Sierpniowe mamusie 2015 - część III :) - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-03-11, 11:25   #3901
asienka_182
Rozeznanie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Hej mamuśki ja dzisiaj mam pod opieka siostry córkę wiec na brak zadan nie narzekam o obiedzie jeszcze nie myślałam ale dzisiaj mama cos wyskrobie
Witam nową mamę
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:27   #3902
Acka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Figure09 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy wy też macie takie problemy ze snem? Ja się budzę co chwila i już mnie to wykańcza, a nie wiem, jak temu zaradzić.
wiesz co ja się budzę raz w nocy i nie moge usnąć z godzinę, wiercę się aż w koncu zasypiam.Generalnie nie narzekam
Acka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:28   #3903
Isabelle_26
Raczkowanie

Cześć wam.. Ledwo żyję... 3 dzień mnie głowa tak boli, że nie wiem co mam ze sobą zrobić a dzisiaj dodatkowo bonus - od rana mdłości mnie męczą, a już kilka dni spokoju było.. ostatnie dwa dni szłam szybciej spać, tzn ok 21.30 i mój D. stwierdził co mi jest bo drugi dzień idę szybciej spać, gdzie normalnie on szedł pierwszy no cóż w nocy pobudki, a w dzień spać nie idzie..

U mnie dzisiaj też pogorszenie pogody, nie ma słonka, za to są brzydkie szarobure chmurska, nie pada, ale jest chłodniej.. z 15st zrobiło się 6..

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
to będę trzymała kciuki za Twoją wizytę

o przypomniałaś mi o almette pomidorów nie lubię od dziecka, ale zrobię dzisiaj zapas serków

a jadła któraś może te owocowe serki almette? bo u nas w spożywczaku ich nie ma, a jak jestem w jakimś supermarkecie to zapominam kupić
Cytat:
Napisane przez beaciorq Pokaż wiadomość
bardzo fajny wozek, podobaja mi sie biale/srebrne ramy. Oby sie dobrze wozil!MIZERIA <3trzymam kciuki zeby malec pokazal w końcu co ma między nozkami :pa ja je bardzo lubie! Sa pyszne szczególnie na nalesnikach, ale na chlebie tez, a nawet same wyjadane lyzeczka smakuja jak serki homogenizowane
Tak, dokładnie tj Beaciorq napisała, smakują jak serki homogenizowane.. Jabłko-gruszka zbyt słodkie jak dla mnie, ale te z wiśnia - pychaaa..

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Hej
A ja tradycyjnie jak to w środę wróciłam z lumpka i znowu popłynęłam Muszę iść na odwyk, ale może jeszcze nie w tym tyg, bo w pt dostawa w moim ulubionym sh

Ryba.... odkąd jestem w ciąży, to nie mogę na nią patrzeć. Podobnie z mięsem
Mam tak samo jak ty, ryby i mięso to samo złooo Aaaj i znów zaszalałaś pochwal się...

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość
Witam Mamusie <3
Długo mnie nie było ale mam urwanie głowy, podczytuje Was na bieżąco!
Tydzień temu byłam u lekarza, ale nadal nie wiem co tam mi fika w brzuszku ;-) kolejna wizyta 1 kwietnia to może będę wiedzieć.
A dziś zaczynam 17 tydz :-D hurra! Ale ten czas leci. I dwa kg na plusie... A jak u Was? Brzuch chyba dopiero teraz zaczyna mi rosnąć.
A na Obiad kalafiorowa z groszkiem i pierogi ze serem mmmmmmniam
Pozdrawiam!
Super że z dzidzią ok ostatnio te nasze kruszynki wstydliwe bardzo

Jess922 fajnie że znaleźliście nowe mieszkanko

Mms_22, Majka za wizyty dzisiejsze

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
Hej!
Ale kochane mącicie z tymi wózkami - w życiu sie nie zdecyduje

U nas ostatnio wszyscy Bebetto jeżdżą ale to dosłownie - gdzie nie spojrzysz na wozek to Bebetto - nawet w smyku pełno tych wózków czy sa one faktycznie takie dobre ?

Ja juz chyba przestane szukać i albo X-lander move plus fotelik maxi cosi pebble z baza albo wozek maxi cosi mura 4 plus z tym samym fotelikiem

gosienka gratuluje zakupu :brawo: masz juz ta decyzje za sobą czego Ci cholernie zazdroszczę

Śmigam odprawić juniora do zerowki i sie biorę za jego pokój - przegląd i segregacja wszystkich zabawek... Bedzie co robic. :P

Miłego dnia
U mnie właśnie nie widać tych wózków, z resztą może dlatego, że u mnie na osiedlu dużo małych dzieci nie widać a na miasto rzadko wychodzę
Oglądałam wasze wybory, kurcze wszystkie ładne, ale i tak najbardziej cenowo i wyglądem podchodzi mi Bebetto Silvia..Zobaczymy Kasperka Joolz piękny ale cena już mniej heh

12mu05 Wszystkiego najlepszego dla synka
Aaa i wózek zarąbisty ale cena faktycznie powala..

Goooosienka gratuluje zakupu ładniutki.. Ale ja bym się na czarny nie zdecydowała, marzy mi się taki piękny turkus

Cytat:
Napisane przez EwaMarta94 Pokaż wiadomość
Cześć mamuśki
Jestem tu nowa ale mam nadzieję, że jakoś szybko się zaaklimatyzuje
Może powiem coś o sobie... Mam 20 lat , niecierpliwie czekam na płeć dziecka nie mówiąc juz o porodzie (23.08) ale czasem mam wrażenie, że w ciąży jestem od zawsze bo strasznie mi sie dłuży
Pierwszy post chyba najtrudniejszy xD
Hejka

Miłego dnia idę do kuchni coś wszamać
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:29   #3904
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

asienka no to się szkolisz

mms kciuki za dzisiejsza wizytę... mam nadzieję,że chociaż Tobie teraz uda się podejrzeć płeć
Stary 2015-03-11, 11:31   #3905
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
asienka no to się szkolisz

mms kciuki za dzisiejsza wizytę... mam nadzieję,że chociaż Tobie teraz uda się podejrzeć płeć
Tak sie szkole ze mala śpi juz dwie godziny i tak sobie z nią leże pogoda do bani to nie ma co robić i nic sie nie chce
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:36   #3906
mms_22
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny

Też mam nadzieję, że coś dziś zobaczymy Wszystko mi jedno co będzie, chcę po prostu wiedzieć czy to chłopiec czy dziewczynka i czy prawidłowo się rozwija

To ja już zmykam z forum, bo muszę włosy ogarnąć a może i jakiś makijaż I jeszcze po drodze muszę zawieść jeden z płaszczyków do pralni, bo po wizycie pewnie o nim zapomnę

Miłego popołudnia, odezwę się później

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:41   #3907
Nicole`_
Zakorzenienie

Po wizytach dajcie znać dziewczyny! Kciuki zaciśnięte!

Też idę się ogarniać, bo ja nadal w piżamie
Stary 2015-03-11, 11:46   #3908
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć mamuśki
Może powiem coś o sobie... Mam 20 lat , niecierpliwie czekam na płeć dziecka nie mówiąc juz o porodzie (23.08) ale czasem mam wrażenie, że w ciąży jestem od zawsze bo strasznie mi sie dłuży
Witaj będziesz najmłodsza

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o tym?Koleżanka ma do sprzedania taki komplet i się nad nim zastanawiam.Jeszcze nie wiem co to za firma ale wygląda porządnie i fajna cena
Wizualnie wygląda dobrze, cena też super, ale musisz go przetestować

Dzięki dziewczyny za miłe słowa

dziś zaczynam pakowanie
Stary 2015-03-11, 11:52   #3909
magdowe
Zadomowienie

Hej Dziewczyny

Ja dzisiaj znowu nie poszłam do pracy bo moja miśka jeszcze kaszle.
Ale wyskoczyłam sobie do ciuszka i kupiłam 2 śliczne bluzeczki i sukienkę dla siebie i płaszczyk dla mojej ami

Był nowy kosz mojżesza za 25 zł z metką i go ne wziełam teraz żałuje

Nicole ale mi narobiłaś smaka swoim obiadem Mi odkąd jestem w ciąży codziennie obiady przynosi albo mama albo babcia. Wczesniej nie byłam w stanie nic sama zrobić to mi pomagały ale teraz już przesadzają.

mms powodzenia Ja obstawiam u Ciebie chłopaka

majka powoodzenia

Jess super że spotkanie przebiegło w dobrze. Wczoraj o Tobie myślałam

EwaMarta witaj

goooosienka kupiłaś mój wózek nawet kolor ten sam tzn ja go jeszcze nie mam ale innego nawet nie szukam

12mu05 Wszystkiego Najpiękniejszego dla synusia

Acka wózek wygląda fajnie, cena też super. Ciekawe jaka to frma
magdowe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:53   #3910
majka242007
Zakorzenienie

dziewczyny odebrałam wyniki, pielegniarka mi je omówiła...
Mowi że czym prędzej mam sie skontaktować z lekarzem... Krew i toxoplazmoza jest ok... ale mocz tragedia. Dobrze że dziś wizyta ale już się martwię o co chodzi... Przecież dbam o siebie... A tu liczne nabłonki płaskie, pasma śluzu, bakterie, nieliczne komórki drożdży i obecne erytrocyty.... Co to znaczy :conf used:

EwaMarta94 witam
majka242007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 11:53   #3911
moniska139
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Ja właśnie nad Jedo rozmyślam Ktoś jeszcze bierze ten wózek pod uwagę?

A w temacie obiadowym - U mnie dziś ziemniaczki, kiszona kapusta i ryba... tylko nie wiem jaka
Ja też się do.Jedo przymierzam. I jedna z Mamuś na forum ma ten wózek. Może by nam coś powiedziałabo nim? Jakby miała ochotę

Cytat:
Cześć mamuśki

cześć

Cytat:
Napisane przez Figure09 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy wy też macie takie problemy ze snem? Ja się budzę co chwila i już mnie to wykańcza, a nie wiem, jak temu zaradzić.

Jak mnie młody co chwilę nie budzi to czasem prześpię całą noc, tzn od 22 do 5. Jak mąż wstaje do pracy to już drzemanie jest.

Muszę się pochwalić, telefon nowy mi przyszedł. Cieszę się jak dziecko. Lubię takie pierdoły a mój stary to już na emeryturę powinien przejść jakiś czas temu
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
moniska139 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 12:02   #3912
Nicole`_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
Mowi że czym prędzej mam sie skontaktować z lekarzem... Krew i toxoplazmoza jest ok... ale mocz tragedia. Dobrze że dziś wizyta ale już się martwię o co chodzi... Przecież dbam o siebie... A tu liczne nabłonki płaskie, pasma śluzu, bakterie, nieliczne komórki drożdży i obecne erytrocyty.... Co to znaczy :conf used:
Kurcze, naprawdę nie mam pojęcia, ale to już lekarz Ci wszystko powie. Nie denerwuj się, pewnie zleci powtórzenie badania Pobrałaś "środkowy" mocz do próbki?

Cytat:
Napisane przez moniska139 Pokaż wiadomość
Ja też się do.Jedo przymierzam. I jedna z Mamuś na forum ma ten wózek. Może by nam coś powiedziałabo nim? Jakby miała ochotę
No byłoby super A do którego się przymierzasz? Ja do Jedo Fyn Memo

edit: za duże zdjęcie, spróbuję mniejsze znaleźć

edit 2: pierwsza fotka to jak wózek się prezentuje, a druga jaki kolor mi się podoba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg jedo.jpg (72,9 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 307.jpg (71,1 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez Nicole`_
Czas edycji: 2015-03-11 o 12:06
Nicole`_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 12:03   #3913
Acka
Rozeznanie

Cytat:

EwaMarta94 witam
przeczytam ci moje:
nabłonki płaskie-nieliczne
leukocyty-3-5
erytrocyty świerze- 0-1
pasma śluzu d.liczne
bakterie -nieliczne
kryształy szczawianu wapia-nieliczne

W ciąży pasma śluzu i jakieś bakterie to normalka.Kup sobie sok w aptece z żurawiny.tylko ten 100%sok.W ciąży jest dobry na układ moczowy.Ja wcinam suszoną żurawinę też.
Stary 2015-03-11, 12:03   #3914
fiona27
Zakorzenienie

Izabelle, mravka nie chce mi się robić zdjęć, może póżniej, jak będę miała więcej weny

Cytat:
Napisane przez magdowe Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny

Nicole ale mi narobiłaś smaka swoim obiadem Mi odkąd jestem w ciąży codziennie obiady przynosi albo mama albo babcia. Wczesniej nie byłam w stanie nic sama zrobić to mi pomagały ale teraz już przesadzają.
Zazdroszczę, serio
Cytat:

EwaMarta94 witam
Ja to się na tym nie znam, więc nie pomogę

Edytowane przez fiona27
Czas edycji: 2015-03-11 o 12:05
fiona27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 12:05   #3915
roxana_lu
Zakorzenienie

Jess najważniejsze, ze nie było tak zle. Wiadomo, ze to nowa sytuacja ale zarowno dla Ciebie jak i dla drugiej strony.. Super ! Pierwsze koty za płoty no i super, ze mieszkanko ogarnięte !

EwaMarta94 hej opowiedz cos więcej o sobie no i bywaj tu często z nami

Ja ogarnelam juniora cały pokój, jest puściutenki. potem zrobiłam zakupy i przygotowałam obiad - dzis mieszanka, kazdy wybiera co mu smakuje m: ziemniaczki młode w mundurkach z masełkiem i koperkiem, brokul gotowany, pieczarki smażone na maśle z czosnkiem, mizeria a dla TŻ i juniora jeszcze "stek" z polędwiczki wieprzowej z masełkiem czosnkowym. No i oczywiscie... Kefir dla tych co lubią - junior i ja
TŻ maluje a ja sie położyłam i odpoczywam, o 15 odbiore juniora i dopiero obiad zjemy... A wieczorem jeszcze zas do ikei jechac musze bo musze wymienić jedna czesc do lozka

U nas tez dzis pogoda pod psem... Zimno, szaro... Brrrr...

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-03-11, 12:08   #3916
fiona27
Zakorzenienie

Cytat:

Ja ogarnelam juniora cały pokój, jest puściutenki. potem zrobiłam zakupy i przygotowałam obiad - dzis mieszanka, kazdy wybiera co mu smakuje m: ziemniaczki młode w mundurkach z masełkiem i koperkiem, brokul gotowany, pieczarki smażone na maśle z czosnkiem, mizeria a dla TŻ i juniora jeszcze "stek" z polędwiczki wieprzowej z masełkiem czosnkowym. No i oczywiscie... Kefir dla tych co lubią - junior i ja
TŻ maluje a ja sie położyłam i odpoczywam, o 15 odbiore juniora i dopiero obiad zjemy... A wieczorem jeszcze zas do ikei jechac musze bo musze wymienić jedna czesc do lozka

Trochę tego masz na obiad , że Ci się chce to wszystko robić .

Ja przyznaję, że nie lubię gotować, a już wymyślanie co znowu na obiad, to mnie dobija.
Stary 2015-03-11, 12:08   #3917
roxana_lu
Zakorzenienie

majka242007 nic sie nie stresuj , ja co prawda niewiele wiem na ten temat ale dobrze, ze dzis na wizycie bedziesz

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-11, 12:09   #3918
Acka
Rozeznanie

Cytat:
Jess najważniejsze, ze nie było tak zle. Wiadomo, ze to nowa sytuacja ale zarowno dla Ciebie jak i dla drugiej strony.. Super ! Pierwsze koty za płoty no i super, ze mieszkanko ogarnięte !

EwaMarta94 hej opowiedz cos więcej o sobie no i bywaj tu często z nami

Też dziś jadę z mężem do agaty i ikei moze się spotkamy przypadkowo heh.Jedziesz do Katowic?
Te pieczarki z czosnkiem to chyba muszą byc pycha
Stary 2015-03-11, 12:10   #3919
Isabelle_26
Raczkowanie

Cytat:

EwaMarta94 witam
Hmm, nabłonki i śluz nie wadzą raczej, z bakteriami raczej gorzej bo trzeba je wyleczyć, no i te drożdże?? a erytrocytów dużo ci wyszło?? Jak aby kilka to nic.. Także o ile nie dostaniesz jakiegoś leku to musisz dużo pić i brać jakiś preparat z żurawiną i wit.C. 100% sok z żurawiny albo suszoną - tez duzo daje. a masz jakieś objawy czy pęcherz ci nie dokucza? Ja miałam bakterie w I trym. i zapalenie pęcherza, ale dałam rade w sposób w miarę naturalny, obeszło się bez antybiotyku.. Ale i bez posiewu się nie obeszło, 1.5tyg robiłam i wyszedł jałowy więc ja na razie się uporałam z bakteriami.. Dobrze że masz wizytę dzisiaj

Edytowane przez Isabelle_26
Czas edycji: 2015-03-11 o 12:13
Isabelle_26 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-11, 12:10   #3920
majka242007
Zakorzenienie

tak środkowy brałam....

Cytat:
Kurcze, naprawdę nie mam pojęcia, ale to już lekarz Ci wszystko powie. Nie denerwuj się, pewnie zleci powtórzenie badania Pobrałaś "środkowy" mocz do próbki?

a
Stary 2015-03-11, 12:11   #3921
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiona27 Pokaż wiadomość
Trochę tego masz na obiad , że Ci się chce to wszystko robić .

Ja przyznaję, że nie lubię gotować, a już wymyślanie co znowu na obiad, to mnie dobija.

Wszystkiego po trochu poza tym jak nie wykorzystam brokuła, pieczarek to albo TŻ z juniorem na kolacje zjedzą albo na jutro jakas zapiekankę wymyślę
Ja gotowac uwielbiam. W ciazy mniej ale generalnie to moja pasja

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-11, 12:14   #3922
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acka Pokaż wiadomość
przeczytam ci moje:
Nabłonki płaskie-nieliczne liczne
leukocyty-3-5 to samo
erytrocyty świerze- 0-1 5-10
pasma śluzu d.liczne liczne
bakterie -nieliczne liczne
kryształy szczawianu wapia-nieliczne

w ciąży pasma śluzu i jakieś bakterie to normalka.kup sobie sok w aptece z żurawiny.tylko ten 100%sok.w ciąży jest dobry na układ moczowy.ja wcinam suszoną żurawinę też.
ja mam na różowo wpisałam....

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
majka242007 nic sie nie stresuj , ja co prawda niewiele wiem na ten temat ale dobrze, ze dzis na wizycie bedziesz
JA ,,WBIEGŁAM W INTERNET,, I SIĘ DOWIEDZIAŁAM ŻE MAM RAKA PĘCHERZA WŁASNIE...
KUŹWA ... CO ONI TAM WYPISUJĄ ;/
Stary 2015-03-11, 12:14   #3923
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Acka Pokaż wiadomość
Też dziś jadę z mężem do agaty i ikei moze się spotkamy przypadkowo heh.Jedziesz do Katowic?
Te pieczarki z czosnkiem to chyba muszą byc pycha

Uwielbiam pieczarki z czosnkiem

Tak, do katowic
Ja wyciągnęłam dziadka bo samej mi sie nie chce a TŻ bedzie dalej malować ale ja dopiero pod wieczor

Synuś i Córcia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-03-11, 12:15   #3924
Nicole`_
Zakorzenienie

majka, w internecie nie ma co sprawdzać... bo co się objawy jakieś sprawdza to w sumie zawsze wychodzi coś strasznego Ja tak mam przynajmniej Już się tego oduczyłam
Stary 2015-03-11, 12:15   #3925
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_26 Pokaż wiadomość
Hmm, nabłonki i śluz nie wadzą raczej, z bakteriami raczej gorzej bo trzeba je wyleczyć, no i te drożdże?? a erytrocytów dużo ci wyszło?? Jak aby kilka to nic.. Także o ile nie dostaniesz jakiegoś leku to musisz dużo pić i brać jakiś preparat z żurawiną i wit.C. 100% sok z żurawiny albo suszoną - tez duzo daje. a masz jakieś objawy czy pęcherz ci nie dokucza? Ja miałam bakterie w I trym. i zapalenie pęcherza, ale dałam rade w sposób w miarę naturalny, obeszło się bez antybiotyku.. Ale i bez posiewu się nie obeszło, 1.5tyg robiłam i wyszedł jałowy więc ja na razie się uporałam z bakteriami.. Dobrze że masz wizytę dzisiaj

5-10 ERYTROCYTY....

Dobra nie nakręcam się... jeszcze kilka godz i będę wiedziala...
Stary 2015-03-11, 12:16   #3926
roxana_lu
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Jakos mni to nie zdziwiło :P

Synuś i Córcia
Stary 2015-03-11, 12:16   #3927
majka242007
Zakorzenienie

Cytat:
majka, w internecie nie ma co sprawdzać... bo co się objawy jakieś sprawdza to w sumie zawsze wychodzi coś strasznego Ja tak mam przynajmniej Już się tego oduczyłam
no ja nigdy nie sprawdzałam a teraz mnie naszlo

co za bzdury piszą to szok...
Stary 2015-03-11, 12:18   #3928
Acka
Rozeznanie

Cytat:

erytrocyty pewnie ich zaniepokoiły.ale na twoim miejscu nie martwiłabym się na zapas.Na pewno sobie poradzą z tym!Napisz potem co powiedzieli.Powodzenia!

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
Uwielbiam pieczarki z czosnkiem

Tak, do katowic
Ja wyciągnęłam dziadka bo samej mi sie nie chce a TŻ bedzie dalej malować ale ja dopiero pod wieczor
Ja też bo mąż wróci po 16 z pracy, zje coś i do Agaty najpierw.W każdym razie będę uśmiechała się do każdej ciężarnej z małym brzuszkiem
Stary 2015-03-11, 12:20   #3929
dd1dd
Zakorzenienie

cześć
miałam powoli porobi porządki w szafkach, szafach już przedświąteczne ale pogoda mnie osłabiła

ja też tak bardzo chciałabym znać płeć kupiłam dzisiaj w tesco leginy dla dziewczynki najwyżej się sprzeda

DZIEWCZYNY CO MOŻNA NA GARDŁO Z TABLETEK (NIE MÓWIĘ O PRENALEN ) A RUTINOSCORBIN MOŻNA?

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

aha i trzymam kciuki za wizyty
Stary 2015-03-11, 12:20   #3930
kasperka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
To mnie pocieszyłaś z tym kaszlem. U mnie już było prawie dobrze. Jednak od 2 dni pogorszenie,wiec wole to jednak sprawdzić. Już tak długo trwa to leczenie,że mam nadzieję,iż nie wpływa zle na Małego...
Jeśli mowisz,że to wirus to w sumie czym to cholerstwo leczyc?

ale masz ambitny plan na dzisiaj!

ładny kolor wczoraj widziałam na osiedlu taką 'limonke",ale Jedo jechał. U mnie w sumie najczęściej spotykam Teutonie,albo Emmaljungi, a sąsiadka vis a vis ma piękny błękitny Stokke(choć raczej po naszych terenowych trasach tym nie pojezdzi).

Miałam jechać do CH pooglądać materiał na rolety,ale mija kolejna godzina,a ja się tylko upewniam w przeświadczeniu,że wcale nie mam na to ochoty.
kasperka robiłaś w końcu te krokiety i barszczyk?
ps.właśnie nastawiam barszcz(miała być z soczewicy...ale, nie zlokalizowałam w domu)

Robiłam wczoraj i krokiety i barszczyk
Po skończonej pracy, posprzątaniu kuchni zadzwoniłam do mamy i powiedziałam, że już nigdy ich nie zdrobię...
Mąż po przyjściu z pracy tak zachwalał moje krokiety i pow.że mogę częściej robić
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości