|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Mrs Unfabulous, _mandarynka & marikab - niezmiernie mi jest miło. ♥
My ludzie nie doceniamy danego nam życia. Szczęściem jest właśnie to, że możemy oddychać. Dziś jesteśmy - jutro nas nie ma. Kur.wa mać ! Nie wiem czego chcę tak naprawdę. Zraniłeś mnie wiele razy i inna osoba pewnie by już nawet na Ciebie nie spojrzała, a ja Cię dalej pragnę. Wiem, może i jestem naiwna, ale wierzę, że jesteś przypisanym mi szczęściem. Tej miłości już nie ma. Dla mnie zawsze będziesz najlepszym, pamiętaj o tym. Cisza i cisza i cisza. Robię wszystko by ten krzyk mnie nie opętał. Krzyk ciszy nożem lekko dotyka nadgarstka. Staram się ze wszystkich sił pokazać Ci, że znów możesz być mój. Proszę Cię odezwij się, bo naprawdę nie wiem co czujesz. Nic nie robiąc tracisz mnie.
#3932 |
Zadomowienie
|
dziękuję
- You're always saving me. - Somebody's got to. - Zawsze mnie ratujesz. - Ktoś musi. |
![]() ![]() |
![]() |
#3933 |
Zakorzenienie
|
; *
istny_paradoks cieszę się ![]() " straciłeś mój szacunek, moje zaufaniewszystko to, co najważniejsze bo fakt, że Cię nadal kocham, nie ma tu nic do rzeczy czasami zastanawiam się gdzie jesteś, co teraz robisz, o czym myślisz czasami chciałabym żebyś za mną zatęsknił czasami, tak jakoś ostatnio dziwnie często... myślała zatem o nim, nie chcąc o nim myśleć. im bardziej o nim myślała, tym większą czuła wściekłość, a im większą czuła wściekłość, tym bardziej o nim myślała doprowadzając się do takiego stanu, że nie mogła już tego znieść. zatraciła poczucie rozsądku. płaczę kolejną noc moje ciało bezwładnie osuwa się po ścianie, trzęsą się mi ręce już nie tylko serce, ale i całe życie kładę na swej dłoni i wyciągam do Ciebie proszę, weź... "
![]() |
#3934 |
Rozeznanie
|
dziękuje < 3 ;*
_mandarynka - miłość w pełni odwzajemniona <3 kontrastowa0, ciiri, Mrs Unfabulous - ![]() _ I sensu jak w tym nie widać, tak widać nie będzie. i wystarczył jeden wybuch złości by zrozumieć jakim idiota jesteś i jaka ślepa byłam. od dziś dbam o cerę, a nie o Ciebie. wątpisz w moje możliwości? cała ja. Gdy komuś zaczyna zależeć mi całkowicie przechodzi. wczoraj liczyłam gwiazdy, dziś oślepiające promienie słońca w oczy rażą. sufit jej się rozmazywał i to wcale nie przez alkohol, który krążył w jej krwiobiegu. jedyne co Nas łączyło to chyba przyzwyczajenie. strzel mi prosto w skroń przecież spiep*szyłam Ci życie, niech mój mózg rozbryźnie na ścianie przecież będzie Ci łatwiej.
#3935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ten wyżej Twój, już w moim notesiku ląduje ![]() ![]() " Czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują się obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje. Niewiele jest powodów, żeby mówić prawdę, za to jest ich bez liku, żeby kłamać.. Kobiety obdarzone są niezawodnym instynktem, dzięki któremu natychmiast wiedzą, kiedy dany mężczyzna traci dla nich głowę. Jedna z pułapek dzieciństwa polega na tym, że nie trzeba rozumieć, by czuć. Kiedy rozum zdolny jest pojąć, co się wydarzyło, rany w sercu są już zbyt głębokie. Jesteśmy marionetkami naszej nieświadomości. Niewiele rzeczy tak bardzo oszukuje jak wspomnienia. Od czekania dusza rdzewieje. Zaloty są jak tango: czysty absurd i same esy-floresy. Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela. Są więzienia gorsze od słów Wszystko można stracić, poczynając od wstydu. " Carlos Ruiz Zafón -Cień Wiatru - (przepraszam jeśli już któryś z tych cytatów był.Bardzo mi się spodobały,wgl. książka jest cudowna.)
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman Edytowane przez Artistic soul Czas edycji: 2010-10-17 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Raczkowanie
|
Paralogiczna, RozowaSkeyterka, grise <3 brak słów ![]() Uśmiechnięta i głucha na zacięte kłótnie rozumu i serca.
![]() |
#3937 |
Raczkowanie
|
Zagubiona, próbuję odnaleźć własne drogi, prowadzące do szczęścia *** Mała, głupia dziewczynka która da sobie radę. Bo musi. *** Casami się rozpływam. *** 'Can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars.?' Czy możemy udawać, że te samoloty na nocnym niebie są jak spadające gwiazdy? /Airplanes/ *** Ostatnio coraz gorsza. ![]() Znikam na czas bliżej nie określony.
Między innymi z powodu braku weny, i Trzeba życie poukładać.
![]() |
#3938 |
Raczkowanie
|
dziękuję ![]() czuję wciąż, że my to nie to być może kiedyś przyjdzie ktoś, kto przy mnie spokojnie zaśnie złe emocje odrzuci w bok, bo można kochać naprawdę nie obchodzi Cię, że byłeś całym światem nie pragnę zemsty, nie pragnę Ciebie, już nie warto tak, wiem, moge polegać tylko na sobie innych słów nie mam już siły słuchać
#3939 |
Zakorzenienie
|
Mandarynko, jakże ja Cię ubóstwiam. ![]() Dziękuję za kilka ważnych wdechów umożliwiających mi wydech Nie żegnaj mnie, ja zmartwychwstanę Nie mam odwagi odpiąć tych skrzydeł, co już dawno przestały mnie wznosić Chciałam Cię odnaleźć bardziej wcześniej niż później Policzę do pięciu a potem pryśnij, a potem zniknij Nie spytał o zgodę, od razu ukrył się w błękicie moich oczu .. i zawsze wiedział, że kochałam ten uśmiech więc uśmiechał się, choć nie do mnie Mijał mnie w przejściu i w bramie szkolnej w parku i na dworcu aż w końcu ... całkiem minął Wycieram Tobą stęsknione oczy we łzach topię Twoją twarz nie widzę Cię tu .. musisz zaufać Bogu, by nie stracić szczęścia z oczu ciiri latin paralogiczna caroline060 grise
Zabieram Was sobie ![]()
#3940 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mrrr zabieram kocie ![]() ![]() Cytat:
zabieram płomyczku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i zabieram te cuda ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---- ciiri - musisz być zawsze i na zawsze ![]() Nensie - moja Landryneczko <3 _mandarynka - a ja kocham Cię <3 ,Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić" „ciesz sie każda chwilą bo nie wiadomo jak będzie następna” ' Bo patrzę sercem i z dnia na dzień mam więcej tego, co ty kumasz tylko mniej więcej. ' ” „w wolnych chwilach dowiaduję się więcej i rozumiem mniej.” "bez MUZYKI która go ozdabia, czas jest tylko nudną produkcją terminów i dat!" "Jeśli szukasz pomocnej dłoni, masz ją na końcu własnego ramienia" „postawić wszystko na jedną kartę - oddać wszystko za miłość.... ” „moja mała julietto, twoje kości nie są ze szkła. możesz zderzać się z życiem! ” dziś skromnie bo nie mam czasu przepisać swoim opisów z zeszytu ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Raczkowanie
|
![]() 'To fikcja nie magia, wieczność pryska jak bańka' 'Ty nosisz pod paznokciami coś więcej niż strzępki ekstaz' + prośba, przetłumaczyłaby mi któraś ten opis na angielski ![]() "czego bardziej żałujemy patrząc w przeszłość? Popełnionych błędów czy niewykorzystanych okazji?" byłabym bardzo, bardzo wdzięczna!
![]() |
#3942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ze wzajemnością . <3 ----------------------------------- 1. jak dorosnę zostanę swetrem, albo znajdę inny sposób żeby Cię przytulić. 2. jego śmiech.. on go nie cierpi ale ja myślę, że jest taki seksowny . ![]() .
![]() |
#3943 |
Konto usunięte
|
jak mają być kwiatki to będą kwiatki..
a jak ma być gówno to będzie gówno.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3944 |
Zakorzenienie
|
marikab - na zdrowie. ![]() grise - <3 ________________________ ' mam tylko dwie ręce i cały świat stresów. była zaangażowana, niestety nie w jego oczach. i powiedz jej, by dbała o wszystko, co kochałam.. znów się uczę, jak można, kochać świat. najpierw uwierzyć w znaki i zyskać nadzieję. a potem stracić wiarę w ich znaczenie. i głos mi osłabł, bo czuję również ust Twych drżenie, i miłość na Twych dziąsłach. '
#3945 |
Rozeznanie
|
'Step one you say we need to talk He walks you say sit down it's just a talk.' Krok pierwszy, mówisz, że musimy porozmawiać On chodzi, mówisz "usiądź, to tylko rozmowa". 'Between the lines of fear and blame.' Między wierszami strachu i winy. 'As he begins to raise his voice You lower yours and grant him one last choice.' Gdy on zaczyna podnosić głos Zniżasz swój i dajesz mu ostatnią szansę.
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3946 |
Rozeznanie
|
mad_woman, kontrastowa0, misiok, Artistic soul, ruda wiewiora, katse, boundlessly, _mandarynka - dziękuję Kochane! Wiecie, że Was okradam! ![]() rękawiczki jej pachniały innym mężczyzną. she didn't cry for him so she claimed it's not love. /nie płakała przez niego dlatego twierdziła, że to nie miłość./ a więc to tak wygląda życie bez tęsknoty? proszę mi dołożyć! Nie wierzę, że mogło mi przejść tak po prostu. Bez fajerwerków, rzucania talerzami i płaczu w poduszkę. jest jedna miłość życia jak i życie jest jedno. Kawa mi się nie kojarzy, a pociągi nie jadą już w Twoją stronę. Jeah. a więc jednak. miłość przychodzi i wychodzi na palcach. we mnie więcej mnie niż kogokolwiek innego. w końcu bez wyrzutów sumienia powiem: Jestem Ania. napiszę dużymi literami, by wszyscy widzieli: JESTEM SZCZĘŚLIWA! wyszedł. nie trzaskał drzwiami. świeciło słońce. naprawdę świeciło!
#3947 |
Raczkowanie
|
Zostaniesz moim szczurkiem
pod warunkiem, że Ty moją myszką ![]() Życie - niby 5 liter ale jak trudno je przejść. ,, - powiedziałeś mi że jesteśmy dwoma różnymi światami. jeśli mnie kochasz, to po prostu wprowadź mnie do swojego świata... <3 - wiesz, chcę cofnąć czas. - po co? - nie tak jak inni, żeby coś naprawić.... - to w jakim celu ? - żeby przeżyć to jeszcze raz . <3 ___________ .. a Ty księżniczko ruszaj w świat , przed Tobą całe życie ... ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3948 |
Zakorzenienie
|
"Another night, another drink
Another time to contemplate and think" Kolejna noc, kolejny drink Kolejny raz by rozważać i myśleć "Like a river flows Surely to the sea Darling, so it goes Some things are meant to be" Tak jak rzeka z pewnością płynie do morza Tak samo, kochanie, niektóre rzeczy muszą nastąpić Michael Buble Poszłam zaszaleć. Przecież i tak skończę w piekle. "Pocałuj mnie w ból moich ust, Które nie mogą, nie potrafią Wypowiedzieć słów tych Najważniejszych. dwóch. " -gdzieś znalazłam ![]() Hardcore w duszy w bani meksyk! _______________ okradam Was czasami, bo jesteście naprawdę zajee ![]()
#3949 |
Zadomowienie
|
dzięki
![]() ♥ 'Not forever but every day more and more.' /Nie na zawsze, ale każdego dnia coraz bardziej./ 'This world is a fuck*d up do not you think?' /Ten świat jest jakiś poj**any, nie sądzisz ?/ '-Jutro bal przebierańców. Kim będziesz ? -Sobą. Nikt mnie nie pozna.' '-You miss? -Only when I breathe' /-Tęsknisz ? -Tylko gdy oddycham./ Twoja bluzka tak cudownie pachniała, a Twoje usta były takie słodkie. I ciągle próbuję zapomnieć o wszystkim. 'Popatrz mi w oczy jak nigdy i powiedz "Lubię jak oddychasz".' -Uśmiechnij się ! -To dajcie mi jakiś cholerny powód ! ♥ a teraz chciałabym wymienić te najwspanialsze, które zawsze mnie oczarowują na nowo : dresowa,grise,CaMa,boundlessly,chocapic, otojest,patrysiowa_,lucyferowa,notcool, Margaretta_1,kamisha,Toogether93,LoveYourEyes, poprostuAsiss,xxgroszek07xx,Guziki xD, 3martyna3,Primadonna,myCh,Chocolaaate, kontrastowa0,parala,Kofeina w RedBullach, _mandarynka,Drift,Paralogiczna, limitowanaa,Extremalna,inquiring, z innej bajki,latin,caroline060, nieliczylamwcalesie,Kaaate90 moje serduszko należy do was ! ♥♥♥
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-10-18 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#3950 |
Raczkowanie
|
Toogether93,Nensie
![]() KaMa2704 - po pierwsze `kobieto` to ja nie mowie ze ten opis jest mojego autorstwa tylko ze nie widzę sensu czytać tego samego opisu u 3 osób w przeciągu 2 stron. ; ] jego oczy są najlepszym lustrem na świecie
![]() ` uwielbiam zasypiać otulona Twym dotykiem... Chce więcej daj mi siebie! Od dziś będę chłodna i bez uczuć, będę kierowała się rozumem, nigdy sercem, będę oszukiwała, kłamała, łamała serca i wywoływała łzy. Tak kochanie uczyłam się od najlepszych...` Tak bardzo się boję oddychać bez Ciebie... Fakt, że kiedyś będziemy żyć osobno doprowadza mnie do ataku paniki. Marzyła by kiedyś zasnąć w jego ramionach, które były najbezpieczniejszym miejscem na ziemi. Była pewna że wtedy koszmary by odeszły, już nigdy nie śniło by jej się, że odszedł, że jest sama.
#3951 |
Raczkowanie
|
Toogether93 Paralogiczna peculiarity latin kontrastowa0 Sharmila otojest . . . . . . . . . . pragniesz bliskości na wyciągnięcie głosu, bo ręce są za krótkie kolejna lampka pełna w tańcu wiruję zatracona chcę złapać spóźnione marzenia spragniona niebanalnej rzeczywistości Nostalgia puka do drzwi wchodzi bez zaproszenia i jak gdyby nigdy nic rozsiada się wygodnie na kanapie
#3952 |
Zadomowienie
|
chyba nigdy moje "nic" tak mnie nie cieszyło
![]() oszalałyście! <3 *
mam dziwne wrażenie, że niektórzy ludzie znają kody na przetrwanie w tym absurdalnym świecie. jak po "po pierwsze" musi pojawić się "po drugie", tak ja, mówiąc "kocham Cię" chcę usłyszeć "ja Ciebie też". wiem, że czasem jeszcze o mnie myślisz, ale czasem to za mało, w porównaniu do mojego zawsze. (jakby któraś umiała te 2 ostatnie po ang, byłabym wdzięczna, gdyby się tą wiedzą pochwaliła ![]()
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-10-18 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Zadomowienie
|
bajkowa - dziękuje
![]() _________________ if most people fade to gray and black, you'll fade to light blue. kiedy większość ludzi spłowieje na szaro i czarno, ty spłowiejesz na jasny niebieski. get up and tell the sun that you don't feel love wstań i powiedz słońcu że nie czujesz miłości been trying to be cool ever since high school cool like the stars and sexy people in bars staram się być bombowa w każdy dzień szkoły bombowa jak gwiazdy i seksowna jak ludzie w barach I look in the mirror to see what my hair is doing is it kind of skywalker or is it kind of stupid? Patrzę w lustro żeby zobaczyć, co robią moje włosy to rodzaj chodzenia po niebie czy rodzaj głupoty? but do dreams ever do damage to life? ale czy kiedykolwiek marzenia niszczyły życie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I know sometimes you're still thinking of me, but "sometimes" compared with my "always" is not enough. Mam nadzieję, że pomogłam. ![]()
![]() |
#3955 | |
Raczkowanie
|
Jeżeli jeszcze raz spodoba mi się jakiś idiota to mi przywalcie, albo przywiążcie mnie do kaloryfera, ale pod żadnym pozorem nie pozwólcie mi się zakochać!!! Od kiedy Cie nie ma zadowalam się tylko głupim kokietowaniem... Już nie szukam miłości.. *** ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Wtajemniczenie
|
ruda wiewiora, kamisha, KaMa2704, bajkowa - ♥♥ niezmiennie. uwielbiam. ;*
unpredictablegirl - staram się jak tylko mogę ![]() coraz częściej <33. ;* Trochę nie jak Romeo, ale tak też pozwalam Ci się kochać. I nie mogę cieszyć się tym, że dajesz mi siebie. Przespaliśmy nasz czas. Dziś jedynie mogę dostrzec przez zaspane oczy co straciliśmy. Cieszę się tym, że uśmiechasz się dzięki mnie.
#3957 |
Zadomowienie
|
błądzą nawet myśli w mojej głowie
czuć nie epoka lodowcowa. w sercu.
#3958 |
Raczkowanie
|
Czemu Twoja nadzieja zgasła, a myśli tańczą ze wspomnieniami,
w milczeniu kapią Twoje łzy ? - Bo to takie zabawne patrzeć na to wszystko... Na co? - Patrzeć jak wszystko przed oczami obojętnieje... Kochanie jesteś teraz Fucking by me, not by Chanel. Ten, kto zwycięża innych, jest silny. Ten, kto zwycięża samego siebie, jest potężny a gdy zobaczysz spadającą gwiazdę zażyczysz sobie naszego wspólnego szczęścia? podobasz mi się nocą podobasz mi się dniem. Najtrudniej być piękną dla siebie. Ot tak. Uczę się Ciebie jak w szkole prymuska. Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Czy tylko tracisz swój oddech pytając mnie jak się dzisiaj czuję czy naprawdę chcesz wiedzieć? |
![]() ![]() |
![]() |
#3959 |
Zadomowienie
|
♥♥♥♥♥♥
dziękuję trufelki, dziubekWdziubek ; *
#3960 |
Rozeznanie
|
dziękuje Raczki <3 paralogiczne serduszko należy do Was
![]() misiok, bajkowa, poprostuAsiss - kradnę ![]() i nam też zdarza się jak w teatrze, że zapomni się roli i trzeba improwizować, a dekoracje się nie utrzymują i opadają. nie musicie mnie kochać, możecie nienawidzić, ważne żebyście pamiętali. Słuchaj, przeszło mi. wszystkie uczucia wraz ze złością odeszły. nie krzywdź, nie baw się uczuciami innego tylko dlatego, że jakiś frajer zmarnował Ci pół roku życia, bo czym wtedy się będziesz od niego różniła? jakbym widziała siebie, ale słowa tylko ją zdenerwują, cichutko niech przeżyje tą cudowną beztroskę. każdy radzi sobie na swój sposób, ja na ten przykład pije i pale. sztuczna pomoc przez przedmioty martwe. nadal śmiesz twierdzić, że chcesz mnie widzieć rano w nieułożonych włosach, rozmazanym makijażu i kłócić się ze mną o to ile siedzę w łazience? chybił, przestrzelił tylko jedno serce, moje serce, rozbryzgało się na ścianie, głupi Amor. jestem silna i dorosła, nie potrzebuję chować swej dłoni w innej dłoni by wiedzieć, że mogę wszystko.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-10-18 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.