|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja dopiero sie obudzilam, wczoraj zrobilam sobie wieczor filmowy i do 2 ogladalam filmy, TŻ do 23 dal rade, a ja dalej siedzialam. zaraz zjem sniadanie i jade do mamy, bo na weeken pojechali do tego nowego domu. Goosiu zeby szybko Ci minal dzien w pracy ![]()
![]() |
#3933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wczoraj poszłam spać ok.22.30, więc byłam wyspana jak wstawałam o 7.45 ![]() Ewulinek, a kiedy twoi rodzice się przeprowadzą do nowego domku? i będziesz już miała mieszkanko dla siebie ![]() Jeszcze tylko ponad 3 godziny ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Zadomowienie
|
hej jestem tu nowa
![]() ![]() Cytat:
![]() cięzkie to życie bliźniaków ![]()
Edytowane przez tewa1259 Czas edycji: 2009-07-25 o 22:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiedziałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj Anny i moja siostra ma imieniny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Zakorzenienie
|
tewa - witamy
![]()
![]() |
#3938 |
Zakorzenienie
|
#3939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje,ze sobota minela Ci szybko w pracy a wieczor w towarzystwie dzieci byl fajny ![]() moj weekend minal milo i sympatycznie... w sumie nie wyjechalismy nigdzie z TŻ, pomimo ze mialam auto, wyszlismy ze znajomnymi na jedzonko i piwo, a do kina nam sie nie chcialo jechac i wypozyczylismy ten nowy film z A.Jolie - Oszukana. Tak w ogole bardzo fajny film, polecam. Ja jutro robie nalot temu facetowi od lokalu, jak on nie moze znalesc czasu dla mnie, to ja jade do niego. bo jak nie mam umowy o lokal, to nie moge podpisac m.in. umowy o telefon czy net. Buuu ![]() Cytat:
![]() bardzo fajnie,ze sie odezwalas na naszym watku - serdecznie zapraszamy do nas ![]() P.S. dobranoc Pora spac!
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
Łojeny ale pogoda byla okropna nad morzem, do tego festival sunrise byl, wiec kiepsko spalicmy, bo rodzice mieszkaja zaraz przy amfiteatrze
![]() ![]() Mam mojego psiaka na 2 tygodnie, wiecie jaka to jest wredziura ?? Normlanie zakochana w Tż - on ma dziwnego cos w sobie ze zwierzeta i dzieci lgna do niego ![]() ![]() ![]() Paskuda. Najgorsze, ze juz zaczyna smierdziec starym psem ![]() ![]() Pocieszajace i jednoczensie dolujace, bo przeczytalam dzis prognozy na sierpien, ze maja byc upaly ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Raczkowanie
|
![]()
hehe
![]() a widzisz, bo też ma znaczenie czy kobieta czy mężczyzna - bo mogą mieć ten sam znak, ale niektóre cechy są różne. A ja z tym skorpionem - chodziło mi o sister mojego tż... A pogodą się nie martw ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3942 | |
Zadomowienie
|
Witam Blizniaczki
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jesli chodzi o pogode na slub to juz lepiej jak mowisz ciepelko niz deszcze.Ja tez bralam slub w sierpniu,byla piekna sloneczna pogoda i 28 st ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowienia Dziewczyny ![]()
![]() |
#3943 | ||
Zakorzenienie
|
cześc
![]() Cytat:
![]() ![]() Zrób temu facetowi nalot, bo przegina troszeczkę ![]() A moja sobota z dziećmi minęła bardzo milutko, niedziela zresztą też ![]() Mój Tż chwilowo wyjechał na 2 tyg., więc sie strasznie nudzę w domu sama ![]() Kliwia psinka zakochana i nic nie poradzisz ![]() Powiem ci, że parę lat temu moja siostra miała ślub 17 sierpnia i było strasznie gorąco, ale na sali klima, więc nie ma tragedii ![]() Cytat:
![]() Ehhh i znowu poniedziałek... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3944 | |||
Zadomowienie
|
obiecuję ze będę grzeczna
![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- też tak sobie dziś pomyślałam wstając rano... nie lubię poniiedziałków, przecież do piątku taaaaaaak daleko ![]()
![]() |
#3945 |
Zadomowienie
|
Hej moge też sie dołaczyc jestem z 16czerwca
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj byłam z kolezanka na kawie mrozonej ![]() ![]() pewnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() aj jak to miło posiorbać sobie na słoneczku ![]()
![]() |
#3949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co tu tak cicho? Ja jeszcze 5 min i do domciu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3950 |
Raczkowanie
|
![]()
Koleżanki poradzicie coś??
![]() W piątek, znaczy jutro obchodzę 11 rocznicę związku z moim tż. we wrześniu mamy ślub, a pierścionka jak nie było tak nie ma. niby już się pogodziłam, ze nawet w 15 lat po ślubie nie będzie pierścionka ![]() ![]() Teraz zastanawiam się, czy mam coś przygotowac na ten dzień - wiecie: kolacja jakiś wypad do kina i wieczór przy butelce wina... czy kolejny raz liczyć na jakis romantyczny gest z jego strony?? nie twierdzę, że tylko mężczyzna powinien aranżować romantyczne chwile, ale po kilku inicjatywach z mojej strony, wycowfałam się w tej materii i już kilka lat czekam na ruch z jego strony... Poradźcie mi coś ![]() p.s. w obronie facetów, że oni już tacy są - wyjątek: mój brat dla każdej swojej dziewczyny był zawsze romantyczny, a mojej obecnej bratowej oświadczył się w Wenecji, przy okazji wakacji we Włoszech ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja na szczescie mam jakis wymarly egzemplarz bo moj mezus o wszystkim pamieta,nawet date pierwszego spotkania i zawsze milo mnie zaskakuje ale nie o mnie tu mowa.. Odnosnie pierscionka,moze i nie jest to tak wazne ale wiadomo kazda kobieta chce go miec..powiedz czy rozmawialiscie o tym,nie wiem moze powiedz jemu wprost.Jestescie juz dlugo wiec chyba mozecie otwarcie porozmawiac ![]() Odnosnie rocznicy,ja bym przygotowala cos milego,nie musi to byc wielkie wow ale cos dla Was,kolacja winko zeby poprostu pobyc razem.Jesli On zapomni.. kurcze sama nie wiem,mam nadzieje ze bedzie pamietal. Bede trzymala kciuki zeby mile Ciebie zaskoczyl w te rocznice ![]() Gratuluje 11 rocznicy ![]()
![]() |
#3952 |
Zakorzenienie
|
Bierka mój tż też pamiętliwy jest jesli chodzi o daty. Też wie kiedy sie pierwszy raz spotkaliśmy, kiedsy był nasz 1 raz itp
![]() ![]() lady a moze ty się oswiadcz swojemu panu ? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() nawet w żartach mu o tym mówiłam, tylko zamiast pierścionka zaręczynowego dostałby silnik zaręczynowy (taki do łódki - wędkarz). generalnie jestem bardzo bezpośrednia (jak to bliźniak) i zawsze rozmawiamy szczerze, tyle tylko, że ten mój misiu, jako rasowy wodnik, przeważnie słucha, przyznaje mi rację, ale nic z tego-w sensie czynów- nie wynika no i tu jest problem... A przecież bardzo się kochamy, planujemy wspólne życie i nie wiem dlaczego tak się dzieje... Zazdroszczę wam dziewczyny ![]() Najgorsze jest to, że nie wymagam "cudów-wianków", taki minimum zaangażowania w tej materii... ach..... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3954 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja swojemu też mogłabym dać silnik (do motocykla) byłby w 7niebie ![]() a co do dat, to mój wszystko pamięta i czasami mnie to wkurza bo ja nie mam pamięci do dat, rocznic, imienin itp. itd. a on wszystko ma w małym paluszku. i potem do mnie - 'no jak mogłaś zapomnieć o swoich imieninach' ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
![]() "słuchałeś mnie w ogóle" "tak tak kochanie" "to powtórz co mówiłam" "yyyy nooo no po co, przeciez słuchałem" faceci... ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3955 |
Zadomowienie
|
tewa to mnie teraz rozbawilas
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() faceci ![]() Pozdrawiam Dziewczyny ![]()
13.01.2012 -oficjalny kierowca- ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bierka83 Czas edycji: 2009-07-30 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Zadomowienie
|
bierka ale to działa również w drugą stronę, tzn. on uwielbia opowiadać mi o częściach składowych silników, wałach kardana (czy jak to się pisze) o ramach, jakieś takie głupoty i do mnie - 'Kwiatuszku czemu Ty mnie nigdy nie słuchasz? a potem twierdzisz ze to ja jestem głuchy na to co Ty mówisz' i weź tu zrozum Chłopa
![]() ja o powaznych sprawach a on mi tu z takim czymś... ![]()
#3957 |
Zakorzenienie
|
bo z tym sluchaniem mezczyzn to jest tak ze jak kobiety gadaja te swoje opowiesci, to faceci slysza szum morza, i rejestruja tylko to co chcca zarejestrowac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
Ladyblack
![]() ![]() ![]() ![]() Natomiast jeśli chodzi o zaręczyny, to kurczę ciężki temat.Pogadaj z nim, że mają być ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Zakorzenienie
|
czesc gwiazdy
![]() Duzo zalatwiania mam, i czasu coraz mniej, checi to juz w ogole. Zwlaszcza ze caly weekedn byla piekna pogoda, a ja nawet na oplanie nad jezioro nie pojechalam, bo meczylam ta powalona magisterkę :/ W kazdym badz razie wg mnie dzis skonczylam, to czy to bedzie ok, okaze sie najprawdopodobniej w srode. W ogole to mnie moja promotorka rozczarowala o czym juz wam pisalam chyba. Ale teraz przeszla sama siebie. doczepila sie do rozdzialu pierwszego, ktory napisalam juz w styczniu lub wczesniej nawet. i lazilam z nim do niej za kazdym razem jak dopisywalam kolejne rozdzialy. i ona dopiero teraz mi zwrocila uwage na pewne elementy. Myslalam ze wyjde z siebie. Musze jechac do niej do miejsca gdzie mieszka, ode mnie ponad 3h pociagiem, zeby mogla zlozyc podpis na mojej pracy i w moim indeksie (bo oczywisice sie nei wpisala wczesniej). Najlepsze jest to ze jesli nie zdaze 5-go dostarczyc indeksu do uczelni, to bede musiala z nim zasuwac do Lodzi - do uczleni matki. Ponad 6h pociagiem, ciulowe polaczenie ![]() I mnie dlatego krew zalewa :[ Ale co zorbic ![]() Slubne przygotowania nabvieraja tempa, i to ze nie mamy samochodu komplikuje nam zycie jak sie da. Jestesmy na lasce innych i ich wolnego czasu ![]() Mam juz dosc proszenia, bo chcialabym wyjsc z domu wsciasc w swoj samochod i jechac zalatwic co mi sie podoba i kiedy mi sie podoba :[ Koniecznie musimy kupic samochod! Ale to po slubie i po remoncie kuchni i jadalni ![]() Podsumowujac, slub wychodzi nam na dobre. Nie ma stresu jakiegos, nie klocimy sie - czasami ale o wiele rzadziej niz kiedys. Ciagle sie do siebie usmiechamy itp. Tak jakby miesiac miodowy juz sie zaczal ![]() Jutro do Polski przylatuje juz moja siotra, i tez sie z nia w weeeknd zobacze, mam nadzieje ze sie poopalam i bedzie pogoda w koncu ![]() Na razie buziole!! Musze jeszcze prace wyslac sobie na poczte! Zeby wydrukowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Weekend za szybko się kończy ![]() Kliwio promotorkę bym chyba udusiła.Teraz nagle zobaczyła błędy w I rozdziale? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.