![]() |
#3961 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Betterware
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3963 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3964 |
BAN stały
|
madziaadu, Twoim "obowiazkiem" jest dobrze wytlumaczyc wszystko na temat firmy, zeby wiedzieli co robic
![]() ![]() lilka, gadalam ze swoja menadzerka i mowilam jej ze ten katalog sierpniowy dziwny bo niby tyle promocji, a czesc produktow drozej niz w lipcu, a ona mi na to, ze moze dlatego jest wycofany i bedzie tak pozno, bo prawdopodobnie go drukuja od nowa, wiec nie wiem czy ten co jest w linku jest dobry. Ania1367, no co ty.. ja zamowilam we wtorek i mialam nadzieje dostac najpozniej dzisiaj i tez dostane w poniedzialek, a najgorsze jest to ze jade na wakacje i nie bede miala jak ja odebrac i musze teraz cos wykombinowac ![]() dziewczyny, czyli jak to jest ze zwrotem pieniedzy za przesylke za gwarancje jakosci - ze produkt jest nie uszkodzony tylko komus sie nie spodobal i oddaje? Bo raz czytam, ze oddaja, a innym razem ze nie i juz sama nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Raczkowanie
|
Odnośnie katalogu sierpniowego...będzie tak późno, po to, żeby się skupiać na aktualnym katalogu i z niego robić zamówienia. I najprawdopodobniej taka data na nowe katalogi już zostanie, czyli wrześniowe też pewnie będą po 20 sierpnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o katalog sierpniowy to jeśli złożyłam dzisiaj zamówienie to dostanę w paczce katalog lipcowy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3968 |
Przyczajenie
|
Tak, ja wczoraj dostałam zamówienie z katalogiem lipcowym w środku niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Oto odpowiedź: Dziękujemy za uwagi. Jednocześnie informujemy, iż regulamin Betterware nie określa terminu w jakim udostępniane są Katalogi na kolejne miesiące. Zarząd Betterware może podjąć decyzję zarówno o wstrzymaniu sprzedaży Katalogów jak i o wznowieniu. Obecnie nie można jednoznacznie stwierdzić czy podobna sytuacja będzie miała miejsce w miesiącach kolejnych. Jednocześnie informujemy, iż wszyscy przedstawiciele, którzy złożyli zamówienie przed 20.07.2011 r. otrzymają bezpłatny Katalog pocztą. Pozdrawiamy serdecznie, Agnieszka Burzyńska-krefft Dział Obsługi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- widzieliście? http://www.✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂pl/produkty/wyprzedaz
![]() |
#3971 |
Zakorzenienie
|
a super załatwiłam reklamację i już mam fakturę i fakturę korygującą
![]() a zamówienie pewnie po 20 lipca złożę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3972 |
Raczkowanie
|
miałam napisać o plastrach na nos czy działają na chrapanie,mój TŻ w końcu zaczął je przyklejać i o dziwo chrapie trochę ciszej a on za to mówi,że śpi o wiele lepiej,lżej mu się oddycha
![]()
#3973 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Miałem taka panią co przykleiła plaster na jedna nogę a później mówiła ze ja oszukali bo jedna nogę miała lżejsza od drugiej. Powiedziałem jej żeby przykleiła tez na druga i tak zrobiła. Następnego dnia było już ok.
Jak widać trzeba przyklejać na 2 a nie na jedną. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
Przyczajenie
|
Lżejszą??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
może i śmieszne ale prawdziwe.
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 |
Przyczajenie
|
Ciężko jest mi uwierzyć w działanie tych plastrów ale ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Raczkowanie
|
drugie zamówienie poszło,ciekawi mnie ten sierpniowy katalog mogliby już go pokazać,chociaż na stronie
#3978 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3980 |
BAN stały
|
Yhh.. wkurzaja mnie braki :/ niby nie ma ich duzo, ale ciagle cos co chce ja albo ktos z moich :/ dzisiaj proszek, rozowa pasta i czepki na glowe.. kto by pomyslal ze akurat czepki sie skoncza?!
Do tego proszek juz niby byl.. a teraz znowu nie ma, boje sie ze jak bede czekala do 22 na paste.. to juz proszku nie bedzie. Bezsens.. powinni te produkty dosylac za darmo (przesylka) czy cos.. bo albo trzeba przetrzymywac zamowienia na nie wiadomo jak dlugo, albo odmawiac ludziom :/ swiece oczami za firme.. bo mowie jaka fajna i jak sie dobrze zamawia itd, a przy pierwszym zamowieniu taka klapa.. :/ ehh.. to sie wygadalam :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Zadomowienie
|
A to że jest brak takiego towaru jak pianka do okien to jest wstyd i hańba !! Od prawie 2 tygodni nie moge jej złapać a mam ponad 10 zamówionych.
#3982 |
Przyczajenie
|
Mnie też strasznie denerwują te braki... Zamówiłam ostatnio pokrowce na marynarki(których nie było w brakach) i dzwoni do mnie jakaś pani i informuje że w tej chwili tego nie ma... i musiałam czekać bo tak to by mi zabrakło punktów do darmowej przesyłki i łatwego startu... ale nie zamówiłam pianki i pojemnika na reklamówki ( bo był w brakach) i już domówić też nie mogłam a i tak musiałam czekać do 15.07
![]() Powinni to jakoś rozwiązać... bo nie wiadomo czy czekać do końca miesiąca czy zamawiać na początku, bo i tak źle i tak nie dobrze... |
![]() ![]() |
![]() |
#3983 |
Zakorzenienie
|
Jestem nowa w Betterware i chcę zamówić dzisiaj katalogi sierpniowe. Moja sponsorka mówiła że trzeba zadzwonić i zamówić bo inaczej doliczają opłatę za przesyłkę. Dzwonię na te trzy numery ( z działu obsługi klienta) ale żaden nie odpowiada
![]() ![]()
#3984 |
Raczkowanie
|
nie masz żadnej opłaty jeżeli zamawiasz pakiet 10 katalogów za 15zł,a dzisiaj będzie ciężko do nich się dodzwonić,bo katalogi są pierwszy dzień o ile oczywiście są
![]()
#3985 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam symulację zamówienia przez internet i doliczyło mi 10zł za wysyłkę...
#3986 |
Przyczajenie
|
Witam
Jesli chodzi o zamawianie katalogow to proponuje zadzwonic pod numer 22 668 11 11 wtedy nie doliczaja oplaty za kuriera. Ahaa zapomnialam dodac ze aby nie placic za kuriera trzeba zamowic minimum 5 katalogow :P Edytowane przez kaarmi0000 Czas edycji: 2011-07-20 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3988 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie do Was... czy moge jakos sprawdzic kto jest moim sponsorem i czy takiego w ogole mam??
Zapisywalam sie do betterware na oficjalnej stronie.. czy mozliwe jest ze przypisali mnie sami do kogos?? |
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Zakorzenienie
|
Na umowie którą podpisywałaś jest wpisany sponsor
#3990 |
Przyczajenie
|
Rzeczywiscie jest podane
![]() Panem żadnego kontaktu a wydaje mi sie ze skoro przypisano mu kogos do grupy to powinien wyslac chociaz maila z wiadomoscia ze jestem w jego grupie i podac jakis kontakt w trazie jakis pytan wrrr :[ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.