|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. II
Cytat:
Ja kładłam, w końcu w fotelikach samochodowych dziecko też jest lekko zgięte. Byle nie przesadzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas podobnie. Na początku rehabilitantka poradziła nam żeby ta tekturę spod tyłka wyciągnąć bo sie lepiej ciałko układa. Teraz (młoda ma 16 miesięcy) służy za fotel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 | ||
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A przypomnisz jakie masz typy konkretnie? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
O kurcze, a ja sie juz nastawilam na riko nano.... A co z ta spacerowka bylo nie tak?
Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ewusia moje typy na dzień dzisiejszy to: wygrywa Bebetto Holland ale ta nowsza wersja 2014/2015, jest jeszcze Exponder Mondo i zastanawiałam się nad Tako Moonlight Omega (ale przeczytałam sporo opinii że jedna są kiepskie i nie wiem) na liście mam jeszcze Baby Desin Lupo miałam tego Riko ale rezygnuje i miałam Carera Camarelo ale też zrezygnowałam ze względu na wielkość. Ja mam utrudniony wybór bo nie zobaczę ich na żywo, wyślę kogoś z rodziny ale to nie to samo. liczę też na wasza opinie może któraś ma podobny wybór i jak zobaczy to coś powie na jego temat : Widziałyście tą stronę koktajlowa jest opisany też tutaj Twój typ i mój obecny faworyt bebetto holland http://baby-expert.blogspot.de/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Rozeznanie
|
Ja dzisiaj chodziłam trochę po smyku i spodobał mi się adamex pajero sport, całkiem fajnie się prowadził, fajną ma też kolorystykę.
Podoba mi się też baby design husky ale chciałabym go zobaczyć na żywo. |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyjątkiem jest zagrożona ciąża, lub jak coś jest nie tak - wtedy naprawdę tylko leżeć i odpoczywać ![]() Dla mnie zrezygnowanie z wieszania prania to trochę przesada ![]() ![]() Ja normalnie sprzątam, piore, gotuję w domu, robię zakupy. Dzisiaj kupiłam 2 zgrzewki wody, mąż mnie trochę ochrzanił, bo musiałam je wpakować do wózka, a potem z wózka do auta, no ale wolałam ja kupić, skoro i tak byłam w sklepie, niż jego specjalnie po wodę wysyłać. Cytat:
![]() ![]() U nas nadal nr 1 Babydesign Husky ![]() Cytat:
A jakie badania robiłaś? Właśnie co do fotelików, to niektóre rozkladaja się na płasko, np. BeSafe Izi Sleep, rozważam go ze względu na montowanie tyłem do kierunku jazdy = o niebo bezpieczniej w razie wypadku. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
Dotka a to są jeszcze takie do przodu ? Słyszałam że w Polsce ma też wejść ustawa, że te pierwsze foteliki tylko tyłem, jeszcze nie weszła?
Husky był moim faworytem ze względu też na fajne dodatki, ale doszłam do wniosku, że u nas nie ma takich mrocznych zim. Też myślałem, że może samego kupić bo ogólnie fajny jest. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-08-13 o 22:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
Ja planuję fotelik tylko montowany tyłem, na punkcie bezpieczeństwa mam hopla
#3911 |
Zakorzenienie
|
Ja nawet nie wiedziałam że są jeszcze przodem do kierunku jazdy te małe. A wiem te takie chyba do 18 kg są niektóre przodem montowane tak? W Niemczech nie można przewozić noworodka inaczej niż tyłem wiec dla mnie to norma.
Do Holland tez pasuje jeden taki fajny fotelik co się kładzie co prawda nie na płasko. Zaraz znajdę jak się nazywa. ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Mam kiddy evolution pro 2 ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Ale jeszcze co do tych fotelików z funkcją leżenia. Tej funkcji można użyć tylko poza samochodem nigdy w samochodzie. Tzn podczas jazdy samochodu na postoju można ale jak ruszamy trzeba fotelik do pozycji wyjściowej poprawić. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-08-13 o 22:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
To bardzo cenna informacja, dzięki!
#3913 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
Carera piszą że podobnie ja riko duży jest i masywny. Ale to informacje tylko z internetu. Mam nadzieje ze gdzieś go rodzice znajdą bo mama jest niewiele wyższa odemnie wiec będzie mogła przymierzyć
![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- http://foteliki-pod-lupa.pl/kompatyb...w-samochodzie/ artykuł fotelikach z funkcją leżenia dlaczego nie wolno. |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Zakorzenienie
|
Chicco urban,ale ja mam mały wybór i dlatego na niego padlo :-P podobno w polsce sie nie sprawdzi w zimie przez kolka.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 |
Zakorzenienie
|
Chicco urban to ten 2w1?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
Dokladnie,to mi sie najbardziej podoba :-P i to ze moge kupic na miejscu i miec gwarancje
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
Dotka badanie moczu.
---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- Mam nadzieje, że jest na to jakaś rada i że nic się niedobrego nie dzieje, bo to jest takie męczące. Jedyne co mogę zrobić to sobie poleżeć. I że z dzieciem jest wszystko ok, bo ta opryszczka + te wszystkie leki ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Musi byc ok
![]() A tak w ogole to dzien dobry ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 |
Zakorzenienie
|
Czarnula, będą kciuki
![]()
#3922 |
Zakorzenienie
|
cześć. ... mam może głupie pytanie czy wy leży cie na plecach? czy tylko na którymś z boków?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokłóciłam sie z mezem znow,mam dosyc jego odkladania wszystkiego na ostatnia chwile,oczywiście nie udalo mu sie zebrac papierów ktore potrzebuje w banku BO NIE MIAL CZASU. w pupie tomam,powiedzialam mu ze jesli remont nie bedzie zrobiony to zostaje tutaj albo wracam do polski.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czarnula powodzenia! Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3926 |
Raczkowanie
|
Cześć mamuśki
![]() Czy mogę się dołączyć? termin mam na 20 stycznia,płci jeszcze nie znamy ![]()
#3927 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My wszystko dostajemy w spadku także nie wybrzydzam ![]() ![]() ![]() Becik nie jest wiązany - ma zamek z jednej strony tylko dlatego nie powinno być źle ![]() Ja nie wiem co ubrać do lekarza ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do książek ja mam zamiar kupić tą - KLIK. Czytałam ją na egzamin i jest świetna. Proponuje książki dostosowane do wieku, problemu z jakim zmaga się dziecko itd. Mega mi się podobała ![]() Cytat:
![]() Za godzinę jadę na wizytę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3929 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 |
Zakorzenienie
|
KATHARINKA, hej
![]() BABY, jakiś beztroski ten twój mąż ![]() Zamówiłam poduszkę. Mam nadzieję, że się sprawdzi
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.