|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Rozeznanie
|
Dot.: Od słowa mama do randkowania czyli maluchów cała nasza zgraja
Ale tu pustki
![]() Zlatywac sie ![]() wpadlam sie pochwalic ze moje dziecie małpuje tatę, mianowicie wczoraj latala z metrówką i mierzyła co sie da pionowo i poziomo, tak jak tata, i jak tatuś pokazal nie nie nie i palcem pogrozil tak i ona teraz chodzi i robi ![]() Deszczowo u nas wczoraj ale cieplo, dzis tez pochmurno.
#3962 |
kobieta za ladą
|
jestem
no rzeczywiście pustki....ale cóż takie jest życie ![]() u nas słońce ale coś sie podle i sennie czuje mam ochote iść spać a dopiero co wstałam ![]() w planach mam sprzątanie...ciekawe zcy zrealizuje bo leniu mnie ogarnia a kawa nic nie pomaga.......
#3963 |
Wtajemniczenie
|
Buźka kobitki
![]() Ale mnie nawałnica wczoraj trzepła....szok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Rozeznanie
|
halo halo
![]() ![]()
#3965 |
Zakorzenienie
|
nie no tutaj potrzebna jest ostra reanimacja... helooooooooooooooooo ?? dzisiaj piję reszte mojego winska z wakacyjnego wypadu na działke... potem w planach czytanko i spanie
#3966 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Odwiozłam dziś chłopców i zapakowałam do przedziału.Stłamsiłam kwoka ale jak tylko pociąg mi tyłem zamerdał,cholera się odezwała...NO nic se płaknęłam......a kwok mi się rozpanoszył po duszy ![]() ![]() ![]() Ale zgubiłam żoładek po drodze...jeju nie lubię autem jechac...fu ble.....Głowa mi pęka....A dzis przyjezdża bratowa(ta fajna) ![]() ![]() ![]() ![]() Idę wlać w siebie kawę... Aaaaaaaaaaaaaaaaaa Weronika to grzech pić samej,terz to i mi się przyda wzmocnienie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Zadomowienie
|
hello
![]() mnie też kurcze łeb nawala,jak bym 3 dni z rzedu chlała ![]() ale to pewnie przez pogode,bo mamy zimno i kurcze kropi. Zuzia zasysa paluchy u nóg i kurcze chyba jest szczęśliwa,gorzej ze mna.ale mam nadzieje kawa postawi mnie na nogi |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3968 |
Wtajemniczenie
|
Plizzz dajta mi tablety.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
kobieta za ladą
|
jestem w szoku ..musze sie pochwalić
![]() Julka pzreszła sam....kilka kroków co prawda ale jaka jestem dumna ![]() jak paw albo pawica ![]() od razu mam lepszy humor ![]() miłej reszty niedzieli ![]()
#3970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a u nas wreszcie wylazł pierwszy ząb,oł je ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3971 |
Zakorzenienie
|
Witajcie... wróciłam do mamy, bo z młodą bylysmy ja odwiedzic na naszej działce... teraz młoda sprawdza mi płyty
![]() Dudi delektuj sie tym, że Julcia jeszcze nie chodzi cały czas... ja od 1,5 miesiąca nie mam spokoju bo młoda zasuwa sama az sie za nia kurzy... dosłownie biega ![]()
![]() |
#3972 |
kobieta za ladą
|
ira no gratuluje białego kła
![]() MaladT u mnie bieganie po 20m2 jej nie grozi ![]() ![]()
#3973 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Jestem umęczona i gnaty mnie bolą.....Wczoraj migrena mnie zgniotła...Prawie cały boży dzień przeleżałam i taplałam się w bólu.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś mam bardzo napięty dzionek i zajrzę dopiero wieczorem.... Gratuluje Wiki szybkiego mykania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No babki miłego dnia ...papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
BAN stały
|
Czesc
Anetko idz do lekarza z tymi bolami glowy, bo mi to sie nie podoba. Dudi gratulacje kroczkow Julci ![]() No i znowu po weekendzie i nudny tydzien sie zaczyna ![]() ![]() ![]() ![]() Lece obiad gotowac, milego dnia babeczki. P.S. Piszcie!!! Tak sie fajnie kiedys pisalo, 4 strony dziennie strobalysmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Zadomowienie
|
Czesc babeczki ja się melduuje wczoraj całe i zdrowe wróciłysmy ze wsi z pogrzebu. Jestem jednak z Wami tylko tydzien bo w sobote w nocy jadymy nad morze na tydzien ,ale jeszcze się zastanawiam bo mnie ta 8 godzinna podroz w jedna strone prezraża
![]() Dudi gratulacje dla Julci ![]() Iragratki z powodu ząbki ![]() Aguszazdraszczam boo ja se odpoczne od Majki chyba po śmierci ![]()
Moja śliczna pszczółka Maja ![]() ![]() pszczółka I znowu odchudzanki ![]() 70,60...68,2.....66....64.....62....6 0 ![]() Edytowane przez Kasiamaja Czas edycji: 2009-07-27 o 11:08 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 |
kobieta za ladą
|
witojcie
![]() nie wiem niewyspana jestem normalnie obłęd zrobiłam 3 parnia 2 daniowy obiad pozmywałam i padam na pysk ![]() walłam młodą na dzreme robi wygibasy jak na razie ja sobie komedie romantyczną zapodam a potem po obiadku śmigam na spacerosa bo ozsaleje z tą moją złośnicą ![]() poza tym życze miłego dnai ![]() Kasiamaja dasz rade......ja dałam 7,5 h z małym bobasem dasz i ty ![]()
#3977 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Padnięta jestem....mnóstwo mam dzieciaków u siebie i sporo pracy ...zajrzę niebawem....papa |
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Zadomowienie
|
babyyyyyyyy co się dzieje ?
W ogole codziennie sie kloce z tż o jkego robote do ktorej wychodzi o 5 rano a wraca o 21 bo musi ukochanego ojczymka codziennie przywozic z chorzowa do gliwic i odwozic i rodzine ma w dupie. Otworzylam se flaszke wodki weselnej i mam juz wszystko gdzies ;((( drinkacza sobie sącza bo okrutnie zła jestem ![]()
Moja śliczna pszczółka Maja ![]() ![]() pszczółka I znowu odchudzanki ![]() 70,60...68,2.....66....64.....62....6 0 ![]() Edytowane przez Kasiamaja Czas edycji: 2009-07-28 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Wtajemniczenie
|
Jam zagościowana to mnie nie bić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3980 |
Wtajemniczenie
|
JA se lecem na kilka dni urlopu,a Wy moje niedobre niepiszące ciotki klotki po dupciach dostaniecie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Wtajemniczenie
|
hehe ale ruch
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zadomowienie
|
helloł
![]() Pisze tu bo zaraz nam wątek Anetowy zrówna sie z glebą,a tego nie chcemy chyba ![]() otóż tak żebów mamy 2 dolne,na jedynki ,mój smok waży 9800kg i za 4 dni kończy 7 miesiący,pobudki nocne skończyły sie w momencie aż zęby pokazały na horyzoncie,prawa dolna jedynka jest już cała nad powieszchnią,lewa ok2mm ![]() z umiejętności:heh raczkowanie do tyłu,turlanie sie na wszystkie strony i podciąganie sie do siadu w wyrku,Pannica sama siedzi i potrafi podpierać sie ręką jak straci równowage. ![]() Zabawkami nie interesuje wogóle,ale za to kable,piloty,telefony to jest to,musze kupić zabezpieczacze(nie wiem jak to prawidłowo nazywa) do kontaktów bo narazie mamy pozalepiane taśmą,bo już 2 razy coś przy nnich majstrowała ![]() z rzeczy bardziej przyjemnych,sprzedajemyhu śtawke,wózek i musimy kupić fotelik9-36kg ![]() a huśtawka idzie w odstawke bo siada w niej ,zapiera sie rączkami i próbuje wstać,wczoraj prawie poleciałą głową do przodu ![]() Aha no i jest kryzys,cały czas mamamamama,jak znikne jej z oczu ![]() Zycie rodzinne ![]() ![]() ![]() Więcej grzechów nie pamiętam ![]() pisać mi tu bo przyjade i dam w doooope ![]() Iza odezwij sie bo sie martwie co tam u Ciebie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
kobieta za ladą
|
pisze zeby nie dostać lania
![]() ![]() fajnie ci sie dzieciaczek rozwija ![]() ![]() ![]() gada mama tata lala i śpiewa hehe no i anjważniejsze sama chodzi ![]() ![]() mam już obiad gotowy fajnie nie a jest po 10 ![]() ira jak sie ciesze ze lecisz do parentsów ![]()
![]() |
#3984 |
Zadomowienie
|
Dudi
![]() pewnie musisz teraz mieć oczy do okoła głowy,jak Julcia zaczęła chodzić,pewnie w domu niezły bajzel robi,bo to szybciej i sprawniej transferować od miejsca do miejsca ![]() My byliśmy na spacerasie,Zuza prawie zasneła w powozie,mysłałam ze jak wrócimy do domu to włoże ją do wyrka i będzie spać a tu d*pa blada.Kupiłam kurki na ryneczku i chyba zupę ugotuje,bo to już w sumie ponad rok zupy grzybowej nie jadłam a mam mega ochote.Muszę jescze wózek przytaszczyć z garażu,umyć stelaż,wypastować kólka i dać na allegro ![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Dudi i mam pytanie,jak to jest z tym żółtkiem od kiedy?ile?i jak? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
kobieta za ladą
|
http://www.osesek.pl/podstawy-zywien...o-dziecka.html
ircia ja dodawałam 1-2 razy w tygodniu całe żółtko surowe do zupki i zagotowywałam jeśli mała je np kaszke kukurydzianą to miezsasz np zółtko z 2 - 3 łyżkami kaszki i dajesz do zupki i gotujesz do miękkości kaszki ![]() ja tak robiłam bo idąc tym tropem codziennie musiałambym gotować jajko i pół żółtka dodawać a z reszta co?? ja sama jajka od wielkiego zdwonu jem.... teraz to mam lepiej bo je już całe jajka (białko od 10 miesiąca dostawała) np sadzone dobrze ścięte albo jajecznice ale na to masz jezscze czas ![]() wiecie co ludzie a zwłaszcza moi sąsiedzi to DEKLE...sąsiad po 35 minutach dzremki mojego dziecka obudził mi ją waląc do drzwi bo....chciał pożyczyć PATYCZKI DO USZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! co 2-3 dni mam takie ajzdy albo pare papierosów albo sół albo teraz te patyczki do uszu...zcy oni qwa nie wiedzą ze ja mam małe dziecko czy są natyle głupi......... ![]() a teraz siedzi włóżeczku i beczy i rób z nią co chcesz a do drzemiki nocnej7 godzin ![]()
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2009-08-06 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3986 |
Raczkowanie
|
Zapukaj do sąsiadów i poproś o popilnowanie dziecia przez 30min....bo Ty musisz spokojnie zrobić sobie paznokcie a ktoś Ci pociechę obudził za wcześnie.... eh sasiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Wtajemniczenie
|
Umęczona jak kot po marcowaniu się melduje....Przylazłam z pracy...ledwie zipię....
Jutro mam wolne to poklikam ![]() Edytowane przez atenk1 Czas edycji: 2009-08-06 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Rozeznanie
|
Melduję się!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() U mnie jakoś leci,dziś wyszłam ze szpitala...służba zdrowia na mnie nie zarobi!Nie nadaję się na pacjenta ![]() ![]() Pozdrawiam babole ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
BAN stały
|
Izus a jak sie czujesz? Ile bylas w szpitalu? Wszytko ok??
Ja chwilowo nie pisze bo Milenka to megaurwis ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3990 |
Rozeznanie
|
Aguś-4 dni,trochę bolesne,ale diabelnie długie!!!!!!!!Na szczęście na dziś dzień są za mną
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.