|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
Ja właśnie wysmarowałam się balsamem brązującym i siedzę nago w pokoju i czekam aż się wchłonie poszłabym na dwór ale za dużo mam sąsiadów naokoło
|
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Ice hehehe
![]() Zizouuu wsztstkiego najlepszego z okazji urodzin Kochana! ![]() ![]() ![]() ![]() spełnienia najskrytszych marzeń!
|
|
#3933 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Świetne te kiecki.
Moi rodzice wyjechali na weekend, ja czekam na TŻ i idziemy na spacer. Okazało się, że do zakopanego jadę na 2 dni, więc muszę jutro zdeponować kota u babci, mam nadzieję, że się zgodzi.Zmarnowałam całą butelkę micela Nuxe od Bosiaka. Wyciągałam ją z szafy, z półki z zapasami, trzymałam za zakrętkę i oderwała się ta szyjka z gwintem. Wszystko wylądowało na mojej podłodze, zostało może 1/3 butelki.![]() Czy któraś krakowianka może wie, kiedy są targi kosmetyczne? Bo MagJa tak pokusiła OPI, że rozważam wycieczkę na targi jeżeli będę przy kasie.![]() Ziz ma urodziny? W takim razie wszystkiego naj naj najlepszego, dużo szczęścia, tony róży do policzków i perfum. najpiękniejszego ślubu na świecie. Edytowane przez iceflower Czas edycji: 2009-05-01 o 14:34 |
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
zizku wszystkiego najlepszego
![]()
|
#3936 |
|
Rozeznanie
|
Zizku życzę Tobie spełnienia marzeń, radości, szczęścia, pociechy z przyszłego męża
pełno kosmetyków i czego sobie zapragniesz |
|
|
|
#3937 |
|
Zadomowienie
|
zizek sprytnie ukryła przed nami fakt bycia o rok starszą
![]() zizuś, wszystkiego najlepszego w dniu twojego święta, samych radosnych chwil, wspaniałego ślubu i tylko udanych zakupów kosmetycznych
|
#3938 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
zizuś wszystkiego co najlepsze
![]() lizzie widzę że przygotowania w pełni
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
Zizuś wszystkiego najlepszego
![]() Życzę Ci abyś zawsze była radosna, spełniona i szczęśliwa ![]() Życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, pieknego ślubu i mnóstwa miłości ![]() I zdrówka bo to najważniejsze
|
#3940 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3941 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale jak odpoczywać to na całego I też dzisiaj nic nie robię i dobrze mi z tym Co prawda musiałam sobie obiadek upichcić, bo mama zrobiła skrzydełka, których nie jadam, ale to nawet dobrze, bo i tak musiałam zjeść łososia, żeby się w końcu nie popsuł. Zrobiłam i zjadłam, a teraz wizażuję popijając Gingersa Cytat:
![]() Cytat:
bo w sumie w tych Kielcach to nic nie ma ![]() Mnie się bardzo podoba ta druga sukienka, chociaż z racji tego bombkowatego dołu chyba nie najlepiej bym wyglądała No i fajny ten biały żakiecik na krótki rękaw, i torebeczka ostania, i ta spódnica bombkowata też fajna... W ogóle ostatnio lubię takie kobiece ciuszki tylko ubolewam nad tym, że do nich najlepiej jakieś obcasy pasują, a choć umiem w takowych chodzić, to jednak na dłuższą metę, na latanie po mieście są średnio wygodne, nie wspominając o spacerach z psem A w ogóle pod wpływem tego linka przypomniało mi się o mojej białej sukience na ramiączkach w drobniutkie różowe kwiatuszki, w której nie chodziłam chyba ze 3 lata, bo się nie mieściłam. Znalazłam ją, przymierzyłam i jest super ![]() Cytat:
Targi są w weekend 16-17 maja i chętnie bym się wybrała sama, gdyby nie to, że akurat wtedy mamy rocznicę z TŻ. Więc trochę nie wypada ![]() EDIT: Skleroza nie boli ![]() zizku kochany, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, żebyś zawsze była szczęśliwa i uśmiechnięta, żebyś mogła spełnić wszystkie swoje marzenia, nie tylko te kosmetyczne no i najważniejsze, przepełnionego miłością życia u boku ukochanego Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-05-01 o 18:38 |
||||
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
Ziz kochana, odrywam się od pakowania, by Ci życzyć duzo szczęścia i radości i spełnienia marzeń, zarówno tych przyziemnych jak i tych takich naj-naj-skrytszych
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do sukienek to oczywiście dam znać czy już są Co do tego żakieciku białego, mam taki tylko czarny(kupiłam przed świętami) i fajnie się nosi. W sam raz do pracy. A co do butów, ja chcę nowe szpilki jakieś, ale nic mi się nie podoba - ani w CCC ani w Deichmanie Chcę jeszcze kupić gladiatorki na obcasie, ale narazie na takie buty jeszcze za zimno(zwłaszcza, gdy wychodzi się z domu rano do pracy i ciągnie zimno od podłoża). Za to ubrałam sobie dziś po domu moje buciki(z odkrytymi palcami), które kupiłam w zimie na to wesele na które w końcu nie poszłam i chyba pójdę w nich do pracy niedługo. Mimo 9 cm obsasa są bardzo stabilne i myślę, że nie powinnam się w nich zabić na krakowskich chodnikach
|
|
#3944 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny
![]() szczęścia z TZtem i wiecznie pełnego portfela![]() Nie mam siły cytować, więc piszę, co pamiętam ![]() To miłe, że cieszycie się razem ze mną z mojego stanu ![]() ![]() Wczoraj udało mi się zaprzepaścić minimalizację kwietniową i w ciągu pół godziny kupiłam lakier Vipery (jaki piękny ) i puder Isadory (zgapiony od Estelli ). No i jeszcze balsam jakiś ujędrniający wypadałoby kupić, ale to jak skończę te co mam![]() Lizzie, widzę, że przygotowania trwają Pewnie mnie tu nie będzie do końca weekendu, więc życzę udanej zabawy i żebyś wiele nie musiała się napracować przy pannie młodej![]() Isa, fajne te sukienki, też będę czekać na relację z frontu W zeszłym roku w mango była podobna do tej pierwszej, tylko w fioletowe kwiaty, ale sprzedała się chyba w tydzień Potem widziałam, jak Marta w teraz albo nigdy ją nosiła w jednym odcinku i zazdrościłam jej strasznie![]() Będę starała się jeszcze tu wpaść, ale jakby mi się nie udało, to życzę Wam wszystkim, i wyjeżdżającym i zostającym w domu, udanego weekendu, pięknej pogody i odpoczynku
|
#3945 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#3946 |
|
Raczkowanie
|
Zizou,
dużo radości, miłości i szczęścia. Życzę Ci jasnych dróg i jasnych spojrzeń na całe Twoje życie.
|
|
#3947 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A ten jest nawet ładniejszy, fajne ma te kieszonki z kokoardkami Cytat:
Tymczasem idę się pakować (wyjeżdżamy z TŻ na małą wycieczkę na 2 dni), rolniczyć, obejrzę może Dr House na dobranoc i lulu. A i Wam miłego odpoczynku życzę |
||||
|
|
|
#3948 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Dziękuję za informację. To się akurat dobrze składa, że wtedy. bo TŻ wyjeżdża i będę mieć sporo czasu.![]() Cytat:
![]() Ale tu pusto i cicho. Ja też się żegnam i po obiadku jadę z TŻ do Zakopanego.
|
||
|
|
|
#3949 |
|
Zakorzenienie
|
Witam, ja właśnie wróciłam z zakupów
![]() Kupiłam w Orsayu sukienkę(nr 1 - z tego linka, który podałam wczoraj: http://www.zeberka.pl/art.php?id=4244). Była akurat ostatnia! I akurat mój rozmiar. Jest naprawdę śliczna Pani sprzedawczyni powiedziała, że te sukienki cieszą się ogromną popularnością. Z pozostałych modeli były jeszcze te nr 2 i nr 3(trójkę mierzyłam i nawet fajna, ale jakoś mi dziwnie w biuście odstawała i te falbanki jakoś tak mnie trochę pogrubiały ). Pozostałych modeli nie widziałam, prawdopodobnie już były wykupione.Kupiłam sobie też buty - beżowo-złotawe peep-toe z CCC i białą dużą torbę(obie te rzeczy firmy Jennifer&Jennifer) ![]() Poszalałam też w Naturze(byłam z mamą, więc nakupowałyśmy sporo): wzięłąm nową pomadkę Shine Gelee L`Oreala(odcień 101 Shiny Grapefruit - róż z drobinkami), 3 lakiery do paznokci(różowy Eveline, granat Sensique i mleczny do frencha z Essence), kredkę do brwi Essence, szapon Syloss czy jak on się tam nazywa(taki w czarnej butli, był na promocji)...no i jeszcze mama sobie wzięła 2 kremy i wydałyśmy razem 130 zł Dostałyśmy za to gratis szampon Gliss Kur z jedwabiem
|
#3950 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi się najbardziej podoba ta satynowa tunika (chyba nr. 9) i ta spódnica pod nią, może uda mi się to gdzieś jeszcze dorwać![]() Napisz jak się sprawuje ten szampon Syoss, jakiś czas temu chciałam go kupić ale słyszałam opinie, że to zwyczajny szampon i nic szczególnego nie robi, więc ciekawa jestem też i twojej opinii ![]() Lecę się dalej szykować, może jeszcze zajrzę później a jak nie to dopiero jutro wieczorem, jak się wyśpię
|
|
#3951 |
|
|
lizzie udanej zabawy
isa fajne zakuuupy Za to siedzę i zamiast czytać książki to kombinuję co kupię w maju Na pewno muszę kupić jakiś lekki nawilżacz, bo Hydraphase już na wylocie. Waham się między Biodermą Hydrabio Legere a Clareną Hydro Oxy (tutaj pewnie skusiłabym się jeszcze na serum..).Poza tym bardzo kusi mnie zakup Avenki 50+ z pompką albo Biodermy Akn Mat ![]() No i jeszcze mój Clarins Multi Active na dzień zrobił się trochę za ciężki na lato, intensywnie myślę nad lżejszą wersją i Lucidity będę wreszcie mieć dzięki lizzie ![]() to chyba nie będzie miesiąc odwyku
|
|
#3952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też ostatnio siedzę i kombinuję co bym chciała sobie kupić, tylko skąd kasę na to wszystko brać A jak tam zamówienie z Clareny? Stosowałaś już coś? Bo mnie kusi ten tonik nawilżający, maska nawilżająca i krem do ciała antycellulitowy, ale to za jakiś czas dopiero. Multi Active dla mnie też za ciężki na lato, więc chyba kupię ponownie Avenkę nawilżającą, jeśli gdzieś ją w końcu dorwę![]() A Lucidity grzecznie czeka na nową właścicielkę
|
|
#3953 | ||
|
|
no to będę czekać niecierpliwie
![]() Cytat:
Natomiast algami jestem zachwycona, mam właśnie te niebieskie, nawilżające. Buzia po ściągnięciu ich jest taka jasna A zrywanie jej to strasznie fajna zabawa Cytat:
|
|
|
#3954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do szamponu oczywiście dam znać. Jutro rano nim umyję włosy. A sukienka narazie musi poczekać na cieplejsze dni ![]() Cytat:
![]() A jeszcze przy okazji: w Media Markcie były dziś takie tłumy, że szok Ludzie się strasznie rzucili na tą akcję kupowania bez VAT
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
tez mam ten szampon Syoss, razem z odzywka, dzisiaj sobie kupilam
![]() dostalam tez brazer Deborah, ten nowy jest calkiem calkiem lekko blyszczacy, taki jakby satynowy. ma 30g i ogroooooomna puderniczke ![]() w spadku dostalam tez serumy Blue Lagoon Farmony, do rak i stop. kuzynka przetestowala, nie spodobaly sie jej wiec dostalam je ja pogoda pokrzyzowala nam dzisiaj plany, z roweru nici bo w powietrzu jakas dziwna wilgoc, ni to deszcz ni to mgla. no i zimno jest masakrycznie. moze jutro uda sie wyskoczyc chociaz na pol dnia...
|
#3956 | |
|
|
Cytat:
zdecydowałam się na krem i serum Clareny chyba. majowe szaleństwa czas zacząć
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
zizku fajnie ten brązer wygląda
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
Nosku
Miałam z 5-6 próbek kremu Hydro Oxy i uważam, że jest b.fajny. Chyba bardziej mi podszedł niż Hydrabio, o ile dobrze pamiętam.. H. też miałam kilka próbek. Ja obecnie mam 4 (słownie: cztery) pryszczole. tzn 1 to jest ślad bo bardzo chciałam wycisnąć coś co chyba było nie do wyciśnięcia. Możliwe, że normaderm tak zadziałał, że mi wyskoczyło kilka dżordży. A Biodermę AKN Mat polecam z całym sercem i polecać będę nadal. B.szybko się wchłania i ma fajną konsystencję. Nie używam już na twarz lirenki, bo lirenka się dłużej wchłania od AKN i ma bardziej treściwą konsystencję - a latem mnie to b.wkurza. AKN jest idealny na lato. W ogóle jest idealny. Heh, a wiecie ostatnio stałam sobie na światłach (szłam na imprezę) i 2 chłopaków (wiem, że to się bierze z dystansem ale to najśmnieszniejszy teksto-komplement jaki w życiu słyszałam ). I słyszę jak mówią po cichu:'jakieś wybory miss chyba są.." a potem do mnie: - a przepraszam a skąd Pani ma takie długie nogi? Jak zwykle nie reaguję na zaczepki, komplementy itp to ten mnie tak rozbawił, że zaczęłam się śmiać ![]() AAAA i dziś ktoś mi dał 20 lat jeee
|
|
#3959 |
|
|
bossy a jaką konsystencję ma ten krem Clareny? jest w miarę lekki? wchłania się do matu?
![]() czuję że Biodermie AKN też nie będę się opierać
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a clarena się fajnie, szybko wchłania. pachnie jak tonik skóra po jego użyciu jest miękka i taka jędrna, taka fajna no. ja go kupię jak mi się ziaja skończy nawilżająca.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

Wyszłam na słoneczko, ale u mnie tak mocno wieje, że nie da się w spokoju siedzieć w ogrodzie.
poszłabym na dwór ale za dużo mam sąsiadów naokoło 

Wyciągałam ją z szafy, z półki z zapasami, trzymałam za zakrętkę i oderwała się ta szyjka z gwintem.
Wszystko wylądowało na mojej podłodze, zostało może 1/3 butelki.
pełno kosmetyków i czego sobie zapragniesz

Ja niedawno wstałam i jestem jakoś bardziej niewyspana niż jak wstaję rano do pracy o 5.40

No i fajny ten biały żakiecik na krótki rękaw, i torebeczka ostania, i ta spódnica bombkowata też fajna... 

) i puder Isadory (zgapiony od Estelli
Potem widziałam, jak Marta w teraz albo nigdy ją nosiła w jednym odcinku i zazdrościłam jej strasznie
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Dostałyśmy za to gratis szampon Gliss Kur z jedwabiem 

A jak tam zamówienie z Clareny? Stosowałaś już coś? Bo mnie kusi ten tonik nawilżający, maska nawilżająca i krem do ciała antycellulitowy, ale to za jakiś czas dopiero. Multi Active dla mnie też za ciężki na lato, więc chyba kupię ponownie Avenkę nawilżającą, jeśli gdzieś ją w końcu dorwę