|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki.... ale te naturalne cz. V
no musisz sobie pozwolić na coś
![]() a co Ty chcesz modelować? masz ładne rysy ![]() ja mam szeroką twarz i podwójny podbródek (bo przytyłam to trochę ciemnego pudru i już lepiej
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Orchidku, Malinko No ja jestem za
tylko ja to nie wiem z czym się pokaże ani się nie maluję ciękawie ani kosmosów na paznokciach nie robię heheh ale możemy się spotkac jak najbardziej
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-06-21 o 23:41 |
|
|
|
#3963 |
|
Konto usunięte
|
Eeej, gdzie Wasze komentarze na moim blogu?
![]() Biorę się za stepa do dmuchawców Na wzorniku może chyba być, co?
|
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję
cieszę się bardzo, że ładnie wyglądają ![]() Malina kupiłam płytki nowe jestem okropna -WIEM ale na tej samej aukcji były wzorniki na które czaję sie juz ileś a ta jedna płytka to obiecałam sobie, że jak pojawi sie w Polsce to na bank ja kupie
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-06-21 o 23:41 |
|
|
|
#3965 | ||
|
keep calm and contour on
|
może być makijaż?
bo recenzje mi za dużo czasu zajmują szczerze mówiąc, zresztą nie umiem fajnie pisać i to się nikomu nie podoba ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27667368]Wiecie co, w sugestiach w giveaway'u ludzie proszą mnie o stepy do takich najprostszych nawet wzorków, które robię pędzelkiem, jak np. te stokrotko-dmuchawce. Myślicie, że jest sens je robić? Przydałyby się np. Wam?[/QUOTE] mi by się przydały, bo ja jestem beztalenciem ![]() Cytat:
Cytat:
bierzesz jakiś tam pędzel, na przykład ten z Essence, on jest bardzo mięciutki i plamy nie zrobisz , nakładasz dużo bronzera , miziasz nim po ręce/ szafce żeby go równo rozprowadzić i na twarzy jedziesz. Za pierwszym razem Ci się wyda,że plamy i w ogóle brzydko,ale potem dojdziesz do wprawy. A i pamiętaj żeby mieć 'poślizg' czyli wcześniej puder, bo jak się będzie lepić do bronzera to Ci się brzydkie placki zrobią na 100%. mega offtop
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
Mali noo żeby kości policzkowe podkreślić czy coś
mgiela a pazurki to co?ew trampki pokażesz to jeszcze się zgadamy bo nie wiem co i jak. nie zasne za to jutro o 8wstać ![]() pilar ja dużo gadam to i off topow dużo robię:p ale przynajmniej tematyka urodowa dawaj makijaż, wolę to niż recenzje
Edytowane przez Czarna Orchidea Czas edycji: 2011-06-21 o 23:42 |
|
|
|
#3967 |
|
Rozeznanie
|
pomalowalam własnie na malinowy kolor ale fotki jutro bo przy tym swietle nic nie bedzie widac
idę poćwiczyć i lece spać Mgielka i Maliniarka śliczne pazurki
Edytowane przez glamour9 Czas edycji: 2011-06-21 o 23:45 |
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Pilar masz nieziemskie usta... tak się gapię na bloga i zazdroszczę normalnie
![]() Orchidku no paznokcie będe musiała wyczarować heheh to dawaj znać i się gdzieś wybierzemy ![]() trampki o ile znajdę na ta moją wielką noge to pokażę. (tyle jest super wzorów ale niestety do 41 a ja jak raz w trampkach noszę 42) Glamour dzięki
It is NOT an addiction - It's a hobby!!! ... And when your heart begins to bleed You're dead, and dead, and dead -- indeed. Edytowane przez MgielkaM Czas edycji: 2011-06-21 o 23:54 |
|
|
|
#3969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27668898]Eeej, gdzie Wasze komentarze na moim blogu? ![]() [/QUOTE] nie ma, ale oglądam zawsze ![]() Cytat:
![]() to żadna filozofia ja staram się delikatnie, bo nie lubię polików jak u lalki ![]() na jutubie powinna być masa filmików na ten temat, ale nie poszukam, bo net za krótki ![]() albo poszukaj coś tutaj: http://www.google.pl/search?client=o...hannel=suggest niestety nie ale jeszcze będą
|
|
|
#3970 | ||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
A ja to dzisiaj imieniny mam
fajny film leciał ale jutro i tak będę mieć trudności ze wstaniem i Będę rozdrazniona. dobranoc
|
#3972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3973 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27667777]Ooo, fajnie wyglądają z tym dwukolorowym wzorkiem
![]() To co, robić stepy do prostych freehandów? [/QUOTE]Nom ![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27668898]Eeej, gdzie Wasze komentarze na moim blogu? ![]() Biorę się za stepa do dmuchawców Na wzorniku może chyba być, co?[/QUOTE]no jak to gdzie, ja prawie każdą notkę komentuję jak nie zapomne ![]() ---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:43 ---------- Cytat:
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Anti dzieki
![]() Nikki dzięki to szampon by na szczęście lut się zmyl jak głowę wyszorowalam 5razy. zaraz muszę się z łóżka podnieść,jak mi się nie chce! niech oni mi to świadectwo poczta wyślą...
|
#3975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super. a paznokcie są wypiłowane równiuteńko, nie ma co poprawiać! ![]() u mnie nieeee i kraków też niet.Cytat:
uwierz że w realu nikt nie widzi że jeden jest odrobinę krzywy, zresztą na razie nic na to nie poradzisz, bo paznokcia nie wyrwiesz, więc się nie zadręczaj ![]() ja bym radziła zakonadować je wszystkie w całopaznokciowe wzorki jakieś nieregularne - wtedy nic nie będzie widać, serio ![]() a te mi się bardzo podobają najlepszego
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to dobrze ![]() A nie idź, we wrześniu odbierzesz ja też nie ide...
|
|
#3977 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27659579]To żeby nie było tak nudno, dam Wam mały podgląd tego, co zrobiłam na zapas przed rozpoczęciem kuracji
[/QUOTE]ładne ewalucja śliczne pazurki i ładnie długie Mgiełko sliczne pazurki, Virtual ciekawie sie prezentuje, bardzo, a jak mówisz że to tylko jedna warstwa to jestem jeszcze bardziej ciekawa Cytat:
strasznie drogo Ale fakt mam jeden lakier z inglota, mam go i mam, a cały czas jest takiej samej gęstości jak był. Ale to może przez fakt że buteleczka nie otwierana ![]() Cytat:
Malinko jak dla mnie dobrze się Twoje pazurki prezentują, to nic że krótkie, najważniejsze, że zadbane. Widziałam u innych gorsze. A tak swoją drogą nam nie pozwalasz marudzić, że pazury mamy brzydkie to i Ty nie marudź co? ![]() Cytat:
|
|
#3978 |
|
Zakorzenienie
|
ala u mnie jeden kosztuje 21 złotych o.O drogo i buteleczka mała
|
#3979 | ||
|
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
mam nadzieję, że tylko pierwszy post i podpięte linki ![]() Zapomniałam o zdjęciach stóp ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3980 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() no to się jakoś umówimy, Orchidek jak będzie wiedziała kiedy przyjedzie to coś pomyślimy ![]() Nie pokażę bo jeszcze zapesze i zaginą na poczcie pochwalę sie jak przyjdą ![]() nie wierzę, u mnie za nic nie zrobisz cudów bo kształt taki sobie a u ciebie śliczne sa ![]() oooo widzisz Najlepszego ![]() antii szukałam tych Air Flow i sa u nas po 10,60 bodajże a vitruale te nowe street fashion po 8,9 czasem 9 zł. Także pisz na pw jakby coś. Cytat:
dziękuję aż się zarumienię a ten virtual to mnie z nóg powalił ta jedno3warstwowością, ja grubo maluję ale mimo wszystko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3981 | ||
|
keep calm and contour on
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3982 |
|
Konto usunięte
|
Tylko się dziwiłam, bo do najnowszej notki prawie nic nie było
![]() Dziewczyny, będę miała stypendium! Udało mi się napisać egzamin na 5, został mi jeszcze jeden, ale wystarczyłoby mi z niego 3,5, żeby się łapać na stypę - a zamierzam mieć więcej niż 3,5
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
No widzisz
Gratuluję
|
#3984 |
|
Zakorzenienie
|
Orlico no to gratulacje
u nas jakies zmiany wprowadzają w przyszłym roku i nie wiadomo jak będzie ze stypendium czy przypadkiem nie trzeba być o9prócz ocen jeszcze aktywnym jakoś tam... a ja nie jestem
|
#3985 |
|
Zakorzenienie
|
Kilka moich ombre, mniej i bardziej udanych
![]() Przez takie eksperymenty stwierdzam że ok. 70 kolorów lakieru to zdecydowanie za mało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3986 |
|
Konto usunięte
|
O mamo, właśnie "chłopak" mojej 16letniej siostry przyszedł zapytać, czy pożyczę mu pilniczek, bo Sara [moja siostra] chce mu opiłować paznokcie
![]() Mgiełko, no u mnie też zmieniają, ale mój rocznik jeszcze się łapie na stare zasady na szczęście... |
|
|
|
#3987 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam sie
Zakupiłam dziś kolejne 3 lakiery Ale tanie były ![]() W tym jeden krak bazarowy za... 3 zł Ciekawe czy pęka w ogóle Ide nadrabiać babole wstrętne ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Orchidku- wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!!!!! Cytat:
![]() Wow, dziękuję bardzo ![]() Zmyłam dziś bo mi cyrkonie poodpadały i trochę rózowy lakier poodpryskiwał. na razie zmalowałam chabrowym Adosem... Później zastanowię się nad wzorkiem ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27659579]To żeby nie było tak nudno, dam Wam mały podgląd tego, co zrobiłam na zapas przed rozpoczęciem kuracji [/QUOTE]Śliczne. A najsliczniejsze te z naklejkami Na blogu już podejrzałam całośc i wygląda jeszcze lepiej ![]() Cytat:
I jak Ci paznokcie odrosły! ![]() Cytat:
A kolor też extra Cytat:
Mimo iz krótkie to są cudne. A ten dwukolorowy wzorek extra! ![]() Cytat:
Ja też kcem ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27674034]Dziewczyny, będę miała stypendium! Udało mi się napisać egzamin na 5, został mi jeszcze jeden, ale wystarczyłoby mi z niego 3,5, żeby się łapać na stypę - a zamierzam mieć więcej niż 3,5 [/QUOTE] Gratulacje!!!Świetne. Szczególnie te pierwsze- niebieskie mi się podobają
|
|||||
|
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam grzecznie
![]() I dziś w końcu oprócz kreski i tuszu użyłam kolorowych cieni... Znaczy wszystko w tonacji niebiesko- błekitno- fioletowej ale w końcu jakiś kolor. Dawno się nie bawiłam w cieniowanie, więc nie chciałam od razu z cała tęczą szaleć... Ale muszę wykombinować coś w podobie makijażu Orchidki I miałam juz niczego nie kupować a oczywiście wypad na miasto oprócz zakupu lakierów skończył się zakupieniem bluzki Ale śliczna. Taki motyl w kwiaty
|
|
|
|
#3989 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, Karolko
|
|
|
|
#3990 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odrośnie, ale wkurza mnie, że kiedy już zaczynają jakoś wyglądać to zawsze coś się musi stać Cytat:
a ja mam powody i nie chodzi tu o krótkość czy długość w tym przypadku, tylko, zę nei mogę ich ładnie wypiłować na razie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() no to czekam aż przyjdą ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;27674034] Dziewczyny, będę miała stypendium! to super ![]() Cytat:
Orchidku najlepsiejszego, oby się wkońcu spełnił sen o autku ![]() Karolka muszę przełknąć ten kształt, niech rosną szybciej!!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.

dziękuję aż się zarumienię 

Ja też kcem