|
|
#3901 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: Scent Bar LIX
Cytat:
Ale niestety, w żakiecie/ sweterku/ czymkolwiek z długim rękawem jest ch.olernie niewygodnie ![]() Serio to albo się faktycznie starzeję, albo w tym roku tak dają pracuję w tym samym miejscu od dobrych paru lat i latem zazwyczaj latałam w sukienkach bez rękawów, gołe nogi standardowo a jakoś w tym roku mi tak zimno. Chyba, ze przez te 1,5 roku mieszkania bez ogrzewania się zrobiłam taka nadwrażliwa
|
|
#3902 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Ja niby tez nie, ale mam jakieś cyrki, zjem/wypije coś ciepłego i goraco mi jak diabli, szybko idę, to potem sie ze mnie leje, etc, no to raczej starosć ![]() Jak w biurze siedziałam, to też ciagle marzłam, a innym było goraco ![]() ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
A co do specyfików, nie poszłabym do lekarza, nie brała zadnych, jestem "chora" jak musze coś łykać, uwazam ze im mniej chemii, tym lepiej. Jak byłam mała faszerowano mi pigułami na prawo i lewo, bo ciagle coś łapałam, przewaznie antybiotyki, wiec teraz mam dość ![]() Biedna
|
|
#3903 |
|
Piers do przodu
|
Corii ja mam podejrzenie, że po prostu komunikacyjna klima tak na mnie działa - widocznie jest przy niej duża wilgoć w powietrzu i od razu mnie rozkręca
![]() Oooo od tabsów to i ja uciekam, już od lat
|
#3904 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
|
|
#3905 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kochane! czy macie do polecenia jaks hipnotuzującą muzykę? nie określam gatunku szukam nowych horyzontów
, moga byc tez starocie.pomozcie pliz
|
|
#3907 |
|
Nindżopesz
|
Dzięki, did chyba zdrowy (coś symulował), teraz ja chora
![]() Co to ja chciałam... Jak odeśpię to mi się przypomni. |
|
|
|
#3908 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Pobudka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3909 |
|
Piers do przodu
|
|
#3910 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#3911 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może nie symulowal tylko Tobie sprzedał Nie no dziś tutaj serio nie sposób się dopchac, taki ruch
|
|||
|
|
|
#3912 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Taaak, istotnie Gryxa nie ma i juz pustki A własnie, znowu sie obraził czy cuś??
|
|
#3913 |
|
Piers do przodu
|
Ewus a jak ktos mieszka na piatym bez windy to beda podwojne przytulaski?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3914 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3915 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Co sie czai i nie odzywa ?
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
|
|
#3916 |
|
Piers do przodu
|
U mnie
ale mieszkanie mam zrobione z czesci strychu w starej kamienicy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3917 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3918 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3919 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
#3920 |
|
Piers do przodu
|
Ano nade mna jest jeszcze sporo przestrzeni do dachu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#3921 |
|
BAN stały
|
Klapki
Pytałem, bo siostra pracuje w starej kamienicy, mają pokoje pod samym dachem właśnie i latem idzie zdechnąć z gorąca ![]() --- Po pladze much mam plagę żuczków (korniki?), wtf?! |
|
|
|
#3922 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Gryksiu, masz moze jeszcze ten link do swoich bojówek kupowanych na all? Nie to, ze ja chce, ale mój małz nagle se przypomniał, ze przydałyby sie mu, a te z linka własnie sa w jego stylu ![]() Zuczek to fajny owadzik, nie marudź
|
|
#3923 |
|
Zakorzenienie
|
![]() mieszkałam tak w sumie cztery lata najgorzej wspominam wnoszenie wózka (ciężkiej gondoli) dwa razy dziennie i przeprowadzkę z plusów, to pamięć się bardzo poprawia - wróci się człowiek parę razy sprawdzić czy gaz wyłączył i później już pamięta o wszystkim na górze
|
|
|
|
#3924 |
|
Piers do przodu
|
O tak Betty
do teg 14 lat psica i wychodzenie 3 x dziennie (poza sraczką, gdzie ilośćwyjść była dowolna )jednak daje niezłą kondychę
|
#3925 | ||
|
BAN stały
|
Znad zdechu (na okoliczność gruntownego sprzątania auta i pełni sezonu ogórkowego)
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3926 | ||
|
Panaroja
|
Ahoj Baru snad spieprzonego urlopu , pomalowanego mieszkania i ogólnego zdechu
![]() wszedłszy dziś do Baru stwierdziłam , że byłam zalogowana przez cały czas kiedy mnie nie było ![]() Cytat:
Cytat:
Fisaż mi się zacina ![]() ideu malować drzwi ![]() Zapisz
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3927 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Będą potrójne nawet ![]() Cytat:
Ja bym tak nie mogła ze względu na kolana ale nawet z super zdrowymi nogami bym się na takie atrakcje nie pisała Cytat:
czemu urlop spieprzony? Ja ćwiczę od lutego i nic nie pomaga, chyba się poddam wreszcie, już tak bardziej z przyzwyczajenia ćwiczę a nie licząc że coś będzie lepiej mięśnie mam już twarde ale i tak schowane pod faldem
|
|||
|
|
|
#3928 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Znalazłam te gacie jeszcze taniej na stronie producenta ![]() A przecież taki żuczek Cie nie zje, nie bądź taki
|
|
#3929 | |
|
BAN stały
|
Gdzie?!
Dlaczemu mi o tym nic nie wiadomo?! W sumie chyba drugie se kupię, tym razem grafitowe ![]() Cytat:
Niech sobie po kwiatkach latają, niech sobie po trawce chodzą, niech sobie brzęczą i dźwięczą na zewnątrz... ale tam, gdzie ja przebywam, czeka je niechybna śmierć! ![]() --- Znowu obejrzałem ("oglądnąłem", jak to niektórzy mawiają) Holiday, niby żadne arcydzieło, a zawsze mi ten film humor poprawia (bo nie napiszę, że się wzruszam i w miłość zaczynam wierzyć i takie tam...) ![]() A parę dni wcześniej nadrobiłem zaległości z "Silent Hill" (lepiej po 10 latach, niż wcale ![]() --- I niech już mama od babci wróci, to całe ogarnianie domu nie na moje siły! |
|
|
|
|
#3930 |
|
Piers do przodu
|
Gryx nie jesteś jedynym romantykiem
też oglądałam ![]() Co do robaczków to czasem nas nawiedzają takie podobne do prusaków ale drzewnwe mniej speedowe i bardziej miękkie przy pacaniu) ale że Mój jest bardzo wrażliwy na ich punkcie to mam całą wojnę na tapecie
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:46.

pracuję w tym samym miejscu od dobrych paru lat i latem zazwyczaj latałam w sukienkach bez rękawów, gołe nogi standardowo a jakoś w tym roku mi tak zimno. Chyba, ze przez te 1,5 roku mieszkania bez ogrzewania się zrobiłam taka nadwrażliwa

powinnam do pracy nosić spodnie i sweter, na drogę się rozbierać a w pociągu z powrotem "na cebulkę: 
poza tym teraz jest tyle specyfików, żeby zniwelować skutki, że chyba by pensji zabrakło, żeby wszystko wykorzystać
wczoraj po dializie jak waracałam busem do domu to pomimo klimy na maxa pociłam się tak, że prawie mi zabrakło chusteczek do łapania wody z karku 

Nie to, ze ja chce, ale mój małz nagle se przypomniał, ze przydałyby sie mu, a te z linka własnie sa w jego stylu
Niech sobie po kwiatkach latają, niech sobie po trawce chodzą, niech sobie brzęczą i dźwięczą na zewnątrz... ale tam, gdzie ja przebywam, czeka je niechybna śmierć!