|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Rozeznanie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Cześć dziewuszki
![]() Znów mnie kilka dni nie będzie, a to dla tego, że przyjechał TŻ! W końcu ![]() więc mam nadzieję, że mi wybaczycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3932 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żadną trudnością nie są już problemy, my zawsze pomóc sobie umiemy- part II:)
Jestem. Wrocilam do moich straych tradycji i siedziałam do rana prawie... A dzisiaj wstałam o 11 i jakos mi tak brakuje przedszkola itd. Leze w lozku, zrobilam sobie sniadanko i nuda.
Mysza no ja Ci wybaczę. Pozdrów Tz ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- ps. i chyba jestem chora. Wczorajszy las mnie dobił-niespodziewanie wpadlismy na taki pomysl i troche za lekko byłam ubrana. I wogole duzo sie ostatnio działo ale juz wyszłam na prostą. Chyba. I za tydzien bede juz na uczelni.Nie wiem,czy się z tego powodu cieszyc. |
![]() ![]() |
![]() |
#3933 |
Konto usunięte
|
witam
![]() mozna dolaczyc? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]()
#3935 |
Konto usunięte
|
nie do konca dobry ale witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Zakorzenienie
|
czesc Natalaa.Co tam u przystojniaka?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki nie było mnie długo nie mam czasu, żeby odp na wszytko..mam nadzieje, że wybaczycie
![]() Gosia fajnie, że już wróciłaś do Nas ![]() ![]() Kropelka gdzie Ty jesteś..? ![]() ![]() Kasia a co sie u Ciebie działo..? pojechał już Romeo..? ![]() Mysia w takiej stytuacji Ci wybaczymy ![]() Kachaaa a może nam powiesz coś więcej o sobie..? ![]() Ja wczoraj byłam z Tz na obiedzie w restauacji i nie dośc ze czekaliśmy na obiad 40 min... ![]() ![]() Kaś Filipek już chodzi od tygodnia.. ![]() ![]()
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-09-27 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3938 |
Zakorzenienie
|
Natala nie mysli o chodzeniu
![]() A Pawel... Pojechał pojechal a ja juz tęsknię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Zakorzenienie
|
no to moze bys tak cos opowiedziala?
![]() dzien dobry moje ukochane ![]() Nati no ja mam nadzieje, ze synka naszego wysciskalas wycalowalas no i wogole od wszytskich tu rowniez przekochanych ciotek? ![]() widze, ze nam nowa Kasia doszła ![]() ![]()
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2010-09-27 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
No to pewnie zacznie jak już bedzie uważac, że to ten czas
![]() ![]() Domyslam się, że miło spędziliście ten czas..a kiedy palnujecie następne spotkanie..? ![]() Kaś nie masz jakis fajnych nowych przepisów..? może byc coś z makaronami..bo ja uwielbiamm... ![]()
#3941 |
Konto usunięte
|
no wiec co tu o mnie heh
prawie 21 lat - za 2 tyg mam ![]() TZ mam od troszke ponad 2 miesiecy ![]() ![]() aktualnie szukam sobie pracy no i przeziebienie mnie bierze ![]() nie wiem co tam jescze o mnie ciekawego ![]() kocham ROCK ![]() i czytac ksiazki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 |
Zakorzenienie
|
Natala poszukam coś w przepisach
![]() ![]() Marys to do mnie bylo o opowiadaniu czy nie?:P |
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Zakorzenienie
|
ksiazki? juz cie lubie
![]() a Londyn to tak na dlugo?;> ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Kas no do ciebie do ciebie ![]() ![]() a do Warszawy to wiesz.. albo z nami tu wszystkimi albo wcale ![]()
#3944 |
Zakorzenienie
|
Ale co ja mam Ci opowiadac? No bosko było, uwielbiam go. I tyle. Jak masz pytania to dawaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Zakorzenienie
|
no ty juz wiesz jakie ja mam pytania
![]()
#3946 |
Zakorzenienie
|
cześć kochane
![]() Witam Cię Kacha w naszym jakże uroczystym gronie ![]() ![]() Wreszcie jakies poruszenie na wizażu bo cały łikend zaglądała a tu takie pustki ![]() Ja dzień spędzam nad notatkami bo jutro mam nadzieję ostatnie dwa zaliczenia i wakacje haha ;D Nati jak Kasia poda jakieś fajne przepisy to i ja się podłącze do przygotowywania bo też kocham makarony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 | |
Konto usunięte
|
Londyn to tak na stale
![]() ![]() TZ jest stad takze ![]() ![]() ksiazki ja lube jak wladca pierscieni, harry potter ![]() ![]() etc etc:@D aktualnie czytam sobie po angielsku harrego pottera 5 czesc ![]() jak mi sie nudzi w metrze w ramach przypomnienia ![]() a po polsku czytam Szkola Uczuc ![]() polecam! ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() bo ciezko mi szlo i zdrowie mi podupadlo stres i etc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Zakorzenienie
|
Dajesz córa. Jak się wstydzisz tu to dawaj na priv :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Zakorzenienie
|
kurcze pieczone, wszystkie wy sie tu tak do gotowania podlaczacie, to wiecie co ja zrobie? przyjde i zjem jak juz ugotujecie!
![]() oj mamcik..- nie daje ![]() ![]() ja sie styyyyydze ![]()
#3950 |
Zakorzenienie
|
Cora to zapraszam, wczoraj mialam kurczaczka w smietanie z salatka z pekinki i ziemniaczkami. Mniammm
![]() A co do Pawla to nie spodziewaj sie happyendu. Choc plany są piekne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3951 |
Konto usunięte
|
j dzisfish&chips na obiad
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Zakorzenienie
|
Kaś ja tez się spodziewam happy endu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Zakorzenienie
|
Heh nie spodziewaj się. Przynajmniej nie takiego o jakim myslisz(chyba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
no to witamy Kasię
![]() ja też lubie czytac książki ![]() Asiulka no to miłej nauki ![]() ![]() Kasia bedę czekac na te przepisy ![]() ![]() Marys a dlaczego Ty Nam nic nie piszesz jak tam u Ciebie z Tz..? ![]()
#3955 |
Zakorzenienie
|
pędzę!
![]() ja przepraszam ale rowniez sie spodziewam :P plany czyje? twoje? jego? wspolne?
#3956 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() czesc Kacha witamy ![]() czesc Natali ![]() ![]() haha "gdzie jest Filipek?" już widze jak lata jak mały samochodzik ![]() a grzybki halucynogenne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wkońcu żeście się odezwały!!!! Maryś a jak z Mikim? weź no powiedz więcej wkońcu o tym waszym mieszkaniu. bo pisałaś że znaleźliście, ale nie we Wrocławiu tak? a co ze studiami itd. weź no wyjaśnij to porządnie
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
Plany? Wspólne. Nie wypalą na 99,99999% ale zawsze jest ta 0,00001% ze będzie pięknie.
Jak uwielbiam? Najbardziej jak się da. Jak przyjaciela w 110% a czy coś więcej?Czas pokaże. ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Gosia nie, nie możemy mówic o TZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Konto usunięte
|
dziekuje za powitanie
![]() sama jestem, bylam w zeszlym roku n wakacje a teraz jestem od wakacji i juz na stale. 3 miesiace jak tu jestem jakos sama. mam tu kuzynki nie jestem calkiem sama wie ale wiadomo. rodzice w domu. nie studiuje, szukam pracy a dzis sie musze wychorowac ;/ bo czuej sie kijowo;/ cos mnie przeziebienie bierze;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Zakorzenienie
|
a bo nie ma co.. narazie czekam. praktycznie codziennie sie klocimy, co chwile cos jest nie tak.. pierwsze dni byly cudowne
![]() ![]() a no wlasnie.. mamy mieszkanko. mieszkamy jednak ze znajomymi. rok jakos wytrzymamy, a moze sie uda, ze bedzie super. dzisiaj jedziemy podpisac umowe i odebrac klucze. przewieziemy juz wiekszosc naszyvh tobolkow ![]() ![]() takze 3majcie mocno za nas kciuki.. jakby mnie nie bylo dluzej niz 2tygodnie tzn, ze sie pozabijalismy ![]()
#3960 |
Zakorzenienie
|
wróciłam musze zeberac myśli i napisze wam na klubie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.