|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las
Cytat:
![]() A w ogóle to se kup aparat a nie telefon w takim razie
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
fajny telefon
|
|
|
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czemu musisz?
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
a no musze, nie musze - wole miec
chociaz jak telefon jest cudny to moge przymknac oko ![]() obecnie mam wlasnie 5 mpix i robi rewelacyjne zdjecia - wszystko wyrazne.. chcialabym aby nastepny nie byl pod tym wzgledem gorszy. nie wiem, czy duza roznica w jakosci jest pomiedzy 3, a 5 mpix nie mialam tez klawiatury qwerty- wygodnie sie na niej pisze?? a w jakiej jestes sieci,ze moglas wybrac taki fajny za zlotowke? ;p ja zawsze mam do wyboru jakies badziewne i wychodzi na to,ze kupuje telefon w punkcie sprzedazy komorek ;p
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam aparat, rozwaliłam, i więcej nie kupię
|
|
|
|
|
#3966 |
|
BAN stały
|
hmm, no własnie nie wiem co chcę...
lubię wszelakie bajery . i aparat bym chciała mieć fajniejszy . nie wiem natomiast, czy chcę dotykowy... podobają mi się takie w stylu blackberry czekam aż zadzwonią do mnie z Biura Obsługi, bo w punkcie zawsze mają najgorsze oferty, a przez tel moja mama zawsze wynegocjuje super warunki . jakoś zapomniała, że jakby sprzedała ten dotykowy to by miała kilka takich nokii miałam kiedyś nokię n61i i po jakimś czasie baaardzo mi się spodobała! potem miałam przez dosłownie dzień nokię 8800 - taki drogi telefon , a takie badziewie dla mnie , tylko z zewnątrz był ładny .---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- a ten Danulki telefon fajny . tylko kurczę co chwilę słyszę o tym, jak znajomi narzekają na dotykowe telefony... i musiałabym się mocno przestawić
Edytowane przez 135nudziara Czas edycji: 2011-06-08 o 18:41 |
|
|
|
#3967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak taka różnica wygląda nie mam porównania![]() Właśnie chciałam wypróbować ta klawiaturę Bardzo dobra rzecz - moja jest taka gumiakowata palce( i paznokcie) się nie ślizgają![]() Jestem w play. Złotówka, złotówką ale abonament 49zł jest, aczkolwiek mam trochę darmowych minut/sms także jest ok Na moje potrzeby wystarcza![]() Cytat:
![]() Cytat:
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz." Szymborska Edytowane przez Danula Czas edycji: 2011-06-08 o 18:48 |
|||
|
|
|
#3968 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
. ja jestem ciekawa co zaproponuje t-mobile, więc póki co nigdzie się nie przenoszę (w erze jestem jeszcze )do mnie wydzwaniają często . i jak zaczną, to po 10 razy dziennie, ale zawsze mam takiego farta, że dzwonią jak akurat jestem na lekcji
|
|
|
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko nie wiem kiedy umowa sie konczy - w grudniu albo dopiero za rok
|
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PIerwsze widzę coś takiego, czego to ludzie nie wymyślą
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
Danula to bardzo dobra opcja !!!
Jaka przydatna
|
|
|
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak to dziala - naciska sie jeden przycisk,czy trzeba pobuszowac w menu??monia widze Cie widzialam rozjechanego jeza na srodku ulicy!! taki placek (((((
|
|
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i ustawić opóźnienie - aktywuje się przyciśnięciem guzika od głośności Możesz nawet ustawić kto dzwoni i nagrać coś żeby się odtworzyło, że niby ktoś coś mówi![]() Ja dziś widziałam samochód w zderzeniu z wywrotką I korek na pół godziny był ech
|
|
|
#3974 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
sa fotki w watku real? hmmm a ta krzywa klamra? moim zdaniem nie rzuca sie mocno w oczy ale moze sie myle w krysce tez mam krzywa i sie przyzwyczailam
|
|
|
#3975 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no dziwne, bo pamietam z przenoszenia, ze wziąć go nie było łatwo- ale to chart afgański- to pies- nie pies, one mają szczękę "zaprojektowaną" i przystosowana do hm... eufemistycznie ułatwienia polowania- tak mówili w programie o nich zostało ustalone, że pies jako samiec alfa przyniósł jeża jak prowiant dla wszystkich ![]() przyjaciółka trzymała jeża pół wieczoru w pudle tekturowym i usiłowała karmić jabłkiem / aż przyszedł ktoś rozsądny i powiedział co jeże jadają, postraszył pchłami i jeż odzyskał wolnośćCytat:
ale mam 5 mpix ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
/ja miałam krótko i kulturalnie- z dwa razy z pudła wyjęłam i odesłałam- uznałam, że wolę starą szarą/ |
||||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki czy wybiera się któraś z was w najbliższym czasie do Mango?
|
|
#3977 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() zaraz poszukam
|
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() tęskni mi się za Wami
|
#3979 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
monica nie ma Twoich zdjec
![]() choc pewnie to ta sama torebka a fotki Tenebris obejrzalam i bo ja wiem czy jej jest gorsza? moja taka sama brzydka
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fiszer
|
|
|
|
|
#3981 | ||
|
Zakorzenienie
|
daga znalazła- nie są wklejone da katalogu
![]() a ja znalazłam zdjęcie tyłu- jeszcze kurcze to chyba nie ta sama torebka- namieszałam aż miło- ale......... dzięki temu wiesz, że na ładny tył nie ma szans Cytat:
![]() och Feliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iii jak tam panterka? stałą się druga skórą/ łuską?????? ![]() Cytat:
![]() kupiłam szampon taki jak płyn da kąpieli na razie- szampon do włosów może być???? ![]() płyn też kupię- nie chciało mi się nieść dzisiaj
|
||
|
|
|
#3982 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak to nie ta sama torebka ![]() i moja klamra jest chyba mniej przekrzywiona - aczkolwiek podobnie jak u Ciebie jeden brzeg "wchodzi" pod jedno ucho ![]() ale ten tyl jest inny chyba mimo wszystko ja zostawie a dzis wyprowadzilam Cesi - jeszcze bardziej ja kocham, jest boska cudowna i wspaniala wygodna i pieknaa wszystkie moje kolezanki sie nia zachwycaly i pytaly skad i za ile
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
monia, ten?? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oo.html&next=1 mialam go, ale chyba musial mi nie podpasowac, bo nie kupilam ponownie ;p
zafarbowalas juz wlosy??
Edytowane przez dagna1 Czas edycji: 2011-06-08 o 23:13 |
|
|
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3985 |
|
Raczkowanie
|
i jesczz punkt 16 wyslali mi maila ze paczka zostala przekazana dhl, zebym nie mogla zadzwonic bo do 16 pracuja, a wczesniej nie odbierali zadnego telefonu, jak juz mi odp ze nie uznali reklamacji. Ale nie odbiore tej paczki, nie odpuszcze im kurdi. Zadzwonie rano zeby wrócili ja z dhla bo tylko beda tracic czas i maja rozpatrzec moje odwolanie o decycji nieprzyjecia reklamacji. Naczytalam sie o prawach konsumenta i maja teraz przesrane
![]() wiecie ze jezeli wada w jakims towarze ujawnia sie przed upływem 6 miesiecy od wydania towaru, to zgodnie z prawem konsumenta istnieje zalozenie (domniemanie) ze towar posiadał wade juz w momencie wydania. chroni to klienta przed wadami ukrytymi albo takimi ktore powstały w trakcie transportu ;P co za tym idzie łatwo o wykazanie niezgodnosci towaru z umowa moze sie komus przyda takie info na przyszłosc
|
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napisz do nich mejla,ze jestes z wizazu i zrobimy taka antyreklame, ze kapcie im pospadaja kiedys pozytywnie zareklamowalam torebke, bo szew zaczal puszczac- teraz to by mnie wysmiali oj etorebko - zle sie dzieje z Toba.. |
|
|
|
|
#3987 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, w sumie zmieniłam plany migiem i pracy dzisiaj nie szukałam, za to był to miły dzień
![]() Cytat:
wyobraź sobie, że ja też nie jestem Charlize damy radę, jeszcze przed wiankami się dogadamy ja mam ochotę od dawna na dużą imprezę w plenerze, więc postaram się byća mam zamiar jechać do babci przyjaciółki na kilka dni, taki babski wypad już to planujemy i planujemy, padło na koniec czerwca, ale znając realia i tak nic z tego nie wyjdziezaraz leci na priv ![]() jakby to powiedział słynny ksiądz Natanek: "Wiedz, że coś się dzieje!"
|
|
#3988 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cesi Cytat:
no miałam w ten piatek farbować- ale przełożone na nst tydzień najpierw idę z koleżanką po farbę a potem ona mnie uczy co i jak na swoim i moim łbie potem ja się widzę w lustrze- wyrywam resztki włosów z łba i załamana oraz łysa wracam do domu mam nóz na gardle- Ojciec mi powiedział, że siwieję jak babcia, a mąż, że mi się pogłebiło- chociaż, naprawdę nie jest to dużo siwych włosów i zależy gdzie mam zrobiony przedziałek- jak widzę po odrostach u koleżanek ile można mieć siwych włosów to myślę- nie farbować!, ale zaraz przychodzi opamiętanie myślę, że faktycznie nastąpi to za tydzień Cytat:
przypomnisz mi co tam w niej poszło? |
|||
|
|
|
#3989 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a mi sie kolor Cesi bardzo podoba - idealny na lato
i nie jest to taki cukierkowy roz tylko taki lekko zgaszony boski moje foty go oczywiscie nie oddaja bo niestety telefonem robione a on okropnie przeklamuje kolory a ta biala/kremowa?
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
boję się, że bym się nie przyzwyczaiła... nie kuś ![]() ja jestem z tych co to - czarna torebka najlepsza jednak chciałabym jakąś ciemnoczerwoną jednak/miałam i było super/ albo taką niebieska mocno- zeby pasowała do czarnego mąż przyjaciółki- Francuz twierdzi, ze to polska przypadłość- czarne dodatki..... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Chciałabym telefon, który będzie miał przynajmniej 5 Mpix 

obecnie mam wlasnie 5 mpix i robi rewelacyjne zdjecia - wszystko wyrazne.. chcialabym aby nastepny nie byl pod tym wzgledem gorszy. nie wiem, czy duza roznica w jakosci jest pomiedzy 3, a 5 mpix
nie mialam tez klawiatury qwerty- wygodnie sie na niej pisze?? a w jakiej jestes sieci,ze moglas wybrac taki fajny za zlotowke? ;p ja zawsze mam do wyboru jakies badziewne i wychodzi na to,ze kupuje telefon w punkcie sprzedazy komorek ;p

. jakoś zapomniała, że jakby sprzedała ten dotykowy to by miała kilka takich nokii
, a takie badziewie dla mnie
, tylko z zewnątrz był ładny
.

PIerwsze widzę coś takiego, czego to ludzie nie wymyślą

(((((
/ aż przyszedł ktoś rozsądny i powiedział co jeże jadają, postraszył pchłami i jeż odzyskał wolność