazła nie zrobiłaś, tylko Ci się zgrabnie kilogramy porozkładały
![]() ![]() Yuza zalegaj w tym łóżku do oporu. Wstawaj tylko do WC i niech inni wokół Ciebie chodzą. ![]() Ostatnio się dziwiłam jak pisałyście, że codziennie tyle pierzcie, ale wszystko odwołuję. Właśnie wstawiłam drugi automat, a jeszcze 2 będą (no może jeden niepełny), czyli łącznie 6 pralek ![]() Dokupiłam przez internet rożek usztywniony Motherhood i Wam powiem, że jestem trochę zawiedziona. Niby taka dobra, renomowana firma, ale to już 2 ich produkt, który mnie rozczarował. Mam już jeden rożek nieusztywniany i oba miękkością (czyli tym usztywnieniem) prawie się nie różnią. Poza tym odnoszę wrażenie, że jest gorszy jakościowo od tego tańszego. Jedyny plus jest taki, że jest cieńszy, więc na lato pewnie trochę lepiej. Mam też tą poduszke-rogala dla ciężarnych i taki miał być superowy, wypełnienie miało się nie ubijać. No i też rozczarowanie, bo już po 2 miesiącach zaczął się rozbić "oklapnięty" jak zwykła poduszka z chińskiego sklepu ![]() A poza tym to ja chyba już naprawdę się do niczego nie nadaję, bo znów prawie nic nie zrobiłam, a jestem tak zmęczona, że nie chce mi się palcem ruszyć. No i jeszcze tak gorąco na dworze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
svelta tak to jest ze czesto te niby lepsze firmy robia tandete jadac na opini i jakosc absolutnie nie zgrywa sie z cena. Sporo ludzi tez lubi metki i jak juz ma cos "markowego" to twierdzi ze to takie super a czesto tak nie jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
svelta, ja mam dużo rzeczy z Motherhood, miedzy innymi rożek, rogala, otulaczek, kocyk, flanelki i uważam, ze jakość tych produktów jest bardzo dobra.
Wszystko mam już uprane, nic sie z tym nie zadziało, nabrało wręcz miękkości. Ale nie mogę zgodzić sie z Tobą, ze rożek jest cienki. Jest bardzo gruby według mnie i w taki dzień jak dzisiaj nie wyobrażam sobie wsadzić w ten rożek Malucha ![]() Z reszta w taka pogodę mam zamiar używać wyłącznie otulaczka/kocyka/flanelek.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiadomo, ze metka nie zawsze równa sie jakość ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Raczkowanie
|
Mnie to chyba ktos nie lubi... Ledwo, co Wam napisalam, ze jest lepiej, a tu bol i wymioty... Wazne, ze rozwarcie zerowe i Mlody bryka. Ale ja juz fiksuje
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Zakorzenienie
|
Już mam dość tego słońca. Od 8 rano chowam się jak mogę i wcale nie jest chłodniej. Dziecku chyba to odpowiada bo zadowolona bryka w brzuchu... teraz to marze o chłodnym prysznicu
![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:38.