Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!! - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-03, 07:59   #3961
bierka83
Zadomowienie

Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!

Witam Dziewczyny

kliwia faktycznie niezle babsko z tej promotorki Doskonale wie,ze zalezy Tobie wiec bawi ja ze jezdzisz za nia..nie wiem niepotrafie tego zrozumiec.Moze kobieta ma jakies kompleksy,albo jakis problem skoro w ten sposob sie dowartosciowuje
Nicsie nia nie zlosc,mysl tylko o dobrych i przyjemnych rzeczach
Zycze powodzenia w przygotowaniach slubnych,to naprawde wspanialy czas...zazdroszcze Tobie normalnie Ja niestety podczas przygotowan musialam sie zmagac z dyktatura-hehe- tesciowej,gdybym teraz byla w czasie przygotowan na wiele bym sobie nie pozwolila,ale czlowiek glupi byl i nic nie mowil.No ale mniejsza z tym Tobie zycze samych przyjemnych chwil i zero stresu

Pozdrawiam serdecznie wszystkie Blizniaczki Milego dnia Dziewczynki
Stary 2009-08-03, 14:15   #3962
Ladyblack83
Raczkowanie

Smile Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
czesc gwiazdy

Duzo zalatwiania mam, i czasu coraz mniej, checi to juz w ogole. Zwlaszcza ze caly weekedn byla piekna pogoda, a ja nawet na oplanie nad jezioro nie pojechalam, bo meczylam ta powalona magisterkę :/
W kazdym badz razie wg mnie dzis skonczylam, to czy to bedzie ok, okaze sie najprawdopodobniej w srode.
W ogole to mnie moja promotorka rozczarowala o czym juz wam pisalam chyba. Ale teraz przeszla sama siebie. doczepila sie do rozdzialu pierwszego, ktory napisalam juz w styczniu lub wczesniej nawet. i lazilam z nim do niej za kazdym razem jak dopisywalam kolejne rozdzialy. i ona dopiero teraz mi zwrocila uwage na pewne elementy. Myslalam ze wyjde z siebie.
Musze jechac do niej do miejsca gdzie mieszka, ode mnie ponad 3h pociagiem, zeby mogla zlozyc podpis na mojej pracy i w moim indeksie (bo oczywisice sie nei wpisala wczesniej). Najlepsze jest to ze jesli nie zdaze 5-go dostarczyc indeksu do uczelni, to bede musiala z nim zasuwac do Lodzi - do uczleni matki. Ponad 6h pociagiem, ciulowe polaczenie Bardziej by mnie urzadzal kurier O! o to jest mysl. Bede musiala popytac czy da rade!
I mnie dlatego krew zalewa :[
Ale co zorbic

Slubne przygotowania nabvieraja tempa, i to ze nie mamy samochodu komplikuje nam zycie jak sie da. Jestesmy na lasce innych i ich wolnego czasu
Mam juz dosc proszenia, bo chcialabym wyjsc z domu wsciasc w swoj samochod i jechac zalatwic co mi sie podoba i kiedy mi sie podoba :[
Koniecznie musimy kupic samochod!
Ale to po slubie i po remoncie kuchni i jadalni

Podsumowujac, slub wychodzi nam na dobre. Nie ma stresu jakiegos, nie klocimy sie - czasami ale o wiele rzadziej niz kiedys. Ciagle sie do siebie usmiechamy itp. Tak jakby miesiac miodowy juz sie zaczal

Jutro do Polski przylatuje juz moja siotra, i tez sie z nia w weeeknd zobacze, mam nadzieje ze sie poopalam i bedzie pogoda w koncu

Na razie buziole!! Musze jeszcze prace wyslac sobie na poczte!
Zeby wydrukowac
Też bym ją udusiła!!! Ale, jak napisała koleżanka - miłość kwitnie i to jest najważniejsze

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Ladyblack mój Tż też zapomina o datach (oczywiście urodziny pamięta ), ale ja też do nich nie przywiązuję wagi, więc nie mam pretensji.No chyba, że będziemy po ślubie, to rocznicę ślubu będziemy obchodzić chyba
Natomiast jeśli chodzi o zaręczyny, to kurczę ciężki temat.Pogadaj z nim, że mają być moja koleżanka pierścionek dostała z 3 m-ce przed ślubem, bo powiedziała chłopakowi, że jak nie da pierścionka, to nie bedzie ślubu , a w ogóle to dopóki go nie dostanie, to nie pojedzie rozwozić zaproszeń, bo ludzie będą chcieli zobaczyć pierścionek, a ona go nie ma To był mały szantaż i ona zdawała sobie z tego sprawę, ale inaczej sie nie dało

Koleżanki, zdaję relacje z obchodów rocznicowych
no kwiaty - były: bukiet pięknych róż,
kolacja była - w ładnej włoskiej restauracji
kino było - niestety film miał być źródłem śmiechu, a stał się najgorzej wydanymi pieniędzmi od lat ("kot w butach" - porażka) i tylko przykro tż było
no i winko w domowym zaciszu też było
pierścionka brak - bo cyt." musisz wybrać, bo tobie nie spodoba ci się ten, co mi...." każda wymówka dobra, ale i tak doceniam pozostałą część artystyczną dawno się tak nie postarał, ale dałam mu do zrozumienia, ze jeśli się nie postara, to będzie źle (dla mnie takie obchodzenie wspólnych rocznic to znak zaangażowania, tym bardziej, że z urodzinami też kiepsko i z pamięcią i z drobiazgami z tej okazji).

troszkę współczuję temu mojemu misiaczkowi, bo teraz to nawet nie będzie okazji żeby te oświadczyny zrobić (urodziny były, rocznica była) no i będzie musiał zorganizować surprise!!! a to dla niego zawsze męczarnia... a ja z kolei uwielbiam niespodzianki!!!

Mam tylko nadzieję, że po ślubie będzie się rozwijał w dobrym kierunku i nie powróci do dawnych praktyk
Stary 2009-08-05, 09:51   #3963
GreenCherrish
Przyczajenie

GG do GreenCherrish

jestem już, nie bijcie mnie nie miałam internetu po tej wielkiej burzy . nie ma to jak radiówka wykończyć sie idzie :P

"nowa ale nie gorsza"

GreenCherrish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 09:58   #3964
kliwia
Zakorzenienie

W poniedzialek promotrtoka da mi wpis i podpisze mi sie na pracy
Drobne korekty musze wprowadzić np. zmienic tytul ost rozdzialu
bosh ale sie ciesze, i tak jade w piatek do rodzicow to zostane na jeded dzien dluzej
i bede miala z glowy
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-05, 11:10   #3965
Ladyblack83
Raczkowanie

Cytat:
bosh ale sie ciesze, i tak jade w piatek do rodzicow to zostane na jeded dzien dluzej
i bede miala z glowy
To super, że promo poszła ci w końcu na rękę - gratuluję i zazdroszczę (ja jestem w trakcie pisania radosnej twórczości )
Powodzonka!!!
Stary 2009-08-05, 13:17   #3966
evak1988
Zadomowienie

GG do evak1988

Hej dziewczyny także jestem bliźniaczką w sumie to sama nie wiem bo mam urodziny 21 maja i w niektórych horoskopach jest napisane że bliźnieta sa od 22 a w niektorych ze od 21
evak1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-06, 10:45   #3967
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

hej Kobiety
Przepraszam ze sie nie odzywalam tyle czasu...
dziś moge Wam napisac, ze jestem na swoim od wczoraj!

na razie nie ma mega ruchu, ale mowie sobie ze poczatki sa zawsze trudne, ludzie wchodza patrza...
czekam za potykaczem przed biuro i za neonem, mam nadzieje, ze to przyciagnie uwage!

Kliwia ciesze sie bardzo, ze z promotorka juz OK - koncz ta prace
jaaa..ale ten czas zapieprza, zaraz będziesz Żonką

Goosiu zdjecia beda dzis lub jutro
ewulinek@vp.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-07, 07:44   #3968
Ladyblack83
Raczkowanie

Smile Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!

Kochane Twins'y znikam na tydzień...
będę biegać skakać pływać - jadę na urlopik żaglóweczki na 5 dni, a potem próbny make-up, fryzura i inne ślubne sprawy...
buziaki i miłego słonecznego weekendu!!!
Stary 2009-08-07, 07:53   #3969
kliwia
Zakorzenienie

ohoho no to zycze slonka i wiatru w zaglach!!

Ja tez jadne na 3 dni nad morze
cale dwa dni mam zamir lezec plackiem na plazy, a w poniedzialek do promotorki
Wg mnie skonczylam! zobaczymy w poniedzialek, ale bez podpisu nie wychodze ze szkoly

ewulienk mialam do Ciebie przyjechac jeszcze przed slubem na weekend, ale jak widac nie mam kiedy
A co powiesz na po slubie?
Mówisz, że ludzi malo, ale przynajmniej ktos już zauwazyl. Odnowilas kontakty ze starymi klientami z poprzedniej firmy? moze jakies super wycieczki Ci wpadną na spore sumki
ps. szukaj juz czegos dla nas dobrego, pieknego itp buziulka moja kochana!
Pamietaj ze mozemy mejlowac jak siedzisz w robocie :P
Stary 2009-08-07, 07:56   #3970
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

ale sie wkur*****

o 6.30 meczyl mnie facet od reklamy o ktorej moze przyjechac, to mu pisze ze o 8. wstalam wiec na ta 8 do biura i co? nadal go nie ma
Stary 2009-08-07, 08:01   #3971
goosia207
Zakorzenienie

cześć

Cytat:
Napisane przez Ladyblack83 Pokaż wiadomość
Koleżanki, zdaję relacje z obchodów rocznicowych
no kwiaty - były: bukiet pięknych róż,
kolacja była - w ładnej włoskiej restauracji
kino było - niestety film miał być źródłem śmiechu, a stał się najgorzej wydanymi pieniędzmi od lat ("kot w butach" - porażka) i tylko przykro tż było
no i winko w domowym zaciszu też było
pierścionka brak - bo cyt." musisz wybrać, bo tobie nie spodoba ci się ten, co mi...." każda wymówka dobra, ale i tak doceniam pozostałą część artystyczną dawno się tak nie postarał, ale dałam mu do zrozumienia, ze jeśli się nie postara, to będzie źle (dla mnie takie obchodzenie wspólnych rocznic to znak zaangażowania, tym bardziej, że z urodzinami też kiepsko i z pamięcią i z drobiazgami z tej okazji).

troszkę współczuję temu mojemu misiaczkowi, bo teraz to nawet nie będzie okazji żeby te oświadczyny zrobić (urodziny były, rocznica była) no i będzie musiał zorganizować surprise!!! a to dla niego zawsze męczarnia... a ja z kolei uwielbiam niespodzianki!!!

Mam tylko nadzieję, że po ślubie będzie się rozwijał w dobrym kierunku i nie powróci do dawnych praktyk
No i jak miło.Nawet beznadziejna bajka tego nie zepsuje
Wybieraj szybko pierścionek i niech Tż kupuje
Ważne, że jesteście szcześliwi

Cytat:
i bede miala z glowy
Super.Szybko ci to pójdzie i będziesz się mogła całkowicie skupić na ślubie Promotorka miała chyba dobry dzień

Cytat:
Napisane przez evak1988 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny także jestem bliźniaczką w sumie to sama nie wiem bo mam urodziny 21 maja i w niektórych horoskopach jest napisane że bliźnieta sa od 22 a w niektorych ze od 21
witaj

Ewulinek gratulacje w końcu było otwarcie. Na początku zawsze jest mały ruch, bo ludzie nie znają lokalizacji. Zrób dobre reklamówki i ulotki
Czekam na zdjęcia.Z jakimi firmami udało ci się podpisać umowę?Masz swoją stronkę internetową?

No i zapomniałabym napisać.U mnie w pracy beznadziejnie sie dzieje i w końcu chyba podejme decyzję o zwolnieniu się
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-07, 08:09   #3972
kliwia
Zakorzenienie

gosiuchna a masz juz cos innego na oku? zebys nie musiala miec okresu stagnacji. CHyba ze Ci kuroniuwka przysluguje, to tez byl olala taki interez i sie zwolnila i spokojnie szukala nowej pracy.

ewe o******* go rowno!!!!!!!!!! co on se mysli?? płacisz wymagasz ! nie jestes byle kim, jestes biznesłoman!
moglas spokojnie pospac do 8
Stary 2009-08-07, 08:38   #3973
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewulinek@vp.pl Pokaż wiadomość
ale sie wkur*****

o 6.30 meczyl mnie facet od reklamy o ktorej moze przyjechac, to mu pisze ze o 8. wstalam wiec na ta 8 do biura i co? nadal go nie ma
palant

Cytat:
gosiuchna a masz juz cos innego na oku? zebys nie musiala miec okresu stagnacji. CHyba ze Ci kuroniuwka przysluguje, to tez byl olala taki interez i sie zwolnila i spokojnie szukala nowej pracy.
Żeby sie nie powtarzać wkleję wam co napisałam w innym wątku o tej pracy

Cytat:
Dziewczyny chcę się zwolnić z pracy i strasznie się boję
Mam już tak dość, że nie wyrabiam psychicznie no i mam szefa despotę, który nie pójdzie na porozumienie stron (, a mam 3m-ce) w związku z tym nie wiem kiedy mam szukać nowej pracy , bo nikt na mnie nie będzie czekać 4 m-ce (dopiero 5 sierpień, a wypowiedzenie bedzie leciało od września).
Chyba muszę zrobić tak jak Dorinki przyjaciółka.Dać wypowiedzenie i w tym czasie szukać czegoś.Muszę zaryzykować nie mam jeszcze rodziny, rachunków, mieszkam z rodzicami, więc nawet jak niczego nie znajdę przez 3 m-ce, to nie stanie się straszna tragedia jak posiedzę na bezrobotnym z 2 m-ce (tylko strasznie się boję, że nic nie znajdę ).
Nienawidzę tej pracy z całego serca i nie chcę tu już pracować, to jest pewne (pracuję tu 7lat)
Sorry za marudzenie z rana muszę uciekać, bo szef zaraz przyjedzie i zacznie się inwigilacja, czepianie, marudzenie, dokładanie nadprogramowej roboty, opieprzanie, mobbingowanie itd.(i tak ma wszędzie kamery i nas ogląda )

Cytat:
ewe o******* go rowno!!!!!!!!!! co on se mysli?? płacisz wymagasz ! nie jestes byle kim, jestes biznesłoman!
hehe no wlaśnie!
Stary 2009-08-07, 10:47   #3974
Ladyblack83
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!

Cytat:
ale sie wkur*****

Cytat:
Napisane przez kliwia;13626316
[B
ewe[/B] o******* go rowno!!!!!!!!!! co on se mysli?? płacisz wymagasz ! nie jestes byle kim, jestes biznesłoman!
No i to jest podejście prawdziwego bliźniaka!!! bravo!!! opieprzyć równo gościa!!! Nie znoszę, jak ktoś nie szanuje czyjegoś i przy okazji swojego czasu!!! (ostatnio nawet napisałam zażalenie na pocztę - wiecie, awizo w skrzynce, bo mu się windą na 10p. nie chciało wjechać - a ja muszę odstać na poczcie swoje!!!, która z nas tego nie zna??!!

ewulinek@vp.pl Powodzenia w prowadzeniu swojego biznesu!!!
Stary 2009-08-11, 14:13   #3975
kliwia
Zakorzenienie

Witam was po super weekendzie na plazy

sle buziaka, choc dzis u mnie leeeje
Stary 2009-08-11, 15:13   #3976
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Kliwia nie mogę się coś zalogowac na @

ogolnie to mega sie ciesze,ze mgra masz juz zaakceptowanego

u nas dzis tano tak lalo, ze na spacer z psem musialam zalozyc kalosze, a teraz znow swieci slonko... lato

ja w weekend byłam na Hawajach (czyt. impreza w hawajskim stylu) bylo super!

Goosiu co z pracą?
masz cos nowego na oku?

Ladyblack83 nie dziekuje oby wszytsko ulozylo sie po mojej mysli... ja jeszcze 45 min. i mykam do domu.

jutro moja Babcia idzie do szpitala na 2 miesiace i tak mi dzis smutno caly dzien.
Stary 2009-08-12, 19:34   #3977
goosia207
Zakorzenienie

cześć dziewczyny,

Kliwia jak będziesz miała termin obrony to się pochwal

Ewulinek
ja ci pisałam, ze biuro wypasione w jakich godzinach pracujesz?
No i pytałam z jakimi firmami współpracujesz jesli to nie tajemnica

A na oku jeszcze nic nie mam, bo nawet wypowiedzenia nie dałam .Niestety wstępnie wiem, ze mnie nie pusci szybciej, wiec zakibluje tam jeszcze.W kazdym razie rozgladam sie

Jak w ogóle leci w pracy?

Lady pierścionek juz wybrany ? Jak juz wybierzesz mam nadziję, że się pochwalisz (A ty jeszcze chyba na urlopie jestes )

Chłodno już wieczorami.W sumie prawie poółowa sierpnia jak ten czas leci...

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2009-08-12 o 19:36
Stary 2009-08-12, 20:52   #3978
kliwia
Zakorzenienie

gosia prawdopodobnie w okolicach 20-29 wrzesnia, jeszcze nie ustalono tego
a moj akolezanka z biura chyba nie zdaje sobie sprawy ze sprawozdanie za sierpien bedzie robila sama
No mam nadzieje ze w koncu kierownik przejrzy na oczy
Stary 2009-08-12, 21:02   #3979
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
gosia prawdopodobnie w okolicach 20-29 wrzesnia, jeszcze nie ustalono tego
a moj akolezanka z biura chyba nie zdaje sobie sprawy ze sprawozdanie za sierpien bedzie robila sama
No mam nadzieje ze w koncu kierownik przejrzy na oczy
To jeszcze zdązysz się pouczyć

A ja własnie zauwazyłam, ze do twojego ślubu zostało 2,5tyg strasznie mało masz stres? Ile przed ślubem bierzesz urlop?

A koleżanka moze sie w koncu nauczy robić sprawozdanie no i niech kierownik przejrzy na oczy

Ja chciałam gdzieś jechać na weekend.Gdziekolwiek niedaleko zeby wypoczać
Morze odpada, bo strasznie daleko, ale moze góry? ehh zobaczymy co z tego wyjdzie.
W piatek pracuję do 18, a w poniedziałek do pracy na rano
Stary 2009-08-12, 21:21   #3980
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny,

Kliwia jak będziesz miała termin obrony to się pochwal

Ewulinek
ja ci pisałam, ze biuro wypasione w jakich godzinach pracujesz?
No i pytałam z jakimi firmami współpracujesz jesli to nie tajemnica

A na oku jeszcze nic nie mam, bo nawet wypowiedzenia nie dałam .Niestety wstępnie wiem, ze mnie nie pusci szybciej, wiec zakibluje tam jeszcze.W kazdym razie rozgladam sie

Jak w ogóle leci w pracy?

Lady pierścionek juz wybrany ? Jak juz wybierzesz mam nadziję, że się pochwalisz (A ty jeszcze chyba na urlopie jestes )

Chłodno już wieczorami.W sumie prawie poółowa sierpnia jak ten czas leci...
ech... ja mam ciągle pod górke w biurze. dzis o 11.00 padła mi neostrada
jutro o 8 przychodzą monterzy naprawiać...
Goosiu chciałam otwierać o 9 i do 17. ale za chiny ludowe nie moge sie na 9.00 wyrobic i otwieram tak o 9.30.
a w soboty jestem od 10 do 13. i dzis sie dowiedzialam, ze w sobote swieto, czyli wolne
Goosiu zadna tajemnica - współpracuję z Alfa Star, Ecco Holiday, GTI, Best Reisen, Sun&Fun, Wezyr, Selectours hmm... co ja tam jeszcze mam...
mniejsze biura... Matimpex, Atur,Martin...
czekam na umowe jeszcze z Triadą, Orbisem i Rainbowem.

co do weekendu- tez bym gdzies pojechala... gory to jest to
pewnie pojade odwiedzic Babcie.
a ma byc pogoda w weekend?
Stary 2009-08-12, 21:34   #3981
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
ech... ja mam ciągle pod górke w biurze. dzis o 11.00 padła mi neostrada
jutro o 8 przychodzą monterzy naprawiać...
Goosiu chciałam otwierać o 9 i do 17. ale za chiny ludowe nie moge sie na 9.00 wyrobic i otwieram tak o 9.30.
a w soboty jestem od 10 do 13. i dzis sie dowiedzialam, ze w sobote swieto, czyli wolne
Goosiu zadna tajemnica - współpracuję z Alfa Star, Ecco Holiday, GTI, Best Reisen, Sun&Fun, Wezyr, Selectours hmm... co ja tam jeszcze mam...
mniejsze biura... Matimpex, Atur,Martin...
czekam na umowe jeszcze z Triadą, Orbisem i Rainbowem.

co do weekendu- tez bym gdzies pojechala... gory to jest to
pewnie pojade odwiedzic Babcie.
a ma byc pogoda w weekend?
Ty śpiochu
Czyli współpracujesz z fajnymi firmami to fajnie (my w tamtym roku byliśmy z eximu, ale wcześniej nie znałam tej firmy )

Pozdrów babcię
A pogody nie sprawdzałam chcę jechać i już
Stary 2009-08-13, 09:06   #3982
kliwia
Zakorzenienie

gosia no do slubu zostalow zasadzie 15 dni
jeszcze troche mam zalatwiania, ale co tam damy rade
Srtres lekki, bardziej przejmuje sie szczegolami i zalatwianiem niz sama ceremonią
Urlop mam od 26go i wracam 2 wrzesnia.
Podroz poslubna w pazdzierniku po obronie

eweulinek a juz myslalam ze cois palnelam i sie obrazilas, a tobie gowniana neostrada padla - a nie mowilam
Stary 2009-08-13, 09:12   #3983
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

no i mam kopnięty modem ktory trzeba wymienic, bo moze sie neostrada rozlaczac. buuuu

Kliwia co Ty co miałas palnąc, nie wymyslaj...
ja pikole... zaraz bedziesz żonką

Goosiu dziękuje za pozdrownia
Mam wielka nadzieje,ze wszytsko Ci sie ulozy z praca!! nie moze byc inaczej...

ja juz dzis w pracy od 8 , bo czekalam na montera. wlansie puscilam na mojej plazmie film o Egipcie, heh...
Stary 2009-08-13, 09:18   #3984
kliwia
Zakorzenienie

nuie szczuj mnie juz tym egiptem bo on mi sie sni po nocach
Juz sobie w myslach pakuje walizke, co zabiore a co nie, i te rzeczy ktore zabiorę na pewno, leza sobie w szafie, i momo ze sie prosi by je danego dnia zalozyc to ich nie ubieram gluptas ze mnie
a co myslisz o tym linku co Ci dalam wczoraj?
Bo tam byl trip do sea gullu w hurgadzie. za niecale 2000
A wiesz co ? powiedz mi jeszcze ile w HB nas beda wtedy kosztowac napoje? bo rozumiem ze wtedy do posiolkow za napoje osobno sie placi czy jak ? bo boje sie ze za napoje zbankrutujemy, bo Tomek duzo pije a w takiej temperaturze to juz w ogole bedzie litrami pil wode.
a dolary wymieniac w PL czy na miejscu ?? bo sama nie wiem, a ile tego zabrac, odliczajac juz te wycieczki fakultatywne?

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-08-13 o 09:20
Stary 2009-08-13, 09:31   #3985
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
nuie szczuj mnie juz tym egiptem bo on mi sie sni po nocach
Juz sobie w myslach pakuje walizke, co zabiore a co nie, i te rzeczy ktore zabiorę na pewno, leza sobie w szafie, i momo ze sie prosi by je danego dnia zalozyc to ich nie ubieram gluptas ze mnie
a co myslisz o tym linku co Ci dalam wczoraj?
Bo tam byl trip do sea gullu w hurgadzie. za niecale 2000
A wiesz co ? powiedz mi jeszcze ile w HB nas beda wtedy kosztowac napoje? bo rozumiem ze wtedy do posiolkow za napoje osobno sie placi czy jak ? bo boje sie ze za napoje zbankrutujemy, bo Tomek duzo pije a w takiej temperaturze to juz w ogole bedzie litrami pil wode.
a dolary wymieniac w PL czy na miejscu ?? bo sama nie wiem, a ile tego zabrac, odliczajac juz te wycieczki fakultatywne?
haha!

co do ofert... teraz tak stoja hotele 4* 2000 - 2200 zł

co do picia - piwo 5-6 LE, sok 1.5-3 LE
woda mineralna 1.5 LE za 1,5 l., herbata w barze ok. 0,5 LE

kase najlepiej wynienic w Polsce
Stary 2009-08-13, 09:39   #3986
kliwia
Zakorzenienie

no tak ale ile tej kasy
ps. nigdy nie bylam na takiech wczasach wiec nie wiem co i jak nie bij mojej zasciankowej glowy
Stary 2009-08-13, 09:41   #3987
ewulinek@vp.pl
Zakorzenienie

Cytat:
no tak ale ile tej kasy
ps. nigdy nie bylam na takiech wczasach wiec nie wiem co i jak nie bij mojej zasciankowej glowy

nie pytaj mnie ile masz wziac kasy, bo na takie pytanie Ci nie odpowiem uwielbiam to pytanie

tu Ci wklejam fajny link:

http://www.egipt.com.pl/Egipt/ceny+waluta+poczta+kurs
Stary 2009-08-20, 07:27   #3988
goosia207
Zakorzenienie

cześć

Co tu tak cicho? jutro mam urlop

Kliwia my byliśmy w Egipcie w paxdzirniku tamtego roku nie pamiętam ile brałam kasy, ale planowaliśmy jechać do Kairu i Luksoru (i nam się udało ), wiec to kieszonkowe było spore (jak dobrze pamiętam, to koszt jednej wycieczki za osobę niecałe 100$ -wtedy $ stał ok.2.20-2,40zł, a teraz jest chyba droższy.U nas była promocja, że jak wykupimy jedą wycieczke, to za drugą płacimy za połowę ceny, więc Kair 200$ , a Luksor wyszedł 100$ za dwie osoby +10$ wyżywienie).Udało nam się z tą promocją i chyba tylko my ją mieliśmy reszta osób z innych miast nie
A wy planujecie gdzieś jechać?

Mieliśmy opcję All i na jedzenie praktycznie nie wydaliśmy NIC (chyba tylko wypiliśmy po kawie na mieście ) hotel zapewnił full wyżywienie od 8 do 24 Pieniądze, które nam zostały przeznaczyliśmy na pamiątki

No i jeszcze wiza płatna na lotnisku, ale to jakaś mała kwota była

My byliśmy tylko 7dni i uważam, że wykorzystaliśmy je idealnie dwa dni wycieczki, reszta na plaży, popołudniu wypad do miasta lub w hotelu w sali bilardowej lub na drineczkach.Było cudnie

Ale się rozpisałam

EDIT: Oczywieście kase wymień w Polsce! my mieliśmy same dolary.Udało mi się w kantorze wymienić jedną 5$ po 1$ na bakszysze.U nich cieżko rozmienić na całkiem drobne

Edytowane przez goosia207
Czas edycji: 2009-08-20 o 07:32
Stary 2009-08-20, 07:38   #3989
kliwia
Zakorzenienie

gosia dziekuje za info :dtez chcemy luxor i kair a wiza egipska 15$ od glowy
a kupowaliscie tez egipskie funty ?

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2009-08-20 o 08:07
Stary 2009-08-20, 08:09   #3990
goosia207
Zakorzenienie

Cytat:
gosia dziekuje za info :dtez chcemy luxor i kair
a kupowaliscie tez egipskie funty ?
Hmm nie kupowaliśmy, ale chyba gdzieś rozmieniliśmy (trzeba uważac żeby nie oszukali na przeliczniku ), (nawet po jednym przywieźliśmy do domu ).

Nam sie bardziej Luksor podobał , ale cieszymy się, że byliśmy na obu wycieczkach (trochę męczące, bo dłuuuga podróż )
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości