Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-06-08, 18:02   #3961
Danula
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna przyszła, etorebkę kupić czas, kod rabatowy nie pójdzie w las

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie wiem Chciałabym telefon, który będzie miał przynajmniej 5 Mpix
Uuu a masz sponsora? A w ogóle to se kup aparat a nie telefon w takim razie

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 18:05   #3962
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
samsung wave 533
fajny telefon no wlasnie - ile on ma mpix?? ja tak samo jak roxi musze miec minimum 5

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 18:07   #3963
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
fajny telefon no wlasnie - ile on ma mpix?? ja tak samo jak roxi musze miec minimum 5
3.2 Ale czemu musisz?

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-06-08, 18:32   #3964
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
3.2 Ale czemu musisz?
a no musze, nie musze - wole miec chociaz jak telefon jest cudny to moge przymknac oko obecnie mam wlasnie 5 mpix i robi rewelacyjne zdjecia - wszystko wyrazne.. chcialabym aby nastepny nie byl pod tym wzgledem gorszy. nie wiem, czy duza roznica w jakosci jest pomiedzy 3, a 5 mpix nie mialam tez klawiatury qwerty- wygodnie sie na niej pisze?? a w jakiej jestes sieci,ze moglas wybrac taki fajny za zlotowke? ;p ja zawsze mam do wyboru jakies badziewne i wychodzi na to,ze kupuje telefon w punkcie sprzedazy komorek ;p

Stary 2011-06-08, 18:35   #3965
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Uuu a masz sponsora? A w ogóle to se kup aparat a nie telefon w takim razie
Mój tata bierze na firmę, to mi nie zależy

Miałam aparat, rozwaliłam, i więcej nie kupię
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 18:39   #3966
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

hmm, no własnie nie wiem co chcę...
lubię wszelakie bajery . i aparat bym chciała mieć fajniejszy . nie wiem natomiast, czy chcę dotykowy... podobają mi się takie w stylu blackberry .
czekam aż zadzwonią do mnie z Biura Obsługi, bo w punkcie zawsze mają najgorsze oferty, a przez tel moja mama zawsze wynegocjuje super warunki . tyle, że ostatnio facet chciał jej dać taki fajny dotykowy telefon, a ona "nie, nie, ja bym chciała tę prostą nokię" no po prostu...... jakoś zapomniała, że jakby sprzedała ten dotykowy to by miała kilka takich nokii

miałam kiedyś nokię n61i i po jakimś czasie baaardzo mi się spodobała! potem miałam przez dosłownie dzień nokię 8800 - taki drogi telefon , a takie badziewie dla mnie , tylko z zewnątrz był ładny .

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

a ten Danulki telefon fajny . tylko kurczę co chwilę słyszę o tym, jak znajomi narzekają na dotykowe telefony... i musiałabym się mocno przestawić

Edytowane przez 135nudziara
Czas edycji: 2011-06-08 o 18:41
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 18:46   #3967
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
a no musze, nie musze - wole miec chociaz jak telefon jest cudny to moge przymknac oko obecnie mam wlasnie 5 mpix i robi rewelacyjne zdjecia - wszystko wyrazne.. chcialabym aby nastepny nie byl pod tym wzgledem gorszy. nie wiem, czy duza roznica w jakosci jest pomiedzy 3, a 5 mpix nie mialam tez klawiatury qwerty- wygodnie sie na niej pisze?? a w jakiej jestes sieci,ze moglas wybrac taki fajny za zlotowke? ;p ja zawsze mam do wyboru jakies badziewne i wychodzi na to,ze kupuje telefon w punkcie sprzedazy komorek ;p
Mhm Nie wiem jak taka różnica wygląda nie mam porównania
Właśnie chciałam wypróbować ta klawiaturę Bardzo dobra rzecz - moja jest taka gumiakowata palce( i paznokcie) się nie ślizgają
Jestem w play. Złotówka, złotówką ale abonament 49zł jest, aczkolwiek mam trochę darmowych minut/sms także jest ok Na moje potrzeby wystarcza

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Mój tata bierze na firmę, to mi nie zależy

Miałam aparat, rozwaliłam, i więcej nie kupię
Chyba, że

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
hmm, no własnie nie wiem co chcę...
lubię wszelakie bajery . i aparat bym chciała mieć fajniejszy . nie wiem natomiast, czy chcę dotykowy... podobają mi się takie w stylu blackberrego .
czekam aż zadzwonią do mnie z Biura Obsługi, bo w punkcie zawsze mają najgorsze oferty, a przez tel moja mama zawsze wynegocjuje super warunki . tyle, że ostatnio facet chciał jej dać taki fajny dotykowy telefon, a ona "nie, nie, ja bym chciała tę prostą nokię" no po prostu...... jakoś zapomniała, że jakby sprzedała ten dotykowy to by miała kilka takich nokii

miałam kiedyś nokię n61i i po jakimś czasie baaardzo mi się spodobała! potem miałam przez dosłownie dzień nokię 8800 - taki drogi telefon , a takie badziewie dla mnie , tylko z zewnątrz był ładny .
Do mnie nie dzwonili

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2011-06-08 o 18:48
Stary 2011-06-08, 18:57   #3968
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Cytat:
Właśnie chciałam wypróbować ta klawiaturę Bardzo dobra rzecz - moja jest taka gumiakowata palce( i paznokcie) się nie ślizgają
Jestem w play. Złotówka, złotówką ale abonament 49zł jest, aczkolwiek mam trochę darmowych minut/sms także jest ok Na moje potrzeby wystarcza

Do mnie nie dzwonili
oooo, jesteś w play . ja jestem ciekawa co zaproponuje t-mobile, więc póki co nigdzie się nie przenoszę (w erze jestem jeszcze )

do mnie wydzwaniają często . i jak zaczną, to po 10 razy dziennie, ale zawsze mam takiego farta, że dzwonią jak akurat jestem na lekcji
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 19:22   #3969
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Mhm Nie wiem jak taka różnica wygląda nie mam porównania
kurcze, zaczyna kusic mnie ten telefon tutaj filmik o nim http://www.youtube.com/watch?v=hD77Rdzyotg. w erze niby tez mozna dostac go za zlotowke i abonament 45zl (teraz place 40).. hmmmm... w piatek ide do salonu tylko nie wiem kiedy umowa sie konczy - w grudniu albo dopiero za rok

Stary 2011-06-08, 19:38   #3970
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, zaczyna kusic mnie ten telefon tutaj filmik o nim http://www.youtube.com/watch?v=hD77Rdzyotg. w erze niby tez mozna dostac go za zlotowke i abonament 45zl (teraz place 40).. hmmmm... w piatek ide do salonu tylko nie wiem kiedy umowa sie konczy - w grudniu albo dopiero za rok
To teraz ci dodam ostatczny plus tego telefonu - jest taka opcja "flaszywe połączenie" cytuję z instrukcji "istnieje możliwość symulowania przychodzących połączeń, na przykład w celu unikani rozmów lub wyjścia z sali podczas spotkania" PIerwsze widzę coś takiego, czego to ludzie nie wymyślą:h ahaha:

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-06-08, 20:01   #3971
ekomonika
Zakorzenienie

Danula to bardzo dobra opcja !!! Jaka przydatna
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 21:00   #3972
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
To teraz ci dodam ostatczny plus tego telefonu - jest taka opcja "flaszywe połączenie" cytuję z instrukcji "istnieje możliwość symulowania przychodzących połączeń, na przykład w celu unikani rozmów lub wyjścia z sali podczas spotkania" PIerwsze widzę coś takiego, czego to ludzie nie wymyślą:h ahaha:
slyszalam o tym!! kilka razy wysylalam kolezance smsa zeby zadzwonila do mnie gdy nie chcialam z dana osoba dluzej rozmawiac - wiec jak dla mnie - funkcja rewelacyjna a jak to dziala - naciska sie jeden przycisk,czy trzeba pobuszowac w menu??

monia widze Cie widzialam rozjechanego jeza na srodku ulicy!! taki placek (((((

Stary 2011-06-08, 21:12   #3973
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
slyszalam o tym!! kilka razy wysylalam kolezance smsa zeby zadzwonila do mnie gdy nie chcialam z dana osoba dluzej rozmawiac - wiec jak dla mnie - funkcja rewelacyjna a jak to dziala - naciska sie jeden przycisk,czy trzeba pobuszowac w menu??

Trzeba to włączyć(no normalne w sumie nie? ) i ustawić opóźnienie - aktywuje się przyciśnięciem guzika od głośności Możesz nawet ustawić kto dzwoni i nagrać coś żeby się odtworzyło, że niby ktoś coś mówi Normalnie bajer

Ja dziś widziałam samochód w zderzeniu z wywrotką I korek na pół godziny był ech

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-06-08, 21:51   #3974
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
moja też tylko pasek miała spięty
to jakby to ta była to jest bardzo porzadny egzemplarz- Ty wiesz jak Tenebris miała z tyłu???? to tu jest pięknie moim zdaniem
cos Ty? nie widzialam
sa fotki w watku real?

hmmm a ta krzywa klamra? moim zdaniem nie rzuca sie mocno w oczy ale moze sie myle

w krysce tez mam krzywa i sie przyzwyczailam
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:01   #3975
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez werucha Pokaż wiadomość

dostalam w koncu odpowiedz odnosnie reklamacji, ze nie została uznana, poniewaz takie wady są naturalne w wyniku nadmiernej ekspoatacji

gnojki no, mialam torebki 4 i 5 miesiecy, a Ci mi piszą o nadmiernej ekspoatacji. Smarnęłam im obszernego soczystego maila i odwołaniem o ponowne rozpatrzenie. Ale sie wnerwilam, furia normalnie
kura wodna- pierwszy raz słyszę, ze nie uznali reklamacji
Cytat:
z praca i bycie studentem lub nie- to roznie bywa kuzynka jako studentka szukala pracy i zbywali ja mowiac,ze poszukuja osob nie studiujacych. gdy zrezygnowala ze studiow - zlozyla podanie tam gdzie wczesniej i uslyszala, ze poszukuja studentow. ten sam sklep!!

mam ochote isc na wianki (ostatni raz bylam z 5 lat temu i bylo naprawde ekstra ) iiii za niecale 2 tyg widze sie z kolezanka - jezeli ja namowie- to idziemy napisze jaka etorebke wezme. ba!! postaram sie napisac jak bede ubrana tylko nie krzycz dagna, bo to nie moje imie i moge nie zareagowac

a gdzie mozesz jechac pod koniec czerwca?

fajnie w kulki leca...

hahahha pies przyniosl do domu przyjaciela ale,ze doniosl (;p) i nie pokaleczyl sie w jezyk yy jĘzyk

idus
teraz będę rozmyślać o twoim imieniu prawdziwym

no dziwne, bo pamietam z przenoszenia, ze wziąć go nie było łatwo- ale to chart afgański- to pies- nie pies, one mają szczękę "zaprojektowaną" i przystosowana do hm... eufemistycznie ułatwienia polowania- tak mówili w programie o nich

zostało ustalone, że pies jako samiec alfa przyniósł jeża jak prowiant dla wszystkich
przyjaciółka trzymała jeża pół wieczoru w pudle tekturowym i usiłowała karmić jabłkiem /tak ustaliłyśmy przez telefon, ze jeże jedzą jabłka- nie komentujcie, proszę/ aż przyszedł ktoś rozsądny i powiedział co jeże jadają, postraszył pchłami i jeż odzyskał wolność
Cytat:
też tak mam- kupuje w salonie, sprzedaję i kupuję w sklepie- dzięki czemu teraz nie mam wapów- zacięło mi się na amen- a mój macierzysty Orange rozkłada łapki- boję się , że w serwisie mi pokasuja wszystko i tak już pewnie zostanę bezwapowa do nowego aparatu
ale mam 5 mpix
Cytat:
To teraz ci dodam ostatczny plus tego telefonu - jest taka opcja "flaszywe połączenie" cytuję z instrukcji "istnieje możliwość symulowania przychodzących połączeń, na przykład w celu unikani rozmów lub wyjścia z sali podczas spotkania" PIerwsze widzę coś takiego, czego to ludzie nie wymyślą
też mam ta funkcję.... przez ponad rok nie chciało mi sie jej sprawdzić - zachęciłaś mnie
Cytat:

biedny jeżyk

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
cos Ty? nie widzialam
sa fotki w watku real?

hmmm a ta krzywa klamra? moim zdaniem nie rzuca sie mocno w oczy ale moze sie myle

w krysce tez mam krzywa i sie przyzwyczailam
chyba są zdjęcia Tenebris - a na pewno są moje tej odesłanej co to myślę, że ją masz
/ja miałam krótko i kulturalnie- z dwa razy z pudła wyjęłam i odesłałam- uznałam, że wolę starą szarą/
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-06-08, 22:17   #3976
kali765
Zakorzenienie

Dziewczynki czy wybiera się któraś z was w najbliższym czasie do Mango?
Stary 2011-06-08, 22:21   #3977
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
chyba są zdjęcia Tenebris - a na pewno są moje tej odesłanej co to myślę, że ją masz
/ja miałam krótko i kulturalnie- z dwa razy z pudła wyjęłam i odesłałam- uznałam, że wolę starą szarą/
dzieki
zaraz poszukam
Stary 2011-06-08, 22:23   #3978
harajuku-fish
Zakorzenienie

dobry

tęskni mi się za Wami

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 22:25   #3979
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

monica nie ma Twoich zdjec
choc pewnie to ta sama torebka

a fotki Tenebris obejrzalam i bo ja wiem czy jej jest gorsza? moja taka sama brzydka
Stary 2011-06-08, 22:52   #3980
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
monica nie ma Twoich zdjec
choc pewnie to ta sama torebka

a fotki Tenebris obejrzalam i bo ja wiem czy jej jest gorsza? moja taka sama brzydka
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=496

fiszer

Stary 2011-06-08, 23:01   #3981
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki
zaraz poszukam
daga znalazła- nie są wklejone da katalogu
a ja znalazłam zdjęcie tyłu- jeszcze kurcze to chyba nie ta sama torebka- namieszałam aż miło- ale......... dzięki temu wiesz, że na ładny tył nie ma szans
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dziewczynki czy wybiera się któraś z was w najbliższym czasie do Mango?
&
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
dobry

tęskni mi się za Wami
och Feliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iii
jak tam panterka? stałą się druga skórą/ łuską??????
Cytat:
ależ z Ciebie reasercher

kupiłam szampon taki jak płyn da kąpieli na razie- szampon do włosów może być????
płyn też kupię- nie chciało mi się nieść dzisiaj
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P5050348.jpg (65,6 KB, 8 załadowań)
Stary 2011-06-08, 23:12   #3982
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Cytat:
daga znalazła- nie są wklejone da katalogu
a ja znalazłam zdjęcie tyłu- jeszcze kurcze to chyba nie ta sama torebka- namieszałam aż miło- ale......... dzięki temu wiesz, że na ładny tył nie ma szans
dzieki

tak to nie ta sama torebka

i moja klamra jest chyba mniej przekrzywiona - aczkolwiek podobnie jak u Ciebie jeden brzeg "wchodzi" pod jedno ucho

ale ten tyl jest inny

chyba mimo wszystko ja zostawie

a dzis wyprowadzilam Cesi - jeszcze bardziej ja kocham, jest boska cudowna i wspaniala wygodna i piekna
a wszystkie moje kolezanki sie nia zachwycaly i pytaly skad i za ile
Stary 2011-06-08, 23:12   #3983
dagna1
Zakorzenienie

monia, ten?? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oo.html&next=1 mialam go, ale chyba musial mi nie podpasowac, bo nie kupilam ponownie ;p

zafarbowalas juz wlosy??

Edytowane przez dagna1
Czas edycji: 2011-06-08 o 23:13
Stary 2011-06-08, 23:13   #3984
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
&

Coś czuję że choróbsko mnie łapie
Stary 2011-06-08, 23:14   #3985
werucha
Raczkowanie

Cytat:
kura wodna- pierwszy raz słyszę, ze nie uznali reklamacji

/
i jesczz punkt 16 wyslali mi maila ze paczka zostala przekazana dhl, zebym nie mogla zadzwonic bo do 16 pracuja, a wczesniej nie odbierali zadnego telefonu, jak juz mi odp ze nie uznali reklamacji. Ale nie odbiore tej paczki, nie odpuszcze im kurdi. Zadzwonie rano zeby wrócili ja z dhla bo tylko beda tracic czas i maja rozpatrzec moje odwolanie o decycji nieprzyjecia reklamacji. Naczytalam sie o prawach konsumenta i maja teraz przesrane

wiecie ze jezeli wada w jakims towarze ujawnia sie przed upływem 6 miesiecy od wydania towaru, to zgodnie z prawem konsumenta istnieje zalozenie (domniemanie) ze towar posiadał wade juz w momencie wydania. chroni to klienta przed wadami ukrytymi albo takimi ktore powstały w trakcie transportu ;P co za tym idzie łatwo o wykazanie niezgodnosci towaru z umowa

moze sie komus przyda takie info na przyszłosc
werucha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 23:28   #3986
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
i jesczz punkt 16 wyslali mi maila ze paczka zostala przekazana dhl, zebym nie mogla zadzwonic bo do 16 pracuja, a wczesniej nie odbierali zadnego telefonu, jak juz mi odp ze nie uznali reklamacji. Ale nie odbiore tej paczki, nie odpuszcze im kurdi. Zadzwonie rano zeby wrócili ja z dhla bo tylko beda tracic czas i maja rozpatrzec moje odwolanie o decycji nieprzyjecia reklamacji. Naczytalam sie o prawach konsumenta i maja teraz przesrane

wiecie ze jezeli wada w jakims towarze ujawnia sie przed upływem 6 miesiecy od wydania towaru, to zgodnie z prawem konsumenta istnieje zalozenie (domniemanie) ze towar posiadał wade juz w momencie wydania. chroni to klienta przed wadami ukrytymi albo takimi ktore powstały w trakcie transportu ;P co za tym idzie łatwo o wykazanie niezgodnosci towaru z umowa

ale wydziwiaja napisz do nich mejla,ze jestes z wizazu i zrobimy taka antyreklame, ze kapcie im pospadaja jak nie odbierzesz przesylki - ta wroci do nich i dostaniesz wiadomosc,ze torebka czeka w siedzibie..

kiedys pozytywnie zareklamowalam torebke, bo szew zaczal puszczac- teraz to by mnie wysmiali

oj etorebko - zle sie dzieje z Toba..

Stary 2011-06-08, 23:34   #3987
CharLizZie
Zakorzenienie

Wróciłam, w sumie zmieniłam plany migiem i pracy dzisiaj nie szukałam, za to był to miły dzień
Cytat:
z praca i bycie studentem lub nie- to roznie bywa kuzynka jako studentka szukala pracy i zbywali ja mowiac,ze poszukuja osob nie studiujacych. gdy zrezygnowala ze studiow - zlozyla podanie tam gdzie wczesniej i uslyszala, ze poszukuja studentow. ten sam sklep!!

mam ochote isc na wianki (ostatni raz bylam z 5 lat temu i bylo naprawde ekstra ) iiii za niecale 2 tyg widze sie z kolezanka - jezeli ja namowie- to idziemy napisze jaka etorebke wezme. ba!! postaram sie napisac jak bede ubrana tylko nie krzycz dagna, bo to nie moje imie i moge nie zareagowac

a gdzie mozesz jechac pod koniec czerwca?
wariatkowo istne... sama nie wiem czego ci ludzie chcą i wymagają, dość, że dają grosze, harujesz jak wół to i tak by coś dostać musisz się na chodzić
wyobraź sobie, że ja też nie jestem Charlize damy radę, jeszcze przed wiankami się dogadamy ja mam ochotę od dawna na dużą imprezę w plenerze, więc postaram się być
a mam zamiar jechać do babci przyjaciółki na kilka dni, taki babski wypad już to planujemy i planujemy, padło na koniec czerwca, ale znając realia i tak nic z tego nie wyjdzie
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Charli podaj mi swojego maila
zaraz leci na priv

Cytat:

oj etorebko - zle sie dzieje z Toba..
jakby to powiedział słynny ksiądz Natanek: "Wiedz, że coś się dzieje!"

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-06-08, 23:35   #3988
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki

tak to nie ta sama torebka

i moja klamra jest chyba mniej przekrzywiona - aczkolwiek podobnie jak u Ciebie jeden brzeg "wchodzi" pod jedno ucho

ale ten tyl jest inny

chyba mimo wszystko ja zostawie

a dzis wyprowadzilam Cesi - jeszcze bardziej ja kocham, jest boska cudowna i wspaniala wygodna i piekna
a wszystkie moje kolezanki sie nia zachwycaly i pytaly skad i za ile
zostaw, ta klamerka się układa jakoś jak się obciąży torebkę moim zdaniem
a cesi tylko kolor nie dla mnie
Cytat:
monia, ten?? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oo.html&next=1 mialam go, ale chyba musial mi nie podpasowac, bo nie kupilam ponownie ;p

zafarbowalas juz wlosy??
ten zobaczymy jak mu ze mną pójdzie
no miałam w ten piatek farbować- ale przełożone na nst tydzień
najpierw idę z koleżanką po farbę a potem ona mnie uczy co i jak na swoim i moim łbie
potem ja się widzę w lustrze- wyrywam resztki włosów z łba i załamana oraz łysa wracam do domu

mam nóz na gardle- Ojciec mi powiedział, że siwieję jak babcia, a mąż, że mi się pogłebiło- chociaż, naprawdę nie jest to dużo siwych włosów i zależy gdzie mam zrobiony przedziałek- jak widzę po odrostach u koleżanek ile można mieć siwych włosów to myślę- nie farbować!, ale zaraz przychodzi opamiętanie
myślę, że faktycznie nastąpi to za tydzień
Cytat:

kochana a to krysia była, tak?
przypomnisz mi co tam w niej poszło?
Stary 2011-06-08, 23:39   #3989
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

a mi sie kolor Cesi bardzo podoba - idealny na lato

i nie jest to taki cukierkowy roz tylko taki lekko zgaszony
boski

moje foty go oczywiscie nie oddaja bo niestety telefonem robione a on okropnie przeklamuje kolory

a ta biala/kremowa?
Stary 2011-06-08, 23:51   #3990
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
a mi sie kolor Cesi bardzo podoba - idealny na lato

i nie jest to taki cukierkowy roz tylko taki lekko zgaszony
boski

moje foty go oczywiscie nie oddaja bo niestety telefonem robione a on okropnie przeklamuje kolory

a ta biala/kremowa?
a podobać to mi się podoba , tylko siebie z tym kolorem nie widzę- najjaśniejsza torebka do tej pory jaką miałam to szara
boję się, że bym się nie przyzwyczaiła... nie kuś

ja jestem z tych co to - czarna torebka najlepsza jednak

chciałabym jakąś ciemnoczerwoną jednak/miałam i było super/ albo taką niebieska mocno- zeby pasowała do czarnego koloru
mąż przyjaciółki- Francuz twierdzi, ze to polska przypadłość- czarne dodatki.....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości