|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
idzia zostawiłamci wiadomosc na FB
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Mialam juz nie jesc slodyczy, a przede wszystkim ciast. I co? I tesciowa przyniosla drozdzowca ze sliwkami i jakis jablecznik z posypka z ryzu takiego preparowanego czy dmuchanego z polewa czekoladowa. No masakra. Zlosliwa baba
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
Poczytałam, ale nie mam jak cytować.
Miłej niedzieli Wam życzę |
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
Milej Neni
![]() Anulka-u mnie na razie deszcz. Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- A ja juz po rosole najadlam sie mufinek z bananami ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#3936 | |||||
|
Zadomowienie
|
zięki dziewczyny za wsparcie i kciuki odnośnie naszego sklepiku. My mamy od kilku lat sklep internetowy z butami, rodzice TŻ produkują męskie i od tego się zaczęło, teraz dokładamy ofertę damskich +paski, portfele, torebki itp i postanowiliśmy dodatkowo stacjonarny sklepik otworzyć. W CZ. nie ma żadnego fajnego sklepu z porządnymi butami oprócz galerii, ale w galerii ceny z kosmosu, więc myślę, że jakaś szansa jest, a jak nikt nie będzie chciał kupować, to zawsze ten internetowy sklepik mamy i tam zysk jakiś jest to się czynsz za lokal zapłaci, a przynajmniej mamy swoje miejsce, nawet na magazyn tych wszystkich butów
![]() Tymoteo jest prezesem naszego interesu oczywiście ![]() Cytat:
Uwielbiam oglądać fotki i filmiki z Filipkiem. Ma takie śliczne oczka i buzię.. i w ogóle cały jest taki Słodziak Cytat:
![]() Cytat:
U nas wszystko łącznie z rączkami ląduje w buzi i ślinka leci na potęgę, dziąsełka mają grudki, ale ząbków narazie ani widu ani słychu. Cytat:
![]() Cytat:
ja robię biszkopt bez proszku do pieczenia, więc też się da. Mój idealny przepis to biszkopt tzw rzucany z przepisu z mojewypieki.com Polecam bo jest naprawdę idealny i bez zbędnych spulchniaczy. ![]() u nas Perse dla dorosłego Arturka ![]() Ale rosną nam te nasze dzieciaczki, w Święta będziemy mieli pół roczku
|
|
|
#3937 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko się witam i uciekam:róża:
Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#3938 |
|
Zadomowienie
|
Tymuś śpi, Tż coś działa z butami z Tesciem- przygotowania do targów. Teściowa też coś działa w zakładzie z butami. A ja normalnie tak się nudzę, że nie wiem co ja mam tutaj robić, nie ma nawet do kogo buzi otworzyć.
Lecę do K. Obejrze sobie fotki naszych slicznych dzieciaków
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
A my mielismy jechac do CH -ale zostanemy w duzym gronie i bedziemy ogladac jakies filmy
Tz z sąsiadem flaszeczke sączy A Laura rozpieszczana przez ciotki ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#3940 |
|
Konto usunięte
|
Ewusia trzymam kciuki, żeby biznes wypalił!
Ja bym nie mogła mieć takiego sklepu, bo wszystkie buty bym sama pokupowała :P Uwielbiam buty ![]() A jeśli nie jest to jakimś problemem, to może wyślij mi (na PW, bo nie wiem, czy na forum to dozwolone) adres Waszego sklepu www? Aktualnie nie mam w planach żadnych zakupów, ale pooglądam chętnie
|
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
I ja tez
![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie pada deszcz Ja też chce zobaczyć ten sklep z butami. Perse też uwielbiam buty, ale tż trochę przyciął mi "obcasy" i teraz kupuje jak musze, albo jak kupie to chowam przed nim i nawet jak pottem nosze to nie zauważa, że nowe Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3943 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli mi zostanie do wieczora moje to Ola wcina na.noc. A jesli wczesniej skonsumuje to po cycu na spiocha dojada mm ![]() Ciekawa jestem dlaczego nie wyciahlga.mleka z piersi zeby sie najesc do syta Tym bardziej ze po wieczornym karmieniu wyciagam jeszcze ok 150- 200ml mleka ![]() Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#3944 |
|
Zadomowienie
|
Ewusia - ja tez poproszę o link do sklepu
![]() ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Neni - co tam u was słychać? Jak Kubuś i jego kupel skoku? Nadal u was przesiaduje? |
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
Katarzynkajg dzięki za troskę
![]() Najgorsze są nocki-łamię już wszystkie zasady-bujam i biorę do naszego łóżka byleby pospać choć godzinkę, ale gdzie tam... Mały budzi się nawet 3 razy w ciągu jednej godziny, a przy próbach uspania jest histeria nie z tej ziemi. TŻ oczywiście rzadko kiedy wstanie, bo zawsze to ja wstawałam, więc czemu miałoby się to zmienić ![]() W ciągu dnia Kuba cierpi na nieustający "ból plecków", czyli drze japę jak tylko próbuję go odłożyć gdziekolwiek Ciągle żyję nadzieją, że to już niedługo i będzie lepiej-zwłaszcza, że gdy Mały dostaje 300% uwagi to widać, że się zmienia i jest dużo bardziej świadomy wszystkiego. Niech ten Skoku wypie.prza, bo się wykończę ![]() Idę, bo słyszę, że budzi się ze swojej super krótkiej drzemki i czas szykować kąpiel |
|
|
|
#3946 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez
![]() Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Jal tu pusto dziś. Mamy dzień lenia. Piotrek zrobił taką kupę, że musiałam nos zakrywać. Takiej śmierdzącej to jeszcze nie było.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Tz prawie z.esral sie po uszy ze szczescia... Antek dzis mowil, krzyczal, spiewal "dada" "tata" ![]() Skoro tak, to Tatus placi za spiwor i lezaczek Poza tym nie poznaje Syna. Spal w dzien 3 h. Teraz drzemka 40min. Nie drze sie ze zabawka nie da sie ugryzc. No i te nowe dzwieki i tonacja. Czyzby Skok se poszedl? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3949 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no proszę..pierwsze i drugie miejsce na naszym wątku nalezy do Franusia Może choć na trzecie załapie się inny dzieć Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
najważniejsze, że wyszedł i zdrowszy bez proszku ![]() Cytat:
wrzuciłabyś chociaż fotki ciast, żebym pośliniła się do monitora i najadła wzrokiem Neni strasznie Ci współczuję..mam nadzieję, że skoku Was opuści wreszcie, bo brakuje nam tu Ciebie ![]() Cytat:
Ja może znowu spróbuję dać mm..tym razem od razu po kąpieli, zeby mnie płaczem nie stresował..bo znowu źle skręcę butelkę i połową wyleci bokiem ![]() Cytat:
![]() Ojciec i siostra już pojechali.. Obiadek udany, kotletów zostało i na jutro ![]() Spacerek zaliczony, choć krótki, bo padało..wietrzyliśmy się pod daszkiem przy klatce ![]() Idę oglądać 'Ugotowanych' |
||||||||
|
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cały czas chodzi i uczy, żeby najpierw tata powiedział, a ja do niego mówię, że i tak najpierw mama powie a tak poza tym to mnie teraz strasznie wkurzył, dzwoniła jego matka i specjalnie przyszedł do salonu żeby gadać, to potem się pytam co mówiła, a ten że nic więc powiedziałam mu, że skoro nie chce mi powiedzieć to ja też nie będę nic mu mówić, zostawiłam go w salonie z dzieckiem, a sama przyszłam posiedzieć przy kompie, niech się wypcha tymi informacjami
|
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia ja też poproszę o linka
![]() Dla dziewczyn, które uwielbiają buty radze nie wchodzić za wątki zamówieniowe, ja tam nie raz przepadłam
|
|
|
|
#3953 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny powysylalam Wam Pw, boję się ze mi wizaż bana da za to moje gadulastwo
jakbyście nie dostały Pw to szukajcíe obuwie Kent, na pewno znajdziecie oczywiście ja nic nie reklamuje tylko do poogladania się chwalę Ja to mam też już dużo fajnych butów bo co dostawa to mi się wszystkie podobają Ale Tz mnie ogranicza i staram się zdroworozsadkowo wybierać no ale jaj wybiorę coś z naszych to lepiej bo mam buty po cenie hurtowej, a nie sklepowej, więc wychodzi dużo taniej niż jakbym w sklepie kupiła
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Czarowniczko-to super ze skok poszedl
buziaki dla Antonia ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#3955 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie
![]() Yevele, dla KarinkiMisiaczka, spoznione dla Majeczki. Wspolczuje walki z mama, dziwne jak szybko babcie zapominaja jak takie maluszki funkcjonuja.Agrafka, za rocznice, to juz kawal czasu razem Skylie, ja karmie piersia, tak tylko o mm napisalam gdyby ktos byl zainteresowany. No i chyba to beda te pepti, ale pewna nie jestem, bo nie studiowalam tematu mm Ona, wow, juz zabki Oby reszta poszla bez boluKarolajn, odpoczywaj ile wlezie, Tobie sie nalezy i przy okazji organizm sie zregeneruje. aby biznes sprawnie sie rozwinalDzoan, nie doczytalam dlaczego podajesz mm, dla dluzszego snu? Co do diety to przejzyj sobie watki weganskiej kuchni, jest tam sporo pomyslow takze na desery, polacz te pomysly ze zdrowym mieskiem i masz w miare urozmaicone menu ![]() Wczoraj zabralam Edka do centrum, mial pierwsza przejazdzke autobusem, w CH byl dosc zainteresowany tym co sie wokol dzieje i przez caly czas byl grzeczny. Karmilam go w miejscu dla rodzicow, nawet nie chcialo mi sie odciagac przed wysciem (i tu uklon w strone Perse!!). Dzis zas odkrylam, ze ode mnie z domu jest krotka droga na pieszo do centrum targowego (retail park). I w ramach spaceru zabralam Edzia do tkmaxx, gdzie mu kupilam trzy zabawki na Swieta. Dostanie samochodzik grzechotke z FP; kule grajaca z Vtech (pokazalam mu ja i byl bardzo zainteresowany, wiec super) i pianinko (z dzwiekami muzycznymi i odglosami zwierzat). Te zabawki byly sporo tansze, niz po cenie regularnej, no i sa nowe, wiec idealnie pod choinke No i tym razem kupilam sobie dzinsy, bo jak nie wyjde gdzies to wszystko dla Edzia ![]() Wysypka u nas lepiej, moze dieta ma wplyw, w dalszym ciagu obserwuje. Elaine, pytalas czy zauwazylam na co mialby miec uczulenie. Stawiam na kakao lub marchewke, raczej to pierwsze, bo jadlam ciasto bez jaj, bez mleka ale z kakao ![]() Tak poza tym dzis tez zamierzam przysiasc do fotoksiazki ![]() Milego wieczoru wszystkim Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Ona-brawa za kolejny zabek
![]() Jakierko-te mleko to pewnie Bebilon Pepti.Laura je pije. Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
idę karmić i układać do snu
może uda mi się też zakopać topór wojenny,ale to już zależy od tż czy w tym pomoże , jak powie co matka mówila to wtedy będzie ok , jak nie to wojna
|
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie nad czym myślałam, czy np japońskie niemowlaki też mówią "agu" czy już razu raczej w ich stylu np " xijang"
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

12.06.2010

najadlam sie mufinek z bananami 

Uwielbiam oglądać fotki i filmiki z Filipkiem. Ma takie śliczne oczka i buzię.. i w ogóle cały jest taki Słodziak 

(tak zrozumiałam 'mojego mleka z butelki')
Tym bardziej ze po wieczornym karmieniu wyciagam jeszcze ok 150- 200ml mleka 

wrzuciłabyś chociaż fotki ciast, żebym pośliniła się do monitora i najadła wzrokiem 

aby biznes sprawnie sie rozwinal![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)