|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda "plus size"
hmm ale mam zaległosci do nadrobienia ojojjj
na zdjecia jeszcze czekam więć cierpliowsci Kochaniutkie ) ale jak wkleje to hurtem<o ile da sie któreś do publikacji :Pco do typu figur to ja już sama nie wiem co ja jestem,tak czytam i czytam i za dużo tego jest :P nie jestem lizak ,kielich,rożek, za kolumną tez nie opcjonuję bo gdzie te moije dłuugie szczupłe nogi a no i gruszka nie bo mały biust, płaski brzuch odpadają...ot zagwostka....![]() piersi są <całkiem spore , brzuch a i owszem na swoim miejscu , biodra tez są , i udziskaaa > nooo bede myśleć... co do rozstępów to...ojojojjjjjjj i tyle ale już sie oswajam z nimi jak zapomne to jets ok gorzej latem jak trzabe było założyć bluzkę na ramiączkach. tradżedyyyyyy ale jak mówię oswajam się ![]() ostatnio kupiłam sobie stanik zwykły bezusztywniaczy bardzo łądny fajnie lezy<bo zakrywa wszystko co powinien, no ale ja wole te usztywniane bo mi biust "ze tak powiem wisi" a usztywniacze go zawsze podnoszą... co do ubrań to dalej u isebie nie widze nic co by rzuciło mi sie w oczy i z checią bym kupiła, będe szukać aż do skutku.... |
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ano znam ten problem ja od 10 roku zycia (od pierwszej miesiaczki) nosze usztywniane staniki....
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3964 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Mischoko wedlug twoich "nowych" wymiarow to wychodzi ze jestes klepsydra ze hej
![]() Dorka_Sz moze wrzucisz swoja tabelke dot. staniczkow? Zeby jakies wiarygodne dane tu były
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hiih
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz mierzylam sie bez stanika ale to nieto samo jak piersi opadaja wiec nie jest to wiadrygodne przeciez pod bluske potrzebuje stanika wiec mierzylam sie w staniczku tak zeby byly na odpowiednim miejscu. Biodra to moze byc jakas pomylka ale pas. Hmm przeciez ja to zle mierzylam mierzylam to na wysokosci pepka!! blad takie mam wyzej i mam wyraznie wciecie !! wiec mysle ze jednak teraz lepiej to robie ![]() 115-95-115 podoba mi sie jak Marylin Monroe tylko z duuuuza modyfikacja hahaha no ale trzeba wziac poprawke na wielorybniki Nikogo nie obrazam !!!! mowie TYLKO o sobie
|
|
|
#3967 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Mischoko niezla babka z ciebie
Wszystko komentujesz z jajem, podoba mi sie to No moze troszke przesadzam ale tylko troszke
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
No plackow to ja nie mam na pewno
jak juz to bulki choc moj maz nie narzeka i zawsze jak juz sobie wieczorkiem lezymy w lozku to on tak rusza je palcem i mowi fajne "galaletki" no szok jak go pacne albo mowi "moje trzy miski" to znaczy ja i moj biust no i kocham go no ![]() heheh a ze z jajem bo staram sie nie przejmowac i isc do przodu z usmiechem i laj laj no czasem i mnie sie zdarzaja pochmurne dni ale staram sie jak moge a spadajaca waga motywuje..... jeszcze 400 gramow i to bedzie moja najnizsza waga od kilku dobrych lat...... Moze nawet na szkuter by mnie wpuscili bo na wielorybnik na pewno nie ten tonaz hahaha a powaznie to ja i tak uwazam ze jestem seksi babka, a jak juz wlosiorami machne to szok... kazdy by sie zakochal no moze nie w tym charakterku ale .... a jak kiedys zwatpie w to i bede miec zalamke to mozna mnie "wyklepac" po tylku i wkleic to co napisalam tu ze jestem wyglédna i w ogole
|
|
#3969 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
Co prawda obecnie najbardziej mnie interesuje jeden chlop - moj wlasny, ale fajnie wiedziec ze podobam sie innym
|
|
|
|
|
#3970 |
|
Zakorzenienie
|
Moj mi ostatnio zrobil karkolomna awanture..... a ja smialam sie jak glupek..... bo on powiedzial ze jak go zdradzam to mam mu natychmiast o tym powiedziec wrecz zadal tego
a ja na to w smiech.... no zazdrosnik
|
|
#3971 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Hehe, fajnie jak facet jest zazdrosny, gorzej jak przeradza to sie w obsesje, ale to juz skrajny przypadek.
Znowy offtopy To moze ustalmy ze watek dotyczy ogolnie rozumianych zagadnien zwiazanych z paniami "plus" m.in. z moda plus ![]() Oto moje ostatnie allegrowe zakupy, teraz tylkoprzelew i czekam na paczuszki ![]() ups..kosmetyki juz mam ale zdjecia wrzucam zeby sie pochwalic
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
wow fajna kurteczka
u mnie zimno sie tak zrobilo ze musialam sie z moja stara kurtka "przeprosic" ale powiem wam ze sie zapielam i nie jest za ciasna
|
|
#3973 |
|
Moderatorka z pazurem
|
a tutaj ciuszki ktore obserwuje i sie zastanawiam co jeszcze kupic
|
|
|
|
#3974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo szukam czegos takiego!
|
|
|
|
|
#3975 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
ta moja kurteczka to takie krotkie "cos" ![]() a tu ciag dalszy ciuszkow |
|
|
|
|
#3976 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
rozmiar xl |
|
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
ciuszki fajne ale jakos nie dla mnie
Laseczka Ty masz dopieor 20 lat a ja juz pod prochenko podchodze jakos ja wole klasyki no nie zeby zaraz babcine podwiazki ale ja nie lubie sie wyrozniac no nic nie poradze ze ja wstydziol jestem no
|
|
#3978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak samo choruje mi sie na taka szmizjerke do spodni akurat ale co z tego? pomarzyc mozna
|
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
Nie gadaj fajne sa
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3980 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Mischoko ty masz dopiero 30, jestes 8 lat starsza ode mnie wiec juz tak nie ględź ze próchno jestes
bo i tak nie uwierze. Znalazlam dwa takie cuda w rozm. 48 - strasznie mi sie podoba to a'la folk ![]() http://allegro.pl/item449182847_fz_n...ko_roz_48.html http://allegro.pl/item450421846_next..._44_46_48.html a tu 46 http://allegro.pl/item448842714_geor...w_rozm_46.html http://allegro.pl/item447959591_toge...46_791620.html edit: kasiamniam - tez bym chciala taka szmizjerke ale to nie na moj tylek
|
|
|
|
#3981 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam juz 31 caly rok bo 77 jestem co z tego ze dopieor w grudniu skoncze
A co do ciuszkow jak dla mnie za krotkie..... ja lubie cos zakrywajace bioderka.... jeju marze o jakiejs seksi bieliznie no
|
|
#3982 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niestety jakos one do mnie nie przemawiaja, ten co Ty zamowilas jest boski <lubie taki styl> ale co z tego jak nie wejde chyba uszyje sobie u krawcowej heheh
|
|
|
|
|
#3983 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
![]() Mi sie marzy jeden komplecik Konrada ale prawie 140zl kosztuje ![]() Kasiamniam a ja wlsnie szukam dla siebie tego czerwonego A ty jak masz dobra krawcowa to tylko pozazdroscic
|
|
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Fajny mam juz kilka z Konrada jestem bardzo zadowolona
mam cyganerie i cytrusa i jeszcze jakies dwa ale nie powiem nazwy bo nei wiem generalnie nie lubie staniczkow "polowkowych" ale ten jest mniam jakie wymiary ?? nie chodzi mi o xl czy cos tam tylko wymiary w cm ? nie moge tego otworzyc w pracy (( zreszta do PL jakos nie wybieram sie ostatnio no
|
|
#3985 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
slinilam sie do niego wieki
|
|
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
To nie dla mnie ja potrzebuje 80 DD a majtki hmm no roznie mam z jednej firmy M a zdrugiej XXL i oba sa jednakowe no
![]() A co do cyganerii mam i nie zaluje mam ze stringami a moj maz uwielbia mam jeszcze cytrusa z przepieknym wiazaniem z tylu na stringach cuuuuudo
|
|
#3987 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Ten komplet nazywa sie Cartier, znalazlam tylko 80D i 80E i takie tam, zadnego DD. Sam staniczek kosztuje 95zł. A co do majteczek - ja mam kolo 15 par z Konrada - byly tanie jak barszcz bo kupione w wiosennej wyprzedazy. Kupilam same stringi xl i xxl - koncowki serii bralam co bylo
Niektore xl sa za duze, inne w sam raz, a jedne ciut za ciasne - wiec to chyba loteria
Edytowane przez RosesAreRed Czas edycji: 2008-10-02 o 13:35 Powód: literowki |
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja rocznik 87 Kurde nie znalam tej firmy, piekny zestawik, ciekawe jak wyglada w rzeczywistosci Ale na ten Pani to mniem palce lizac a co do zazdrosnych mezczyzn, to moj jest zazdrosny Bardzoooo ;/Takze jak sobie jade do Pl to nie moge isc na dicho, bo go zdradze hihi Ciagle dzwoni 100 rqazy dziennie co robie I w zartach *chyba) powiedzial z usmiechem na twarzy, ze mnie zlikwiduje jak go zdradze ![]() Mmmmm, nie ma to jak milusi i romantyczny chlop :d Ps, z ymi majtami to roznie- nosze od M - DO xl , zalezy jaka firma Ze stanikami tez- mam jakis e, przewaznie ff, czasami g- No i pod piersiami chyba 85, nie wiem dokladnie- lepiej sie nie mierzyc, bo sie mozna zdolowac
|
|
#3989 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Zapewne rownie pieknie
Ja jak dostalam mojego Velveta to bylam jeszcze bardziej nim zauroczona |
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

) ale jak wkleje to hurtem<o ile da sie któreś do publikacji :P
a no i gruszka nie bo mały biust, płaski brzuch odpadają...ot zagwostka....
ale jak mówię oswajam się 

No moze troszke przesadzam ale tylko troszke 

bo szukam czegos takiego!

pomarzyc mozna
slinilam sie do niego wieki
- DO xl