Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-17, 11:01   #3931
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Zanim Was nadrobię to się muszę pożalić

Zamówiłam pierwszy raz paczkę na paczkomat, dostałam wczoraj sms więc dziś z rana pojechałam po paczkę i co? Jakiś ku*as podpierdzielił klawiaturę do wpisywania kodu... po prostu świetnie :/
o mamusiu....
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 11:02   #3932
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Cytat:

Zamówiłam pierwszy raz paczkę na paczkomat, dostałam wczoraj sms więc dziś z rana pojechałam po paczkę i co? Jakiś ku*as podpierdzielił klawiaturę do wpisywania kodu... po prostu świetnie :/

Ale numer nie wpisujesz z tej klawiatury tylko na ekranie dotykowym.
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 11:03   #3933
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:

sorki,wiem że to nie śmieszne ale rozbawiło mnie
A serio to....
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 11:08   #3934
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:

kochana, to sie wpisuje na ekranie dotykowym
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 11:10   #3935
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Kupuj Kochana FAD,właśnie wróciłam z kościoła i nie uwierzycie,2 osoby powiedziały że ładnie pachnę koleżanka z którą byłam,i...pewien starszy pan który mnie uwielbia i zagaduje po mszy,nie szkodzi że ma prawie 90 lat grunt że ładnie pachnę

Jak przetestujesz zielony Solutions daj znać,bo z nowych Solutions myślę dla siebie właśnie o zielonym napisz czy pachnie delikatnie,i jak się wchłania krem na dzień,i ten na noc czy jest tłusty
Dziadzio Podrywacz
Krem na dzień pachnie jakby ogórkiem, ale takim delikatnym Nie mam stuprocentowej pewności czy to na pewno to, ale tak mi się wydaje Nie potrafię rozpoznawać zapachów Buzia jest fajna, nie klei się, ale ciut błyszczy Dodam, że nie jest to chamskie błyszczenie Kremik szybko się wchłonął
Wydaje mi się, że Ty też dostaniesz próbkę Gdzieś mi się obiło, że każda aktywna kk ma ją dostać
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 11:24   #3936
malutka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość

Dziadzio Podrywacz
Krem na dzień pachnie jakby ogórkiem, ale takim delikatnym Nie mam stuprocentowej pewności czy to na pewno to, ale tak mi się wydaje Nie potrafię rozpoznawać zapachów Buzia jest fajna, nie klei się, ale ciut błyszczy Dodam, że nie jest to chamskie błyszczenie Kremik szybko się wchłonął
Wydaje mi się, że Ty też dostaniesz próbkę Gdzieś mi się obiło, że każda aktywna kk ma ją dostać
Potwierdzam, mam na fakturze próbkę kremu!
Stary 2011-04-17, 11:24   #3937
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
kochana, to sie wpisuje na ekranie dotykowym
no nie mów ale jeśli dobrze mi się zdaje to mój luby macał ten ekran i nic
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 11:31   #3938
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
no nie mów ale jeśli dobrze mi się zdaje to mój luby macał ten ekran i nic
macanie nic nie da, trzeba wybierac po kolei
Stary 2011-04-17, 11:31   #3939
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja kiedyś lubiłam słodziaki i jeszcze z tamtych czasów mam w szufladzie Make Me Wonder

Miałam coś z biżuterii: pierścionek Priya rozmiar 8 Dla Mamuśki, bo jej ślubna obrączka nie chce już wchodzić na palec

Wczoraj testowałam mleczko Granat i Mango. Dziś moja skóra nadal jest nawilżona, więc to nie było tylko złudzenie

Tak na 90% jestem zdecydowana na Far Away Drams

Make Me Wonder ojoj ale to był słodziak jeszcze go pamiętam , ledwo zużyłam buteleczkę nikomu w moim otoczeniu ten zapach się nie podobał , wszyscy uciekali z pokoju gdy ich używałam

pierścionek Priya już sama nie wiem co o nim myśleć nie wiem czy mi się jeszcze podoba chyba wolę ten z demo Wedding

mleczko naprawdę super nawilża i nie trzeba nawet koniecznie go stosować można co jakiś czas

hmm ja też się ad FAD zastanawiam ale jak zawsze się zastanawiam bo mam jeszcze trochę wód do zużycia
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 11:31   #3940
ziarnko piasku
Zadomowienie

dziewczyny, właśnie siedzę z avonową farbą na włosach śmierdzi przeokrutnie podczas nakładania, miałam właczony wywiew w łazience a i tak mi łzawiły oczy mam nadzieję, że z efektu będę zadowolona. Pamiętam, że jakaś sklepowa farba waliła jeszscze gorzej niż ta z avonu - tylko nie pamiętam jaka - Cairol Nice'n'Easy? czy Garnier jakiś? hmmm... pamiętam, że musiałam wyjść na chwilę z łazienki podczas farbowania, bo nie szło wytrzymać
Zobaczymy co mi wyjdzie z tego ciemnego kasztana - reszta sprawozdania później
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 11:33   #3941
kloog
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
nie wiem dokładnie jak to jest z paczkomatami, ale wydaje mi się, że te które dostają paczkę już w sobotę mieszkają bliżej Garwolina dziewczyny, które dostały wczoraj na paczkomat skąd jesteście
Nie wydaje mi się, aby odległość miała znaczenie. Ja mieszkam ok 360 km od Garwolina i zamawiając paczkę w pt, w sobotę była już w paczkomacie . No chyba, że to działa w tą stronę że im dalej ktoś mieszka tym szybciej paczkę dostaje

A tak z innej beczki. Jaki krem poleciłybyście na skępane dłonie? Uzywałam tego z serii SSS, ale niestety mam na niego uczulenie kupiłam więc tę kurację parafinową z Planet SPA i tak stosuję ją już 3ci tydzień a mimo pogody skóra nadal pęka Pomocy...!
kloog jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 11:34   #3942
Sarunieczka

Cytat:
tak,masz rację,jest na fakturze próbka Solutions,nie wiedziałam tylko która i próbka kremu Anew Solar
Zielona Seria Solutions ma podobno zastąpić serię Liiv Botanicals,nie miałam z Liiv nic,ale wypróbuję nowe Solutions próbki zielone i fioletowe
Stary 2011-04-17, 11:35   #3943
Haylee
Zakorzenienie

miała któraś krem ujędrniający z serii Avon Care? (100 ml) albo ten nowy ochronny z wyciągiem ze słonecznika i spf15? jakieś wrażenia?
Stary 2011-04-17, 11:42   #3944
sarraa
Zakorzenienie

Cytat:
Zielona Seria Solutions ma podobno zastąpić serię Liiv Botanicals,nie miałam z Liiv nic,ale wypróbuję nowe Solutions próbki zielone i fioletowe
naprawdę ma zastąpić? Liiv jest jak dla mnie idealne, a solutions nienawidzę w ogóle mi się nie wchłaniają i się świecie po nich ;(
sarraa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 11:48   #3945
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
tak,masz rację,jest na fakturze próbka Solutions,nie wiedziałam tylko która i próbka kremu Anew Solar
Mam Liiv na noc. Na początku bardzo mi się podobał, ale później zmieniłam danie i stoi nieużywany w szafce... Szkoda mi go wyrzucić

Karinka, mojej Mamuśce też się podoba pierścionek Wedding Chociaż wolałaby, żeby miał niebieskie oczka
Czy któraś z Was Kochane Moje posiada ten pierścionek?
Stary 2011-04-17, 12:01   #3946
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Karinka, mojej Mamuśce też się podoba pierścionek Wedding Chociaż wolałaby, żeby miał niebieskie oczka
bede go miała w środę-to dam znac
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 12:01   #3947
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez platekrozy Pokaż wiadomość
Tzn.mi chodziło,że ja sama zamówiłam za 200 zł,a tak to za 550zł.No i że sama mam zapłacic dużo
ja cię rozumiem, bo z mojej faktury tylko mama odda mi 40 zł a reszta moje
spadam smażyć karczek na grillu na obiad a jutro święto paczki

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26417594]bede go miała w środę-to dam znac[/QUOTE]
a ja jutro
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 12:02   #3948
katniewojt
Zakorzenienie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26417594]bede go miała w środę-to dam znac[/QUOTE]

Super Dziękuję
Stary 2011-04-17, 12:02   #3949
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
Make Me Wonder ojoj ale to był słodziak jeszcze go pamiętam , ledwo zużyłam buteleczkę nikomu w moim otoczeniu ten zapach się nie podobał , wszyscy uciekali z pokoju gdy ich używałam
U mnie właśnie każdy lubi te perfumy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-17, 12:04   #3950
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
a ja jutro
[mowa o pierścionku Wedding]

A Priya pójdzie na wymianę... Mama zawsze nosi rozmiar 8, a ten jest za mały i nie chce w ogóle schodzić z palca
Stary 2011-04-17, 12:14   #3951
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez kloog Pokaż wiadomość
A tak z innej beczki. Jaki krem poleciłybyście na skępane dłonie? Uzywałam tego z serii SSS, ale niestety mam na niego uczulenie kupiłam więc tę kurację parafinową z Planet SPA i tak stosuję ją już 3ci tydzień a mimo pogody skóra nadal pęka Pomocy...!
spróbuj tego do dłoni i paznokci, ze stron z lakierami do paznokci, mi pomaga , w k6 str 43
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 12:31   #3952
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:

też wolałabym jakby pierścionek miał niebieskie oczka ale dali jasne bo są uniwersalne chociaż skoro kolczyki mają niebieskie kryształki to pierścionek też mógłby mieć takie

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:

Kupuj Kochana FAD,właśnie wróciłam z kościoła i nie uwierzycie,2 osoby powiedziały że ładnie pachnę koleżanka z którą byłam,i...pewien starszy pan który mnie uwielbia i zagaduje po mszy,nie szkodzi że ma prawie 90 lat grunt że ładnie pachnę
hmmm ja kupiłabym FAD ale mam tyle zapachów do zużycia że hoho no ale kusicie muszę to przemyśleć
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 12:37   #3953
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Ja poproszę w takim razie dokładną instrukcję jak odbierać paczkę z paczkomatu zanim wieczorem znów tam podjadę i się skompromituję
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 12:41   #3954
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lamarii777 Pokaż wiadomość
A co sądzicie o perfumach Reese Whiterspoon - Love to the fullest ??? Jesteście nimi zauroczone? bo ja mam próbki i ten zapach jest nijaki... jakiś słodzik w nich czuje tylko;/ brr
już tu co prawda o nich pisałam ale co mi tam napiszę jeszcze raz- jak dla mnie to zapach nr 1 z avonu! słodki, mocny, waniliowy, wg mnie podobny do męskiego TTA ale to cudny zapach. Miałam tylko próbkę ale zamówiłam nie tylko jedną ale dwie butelki tego zapachu ( bo był program motywacyjny na nie ) dwóch naraz nie zużyję tymbardziej, że mam sporo innych perfum rozpoczętych ale może ktoś kupi a jak nie to komus sprezentuję

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 12:50   #3955
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Sarunieczko, a zamawiałaś coś z serii do opalania z Anew (tak jak kazali) czy tak za nic dostałaś tę próbkę Anew Solar?

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-04-17 o 12:51
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 12:53   #3956
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Ja poproszę w takim razie dokładną instrukcję jak odbierać paczkę z paczkomatu zanim wieczorem znów tam podjadę i się skompromituję
podchodzisz do paczkomatu i wybierasz co chcesz zrobic
Stary 2011-04-17, 12:54   #3957
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Acha jestem z Rzeszowa. No cóż trzeba się uzbroić w cierpliwość i czekać. Paczka nie zginie.
Witam Rzeszowiankę

Cytat:

miałam napisać dzisiaj o samoopalaczu i tak się zakręciłam, że nie wiem czy już pisałam czy nie, a już nie chcę mi się szukać, więc polecam jak najbardziej zero smug, nierówności etc. dodam, że ostatni raz samoopalacaz to używałam chyba z 5 lat temu to wprawy nie mam i "opalenizna" taka naturalna, aż się zdziwiłam chyba zrobię zapas na zimę, bo seria sun tylko latem w avonie
Samoopalacz Magic Tan
Ja dopiero dzisiaj rano go nałożyłam, bo wczoraj wieczorem padałam na twarz i nie byłam w stanie Najpierw zrobiłam sobie peeling (Tajski Kwiat Lotosu) następnie nałożyłam balsam nawilżający i dopiero potem wysmarowałam nogi, aż całkowicie się wchłonął. Nie mam wprawy w nakładaniu samoopalaczy, więc bez obaw się nie obyło.
Choć minęło kilka godzin i nadal lekko się skóra lepi, to muszę przyznać, że powoli kolorek się zaczyna zmieniać w ciemniejszy Smug, nierówności i sztucznej opalenizny nie widzę. Jak na razie jestem zadowolona Wielki plus za zapach, podczas aplikacji czuć ładny tropikalny, w/g mnie wcale nie mocno duszący
Pewnie dopiero nazajutrz zobaczę ten ostateczny efekt

Cytat:
Napisane przez ziarnko piasku Pokaż wiadomość
dziewczyny, właśnie siedzę z avonową farbą na włosach śmierdzi przeokrutnie podczas nakładania, miałam właczony wywiew w łazience a i tak mi łzawiły oczy mam nadzieję, że z efektu będę zadowolona. Pamiętam, że jakaś sklepowa farba waliła jeszscze gorzej niż ta z avonu - tylko nie pamiętam jaka - Cairol Nice'n'Easy? czy Garnier jakiś? hmmm... pamiętam, że musiałam wyjść na chwilę z łazienki podczas farbowania, bo nie szło wytrzymać
Zobaczymy co mi wyjdzie z tego ciemnego kasztana - reszta sprawozdania później
czekamy
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 13:04   #3958
Sarunieczka

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Sarunieczko, a zamawiałaś coś z serii do opalania z Anew (tak jak kazali) czy tak za nic dostałaś tę próbkę Anew Solar?
Nie,bo w kat.06 nie było jeszcze Anew do opalaniaNic z Anew nie zamawiałam,żadnego kremu,ale zamawiałam do opalania z normalnej serii mleczko SPF 50

Zamówienia z kat.06 złożone,czekamy na pczuchy,niektóre już mają więc pora na nowy katalog Jaka jest Wasza wstępna Wish List 07?

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-04-17 o 13:07
Stary 2011-04-17, 13:04   #3959
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Najpierw podchodzisz sobie do paczkomatu
Patrzysz na ekran, znajdujący się przed Tobą, na ekranie pojawia się menu (co chcesz zrobić) wybierasz klikając przy odpowiednim klawiszu "Odbierz paczkę". Wtedy pojawi się informacja, prosząca Cię o wpisanie nr telefonu. Poniżej znajduję się klawiatura, której musisz użyć, żeby go wpisać, następnie poprosi Cię o kod (który dostajesz smsem) wklepujesz i automatycznie otwiera się skrzynka, zobaczysz jak otwierają się jej drzwiczki i na ekranie będzie napisane, która to. Wyjmujesz paczkę i je zamykasz. Możesz wziąć potwierdzenie klikając odpowiedź Tak, kiedy Cię o to zapyta. Czekasz na wydruk i cieszysz się paczką
Myślę, że podana instrukcja jest dokładna

edit: Jedna uwaga, u mnie paczkomat nie ma dotykowego ekranu
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."

Edytowane przez Agatheska
Czas edycji: 2011-04-17 o 13:08 Powód: dopisek
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-17, 13:05   #3960
p_misiowa
Zadomowienie

Jakim cudem mam status zamówienia odebrane skoro nawet nie dostałam smsa, że paczka jest w paczkomacie?

KOCHAM!

p_misiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości