|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3931 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Cytat:
Zamów więcej. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]()
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 ![]() Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-12-07 o 19:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cóż ja się swoich spodziewalam, ale nie sądziłam, że odbędą się właśnie w domu, z którym jestem bardzo związana sentymentalnie (dostałam dom po dziadkach, tu też się wychowałam), a już na pewno nie w kotłowni. Trzeba też przyznać, że mój tż, to ma pomysły ![]() A wiecie czasami się tak zastanawiałam jakie bym chciała zaręczyny i zawsze wiedziałam jedno, że chciałabym takie bardzo intymne, żeby to było tylko takie nasze, nikogo więcej. ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3934 |
Zakorzenienie
|
uaoo jak zrobić oponkę?
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#3935 |
Zakorzenienie
|
Uaoo - to prawda że można było wszystko za darmo, ale 3 stroiki za 30 zł to nie dużo moim zdaniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3938 |
Zakorzenienie
|
#3939 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Mój mąż o wszystko musi się pytać , szukać akceptacji , pomysłu. Pierścionek wybieralismy razem ale to dobrze bo nie jest typowo zareczynowy. Oświadczył się kilka ms późnej na wakacjach pod namiotami. Na plaży , przy zachodzie słońca ,było po sezonie wiec plaża pusta a w plecaku miał szampana , tace i kieliszki. Zrobił to ostatniego wieczoru przed wyjazdem a byliśmy 10 dni wiec juz zwatpiłam że to będzie wtedy. Zaczyna mnie pomału przerażać czas do świąt i porodu. Tysiąc odkładanych rzeczy i mam wrażenie że się nie wyrobie. Jeszcze zadeklarowałam się zrobić ozdoby na kiermasz szkolny na którym zbierają kasę na 7 latka chorego na białaczkę z klasy mojej bratanicy :/ mikołajki chłopak spędził w szpitalu na chemioterapii ![]() ![]() Dziś zaczynam 35 tydzień. Chyba he he po skasowalam sobie aplikacje ciążowa i liczę z głowy. Jutro mam laboratorium , w czwartek pobranie gbs a w piątek usg. Nareszcie. Tak się martwię czy wszystko ok. .. tydzień zaplanowany. A jeszcze prezenty trzeba dokończyć. Masakra. .. Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-12-07 o 19:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3940 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, ale w sumie były mokre jak je zbieraliśmy trochę pod ziemią i liśćmi więc może jedna była bardziej zarażona i dopadło resztę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() aż się wzruszyłam, bo przypomniałam sobie nasze, choć nie tak wspaniałe jak Wasze...ale i tak czułam się cudownie i też było pusto, choć to było w samym centrum małego francuskiego miasteczka. Przy fontannie, jedynym światkiem był jakiś bezdomny ;P Nie spodziewałam się zupełnie. to była nasza druga rocznica i zaplanowaliśmy sobie spacer w pare miejsc, potem poszliśmy do restauracji na sushi, a potem do sklepu po butelkę wina i do domu. tzn jak wychodziliśmy z restauracji to zaczęło lać jak z cebra i dlatego myślałam, że wino i do domu. Ale on nalegał na spacer, żeby pójść okrężną drogą do domu itd. I tak zahaczyliśmy o duże fontanny w samym centrum miasteczka. Przy jednej z nich ukląkł i zaczął mówić, że chce spędzić ze mną resztę życia i takie tam... był taki zdenerwowany, że nie mógł wyjąć opakowania z pierścionkiem kieszeni :P ja zdębiałam zupełnie, nie byłam na to gotowa, aż w końcu mówi 'no tak czy nie, bo ten bezdomny się gapi i pewnie ma ubaw' (a ja naprawdę chyba przez jakieś 10-15 sekund nic nie mówiłam...). więc pod presją humorystycznego zakończenia jego monologu powiedziałam tak i owy pan zaczął bić brawo i krzyczeć, felicitation! i coś tam bełkocząc dalej, nie wiem nawet co:P byłam szalenie szczęśliwa, bo myślałam, że na zaręczyny poczekam jeszcze ze 2-3 lata, bo byłam pierwszą partnerką mojego męża. I że on pewnie potrzebuje więcej by się nastroić na to z kim chce spędzić życie. Chyba też do niego zadzwonię i mu powiem, że jest cudowny i go przeogromnie kocham :P bo ofc znów się wzruszyłam ;P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3942 |
Zakorzenienie
|
w 5.10.15 noc wyprzedaży! -43% na wszystko
![]()
#3943 |
Zakorzenienie
|
Fajne historie zareczynowe
![]() U nas bylo troche inaczej bo ja nie chcialam slubu i zawsze mowilam, ze nigdy do konca zycia z jednym :P no ale sprawy firmowe sie tak poukladaly, ze potrzebny byl slub dla wspolnoty majatkowej ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro foto wrzuce, bo niedawno odebralam przesylke z chin z zabawka mamas&papas ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3945 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3946 |
Zakorzenienie
|
Ewula, gratki nowego tygodnia
![]() ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3947 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie Wasze historie piekne i strasznie mi sie podoba, że też takie.. Wasze
![]() widzę, że też wolicie oświadczyny na uboczu niż np.w tłumie restuaracyjnym ![]() tu Francja, tam zachód słońca, a nawet kotłownia w swoim domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W tym roku na walentynki bylismy w kinie na greyu i ktos zrobil wtedy zareczyny przy pelnej sali kinowej..... Generalnie to dosc ciekawe bo najpierw wyswietlili film ze zdjeciami tej dziewczyny i chlopaka, a pozniej on "w ramach spoznienia" wkroczyl na sale z pierscionkiem. Ja bym takich zareczyn nie chciala... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3949 |
Rozeznanie
|
Jerzyczka super historia
![]() A ja nie umiem ![]() ![]() Malwi Twoja historia też świetna ![]() U nas było tak, że wcale się nie spodziewałam. Mieliśmy już dziecko, razem mieszkaliśmy. No i pracowaliśmy w jednej firmie, akurat mieliśmy nocki. Mąż gdzieś tam przed pracą jeszcze pojechał. Ja wyszłam już z domu bo się spóźniał i czekałam na niego pod domem wściekła, że się spóźnimy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3950 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
![]() A co do wikliny nie poddawaj się ![]()
![]() |
#3951 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3952 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny. Ostatnio się mniej udzielam bo wizaż to zjadacz czasu a jeszcze na bieżąco czytam październikowe i grudniowe mamy. Także chwila moment i 3 godziny pyknie. Też gratuluję wszystkim tygodni. Dotka trzymam kciuki za szybki powrót ze szpitala !
Jeszcze pochwalę się że wczoraj nakleilismy naklejkę na ścianę w dziecięcym pokoiku. Pokaże wam fotę. A i mam 10 kg na plusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3953 |
Rozeznanie
|
Zapomniałam foty.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3954 |
Zakorzenienie
|
Prawde mówiąc to teraz sobie nie wyobrażam, żeby były inne zaręczyny. W tłumie ludzi, ta presja, bo wszyscy się na Ciebie gapią, no chyba bym uciekła i nici z zaręczyn by były.
![]() Magda rewelacyjne te gwiazdki! troche mnie babka wkurzała, nie lubie, jak czegoś nie rozumiem :P
![]() ![]() |
![]() |
#3955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, wasze aręczyny też swietne, ale kotłownia Malwi mnie rozbroiła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3956 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3957 |
Zakorzenienie
|
ewula, jakie cudowne drzewko! I sówka! I w ogóle całą reszta. przepiękny kącik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() iola14 moja siostra też miała tę matę do tańczenia, super prezent, cieszy się córa? ![]() Jerzyczka ![]() ![]() ewula super ta naklejka wygląda! Kurde ja wróciłam z kijków i zaległam ledwo zywa na kanapie, chyba trzeba skrócić trase...
![]() |
#3959 |
Zakorzenienie
|
sorry, ale strasznie mnie rozbawiło... na myśl o wszelkich remontach związanych z pokojami dla dzieci. Damy radę, zdążymy...
![]() http://kwejk.pl/przegladaj/2512707/0...nielsenem.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3960 |
Zakorzenienie
|
Ewula piękny kącik i mam bardzo podobną kołyskę dla dziecka
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.