|
|
#3901 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecień 2013 cz.10
Na weekend zawiozlam rodzinke do t. - 200km autostrada
to j juz jestem gotowa na wyjazd do PL ![]() Cytat:
![]() co to znaczy dziko swiecace? ![]() ja szukam pasujacej bransoletki do zegarka dzieki za pokrzepujace wsparcie i nic sie nie chwalisz, ze skonczylas z KP? ![]() M. super zasypia z tata, wiec tez moglabym gdzies wyjsc na wieczorne seanse - tylko z kim? Cytat:
---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- duza imprezka? Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2017-06-12 o 17:55 |
||
|
|
|
|
#3902 |
|
MBZ♥
|
Moderna, ok 70 km od nas, w Wiosce piasku i kamienia. Spotkali się z Flinstonami, robili bransoletki, piekli podpłomyki, zwiedzali kamieniołom, było ognisko z kielbaskami oraz gry i konkursy
Przykro mi z powodu pracy udało Ci się ze zwolnieniem? Pani, to teraz możesz szaleć ja bym poszła na imprezę ale akurat moich koleżanek ze służby nie było. A osób towarzyszących nie można było zabrać. Przedszkolna wycieczka była jednodniowa. Wyjechaliśmy rano, powrót po południu. Dzieci, tzn większość zasnęła w trasie. Kocham lato ale jak jest duchota i parnik to wymiękam:/ |
|
|
|
|
#3903 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ty tez bylas na tej wycieczce? ) Udalo sie ostatni tydzien w domu dziewczyny, autostrada A4 bezplatna, czy sa jakies odcinki platne? |
|
|
|
|
|
#3904 |
|
MBZ♥
|
Moderna, tak też byłam
Zosia ogólnie dużo mówi a już po pikniku rodzinnym i wycieczce to opowiada babci, dziadkowi, ciociom itd. Cieszę się brawo za samodzielne kierowanie autem. A4 płatna od Wrocławia do Krakowa. I przez bramki skorkowana :/. |
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o rany, od Wroclawia? znajde gdzies cennik?
|
|
|
|
|
|
#3906 |
|
MBZ♥
|
https://www.autostrada-a4.com.pl/opl...tor_oplat#page
Tu możesz sprawdzić. Tanio nie jest jeśli chodzi o czas stracony w korkach i małą ilość mopów. |
|
|
|
|
#3907 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
ile Młoda waży? jak się sprawuje? jak kontakty potomstwa? ![]() mąż jak się spisuje w roli pasażera? komentuje? jak Ci się jeździ? nigdy się nie podejrzewałabym o kryształy swarovskiego a jednak. strarooooośśśććććć mnie dopada ![]() masz jakieś typy? choć się lękam że odgapię ![]() nie ma się czym chwalić. dopadło mnie choróbsko, lekarz przepisał lek wykluczający kp, a ja chętnie w to poszłam. Olka jakby nie zauważyła całej akcji ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
70 km to konkret grupa Michała jedzie w poniedziałek 45 km i drżę ![]() no i zazdroszczę gadającego dziecka. T. gada, ale jeśli chce gadać. jak nie chce to słyszę, że: "fajnie" i tyle go widzę (i słyszę). hehh... mnie wykańcza piekarnik.
|
|
|
|
#3908 |
|
MBZ♥
|
Pani, jak wieczorem siedzę to z przyjemnością wsluchuję się w ciszę
też czasem słyszę, że było fajnie albo nudno albo teskniaco i tyle. Po tatusiu ale to tylko czasem. Moje ukochane sandałki się zepsuly :/ |
|
|
|
|
#3909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to sa mopy? ![]() ![]() o rany, pewnie nastepcow nie ma? ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- Cytat:
chociaz wole jezdzic sama, nie czuje tej presji profi a jezdzi mi sie dobrze, ale chcialabym miec swooje autko ![]() hehe.. cos w tym chyba jest, ze im na liczniku wiecej lat, tym bardziej "swieci" ![]() o rany, ja tez tak skonczylam KP, z ulga, bo poczlo gladko ![]() hmm.. to jest mysl, chociaz sama nigdy w kinie nie bylam, .. tylko, ze ja wieczorem zasypiam na stojaco ![]() a wy dziewczyny dajecie rade wieczorami jeszcze np. ogladac film? ![]() to sie rozjezdzily dzieci sama bym tez drzala ![]() a czym jezdza takie maluchy? maja jakies pasy przynajmniej zapinane, czy w fotelikach?
|
||
|
|
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
ahh zapomnialam dodac zdjecia, mnie pani do zlotego zegarka polecala takie krysztalki przezroczyste, mnie sie znowu podobaja mocniejsze, ale to razcej na druga reke, bo razem nie bardzo
|
|
|
|
|
#3911 |
|
MBZ♥
|
Moderna, na początku też zasypialam na stojąco, jak tylko znalazłam się w pozycji horyzntalnej to było po zawodach
Na wycieczkę jechali autobusem, z pasami. Autobus był najważniejszy Myślisz, w ja nie drżalam? Dlatego pojechałam Najbardziej podoba mi się ostatnia branso
|
|
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie tez lubię takie mocniejsze bransoletki, jak ta ostatnia, te kryształki polecała mi pani w salonie, by założyć 2-3 i nawet ładnie się to komponowało z tym moim zegarkiem
|
|
#3914 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe
na razie zaciskam pasa, droga ta Jette ![]() ![]()
|
|
#3915 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ja uwielbiam. wiadomo, że z kimś fajniej. ale zbyt lubię, by odpuszczać ![]() czasem padam wieczorem, częściej padam (na pysk) rano (w pracy) ![]() Cytat:
ile milionów monet kosztują takie cacka? bardzo eleganckie rzeczy
|
|
|
|
#3916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te koralikowe to wychodza cos pomiedzy 100-200 zl, lancuch ponad 300 za duzo milionow monet ![]() poszlabym na jakis masaz ![]() zarazilam sie od M. katarem i prycham od srodka nocy ![]() dlaczego dzieci maja tyle energii jak sa chore? Ja bym caly dzien lezala w lozku
|
|
|
|
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Kacper często na wycieczki jeździ z przedszkola 2-3 w roku maja, a teraz będą miec bal piżamowy;p Omineła go do wioski indianskiej, bo jedyny raz w tym roku był akurat chory i to na dzień dziecka własnie.. Co do chrzcin, to juz chce by było po;p każdy ma cos do powiedzenia, z kameralnej imprezy zrobiła sie spora impreza, bo rodzice swoje 3 grosze dodaja ciągle...ehhh A własnie, mam szafirowa kieckę i nie wiem jaka biżu do tego i paznokcie (bo ide w piątek;p) mam komplet szafirowy kolczyki i zawieszke- ale to chyba za niebiesko bedzie? Mam tez taki sam czerwony i moze paznokcie do tego czerwone? pomóżcie, bo ja jestem zielona;p Demeter musze dorwac- ikonę stylu i elegancji ![]() EMilka nie wiem ile waży- dowiem się jutro bo szczepienie, ale na mojej wadze 7,6 kg wychodzi, KAcper w tym czasie miał 8kg, więc goni brata;p Generalnie relcje między nimi ok, Kacper kocha ja nad zycie, ale ostatnio jest dośc trudny do opanowania. Boję sie jak wytrzyma w kościele, bo my ostatnio na dworze na mszy, bo cięzko mu zdzierżyc cała msze;p |
|
|
|
|
#3918 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wygląda na droższy ![]() u nas raz w miesiącu: wyjście, wyjazd, teatr, kino. często jakieś warsztaty... szkoda mi i mam nadzieję, że w nowym też tak będzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
). albo kontrastowo - czerwień, albo tonująco w beż lub szarości lub neutralsy (pazury) i srebrne dodatki. lubię szafir z czarnym ![]() a będzie ktoś kto go opanuje? czy Wy będziecie rozbiegani??
|
|
|
|
#3919 |
|
Zakorzenienie
|
klemetyna buty i torebka czarne, bizuteria srebrna - dla mnie to kolor najlepiej komponujacy sie wlasnie ze srebrna bizuteria - spojrz na ksiezna
![]() i delikatniej z cielistymi (ost. zdj.) Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2017-06-13 o 19:26 |
|
|
|
|
#3920 |
|
Zakorzenienie
|
a widzialas na insta, jakie robi makijaze?
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- o bosz padlam |
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Pani- dziadek ma się zając KAcprem w razie W. Wziąc za chabety i wyjśc na dwór;p Ale w ost, niedziele obiecalismy mu gazetke boba budiwniczego i starał sie bardzo byc cicho i nie marudzic: chocmy do domu;p Myśle, ze pedagogiczne przekupstwo da rade;p
Dzięki laski za podpowiedzi. postawię chyba na dodatki złote lub srebrne, a pazury jakies nude= tymbardziej, ze nie wiem jeszcze jakie buty- jak gorąco (co sie nie zapowiada) to beda sandały złotawe, jak nie to czarne
|
|
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Mama Klary,przyjaciolki Marcela, mowi do niego:
- Klara to straszny uparciuch, w ogole nie slucha,co sie do niej mowi. a Marcel: - moja mama tez. ![]() ![]()
Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2017-06-14 o 18:18 |
|
|
|
|
#3924 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, przepraszam, że tak z marszu ale proszę o pomoc dla koleżanki ze studiów. Zostało bardzo mało czasu... Każdy grosz się liczy.
https://www.siepomaga.pl/jewulapaulina 😚 Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3925 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki kochana ![]() Widze, ze dziewczyny Ci napisały. Zgadzam sie z nimi ![]() ![]() Dziekuje Ajjj nie mam czasu ostatnio na nic. Pracuje nad pewnym projektem, marzeniem raczej |
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Beda dodatki jednak złote- podobno modnie;p pazurki ide jutro robic jakies nude wybiore;p A wlejałam Wam swój opis porodu?
jak ktos chce wrócić wspomnieniami to prosze;p https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1059
|
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za brawa dla Julci
u nas w przedszkolu tez często mają jakieś wyjazdy dzieciaczki ![]() u mnie dzieciarnia chodzi spać o 20 więc ja zazwyczaj zalegam na kanapę i odpoczywam
|
|
#3928 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
uwielbiam brzmi tajemniczo ![]() Cytat:
rany juleeeekkkk, coraz częściej się zastanawiam, jak babiury dają radę ![]() ![]() Cytat:
)jesteśmy na wsi. dzieci zmęczone jeszcze bardziej niż zwykle... Olka zasypia cudownie wcześniej ok. 22ej. skąd, no skąd ona ma tyle pary????
|
|
|
|
#3929 |
|
MBZ♥
|
Demeter
i kciuki trzymam ![]() Malpko ja też zalegam mam szczęście, że mąż jak jest to ogarnia wszystko. Panika, zazdroszczę wyjazdu
|
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Klementyna, jak impreza??? pogodę zamówiłaś
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

to j juz jestem gotowa na wyjazd do PL 

i nie muszę wrócić na 21 

udało Ci się ze zwolnieniem?
znajde gdzies cennik?

05.07.2008