Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-24, 12:58   #3931
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

idzia zostawiłamci wiadomosc na FB

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 13:05   #3932
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Mialam juz nie jesc slodyczy, a przede wszystkim ciast. I co? I tesciowa przyniosla drozdzowca ze sliwkami i jakis jablecznik z posypka z ryzu takiego preparowanego czy dmuchanego z polewa czekoladowa. No masakra. Zlosliwa baba

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 13:17   #3933
Anulka_p
Zakorzenienie

U której z was sypie dziś śnieg?
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 13:17   #3934
Neni1984
Zakorzenienie

Poczytałam, ale nie mam jak cytować.
Miłej niedzieli Wam życzę
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 13:51   #3935
Rockyyy
Zakorzenienie

Milej Neni

Anulka-u mnie na razie deszcz.

Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

A ja juz po rosole najadlam sie mufinek z bananami

Stary 2013-11-24, 13:55   #3936
Ewusia709
Zadomowienie

zięki dziewczyny za wsparcie i kciuki odnośnie naszego sklepiku. My mamy od kilku lat sklep internetowy z butami, rodzice TŻ produkują męskie i od tego się zaczęło, teraz dokładamy ofertę damskich +paski, portfele, torebki itp i postanowiliśmy dodatkowo stacjonarny sklepik otworzyć. W CZ. nie ma żadnego fajnego sklepu z porządnymi butami oprócz galerii, ale w galerii ceny z kosmosu, więc myślę, że jakaś szansa jest, a jak nikt nie będzie chciał kupować, to zawsze ten internetowy sklepik mamy i tam zysk jakiś jest to się czynsz za lokal zapłaci, a przynajmniej mamy swoje miejsce, nawet na magazyn tych wszystkich butów
Tymoteo jest prezesem naszego interesu oczywiście

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
super! później pokaż jakieś foty

Dzień dobry! U nas pobudka była o 7, mąż przejął Fiśka, a ja spałam do 9 dziś też dzień kupy i uwaga... rok temu zrobiłam test ciążowy
No i założyłam bloga
Zapraszam na 280dni.com tam o tym co Fisiek lubi i nie lubi
Widzialam, świetne!!! Uwielbiam oglądać fotki i filmiki z Filipkiem. Ma takie śliczne oczka i buzię.. i w ogóle cały jest taki Słodziak

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
hejka

mała standardowo śpi na tarasie.

ewusia- trzymam kciuki za interes ale nazwa sklepu
dzoan- miszczu butli
kejt- wino jest zdrowe
misiaczka- Twoja mama wymiata

dziewczyny podające stałe posiłki- czy Wasze dzieci też jedząc pierwsze posiłki wyciągają język na zewnątrz zamiast ładne jeść Oliwia dzisiaj na początku wyciągała język i lizała mi łyżeczkę z dynią dopiero po jakiś 5 minutach udało mi się włożyć czubek łyżeczki jej do buzi. tak dziwnie jakoś to jadła, jakby ciągle lizała językiem w środku o podniebienie no ale zjadła coś tam. trudno mi powiedzieć ile, bo podawałam jej na czubku łyżeczki. potem popiła sobie 120 ml mleka
Tymuś też wypycha językiem i mu wylatuje, muszę bardzo głęboko tą łyżeczkę wkładać do buzi i wtedy większość zawartości zostaje, a wypluwa tylko trochę co mu na języczku zostaje. Ale z dnia na dzień coraz lepiej mu idzie jedzenie, już nawet nauczył się "gryźć" jak mu się wkłada cokolwiek do buzi to zaciska dziąsełka z całej siły. Aby otwierał buzię na łyżeczkę z zupką to przykładam mu do ustek i naciskam delikatnie dolną wargę łyżeczką i wtedy On automatycznie otwiera buzię i szybciutko wkładam łyżeczkę z zupką

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Hej

Przebił nam się drugi ząbek
Teraz muszę poczekać kilka dni, żeby były widoczne przy uśmiechu i strzele Wam fotę
I może dzięki temu Franek dziś wypił mleko z butli w ciągu dnia.
Obawiam się jednak, że to chwilowe szczęście.
A dziś na obiad spaghetti w wykonaniu Tż. W końcu jakiś obiad.
Wow już drugi ząbek Czekamy z niecierpliwością na fotkę.

U nas wszystko łącznie z rączkami ląduje w buzi i ślinka leci na potęgę, dziąsełka mają grudki, ale ząbków narazie ani widu ani słychu.

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Yevele-brawa dla Karinki

Agrafko-wszystkiego naj dla Was

Perse-brawa dla Artka za 5 miechow

Czekam az Sasiadka da znac ze rosół gotowy Co tydzień ktos z naszego grona go gotuje i sie spotykamy przy rosolku

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Magolinko-fajnie ze macie zaklepane chrzciny. Bedzie swiateczny klimat

Fajnie macie z tymi sąsiadami

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość

Dzień doberek
im dłużej śpie tym ciężej mi wstac rano
Śniło mi śię że byłam na jakiej wiejskiej dyskotece i nagle wyszedł na parkiet zespół The Black Eyed Peas

Wczoraj piekłam ciasto i jak już biszkopt siedział w piecu 10 minut uświadomiłam sobie że zamiast proszku do pieczenia dałam cukier waniliowy tż tak kupił a ja nawet nie sprawdziłam i tak dodałam, w zeszły wekend w takim razie do jabłecznika tez poszedł cukier zamiast proszku , no ale biszkopt jakoś się udał może nie jest zbyt wysoki ale z połączeniem z kremem wyszło super rafaello
świetny sen

ja robię biszkopt bez proszku do pieczenia, więc też się da. Mój idealny przepis to biszkopt tzw rzucany z przepisu z mojewypieki.com Polecam bo jest naprawdę idealny i bez zbędnych spulchniaczy.

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
u nas

Perse dla dorosłego Arturka

Ale rosną nam te nasze dzieciaczki, w Święta będziemy mieli pół roczku

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 14:26   #3937
Agrafka86
Wtajemniczenie

Tylko się witam i uciekam:róża:

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-24, 14:40   #3938
Ewusia709
Zadomowienie

Tymuś śpi, Tż coś działa z butami z Tesciem- przygotowania do targów. Teściowa też coś działa w zakładzie z butami. A ja normalnie tak się nudzę, że nie wiem co ja mam tutaj robić, nie ma nawet do kogo buzi otworzyć.
Lecę do K. Obejrze sobie fotki naszych slicznych dzieciaków

Stary 2013-11-24, 14:46   #3939
Rockyyy
Zakorzenienie

A my mielismy jechac do CH -ale zostanemy w duzym gronie i bedziemy ogladac jakies filmy Tz z sąsiadem flaszeczke sączy A Laura rozpieszczana przez ciotki

Stary 2013-11-24, 14:51   #3940
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Ewusia trzymam kciuki, żeby biznes wypalił!
Ja bym nie mogła mieć takiego sklepu, bo wszystkie buty bym sama pokupowała :P Uwielbiam buty
A jeśli nie jest to jakimś problemem, to może wyślij mi (na PW, bo nie wiem, czy na forum to dozwolone) adres Waszego sklepu www? Aktualnie nie mam w planach żadnych zakupów, ale pooglądam chętnie
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 14:52   #3941
Rockyyy
Zakorzenienie

I ja tez

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-24, 15:05   #3942
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Mialam juz nie jesc slodyczy, a przede wszystkim ciast. I co? I tesciowa przyniosla drozdzowca ze sliwkami i jakis jablecznik z posypka z ryzu takiego preparowanego czy dmuchanego z polewa czekoladowa. No masakra. Zlosliwa baba

Ale rozpieściła Cię

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
U mnie pada deszcz

Ja też chce zobaczyć ten sklep z butami.
Perse też uwielbiam buty, ale tż trochę przyciął mi "obcasy" i teraz kupuje jak musze, albo jak kupie to chowam przed nim i nawet jak pottem nosze to nie zauważa, że nowe

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 15:33   #3943
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
widziałam ich fajni zwłaszcza Jurek
jaki ten świat mały

Skylie ale jak dokarmiasz? po cycowym posiłku jeszcze raz dajesz swoje mleko, ale z butli (tak zrozumiałam 'mojego mleka z butelki')

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ----------

o kurcze zaczynacie własny biznes...super!! A jaka fajna nazwa sklepu Tymoteo nawet Mały ma swój udział powodzenia życzę, żeby sklep prosperował jak najlepiej
Swoim odciagnietym. Codziennie wieczorem sie doje Jesli mi zostanie do wieczora moje to Ola wcina na.noc. A jesli wczesniej skonsumuje to po cycu na spiocha dojada mm Widze znaczna roznice w spaniu
Ciekawa jestem dlaczego nie wyciahlga.mleka z piersi zeby sie najesc do syta Tym bardziej ze po wieczornym karmieniu wyciagam jeszcze ok 150- 200ml mleka

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 15:43   #3944
katarzynkajg
Zadomowienie

Ewusia - ja tez poproszę o link do sklepu

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ----------

Neni - co tam u was słychać? Jak Kubuś i jego kupel skoku? Nadal u was przesiaduje?

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 16:13   #3945
Neni1984
Zakorzenienie

Katarzynkajg dzięki za troskę U nas Skoku już chyba zameldował się na stałe
Najgorsze są nocki-łamię już wszystkie zasady-bujam i biorę do naszego łóżka byleby pospać choć godzinkę, ale gdzie tam... Mały budzi się nawet 3 razy w ciągu jednej godziny, a przy próbach uspania jest histeria nie z tej ziemi.
TŻ oczywiście rzadko kiedy wstanie, bo zawsze to ja wstawałam, więc czemu miałoby się to zmienić

W ciągu dnia Kuba cierpi na nieustający "ból plecków", czyli drze japę jak tylko próbuję go odłożyć gdziekolwiek

Ciągle żyję nadzieją, że to już niedługo i będzie lepiej-zwłaszcza, że gdy Mały dostaje 300% uwagi to widać, że się zmienia i jest dużo bardziej świadomy wszystkiego.
Niech ten Skoku wypie.prza, bo się wykończę

Idę, bo słyszę, że budzi się ze swojej super krótkiej drzemki i czas szykować kąpiel
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 16:16   #3946
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
I ja tez

Ja tez

Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 16:26   #3947
fiazo
Zakorzenienie

Jal tu pusto dziś. Mamy dzień lenia. Piotrek zrobił taką kupę, że musiałam nos zakrywać. Takiej śmierdzącej to jeszcze nie było.

Synek
Stary 2013-11-24, 16:34   #3948
czarownica1
Zakorzenienie

Hej
Tz prawie z.esral sie po uszy ze szczescia... Antek dzis mowil, krzyczal, spiewal "dada" "tata"
Skoro tak, to Tatus placi za spiwor i lezaczek
Poza tym nie poznaje Syna. Spal w dzien 3 h. Teraz drzemka 40min. Nie drze sie ze zabawka nie da sie ugryzc. No i te nowe dzwieki i tonacja. Czyzby Skok se poszedl?

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 17:06   #3949
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Hej

Przebił nam się drugi ząbek
Teraz muszę poczekać kilka dni, żeby były widoczne przy uśmiechu i strzele Wam fotę
I może dzięki temu Franek dziś wypił mleko z butli w ciągu dnia.
Obawiam się jednak, że to chwilowe szczęście.
A dziś na obiad spaghetti w wykonaniu Tż. W końcu jakiś obiad.
no proszę..pierwsze i drugie miejsce na naszym wątku nalezy do Franusia Może choć na trzecie załapie się inny dzieć

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
I muszę przełożyć szczepenie, bo ma być za 2 tyg. a lekarka powiedziała, że minimum 2 tyg. musi być zdrowy przed szczepieniem, a u nas jeszcze końcówka kataru Szczepienie pewnie w styczniu, bo podobno w przychodni szczepią do połowy grudnia, bo później święta
Ja z kolei zastanawiam się czy nie przełożyć szczepienia z 19 grudnia na styczeń Jak nam rehabilitantka nagadała, że organizm powinien mieć czas na oczyszczenie się z poprzedniej dawki i 6 tygodni to za mało, to chyba poczekamy do nowego roku

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
A w ogole to chyba Wam nie pisałam, że 22 grudnia chrzcimy Adasia teściowa załatwiła z księdzem-kolegą i nie musimy być na mszy, tylko po mszy lokal juz załatwiony, dzis będę rozmyślać nad menu

Cytat:
Czekam az Sasiadka da znac ze rosół gotowy Co tydzień ktos z naszego grona go gotuje i sie spotykamy przy rosolku
ale fajnych macie tych sąsiadów

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Dzień doberek
im dłużej śpie tym ciężej mi wstac rano
Śniło mi śię że byłam na jakiej wiejskiej dyskotece i nagle wyszedł na parkiet zespół The Black Eyed Peas

Wczoraj piekłam ciasto i jak już biszkopt siedział w piecu 10 minut uświadomiłam sobie że zamiast proszku do pieczenia dałam cukier waniliowy tż tak kupił a ja nawet nie sprawdziłam i tak dodałam, w zeszły wekend w takim razie do jabłecznika tez poszedł cukier zamiast proszku , no ale biszkopt jakoś się udał może nie jest zbyt wysoki ale z połączeniem z kremem wyszło super rafaello
sen
najważniejsze, że wyszedł i zdrowszy bez proszku

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
sama bym nie wytrzymała wrzuciłabyś chociaż fotki ciast, żebym pośliniła się do monitora i najadła wzrokiem

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Poczytałam, ale nie mam jak cytować.
Miłej niedzieli Wam życzę
Neni strasznie Ci współczuję..mam nadzieję, że skoku Was opuści wreszcie, bo brakuje nam tu Ciebie

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Swoim odciagnietym. Codziennie wieczorem sie doje Jesli mi zostanie do wieczora moje to Ola wcina na.noc. A jesli wczesniej skonsumuje to po cycu na spiocha dojada mm Widze znaczna roznice w spaniu
Ciekawa jestem dlaczego nie wyciahlga.mleka z piersi zeby sie najesc do syta Tym bardziej ze po wieczornym karmieniu wyciagam jeszcze ok 150- 200ml mleka
Może to z lenistwa? Bo im dłużej je, tym bardziej gęste chyba wylatuje i większej siły ssącej musi użyć dziecko by wyciągnąć z cyca tę śmietankę..
Ja może znowu spróbuję dać mm..tym razem od razu po kąpieli, zeby mnie płaczem nie stresował..bo znowu źle skręcę butelkę i połową wyleci bokiem

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Hej
Tz prawie z.esral sie po uszy ze szczescia... Antek dzis mowil, krzyczal, spiewal "dada" "tata"
Poza tym nie poznaje Syna. Spal w dzien 3 h. Teraz drzemka 40min. Nie drze sie ze zabawka nie da sie ugryzc. No i te nowe dzwieki i tonacja. Czyzby Skok se poszedl?
U nas będzie tak, że jeśli Olek powie pierwsze 'tata', to tata leci po xboxa bardzo tego nie chcę, więc będę naciskała na pierwsze 'mama'

Ojciec i siostra już pojechali.. Obiadek udany, kotletów zostało i na jutro
Spacerek zaliczony, choć krótki, bo padało..wietrzyliśmy się pod daszkiem przy klatce Byłam w nowej kurtałce i wreszcie było mi ciepło, nie przemokłam i miałam kaptur

Idę oglądać 'Ugotowanych'

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-24, 17:19   #3950
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Hej

to mój by się tak samo zachował
cały czas chodzi i uczy, żeby najpierw tata powiedział, a ja do niego mówię, że i tak najpierw mama powie

a tak poza tym to mnie teraz strasznie wkurzył, dzwoniła jego matka i specjalnie przyszedł do salonu żeby gadać, to potem się pytam co mówiła, a ten że nic więc powiedziałam mu, że skoro nie chce mi powiedzieć to ja też nie będę nic mu mówić, zostawiłam go w salonie z dzieckiem, a sama przyszłam posiedzieć przy kompie, niech się wypcha tymi informacjami

Synek
Stary 2013-11-24, 17:22   #3951
surka
Zakorzenienie

Ewusia ja też poproszę o linka

Dla dziewczyn, które uwielbiają buty radze nie wchodzić za wątki zamówieniowe, ja tam nie raz przepadłam
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 17:27   #3952
fiazo
Zakorzenienie

Ewusia dzięki

Synek
Stary 2013-11-24, 17:29   #3953
Ewusia709
Zadomowienie

Dziewczyny powysylalam Wam Pw, boję się ze mi wizaż bana da za to moje gadulastwo jakbyście nie dostały Pw to szukajcíe obuwie Kent, na pewno znajdziecie oczywiście ja nic nie reklamuje tylko do poogladania się chwalę
Ja to mam też już dużo fajnych butów bo co dostawa to mi się wszystkie podobają Ale Tz mnie ogranicza i staram się zdroworozsadkowo wybierać no ale jaj wybiorę coś z naszych to lepiej bo mam buty po cenie hurtowej, a nie sklepowej, więc wychodzi dużo taniej niż jakbym w sklepie kupiła

Stary 2013-11-24, 17:46   #3954
Rockyyy
Zakorzenienie

Czarowniczko-to super ze skok poszedl buziaki dla Antonia

Stary 2013-11-24, 17:52   #3955
jakierka
Zadomowienie

Witam sie

Yevele, dla Karinki

Misiaczka, spoznione dla Majeczki. Wspolczuje walki z mama, dziwne jak szybko babcie zapominaja jak takie maluszki funkcjonuja.

Agrafka, za rocznice, to juz kawal czasu razem

Skylie, ja karmie piersia, tak tylko o mm napisalam gdyby ktos byl zainteresowany. No i chyba to beda te pepti, ale pewna nie jestem, bo nie studiowalam tematu mm

Ona, wow, juz zabki Oby reszta poszla bez bolu

Karolajn, odpoczywaj ile wlezie, Tobie sie nalezy i przy okazji organizm sie zregeneruje. aby biznes sprawnie sie rozwinal

Dzoan, nie doczytalam dlaczego podajesz mm, dla dluzszego snu? Co do diety to przejzyj sobie watki weganskiej kuchni, jest tam sporo pomyslow takze na desery, polacz te pomysly ze zdrowym mieskiem i masz w miare urozmaicone menu

Wczoraj zabralam Edka do centrum, mial pierwsza przejazdzke autobusem, w CH byl dosc zainteresowany tym co sie wokol dzieje i przez caly czas byl grzeczny. Karmilam go w miejscu dla rodzicow, nawet nie chcialo mi sie odciagac przed wysciem (i tu uklon w strone Perse!!).

Dzis zas odkrylam, ze ode mnie z domu jest krotka droga na pieszo do centrum targowego (retail park). I w ramach spaceru zabralam Edzia do tkmaxx, gdzie mu kupilam trzy zabawki na Swieta. Dostanie samochodzik grzechotke z FP; kule grajaca z Vtech (pokazalam mu ja i byl bardzo zainteresowany, wiec super) i pianinko (z dzwiekami muzycznymi i odglosami zwierzat). Te zabawki byly sporo tansze, niz po cenie regularnej, no i sa nowe, wiec idealnie pod choinke No i tym razem kupilam sobie dzinsy, bo jak nie wyjde gdzies to wszystko dla Edzia
Wysypka u nas lepiej, moze dieta ma wplyw, w dalszym ciagu obserwuje.

Elaine, pytalas czy zauwazylam na co mialby miec uczulenie. Stawiam na kakao lub marchewke, raczej to pierwsze, bo jadlam ciasto bez jaj, bez mleka ale z kakao No ale teraz juz wiem, ze alergeny powinnam omijac

Tak poza tym dzis tez zamierzam przysiasc do fotoksiazki

Milego wieczoru wszystkim

Stary 2013-11-24, 17:55   #3956
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Ewusia ja też poproszę o linka

Dla dziewczyn, które uwielbiają buty radze nie wchodzić za wątki zamówieniowe, ja tam nie raz przepadłam
Czy Ty wiesz, że taka informacja spowoduje, że przeszukam wizaż, odnajde te wątki i też przepadne? :p

Stary 2013-11-24, 18:07   #3957
Rockyyy
Zakorzenienie

Ona-brawa za kolejny zabek

Jakierko-te mleko to pewnie Bebilon Pepti.Laura je pije.

Stary 2013-11-24, 18:07   #3958
fiazo
Zakorzenienie

idę karmić i układać do snu
może uda mi się też zakopać topór wojenny,ale to już zależy od tż czy w tym pomoże , jak powie co matka mówila to wtedy będzie ok , jak nie to wojna

Synek
Stary 2013-11-24, 18:20   #3959
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
Czy Ty wiesz, że taka informacja spowoduje, że przeszukam wizaż, odnajde te wątki i też przepadne? :p

Lepiej nie, nie ma tam nic ciekawego
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 18:20   #3960
lachryma
Zakorzenienie

Wiecie nad czym myślałam, czy np japońskie niemowlaki też mówią "agu" czy już razu raczej w ich stylu np " xijang"

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości