Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-03-12, 10:46   #3961
ktopozna
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez gawisz Pokaż wiadomość
ktopozna no właśnie czytałam kiedyś jak TK dobiera implanty i ile wykonuje pomiarów. Mój dr zmierzył mi klatkę piersiową, odstępy między sutkami, szerokość podstawy piersi i jej wysokość. Z grubością tkanki nie miał problemu bo to okragłe 0 - podotykał sobie tylko skórę, bo mówiłam mu, że przy karmieniu miałam takie ładne C więc trochę się porozciągały. Miał taką tabelkę i tam utawił sobie wytyczne i wyszły mu 3 możliwości, w zależności od projekcji - ta największa do szerokości implantu to 390ml ale powiedział, że gdybym chciała większy to poszerzyłby implant o 0,5 cm - (nie więcej) i wtedy wyszłaby wysoka projekcja 440ml.
Gawisz, to bardzo podobnie jak u mnie. Faktycznie wyjściówkę masz płaską, ale skóry na pewno masz trochę zebrane. Moja wyjściówka wcale nie lepsza. A jak u Ciebie z wymiarami?
Stary 2013-03-12, 10:50   #3962
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

czesc dziewczyny widze tamaty poprawek w ruchu cos co lubie

Dziewczyny moje zdanie jest takie ze nasi lekarze to "cwane bestie" mieli juz tyle pacjentek ze jak tylko przekraczamy próg ich drzwi wiedza co zrobic)owszem czasami przychodzą takie chudzinki drobne ze im no się nie wciśnie implantu 500cc no bo nie da rady ale wkładając mniejsze implanty wiedza ze pacjentki przyjdą po wieksze ja wiem ze i moj doktor o tym wie ze ja przyjde po wieksze kwestia czasu wiec jak jestescie na konsultacji walczcie o swoje bierzcie max co mozna zeby potem nie zalowac...

scheherezadementory są najbardziej pekatymi implantami. Wiec poojemność 300cc w mentorach jest wieksza niz np w naszych nagorach.

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

AAa i moje cycuchy wczoraj skończyły 8 miesiecy z tej okazji w biuście wyszło mi 101,5 cm taki prezencik z ich strony

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Cytat:
Napisane przez MissDiorCheriii Pokaż wiadomość
hmm jakby to wyjasnic ...
chodzi i ofekt jakbu push up nawet bez noszenia stanik ))
ze nawet w topie samym bez staniczka beda wygladaly jakby byly bez: )
z mala przerwa miedzy piersiami
Jak bedziesz chodzila w topach lub bez staniczka to efektu push up nie utrzymasz

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:51   #3963
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny widze tamaty poprawek w ruchu cos co lubie

Dziewczyny moje zdanie jest takie ze nasi lekarze to "cwane bestie" mieli juz tyle pacjentek ze jak tylko przekraczamy próg ich drzwi wiedza co zrobic)owszem czasami przychodzą takie chudzinki drobne ze im no się nie wciśnie implantu 500cc no bo nie da rady ale wkładając mniejsze implanty wiedza ze pacjentki przyjdą po wieksze ja wiem ze i moj doktor o tym wie ze ja przyjde po wieksze kwestia czasu wiec jak jestescie na konsultacji walczcie o swoje bierzcie max co mozna zeby potem nie zalowac...

scheherezadementory są najbardziej pekatymi implantami. Wiec poojemność 300cc w mentorach jest wieksza niz np w naszych nagorach.

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

AAa i moje cycuchy wczoraj skończyły 8 miesiecy z tej okazji w biuście wyszło mi 101,5 cm taki prezencik z ich strony

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Jak bedziesz chodzila w topach lub bez staniczka to efektu push up nie utrzymasz
Olivkaaaa IDAC WLASNIE TAKIM TOKIEM MYSLENIA JAK MAM I JA bede walczyc na konsultacji! ;*

usteczka już są
MissDiorCheriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:53   #3964
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Gawisz, to bardzo podobnie jak u mnie. Faktycznie wyjściówkę masz płaską, ale skóry na pewno masz trochę zebrane. Moja wyjściówka wcale nie lepsza. A jak u Ciebie z wymiarami?
Wymiarami czego? Bo jeśli chodzi o moje wymiary to 180cm wzrostu, 61 kg wagi, w biodrach 92 w pasie jakieś 70, pod biustem 75. Poza tym długie ręcę, długie nogi, krótkie włosy Zresztą dodam zaraz do swojego albumu jakieś całościowe zdjęcie, bo tylko cycyki i cycki jak na manekinie
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 10:54   #3965
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
6 tyg i 4 dni PO - 1 raz na siłowni - 50 min na bieżni, oczywiście marszu

Całuję Was wszystkie i lecę pod prysznic
ojjj to szybciutko gratuluje
ja wpadłam tylko na chwilke pozyczyc POWODZENIA MALACH!!!trzymam kciuki!!! ale będziesz szczesliwa jak się obudzisz heheh:j upi:
Stary 2013-03-12, 10:58   #3966
MissDiorCheriii
Raczkowanie

jesczze minutka i wybije 12.00 powodzonka

usteczka już są
Stary 2013-03-12, 11:05   #3967
niezapominajka1987
Raczkowanie

Temat poprawek na topie Ja sama z przyjemnością bym się "poprawiła" na większe, bo niestety wyszły maluszki Lekarz na zdjęciu szwów chwalił swoją pracę i pocieszał że gdyby mi dał większy implant to by wyglądało naprawdę nieładnie, no cóż pozostaje mi mu wierzyć Gdy jestem nago to jeszcze jako tako je widać, ale w ubraniu giną niestety. Wyglądają jak moje stare udawane w push up. Przynajmiej jedno pocieszenie w tym jest takie że nikt się nie domyśli, że było coś przy nich robione

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 11:10   #3968
chiquitkaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Kasiku to jest dobre cisnienie w normie, troszke wyzsze moglo by byc to dolne w stosunku do gornego. Moze pogoda tak wplynela. Zmierz za jakis czas i sprawdz baterie w aparacie

Niskie mam ja np 80/60 a temperature mam 34,4stC
JA MAM TO SAMO OD ZAWSZE BORYKAM SIE Z NISKIM CISNIENIEM OSTATNIO NA BADANIACH MI WYSZLKO 80 NA 60 i doktor pow mi zebym pila dużo wody bo za mało pije a przecież pije 1,5 l dziennie więcej już nie mogę !
mierzylkam kilka dni temu to miałam 77 na 47 a wczoraj 80 na 50 niw wiem wlasnie czy to ok nie pije kawy bo nie lubie i codziennie jestem spiaca i nawet na siłowni potrafie cwiczyc aerobik i zwieac no dramat lece dziewczynki bo dziś malowanie mama sobie wymyslila nie wiem jak dam rade bo ona nie wie o op i musze to jakos ukryc heh buzikai malach ciesze się razem z Toba!
Stary 2013-03-12, 11:13   #3969
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niezapominajka1987 Pokaż wiadomość
Temat poprawek na topie Ja sama z przyjemnością bym się "poprawiła" na większe, bo niestety wyszły maluszki Lekarz na zdjęciu szwów chwalił swoją pracę i pocieszał że gdyby mi dał większy implant to by wyglądało naprawdę nieładnie, no cóż pozostaje mi mu wierzyć Gdy jestem nago to jeszcze jako tako je widać, ale w ubraniu giną niestety. Wyglądają jak moje stare udawane w push up. Przynajmiej jedno pocieszenie w tym jest takie że nikt się nie domyśli, że było coś przy nich robione
Dziewczyno - daj Ty im się wybić, jesteś nawet nie miesiąc po operacji
Stary 2013-03-12, 11:23   #3970
horo_2
Zadomowienie

Olivko,
101,5 cm ... ja tyle nie mam
a ile pod biusytem? ... ciekawa jestem różnicy pomiędzy tymi pomiarami

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:32   #3971
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
nie zawsze okrągłe implanty, nawet duze dają efekt sztucznych piłek ... zwłaszcza, jak już po czasie się "uleżą"
Mimo tego, że mam implant 500 ml, to moje piersi z każdym dniem stają się coraz bardziej naturalne. Nawet mama mi mówi, że nie wyglądają jak sztuczne Boki i doły piesi już mam miękkie, góra tez powoli już mięknie. No i już się ruszają a nie sterczą jak dwa kamienie
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 11:33   #3972
edzia1985
Raczkowanie

Kochane z innej beczki,dzwonił moj lekarz i zwolnił mu sie termin 16.04 masakra mam przerażenie w oczach dosłownie ze to by było juz !!!!!
Tylko jednym ale że w innej klinice, moze któraś z dziewczyn z okolic Poznania orientuje sie jaka opieka jest w Med- Poloni w Poznaniu ? Do jutra muszę dać znać?

Widzę ze temat rozmiarów na tapecie, cieszę sie i podczytuje bo sama nie wiem za dużo na ten temat więc nie za bardzo sie udzielam

11.o5.2013 Anatomki Mentor 395 cc Dr. M.K
Poznań
edzia1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:36   #3973
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Olivko,
101,5 cm ... ja tyle nie mam
a ile pod biusytem? ... ciekawa jestem różnicy pomiędzy tymi pomiarami
Pod mam 80) ja jestem duza baba wiec nie ma co patrzec na te wymiarki u Ciebie te 101,5cm to jest widok u mnie marnie))

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:39   #3974
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Mimo tego, że mam implant 500 ml, to moje piersi z każdym dniem stają się coraz bardziej naturalne. Nawet mama mi mówi, że nie wyglądają jak sztuczne Boki i doły piesi już mam miękkie, góra tez powoli już mięknie. No i już się ruszają a nie sterczą jak dwa kamienie
Unsafe_girl powiedz mi jakie wymiarki masz ze az tyle dalo sie upchac?? AJJĆĆĆĆ

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ----------

Cytat:
Napisane przez edzia1985 Pokaż wiadomość
Kochane z innej beczki,dzwonił moj lekarz i zwolnił mu sie termin 16.04 masakra mam przerażenie w oczach dosłownie ze to by było juz !!!!!
Tylko jednym ale że w innej klinice, moze któraś z dziewczyn z okolic Poznania orientuje sie jaka opieka jest w Med- Poloni w Poznaniu ? Do jutra muszę dać znać?

Widzę ze temat rozmiarów na tapecie, cieszę sie i podczytuje bo sama nie wiem za dużo na ten temat więc nie za bardzo sie udzielam
edzia1985 gratulacje PREZENCIK SWIATECZNY BEDZIE 2 JAJECZKA WIELKOSCI HMMM.... SYTRUSICH ;*

usteczka już są
Stary 2013-03-12, 11:43   #3975
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

To sobie z wami popisalam ... Juz dziecko szaleje
Za każdym razem jak chce tu zajrzeć to zaczyna absorbowac cała uwagę na sobie ta moja cora
Nie mam miarki to nie wiem ile i gdzie mam :P ale w klinice mnie zmierzyli,kazali kupić stanik na zmianę pod biurem na 75 to chyba wiedza co mówią
Pani w sklepie tez pytała gdzie mam niby te 75 no ale coz.
Dzieki za odpowiedzi juz wszystko rozumiem z tymi pojemnosciami itd.

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 11:45   #3976
edzia1985
Raczkowanie

Nie ma tematu nie bedzie jajecznicę świątecznych tak szybko moj mezus sięgnie zgodził na ta klinike stwierdził ze nie bedzie wiedział ze jestem bezpieczna tam, nie wiem dlaczego. Ale niech mu bedzie

Poznań
Stary 2013-03-12, 11:46   #3977
buziol04
Raczkowanie

Dziewczyny ja też zaraz dodam całosciowe zdjecie to mi powiecie czy nie za duze mi piersi wyjda do mojej figury. Wy tu walczycie o wieksze a ja sie boje ze beda za duże hehe O dziwo nie tylko ja sie boje ze beda za duze ale moj tz tez
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:50   #3978
edzia1985
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
To sobie z wami popisalam ... Juz dziecko szaleje
Za każdym razem jak chce tu zajrzeć to zaczyna absorbowac cała uwagę na sobie ta moja cora
Nie mam miarki to nie wiem ile i gdzie mam :P ale w klinice mnie zmierzyli,kazali kupić stanik na zmianę pod biurem na 75 to chyba wiedza co mówią
Pani w sklepie tez pytała gdzie mam niby te 75 no ale coz.
Dzieki za odpowiedzi juz wszystko rozumiem z tymi pojemnosciami itd.
Mam to samo rano jak wklejalam posta to mi mazal po ekranie i z 10 razy poprawialam wyliczanke dlatego pisze jak on śpi bo inaczej nie mam szans, cóż nasze malenstwa wola jak koncentrujemy sie na nich

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

Cytat:
Pod mam 80) ja jestem duza baba wiec nie ma co patrzec na te wymiarki u Ciebie te 101,5cm to jest widok u mnie marnie))

Przyjmij moje zaproszenie jak możesz

Poznań
Stary 2013-03-12, 11:51   #3979
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Wymiarami czego? Bo jeśli chodzi o moje wymiary to 180cm wzrostu, 61 kg wagi, w biodrach 92 w pasie jakieś 70, pod biustem 75. Poza tym długie ręcę, długie nogi, krótkie włosy Zresztą dodam zaraz do swojego albumu jakieś całościowe zdjęcie, bo tylko cycyki i cycki jak na manekinie
Gawisz
Ja w sumie też nie mam całościowego, też dodam, ale wieczorem
Pytam o Twoje wymiary, bo jak wiesz, też biorę 390cc 323 pod uwagę, ale Ty szczuplasek jesteś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-12, 11:55   #3980
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
moje też są jak naturalne
a jak już nakarmię małą, to takie mięciusie, ruchliwe ... naturalki

Cytat:
no to u mnie 70/97 (mam nadzieję, że tak zostanie)

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 11:57   #3981
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

niezapominajko a kiedy pochwalisz się cycusiami bez pancernika??
Stary 2013-03-12, 12:02   #3982
gawisz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ktopozna Pokaż wiadomość
Gawisz
Ja w sumie też nie mam całościowego, też dodam, ale wieczorem
Pytam o Twoje wymiary, bo jak wiesz, też biorę 390cc 323 pod uwagę, ale Ty szczuplasek jesteś

No Kochana, na Twoich zdjęciach też widać, że jesteś szczuplutka. Tylko, że Ty masz wyjściówkę większą. A robiłaś test z wodą/ryżem? A te Mentory to ewentualnie brałabyś anatomiczne?

Buziolo ja też długo się zastanawiałam nad tym czy nie za duże będą.. ale jak sama zauważyłaś raczej nie ma tu dziewczyn, które narzekałyby na to, że za duże wyszły wręcz przeciwnie.
gawisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 12:06   #3983
madlen666
Zadomowienie

czyli rozumiem ze trzeba walczyc o swoje zeby poten nie zalowac ze sie za male wybralo

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

Cytat:
hmm jakby to wyjasnic ...
chodzi i ofekt jakbu push up nawet bez noszenia stanik ))
ze nawet w topie samym bez staniczka beda wygladaly jakby byly bez: )
z mala przerwa miedzy piersiami

mam takie same marzenie push-up ale bez stanika tylko swoje
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 12:07   #3984
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
czyli rozumiem ze trzeba walczyc o swoje zeby poten nie zalowac ze sie za male wybralo

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

mam takie same marzenie push-up ale bez stanika tylko swoje
ja bede probowax wlasnie umowilam sie na 28.04 na nast wizyte i bede MECZYC DOKTORKA

usteczka już są
Stary 2013-03-12, 12:08   #3985
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Unsafe_girl powiedz mi jakie wymiarki masz ze az tyle dalo sie upchac?? AJJĆĆĆĆ
Ja mam pod biustem 80 cm, więc było gdzie włożyć No i swoje piersi miałam względnie duże.
Stary 2013-03-12, 12:21   #3986
buziol04
Raczkowanie

Mozecie zobaczyc bo wlasnie dodałam zdjecia i mi doradzcie
i powiedzcie mi jeszcze jak moge zrobic album prywatnym tylko dla przyjaciół?

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:

Buziolo ja też długo się zastanawiałam nad tym czy nie za duże będą.. ale jak sama zauważyłaś raczej nie ma tu dziewczyn, które narzekałyby na to, że za duże wyszły wręcz przeciwnie.

Własnie tylko to mnie jakos uspokaja Mnie jeszcze dodatkowo stresuje to , ze mam asymetrie i nie wiedziałam , ze az tak duża bo na pierwszy rzut oka jest ona mało zauwazalna
A Ty masz operacje dzień przede mna, teraz dopiero zauwazyyłam )
buziol04 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-12, 12:37   #3987
iloona79
Zadomowienie

Hej Dziewczynki!

Widzę,ze dylematy implantowe są

Schecherezade,
wysłałam Ci link o doborze implantów bo pytałaś...

MissDiorCherii,
to dobry pomysł z tym UHP co któś Ci doradził i zapytaj o tą projekcję-dobrze,ze umówiłaś się znowu na konsultację,ale tej u dr I.G. w kwietniu też nie odmawiaj,bo przez to że masz dużo dylematów to nie ograniczaj się do jednego chirurga...musisz rozwiać wszelkie wątpliwości...

Horo też dobrze napisała,ze nawet okrągłe po czasie się tak potrafią uleżeć,ze wyglądają już naturalnie-widziałam osobiście takie "uleżone" okrąglaski po prawie 10latach

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Kochana, Ty jestes szczuplutka i niewysoka ale nie masz waskiej klatki piersiowej bo 75cm pod biustem to nie jest malo do Twojej wagi. Ja do 29 lat wazylam 46-50kg przy wzroscie 165cm i mialam 72 pod biustem i to uwazam bylam szersza niz kolezanki ktore wazyly wiecej ode mnie. Tak wiec jeden z wazniejsych czynnikow przy doborze implantow nie byl tak skrajny jak u dziewczyn ktore maja 62-70cm pod biustem, nie ciazyly, nie karmily wiec skora inna. Trzeba brac pod uwage wszystkie czynniki a nie tylko te mililitry, no i pamietac nalezy, ze 360ml u kobiety 60kg klatka 75 to nie to samo co u kobiety 50kg 65cm pod biustem! U tej drobniejszej bedzie spory cycuch a u wiekszej juz nie
Ja mam teraz identycznie!!
Mam 75cm pod biustem i normalnie tego nie widać-w sklepie z bielizną też mi nie wierzono dopóki nie zmierzono
A mam mały biuścik i w bluzce po koleżance,która ma biust DD nie mogłam się dopiąć!!!
Ważna wyjściówka ale ważne też wymiary pod biustem!!!

Mi się wydaje,że biust powinien być jednak dopasowany do figury bo inaczej może wyglądać wszystko co najmniej komicznie!!!
Stary 2013-03-12, 12:41   #3988
unsafe_girl
Rozeznanie

Wrzuciłam zdjęcia miesiąc po operacji

Edytowane przez unsafe_girl
Czas edycji: 2013-03-12 o 12:46
Stary 2013-03-12, 12:57   #3989
MissDiorCheriii
Raczkowanie

Cytat:
wrzuciłam zdjęcia miesiąc po operacji
o ja pierd...... :d <3 :d

usteczka już są
Stary 2013-03-12, 13:05   #3990
ktopozna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez buziol04 Pokaż wiadomość
Mozecie zobaczyc bo wlasnie dodałam zdjecia i mi doradzcie
i powiedzcie mi jeszcze jak moge zrobic album prywatnym tylko dla przyjaciół?
Buziolo w ustawieniach Zdjęcia&albumy, wejdź na album, po prawej Edytuj album i zaznacz opcję prywatny. A ten ze zdjęcia sylwetki masz prywatny

Cytat:
No Kochana, na Twoich zdjęciach też widać, że jesteś szczuplutka. Tylko, że Ty masz wyjściówkę większą. A robiłaś test z wodą/ryżem? A te Mentory to ewentualnie brałabyś anatomiczne?
Robiłam test z ryżem i 370 i 390 są ok. Anatomy, wyłącznie U mnie przez to, że mam mało skry byłoby duże ryzyko odznaczania się implantu na górze, a tego chcę uniknąć, w przeciwieństwie do niektórych
Pogadam z lekarzem, ale te 390 będą bardziej wypełnione dołem i chyba na nie się zdecyduję

I wiecie co? Za cholerę się nie mogę już doczekać

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości