Mamy sierpniowe 2019 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-03-11, 13:30   #3931
travis
Zakorzenienie

GG do travis
Dot.: Mamy sierpniowe 2019

Cytat:
Napisane przez chica latina Pokaż wiadomość
Moj mąż miał takiego kumpla od dzieciństwa. Jak nie przyszedl na wesele w ostatniej chwili to tż zerwał z nim kontakty. To była ta granica , tż nie pogodzil się z tym , że ten kumpel olał ślub.

Mam nadzieje ze tak dlugo nie bede musiala czekac bo jeszcze jedna taa akcja i wystawie walizki za drzwi :brzyda l:
Stary 2019-03-11, 13:44   #3932
Paulina 87
Wtajemniczenie

Dzięki za rady laski

Z córką były momenty, że miałam ochote go zostawic z małą na kilka godzin i po prostu iść w piz.d.u 😂 ale ostatecznie było mi szkoda dziecka...

Moje dzisiejsze zdobycze z Pepco 😍
rajstopki, skarpetki 3paki i półśpiochy za 1-2 zł . 🙆. w zasadzie chłopięce tylko były.. najwyzej jak będzie córka to będzie "chodzić" w męskich 😉
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20190311_131803.jpg (97,0 KB, 39 załadowań)
Stary 2019-03-11, 13:45   #3933
Wiedzminkaa
Rozeznanie

Dziewczyny, macie tak na poprawę humoru:

https://www.youtube.com/watch?v=a1kG...&feature=share

Wiedzminkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-11, 13:52   #3934
Paulina 87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiedzminkaa Pokaż wiadomość

Haha juz to widziałam. 😂
Stary 2019-03-11, 13:53   #3935
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Dzięki za rady laski

Z córką były momenty, że miałam ochote go zostawic z małą na kilka godzin i po prostu iść w piz.d.u 😂 ale ostatecznie było mi szkoda dziecka...

Moje dzisiejsze zdobycze z Pepco 😍
rajstopki, skarpetki 3paki i półśpiochy za 1-2 zł . 🙆. w zasadzie chłopięce tylko były.. najwyzej jak będzie córka to będzie "chodzić" w męskich 😉
Świetne łupy

Ja też jeszcze nie wiem kto tam siedzi pod serduszkiem.

Ja całą trójkę swojego czasu chciałam wystawić na allegro i dopłacić ale dzisiaj jest naprawdę fajnie. Początki są ciężkie aż trudno czasem siebie poznać.

Cytat:

Nie lubię ani oryginału , ani tej wersji, ani Malwiny
Malwinę czytałam przez jakiś czas ale później zaczęła mnie drażnić.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-11, 13:57   #3936
Wiedzminkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Świetne łupy

Nie lubię ani oryginału , ani tej wersji, ani Malwiny
Malwinę czytałam przez jakiś czas ale później zaczęła mnie drażnić.
Ja to nawet nie wiem co to jest za laska, po prostu znajoma mi podesłała tego linka
Stary 2019-03-11, 14:04   #3937
biedronka19
Rozeznanie

Ten link wszędzie jest hehe

A u mnie coś dziwnego. Wymiotuje od wczoraj po wszystkim. Jak do jutra nie przejdzie to pójdę do lekarza.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
biedronka19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-03-11, 14:05   #3938
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja to nawet nie wiem co to jest za laska, po prostu znajoma mi podesłała tego linka
Prowadzi bloga parentingowego. Często jest w programach śniadaniowych.

Co jakiś czas wypuszczają "hymny matek". Tutaj też:
https://www.youtube.com/watch?v=Lh352rqnZBE

Małgosia 06.10.2013 r.
Stary 2019-03-11, 14:09   #3939
Wiedzminkaa
Rozeznanie

Cytat:
Prowadzi bloga parentingowego. Często jest w programach śniadaniowych.

Co jakiś czas wypuszczają "hymny matek". Tutaj też:
https://www.youtube.com/watch?v=Lh352rqnZBE
Nie oglądam TV, mam odłączoną antenę (jest podłączana tylko wtedy, kiedy moja mama przyjeżdża w odwiedziny) i pewnie dlatego jej nie znam

Wystarczy mi Netflix <3
Stary 2019-03-11, 14:09   #3940
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez biedronka19 Pokaż wiadomość
Ten link wszędzie jest hehe

A u mnie coś dziwnego. Wymiotuje od wczoraj po wszystkim. Jak do jutra nie przejdzie to pójdę do lekarza.

Ja miałam półtora tygodnia temu takie coś w pakiecie z czymś grypopodobnym Ale jakoś przeszło.

A może jakaś jelitówka Szaleje to o tej porze. Bratowa Tż-ta od wczoraj z dwójką dzieci w szpitalu

Małgosia 06.10.2013 r.
Stary 2019-03-11, 14:12   #3941
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie oglądam TV, mam odłączoną antenę (jest podłączana tylko wtedy, kiedy moja mama przyjeżdża w odwiedziny) i pewnie dlatego jej nie znam

Wystarczy mi Netflix <3
U mnie w tv tylko mimi mini i tvpabc :P
Kiedyś polubiłam laskę na fb i nawet jak ją wyłączam to znów dostaję powiadomienia, zajawki itp.
Nie ogarniam tego neta :P

Dzisiaj spamuję bo kompa odpaliłam. Z telefonu nienawidzę pisać.

Małgosia 06.10.2013 r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-03-11, 14:15   #3942
Wiedzminkaa
Rozeznanie

Cytat:
U mnie w tv tylko mimi mini i tvpabc :P
Kiedyś polubiłam laskę na fb i nawet jak ją wyłączam to znów dostaję powiadomienia, zajawki itp.
Nie ogarniam tego neta :P

Dzisiaj spamuję bo kompa odpaliłam. Z telefonu nienawidzę pisać.
Ja spsamuje, bo miałam w planach posprzątać mieszkanie, ale chyba mi przeszło
Za to kurier mi dzisiaj przywiózł buty na ślub i jakoś tak strasznie je przeżywam, w sumie nie wiem czemu
Stary 2019-03-11, 14:47   #3943
Shiz
Zadomowienie

Cytat:
Ja spsamuje, bo miałam w planach posprzątać mieszkanie, ale chyba mi przeszło
Za to kurier mi dzisiaj przywiózł buty na ślub i jakoś tak strasznie je przeżywam, w sumie nie wiem czemu
Poka buty

Ja bylam w centrum handlowym i wrocilam taka zmeczona, ze dzis obiad przewiozl kurier z pizza hut
I napewno dzisiaj nie sprzatam. Jutro ogarne
A i kupiłam sobie ciążowe spodnie i rajstopy. Jakos tak dziwnie było. Ja i ciążowe ciuchy?!

Stary 2019-03-11, 14:53   #3944
Wiedzminkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Shiz Pokaż wiadomość
Poka buty

Ja bylam w centrum handlowym i wrocilam taka zmeczona, ze dzis obiad przewiozl kurier z pizza hut
I napewno dzisiaj nie sprzatam. Jutro ogarne
A i kupiłam sobie ciążowe spodnie i rajstopy. Jakos tak dziwnie było. Ja i ciążowe ciuchy?!

Ja to ze 2-3 tygodnie temu kupiłam pierwsze ciążowe ubrania + poduszkę do spania, bo akurat w Lidlu były za jakieś nieduże pieniądze

A buty w załączniku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 53204910_261003341443941_6521578870250930176_n.jpg (114,1 KB, 38 załadowań)
Stary 2019-03-11, 15:07   #3945
Marianna48
Zadomowienie

A ja dziś jestem z siebie dumna poszłam do dentysty, dałam radę dwa zęby wyleczone bez znieczulenia, naszczescie ubytki nie były duże i narazie spokój. Przy córce mi mocno zęby poleciały i pewnie teraz też tak będzie .

Marianna48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-11, 15:14   #3946
Wiedzminkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Marianna48 Pokaż wiadomość
A ja dziś jestem z siebie dumna poszłam do dentysty, dałam radę dwa zęby wyleczone bez znieczulenia, naszczescie ubytki nie były duże i narazie spokój. Przy córce mi mocno zęby poleciały i pewnie teraz też tak będzie .

Ze mnie się moja dentystka śmieje, że teraz jakoś daje radę bez znieczulenia, a jeszcze w listopadzie nigdy w życiu bym nie siadła na fotel, jakby miało nie być znieczulenia
Stary 2019-03-11, 15:22   #3947
Shiz
Zadomowienie

Cytat:
Ja to ze 2-3 tygodnie temu kupiłam pierwsze ciążowe ubrania + poduszkę do spania, bo akurat w Lidlu były za jakieś nieduże pieniądze

A buty w załączniku

oo ładne tęsknię za tym przedślubnym szaleństwem i dreszczykiem emocji (a to dopiero 2,5 roku temu było)

Cytat:
Napisane przez Marianna48 Pokaż wiadomość

gratki. mnie się akurat teraz odnowił (po 2 latach) ropień pod zębem. Więc niedawno miałam przygodę z poprawianiem spie*******go leczenia kanałowego, dało radę bez znieczulenia, tylko przy doczyszczaniu kanałów bolało, ale to trwało 1,5h... za miesiąc powtórka, to ciężko będzie wyleżeć tyle w 6 miesiącu ;]
Stary 2019-03-11, 15:41   #3948
travis
Zakorzenienie

GG do travis

przypomnialyscie mi ze od tyg rejestruje sie u dentysty

a w ciazy nie mozna znieczulenia....?
ulamalo mi sie kawalek 8emki, nie wiem czy jest sens naprawiac czy raczej wyrwac no ale bez zneczulenia nie dam sobie wyrwac bo chyba pogryze dentyste
Stary 2019-03-11, 15:52   #3949
Marianna48
Zadomowienie

Travis różnie mówią, podobno w drugim trymestrze jest dozwolone, moja dentystka woli nie dawać, a że dziury nie były duże więc nawet nie rozwazalam znieczulenia.

Marianna48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-11, 15:52   #3950
Shiz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez travis Pokaż wiadomość
przypomnialyscie mi ze od tyg rejestruje sie u dentysty

a w ciazy nie mozna znieczulenia....?
ulamalo mi sie kawalek 8emki, nie wiem czy jest sens naprawiac czy raczej wyrwac no ale bez zneczulenia nie dam sobie wyrwac bo chyba pogryze dentyste

można znieczulać. są bezpieczne "ciążowe" znieczulenia i jak by mnie bardziej bolało, to bym dostała. ale dałam radę
Stary 2019-03-11, 16:01   #3951
biedronka19
Rozeznanie

Ja bez znieczulenia nawet nie siadam haha

biedronka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-11, 16:13   #3952
Wiedzminkaa
Rozeznanie

Mnie moja dentystka cudem namówiła na robienie bez znieczulenia, bo też woli nie dawać ale jak już musiałam dostać, bo koszmarnie zaczął mnie boleć ząb, to dostałam takie, które jest bezpieczne w ciąży
I umówiłam się z nią, że to co się da zrobić bez znieczulenia zrobimy w pierwszej kolejności, a później dopiero resztę ze znieczuleniem i to bardziej z nastawieniem, że to zrobimy w czasie połogu, bo wtedy też prawie wszystko można zrobić na NFZ
Stary 2019-03-11, 16:25   #3953
AmnesiaB
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
Hej Wam
witam w 18+0
Dziewczyny kciuki za wizyty.
Ja ciągle musze czekać na płeć Nic nie wiadomo... Najwcześniej za tydzień a później już na połówkowych w 4D o ile dziecko się przodem ustawi

Chcę w ramach poprawy nastroju na jakies zakupy pojechać do rossmana, pepco, biedronki ale coś sie zebrać nie moge haha

W ogole powiem wam cos.. wczoraj rozmawiałam z tż tak ogólnie na temat opieki nad dzieckiem. Mowie mu ze licze na jakąś pomoc, bo przy córce w zasadzie oprócz pomocy przy kąpieli to nie robił nic. Nawet na spacerze z małą nie był. To wiecie co usłyszałam? Ze on nie ma jak karmić, bo nie ma cycków a poza tym to po to mam "urlop" macierzyński zeby sie dzieckiem zajmować.. a on taki biedny bo musi pracować. To mu odpowiedziałam, że wole juz pracowac i sie wysypiać.. faceci chyba serio sobie nie zdają sprawy ile energii i wysiłku kosztuje opieka nad noworodkiem.. po 3 miesiacach nieprzespanych nocy padałam na pysk
tak sie składa, ze urodze w wakacje więc moj luby będzie miał cały sierpień wolny i już ja go do roboty zagonie.
No cóż.. punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia
Musiałam sie wygadać...
A to mój tez do mnie ostatnio rzucił tekstem ,że chyba nie myślę, że on przyjdzie z pracy i cały czas z dzieckiem. To ja do niego to jak to ja nawet sie spokojnie nie umyje ani noc ? To on ,ze on weźmie na trochę ale ,ze to nie będzie caly wieczór bo on chodsi do pracy. To ja mu pocisnełam ,że chyba nie chcesz być takim ojcem jak twój. Bo mój tż niby mial ojca itd ale zawsze narzekał ,że on sie dziećmi za bardzo nie interesował. I cisza od tego momentu xD oni myślą, ze urlop macierzyński to urlop i będzie obiadek gotowy z 2 dań ,posprzatane,poprane itd itd
Cytat:
Napisane przez travis Pokaż wiadomość
To jak juz sie skarzymy na TZtow to ja tez bo od wczoraj chodze jak tykajaca bomba.

Moj TZ to dobry czlowiek, wlasciwie az za dobry, nikomu nie odmowi pomocy, ale az do momentu ze staje sie to smieszne bo uwazam ze niektorzy to wykorzystuja.

Zaby naswietlic sytuacje, kilka miesiecy temu jechalam do znajomych do innego miasta kiedy zadzwonil TZ ze dostal telefon od kolegi ktory poprosil mojego TZta o zawiezienie dziecka do szpitala , bo chore bardzo a ten kolega byl po glebszym i nie moze itp (dodam ze moj TZ zostal w domu bo sam mial grype inaczej pojechalby ze mna) wiec powiedzialam rob jak chcesz, dziecka szkoda ale szpital jest 2km od domu znajomego a 6kn od nas i latwiej i szybciej bdzie im wziasc taksowke jesli taki chory . ale ok zostawilam decyzje TZtowi ktory nie odmowil , pojechal co sie na miejscu okazalo dziecko wcale nie bylo chore, a kolega nawalil sie i go kobieta z domu wywalila ( kolega slynie ze kieliszkiem nie traci) wiec moj tz byl tam od 2 popoludniu. najpierw uspokajal pijanego i jego kobiete ( ona trzezwa, w domu 3 dzieci) kolega oczywiscie akcje jakies ze on wychodzi niewidomo gdzie, krzyki itp [oprosil o zawiezienie do kogos tam i tak kilka h po czym m oj dzwoni do mnie w pytaniem czy moze on ta 1 noc spac u nas, powiedzialam ze ok ale 1 noc, ma isc spac i jakiekolwiek cyrki koncza sie wywaleniem a drzwi (kolege nie tz) i tyle w temacie bo to nie moj cyrk i ja nie bede sie z pijakiem uzerac!
koniec koncow tz przywiozl go odo nas o 3 rano, a ten wysiadl z auta i stwierdzil ze idzie pieszo do domu to TZ sie bal ze sobie cos zrobi i pjechal z nim. nie wrocil do domu wogole bo na 7 mial do pracy wiec sie nawet nie oplacalo.
Wojna byla niesamowita. Ja zaczynalalam nowa prace w poniedzialek ozywiscie noc nieprzespana bo nie wiedzialam gdzie sa a za kazdym razem jak sie dodzwonilam(2 razy) to bylo ze za max 2 h wraca
No nic bylo minelo. powiedzialam ze nie zycze sobie takich akcji, jest roznia miedzy dzieckiem potrzebujacym szpitala a nawalonym chlopem.

Wzoraj od rana mialam migrene, wymioty bol brzucha etc i TZ dotal tel z policji ze jego znajomy (inny haha!) potrzebuje asyssty bo zostal zatrzymany i musi byc z kims kto jest poczytalny umyslowobo policja po rozmowie z tamtym nie byla pewna czy wszystko z nim ok. Mialo go nie byc 2 ha, wyszedl o 11 rano, wrocil o 21 wieczorem. Zostalam w domu sama czujac sie okropnie bo jekis jego znajomy cos tam w nocy rozwalil, nie znam detali bo nie chce.

To tylko tak w skrocie bo dlugo by pisac o wczorajszej sytuacji. TZ jest za dobry, wszystkim by nejchetniej pomagal ale traci w tym wsyztskim priorytety i to co powinno byc wazniejsze w tym momencie schodzi na drugi plan.
O matko. Ja mam podobnie tylko ,ze inaczej xD ogólnie mój otworzyl swoją firme budowlaną bo tym jak oszukał go były pracodawca. Później reszta pracowników przyszła do mojego Tż i tak on z kolegi z pracy stał się szefem. I ja np rozumiem ,że jest ciężko z dobrymi pracownikami tym bardziej w budowlance ale mnie WKURRRRR#&# jak on im tak pomaga ,ze to PRZESADA. Np jeden jest po rozwodzie to pilnuje kiedy eks żonie trzeba zapłacić alimenty, szybko potrzeba gotówki bo sie powariowalo po procentach: oczywiście mam pożyczyć 2 tysiące ! Pan X nie ma czym jechac w sobote na wesele i w nocy czym wrócić? Oczywiście jest mój TŻ ! Potrzeba zaliczka ? Mój tż wsiądzie w auto i zawiezie na miejsce nie trzeba nawet z domu wychodzic ! Tylko jak jego koledzy zaczęli podliczać mojego ( bo oczywiscie każdy liczy hajs a nie biora pod uwage zusów, sprzętu,paliwa do auta itd itp)i coś tam gadać po ludziach to wtedy na chwile sie uspokoiło no ale już spowrotem są super koledzy. M A S A K R A
AmnesiaB jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-03-11, 16:41   #3954
travis
Zakorzenienie

GG do travis

Cytat:
Napisane przez AmnesiaB Pokaż wiadomość
A to mój tez do mnie ostatnio rzucił tekstem ,że chyba nie myślę, że on przyjdzie z pracy i cały czas z dzieckiem. To ja do niego to jak to ja nawet sie spokojnie nie umyje ani noc ? To on ,ze on weźmie na trochę ale ,ze to nie będzie caly wieczór bo on chodsi do pracy. To ja mu pocisnełam ,że chyba nie chcesz być takim ojcem jak twój. Bo mój tż niby mial ojca itd ale zawsze narzekał ,że on sie dziećmi za bardzo nie interesował. I cisza od tego momentu xD oni myślą, ze urlop macierzyński to urlop i będzie obiadek gotowy z 2 dań ,posprzatane,poprane itd itd

O matko. Ja mam podobnie tylko ,ze inaczej xD ogólnie mój otworzyl swoją firme budowlaną bo tym jak oszukał go były pracodawca. Później reszta pracowników przyszła do mojego Tż i tak on z kolegi z pracy stał się szefem. I ja np rozumiem ,że jest ciężko z dobrymi pracownikami tym bardziej w budowlance ale mnie WKURRRRR#&# jak on im tak pomaga ,ze to PRZESADA. Np jeden jest po rozwodzie to pilnuje kiedy eks żonie trzeba zapłacić alimenty, szybko potrzeba gotówki bo sie powariowalo po procentach: oczywiście mam pożyczyć 2 tysiące ! Pan X nie ma czym jechac w sobote na wesele i w nocy czym wrócić? Oczywiście jest mój TŻ ! Potrzeba zaliczka ? Mój tż wsiądzie w auto i zawiezie na miejsce nie trzeba nawet z domu wychodzic ! Tylko jak jego koledzy zaczęli podliczać mojego ( bo oczywiscie każdy liczy hajs a nie biora pod uwage zusów, sprzętu,paliwa do auta itd itp)i coś tam gadać po ludziach to wtedy na chwile sie uspokoiło no ale już spowrotem są super koledzy. M A S A K R A

z tym podworzeniem na lotniska to tez, w nocy jedzi mimo ze do pracy ma na rano. bo znajomy znajomego....noz kur.a sa taksowki albo transport publiczny ale nieee po znajomosci to taniej etc

nie wiem jak wylac mu kubel zimnej wody naglowe i uzmyslowic ze jakprzyjdzie co do czego to on od nich zadnej pomocy nie otrzyma bo 50% casu sa zapici, nie maja aut etc

na szczescie jesli chodzi o dziecko to sam wychowal sie bez ojca i twierdzi ze bedzie pomagac tyle ile da rade, zebym mogla wrocic do pracy jesli bede chciala moze byc z dzieckiem wieczorami/weekendy, mowi ze musi sie wiele nauczyc ale nie przeraza go przewijanie, kapanie etc no i jak bede na macierynskimt to noc sobotnia jest moja, moge spac a on bedzie wstawac- rezte tyg jest w pracy po 10h dzienie to nie wymagam wstawania

Edytowane przez travis
Czas edycji: 2019-03-11 o 16:42
travis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-11, 18:13   #3955
Solony_karmel
Zadomowienie

Jestem po wizycie, dalej nie wiem czy dzidziuś to na pewno dziewczynka przez moment niby coś tam było widać, ale okazało się, że to pępowina, później już niczego się się pani dr nie dopatrzyła, dalej czekamy z wymiarów mamy troszkę do przodu, bo 19+1
Stary 2019-03-11, 18:38   #3956
Paulina 87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Solony_karmel Pokaż wiadomość
Jestem po wizycie, dalej nie wiem czy dzidziuś to na pewno dziewczynka przez moment niby coś tam było widać, ale okazało się, że to pępowina, później już niczego się się pani dr nie dopatrzyła, dalej czekamy z wymiarów mamy troszkę do przodu, bo 19+1
Superr
To jestesmy w podobnej sytuacji z płcią... jejkuuuu ja już nie wytrzymam dłużej tej niepewności .. tydzień do wizyty..
Stary 2019-03-11, 18:49   #3957
zamknieta25
Raczkowanie

Wiedzminkaa ja tez muszę kupić buty do ślubu.
Jutro wizyta mam nadzieję że się dowiem kto tam w środku mieszka.
Biedronka ja tez bez znieczulenia u dentysty to nie ma szans.

Wysłane z mojego SM-J100H przy użyciu Tapatalka
zamknieta25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-11, 19:23   #3958
Wiedzminkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zamknieta25 Pokaż wiadomość
Wiedzminkaa ja tez muszę kupić buty do ślubu.
Jutro wizyta mam nadzieję że się dowiem kto tam w środku mieszka.
Biedronka ja tez bez znieczulenia u dentysty to nie ma szans.

A kiedy masz ślub?
Ja te swoje robiłam na zamówienie, wymiarami dopasowane do mojej stopy - to profesjonalne buty taneczne ze specjalną podeszwą antypoślizgową
Stary 2019-03-11, 19:34   #3959
martynka89
Zakorzenienie

Dziewczyny, wspolczuje przejsc z facetami.
Co do opieki nad dzieckiem, wiadomo, ze nie bede wymagac od meza ciaglej opieki, gdy wroci z pracy, ale kobieta ma prawo spokojnie sie umyc, zjesc czy nawet sie godzinke zdrzemnac.

Mam nadzieje, ze w piatek plec poznam bo ide na polowkowe.
martynka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-03-11, 19:53   #3960
zamknieta25
Raczkowanie

Cytat:
A kiedy masz ślub?

Ja te swoje robiłam na zamówienie, wymiarami dopasowane do mojej stopy - to profesjonalne buty taneczne ze specjalną podeszwą antypoślizgową
27.04 a Ty?

zamknieta25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości