Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-13, 20:02   #3931
agness51
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Witam kochane

Wczoraj i dzisiaj zalatane dni na szczęście całkiem fajnie spędzone,a w szkole wszystko pozaliczałam po mojej myśli i mam średnią 4,07
Niestety dzisiaj czuję się spuchnięta i wczoraj też,dostałam okres i po prostu nigdy nie czułam się tak gruuubo w czasie okresu na dodatek znowu jest taki słaby,oby znowu nie zaczynały się jakieś problemy z nim
właśnie wszamałam całkiem smaczną sałatkę z twarogu,jogurtu nat.,sałaty,ogórka i szczypiorku i odpocznę trochę

Zaraz poczytam co tam u Was

Jabłuszko - kochana Ty moja,wszystkiego najlepszego

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 20:09   #3932
enda____
Rozeznanie

Jabluszko wsyztskiego najlepszego
Asiek14 Tobie rozniwez spoznione ale szczere

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 20:33   #3933
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

A ja dziisaj masakryczny dzień. Taka chorutka się czułam, ale.. przeszłam się, wypiłam energetyka i teraz ajadam koktajl, pełna sił i energii

Mercy - daj spokółj z tym koelsiem. PO co gonić za kimś komu na Tobie nie zalezy... Wybacz za szczerośc, ale tak wynika z Twoich postow. Tez latałam.. i co? "Wiesz.. jestes super extra, chec z Toba byc, ale ja kocham tamtą.". ==' po prostu żenada. Myslal, że bedzie mial dwie na raz - nie ma żadnej [nie wiem czy pamiętacie historię z M. - o nim mowa ^^ ].

Mam nadzieję, ze jutro do pracy pójdę bo kasa by się przydała - bunkrowac trzeba.. yh. A powydawałabym kasę.. oj powydawałabym

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 20:59   #3934
orzeszek01
Zakorzenienie

Jestem sfrustrowana i zła.Boli mnie głowa
Nudze sie w domu niemiłosiernie.
Musze złozyc papiery na studia a przeciez nie ma jeszcze wyników matur. Mama dzwoni i pyta co u mnie to mówie ze nudy, a Ona na to " jakie nudy? przeciez jest tyle rzeczy do zrobienia" . Ciekawe jakich;/
Mam tez zadzwonic do fotografa, w celu zrobienia portfolio ale tak sobie mysle ze gdzie ja sie bede pchała z takim wyglądem.
Jeee;(
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 21:05   #3935
agness51
Zakorzenienie

Orzeszku - przecież Ty śliczna jesteś i w ogóle
a jak się nudzisz - spotkaj się z TŻ-tem,koleżanką może,albo znajdź sobie jakieś ciekawe zajęcie .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
Stary 2008-06-13, 21:08   #3936
orzeszek01
Zakorzenienie

pogoda brzydka, mnie sie nie chce nigdzie isc, i nie wiem jakie zajecie mogłabym sobie wymyslec..wiem wiem marudze jak dziecko ale ja naprawde nie mam co robic;(

Stary 2008-06-13, 21:10   #3937
agness51
Zakorzenienie

Dominiczko - och marudo
lubisz czytać ? może znajdź jakieś ciekawe strony w necie? albo poszukaj pracy na wakacje ?

Stary 2008-06-13, 21:19   #3938
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam kochane

Wczoraj i dzisiaj zalatane dni na szczęście całkiem fajnie spędzone,a w szkole wszystko pozaliczałam po mojej myśli i mam średnią 4,07
Niestety dzisiaj czuję się spuchnięta i wczoraj też,dostałam okres i po prostu nigdy nie czułam się tak gruuubo w czasie okresu na dodatek znowu jest taki słaby,oby znowu nie zaczynały się jakieś problemy z nim
właśnie wszamałam całkiem smaczną sałatkę z twarogu,jogurtu nat.,sałaty,ogórka i szczypiorku i odpocznę trochę

Agness kochana, czytałam ostatnio co pisałas na "Szukam dziewczyn..." Aguś-wiem ze to tylko słowa-ale ty mi kiedys wysyłałas swoje zdj i ty nie jestes gruba jestes normalna-szczupła dziewczyna, masz TZ ,który Cie kocha, i dobra srednia.Mam nadzieje ze Ci sie poukłada jakoś wszystko i dasz sobie rade bo Ty zawsze byłas taka silna na wizazu

Nefre masz rację, masz , tylko to sie stało tak nagle ni z tad ni zowąd,ze poprostu trudno mi w to uwierzyc czasem i zadaje sobie pytanie dlaczego....ale dobra nich tak bedzie.

Orzeszko jak to Twoje zdj na avatarku to Ty sie nie bój dziewczyno tylko rób to portofilo!

U mnie trochę lepiej, ale jeszcze mysle..i głowa mnie troche boli..
Stary 2008-06-13, 21:21   #3939
orzeszek01
Zakorzenienie

nie znalazłam nic ciekawego w necie,
czytać lubie ale jkutro sobota dopiero w poniedziałek bibiolteka otwarta,
;(;(:

Mercy- to ja w avku

Ostatnimi czasy udzielam sie tez na wątkach o modzie, i normalnie jestem zszokowana jak mozna wstawic linka do fotek jakiejs dziewczyny i sie z niej wysmiewać :szok:

Stary 2008-06-13, 21:23   #3940
agness51
Zakorzenienie

Mercy - dziękuję kochana ostatnio umieszczałam tam zdjęcie,chyba na stronie 85 albo 86,aktualne
ja też mam nadzieję,że się ułoży

Orzeszku - a jak Ci się nie chce wychodzić,to niech ktoś przyjedzie do Ciebie .

Stary 2008-06-13, 21:30   #3941
orzeszek01
Zakorzenienie

Mercy ma racje Agness, jestes śliczna szczupła dziewczyna, wiele bym dała zeby miec taka figure jak TY ,ale nie mam.
Nikt nie przyjdzie bo pogoda brzydka.
Poza tym zła jestem, bo juz nie mieszkam sama w pokoju, bo siostra zjechała z akademika, a my nie mamy dobrego kontaktu ze sobą. Zreszta z kim ja mam dobry kontakt, z TZ tem moze z kilkoma kolezankami i z włąsnym łózkiem

a z niekótrymi profilami na nk to juz jest przesada, dzis np dostałam zaproszenie uwaga uwaga " największe blachary świata" :szok:

edit:
to ja zmykam spać ;*

Stary 2008-06-13, 21:55   #3942
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Malinko

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ślicznie
dziękuję

współczuję, wiem co to znaczy tak czekać na wieści

no teraz jestem w domu, ale znowu jade do Kielc i telefon od mamy to bedzie myśl o najgorszym

piękne widziałam też na NK
eee i tam :P
Cytat:
Napisane przez gujana Pokaż wiadomość
wspolczuje doswiadczen, no ale grunt ze teraz wszystko gra
noo ale teraz znowu odstawiam tab. na 3 ms i zobaczymy amm nadzieję, że już bedzie oki

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
malinka_86: Jak bedzie sie mial znalezc to sie znajdzie ktos kogo przytulisz Piekne wiersze
dziękuję, ale ja chciałabym teraz tego pacana

Cytat:
Napisane przez Mercy Pokaż wiadomość
O malinko własnie przeczytałam Twoje wiersze-bardzo mi sie spodobały,aż dziwne bo ja nigdy nie byłam amatorką wierszy-tylko jeden mi zapadł w pamięć tak dobrze ze czasem o nim myśle, był to wiersz pt:"Padlina" masz więcej?
"Padlina" pewnie nie moja, tylko którejś z dziewczyn

Cytat:
Napisane przez marga_zg Pokaż wiadomość
Malinko i wlasnie takie Twoje podejscie uwielbiam
dziękuję

Dziewczynki, które miały urodzinki wybaczcie że z opóźnieniem - STO LAT!
Mango - co się dzieje?

A ja już po sesji - sesja średnia 5.0 Z dwóch semestrów 5.0 czyli najwyższe stypendium. Mamusia kupiła mi za to 2 pary butów - jedne czarne na okoliczność pogrzebu, i jedne drewniaki na obcasie normalnie miodzio i jeszcze śliczny zegarek. Jadę w niedzielę do Kielc i potem na leśniczówkę z psiapsiółą. Potem wracam do Kielc na trochę i do domu na kilka dni. tyle u mnie. Odezwę się jeszcze przed wyjazdem w gąszcz

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 22:00   #3943
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Mercy - dziękuję kochana ostatnio umieszczałam tam zdjęcie,chyba na stronie 85 albo 86,aktualne
ja też mam nadzieję,że się ułoży
.
Agness widziałam! widziałam! i powiedz mi czemu Ty sie tak upierasz na to redukszyn?Co Ci nie pasuje?Bo z tego co ja widze to tak-talia wąska jest, wciecie jest, łydki-normalne szczupłe łydki, obojczyki ładnie zarysowane?Co ci nie pasuje?
Może warto pomyślec o utrzymanku?

Malinko nie bo to w ksiżce do polskiego była ta padlina

Orzeszek-dobranocnik

Ja tez zaraz ide bo normalnie zasnę na biurkuale to za chwike...Coś sie mi humor poprawia....oooooooo oby tak dalej!
Stary 2008-06-13, 22:07   #3944
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
a dziekuje O literowka wpadła. Nie ebde juz edytowac ,wiadome o co chodzi. WIem ze jestem okroopna Ale po prostu nie cierpie tego sportu.

Jejku...jak ja bym chciała zeby jakas wizazanka mieszkała tak blisko mnie Chyba bym ją zamkneła i z domu nie wypuszczała Takie jestescie kochane wszystkie!

Widzisz Moniczko? Ja nie ogladałam wiec sie nie denrwuje

Na pewno uda sie Wam uzbierac mimo wszystko

Ej cio sie stało ?

oOO! I teraz piszesz o swoich urodzinach? Wszystkiego najlepszego slonce

Kolejna wspaniała wizazanka dolacza na plotkowe Super. Dawaj to zdjecie juz

Popieram. Ja tez juz nie wchiodze na KŻ bo w niczym mi to nie pomaga.

Wiem ze wizaz to nalog. Ale za to pozyteczny. Duzo madrych rzeczy sie mozna dowiedziec i poznac wspanialych ludzi

No pewnie ze tak mamy. Przezzlo juz?

A co to sie stało?

madame_apple:
STO LAT słonce!!!

Krytia
: Co to sa pasozyty

Mercy:
Jesli Cie kusi zeby dac mu szanse to zrob mzoe to juz ostatni raz

Buuu emotki poszly...
Helikobakter i lablie. Al wiecie co nie mam ich były wyniki.

Cytat:
Jezu...gadałam z nim ale przez smsy bo spotkac sie nie chciał....Jezu....boli. ....

Napisałam mu wszystko...ze nie rozumiem dlaczego on sie tak zachowuje, zeby powiedział jasno czego chce, a nie udawał ze niby wszystko jes ok itd...ze myslałam ze wszysto bedzie juz ok...ze sie czuje jakbym go wcale nie znała...na on mi odpisał: hehe ale nie wiem o co chodzi?...ja sie najpiewrw wkurzyłam i mu mowie zeby przestał tak, ze chce porozmawiac, ze wiem ze on tez czuje ze jest zle...ale on ciagle tak odpisywał....tak jak przygłup jakis...ze on nie wie, ze jego zdaniem jest wszystko ok...ja mu napisałam ze co jest ok? to ze sie nie widujemy ,ze nie piszesz do mnie, ze mnie wystawiłes...to jest ok, ale on tak bez przerwy...Jezu nie moge o tym pisac...ja mu powiedziałam ze w taki razie jak sobie tego zyczy to koniec...a on haha no to zycze spełnienia...ja mu wtedy napisałam ze po prostu nie wierze...ze spotkajmy sie porozmawiajmy..a on ze zrobi to lale nie chetnie...no to mu pisze czy juz serio ci nie zalezy itd...a on ze nie no ze zalezy mu, ze teskmi niby za mna....Boze...mylałam ze zwruje...potem napisał ze on nie chce miec mnie na okragło..ja napisałam: to jest na okragło cały tydzien sie nie widzielismy...nie pisałes....przeciez mowiłes ze chcesz zeby było jak dawniej.....napisał ze tak jak jest teraz to mu wygodnie..i ze jestem niezdecydowana bo miaiłam niby juz nie pisac...napisałam mu tysiace pytan...a on jakby ich nie zauwazał, odpisywał wybiorczo...teraz tez mu juz napisałam..ze no trudno widze ze juz nic nie zrobie, ze sie wycofuje...ale zeby wiedział ze nie rozumiem...on nic nie odpisuje...a do mnie znowu wszystko wrociło i jest mi zle...płacze a jeszcze przed rodziną musze udawac ze wszystko w porzadku....on sie mna bawi po prostu i gra na emocjach....on by chcia tak-jak on bedzie chciał to mnie zawoła- a ja przeciez zawsze na jego zawołanie byłam...a potem nagle bez powodu odtraci...

przepraszam ze tak chaotycznie....Jezu zeby on chocuiaz nie mieszkał tak blisko mnie....
Mercy odpuść go sobie on jest jakiś dziwny.

Cytat:
Sorry ale on jakis przedziwaczny jest. JA takimi ludzmi bym sobie głowy nie zawracała. Strasznie nie dojrzały i nie wie czego chce

Podpisuje się pod tym

Ewusia_marchew:
A co nie tak ze u gina byłas? Pisałas ze cos z okresem? A jaka impreza sie szykuje?Milej zabawy

Wiecie...Pewien chłopak zaprosil mnie do znajomych na NAszej Klasie. Ja go wogole nie znam i nic ...wiem tylko ze mieszka w saasiednim miescie. A on mowi mi ze sie we mnie zakochał I dlatego zagadał.Chce sie ze mna spotkac i woglole.
Boze jak ja nie nawidze czegos takeigo. Jak nie ma chlopakow to nie ma a jak sa to masowo tak samo jak na 1 weselu 3 i teraz nie wiem czy dobrze robie idac na to wesele z tym D. Bo nie chce mu robic nadziei a tam beda inni chlopacy ktorzy sa mmm i wolni
Oj czuuje ze bedziwe goraco
Och ja bym chciała mieć takie wzięcie

Byam na zakupach spozwczych i wiecie co mnie wpuści do sklepu to caly bym kupia
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Życie jest do kitu i tyle.
Krytia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 22:07   #3945
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Malinko nie bo to w ksiżce do polskiego była ta padlina
Nie znam takiego czegoś, ja tylko czytałam Szymborską, Baczyńskiego, Różewicza Więc mam bardzo ograniczone horyzonty poetyckie

Edit : a czego więcej Mercy? wierszy? W wątku są moje część Kilkanaście

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-13, 22:13   #3946
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Helikobakter i lablie. Al wiecie co nie mam ich były wyniki.

Mercy odpuść go sobie on jest jakiś dziwny.
Odpusciłam...nie warto...fajnie ze nie masz tych helikobakterów-helikopterówSwi ruje mi sieCzyzby to jakaś reakcja obronna na stres

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Nie znam takiego czegoś, ja tylko czytałam Szymborską, Baczyńskiego, Różewicza Więc mam bardzo ograniczone horyzonty poetyckie

Edit : a czego więcej Mercy? wierszy? W wątku są moje część Kilkanaście
Dobra to będę szukać Jutro poszukam tej padliny to tu wkleje;P
Stary 2008-06-13, 22:24   #3947
agness51
Zakorzenienie

Mercy - spuchłam przez ten okres i dlatego redukszyn

Stary 2008-06-13, 22:27   #3948
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Mercy - spuchłam przez ten okres i dlatego redukszyn
Nie lepiej poczekac pare dni?Okres minie-opuchlizna zginie

Ide spać ale najpierw sie musze ukapać wymasować na cellulit a potem do łozia i nie myslec juz nic
Stary 2008-06-13, 22:27   #3949
agness51
Zakorzenienie

Mercy - ale ja pierwszy raz tak się dziwnie czuję ...

Stary 2008-06-13, 22:33   #3950
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Agness - zawsze musi być ten pierwszy raz ^^ ;D

Jutro znów do pracy njet - zaczynam się załamywac, ze z TZ-em kasy nie uzbieramy ;(

Stary 2008-06-13, 22:34   #3951
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
pogoda brzydka, mnie sie nie chce nigdzie isc, i nie wiem jakie zajecie mogłabym sobie wymyslec..wiem wiem marudze jak dziecko ale ja naprawde nie mam co robic;(
Orzeszek, to ty w avatarku?? calkie inaczej sobie ciebie wyobrazalam przede wszystkim w krotkich wlosach

a tak na marginesie to przestan sie uzalac nado soba jak stara baba w moherowym berecie na to jeszcze bedzie czas... Ciesz sie tym co masz, jestes ladna,zdrowa wiec nie masz na co narzekac. Poczytaj ksiazke,zrob pachnaca kapiel, peeling itp.

Cytat:
Mercy ma racje Agness, jestes śliczna szczupła dziewczyna, wiele bym dała zeby miec taka figure jak TY ,ale nie mam.

sorry ale nie wygladasz mi na dziewczyne z nadwaga...

Nikt nie przyjdzie bo pogoda brzydka. to ty idz do kogos
Poza tym zła jestem, bo juz nie mieszkam sama w pokoju, bo siostra zjechała z akademika, a my nie mamy dobrego kontaktu ze sobą. Zreszta z kim ja mam dobry kontakt, z TZ tem moze z kilkoma kolezankami i z włąsnym łózkiem czyli jednak sa jakies pozytywy
Cytat:

Wczoraj i dzisiaj zalatane dni na szczęście całkiem fajnie spędzone,a w szkole wszystko pozaliczałam po mojej myśli i mam średnią 4,07 czy to ta sama agness co narzekala na chemie? gratulacje kochana!!

ja wlasnie dzis dostalam drugi okres od 4 lat.. czuje sie fatalnie, na dodatek jest 2 tyg spozniony wiec tez sie boje czy wszyzsko ok...
właśnie wszamałam całkiem smaczną sałatkę z twarogu,jogurtu nat.,sałaty,ogórka i szczypiorku i odpocznę trochętak sie zmeczylas jedzeniem salatki?
a ja wrocilam z pracy, potem prosto do sklepu ale na kuchnie ktora chce trzeba 4 tyg czekac wiec wezmiemy chyba inna.. w niedziele mamy spotkanie z tzw plannerem i ustalimy co i jak..

jutro na 9 do pracy

spijcie dobrze aniolki
Stary 2008-06-13, 22:53   #3952
Mercy
Zadomowienie

Cytat:
Mercy - ale ja pierwszy raz tak się dziwnie czuję ...
Aguś a może to dlatego ze długo nie miałas okresu?Może on ci tak robi na złosc-musiałas opuchnąc zeby sie Twojemu organizmowi wydawało ze przytyłas i ze okres moze normalnie wrócic? Taka moja logika...

Agolek ja tez se Orzeszka inaczej całkiem wyobrazałam-i tez z krótkimi prostymi włosami takimi zachodzacymi na czoło

No dobra teraz to juz serio ide spac
Stary 2008-06-14, 07:15   #3953
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Dzieeeń dobry!

Taka ładna pogoda a ja za chwile do szkoły
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-14, 07:19   #3954
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry Jeju chyba ubłagałam mame żeby szła na to wesele [bo ma zaproszenie tylko nie chciała isc bo ojciec nie idzie] i pojedziemy na zakupy dzis No i chyba nie pojde z tym chlopakiem...tam bedzie duzo fajnych a ja nie chce byc u kogos na smyczy.

Cytat:
Jestem sfrustrowana i zła.Boli mnie głowa
Nudze sie w domu niemiłosiernie.
Musze złozyc papiery na studia a przeciez nie ma jeszcze wyników matur. Mama dzwoni i pyta co u mnie to mówie ze nudy, a Ona na to " jakie nudy? przeciez jest tyle rzeczy do zrobienia" . Ciekawe jakich;/
Mam tez zadzwonic do fotografa, w celu zrobienia portfolio ale tak sobie mysle ze gdzie ja sie bede pchała z takim wyglądem.
Jeee;(
Ooo. Na modelke chcesz isc? Kurcze tez ostatnio nad tym myslałam...ale ja nwet nie wiem gdzie to portfolio sie robi ;/

Cytat:
Witam kochane

Jabłuszko - kochana Ty moja,wszystkiego najlepszego
Gratulacje sredniej

Cytat:
Tez tak nie raz miałam...Pamietam jak kiedys sie z nudow 2 razy pobeczłamAle 2 dzien juz był całkeim inny. Mysle ze u CIebie bedzie podobnie dzis

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
Agness - zawsze musi być ten pierwszy raz ^^ ;D

Jutro znów do pracy njet - zaczynam się załamywac, ze z TZ-em kasy nie uzbieramy ;(
A co się dzieje tą pracą wogole?

Krytia: Super ze jest wszystko ok i nie masz tych "robakow".
Ty chodzisz w soboty do szkoly?

Miego dnia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-14, 07:25   #3955
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Dzien dobry Jeju chyba ubłagałam mame żeby szła na to wesele [bo ma zaproszenie tylko nie chciała isc bo ojciec nie idzie] i pojedziemy na zakupy dzis No i chyba nie pojde z tym chlopakiem...tam bedzie duzo fajnych a ja nie chce byc u kogos na smyczy.

Ooo. Na modelke chcesz isc? Kurcze tez ostatnio nad tym myslałam...ale ja nwet nie wiem gdzie to portfolio sie robi ;/

Gratulacje sredniej

Tez tak nie raz miałam...Pamietam jak kiedys sie z nudow 2 razy pobeczłamAle 2 dzien juz był całkeim inny. Mysle ze u CIebie bedzie podobnie dzis

A co się dzieje tą pracą wogole?

Krytia: Super ze jest wszystko ok i nie masz tych "robakow".
Ty chodzisz w soboty do szkoly?

Miego dnia
No ja też się ciesze.
A do szkoły to nie chce ale musze obowiązkowe bla bla bla.. na jakiś pikinik szkolny, występuje tam
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-14, 07:26   #3956
Baby14
Zakorzenienie

Aaa to Krytuś nie bedzie tak źle Przynajmniej sie nie uczysz. A co waznego masz tam zrobic?
U mnie piknik jest jutro. Tylko ze parafialny
Stary 2008-06-14, 07:39   #3957
Krytia
Zadomowienie

GG do Krytia

Cytat:
Aaa to Krytuś nie bedzie tak źle Przynajmniej sie nie uczysz. A co waznego masz tam zrobic?
U mnie piknik jest jutro. Tylko ze parafialny
Nie no nie jest takie ważne, mam tańczyć
Parafialny o to musi być super
Niebo mnie nie chce,
a piekło obawia się,
że nim zawładnę.
Liz Taylor
Stary 2008-06-14, 07:53   #3958
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krytia Pokaż wiadomość
Nie no nie jest takie ważne, mam tańczyć
Parafialny o to musi być super
Ej i nie pochwalisz sie co tanczysz? ! Oczywiscie trzymam kciuki za udany wystep
Parafialny nie ejst tak fajny,ale ide ...co bede w domu siedziec ;]
Stary 2008-06-14, 09:15   #3959
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Baby idz idż - a nie , płasczzyć tyłka pzred monitorem przecież nie będziesz!

A ja dziisaj, od niepamiętnych czasów, jadę na młodzieżówkę W kooońcu ^^
teraz szama śniadanie i za chwilę rzucę się na mamowy sernik

Miłej soboty kochane ;*

Stary 2008-06-14, 09:41   #3960
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

szybciutkie dzien dobry i jeszcze szybsze do widzenia

lece do pracy...szlag by to, nie dosc ze zmeczona bo stresu w tygodniu pelno, to jeszcze dzis trzeba isc..A taka ladna pogoda zaczyna sie robic na dworze...mam nadzieje,ze nie posiedze dlugo..

i dodam,ze zle sie czuje bo okres pelna para drugi juz alem sie cieszem

milego dnia!

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości