|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
uśmiechnij się. to prostsze niż tłumaczenie, czemu jest się smutnym.
rzeczy się zmieniają, przyjaciele odchodzą, a świat nie zatrzymuje się dla nikogo. jestem taka szczęśliwa, że mogłabym wysrać tęczę. wspomnienia mnie prześladują. boję się o naszą przyszłość, i że nie będę widziała Twojego uśmiechu każdego dnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Zakorzenienie
|
D Z I Ę K I
![]() Nie jestem w Twoim typie. Nie jestem nadmuchiwana. Kiedy byłam w podstawówce, kazano napisać kim będę gdy dorosnę. Napisałam więc, że będę 'Szczęśliwa'. Powiedzieli, że nie zrozumiałam o co chodziło w zadaniu. Ja odpowiedziałam, że nie zrozumieli o co chodzi w życiu. Ciekawe, czy gdybyś został przewodnikiem po moim sercu, opowiedziałbyś turystom, jak bardzo je zraniłeś? On od tego ucieka, ona musi to przetrwać. Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-10-18 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Rozeznanie
|
misiok, Toogether93, chcialam byc, bajkowa
dziękuje ![]() Obłęd w moim sercu
Czekając na słońce tańczę chwytając wiatr i deszcz Mogłabym pocałować się ze słońcem Tak powoli płynie w nas krew miłości gdy jednego serca jakby jest za mało... Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-10-18 o 17:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Zakorzenienie
|
"Dam Ci jedno takie słowo które zburzy mur...
...Ty mnie słuchasz i się wstydzisz. Wyjdzie tak, że dziś mnie kochasz, a jutro znienawidzisz. Potrafiłeś szarość życia zabarwić kolorem Twój wdzięk mnie prześladuje,wiesz, że upadam... Czuje smak łez w moich wspomnieniach "
![]() |
#3965 |
Rozeznanie
|
dzień z serii: dni, w których nawet zakupy nie poprawiają humoru.
to minie, zawsze mija.
#3966 |
Raczkowanie
|
"
Nie tęsknimy za ludźmi,których kochamy. Tęsknimy za tą cząstką nas samych,którą oni ze sobą zabierają Nauczmy się doceniać przyjaciół,bo życie nie kręci się wyłącznie na miłości. Bo gdy ten 'jedyny' odejdzie to z kim potem będziesz wylewał smutki do butelki Finlandii o 5 nad ranem? Some people wait a lifetime for a moment like this. Niektórzy ludzie czekają całe życie na moment taki jak ten " |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Raczkowanie
|
Primadonna, einhell, kreskowa <3 znakomite! Paralogiczna <3 Chyba adresy pomyliłaś, nie chodziło pewnie o mnie, ale dzięki ziąą ^^ A ja powiem tak: J.e.b.i.ę. facetów. Złowrogie spojrzenie. A serce i tak przepełnione ciepłem i miłością do niego. Nie wiem, czy moje serce pomieści tak wielki jego egoizm. -Szalona i Wiecznie Uśmiechnięta, miło mi. - Szukająca Miłości, chyba koleżanka bajki pomyliła. Właśnie staczam odwieczną walkę z czasem. Efektów- brak.
![]() |
#3968 |
Raczkowanie
|
Wielu rzeczy nie umiem, wielu będę musiała się nauczyć.
Jednak kochać potrafię, uwierz. Będę oryginalna i powiem Ci, Że nie jesteś moim tlenem, Nie oddycham dzięki Tobie. Ale Kocham Cię, Kocham tak chole.rnie, Że bez Ciebie Życie Zdecydowanie straciłoby Jakikolwiek Sens. Odnajdę Cię nawet gdy schowasz się na innym kontynencie, ba, planecie. Znajdę Cię i powiem to czego nie zdążyłam wtedy gdy mnie zostawiałeś. Kocham Cię. Myślałam, że w tym dniu zachowasz resztki godności i powiesz mi prosto w twarz dlaczego masz zamiar rozwalić to wszystko co na łączyło. Do końca życia zapamiętam to o czym Ty zapomniałeś w ramionach innej Nie potrzebuje Cię.. Rozumiesz? Stałam przez godzinę bez ruchu z tą głupią nadzieją w sercu, która tliła się i nie chciała zgasnąć. Rozum mówił mi, że powinnam iść do domu i się z tym pogodzić. Ale serce powiedziało 'stój, On wróci' . A ja głupia posłuchałam serca. Zostałam tam i czekałam ...długo . Słuchałam serca, bo zawsze mówiłeś, że to Ono wie lepiej. Myliłeś się. Sny, tylko w nich możesz być MÓJ a Bóg nie pozwala mi nawet na tyle.
#3969 |
BAN stały
|
...
kolejna szansa spieprza Ci z przed nosa a Ty stoisz jak ten ostatni osioł i nic nie robisz . ogarnij się . masz przewagę nad innymi, wykorzystaj to wreszcie . od pewnego czasu, nie sypiam po nocach, kładę się spać, bawiąc się komórką, czekam na jakiś znak od Ciebie, układam myśli na poduszce, i zbieram łzy do garnuszka . możesz wrzeszczeć ile chcesz, możesz od dziwek wyzywać mnie, jednak nic nie zmieni tego, że kocham jego, nie Ciebie. realizm sytuacji pożera wszystkie marzenia, dobrze, że mam jeszcze w kieszeni to wczorajsze złudzenie 'twojej' wielkiej miłości do mnie . ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, że właśnie skradłaś mi serducho ? Zwłaszcza tym opisem na czerwono ![]() ` Po zakurzonych chodnikach, pijacko zatacza się śmiech. patrzę na Ciebie. uparcie notuję sobie na źrenicach ten widok. spadło mi na głowę niebo o brązowych oczach ` kocham Twój uśmiech na mój widok. Nigdy nie zapomnę momentu, Gdy wspólne żarty zamieniły się w krzyk, Gdy zamiast uśmiechu, Na twarzy były łzy.. - Codziennie mówiłeś że mnie kochasz. 15 razy powiedziałeś że mnie nie zdradzisz i 30 że będziemy razem zawsze. 45 razy powtórzyłeś że nigdy nie zostawisz mnie dla innej dziewczyny. I każdym spojrzeniem mówiłeś, ze jestem dla Ciebie wszystkim. Nie mogę uwierzyć, jak wiele razy w przęciagu miesiąca potrafiłeś skłamać. Do dziś niedowierzam, jak bardzo nasze życie było przesiąknietę kłamstwami. Kolorowe witraże ukryte w Twoich słowach, Idealnie maskowały kłamstwa za oknem.
![]() |
#3971 | |
Zadomowienie
|
:*
Cytat:
lądujesz na podpisie nawet nie pytam o zgodę czasami chciałabym mieć możliwość powrotu do przeszłości szóstego grudnia o piętnastej pięćdziesiąt powiedziałabym 'nie' mniej by bolało - zdecydowanie
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 |
Raczkowanie
|
'Wśród kolegów przyjaciela można poznać,
gdy coś ci dolega. Przyjaciel pierwszy zauważy, że coś jest nie tak... ' 'Spotykamy się i żadne z nas nie wie, co nas do siebie ciągnie. Czuje to ciepło. Tak, dreszcze - kiedyś je dostawałam Teraz chce mi się rzygać jak na niego patrzę. Przysięgałam, że nigdy go nie uderzę, nigdy nie zrobię nic by go zranić...' |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
ajj jak miło ! ![]() ![]() dziękuję i ja również okradam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() odwzajemnione w 100 % ! <3 Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() chwile mnie nie było a tu tyle tego ! powariowałyście Skarbeńki ![]() ZakreconaNaMaxa, Toogether93 , SparklyAngel , BeautifulLie ,, viper19 , LoveYourEyes - kocham całym serduszkiem ! ![]() need you love , soniss ,latin, katastroficzna i wiele innych - okradzioone ![]() ![]() naiwnie__- okradam Bejbe ![]() + Tyle spadających gwiazd , a marzenie wciąż to samo : Bądz mój na zawsze ! ![]() Jeśli na świecie jest ktoś wart Twych łez , nigdy nie pozwoli Ci płakać . Dni płyną wolno , Twój uśmiech jest wszędzie . Nie zapomnij o mnie , mimo wielu łez . How can I pretend to be so strong? Jak długo mam udawać silną ? Jak nikt manipulujesz moim sercem . I don't want somebody filling up Your place . Nie chcę kogoś, kto zapełni Twoje miejsce . "I may never get to hold you so tight, I may never get to kiss you goodnight, I may never get to look deep in your eyes, or so it seems. I always will be wishing you were mine ." Być może nigdy cię nie przytulę, tak mocno. Być może nigdy cię nie pocałuję na dobranoc. Być może nigdy nie spojrzę głęboko w twoje oczy. Tak to wygląda. Zawsze będę marzyć, że jesteś mój.
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-10-19 o 09:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
Raczkowanie
|
mad_woman Baardzo mi miło ![]() ![]() ![]() " Uwielbiałam Twój uśmiech, ten uśmiech który jest tak cholernie arogancki, wredny i pewny siebie. Zakręciło mi się w głowie, jeszcze zanim się nade mną pochylił, by przycisnąć swoje chłodne wargi do moich. Te nasze rozmowy są najlepsze na świecie, wiesz? Przewinęły się wszystkie uczucia. Oprócz tych najważniejszych. a mi wciąż zależy..pomijając fakt, że nie dałeś mi żadnego powodu żeby tak było Zrobiłam ci z mózgu wodę. a teraz mam ochotę na herbatę, więc podgrzeję atmosferę. "
a niektórych znowu cieszy, że w końcu jesteś szczęśliwy." Edytowane przez katastroficzna Czas edycji: 2010-10-18 o 18:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Rozeznanie
|
'życie ma tyle kolorów, ile potrafisz w nim dostrzec.'
![]() |
#3976 |
Zadomowienie
|
edit. [kto miał przeczytać przeczytał]
_____________ Mirror mirror won't you kiss my cheek Odbijające lustro nie będziesz chciało pocałować mojego policzka Buttons are busted we're decorated Guziki są popsutą dekoracją It is the evening of the day I sit and watch the children play Smiling faces I can see But not for me I sit and watch As tears go by Jest wieczór dnia, Siedzę i patrzę na bawiące się dzieci. Widzę uśmiechające się twarze, Jednak nie do mnie. Siedzę i patrzę, jak płyną łzy. I keep on dreamin because I can even though my eyes don't close Trzymam się marzeń, bo to potrafię nawet kiedy moje oczy nie są zamknięte The glass is cold when I touch my face But I can taste my salty tears Szkło jest zimne kiedy dotykam nim mojej twarzy Ale mogę czuć smak swoich słonych łez if tonight i look again into your eyes then its you and its me and love jeśli dzisiaj spojrzę jeszcze raz w twe oczy wówczas będę ja,będziesz ty i miłość Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2010-10-18 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
Zakorzenienie
|
dopuszczasz mnie do siebie jednocześnie zachowując dystans. to niedobrze.
jestem na diecie. wystarczająco najadłam się wstydu i upokorzenia. poszukaj garnka tęczy na końcu mojego uśmiechu.
![]() |
#3978 |
Raczkowanie
|
_mandarynka o co Ci chodzi ?
![]() ![]() Kiedy czuję bicie Twego serca,
Wiem, że nie potrzeba mi nic więcej do szczęścia.
#3979 |
Rozeznanie
|
Usłyszała na lekcji Twoje imię, nagle schowała się pod stół. - Potrafisz mi teraz powiedzieć co jest między nami? - Nie mam zielonego pojęcia, ale wiem, że to okropnie boli. ![]() Zawsze uwielbiałam jak jego dłoń delikatnie dotykała mojego ciała. W jaki sposób mam się od Ciebie odzwyczaić? Kochać a czuć to jest różnica. Ty bardziej czujesz lód, przy mnie lód się rozstapia. To jest jak strach przed tsunami, szybkość.
albo i jeszcze strach przed powodziami, przecież łez nie zatrzymasz. Czuję się jak po trzęsieniu Ziemi, nie stoję na nogach, nie czuje niczego pod nogami. Jestem zamknięta przeszłości. Jesteś taki szybki, że nawet nie zdążyłam wypić kawy, a Ty już czekasz na mnie przy bramie i słodko wołasz me imię. Edytowane przez your blue eyes Czas edycji: 2010-10-18 o 19:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3980 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Miłość odwazjemniona w 100% kochana <3 ![]() ![]() Jak bardzo boli cisza Jak bardzo boli twoje imię I ten pocałunek , którego już nie będzie Jak bardzo boli to serce w napięciu I twoje milczące zdjęcie , którego nie mogę podrzeć. ` z Tobą niebo jest bardziej przejrzyste. Zacząć od zera Rozpalając ogień, który sprawia, ze drżę Zaczynając od nowa Przekonując czas, by pozwolił mi odetchnąć. Jeśli miłość jest miejscem to przezaczenie mi je ukryło! Nie jest łatwo oddychać i nie czuć Że świat jest więzieniem, jeśli już nie jestem z tobą.
![]() ![]() |
![]() |
#3981 | |
Rozeznanie
|
♥♥♥♥♥♥♥
ej laski, to że do nowego wątku zostało 1000 postów nie znaczy, że musicie się kłócić!
![]() kontrastowa0 - widziałam się w Twoim podpisie, łał! ![]() Cytat:
it's okay to be breakable fajnie jest byś kruchym take me back to the night i felt alive zabierz mnie z powrotem do nocy, w której czułam, że żyję
![]() |
#3982 |
Zakorzenienie
|
nie ma to jak Wy w tak beznadziejne dni
![]() Znów zimno mi Ciebie tu nie ma, takich dłoni nie ma nikt
#3983 |
Raczkowanie
|
` "tęsknie? to za mało, by wyrazić jak mi Cię cholernie brakuje!
♥ Obiecaj,że nigdy się nie poddasz. Że już zawsze,codziennie będziesz się uśmiechała. ♥ tak. przyznaje sie, nie ma godziny, w ktorej bym o Tobie nie pomyslała. nie ma dnia, w ktorym nie spojrzałabym na Twoje zdjecie. a to wszystko przez to, ze jestes tak blisko, a jednak tak cholernie daleko. ♥ ♥ ♥ Widziałeś? To była ona! - Twoja królewna? - Właśnie! - Sorry, stary. Ona już ma swoją koronę." ♥ ♥ "- Usiłujesz powiedzieć, że jestem twoim ulubionym gatunkiem heroiny ? - Tak, trafiłaś w samo sedno."
#3984 |
Raczkowanie
|
;love; odwzajemniona < 3
... jesteś każdą sekundą, świeżym powietrzem otulającym moje usta "Obawiać się trzeba nie tych, co mają inne zdanie, lecz tych, co mają inne zdanie, lecz są zbyt tchórzliwi, by je wypowiedzieć." więc przepraszam tą noc i kolejny poranek za głuche jęki i stukot łez o poduszke. szukam rozwiązania twojej zagadki zbyt mało wiem by wiedzieć, jak znieczula się myśli. gdy wreszcie skosisz odrastające, sny - staniesz po środku. Wieczory zazwyczaj kończą się niedopowiedzeniem, jesiennym brakiem sensu i wymuszonym snem, jeszcze śnieg mógłby na dobitkę zacząć sypać w październiku, żeby udowodnić jak głęboki niebyt panuje w mej głowie. A wtedy tylko od tąd, do tąd śmiałabym się z byle czego, potakując głową. "Dziewczyny odbierają zwyczajne spojrzenie jak początek czegoś wspaniałego. Chłopaki spoglądają bo 'ta laska ma za***istą dupę i niezłe cycki' "
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#3985 |
Rozeznanie
|
Paralogiczna, Toogether93 & kamisha - całym sercem jestem Wasza. ♥
to jak się bawimy w upominanie to ja też chcę ! ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=539 strasznie jest mi miło, że spodobał Ci się mój opis, ale on już był. ![]() ale cieszę się, że jest w cudzysłowie. ![]() Pamiętajmy, że śmierć depcze nam po piętach. Wyczekuję naszego niedopatrzenia i staje nam na sznurowadle. Lubię o Tobie myśleć. Wtedy przez chwilę jesteś bliżej mnie. Bum bum. Serce bije szybciej. Czuję ciepło na policzku. Tętno zwalnia. Oczy płaczą. Wyrzeźbił mi serce na klatce piersiowej. Zapełniło się krwią malinowo-wiśniową. Zawsze już będziesz mieć moje serce przy sobie - z uśmiechem powiedział.
#3986 |
Wtajemniczenie
|
'każdego poranka, ubieram na siebie za duży sweter i biegnę na taras, aby powitać dzień porannym papierosem. uśmiecham się do wschodu słońca, naiwnie wierząc, że ten dzień, okaże się mniej pusty, niż poprzedni.'
![]() |
#3987 |
Rozeznanie
|
a ja mam plan. Wszystkie się pozjadamy. Jedne z miłości inne z irytacji etc. Plan idealny czyż nie? E, a może nie, bo wtedy nikt już pisać nie będzie.
![]() i ciągle pytam sama siebie, gdzie do cholery się to podziało, gdzie to wkitrałam. ludzie są tacy śmieszni, że grzechem byłoby się z nich nie śmiać. dziś jest dzień kiedy związuje wszystkie włosy w koka o ile szamotaninę na mych włosach można nazwać tak, ubieram wyciągniętą koszulkę, chyba z plamą po ostatnim złym dniu i stary szary dres, wkradam się pod koc i siorbię herbatę malinową o smaku malin, logiczne czyż nie? A komórka niech brzdęka, jestem kobietą pracującą w tym momencie. Poskładam nasze krzyki w jeden wspólny szept, tak namiętny i subtelny. podejmuję się ryzyka, bo co można stracić walcząc o szczęście? Te Ryzykant, a może zamiast bawić się w ekstremalne wspinaczki powiesz, że mnie kochasz, to też wyczyn ekstremalny i ryzyko w tym nie małe. przeżutego szczęścia się nie tykam. Panie Dupku ciągnie się za panem nić krzyczących jak jeden mąż panienek ' dlaczego?' . usiądźmy, porozmawiajmy na spokojnie, albo nie, nie potrafię być spokojna. plan A - być cholernie szczęśliwą plan B - być szczęśliwą plan C - zasmakować szczęścia plan D - być szczęśliwym człowiekiem innego wyjścia nie dopuszczam.
Edytowane przez Paralogiczna Czas edycji: 2010-10-18 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#3988 | |
Zadomowienie
|
naiwnie- a ja uważam, że nie ma sensu z Tobą konwersować .
![]() p.s. nie jesteś tu od tego by mówić kto ma racji. 'chrzań się!' Cytat:
![]() ----------------------------------------------------------- 1. może w oczach widać szczescie, lecz nie koniecznie tak jest .. 2. uwielbiam, kiedy bierzesz moją dłoń w swoją i ściskasz mocno, bo wtedy czuję się dla Ciebie ważna. uwielbiam się do Ciebie przytulać i czuć Twoje ciepło, które działa na mnie kojąco, jak nic innego na świecie . 3. oh jaka jestem rozzzzpieprzona rozzzzpieprzona ![]() .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2010-10-18 o 21:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Raczkowanie
|
dziewczyny i po co te niepotrzebne kłótnie?
![]() ___________ ' cała ulica błyszczała uśmiechem tego typa ' <3 ' znam ławkę i fajnie patrzy się na świat z nią wiedząc, że to już na zawsze... ' ' nawet siebie przestała rozumieć. ' ;/ tak, to prawda oszalałam na jego punkcie. ![]()
#3990 |
Zadomowienie
|
Łatwiej się w kłótnię nie wdawać, niż się z niej później wycofać. (
![]() Bądź wierny sobie, a nie będziesz niewierny innym. (Francis Bacon) Żona jest dla młodego mężczyzny kochanką, dla dojrzałego - towarzyszką, dla starego - pielęgniarką, i w każdym wieku jest pretekst, aby się ożenić (Francis Bacon) Kobieta jest zaproszeniem do szczęścia. (Charles Baudelaire)
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:42.