![]() |
#3961 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
choinki już???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Zakorzenienie
|
#3963 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie trochę wcześnie chociaz uwielbiam mnóstwo kolorowych światełek , ale ja to zboczona na tym punkcie jestem:P:
![]() |
#3964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam perfumy, i podkład, a wczoraj zrobiłam mikrodermabrazję i na to peeling migdałowy, i dzisiaj się łuszczę.... wyglądam jak michael jackson i do tego rujnacja finansowa... ech mam za sobą ciężki dzień... ![]() weekend miałam nieco "przedłużony" bo już od czwartku, ale same wiecie, cmentarze i rozjazdy... wiec tak naprawdę na dolce far niente miałam tylko niedzielę w pracy sajgon - jak zwykle sporo roboty, a jak na horyzoncie coś sie przejasni, to zaraz znowu coś wleci do zrobienia, i tak bez końca... nieszczęśliwa jestem ogólnie z tego powodu ![]() ale zyję, jakoś tam....
![]() |
#3965 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o choinkowe klimaty, to uwielbiam słomkowe ozdoby, papierowe łańcuchy i pierniczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Zakorzenienie
|
ojj ruda zwolnij , w tej pracy to się zamęczysz nam kobieto!!
ale wizyty u kosmetyczki zazdroszczę ![]() ![]() z innej beczki - nie wiem czy tez pochłaniacie ksiażki - jeśli tak to polecam rok we mgle - wciągnęła mnie straszne - jade do domku kończyc czytać - a wczoraj kupiłam...jak któraś chętna to pożyczę ![]() miłego wieczorku!
![]() |
#3967 |
Zakorzenienie
|
Choinki widziałam w obi jakoś 22 lub 23.10 - akurat ubierali jedną wielką
![]() jodie ja lubię czytać, ale teraz jak małż wróci to chyba muszę odstawić ksiązki wieczorami ![]() ![]() ![]() Ja jeszcze w pracy... ![]()
#3968 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja wczoraj poszłam do pracy po dwóch tygodniach zwolnienia i zastanawiam się jak długo jeszcze pracować. Czuję się w miarę dobrze, bo odpoczęłam w domu i mogłabym chyba trochę jeszcze popracować. Podobno nawet widać po mnie że wypoczęłam. Ale wczoraj też dostałam pensję i okazało się, że na zwolnieniu zarobiłam więcej niż w poprzednim miesiącu, bo jakieś nadgodziny z pierwszego półrocza mi się jakoś doliczają i to mi jakoś motywacji do pracy na najbliższe miesiące też nie dodaje ![]()
![]() |
#3969 |
Zakorzenienie
|
dzięki, dzięki kochane
![]() ale ja nie wierzę, że w innej pracy będę miała lepiej - bo problem jest we mnie bardziej niż w pracy, nie umiem wyluzować i odpuścić w domu, tylko jestem taki typ-analityk, siedzę i analizuje wszystko co się wydarzyło w ciągu dnia, i taka gonitwa myśli mi się ciągle kłębi... muszę: znaleźć sobie coś, co mi pomoże odreagować - kiedyś to był jakiś fitness, a teraz mi się trochę nie chce, bo ze stresu i tak nie tyję ![]() ale jakoś się pozbieram ![]() nie dziś, to jutro...
#3970 |
Zakorzenienie
|
I na koniec dnia miła wiadomość - trafiłam czwórkę w dużym lotku
![]() Dobranoc ![]()
#3971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do pochłaniania książek - pochłaniam, jeśli tylko daję radę, w sobotę i w niedzielę staram się nie odpuścić mojego porannego rytuału - godzinka w łóżku z kawą i książeczką ![]() miss.hot - gratulejszyn!
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2008-11-04 o 21:23 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3972 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Zbieram się właśnie na obronę pracy doktorskiej naszego przyjaciela - ja jako delegacja rodziny, bo małż ze względu na szkolenie nie może być ![]() Miłego dnia ![]()
#3973 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No proszę, fajnie! Ile teraz płacą za taką czwórkę, bo zupełnie sie nie orientuję...
![]() |
#3974 |
Wtajemniczenie
|
witajcie. Ja jakaś leniwa ostatnio jestem, w pracy mi się grafik już kilka razy zmieniał i jakoś nie mogę zlapać rytmu. Mam do zrobiienia jeszcze sporo rzeczy po rremoncie, ale trudno mi się zorganizować
![]() jodie, ja bym chętnie pochlonęła jakies książki, nie tylko tą. Daaaaaaaawno nie czytalam i juz zupełnie się nie orientuję co się teraz ukazuje. Może polecicie jeszcze jakąś dobrą i ciekawą lekturkę??? A może sobie zalozymy żonkową wypożyczalnie ? ![]() idę lepić uszka - zrobiląm ciasto, jakies takie twardemi się wydaje, zobaczymy jak będzie po ugotowaniu. Annabel, a jak to robić ciasto z gorącą wodą??? ta mąka się nie zaparza wtedy??? |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 | ||||
Zadomowienie
|
Witam!
Ale wczoraj dodałam sobie roboty, kupiłam łososia tylko wypatroszonego, w sumie pierwszy raz, bo zawsze mrozone filety lub paluszki rybne ![]() Mam nadzieję, że ta smazona świeżynka mi wynagrodzi Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 |
Raczkowanie
|
Ja wlewam gorącą wodę, siekam trochę nożem i czekam jakiś czas aż mąka "wchłonie" wodę i troszkę przestygnie, a potem zagniatam. Ciasto zawsze wychodzi mięciutkie. Przykrywam miską i zostawiam na pół godziny. Ja jestem zadowolona z tego przepisu, bo z żółtkiem wychodziło mi właśnie takie twardawe... A Ty jak robiłaś?
Edytowane przez annabel_lee Czas edycji: 2008-11-05 o 09:55 Powód: poprawka |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Zakorzenienie
|
dzień doberek!
miss.hot gratulacje!jak znalazł na ciuszki na imprezę do Toli ![]() ksiażkę już przeczytałam - ma 330 stron ale wciąąąga bandola fotki będą ale nie mam weny na ich zrobienie - z dobrych wieści frezje mają już 7 cm ![]() tola - dzięki wczoraj za rozmowę - kupiłam storczyki - 2 vandę - ma 2 pędy w okazyjnej cenie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3978 | |
Zakorzenienie
|
Ja mogę polecić książkę Moniki Kalicińskiej "Dom nad rozlewiskiem". Jest super. Właśnie ta druga czekająca w kolejce książka to jej druga część, a ostatnio widziałam, że chyba już trzecia się pojawiła... Na razie pożyczyłam pierwszą część w zamian za drugą
![]() Cytat:
![]() A co do narożnika to same z nim problemy cholera jasna. Właśnie się o niego pokłóciłam z małżem przez telefon. Bo żeby wstawić narożnik, to trzeba wynieść wersalkę, która jest cholernie ciężka, a jak wiecie mój małż ma problemy z kręgosłupem, mój ojciec też, więc jak zwykle się trzeba kogoś prosić, a ja tego nie znoszę, ale oczywiście wg mojego małża to ja powinnam poprosić moich kuzynów. Wrrrr! ![]()
![]() |
#3979 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Generalnie to nikt na żadną imprezę mnie nie zapraszał ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3980 |
Zakorzenienie
|
hmmm, Tola pisała że na nas czeka
![]()
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Gdy mieszkałam z rodzicami pochłaniałam niesamowite ilości książek - teraz jest gorzej, w sumie swoich książek mam niewiele... ![]()
![]() |
#3982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
A tak a propos -znacie jakąś dobrą bibliotekę, do której warto się zapisać?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3984 |
Zakorzenienie
|
Miss.Hot trzeba robić tak jak ja ... pisac Tola zaprosisz mnie na herbatkę
![]() Ostrowczanka ja do żadnej biblioteki nie należę, jak to mówi moja koleżanka - ja burżuj rasowy kupuję ksiażki które chce przeczytać..
![]() |
#3985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A teraz mamy to na piśmie ![]()
![]() |
#3986 |
Zadomowienie
|
Sonia jakie fajne foty zamieściłaś!!!
Szymek to podobny do tatusia, tkj. mój Krzyś. A mamusia jaka kwitnąca. A o tą półleżącą pozycję się nie bój, mój teraz jeździ tylko na siedząco innej nie toleruje, bo się złości, ze chce wszystko dookoła widzieć. O to mało mój kuzyn jak trafił to miał 3 tysiaki
#3987 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
jodie nie ma weny na umieszczanie zdjęć kwiatów to na pocieszenie wkleje Wam moją latorośl ![]() Bandola - na mamusiach wklejałam specjalnie takie żeby było wózek widac - bo dziewczyna o niego pytała a tu wklejam inne. I dziękujemy za komplement. Edytowane przez Sonia11 Czas edycji: 2008-11-05 o 12:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Wtajemniczenie
|
Bandola jaki Krzyś jest chudziutki nie to co moja kluska
![]() A my do celów fotograficznych zdjeliśmy pałąk bo inaczej wyglądał tak: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.