|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
Malwi gratki zakupów ![]() Kogiel słuszna waga ![]() Kinga wow to przesadzili. Jestem w szoku, że jeszcze laska wydała się w dyskusję. Ciekawe czy jakbyś nie zauważyła i coś by się stało, czy wzięłaby odpowiedzialność. Dotka nasza wyrocznia ![]() Niepozorna, Zuken ja też chciałam przed świętami ale już poczekam do nowego roku ![]()
Nasz ślub 07.09.2013 ![]() Edytowane przez pietrusiowata Czas edycji: 2015-12-21 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka sprobuj zasnac, jutro bedziesz wykonczona! A tu trzeba dzieciaczkiem sie zajac!
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zadomowienie
|
Języczka trzymam kciuki mocno za was
![]() Tygrysek twoja książeczka jesl NAJ! MALWI fajnie ze znalazłaś cos dla siebie Kinga wcale ci sie nie dziwie ze sie zdenerwowałaś... DOTKA to waga podobna do naszej- 2360g ![]() Któraś pytała o częstotliwość zmiany wkładek- mi z prawej piersi kapie jak tylko podchodzę do małej i ona zaczyna kwilić... A mam w niej mniej mleka...yyy tak ze tego... 4 razy dziennie to najmniej- a w lewej to cały dzień bym mogła z jedna i ta sama... Rany jak mi sie laktacja rozchylając odkąd Martynka ssie... Podróż minęła nam bezproblemowo z jednym przystankiem na karmienie. Zreszta mała teraz bardzo szybko zjada...10-15 min i koniec- dla mnie to zaskoczenie bo chłopcy wisieli na cycu po godzinie... Generalnie nadal spokojna bardzo- tz po kilku godz w domu spytał" a ona to sie w ogóle drze?" Mowie mu ze przecież płakała... " No tak... Ale ci bo jakoś... Chłopaki to głośniejsze były..." ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Zakorzenienie
|
Kamilka ciesze się, że podróż minęła wam spokojnie. I jak szybko Martynka zjada, tez bym tak chciała żeby mój mały jadł.
---------- Dopisano o 01:50 ---------- Poprzedni post napisano o 01:48 ---------- Moja poduszka krzywi mi uszy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Zadomowienie
|
Kamilka, czyli spokojny egzemplarz wam sie trafił.
Kinga jak to uszy krzywi? |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 |
Zadomowienie
|
O co chodzi z uszami?
Pies szalał z radości jak mnie zobaczył... A jak sie po godz zorientował ze jest dziecko to sie tak pchała na mnie ze myślałam ze mnie przewróci... Pozycja- to jest moje do mojej mamy i teściów w domu- plecami odwrócona do mnie i kontrola wszystkich dookoła...oczywiście nos w łóżeczku, poza tym każda Pielucha obwąchiwania i polspiochy obślinione. Ale trzeba było pozwolić sie im przywitać... Z chłopcami bede miec kupę roboty... Starszy nabył sie dziwnych zachowań... Fochy strzela straszne, ale baaardzo sie ciszy z siostrzyczki. Za to młodszy chciał bym ja odwiozła do szpitala. Bo jej nie chce... Za długo mnie w domu nie było... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zadomowienie
|
Droga szpital...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
#3914 |
Wtajemniczenie
|
Czy bedzie drugi dzidzius dzis?
![]() Ja melduje sie po lewatywie i po prysznicu dezynfekujacym. Spalam jakies 3 h z mnostwem przerw ale i tak dobrze ze zasnelam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:59 ---------- Poprzedni post napisano o 05:57 ---------- Teraz leze pod ktg i zastanawiam sie czy zrobilam kupe do konca,dziwne uczucie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 06:02 ---------- Poprzedni post napisano o 05:59 ---------- W nocy jakas dziewczyna przyjechala na porodowke dokladnie o 3.10 a o 3.25 tulila corke ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 |
Zadomowienie
|
Jerzyczka - powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Zadomowienie
|
Jerzyczka powodzenia!
Tygrysek trzymaj sie! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
Ale jak to, co się dzieje nie mów ze rodzisz?
Jerzyczka powodzenia, co Tu teraz czujesz nie wyobrażam sobie, za kilka godzin będziesz przytulać swoje własne dziecko. Kurcze no krzywi mi uszy, podwijają mi się jakoś dziwnie i bolą, czy to na lewym czy prawym boku. |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Czuje ogromny strach,ale kiedy przezylam pierwsza swoja nocke w szpitalu i lewatywe to jakos mam wrazenie,ze wszystko nie bedzie tak straszne jak myslalam. Mam tylko dziwne uczucie po tej lewatywie.. W sensie znowu mi sie po ktg zachcialo i poszlo i wyplynelo. Co jesli do konca nie zrobilam i tam mi pojdzie czy cos na sali? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka nic nie poradzisz, jak to się mówi zrobiłaś co mogłaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Wtajemniczenie
|
Hariett czyli jednak sa szanse ze je Wam wymienia
![]() Dotka jak mowisz ze nawet po czosnku z malym nic sie nie dzieje to o jedzenie podczas karmienia jestem duzo spokojniejsza ![]()
#3921 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za wizytujacce i wszystkie potrzebujące
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie mnie tez. Ze cos bedzie uciskac pilowac itd:-/
Cytat:
![]() Tygrysku ale ze rodzic? ![]() Kamilka super ze podroz byla ok. A chlopcy pobeda troche z mala i napewno bedzie dobrze. Przyzwyczaja sie ze macie wieksza rodzine ![]() Jerzyczka od kiedy oczy otworzylam mysle tylko o Tobie i Kubie ![]() ---------- Dopisano o 07:07 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- Odemnie rowniez mooocne kciuki za wizyty ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3924 |
Wtajemniczenie
|
Magdusia
![]() Ja tez trzymam kciuki za wizytujace ![]() Czekam az ktos przyjdzie,bo z tego czekania juz mnie telepia nerwy.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
Rozeznanie
|
Witam sie i zaraz zmykam bo jadę do rodziców na święta juz
![]() ![]() Jerzyczka, trzymam kciuki! Będzie pięknie ![]() Kamilka wszystko się ułoży, tylko każdy musi mieć czas i dojrzeć do nowej sytuacji. Pozdrowienia dla reszty, do usłyszenia :-*
#3926 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3927 |
Raczkowanie
|
Jerzyczka - trzymam za Ciebie mocne
![]() Tym, że się do końca nie wypróżniłaś się nie martw - ja przez cały poród miałam wrażenie, że coś mi tam zostało, że znowu muszę to toalety itd. Ale nie było żadnych epoizodów także spokojnie ![]() ![]() Tygrysku powodzenia ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Wtajemniczenie
|
No wlasnie latam do lazienki ciagle bo mam takie parcie,a tu juz nic nie ma
![]() Magdusia,maly sie rusza rusza az szkoda mi go wyciagac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Biedny pewnie z glodu ![]()
![]() |
#3930 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Jerzyczka ![]() ![]() Tygrysku 3mam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.