|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Cytat:
![]() Tak jak dziewczyny mówiły pamiętaj że jesteś ponad tych ludzi którzy głupio komentują - jak okrągla byś nawet nie była i jakbyś się nie pociła to oni prowadzą NIEZDROWY tryb życia a ty mialaś w sobie tyle siły żeby wstać wziąść tyłek w troki i zacząć biegać ![]() ![]()
![]() |
#3932 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm, ja biegam od roku i NIGDY nie usłyszałam nic negatywnego w moim kierunku, nie zauważyłam też nigdy krzywych spojrzeń. Zresztą i tak miałabym to w głębokim poważaniu ![]() ![]() W ogóle to się dziwie ludziom, którzy jeszcze zwracają uwagę na biegaczy - ja ich mijam na każdym kroku, a z miesiąca na miesiąc jest ich coraz więcej. A biegasz z muzyką? Ja zakładam słuchawki, włączam muzyke i odcinam się od świata, po prostu biegnę przed siebie ☺ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3933 |
Konto usunięte
|
I zrobiłam to przebiegłam 10 km
![]() ![]() ![]() Duma mnie rozpiera ![]() A teraz do końca dnia, chyba nie ruszę nawet najmniejszym palcem u nogi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3934 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
absolwentka, gratulacje! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
Konto usunięte
|
Dziękuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 |
Wtajemniczenie
|
Hej, już kiedyś udzielałam się w tym wątku, ale różne życiowe zawirowania spowodowały, że niestety przestałam biegać. Ostatnio zaopatrzyłam się we wszystko co potrzebne i od jutra wracam do tego fantastycznego sportu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3937 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Witamy ponownie ![]() _________________________ ____ Mamy już pierwszy milion ![]() Jeszcze tylko 9 milionów kilometrów ![]() Mam nadzieje, że ten pierwszy będzie przełomowy i teraz szybciej pójdzie ![]() Gdyby ktoś jeszcze chciał dołączyć, albo nie doczytał o akcji to przypominam: na stronie Endomodo można przystąpić do rywalizacji: BIEGASZ DLA SIEBIE, POBIEGAJ DLA INNYCH! Zalicza: bieg, chód, nord-walking. Jeśli uda się uzbierać 10 milionów km do końca maja 2015, bank przekaże pieniądze na szczytny cel (dla chorych). |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3938 | |
Rozeznanie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;51008724]I zrobiłam to przebiegłam 10 km
![]() ![]() ![]() Duma mnie rozpiera ![]() A teraz do końca dnia, chyba nie ruszę nawet najmniejszym palcem u nogi ![]() Gratuluję! Cytat:
![]() dzisiaj znów 11,14 km ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3939 |
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;51012332]Pewnie
![]() Witamy ponownie ![]() _________________________ ____ Mamy już pierwszy milion ![]() Jeszcze tylko 9 milionów kilometrów ![]() Mam nadzieje, że ten pierwszy będzie przełomowy i teraz szybciej pójdzie ![]() Gdyby ktoś jeszcze chciał dołączyć, albo nie doczytał o akcji to przypominam: na stronie Endomodo można przystąpić do rywalizacji: BIEGASZ DLA SIEBIE, POBIEGAJ DLA INNYCH! Zalicza: bieg, chód, nord-walking. Jeśli uda się uzbierać 10 milionów km do końca maja 2015, bank przekaże pieniądze na szczytny cel (dla chorych).[/QUOTE] Dołaczam ![]() Ja dzis raptem 3,5 km ale tlumacze sobie ze lepiej 3,5 niz nic |
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Konto usunięte
|
Brawo dziewczyny
![]() ![]() Ja dziś mam wolne, a jutro 6,4 km, według planu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3941 |
Raczkowanie
|
ja się chyba trochę przeforsowałam, bo chciałam zacząć i same początki przyniosły mi już kontuzję kolana, pozniej stopy. orientujecie się może czy można gdzieś zrobić takie badania żeby fachowiec ocenił np. moje ruchy podczas biegania? albo czy to jest ogólnie ok w stosunku do moich stawów? może jakoś źle stawiam stopę, może źle dobrałam buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3942 |
Zadomowienie
|
Łączę się w bólu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3943 |
Wtajemniczenie
|
Wieje jak cholera ale to co
![]() ![]()
#3944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.sklepbiegacza.pl/sklep/powisle tam powinni ci na bierzni dobrac buty. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3945 |
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Chciałabym do Was dołączyć. Nie śledziłam tego wątku nigdy, przyznaję się, ale natchnęło mnie dziś aby poszukać jakiegoś rozbieganego tematu i tak tu trafiłam. Nie jestem wytrawnym biegaczem. Zabrałam się za ten sport po to by schudnąć (chodzę też na siłownię). Początki były ciężkie, bo ważyłam ponad 93 kilogramy. Było to w grudniu. Dziś ważę 75 kilogramów i dalej dążę do celu: na początek zejść poniżej 70, potem zobaczymy, może nawet do 60 będę chciała dobić ![]() Bardzo motywuje mnie czytanie o osiągach innych, sama też się lubię czasem pochwalić/ponarzekać na siebie ![]() Przygarniecie ?
![]() |
#3946 |
Konto usunięte
|
Też bym chciała się nieśmiało przyłączyć
![]() Dopiero zaczynam, już po raz 2. Za 1 przestraszyłam się bólu kolan i zrezygnowałam, spanikowałam, bo ból się utrzymywał jeszcze następnego dnia po bieganiu. Postanowiłam spróbować drugi raz i przyłożyć się lepiej do rozgrzewki. Macie może jakiś sprawdzony zestaw na rozgrzewkę? Biegam z planem 10 tygodni. Jestem na tygodniu 2 minut biegu, 4 minuty marszu. Nie jest łatwo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Rozeznanie
|
Nie wiem jeszcze czy mnie tu chcecie, ale na wszelki wypadek jakbyście jednak chciały....
![]() Meldunek wieczornego bieganie według endomondo: 10 km w 1 h 18 minut średnia prędkość: 7,7 km/h niby spalone 908 kalorii
![]() |
#3948 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Wtajemniczenie
|
ja dziś pobiegane
![]() co prawda 1,3 km tylko ale i tak jestem z siebie dumna że ruszyłam cztery litery z rana sprzed kompa. Niestety z moim psem na chwile obecna bieganie to udręka :X ale nie odpuscimy i powoli małymi kroczkami spróbujemy unormować wszystko. Do tego wszystkiego jestem łosiem bo nie założyłam czapki i tak mi nawiało w uszy ze aż mnie kanały sluchowe zaczeły boleć :<
#3950 |
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj nie robie treningu siłowego,więc pod wieczór znowu będzie szybki marsz na 5km w towarzystwie mojej psinki
#3951 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiecie moze czy w Poznaniu dobierają w ten sposób buty? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 | ||
Raczkowanie
|
Witajcie, chciałabym się przyłączyć
![]() Biegam od miesiąca, na początku marszobiegi, teraz jestem w stanie przebiec większy dystans bez marszu, zależy od dnia 6 km to na razie mój rekord. Bieganie sprawia mi ogromną radość. Marzę by w przyszłym roku pobiec w półmaratonie poznańskim ;-) ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
http://www.sklepbiegacza.pl/sklep/poznan ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Cytat:
Uważaj na uszy, bo można się problemów nabawić.
![]() |
#3953 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedz, zobacze Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3954 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Widze że mamy cel podobny ![]() ![]()
![]() |
#3955 |
Konto usunięte
|
hej również zaczęłam biegać od tego tygodnia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Wtajemniczenie
|
No to widzę że wszyscy osiągają lepsze wyniki niż ja
![]()
#3957 |
Konto usunięte
|
ja chodzę na siłownie od kilku miesięcy więc kondycję mam ok , pocieszę Cię że rok temu 500 m nie dałam rady przebiec xD
|
![]() ![]() |
![]() |
#3958 |
Zakorzenienie
|
Wiele razy pisałam że jak zaczynałam biegać to 1,5km biegłam z 15min i trzy przerwy na oddech takie dłuższe. Z każdym biegiem były mniejsze przerwy, dłuższe dystanse. Po okolo 8mc biegłam w pierwszych zawodach na 10km, po roku półmaraton po 2latach maraton, więc głowa do góry.
![]() |
#3959 |
Wtajemniczenie
|
Dam radę !
![]() ![]()
#3960 |
Konto usunięte
|
Dot.: bieganie po artroskopii kolana
Dokładnie, ja tam z każdego wyniku cieszylabym się. Ważne ze coś zaczynamy robić a wyniki przyjdą w swoim czasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.