|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Tymczasem się żegnam i do rychłego zobaczenia
Zawsze narzekałam na swoje nogi i nie chodziłam w spódnicach ani sukienkach, a teraz jak mam naprawdę szpetne i guzowate to marzę sobie, że jak je uleczą, to wystąpię w kiecce i na wysokich obcasach. I okazji nie będę szukać, choćby do pracy się tak wybiorę Oto moje noworoczne postanowienie: pokazywać nogi
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3964 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cosik pomogło to czyszczenie, ale nie bardzo, to chyba mój komp dogorywa, jesli komputerom liczy się wiek jak psom, to już niedługo powinien się przenosić na tamten świat
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo jak nic z tego nie pomoże, to zostanie zmiana kompa
|
|
#3966 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W zeszły poniedziałek dość długo siedzieliśmy w tym barze, gdzie ceny mają bajońskie. Nie to, co w barze Czajka. A ja Cię nie widziałam. Następnym razem, gdy mnie zobaczysz, koniecznie wbijaj się przywitać.Cytat:
![]() Łojezusie, ale Ty masz stopę. 50. Jak Hobbit.![]() Cytat:
![]() Gdy pierwszy raz przeczytałam to pytanie, to... Cytat:
|
|
|
#3967 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Vesenka! nie cytuje bo komp nie daje rady. system miałam stawiany niedawno z pół roku temu. wirusów nie sprawdziłam bo mi się avast wypieprza
komp mi ciągle mówi ze ma za mało pamięci wirtualnej i ze windows powiększa jakies stronnicowanie pliku w pamięci poza tym komp sam mi sie wyłącza od czasu do czasu...poza tym wyje od czasu do czasu i trochę piszczy...masakra...jak nic bedzie trup do nowego roku...a tym czasem borem lasem mysle jakby go tu troche podreanimowac
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(ja tam wpadłam tylko na chwilę, bo generalnie jam z politologii, więc z budynku obok) a w Czajce jeszcze mnie nie było może dlatego, że nie mamy dłuższej przerwy między zajęciami, więc nie bardzo jest kiedy się tam wybrać...
|
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym sobie wyczyscila tez slabo chodze albo lepiej na przeliczenie paskow Narzedzia- Verktoy a Opcje to ktory przycisk od gory w tym okienku z okienkami? Powolutku dojde ![]() i zejsc mi z mojego listonosza grupowo nie dochodzi ( 10 butelkow przyniosl ) w zebach ![]() Polly - Ty tego kompa to lepiej w Wigilie wylacz
Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2008-12-09 o 21:24 |
|
|
|
|
#3970 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Ja juz wiem! to bozia mi popsuła,bo ja mam się uczyć a nie na wizazu siedziec
![]() a komp na wigilie zostanie sam w innym mieście, więc jakby co to sam do siebie ponawija
|
|
|
|
#3971 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Przez trzy lata tyle kolokwiów, co u mnie tygodniowo... Wzdech... A przez chwilę nawet myslałam o tym kierunku.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3972 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale za to niedrogo. Dlatego zwykle widzę tam stołujących się studentów i meneli. Jaki "rozstaw życiowy".
|
|
|
#3973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można zaryzykować : Prawy klawisz myszy na "Mój komputer"=>Właściwości=>Z aawansowane=>wydajność:Us tawienia=> Zaawansowane i na dolem masz "Pamięć wirtualna" Jeśli masz do 512(włącznie) ale ponad lub równe 256 to w pierwszą komórkę wpisz tyle ile masz a w drugą x3 (ewentualnie x2,5). W ostateczności możesz wpisać w obie wartość twojego ramu x 2,5 (lub x3) ale nie jestem informatykiem, więc nie biorę odpowiedzialności ![]() a najlepiej chyba plik wymiany (pamięć wirualną) jest zapisać na oddzielnej partycji utworzonej tylko dla pamięci wirtualnej może pomoże albo może ktoś mądrzejszy w te klocki niech się wypowie Cytat:
Namieszałam? ale ja nie wchodziłam na Twojego listonosza...ba...na żadnego nie wchodziłam... bo jeszcze przemówi ludzkim głosem...
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-09 o 22:03 |
||
|
|
|
#3974 | |||||
|
BAN stały
|
Tantra i te sprawy
![]() A po co, jak nie ma na kim <ekhem> przetestować? ![]() Dochodzący listonosz i skojarzenia? No ja nie wiem ![]() Kto tam? ![]() Trzymaj sie i zdrowiej ![]() Cytat:
![]() To się rozumie samo przez się ![]() Cytat:
Mam pomiędzy 43 a 45 Cytat:
FOCH Cytat:
![]() Ja tam na niego nie wchodzę ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Polly - mój komp wyje i piszczy, jak mu za ciepło jest (tyż staroć)
Nadworny Informatyk stwierdził, że musi go "podkręcić" ( co uczynił) i wypieprzyć Avasta, bo się od niego komp "muli" (co też uczynił)
|
#3976 |
|
Zadomowienie
|
Bo co to jest 2 numery różnicy, nie?
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Jak to nie ma????????????????????? Ekhm, bąkałeś coś o 6 dzieci, kiedyś tam Jak mam się tak poświęcic, to żądam esktatycznych doznań![]() No chyba nie myślisz, że ci powiem?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale żeby nie było, że się byczę na studiach - studiuję też inne rzeczy i tam mam więcej kół. Co generalnie jakimś powodem do radości nie jest, ale przynajmniej coś się dzieje na tej uczelni. :LOL:
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
no na pewno nie ja Jeszcze byś mi otworzył ze stopą w gustownym negliżu i zamachał przed nosem rozmiarem 50...![]() To na pewno ktoś inny.
|
#3980 |
|
grozi wypollizowaniem
|
udało mi sie przelecieć kompa avastem i znalazł wirusa
win32-trojen-gen- tak napisał. A co do ramu, to skąd mam wiedziec ile go mam naprawdę? Jedna pani raz mnie pytała ile mam pentiumów w kompie |
|
|
|
#3981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja w tv też Czesiów nie oglądam, tylko na youtube. Cytat:
A postanowienie noworoczne świetne, byle nie na styczniowe mrozy. Vesenko...
|
|
#3982 | ||||
|
BAN stały
|
A wypcham se watą i śmigam
Nie, serio - z tą rozmiarówka do ładu nie dojdziesz Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Posmarkalam sie ![]() Oj Gryksiu ja tez se czasem cos wypcham wata, albo skarpetami dla lepszego efektu ![]() xx |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wedle tego co doczytałam w necie to nieprzyjemny robaczek ci się przyplątał. Lepiej zmienić antywirusa na skuteczniejszy
|
|
#3985 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#3986 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
rozmiar 50 zobowiązuje ![]() Idę sobie wyekstrahować trochę cellulitu z czekolady i spać
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-12-09 o 22:33 |
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
A to przepraszam za pomyłkę
![]() Ja nie wiem, Gryksiu, co cię tak śmieszy ![]() Och Gryskiu, Tak... Tak....., TAK!!!!!!!!!! TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pisz mi tak jeszcze Lejesz miód na me serce
|
|
|
#3989 |
|
Zadomowienie
|
![]() Może i ja bym se coś wypchała? Ino skarpety to na nogach wolę nosić, bo zimno ostatnio na dworze.
|
|
#3990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

Oto moje noworoczne postanowienie: pokazywać nogi 

Nie podeszłam, bo nie byłam pewna na 100%, że to Ty, a poza tym byłaś zajęta rozmową, więc nie chciałam przeszkadzać. Ale teraz wiem, że Ty to Ty, więc się przywitam następnym razem
Jak Hobbit.
poza tym komp sam mi sie wyłącza od czasu do czasu...poza tym wyje od czasu do czasu i trochę piszczy...masakra...jak nic bedzie trup do nowego roku...a tym czasem borem lasem mysle jakby go tu troche podreanimowac 

może dlatego, że nie mamy dłuższej przerwy między zajęciami, więc nie bardzo jest kiedy się tam wybrać...

Jaki "rozstaw życiowy". 
Jak mam się tak poświęcic, to żądam esktatycznych doznań
no na pewno nie ja