|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Maturzyści 2009 cz. III :)
Cytat:
Wiecie może czy o 15 będą odpowiedzi w internecie?
![]() |
#3962 |
Zakorzenienie
|
dla mnie za bardzo nie ma różnicy czy list oficjalny czy nie, i ten i en jest prościutki, z tym że do oficjalnego ma się inny początek i zakończenie i nie mozna pisać skrótami
![]()
#3963 |
Zakorzenienie
|
Ja też już po - angielski roz.
Matura nie była ani trudna, ani łatwa. Taka... dziwna. ![]() Gramatyka - spoko. Wypracowanie - ok., ale jestem zła, bo zanim napisałam zakończenie, byłam już daleko ponad limitem i potem musiałam pół pracy wykreślić. ![]() Listening - chyba nienajgorszy, ale ja w tym jestem kiepska, to nic nie mówię. ![]() Czytanie - ok, ale pierwszy tekst moim zdaniem beznadziejny. |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Zakorzenienie
|
Angielski na podstawie był łatwy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 |
Zakorzenienie
|
Latwe bylo. A pierwsze sluchanie o Vin Dieslu, ktorego kocham ;p. O wiele latwiejsze bylo jak dla mnie niz ta z operonu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też lubię Vin'a
![]() |
#3967 |
Zakorzenienie
|
a widział ktoś może już rozwiązania?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ogólnie nie była najtrudniejsza.. jedynie czego w ogóle nie obacziłam to listeningu o tych czterech płytach jakieś dziwne to było dla mnie ![]() no i tak mi zatkało nochal strasznie że myśłałam że po 10 min wyjdę! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko chyba napisalam dwa razy skrotami, no ale trudno, ja dla odmiany zapomnialam chusteczek! ![]()
![]() |
#3970 |
Zakorzenienie
|
Ktora pisala niemiecki?
![]() |
#3971 |
Zakorzenienie
|
Co do tego zwrotu kończącego list, to ja właśnie przezornie napisałam sobie początek i koniec, póki jeszcze pamiętałam te zwroty :P
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3972 |
Konto usunięte
|
o matko i po rozszerzeniu. o kurde .wam też sie tak zdawało że strasznie niewyraźnie na tym roszerzeniu gadali? to 2 i 3 słuchanie? ;/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
List ciezko mi szlo bo zapomnialam jak jest namiot i nie wiedzialam czy Camping sie tak pisze po niemiecku. Ehh tragedia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Konto usunięte
|
a ja zgubiłam dowód! czujecie jaka ejstem genialna. pesel pamietam.ale go zgubilam... a z szatni go wzielam. gdzie spolozylam i wsiakl. juz zalamana ze mama jak to mama ebdzie darla ... sie hehe .na szczescie wozna mi odala . ufff
|
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10452712]a ja zgubiłam dowód! czujecie jaka ejstem genialna. pesel pamietam.ale go zgubilam... a z szatni go wzielam. gdzie spolozylam i wsiakl. juz zalamana ze mama jak to mama ebdzie darla ... sie hehe .na szczescie wozna mi odala . ufff[/quote]
ja tak miałam z nowym biletem miesięcznym.. szukałam go po całym domu.. już się mamie przyznałam, darła się że gdzie ja mam głowę ![]() ![]() kiedyś jeszcze zostawiłam plecak w gimbusie i się nie znalazł ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Raczkowanie
|
angielski R byl TRUDNY! Tylko wypowiedz pisemna łatwa, a reszta MASAKRA!
![]()
#3978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak dla mnie tragedia.w słuchaniu ogollnie jetem słaba, ale to czytanie :O nie wiem ską oni wzieli te wszytskie słowa, niektore zdania byly takie, ze w ogole ninie widzialam o co chodzi.. a z operonu maialm 82%.. z tego bedzie duzo mniej. zobaczymy ile udalo mi sie dobrze strzelic w cyzt i sluchaniu. a w liscie tez nie wiedzialam jak jest camping ;/ i napisalam Kampingplatz ;| wrrr... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Raczkowanie
|
ja jestem po angielskim i zdecydowanie bardziej zadowolona jestem z dzisiejszej,niż z tej co Operon przygotowywał.Nawet bardziej chyba teraz jestem zadowolona z angielskiego niż z polskiego...
![]() |
#3980 |
Zadomowienie
|
jeśli by któraś znalazła klucz do rozszerzonego dziś... czytanie wg mnie było nawet nawet, praca też, gramatyki to ja nie umiem, ale nawet 2 przykłady jestem pewna, że mam ok
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3981 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pierwszy tekst - rzeczywiście, był trochę pogmatwany ![]() ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10452488]o matko i po rozszerzeniu. o kurde .wam też sie tak zdawało że strasznie niewyraźnie na tym roszerzeniu gadali? to 2 i 3 słuchanie? ;/[/quote] 3 słuchanie ![]() ![]() powiedzcie mi, co się właściwie zmieniło po tamtej katastrofie? w listeningu 3 oczywiście ![]()
![]() |
#3982 | ||
Wtajemniczenie
|
A tam angielski. Ja mam jutro wos rozszerzony i mam wrażenie ze nic nie umie. Jak wymyśla jakis kosmiczny temat wypracowania to polegne.Napewno nie bedzie taki łatwy jak z Operonu. Na drugi przedmiot sie nie zdecydowalam isc, wystarczy ze jeden zawale. Historie sobie w domu napisze
![]() W ogóle to ostatnio mam takie wątpliwości czy sie wyrobie z nauka roz. historii, ze mam pomysl zeby zrezygnowac poki można. Ale jak przeglądam informator to na wiekszość kierunkow ktore mnie interesuja jest historia potrzebna ![]()
![]() |
#3983 |
Zadomowienie
|
Dołączam się
![]() A u mnie po maturze normalnie mieliśmy lekcje...i na dodatek niemiec ![]() Dzisiejszy angielski muszę przyznać był ok, szczególnie przystępne było słuchanie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3984 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Ja też już po maturce (poziom podstawowy, ang). Czy była łatwiejsza od tej z Operonu nie umiem stwierdzić... Ale pisanie mi nie poszło, bo nie wiedziałam jak jest dworze, odebrać kogoś i jeszcze czegoś tam z listu... eh ![]() Ale co tam ![]() ![]() A jutro biologia rozszerzona ![]() ![]()
#3985 |
Zakorzenienie
|
Ja pisałam dzisiaj częś rozszerzonego anglika, mianowicie gramatykę i słuchankę jednak
![]() Czytanie robię w środę i obiecałam sobie, że wcześniej nie będę zaglądać na to. ![]()
#3986 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam straszny katar i tez caly czas smarkałam i kichałam i myślałąm że po prostu wyjde.. Cytat:
a angielski podstawowy poszedl mi średnio, własnie przez to ze sie źle czuje... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie też to było najgłupsze z listeningu ;/, a z czytania to o tym moście... ogolnie czuje, ze angielski poszedl mi lepiej niz posli... no ale poczekamy na wyniki. jutra geografia i jej sie chyba najbardziej boje ;p |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3988 |
Zakorzenienie
|
Ja muszę wyrobić nowa legitymację za 10 zł
![]() moja jest przerwana na pół do połowy, i trochę wstyd jak jakiś kanar mnie o nia poprosi
#3989 | ||
Rozeznanie
|
Mi tam on nie pomaga
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kiedy będą odpowiedzi do próbnej: ang rozszerzony? ![]() Moje wrażenia... średnio bylo, ale fajna rozprawka i gramatyka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Zakorzenienie
|
Kurcze nie ma odpowiedzi na gazecie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.