| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-12-22, 23:26 | #3961 | ||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-01 
				 | 

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

Cytat: 
  A brzuszek zmierzyłam mam 87 cm, w sumie to ciągle mniej niż w biuście ale tylko o 3 cm  Ogólnie nawet nie czuje ze mam duzy brzuch, choc przed ciaza mialam w tym miejscu 64cm, ale raczej czuje się ocięzala. Jakos nago mam wrazenie ze jestem zwinniejsza  W sumie w tym tyciu najbardziej przeraza mnie predkosc do 20 tygodnia prawie nic nie tylam a teraz w 3 tygodnie 2 kilo i nagle brzuch jak dynia, i jak się tu przyzwyczaic  Cytat: 
 My jutro jedziemy do Szczecina do moich rodziców na święta, więc pewnie napiszę dopiero po poniedziałku. Wszystkim życzę wesołych świąt, smacznego jedzenia(to teraz dla mnie bardzo ważne  ) i ciepłej atmosfery   | ||
|     | 
|  2010-12-23, 06:37 | #3962 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-06 
				 | 

Dot.: Chłopiec czy dziewczynka to już wiemy, teraz trzeci trymestr świętujemy-III-IV.

| 
|     | 
|  2010-12-23, 06:41 | #3963 | 
| Zadomowienie | 

cześć dziewczyny  patrze,że dalej mierzycie brzuszki i listy sporządzacie  Do szpitala najważniejsze są koszle do karmienia,jeżeli bedzieice karmic,galoty jednorazowe,dla maluszka ubranka i pampy.Niektóre szpitale zaopatrują maluchów,więc być może nie trzeba.No i butelka wody,przyda się na porodówce   
				__________________ w miłości i w marzeniach wszystko jest możliwe | 
|     | 
|  2010-12-23, 06:44 | #3964 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-12-23, 06:46 | #3965 | 
| Zadomowienie | 

trzyrazyi spać nie możesz???ja wstałam  o 6 to mi mąż powiedział,że mam ładnie nagrzane pod sufitem  Teraz sniadanko jem 
				__________________ w miłości i w marzeniach wszystko jest możliwe | 
|     | 
|  2010-12-23, 06:47 | #3966 | |
				 | 

[QUOTE=iweczka;23932484] Cytat: 
   | |
|     | 
|  2010-12-23, 07:29 | #3967 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-11 
				 | 

Dzień dobry dziewczyny   Ja też wstałam o 6, a razem ze mną mały. Mam wrażenie, że się budzi też w nocy wtedy kiedy ja zaczynam jakąś aktywność  Wczoraj przyszedł wózek, ale kurier zawiózł go do pracy  Dopiero mąż ma go przywieźć. A dzisiaj idę do gina. Leci 31 tydzień, ciekawe ile mały waży   | 
|     | 
|  2010-12-23, 07:32 | #3968 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 Lokalizacja: Kielce 
				 | 

Hej   Moje dziecko ściągnęło mnie dziś z łóżka o 6:30 choć zazwyczaj dosypia chociaż do tej 7...A ja nadal chora, od kataru mam cały czerwony nos a do tego doszedł kaszel. Piękna perspektywa na święta  Izabela, x-landery np. wystawiają nowe kolekcje na początku roku i tak na logikę inne firmy też powinny. Ale nie wiem czy wszędzie są co roku nowe... | 
|     | 
|  2010-12-23, 07:44 | #3969 | |||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-09 
				 | 

czesc mamuski Cytat: 
 Cytat: 
 Cytat: 
  QUOTE] co do deichmana to czesto alysze do znajomych ze tam cos rekalmuja oni maja chyba taka polityke ze wiedza ze ich buty sie czesto psuja i od razu daja drugie wczroaj przesienidzialm w domu ale dzis znow do pracy  oby szybko zlecialo bo jeszcze torche roboty w domu przedmna mielgo dizonka | |||
|     | 
|  2010-12-23, 07:57 | #3970 | |
				 | 

Cytat: 
      jutro juz wigilia przygotowane wszystko macie????? Wczoraj brata na lotnisko zawozilam ju w domku w polsce a my tutaj ale smutno ...nie cierpie tu swiat     | |
|     | 
|  2010-12-23, 08:35 | #3971 | 
				 | 

pociesze Was ja teraz budze sie ok 3 w nocy ide do kibelka a jjak sie klade to nie daje mi zasnac moj pasazer na gape i kopie gdzie popadnie i do tego mam zatkany nos ze nie moge sie ulozyc zeby swobodnie oddychac ;p i tak do 5 zanim nie wstane do pracy ;p | 
|     | 
|  2010-12-23, 08:49 | #3972 | |
				 | 

Cytat: 
    | |
|     | 
|  2010-12-23, 09:09 | #3973 | 
				 | 

na zwlonienie raczej bo macierzynski to chyba po urodzeniu ?? ja che od pierwszego stycznia wiec zostaje midizs i tydznien po swietach ale nei wiem czy dostane zwolnienie daltego ze mi ciezko chdozic ?? sie okaze choc wolalbym juz siedizec w domu bo ciagel przeizebiona chodze i przedwswszystkim zmeczona i ledwo po tym sniegu sie poruszam | 
|     | 
|  2010-12-23, 09:30 | #3974 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
 | ||
|     | 
|  2010-12-23, 09:43 | #3975 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-09 
				 | 

Witam wszystkie Mamusie w ten przedświąteczny słoneczny (przynajmniej w Krakowie) dzień!!!! Ja juz po wizycie. Wszystko ok, ujście zamknięte, wyniki świetne tylko tak jak przypuszczałam grzybek mi się przyplątał  Muszę o aptekę zahaczyć i Macmiror kupić - znów będzie się ze mnie lało na żółto  Gin mnie nie pocieszyła, bo powiedziała, że teraz to najwięcej się przytyje, choć to nie takie tycie dosłowne, tylko wodę się w organizmie gromadzi. No i że brzuch też teraz dopiero zacznie rosnąć - o matko, będzie ciężko  My sie pakujemy i do moich Rodziców w góry za chwilę jedziemy!!! Dla wszystkich Was dużo buziaków na dziś, cudnego samopoczucia i wytrwałości w ostatnich przedświątecznych przygotowaniach!!! | 
|     | 
|  2010-12-23, 09:45 | #3976 | ||||||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Śląsk 
				 | 

Cytat: 
 brzusio śliczny i gdzie ty gruba jesteś  Cytat: 
 ja na razie nie planuje żadnych sportów i ćwiczeń bo zawsze to co planuje mi nie wychodzi   to moja córcia będzie łysa bo zgagi zero  a chciałabym urodzić bobasa z zawadiacką czupryną   Cytat: 
 no to mi ulżyło bo myślałam że sama będziesz się wysilać a wtedy to chyba bym się zebrała i ci pomogła  monika cieszę się, że wszystko ok!   Cytat: 
 no właśnie ja też się powstrzymuje chociaż bigos kocham to nie tknę  tak samo kapuchy z grochem i grzybami  co ja będę jeść w wigilie    ..... chyba tylko karpia i ciasta  Cytat: 
 to super  no i dobrze wiedzieć że gdzieś można normalnie reklamować buty moja siostra sądziła się z CCC bo złamała obcas a oni jej nie chcieli wymienić i na rozprawie zasądzono że jej wina że złamała obcas bo jest za ciężka  kobieta waży 45 kg  to dla kogo oni te buty robią  Cytat: 
  ciekawe co ona takiego z nimi robiła  dziękujemy i tobie też życzymy wesołych świąt spędzonych w spokoju i miłości z rodziną i przyjaciółmi przy suto zastawionym stole (oczywiście samymi pysznościami :P) 
				__________________  | ||||||
|     | 
|  2010-12-23, 09:54 | #3977 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-10 Lokalizacja: @ home 
				 | 

Cytat: 
 eirene i chyba taka i ja kupie!!!!  cena też całkiem OK  a powiedz mi głęboka jest?? po Nowym Roku wyciagnę męża do Ikei chyba   | |
|     | 
|  2010-12-23, 09:59 | #3978 | |
				 | 

Cytat: 
     | |
|     | 
|  2010-12-23, 09:59 | #3979 | 
				 | 

| 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2010-12-23, 10:00 | #3980 | |
				 | 

Cytat: 
  D: | |
|     | 
|  2010-12-23, 10:02 | #3981 | 
				 | 

| 
|     | 
|  2010-12-23, 10:03 | #3982 | 
				 | 

No ladnie to teraz juz w iem od czego mnie tak brzuch w czoraj bolal i niedobrze bylo...myslalm ze pawia puszcze......najadlam sie bigosu...ale ja to jestem nie pomyslalm przeciez kapusta to rozdyma      | 
|     | 
|  2010-12-23, 10:12 | #3983 | ||
				 | 

Cytat: 
 ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat: 
  bosheeeeee a pod koniec stycznia mam jeszcze obronę - będe jak wieloryb   | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-12-23, 10:14 | #3984 | 
				 | 

O kurcze, a nam mama właśnie przyniosła bigos na dziś. Czy to oznacza noc w bólach?    | 
|     | 
|  2010-12-23, 10:14 | #3985 | |
				 | 

Cytat: 
    a przy tym i mąż cierpi bo się krece, wiercę, łaże ciągle a do tego katar, nos mi się zatyka - ja chyba pier....... dostane., Nawet renni mi nie pomoga na tę okropną zgagę   | |
|     | 
|  2010-12-23, 10:19 | #3986 | |
				 | 

Cytat: 
   ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Twoja dzidzia bedzie miala wloski jak tarzan hihihihi | |
|     | 
|  2010-12-23, 10:19 | #3987 | ||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  dzieki ;p ale dobrze ci ze jeszce ci ezgaga nie dopadla - oby cie ominela ;p a zapomnialm ze ty zagrniaca mieszkasz ;p | ||
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2010-12-23, 10:20 | #3988 | ||||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2010-07 Lokalizacja: Góra Kalwaria/Piaseczno 
				 | 

Dzień dobry  w końcu Was doczytałam, bo wczoraj w pracy urwanie głowy, dzisiaj też, a w domu też trochę roboty, ale już nadrobiłam  Cytat:  no piękny, w końcu coś widać Chudzinko  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
   | ||||||
|     | 
|  2010-12-23, 10:21 | #3989 | |
				 | 

Cytat: 
     | |
|     | 
|  2010-12-23, 10:21 | #3990 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Krk 
				 | 

a mi po bigosnie nic nie było !   dzień dobry   i proszę o świąteczne klikanie w mego aniołka w podpisie   
				__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło.. [LEFT] | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:43.

czyli ponad norme
 czyli ponad norme 

mam dwie siostry w domu wiec to na ich głowie w tym roku kolacja no i  na głowie mamy. no ale te siostry co nie mieszkaja z nami tez cos  przygotowywuja zebysmy my wszystkiego same nie robily
  mam dwie siostry w domu wiec to na ich głowie w tym roku kolacja no i  na głowie mamy. no ale te siostry co nie mieszkaja z nami tez cos  przygotowywuja zebysmy my wszystkiego same nie robily