Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-24, 11:51   #3961
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Mam dobre wiadomości od BERBIE!
Wyniki są ok. Genetycznie nie mają żadnych problemów!

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 12:06   #3962
eseska
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
SUPER!!!!!!! Bardzo się ciesze!!!!!!!!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 13:15   #3963
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnula 1982 Pokaż wiadomość
kredyt wzieliśmy 4 lata temu we frankach zaczęliśmy spłacać od kwoty 750 zł a dzisiaj waha sie między 990-1100 zł,w zależnośći od kursu franka
Cytat:
Napisane przez kunegunda.bis Pokaż wiadomość
o kurcze, to wspolczuje wszystkim ktorzy wzieli we frankach, choc w euro tez roznie bywa.
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
hmm... mam wielu znajomych, którzy brali we frankach, fakt, teraz im raty sporo podrosły, ale i tak są do przodu niż jakby brali w złotówkach...
Różnie bywa, ale i tak się opłaca. My wzięliśmy rok temu i w przeliczeniu na złotówki rata wynosiła 1350. Teraz sięgnęła do ok. 1700 zł. A i tak najtańsza rata złotówkowa, którą nam proponowano wynosiła 2000 zł. także tak czy owak waluta się nam opłaca...
Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
mam nadzieje ze wystarczy nam kredyt taki koło 30 tyś.
aaa i to jest właśnie kwestia lokalizacji.....

Cytat:
Napisane przez katka_19 Pokaż wiadomość
Dziś dostałam ostatnie zwolnienie lekarskie, w poniedziałek idę po zdolność do pracy i od 1.03 wracam. Ufff po 3,5 miesiąca...ale się cieszę
hm a w szpitalu miałaś jakieś badania? ja bym chyba poszła jednak. bez przesady z tym natręctwem

Cytat:
: jupi:

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 13:44   #3964
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Jasne ze waluta sie oplaca, my gdybysmy sie nie zalapali na RNS w zlotowkach to bysmy brali z pewnosci w euro, a tak po 8 latach przewalutujemy i zobaczymy jakies wysokosci bedzie rata, a moze nie bedzie wogole, no bo przeciez ta 6 w totolotka juz czeka na nas to kwestia czasu tak tak sie pocieszam...
a poiwedzcie mi jakie macie oswielenie w lazience macie podwieeszany sufit czy oswietlenie gorne, kinkiety?? ja juz normalnie zglupialam

---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Katka super ze juz po szpitalu, ja bym poszla do ginka
Berbie tez dobre wiesci z wynikami, to teraz w takim razie za robote sie brac ;p

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
kunegunda.bis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 13:54   #3965
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
a poiwedzcie mi jakie macie oswielenie w lazience macie podwieeszany sufit czy oswietlenie gorne, kinkiety?? ja juz normalnie zglupialam
I oświetlenie górne, i kinkiet nad lusterkiem (ale za słaba żarówka tam jest niestety przystosowany kinkiet ikeowski do bardzo słabej mocy). My kupiliśmy z rynku wtórnego i takie rozwiązania mieliśmy "zastane" bardzo żałuję tego, bo robienie oka w takich warunkach jest wrr na szczęście mam też okno w łazience i teraz mogę sobie rano postawić luserko na parapecie i się pacykować w najlepszym możliwym świetle.
Musisz sobie odpowiedzieć na zasadnicze pytanie (jejjuu jak mi się Chłopaki nie płaczą od razu wyświetlają) czego oczekujesz od oświetlenia? Ja np. mam super jasne halogeniki nad wanną co mnie kręci, bo mogę swobodnie czytać w wannie

Stary 2012-02-24, 14:10   #3966
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
I oświetlenie górne, i kinkiet nad lusterkiem (ale za słaba żarówka tam jest niestety przystosowany kinkiet ikeowski do bardzo słabej mocy). My kupiliśmy z rynku wtórnego i takie rozwiązania mieliśmy "zastane" bardzo żałuję tego, bo robienie oka w takich warunkach jest wrr na szczęście mam też okno w łazience i teraz mogę sobie rano postawić luserko na parapecie i się pacykować w najlepszym możliwym świetle.
Musisz sobie odpowiedzieć na zasadnicze pytanie (jejjuu jak mi się Chłopaki nie płaczą od razu wyświetlają) czego oczekujesz od oświetlenia? Ja np. mam super jasne halogeniki nad wanną co mnie kręci, bo mogę swobodnie czytać w wannie
no wlasnie, ja generalnie bym chciala miec dobre oswietlenie lustra a najlepiej zeby bylo bardzo zblizone do swiatla dziennego. o oswietleniu nad wanna tez mysle i trzecie na cala lazienke, czyli takie strefowe
czy nad wanna masz halogeny w suficie podiweszanym czy poprostu w zwyklym suficie?

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-02-24, 14:15   #3967
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
czy nad wanna masz halogeny w suficie podiweszanym czy poprostu w zwyklym suficie?
nie wiem są W suficie (chyba jednak podwieszanym). Halogeny w dwóch rzędach - nad wanną, WC, i drugi rząd nad pralką umywalką. I można jeden albo dwa rzędy zapalać, albo całość

Stary 2012-02-24, 14:17   #3968
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
nie wiem są W suficie (chyba jednak podwieszanym). Halogeny w dwóch rzędach - nad wanną, WC, i drugi rząd nad pralką umywalką. I można jeden albo dwa rzędy zapalać, albo całość
no wlasnie czyli tez strefowe ojjj bedzie stresu co nie miara, bedzie duzo kompromisów cos czuje miedzy mna a Tz przy tym urządzaniu...

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-02-24, 14:26   #3969
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:

Maksi- wybieramy pomiędzy oknoplus a dako.
już kiedyś pisałam, że mam z dako.

Cytat:
i słusznie! ważymy się rano, po sikaniu, na czczo, na golaska. Inaczej ważysz wszystko co zjadłaś i wypiłaś danego dnia bardzo ładny spadek wagi! Gratuluję!!!
tak samo robię
Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki, pamiętacie mnie jeszcze .
dzisiaj o Tobie myślałam
Cytat:
dla shehzadi- przepraszam jeśli którąś pominęłam i ...proszę o korektę w razie błędów a także o poszerzenie informacji

Daria16071989- nie pokazuje się od dawien dawna, agatka pisała, że Daria ma problemy rodzinne, które ją pochłonęły
ewel28-kilka dni temu zmarła jej babcia
eseska mało o sobie pisze, pojawia się na bieżąco (eseska prosimy o więcej szczegółów bo już ostatnio BERBIE pisała, że mało o sobie mówisz) ale wiemy, że staranka rozpoczęte
Maga83 - ma ferie, ostatnio wypoczywała na nartach wróciła zrelaksowana i zadowolona
Agatka - przemeblowała kuchnię i chwaliła się pięknymi efektami ostatnio była w szpitalu, miała robione HSG, jajowody drożne
BERBIE - zapracowana jak zawsze, jutro odbiera wyniki genetyczne,
kunegunda.bis - ostatnio robiła badania i chyba staranka trwają i niebawem będzie urządzać mieszkanko
pani22ka - ostatnio coś wspominała, że bedzie robić badania na tarczycę, jest z nami na bieżąco ale mało się zwierza
Prince_Polo -brzuszek ma coraz większy, bedzie mieć prawdopodobnie cc
czarnula -ostatnio na bieżąco robi badania tarczycy,
black secret zobaczyła II - Tz wniebowzięty, rozpieszcza ją
Sofciaa - Tz pojechał kilka dni temu, zaklimatyzowała się w nowym mieszkaniu, Julcia ostatnio coś dawała sofci popalić
Amilcia - mała Daria ma skłonności do kolek, amilcia na bieżąco podsyła nam do podglądnięcia nowe zdjęcia w swojej galeri, Mela szaleje z tatą na nartach a młodsza w domu z mamunią
kasiahexe - dzisiaj się odezwała, dawno jej nie było, pisała, że Livia miała żółtaczkę długo ale już w mierę ok i ładnie przybiera na wadze (Livia nie kasia)
Lucy - 14.02 przyszła na świat Emilka, na początku problemy z karmieniem teraz już ok, mama Lucy przyjechała do niej więc ma dodatkowe wsparcie
Cookie24 - odlicza już dni bo poród niebawem
Dasti80 - pojawiła się ostatnio ale niewiele pisze
Ania ania 23 -odezwała się po długiej przerwie, kompletuje wyprawkę, mały Mikołaj ładnie rośnie
Aaaggusia - tez szaleje z wyprawkowymi zakupami
zebrawpaski -ma się dobrze a najważniejsze, że mała Kasia też, przymierzamy się do remontu domu Tz-a
Alfahelisa - mały rośnie, Alfa się nie skarży cieszy się, że przytyła w ciąży
Vaniliova-wróciła do pracy, Krystian raczkuje
Maksikola - Kacper ma dwa zęby
Nita6 - Sylwia zapisana do żłobka(chyba od maja) je już marchewkę i jabłko, a Nitka aktywna i zorganizowana jak zawsze
natalia_23 -ostatnio pierwszy raz jechała na zajęcia i musiała małego Mikołaja zostawić z Mamą, bardzo to przeżywała ale było ok
Bacharybnik - w niedzielę miała chrzciny Tobiaszka, a w przyszłym tygodniu okulistyczne badania kontrolne małego
inutil - ostanio Julek pięknie i długo sypiał, inutil musiała odstawić produkty mleczne
mowę mi odjęło
Cytat:
kamień z serca
Cytat:
a poiwedzcie mi jakie macie oswielenie w lazience macie podwieeszany sufit czy oswietlenie gorne, kinkiety?? ja juz normalnie zglupialam :
mam obniżony sufit i w nim 5 osłonek halogenowych, prócz tego lustro będzie oświetlone kinkietami.

Wczoraj byliśmy na zakupach, wybrałam sedes, bidet, to tego stelaże do zabudowy.
Ciężka sprawa z wanną. Pół godziny zastanawialiśmy się czy kupujemy, wreszcie decyzja - bierzemy, sprzedawca przyniósł z magazynu, tż wszedł na próbę do niej i niestety nie będzie bo się nie mieści.
Trzeba kupić większą.

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
tak, on jest podwieszany
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 14:33   #3970
kunegunda.bis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maksikola Pokaż wiadomość
mam obniżony sufit i w nim 5 osłonek halogenowych, prócz tego lustro będzie oświetlone kinkietami.

Wczoraj byliśmy na zakupach, wybrałam sedes, bidet, to tego stelaże do zabudowy.
Ciężka sprawa z wanną. Pół godziny zastanawialiśmy się czy kupujemy, wreszcie decyzja - bierzemy, sprzedawca przyniósł z magazynu, tż wszedł na próbę do niej i niestety nie będzie bo się nie mieści.
Trzeba kupić większą.
o widze ze tez jakis remoncik sie szykuje ja sie zastaniawiam zy nie bedzie za ciemno z tymi halogenami!?
a ile wzrostu ma Twoj Tz?

Tosielka
ok. 120cm
ok. 20,5kg

...cel osiągnięty 64,5kg
Stary 2012-02-24, 14:34   #3971
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
ojjj bedzie stresu co nie miara, bedzie duzo kompromisów cos czuje miedzy mna a Tz przy tym urządzaniu...
hehe my mieliśmy ograniczone urządzanie, ale np. się w trakcie okazało, że moja wyobraźnia przestrzenna nie działa w realu. Nic nie umiem sobie wyobrazić, miałam takie strzały z meblowaniem, że szok. Jak dobrałam chodnik do przedpokoju, to do tej pory się wstydzę (ale nie wymieniony wciąż )

Cytat:
i niestety nie będzie bo się nie mieści.
Trzeba kupić większą.
no to jednak dość istotne ale dobrze, że spróbował!!!!

Cytat:
tak, on jest podwieszany
hehe jak w kamienicy miałam podwieszany, to wiedziałam bo pokój był na ponad 3 metry, a w łazience normalnie, "blokowo". I jak stanęłam na pralce i podniosłam jedną płytę to miałam tajną skrytkę ;P
a

Stary 2012-02-24, 15:15   #3972
Lucy1111
Zakorzenienie

heloooł

ale się tu remontowo zrobiło
zazdroszczę Wam własnych M
Chociaż wizja tylu lat płacenia bankom jest przerażająca... No ale niestety inaczej się człowiek nie dorobi

Zeberko, za super streszczenie szczęka mi opadła

U nas dobrze. Moja mama dzisiaj w nocy już wyjeżdża.
Małą karmię tylko (.)(.) . Jakoś się udaje
Dzisiaj wyszłam z mamą do miasta na zakupy, bo musiałam sobie kupić kilka bluzek do karmienia (ostatnio gości przyjmowałam w koszuli Tż )

pozdrawiamy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1090740.jpg (60,2 KB, 34 załadowań)
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 15:29   #3973
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Hej

Zeberko mowę mi odjęło,że wszystko spamiętałaś
Ja na chwile, bo :
1. skończyła sie rehabilitacja dziewczyn (teraz to chyba mnie by się przydała bo mnie wszystko boli)
2. śpią właśnie-wykończone
3 jak nie śpią to siedzę z nimi na podłodze i ich pilnuje, no nie da się inaczej+ zęby im idą, są przeziębione i marudne.

Berbie
super,ze wyniki są w porządku!
Lucy Emilka jest taka słodziutka...
Stary 2012-02-24, 16:19   #3974
natalia_23
Zakorzenienie

Cytat:
DZIEŃ DOBRY!
dzięki dziewczyny za pochwałę brzusia i streszczenia
natalia- jak tylko będziecie miały czas z Nitą - ja jestem za spotkaniem
ja też jestem za

Cytat:
Cześć Dziewczyny,
za chwilę biorę się za nadrabianie Waszych wiadomośći
Dziś dostałam ostatnie zwolnienie lekarskie, w poniedziałek idę po zdolność do pracy i od 1.03 wracam. Ufff po 3,5 miesiąca...ale się cieszę

Koniec ze szpitalami Powiedzcie mi, ostatnią wizytę u gina miałam 1,5 miesiąca temu. Czy przed pójściem do pracy skontrolowałybyście jeszcze dla pewności czy wszystko gra? Bo nie wiem czy się umawiać czy pomyśli że jestem natrętna

Cytat:

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 17:42   #3975
Nita6
Zakorzenienie

Ewel , Sheh , Bella witajcie

Bella pochwal się nowymi fotkami dziewczynek
życzę dużo siły przy marudkach

Ja byłam u dentysty , ząbki mam zrobione i wszystkie już są zdrowe.
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 18:11   #3976
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
o widze ze tez jakis remoncik sie szykuje ja sie zastaniawiam zy nie bedzie za ciemno z tymi halogenami!?
a ile wzrostu ma Twoj Tz?
te zakupy to do nowego domu
180 m wzrostu przy czym ma długie nogi
nie sądzę, że będzie za ciemno. Jeśli się na takie coś zdecydujesz to lepiej do tych osłonek zamontować żarówki led. Są energooszczędne.
Fakt trzeba zainwestować bo zwykła żarówka halogenowa kosztuje 2,60 zł a led 25 zł.
Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Małą karmię tylko (.)(.)

Jem kolację: jogurt naturalny, otręby, płatki owsiane, mandarynka pyyychaa

aha mam postanowienie wielkopostne: zero słodyczy

Edytowane przez maksikola
Czas edycji: 2012-02-24 o 18:16
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 19:07   #3977
katka_19
Wtajemniczenie

Zeberko jesteś niesamowitaJ Jak Ty to wszystko spamiętałaś? Aż mowę mi odjęło, brawo!
W ogóle duży już masz brzuszek, bardzo ładnie Ci z nim

Lucy111, Emilka jest śliczniutka, a usta to ma boskie.

Kurcze niesamowicie tu remontowo, u nas już sama wykończeniówka. Wczoraj skręcałam ławę w salonie no i oczekuję na powrót TŻ z trasy, ale to dopiero gdzieś za tydzień. Od tego tygodnia wróciłam na fitness i zumbę no i dziś mam 5 dzień A6W.
Mam też postanowienie wielkopostne- słodycze co 2 dzień i co wczoraj miałam dzień bez słodyczy, więc czekałam do po północy…. Masakra ze mną, jestem taki łasuch na słodkie, że szok!
W ogóle to najchętniej bym już rozpoczęła starania, ale wiem, że w moim przypadku to trochę za wcześnie… pasowałoby mi chociaż na 2 miesiące tak z pełnej pary popracować, by szefowa nie miała żadnych obiekcji I nie chciała mnie zwolnić przez to że tyle mnie nie było…
Jak TŻ wróci to będziemy się rozglądać za samochodem, bo za jakiś czas chcielibyśmy wymienić.

katka_19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 19:13   #3978
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Mała Lucy jest przeurocza!!!!!!!! mama zawiedziona, że tak krótko pobyła?

Cytat:
Napisane przez bella7 Pokaż wiadomość
Ja na chwile, bo :
... Ty to masz maraton. Podwójny!

Cytat:
aha mam postanowienie wielkopostne: zero słodyczy
heh ja też. I mięsa.

Cytat:
W ogóle to najchętniej bym już rozpoczęła starania, ale wiem, że w moim przypadku to trochę za wcześnie… pasowałoby mi chociaż na 2 miesiące tak z pełnej pary popracować, by szefowa nie miała żadnych obiekcji I nie chciała mnie zwolnić przez to że tyle mnie nie było.
Straszne są takie kalkulacje :/

Stary 2012-02-24, 20:36   #3979
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
hehe jak w kamienicy miałam podwieszany, to wiedziałam bo pokój był na ponad 3 metry, a w łazience normalnie, "blokowo". I jak stanęłam na pralce i podniosłam jedną płytę to miałam tajną skrytkę ;P
i co tam chowałaś?

Cytat:
pozdrawiamy
LUCY! Emilka jest urocza, słodziutka no miód normalnie! I jaka grzeczna ze mama wyjeżdza!

Cytat:
Ja na chwile, bo :
1. skończyła sie rehabilitacja dziewczyn (teraz to chyba mnie by się przydała bo mnie wszystko boli)
2. śpią właśnie-wykończone
3 jak nie śpią to siedzę z nimi na podłodze i ich pilnuje, no nie da się inaczej+ zęby im idą, są przeziębione i marudne.
oj Ty to maszpodwójny zawrót głowy ale p;rzede wszystkim podwójne szczęśćie!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Ja byłam u dentysty , ząbki mam zrobione i wszystkie już są zdrowe.

[QUOTE=katka_19;32526338]

Mam też postanowienie wielkopostne- słodycze co 2 dzień i co wczoraj miałam dzień bez słodyczy, więc czekałam do po północy…. Masakra ze mną, jestem taki łasuch na słodkie, że szok![QUOTE] odgapie pomysł bo ja całkiem chyba nie dam rady zrezygnowac a co drugi dzien to juz realnie!

ZOSIA
Stary 2012-02-24, 21:46   #3980
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
i co tam chowałaś?
zapsute grzejniki dwa...

Cytat:
odgapie pomysł bo ja całkiem chyba nie dam rady zrezygnowac a co drugi dzien to juz realnie!
ależ wyrzeczenie postanowienia wielkopostne odgapiłam od znajomych popów. oni w poście się seksić nie mogą i jeść mięsa a gdyby tak co drugi dzień :P (poprzestałam na mięsie ) + słodycze

Stary 2012-02-24, 21:47   #3981
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

No zaraz coś nowego zapodam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC04512.jpg (63,0 KB, 26 załadowań)
Stary 2012-02-24, 21:50   #3982
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
No zaraz coś nowego zapodam
podwójna radość, podwójne szczęście. ślicznoty!!!!

Stary 2012-02-24, 21:54   #3983
bella7
Zakorzenienie

GG do bella7

Cytat:
podwójna radość, podwójne szczęście. ślicznoty!!!!
Dziękuje
Wam tez by się po dwójce przydało:P żebym sama nie była
Stary 2012-02-24, 22:01   #3984
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
postanowienia wielkopostne odgapiłam od znajomych popów. oni w poście się seksić nie mogą i jeść mięsa a gdyby tak co drugi dzień :P (poprzestałam na mięsie ) + słodycze
no z seksu to nie rezygnuj!
BELLA! ale fajne te twoje dziewczyny i jak się smieja super jak sie na nich patrzy to ma się wrązenie ze słychac iich śmiech!

ZOSIA
Stary 2012-02-24, 23:12   #3985
zebrawpaski
Zakorzenienie

byliśmy jeszcze raz obejrzeć okna i oglądaliśmy parapety w innym sklepie (znaleźliśmy dużo tańsze) i powiem Wam po cichu niezapeszając, że w szoku jestem jak zgodni jesteśmy z Tz-em co do wyborów, ja mu najpierw zapodaję myśl- on się burzy, że nie bardzo a potem jest zachwycony, kiedyś mu mówiłam o drzwiach venge, że takie chcę, mówił, że takie ciemne nie bardzo a dzisiaj mu pokazałam takie w sklepie i był oczarowany, ja jak zobaczyłam cenę (1530zł drzwi wewnętrzne) to zaczęłam się rozglądać ze innymi a on nie chciał od tych ciemnych odejść i powiedział, że takie będziemy mieć i koniec!

maksi- faknie, że masz pole manewru z wanną i możesz wziąść większą ja uwielbiam kąpiele a Tz prysznic. Bardzo chciałabym wannę ale łazienka jest dość mała, myślałam o wannie z parawanem nawannowym ale ostatnio Tz wypatrzył taką wannę z rozsuwaną na boki kabiną i hydromasarzem i bardzo sie mu spodobała tyle, że mniejsza trochę niż taka wanna jak bym chciała
mnie średnio zachwyca ale jak wypatrze coś co będę chciała do łazienki to znowu przyjdzie czas na przekonywanie Tz-a, miejmy nadzieję, że z efektami (tak jak przy oknach - teraz nawet na białe nie patrzy

Nita- nie pogryzłaś dentysty?

Bella- jakie one śliczne i identyczne- jak Ty je rozróżniasz?

Lucy- Emilka- ksieżniczka- słodziutka.

---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

katka- czekamu na nowe zdjęcia z nową ławą

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 08:21   #3986
BERBIE
Zakorzenienie

dzień dobry widzę, że wszystkie jeszcze śpią. ja wczoraj byłam na piwie i teraz mnie głowa boli oj ja niegrzeczna. więcej nie będę. wczoraj po odebraniu wyników pojechałam na zakupy. kupiłam 2 pary butów na wiosnę
Stary 2012-02-25, 09:40   #3987
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
no z seksu to nie rezygnuj!
hm przemyślę to

Cytat:
i powiedział, że takie będziemy mieć i koniec!
heh dobrze, że mnie ominęły takie decyzje wykończyłabym się chyba przy takich wyborach... kolega kupował włączniki do domu i zapłacił 1100 zł. Mnie to przeraża straszne są te ceny!

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
ja wczoraj byłam na piwie i teraz mnie głowa boli
hehe ja wczoraj winkowałam, ale delikatnie więc bez bólu się obywa pochwal się Basiu butkami!

Stary 2012-02-25, 09:46   #3988
BERBIE
Zakorzenienie

pochwalę się gdy znajdę aparat i zdejmę piżamę, bo w połączeniu z moją obciachową piżamą wszystko wygląda strasznie.
oj nie dobrze mi
Stary 2012-02-25, 09:50   #3989
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
pochwalę się gdy znajdę aparat i zdejmę piżamę, bo w połączeniu z moją obciachową piżamą wszystko wygląda strasznie.
heheh ja też jeszcze w pieleszach. ale właśnie z chłopem zrobiliśmy kompromis - on sprząta a ja idę na zakupy

Stary 2012-02-25, 09:56   #3990
BERBIE
Zakorzenienie

u mnie jak zwykle tż w pracy, czyli wszystko na mojej głowie. staram się sprzątać, wstawiłam pranie i myślę co zrobić na obiad. poza tym współorganizuję dzisiaj urodziny siostrzenicy.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości