Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-01, 13:45   #3931
lizzie
Zadomowienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ale tu ciiiisza Wyszłam na słoneczko, ale u mnie tak mocno wieje, że nie da się w spokoju siedzieć w ogrodzie.

Zakochałam się w tych sukienkach, zwłaszcza w 1 i 4 http://www.zeberka.pl/art.php?id=4244 Jutro robię napad na Orsaya, mam nadzieję, że już będą te kiecki w sprzedaży.
Fajne kiecki podoba mi się 1, 8 i 9 i ta torebeczka na końcu, chyba też podskoczę w przyszłym tygodniu do Orsaya oblukać je na żywo.
Ja właśnie wysmarowałam się balsamem brązującym i siedzę nago w pokoju i czekam aż się wchłonie poszłabym na dwór ale za dużo mam sąsiadów naokoło Jeszcze dziś manicure, pedicure, depilacja, jakaś maseczka na twarz i włosy... mam bardzo pracowity dzień
Stary 2009-05-01, 14:30   #3932
bossy
Zakorzenienie

Ice hehehe

Zizouuu wsztstkiego najlepszego z okazji urodzin Kochana!

spełnienia najskrytszych marzeń!

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 14:33   #3933
iceflower
Przyjaciółka KWC

Świetne te kiecki. Podobają mi się 3, 4 i 5, chyba zrobię napad na Orsaya, bo 4 chętnie bym widziała w swojej szafie. Torebka na końcu też fajna.

Moi rodzice wyjechali na weekend, ja czekam na TŻ i idziemy na spacer. Okazało się, że do zakopanego jadę na 2 dni, więc muszę jutro zdeponować kota u babci, mam nadzieję, że się zgodzi.

Zmarnowałam całą butelkę micela Nuxe od Bosiaka. Wyciągałam ją z szafy, z półki z zapasami, trzymałam za zakrętkę i oderwała się ta szyjka z gwintem. Wszystko wylądowało na mojej podłodze, zostało może 1/3 butelki.

Czy któraś krakowianka może wie, kiedy są targi kosmetyczne? Bo MagJa tak pokusiła OPI, że rozważam wycieczkę na targi jeżeli będę przy kasie.

Ziz ma urodziny? W takim razie wszystkiego naj naj najlepszego, dużo szczęścia, tony róży do policzków i perfum. najpiękniejszego ślubu na świecie.

Edytowane przez iceflower
Czas edycji: 2009-05-01 o 14:34
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 14:34   #3934
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Zmarnowałam całą butelkę micela Nuxe od Bosiaka. Wyciągałam ją z szafy, z półki z zapasami, trzymałam za zakrętkę i oderwała się ta szyjka z gwintem. Wszystko wylądowało na mojej podłodze, zostało może 1/3 butelki.
uu...

.supergirls just fly.
Stary 2009-05-01, 14:39   #3935
isa666
Zakorzenienie

zizku wszystkiego najlepszego Spełnienia wszystkich marzeń, wspaniałego ślubu i duuużo uśmiechu na codzień
Stary 2009-05-01, 14:42   #3936
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Zizku życzę Tobie spełnienia marzeń, radości, szczęścia, pociechy z przyszłego męża pełno kosmetyków i czego sobie zapragniesz
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 14:46   #3937
lizzie
Zadomowienie

zizek sprytnie ukryła przed nami fakt bycia o rok starszą
zizuś, wszystkiego najlepszego w dniu twojego święta, samych radosnych chwil, wspaniałego ślubu i tylko udanych zakupów kosmetycznych
Stary 2009-05-01, 15:29   #3938
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

zizuś wszystkiego co najlepsze dużo dużo funduszy na kosmetyki, uśmiechu no i oczywiście bajkowego ślubu i magicznego życia u boku Ukochanego

lizzie widzę że przygotowania w pełni

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 15:49   #3939
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Zizuś wszystkiego najlepszego
Życzę Ci abyś zawsze była radosna, spełniona i szczęśliwa
Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, pieknego ślubu i mnóstwa miłości
I zdrówka bo to najważniejsze
Stary 2009-05-01, 18:16   #3940
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Zizouuu wsztstkiego najlepszego z okazji urodzin Kochana!

spełnienia najskrytszych marzeń!
Ty wiesz Mamucie
Cytat:
Ziz ma urodziny? W takim razie wszystkiego naj naj najlepszego, dużo szczęścia, tony róży do policzków i perfum. najpiękniejszego ślubu na świecie.
dziekuje slicznie rozy nigdy za malo
Cytat:
zizku wszystkiego najlepszego Spełnienia wszystkich marzeń, wspaniałego ślubu i duuużo uśmiechu na codzień
Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Zizku życzę Tobie spełnienia marzeń, radości, szczęścia, pociechy z przyszłego męża pełno kosmetyków i czego sobie zapragniesz
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
zizek sprytnie ukryła przed nami fakt bycia o rok starszą
zizuś, wszystkiego najlepszego w dniu twojego święta, samych radosnych chwil, wspaniałego ślubu i tylko udanych zakupów kosmetycznych
Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
zizuś wszystkiego co najlepsze dużo dużo funduszy na kosmetyki, uśmiechu no i oczywiście bajkowego ślubu i magicznego życia u boku Ukochanego
Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Zizuś wszystkiego najlepszego
Życzę Ci abyś zawsze była radosna, spełniona i szczęśliwa
Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, pieknego ślubu i mnóstwa miłości
I zdrówka bo to najważniejsze
dziekuje pieknie chyba nadszedl ten czas, ze urodziny zaczynaja mnie przygnebiac a nie cieszyc mlodosc nie wiecznosc
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:29   #3941
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry Ja niedawno wstałam i jestem jakoś bardziej niewyspana niż jak wstaję rano do pracy o 5.40

Wszystkim wyjeżdżającym na długi weekend życzę wspaniałej zabawy i pięknej pogody(to przede wszystkim)

Ja spędzę dzisiejszy dzień na słodkim nic-nie-robieniu. Może jedynie trochę się porolniczę, bo się zaniedbałam ostatnimi czasy
Podziwiam, że wstajesz tak wcześnie. Ja niby się budzę codziennie koło 8, czyli o tej porze, o której do pracy wstaję, ale jak mam wolne, to zasypiam dalej i śpię gdzieś do 10. A dziś to już w ogóle rekord pobiłam i wstałam o 12 No ale jak odpoczywać to na całego
I też dzisiaj nic nie robię i dobrze mi z tym Co prawda musiałam sobie obiadek upichcić, bo mama zrobiła skrzydełka, których nie jadam, ale to nawet dobrze, bo i tak musiałam zjeść łososia, żeby się w końcu nie popsuł. Zrobiłam i zjadłam, a teraz wizażuję popijając Gingersa Wasze zdrówko, dziewczyny

Cytat:
Ale tu ciiiisza Wyszłam na słoneczko, ale u mnie tak mocno wieje, że nie da się w spokoju siedzieć w ogrodzie.
U mnie też wieje, ale jakoś wytrwałam i trochę poopalałam swój odwłok czytając książkę na ogródku. Słońce grzało, wiatr ziębił, więc chociaż równowaga była i choć miałam gęsią skórkę zawzięcie siedziałam. Stwierdziłam, że w sumie zanim się opalę w paski, na krótkie spodenki i bluzeczki z krótkim rękawem, jak rok temu, lepiej się trochę zaprawić w kostiumie na ogródku. Tym bardziej, że kupiłam nowy filtr Bielendy Bioeco, tylko nie spf 10 jak rzyrafka, a spf 30, czyli chyba najwyższy z tej serii. Pachnie świetnie, lekko kakaowo, bardzo apetycznie, a przy tym jest to leciutkie szybko wchłaniające się mleczko, które nawet na twarzy ładnie się wchłania Ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupu i polecam. Sama dorwałam w Tesco, jakby co

Cytat:
Zakochałam się w tych sukienkach, zwłaszcza w 1 i 4 http://www.zeberka.pl/art.php?id=4244 Jutro robię napad na Orsaya, mam nadzieję, że już będą te kiecki w sprzedaży.
To koniecznie daj znać, czy ta kolekcja jest już w sprzedaży. Może bym TŻ wyciągnęła na wypad do Kielc albo jeszcze lepiej do Krk bo w sumie w tych Kielcach to nic nie ma
Mnie się bardzo podoba ta druga sukienka, chociaż z racji tego bombkowatego dołu chyba nie najlepiej bym wyglądała No i fajny ten biały żakiecik na krótki rękaw, i torebeczka ostania, i ta spódnica bombkowata też fajna...
W ogóle ostatnio lubię takie kobiece ciuszki tylko ubolewam nad tym, że do nich najlepiej jakieś obcasy pasują, a choć umiem w takowych chodzić, to jednak na dłuższą metę, na latanie po mieście są średnio wygodne, nie wspominając o spacerach z psem W ogóle muszę sobie kupić jakieś wiosenne butki, bo mam pełno letnich klapków, a wiosenne tylko jeden balerinki bez palców. Jakieś koturny by się przydały, noo.
A w ogóle pod wpływem tego linka przypomniało mi się o mojej białej sukience na ramiączkach w drobniutkie różowe kwiatuszki, w której nie chodziłam chyba ze 3 lata, bo się nie mieściłam. Znalazłam ją, przymierzyłam i jest super Teraz tylko trzeba kupić do niej butki i jeszcze najlepiej stanik bez ramiączek. I z jednym i z drugim będzie problem, coś czuję...

Cytat:
Czy któraś krakowianka może wie, kiedy są targi kosmetyczne? Bo MagJa tak pokusiła OPI, że rozważam wycieczkę na targi jeżeli będę przy kasie.
A eksportowana Krakowianka może być Targi są w weekend 16-17 maja i chętnie bym się wybrała sama, gdyby nie to, że akurat wtedy mamy rocznicę z TŻ. Więc trochę nie wypada

EDIT:
Skleroza nie boli

zizku kochany, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, żebyś zawsze była szczęśliwa i uśmiechnięta, żebyś mogła spełnić wszystkie swoje marzenia, nie tylko te kosmetyczne no i najważniejsze, przepełnionego miłością życia u boku ukochanego

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-05-01 o 18:38
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 18:38   #3942
YenneferD
Zakorzenienie

GG do YenneferD

Ziz kochana, odrywam się od pakowania, by Ci życzyć duzo szczęścia i radości i spełnienia marzeń, zarówno tych przyziemnych jak i tych takich naj-naj-skrytszych
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się.

TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
YenneferD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 19:05   #3943
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Podziwiam, że wstajesz tak wcześnie. Ja niby się budzę codziennie koło 8, czyli o tej porze, o której do pracy wstaję, ale jak mam wolne, to zasypiam dalej i śpię gdzieś do 10. A dziś to już w ogóle rekord pobiłam i wstałam o 12 No ale jak odpoczywać to na całego

To koniecznie daj znać, czy ta kolekcja jest już w sprzedaży. Może bym TŻ wyciągnęła na wypad do Kielc albo jeszcze lepiej do Krk bo w sumie w tych Kielcach to nic nie ma
Mnie się bardzo podoba ta druga sukienka, chociaż z racji tego bombkowatego dołu chyba nie najlepiej bym wyglądała No i fajny ten biały żakiecik na krótki rękaw, i torebeczka ostania, i ta spódnica bombkowata też fajna...
W ogóle ostatnio lubię takie kobiece ciuszki tylko ubolewam nad tym, że do nich najlepiej jakieś obcasy pasują, a choć umiem w takowych chodzić, to jednak na dłuższą metę, na latanie po mieście są średnio wygodne, nie wspominając o spacerach z psem W ogóle muszę sobie kupić jakieś wiosenne butki, bo mam pełno letnich klapków, a wiosenne tylko jeden balerinki bez palców. Jakieś koturny by się przydały, noo.
Ja lubię wcześnie wstawać jak mam wolne(bo szkoda mi dnia marnować na spanie), za to nie lubię późno chodzić spać, więc jakaś równowaga jest

Co do sukienek to oczywiście dam znać czy już są Będę w Orsayu na Zakopiance, chyba w całym Krakowie tam jest największy asortyment i ponieważ nie ma tam wielkiego ruchu - najdłużej ciuchy leżą, nawet jak są to jakieś "chodliwe" modele.
Co do tego żakieciku białego, mam taki tylko czarny(kupiłam przed świętami) i fajnie się nosi. W sam raz do pracy.
A co do butów, ja chcę nowe szpilki jakieś, ale nic mi się nie podoba - ani w CCC ani w Deichmanie Chcę jeszcze kupić gladiatorki na obcasie, ale narazie na takie buty jeszcze za zimno(zwłaszcza, gdy wychodzi się z domu rano do pracy i ciągnie zimno od podłoża). Za to ubrałam sobie dziś po domu moje buciki(z odkrytymi palcami), które kupiłam w zimie na to wesele na które w końcu nie poszłam i chyba pójdę w nich do pracy niedługo. Mimo 9 cm obsasa są bardzo stabilne i myślę, że nie powinnam się w nich zabić na krakowskich chodnikach
Stary 2009-05-01, 19:31   #3944
kochanie
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

Zizou, wszystkiego co najpiękniejsze, cudownego ślubu, abyś nie stresowała się przygotowaniami szczęścia z TZtem i wiecznie pełnego portfela

Nie mam siły cytować, więc piszę, co pamiętam
To miłe, że cieszycie się razem ze mną z mojego stanu

Wczoraj udało mi się zaprzepaścić minimalizację kwietniową i w ciągu pół godziny kupiłam lakier Vipery (jaki piękny! dzisiaj chodziłam w sandałach mimo zimna, żeby móc patrzeć na paznokcie), dwa żele YR (w ciągu miesiąca kupiłam 5 żeli) i puder Isadory (zgapiony od Estelli). No i jeszcze balsam jakiś ujędrniający wypadałoby kupić, ale to jak skończę te co mam

Lizzie, widzę, że przygotowania trwają Pewnie mnie tu nie będzie do końca weekendu, więc życzę udanej zabawy i żebyś wiele nie musiała się napracować przy pannie młodej

Isa, fajne te sukienki, też będę czekać na relację z frontu W zeszłym roku w mango była podobna do tej pierwszej, tylko w fioletowe kwiaty, ale sprzedała się chyba w tydzień Potem widziałam, jak Marta w teraz albo nigdy ją nosiła w jednym odcinku i zazdrościłam jej strasznie

Będę starała się jeszcze tu wpaść, ale jakby mi się nie udało, to życzę Wam wszystkim, i wyjeżdżającym i zostającym w domu, udanego weekendu, pięknej pogody i odpoczynku
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-01, 21:45   #3945
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
zizku kochany, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, żebyś zawsze była szczęśliwa i uśmiechnięta, żebyś mogła spełnić wszystkie swoje marzenia, nie tylko te kosmetyczne no i najważniejsze, przepełnionego miłością życia u boku ukochanego
Cytat:
Napisane przez YenneferD Pokaż wiadomość
Ziz kochana, odrywam się od pakowania, by Ci życzyć duzo szczęścia i radości i spełnienia marzeń, zarówno tych przyziemnych jak i tych takich naj-naj-skrytszych
Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Zizou, wszystkiego co najpiękniejsze, cudownego ślubu, abyś nie stresowała się przygotowaniami szczęścia z TZtem i wiecznie pełnego portfela
Dziewczyny dziekuje za pamiec strasznie milo czyta sie takie zyczenia
Stary 2009-05-01, 22:08   #3946
Azyjka17
Raczkowanie

GG do Azyjka17

Zizou,

dużo radości, miłości i szczęścia. Życzę Ci jasnych dróg i jasnych spojrzeń na całe Twoje życie.

Stary 2009-05-01, 22:40   #3947
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja lubię wcześnie wstawać jak mam wolne(bo szkoda mi dnia marnować na spanie), za to nie lubię późno chodzić spać, więc jakaś równowaga jest
To ja na odwrót. Siedzę do późna, nawet do bardzo późna, a potem leniuchuję do 10ej albo i dłużej

Cytat:
Co do sukienek to oczywiście dam znać czy już są Będę w Orsayu na Zakopiance, chyba w całym Krakowie tam jest największy asortyment i ponieważ nie ma tam wielkiego ruchu - najdłużej ciuchy leżą, nawet jak są to jakieś "chodliwe" modele.
Fakt, Orsay na Zakopiance fajny jest

Cytat:
Co do tego żakieciku białego, mam taki tylko czarny(kupiłam przed świętami) i fajnie się nosi. W sam raz do pracy.
Ooo, czarny jeszcze bardziej by mi się przydał Widziałam podobny w Reserved w Kielcach kiedyś, ale nie kupiłam, bo stwierdziłam, że i do mnie dotrze, ale chyba nie dotarł A ten jest nawet ładniejszy, fajne ma te kieszonki z kokoardkami

Cytat:
A co do butów, ja chcę nowe szpilki jakieś, ale nic mi się nie podoba - ani w CCC ani w Deichmanie Chcę jeszcze kupić gladiatorki na obcasie, ale narazie na takie buty jeszcze za zimno(zwłaszcza, gdy wychodzi się z domu rano do pracy i ciągnie zimno od podłoża). Za to ubrałam sobie dziś po domu moje buciki(z odkrytymi palcami), które kupiłam w zimie na to wesele na które w końcu nie poszłam i chyba pójdę w nich do pracy niedługo. Mimo 9 cm obsasa są bardzo stabilne i myślę, że nie powinnam się w nich zabić na krakowskich chodnikach
Mi też się nic nie podoba ani w CCC ani w Deichmanie, i w sumie rzadko kiedy coś tam wypatrzę. Teraz poszłam, bo u rodziców nie ma nic ciekawego na teraz, takiego odkrytego, ale jeszcze nie całkiem czy to do pracy czy do śmigania na co dzień, ale jak widać sieciówki też nic ciekawego nie oferuja. Chyba będę się musiała jeszcze przejść do konkurencyjnych prywaciarzy albo po prostu uzbroić się w cierpliwość i poczekać na nowe dostawy, z których pewnie w końcu coś wypatrzę.

Tymczasem idę się pakować (wyjeżdżamy z TŻ na małą wycieczkę na 2 dni), rolniczyć, obejrzę może Dr House na dobranoc i lulu.

A i Wam miłego odpoczynku życzę
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 12:53   #3948
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
A eksportowana Krakowianka może być Targi są w weekend 16-17 maja i chętnie bym się wybrała sama, gdyby nie to, że akurat wtedy mamy rocznicę z TŻ. Więc trochę nie wypada
Jak najbardziej może być. Dziękuję za informację. To się akurat dobrze składa, że wtedy. bo TŻ wyjeżdża i będę mieć sporo czasu.

Cytat:
Ja też czekam na wieści o sukienkach.

Ale tu pusto i cicho. Ja też się żegnam i po obiadku jadę z TŻ do Zakopanego.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-02, 13:26   #3949
isa666
Zakorzenienie

Witam, ja właśnie wróciłam z zakupów

Kupiłam w Orsayu sukienkę(nr 1 - z tego linka, który podałam wczoraj: http://www.zeberka.pl/art.php?id=4244). Była akurat ostatnia! I akurat mój rozmiar. Jest naprawdę śliczna
Pani sprzedawczyni powiedziała, że te sukienki cieszą się ogromną popularnością.
Z pozostałych modeli były jeszcze te nr 2 i nr 3(trójkę mierzyłam i nawet fajna, ale jakoś mi dziwnie w biuście odstawała i te falbanki jakoś tak mnie trochę pogrubiały ). Pozostałych modeli nie widziałam, prawdopodobnie już były wykupione.

Kupiłam sobie też buty - beżowo-złotawe peep-toe z CCC i białą dużą torbę(obie te rzeczy firmy Jennifer&Jennifer)

Poszalałam też w Naturze(byłam z mamą, więc nakupowałyśmy sporo): wzięłąm nową pomadkę Shine Gelee L`Oreala(odcień 101 Shiny Grapefruit - róż z drobinkami), 3 lakiery do paznokci(różowy Eveline, granat Sensique i mleczny do frencha z Essence), kredkę do brwi Essence, szapon Syloss czy jak on się tam nazywa(taki w czarnej butli, był na promocji)...no i jeszcze mama sobie wzięła 2 kremy i wydałyśmy razem 130 zł Dostałyśmy za to gratis szampon Gliss Kur z jedwabiem
Stary 2009-05-02, 13:31   #3950
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Witam, ja właśnie wróciłam z zakupów

Kupiłam w Orsayu sukienkę(nr 1 - z tego linka, który podałam wczoraj: http://www.zeberka.pl/art.php?id=4244). Była akurat ostatnia! I akurat mój rozmiar. Jest naprawdę śliczna
Pani sprzedawczyni powiedziała, że te sukienki cieszą się ogromną popularnością.
Z pozostałych modeli były jeszcze te nr 2 i nr 3(trójkę mierzyłam i nawet fajna, ale jakoś mi dziwnie w biuście odstawała i te falbanki jakoś tak mnie trochę pogrubiały ). Pozostałych modeli nie widziałam, prawdopodobnie już były wykupione.

Kupiłam sobie też buty - beżowo-złotawe peep-toe z CCC i białą dużą torbę(obie te rzeczy firmy Jennifer&Jennifer)

Poszalałam też w Naturze(byłam z mamą, więc nakupowałyśmy sporo): wzięłąm nową pomadkę Shine Gelee L`Oreala(odcień 101 Shiny Grapefruit - róż z drobinkami), 3 lakiery do paznokci(różowy Eveline, granat Sensique i mleczny do frencha z Essence), kredkę do brwi Essence, szapon Syloss czy jak on się tam nazywa(taki w czarnej butli, był na promocji)...no i jeszcze mama sobie wzięła 2 kremy i wydałyśmy razem 130 zł Dostałyśmy za to gratis szampon Gliss Kur z jedwabiem
No to Isa nieźle poszalałaś na zakupach, gratuluję nabycia tej ślicznej sukienki. To niedobrze, że one tak szybko schodzą, pewnie jak pojadę je obejrzeć w tygodniu to już nic nie zostanie Mi się najbardziej podoba ta satynowa tunika (chyba nr. 9) i ta spódnica pod nią, może uda mi się to gdzieś jeszcze dorwać
Napisz jak się sprawuje ten szampon Syoss, jakiś czas temu chciałam go kupić ale słyszałam opinie, że to zwyczajny szampon i nic szczególnego nie robi, więc ciekawa jestem też i twojej opinii
Lecę się dalej szykować, może jeszcze zajrzę później a jak nie to dopiero jutro wieczorem, jak się wyśpię
Stary 2009-05-02, 13:54   #3951
noseknosek

lizzie udanej zabawy

isa fajne zakuuupy ja dzisiaj też idę z TŻ, ale mam nadzieję, że wrócę z niczym

Za to siedzę i zamiast czytać książki to kombinuję co kupię w maju Na pewno muszę kupić jakiś lekki nawilżacz, bo Hydraphase już na wylocie. Waham się między Biodermą Hydrabio Legere a Clareną Hydro Oxy (tutaj pewnie skusiłabym się jeszcze na serum..).
Poza tym bardzo kusi mnie zakup Avenki 50+ z pompką albo Biodermy Akn Mat
No i jeszcze mój Clarins Multi Active na dzień zrobił się trochę za ciężki na lato, intensywnie myślę nad lżejszą wersją
i Lucidity będę wreszcie mieć dzięki lizzie

to chyba nie będzie miesiąc odwyku

biegam
Stary 2009-05-02, 14:03   #3952
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
lizzie udanej zabawy

Za to siedzę i zamiast czytać książki to kombinuję co kupię w maju Na pewno muszę kupić jakiś lekki nawilżacz, bo Hydraphase już na wylocie. Waham się między Biodermą Hydrabio Legere a Clareną Hydro Oxy (tutaj pewnie skusiłabym się jeszcze na serum..).
Poza tym bardzo kusi mnie zakup Avenki 50+ z pompką albo Biodermy Akn Mat
No i jeszcze mój Clarins Multi Active na dzień zrobił się trochę za ciężki na lato, intensywnie myślę nad lżejszą wersją
i Lucidity będę wreszcie mieć dzięki lizzie

to chyba nie będzie miesiąc odwyku
Dziękuję na pewno zdam relację jak było
Ja też ostatnio siedzę i kombinuję co bym chciała sobie kupić, tylko skąd kasę na to wszystko brać A jak tam zamówienie z Clareny? Stosowałaś już coś? Bo mnie kusi ten tonik nawilżający, maska nawilżająca i krem do ciała antycellulitowy, ale to za jakiś czas dopiero. Multi Active dla mnie też za ciężki na lato, więc chyba kupię ponownie Avenkę nawilżającą, jeśli gdzieś ją w końcu dorwę
A Lucidity grzecznie czeka na nową właścicielkę
Stary 2009-05-02, 14:09   #3953
noseknosek

Cytat:
Dziękuję na pewno zdam relację jak było
no to będę czekać niecierpliwie
Cytat:
Napisane przez lizzie
A jak tam zamówienie z Clareny? Stosowałaś już coś? Bo mnie kusi ten tonik nawilżający, maska nawilżająca i krem do ciała antycellulitowy, ale to za jakiś czas dopiero.
Toniku użyłam raz, bo póki co wykańczam Biodermę Hydrabio Ale podobał mi się, nie lepi się, nie zostawia tłustej warstwy a przyjemnie odświeża i jak na tonik całkiem dobrze nawilża. Ale powiem więcej jak zacznę używać codziennie.
Natomiast algami jestem zachwycona, mam właśnie te niebieskie, nawilżające. Buzia po ściągnięciu ich jest taka jasna mięciutka i gładka. Widać diametralną różnicę jeśli się pominie jakieś miejsce na twarzy A zrywanie jej to strasznie fajna zabawa
Cytat:
Napisane przez lizzie
A Lucidity grzecznie czeka na nową właścicielkę
strasznie się z tego cieszę

biegam
Stary 2009-05-02, 14:16   #3954
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
No to Isa nieźle poszalałaś na zakupach, gratuluję nabycia tej ślicznej sukienki. To niedobrze, że one tak szybko schodzą, pewnie jak pojadę je obejrzeć w tygodniu to już nic nie zostanie Mi się najbardziej podoba ta satynowa tunika (chyba nr. 9) i ta spódnica pod nią, może uda mi się to gdzieś jeszcze dorwać
Napisz jak się sprawuje ten szampon Syoss, jakiś czas temu chciałam go kupić ale słyszałam opinie, że to zwyczajny szampon i nic szczególnego nie robi, więc ciekawa jestem też i twojej opinii
Oj poszalałam strasznie, zostało mi w portfelu 20 zł
Co do szamponu oczywiście dam znać. Jutro rano nim umyję włosy.
A sukienka narazie musi poczekać na cieplejsze dni

Cytat:

Dzięki

A jeszcze przy okazji: w Media Markcie były dziś takie tłumy, że szok Ludzie się strasznie rzucili na tą akcję kupowania bez VAT
Stary 2009-05-02, 14:47   #3955
zizou
Zakorzenienie

tez mam ten szampon Syoss, razem z odzywka, dzisiaj sobie kupilam

dostalam tez brazer Deborah, ten nowy jest calkiem calkiem lekko blyszczacy, taki jakby satynowy. ma 30g i ogroooooomna puderniczke
w spadku dostalam tez serumy Blue Lagoon Farmony, do rak i stop. kuzynka przetestowala, nie spodobaly sie jej wiec dostalam je ja

pogoda pokrzyzowala nam dzisiaj plany, z roweru nici bo w powietrzu jakas dziwna wilgoc, ni to deszcz ni to mgla. no i zimno jest masakrycznie. moze jutro uda sie wyskoczyc chociaz na pol dnia...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5020486-tile.jpg (136,3 KB, 88 załadowań)
Stary 2009-05-02, 15:21   #3956
noseknosek

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
dostalam tez brazer Deborah, ten nowy jest calkiem calkiem lekko blyszczacy, taki jakby satynowy. ma 30g i ogroooooomna puderniczke
faaajny daj znać jak potestujesz

zdecydowałam się na krem i serum Clareny chyba. majowe szaleństwa czas zacząć

biegam
Stary 2009-05-02, 16:28   #3957
isa666
Zakorzenienie

zizku fajnie ten brązer wygląda Też jestem ciekawa Twojej opinii.
Stary 2009-05-02, 17:00   #3958
bossy
Zakorzenienie

Nosku
Miałam z 5-6 próbek kremu Hydro Oxy i uważam, że jest b.fajny. Chyba bardziej mi podszedł niż Hydrabio, o ile dobrze pamiętam.. H. też miałam kilka próbek.

Ja obecnie mam 4 (słownie: cztery) pryszczole. tzn 1 to jest ślad bo bardzo chciałam wycisnąć coś co chyba było nie do wyciśnięcia. Możliwe, że normaderm tak zadziałał, że mi wyskoczyło kilka dżordży.

A Biodermę AKN Mat polecam z całym sercem i polecać będę nadal. B.szybko się wchłania i ma fajną konsystencję. Nie używam już na twarz lirenki, bo lirenka się dłużej wchłania od AKN i ma bardziej treściwą konsystencję - a latem mnie to b.wkurza. AKN jest idealny na lato. W ogóle jest idealny.

Heh, a wiecie ostatnio stałam sobie na światłach (szłam na imprezę) i 2 chłopaków (wiem, że to się bierze z dystansem ale to najśmnieszniejszy teksto-komplement jaki w życiu słyszałam). I słyszę jak mówią po cichu:
'jakieś wybory miss chyba są.." a potem do mnie:

- a przepraszam a skąd Pani ma takie długie nogi?

Jak zwykle nie reaguję na zaczepki, komplementy itp to ten mnie tak rozbawił, że zaczęłam się śmiać
AAAA i dziś ktoś mi dał 20 lat nie 23 jeee

.supergirls just fly.
Stary 2009-05-02, 18:57   #3959
noseknosek

bossy a jaką konsystencję ma ten krem Clareny? jest w miarę lekki? wchłania się do matu?
czuję że Biodermie AKN też nie będę się opierać

biegam
Stary 2009-05-02, 19:00   #3960
bossy
Zakorzenienie

Cytat:
bossy a jaką konsystencję ma ten krem Clareny? jest w miarę lekki? wchłania się do matu?
czuję że Biodermie AKN też nie będę się opierać
Wchłania się szybko, do matu. ja nie lubię zbytnio kremów, które zostawiają filtr, czasem mam ochotę na taki to wtedy używam lipobasę a clarena się fajnie, szybko wchłania. pachnie jak tonik skóra po jego użyciu jest miękka i taka jędrna, taka fajna no. ja go kupię jak mi się ziaja skończy nawilżająca.

.supergirls just fly.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości