Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.) - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Prezenty

Notka

Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-04, 22:30   #3961
Enji
Wtajemniczenie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
Moj tż ma niedlugo 22 urodziny i myslicie ze jakiś skorzany pasek to dobry prezent?? Bo ma jeden juz dluugoo i taki zniszczony troche i jakis drugi kupil dośc niedawno ale jakiś materialowy..
fajny pomysł. Mojego ex tż zaopatrzylam na urodziny w nowy pasek i portfel...
Enji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 10:44   #3962
SchizoFretka
Raczkowanie

Dot.: Prezenty Dla Chłopaków Na Wszystkie Okazje

A ja kupiłam mojemu TŻ srebrną bransoletkę, no i zastanawiam się co jeszcze, czy lepiej ramkę ze zdj. czy perfumy La Rive Red Line? Doradźcie
SchizoFretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 11:06   #3963
Brydzia_
Zakorzenienie

Dot.: Prezenty Dla Chłopaków Na Wszystkie Okazje

wg mnie perfumy

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 12:11   #3964
Tadzieusz
Zadomowienie

Dot.: Prezent Dla TŻta,Ukochanego,Chłopaka, kumpla (na urodziny, rocznicę, erotyczny

Dziewczyny, dziękuję za pomysly. Kupiłam TŻ myszkę do laptopa, bo stara mu nawala, a jak przychodzą kursanci to się denerwuje, że mu się zacina.
ALe myszka do laaptopa to nie jest zbyt głupi pomysł jak na drugą rocznicę ślubu? Może coś jeszcze dokupić?
Tadzieusz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 16:21   #3965
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Dziewczyny a czy któreś z was dawały swoim tż jakieś hot zdjecia? bo ja bym chciala takie w bieliźnie sexowne... ale wstydze sie isc do fotografa żeby to wywolal i obrabial.. dzisiaj bylam wlasnie i to taki facet 45letni i troche mi glupio:P już pomijając to kto mi te zdjęcia w ogole zrobi;p

i cio tu zrobić..
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 20:25   #3966
firanza
Przyczajenie

albo poproś przyjaciółkę albo użyj samowyzwalacza a jeśli chodzi o wywołanie to polecam Rossman, tam zdjęcia wywolują bez pośrednictwa osób trzecich;D
firanza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 21:02   #3967
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
Dziewczyny a czy któreś z was dawały swoim tż jakieś hot zdjecia? bo ja bym chciala takie w bieliźnie sexowne... ale wstydze sie isc do fotografa żeby to wywolal i obrabial.. dzisiaj bylam wlasnie i to taki facet 45letni i troche mi glupio:P już pomijając to kto mi te zdjęcia w ogole zrobi;p

i cio tu zrobić..
też o tym kiedyś myślałam ale byłoby to bez sensu w moim przypadku bo TŻ mieszka z rodzicami i babcią więc co by z taką fotką zrobił

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-08-05, 22:26   #3968
karoolecka
Zadomowienie

dziewczynyy pilnie potrzebuję Waszej pomocy
moi rodzice wyjezdzaja jutro na wakacje wiec mój Tz bd u mnie nocował dostałam od niego ostatnio dość drogi prezent.. (aparat) w niedziele ma urodziny, kupiłam mu perfumy i kubek z naszym zdjęciem, całość wyszła mnie trochę ponad 40 zł, jak myslicie co mogę jeszcze dokupić/ lub zrobic? (bo moim zdaniem ten prezent w porównaniu do tego ktory ja dostałam to pikuś ) macie jakieś pomysły ? baaardzo proszę o radę ;*
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 22:29   #3969
xxxxMarinexxxx
Raczkowanie

GG do xxxxMarinexxxx

hej kochane !!!
Jestem w potrzebie gdyz chce sprezentowac TZtowi kalendarz a sciane ze swoja podobizna ale nie mam pojecia gdzie robia takie od formatu A2... wszedzie tylko max a3 i a3.....;( pomocy;(
Stary 2009-08-06, 07:59   #3970
pieknabyc
Raczkowanie

GG do pieknabyc

Cytat:
Napisane przez xxxxMarinexxxx Pokaż wiadomość
hej kochane !!!
Jestem w potrzebie gdyz chce sprezentowac TZtowi kalendarz a sciane ze swoja podobizna ale nie mam pojecia gdzie robia takie od formatu A2... wszedzie tylko max a3 i a3.....;( pomocy;(
Ja osobiście polecam usługi Fotojokera: http://www.odbitki.fotojoker.pl/zamow-kalendarze.html
Takie kalendarze też zanjdziesz na: http://www.superfoto.pl/

Kalendarz z Fotojokera jest stworzony z bardzo dobrej jakości materiału, istnieje możliwość odbioru osobistego zamówionego towaru jak i wysyłki do domu Ja już zamówiłam już 2 takie kalendarze! Kiedyś też chłopakowi na naszą 2 rocznicę wykonałam fotoksiążkę. Książka zawierała 24 kartki (jedna na miesiąc) i tam były nasze fotki. Lubiłam opisywać zdjęcia więc wiedziałam kiedy zostały dokładnie zrobione i akurat zawsze się znalazło jakieś chociaż jedno by wypełnić kartkę na dany miesiąc! Książka jest wykonana bardzo elegancko z grubych kartek i okładki (jeśli się taką wybierze usztywnianą). Rodzicą również taką fotoksiążkę sprawiłam na rocznię ślubu. Myślę, że coś wybierzesz z tych stronek! Polecam bardzo taką pamiątkę!
pieknabyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 10:32   #3971
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
dziewczynyy pilnie potrzebuję Waszej pomocy
moi rodzice wyjezdzaja jutro na wakacje wiec mój Tz bd u mnie nocował dostałam od niego ostatnio dość drogi prezent.. (aparat) w niedziele ma urodziny, kupiłam mu perfumy i kubek z naszym zdjęciem, całość wyszła mnie trochę ponad 40 zł, jak myslicie co mogę jeszcze dokupić/ lub zrobic? (bo moim zdaniem ten prezent w porównaniu do tego ktory ja dostałam to pikuś ) macie jakieś pomysły ? baaardzo proszę o radę ;*

kochana liczy się gest a nie cena więc spokojnie wystarczy ale jeśli koniecznie chcesz jeszcze coś dokupić to może zrób po prostu coś pysznego do jedzonka, świece no i deser Pozdrawiam

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 11:47   #3972
anez00
Raczkowanie

kochane. jestem z facetem miesiac zaraz ma urodziny, jakis pomysl na prezent?!?! cos małego skromnego?! hilfe
anez00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 12:26   #3973
eriksonka
Raczkowanie

Hmm powiedzcie dziewczyny czy może być taki prezent :
gadaliśmy ostatnio z TŻ o prezentach(przy okazji urodzin kolegi) i wyszło, że fajnie byłoby dostać kilka różnych piw, takich mniej popularnych, w Polsce rzadko sprzedawanych, z różnych krajów. Wiem, że w sklepach typu Alma są takie różne dostępne. TŻ jako smakosz piwka przyznał, że chętnie by dostał taki prezencik no i tak myśle czy mu takiego prezenciku nie zrobić tylko, że to prezent na naszą rocznice-rok razem i bym tak kupiła 12 różnych piw(za każdy miesiąc piwko hehe) i z Allegro na przykład kufel z jakimś fajnym grawerem. Co myślicie, może być?
Stary 2009-08-06, 12:48   #3974
Eweczka173
Raczkowanie

Karoolecka, popieram wcześniejszy pomysł, urządź jakąś romantyczną kolację, świeczki, płatki róż i romantyczna muzyka Twój TŻ napewno to doceni i mu się spodoba
Eweczka173 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 15:10   #3975
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anez00 Pokaż wiadomość
kochane. jestem z facetem miesiac zaraz ma urodziny, jakis pomysl na prezent?!?! cos małego skromnego?! hilfe
hm... a może zaprosisz go do kina i na pizze np? a jeśli chcesz jakąś rzecz to nie wiem, może portfel a w środku Twoje zdjęcie no i grosik oczywiście, kubek z jakimś miłym (ale nie przesadzonym) tekstem, perfumy, no dużo można wymyśleć

Cytat:
Napisane przez eriksonka Pokaż wiadomość
Hmm powiedzcie dziewczyny czy może być taki prezent :
gadaliśmy ostatnio z TŻ o prezentach(przy okazji urodzin kolegi) i wyszło, że fajnie byłoby dostać kilka różnych piw, takich mniej popularnych, w Polsce rzadko sprzedawanych, z różnych krajów. Wiem, że w sklepach typu Alma są takie różne dostępne. TŻ jako smakosz piwka przyznał, że chętnie by dostał taki prezencik no i tak myśle czy mu takiego prezenciku nie zrobić tylko, że to prezent na naszą rocznice-rok razem i bym tak kupiła 12 różnych piw(za każdy miesiąc piwko hehe) i z Allegro na przykład kufel z jakimś fajnym grawerem. Co myślicie, może być?

wydaje mi się, że skoro tż mówił, że chce taki prezent to jak najbardziej ja bym dorzuciła jeszcze miły wieczór przy oglądaniu jakiegoś filmu razem, żeby mógł i miał okazje spróbować piwa i może się podzielić film ciekawy ale nie za bardzo zajmujący, wiesz o co chodzi a no i nie daj mu tych 12 piw wypić na raz bo marny bedzie z niego pożytek życze udanego świętowania

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 18:23   #3976
karoolecka
Zadomowienie

justi699 ; Eweczka173 dzięki za pomysł
niestety nie wiem, czy czasem znajomi nie zostaną na noc.. ale sałatkę gyros chyba zrobię , nawet jeśli z romantycznej kolacji nici to będzie chociaż jakaś dobra przekąska dla wszystkich

a teraz wpadłam na pomysł, małego przedstawienia 'tanecznego' zrobiła któraś z Was coś takiego dla Tz ? był zadowolony ? co do pomysłu z kokardą - super, ale nie mam teraz skąd wynalezc takie cudo.
Stary 2009-08-06, 18:39   #3977
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

karoolecka - właśnie też myśle o jakimś pokazie tanecznym chce go zrobić ale nie wiem czy mi sie uda:P Nawet nie wiem jak technicznie to zrobic bo co to za striptiz jak ja bede tylko w kokarde ubrana to sie chyba nie natańcze:P Chyba ze sie przebiore w bielizne heh.

W ogóle ja sobie tyle rzeczy zaplanowalam, sniadanie chce zrobic jakies dobre(dziś sie go zapytalam o jego wymarzone sniadanko to mi powiedzial ze spagetti) do tego ciasto musze upiec.. a moj luby przyjedzie pewnie jakoś o 9 rano to ja chyba bede musiala wstać o 5 zeby sie wyrobic

No i nie wiem jakie atrakcje jeszcze wymyslić, chce porozstawiać świeczki wszędzie(to nic że bedzie 9 rano) na łóżku płatki róż...nie wiem moze wspolna kąpiel ale mam tylko prysznic;p

Macie jeszcze jakieś pomysly?
Stary 2009-08-06, 18:57   #3978
karoolecka
Zadomowienie

Cyska, no właśnie miałam zamiar zrobić mini striptiz - jako grę wstępną

tak pomyślałam, że możesz mu podać śniadanko w bieliźnie, albo w skąpych ciuszkach, jak zjecie/zje to mu zrobisz mały stiptiz i chyc pod prysznic- razem myślę, że powinno mu się to spodobać
polecam piosenkę bad boys- boba marleya poćwicz pare ruchów i minek przed lustrem to napewno Ci się uda, i Twój Tz bd zachwycony

ps. moi rodzice wyjechali dziś o 4 i kazałam się obudzić, żeby się ogarnąć i przy okazji ogarnąć dom, zrobic jakieś sniadanko.. choć jego urodziny są w ndz. czego to sie nie robi dla tych naszych Tz...
Stary 2009-08-06, 19:07   #3979
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

hehe no a najśmieszniejsze jest to że to ja mam z tych calych urodzin wiecej frajdy niz on Ja uwielbiam to wszystko planować, opakowywać, dopieszczać kazdy szczegół Dziś sie prawie rozplakalam(ale nie tak bardzo serio) ze MI zepsuje niespodzianke bo zaczął zgadywać co mu kupie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-09, 21:21   #3980
juleczkaaa16
Raczkowanie

Dot.: Prezent Dla Faceta, Ukochanego, Chłopaka (na urodziny, rocznicę, erotyczny etc.

wiecie co? kurde, trochę się na czytałam, (oczywiście nie przeczytałam wszystkiego, bo duuuużo tego ) Ale włąśnie 18.08.09 obchodzę rocznicę z moim księciem ;] kupę czasu, zastanawiałam się, co kupić, żeby było ładnie, oryginalnie i podobało się, i dzięki wam, "coś wymyśliłam"
Dziękuję, pozdrawiam i podziwiam za pomysły
juleczkaaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 09:09   #3981
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

A ja to dopiero mam problem Mój M dostał ode mnie:

- zegarek
- bransoletkę
- poduszeczkę
- serducha w milionach postaci
- ramki
- albumy
- zdjęcia
- ciuchy
- perfumy
- alkohole
- ręcznie robione cuda
- kolacje romantyczne
- wyjście do kina
- chłodziarkę do laptopa
- 'występy taneczne'
...
i teraz już na prawdę nie mam pomysłów a wiem, że pierdółek i niepotrzebnych gadżetów to on nie lubi... więc co teraz HELP !!

Ta paskuda ma już wszystko

EDIT: Dokładka

- portfel
- książki
- CD/DVD

myszki, pendrivy, długopisy, rzeczy do samochodu... wszystko już ma

Edytowane przez kolciag
Czas edycji: 2009-08-11 o 16:17
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 09:36   #3982
vendettka
Wtajemniczenie

Portfel,bielizna?

ja też się borykam z takim problemem,bo jesteśmy ze sobą 3,5 roku a TŻ ma jutro urodziny,a ja nic dla niego nie mam...

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 10:28   #3983
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez juleczkaaa16 Pokaż wiadomość
wiecie co? kurde, trochę się na czytałam, (oczywiście nie przeczytałam wszystkiego, bo duuuużo tego ) Ale włąśnie 18.08.09 obchodzę rocznicę z moim księciem ;] kupę czasu, zastanawiałam się, co kupić, żeby było ładnie, oryginalnie i podobało się, i dzięki wam, "coś wymyśliłam"
Dziękuję, pozdrawiam i podziwiam za pomysły
Pochwal się co wymyśliłaś?

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
A ja to dopiero mam problem Mój M dostał ode mnie:

- zegarek
- bransoletkę
- poduszeczkę
- serducha w milionach postaci
- ramki
- albumy
- zdjęcia
- ciuchy
- perfumy
- alkohole
- ręcznie robione cuda
- kolacje romantyczne
- wyjście do kina
- chłodziarkę do laptopa
- 'występy taneczne'
...
i teraz już na prawdę nie mam pomysłów a wiem, że pierdółek i niepotrzebnych gadżetów to on nie lubi... więc co teraz HELP !!

Ta paskuda ma już wszystko
Zgadzam się z vendettką portfel to świetny prezent dla faceta Może jakaś książka? Np dotycząca jego hobby albo jakaś którą chciałaby przeczytać.

watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-11, 16:13   #3984
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

Cytat:
Napisane przez watashi Pokaż wiadomość
Zgadzam się z vendettką portfel to świetny prezent dla faceta Może jakaś książka? Np dotycząca jego hobby albo jakaś którą chciałaby przeczytać.
ehhh, zapomniałam napisać, portfel też już dostał, skórka, za ponad 200 zł ON już kurna wszystko dostał, płyty i książki też... chyba ma wszystko co mieć można dostanie za karę buziaka i już

a tak serio jak ktoś coś wymyśli to ma u mnie wielkie PIWO
Stary 2009-08-11, 16:33   #3985
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
ehhh, zapomniałam napisać, portfel też już dostał, skórka, za ponad 200 zł ON już kurna wszystko dostał, płyty i książki też... chyba ma wszystko co mieć można dostanie za karę buziaka i już

a tak serio jak ktoś coś wymyśli to ma u mnie wielkie PIWO
Nie wiem jak dużo sie kryję pod nazwą "ciuchy" ale może jakiś fajny skórzany pasek z fajną klamrą... albo nie wiem jak chodzi na siłownie to jakieś rękawiczki do ćwiczenia... albo okulary przeciw sloneczne? (to mi kumpel podpowiedzial ze on by chcial dostać:P)

co tam jeszcze... łancuszek? nie wiem czy lubi, taki grubszy... albo obrączke...

Kurde ja tu podpowiadam a sama nie wiem co kupić a urodziny za tydzien
Stary 2009-08-11, 17:55   #3986
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag

hehe, no właśnie i tak to jest z tymi naszymi TŻ'ami

pasek dostał ostatnio bez okazji bo potrzebował łańcuszków nie lubi, obrączkę ledwo znosi małżeńską okulary kupiliśmy sobie oboje przed wakacjami u optyka no przechlapane

na siłownię od czasu do czasu się wybiera... może hantle.. albo te rękawiczki co mówisz dzięki, wreszcie coś co może mu się przyda i spodoba skierowałaś mnie na dobre tory
Stary 2009-08-11, 21:52   #3987
vendettka
Wtajemniczenie

Może coś ze strony toys4boys.pl ? Są tam naprawdę fajne gadżety.

Ja dziś się napracowałam i kupiłam cukierki ( 30zł ),jakieś mieszanki i ulubione TŻta krówki,każdy cukierek jest z liścikiem dlaczego go kocham,do tego kartka urodzinowa. To wszystko wrzuciłam do pudełka po butach,które okleiłam papierem do prezentów i na wieku pudełka przykleiłam karteczkę. Oto efekt mojej pracy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P110809_22.46.jpg (151,6 KB, 266 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P110809_22.46[01].jpg (149,8 KB, 278 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P110809_22.47.jpg (154,4 KB, 170 załadowań)

Włosomaniaczka - 15.05.2012
Listuję
vendettka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 00:28   #3988
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

dziewczyny, a mze kieliszki do wodki / kufle do piwa grawerowane laserowo? ja wlasnie mysle o czyms takim dla mojego tza.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=709823692
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=700486042
Stary 2009-08-12, 13:55   #3989
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Najpiękniejsza ramka badz album na zdjęcia.

najlepiej kup drewnianą ramkę i sama ją ozdób, wtedy będzie niepowtarzalna i do tego zrobiona z sercem możesz ozdobić ziarenkami kawy, sznurkiem pakowym (sama kiedyś taką zrobiłam tylko że z tektury), brokatów w kleju, farbki itd..

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-12, 20:48   #3990
Ingus18
Zadomowienie

Hey. Mój TŻ dopiero urodziny ma 11 września ale już wole o tym pomysleć. Mam w głowie dwie propozycje ale nie wiem co lepsze. Ostatnio dowiedziałam się że chciałby pojezdzic na go-kartach wiec pomyślałam że zarezerwuje 2 miejsca na 12 września. Drugim pomysłem jesy kupienie jakiś fajnych płyt z muzyką dla tego mojego maniaka. Oczywiscie do tego mam w planach kolacje niespodzianke. Chciałabym żeby prezent był ogrinalny i zeby moj TŻ był zadowolony. Może macie jakieś fajne pomysły jeszcze. Pozdrawiam
Ingus18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Prezenty

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości