|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Zadomowienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Witam Dziewczyny
![]() kliwia faktycznie niezle babsko z tej promotorki ![]() ![]() Nicsie nia nie zlosc,mysl tylko o dobrych i przyjemnych rzeczach ![]() Zycze powodzenia w przygotowaniach slubnych,to naprawde wspanialy czas...zazdroszcze Tobie normalnie ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie wszystkie Blizniaczki ![]() ![]()
#3962 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Koleżanki, zdaję relacje z obchodów rocznicowych ![]() no kwiaty - były: bukiet pięknych róż, kolacja była - w ładnej włoskiej restauracji kino było - niestety film miał być źródłem śmiechu, a stał się najgorzej wydanymi pieniędzmi od lat ("kot w butach" - porażka) i tylko przykro tż było ![]() no i winko w domowym zaciszu też było ![]() pierścionka brak - bo cyt." musisz wybrać, bo tobie nie spodoba ci się ten, co mi...." każda wymówka dobra, ale i tak doceniam pozostałą część artystyczną ![]() troszkę współczuję temu mojemu misiaczkowi, bo teraz to nawet nie będzie okazji żeby te oświadczyny zrobić (urodziny były, rocznica była) no i będzie musiał zorganizować surprise!!! a to dla niego zawsze męczarnia... a ja z kolei uwielbiam niespodzianki!!! ![]() Mam tylko nadzieję, że po ślubie będzie się rozwijał w dobrym kierunku i nie powróci do dawnych praktyk ![]() ![]()
![]() |
#3963 |
Przyczajenie
|
jestem już, nie bijcie mnie nie miałam internetu po tej wielkiej burzy . nie ma to jak radiówka
![]()
#3964 |
Zakorzenienie
|
W poniedzialek promotrtoka da mi wpis i podpisze mi sie na pracy
![]() Drobne korekty musze wprowadzić np. zmienic tytul ost rozdzialu ![]() ![]() bosh ale sie ciesze, i tak jade w piatek do rodzicow ![]() ![]() i bede miala z glowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powodzonka!!! ![]()
![]() |
#3966 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny także jestem bliźniaczką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Zakorzenienie
|
hej Kobiety
![]() Przepraszam ze sie nie odzywalam tyle czasu... dziś moge Wam napisac, ze jestem na swoim ![]() na razie nie ma mega ruchu, ale mowie sobie ze poczatki sa zawsze trudne, ludzie wchodza patrza... czekam za potykaczem przed biuro i za neonem, mam nadzieje, ze to przyciagnie uwage! Kliwia ciesze sie bardzo, ze z promotorka juz OK - koncz ta prace ![]() jaaa..ale ten czas zapieprza, zaraz będziesz Żonką ![]() Goosiu zdjecia beda dzis lub jutro ![]()
![]() |
#3968 |
Raczkowanie
|
![]()
Kochane Twins'y znikam na tydzień...
![]() będę biegać skakać pływać ![]() ![]() buziaki i miłego słonecznego weekendu!!!
#3969 |
Zakorzenienie
|
ohoho no to zycze slonka i wiatru w zaglach!!
![]() ![]() ![]() Ja tez jadne na 3 dni nad morze ![]() cale dwa dni mam zamir lezec plackiem na plazy, a w poniedzialek do promotorki ![]() ![]() Wg mnie skonczylam! zobaczymy w poniedzialek, ale bez podpisu nie wychodze ze szkoly ![]() ewulienk mialam do Ciebie przyjechac jeszcze przed slubem na weekend, ale jak widac nie mam kiedy ![]() A co powiesz na po slubie? ![]() Mówisz, że ludzi malo, ale przynajmniej ktos już zauwazyl. Odnowilas kontakty ze starymi klientami z poprzedniej firmy? ![]() ![]() ![]() ![]() ps. szukaj juz czegos dla nas dobrego, pieknego itp ![]() ![]() ![]() Pamietaj ze mozemy mejlowac jak siedzisz w robocie :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Zakorzenienie
|
ale sie wkur*****
o 6.30 meczyl mnie facet od reklamy o ktorej moze przyjechac, to mu pisze ze o 8. wstalam wiec na ta 8 do biura i co? nadal go nie ma ![]()
#3971 | |||
Zakorzenienie
|
cześć
Cytat:
![]() Wybieraj szybko pierścionek i niech Tż kupuje ![]() Ważne, że jesteście szcześliwi ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ewulinek gratulacje ![]() ![]() Czekam na zdjęcia.Z jakimi firmami udało ci się podpisać umowę?Masz swoją stronkę internetową? No i zapomniałabym napisać.U mnie w pracy beznadziejnie sie dzieje ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3972 |
Zakorzenienie
|
gosiuchna a masz juz cos innego na oku? zebys nie musiala miec okresu stagnacji. CHyba ze Ci kuroniuwka przysluguje, to tez byl olala taki interez i sie zwolnila i spokojnie szukala nowej pracy.
ewe o******* go rowno!!!!!!!!!! co on se mysli?? ![]() moglas spokojnie pospac do 8 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ewulinek@vp.pl Powodzenia w prowadzeniu swojego biznesu!!! ![]()
![]() |
#3975 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sle buziaka, choc dzis u mnie leeeje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Zakorzenienie
|
Kliwia nie mogę się coś zalogowac na @
![]() ogolnie to mega sie ciesze,ze mgra masz juz zaakceptowanego ![]() u nas dzis tano tak lalo, ze na spacer z psem musialam zalozyc kalosze, a teraz znow swieci slonko... lato ![]() ja w weekend byłam na Hawajach ![]() Goosiu co z pracą? masz cos nowego na oku? Ladyblack83 nie dziekuje ![]() jutro moja Babcia idzie do szpitala na 2 miesiace ![]()
#3977 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny,
Kliwia jak będziesz miała termin obrony to się pochwal ![]() Ewulinek ja ci pisałam, ze biuro wypasione ![]() No i pytałam z jakimi firmami współpracujesz jesli to nie tajemnica ![]() A na oku jeszcze nic nie mam, bo nawet wypowiedzenia nie dałam .Niestety wstępnie wiem, ze mnie nie pusci szybciej, wiec zakibluje tam jeszcze.W kazdym razie rozgladam sie ![]() Jak w ogóle leci w pracy? Lady pierścionek juz wybrany ![]() ![]() ![]() Chłodno już wieczorami.W sumie prawie poółowa sierpnia ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-08-12 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Zakorzenienie
|
gosia prawdopodobnie w okolicach 20-29 wrzesnia, jeszcze nie ustalono tego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a moj akolezanka z biura chyba nie zdaje sobie sprawy ze sprawozdanie za sierpien bedzie robila sama ![]() No mam nadzieje ze w koncu kierownik przejrzy na oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja własnie zauwazyłam, ze do twojego ślubu zostało 2,5tyg ![]() ![]() ![]() A koleżanka moze sie w koncu nauczy robić sprawozdanie ![]() ![]() Ja chciałam gdzieś jechać na weekend.Gdziekolwiek niedaleko zeby wypoczać ![]() Morze odpada, bo strasznie daleko, ale moze góry? ![]() W piatek pracuję do 18, a w poniedziałek do pracy na rano ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro o 8 przychodzą monterzy naprawiać... Goosiu chciałam otwierać o 9 i do 17. ale za chiny ludowe nie moge sie na 9.00 wyrobic ![]() a w soboty jestem od 10 do 13. i dzis sie dowiedzialam, ze w sobote swieto, czyli wolne ![]() Goosiu zadna tajemnica - współpracuję z Alfa Star, Ecco Holiday, GTI, Best Reisen, Sun&Fun, Wezyr, Selectours hmm... co ja tam jeszcze mam... mniejsze biura... Matimpex, Atur,Martin... czekam na umowe jeszcze z Triadą, Orbisem i Rainbowem. co do weekendu- tez bym gdzies pojechala... gory to jest to ![]() pewnie pojade odwiedzic Babcie. a ma byc pogoda w weekend?
![]() |
#3981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czyli współpracujesz z fajnymi firmami ![]() ![]() Pozdrów babcię ![]() A pogody nie sprawdzałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zakorzenienie
|
gosia no do slubu zostalow zasadzie 15 dni
![]() jeszcze troche mam zalatwiania, ale co tam damy rade ![]() ![]() Srtres lekki, bardziej przejmuje sie szczegolami i zalatwianiem niz sama ceremonią ![]() Urlop mam od 26go i wracam 2 wrzesnia. Podroz poslubna w pazdzierniku ![]() ![]() eweulinek a juz myslalam ze cois palnelam i sie obrazilas, a tobie gowniana neostrada padla - a nie mowilam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
no i mam kopnięty modem
![]() Kliwia co Ty co miałas palnąc, nie wymyslaj... ![]() ja pikole... zaraz bedziesz żonką ![]() Goosiu dziękuje za pozdrownia ![]() Mam wielka nadzieje,ze wszytsko Ci sie ulozy z praca!! nie moze byc inaczej... ja juz dzis w pracy od 8 , bo czekalam na montera. wlansie puscilam na mojej plazmie ![]()
#3984 |
Zakorzenienie
|
nuie szczuj mnie juz tym egiptem bo on mi sie sni po nocach
![]() Juz sobie w myslach pakuje walizke, co zabiore a co nie, i te rzeczy ktore zabiorę na pewno, leza sobie w szafie, i momo ze sie prosi by je danego dnia zalozyc to ich nie ubieram ![]() ![]() a co myslisz o tym linku co Ci dalam wczoraj? Bo tam byl trip do sea gullu w hurgadzie. za niecale 2000 ![]() A wiesz co ? powiedz mi jeszcze ile w HB nas beda wtedy kosztowac napoje? bo rozumiem ze wtedy do posiolkow za napoje osobno sie placi czy jak ? bo boje sie ze za napoje zbankrutujemy, bo Tomek duzo pije ![]() ![]() a dolary wymieniac w PL czy na miejscu ?? bo sama nie wiem, a ile tego zabrac, odliczajac juz te wycieczki fakultatywne? Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-13 o 09:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ofert... teraz tak stoja hotele 4* 2000 - 2200 zł ![]() co do picia - piwo 5-6 LE, sok 1.5-3 LE woda mineralna 1.5 LE za 1,5 l., herbata w barze ok. 0,5 LE kase najlepiej wynienic w Polsce ![]()
![]() |
#3986 |
Zakorzenienie
|
no tak ale ile tej kasy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ps. nigdy nie bylam na takiech wczasach wiec nie wiem co i jak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie pytaj mnie ile masz wziac kasy, bo na takie pytanie Ci nie odpowiem ![]() ![]() tu Ci wklejam fajny link: http://www.egipt.com.pl/Egipt/ceny+waluta+poczta+kurs
![]() |
#3988 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Co tu tak cicho? ![]() ![]() Kliwia my byliśmy w Egipcie w paxdzirniku tamtego roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wy planujecie gdzieś jechać? Mieliśmy opcję All i na jedzenie praktycznie nie wydaliśmy NIC (chyba tylko wypiliśmy po kawie na mieście ![]() ![]() ![]() No i jeszcze wiza płatna na lotnisku, ale to jakaś mała kwota była ![]() My byliśmy tylko 7dni i uważam, że wykorzystaliśmy je idealnie ![]() ![]() Ale się rozpisałam ![]() EDIT: Oczywieście kase wymień w Polsce! my mieliśmy same dolary.Udało mi się w kantorze wymienić jedną 5$ po 1$ na bakszysze.U nich cieżko rozmienić na całkiem drobne ![]() Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-08-20 o 07:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Zakorzenienie
|
gosia
![]() ![]() ![]() a kupowaliscie tez egipskie funty ? ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-08-20 o 08:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nam sie bardziej Luksor podobał ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.