![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 10
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 |
Zakorzenienie
|
Ja mam 190zł od osoby więc...na 100osobach to różnica 40zł robi znaczną różnicę
![]()
#3963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3964 | |
na przekór do celu
|
Cytat:
![]() Osobiście dla mnie to nudne i irytujące zajęcie, co kto lubi ![]() Witam się, nie mam co pisać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | |
Zakorzenienie
|
Ja mam chyba 165 zł za osobę na 80 osób około
![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2013-12-13 o 13:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3966 |
Zakorzenienie
|
Na nasze sali interesujące nas menu 190 od osoby ale w styczniu sie dowiemy czy jest u nich gwarancja ceny czy nie
![]() Jadę na seminarium i znów boję się opieprzu jak zawsze ![]() Wysłano z Windows Phone 8S by HTC. |
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Zakorzenienie
|
ex nie bój żaby i cyc do przodu
![]()
#3968 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
wow niezla cena Cytat:
Cytat:
hohoho bosko Cytat:
hola hola widze patriotka Nam sie trafila. Cytat:
no to zdrowka Cytat:
ja bym brala, cena rewelka, sala ladna a odleglosc jak najbardziej do zaakceptowania. A u mnie nic ciekawego sie nie dzieje, nie dopadla mnie goraczka swieteczna bo prezentow w tym roku nie kupujemy sobie ( tylko TZ i synkowi cos sprawie), ze spraw slubnych nic sie nie rusza bo w sumie wszystko zalatwione na dzien dzisiejszy. Jedyne co to w week siadamy z TZ dokladnie wpisac liste gosci i zamawiamy zaproszenia. No i pochwale sie wczoraj w H&M na wyprzedazy kupilam malemu kombinezon zimowy, przeceniony z 230 zl na 60 ![]() AAAAA no i oczywiscie dziekuje za przyjecie do klubu ![]() Pozniej zaloze swoje watek albo jutro. Bo dzis ma przyjaciolka do mnie wpasc wieczorem.
![]() |
#3969 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- Atomoowka Filip z kotkiem się zakumplował, bawią się razem, mały coraz mniej się jej boi, a ona na niego pazurków nie wyciąga ![]()
![]() |
#3970 |
Zakorzenienie
|
Chyba skonczylam kupować prezenty na te święta!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3971 |
Zakorzenienie
|
My juz też prezenty z głowy mamy
![]()
#3972 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Dla mnie sie liczy to, ze dla wspólnych osob prezenty juz albo mamy albo sa w drodze, dla TZ'ta mam, dla przyjaciółki mam, jeszcze tylko dla dobrej znajomej jakis drobiazg i zamykamy rozdział ![]() ![]() ![]() Łiiii wlasnie dostałam maila, ze i moj lakier jest w drodze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ---------- A w ogole macie moze jakies fajne pomysły, co byście chciały dostać od TZ'tow? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3974 |
na przekór do celu
|
My mamy kupione prezenty dla wszystkich, oprócz tych dwóch siostrzeńców TŻ-a
![]() Ale trzeba kupić papier i wstążki i je popakować. Teraz na to nie mam czasu, w pon jeszcze jedno kolokwium, plus chcę oddać pracę... No i nie mam prezentu dla TŻ-a, bo wtedy co mi ten biletomat ciachnął za nic 30 zł brakło mi kilku zł na złożenie zamówienia ![]() TŻ dla mnie chyba też jeszcze nie kupił, ale dwa dni temu pytał się, jakiego chce tego pendriva ![]()
![]() |
#3975 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i nie wyjaśniło sie nic z tym biletem? Zjadło i koniec, przepadło? Lipa :/. A ja nie wiem co od TZ bym chciała ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3976 |
Zakorzenienie
|
Ja dziś złożyłam zamówienie na zdjęcia do wywołania do albumu dla dziadków i też koniec prezentów
![]() Wysłano z Windows Phone 8S by HTC. |
![]() ![]() |
![]() |
#3977 |
na przekór do celu
|
Z biletem nic, dalej nie mam tego w historii rachunków, dzwoniłam do banku to mi powiedzieli, żebym przyszła za tydzień, bo jakiś błąd w systemie mają i teraz zajmują się ważniejszymi rzeczami (
![]() ![]()
![]() |
#3978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z każdej rzeczy byłam bardzo zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Ja powiedziałam tż-towi, że chcę ładny kalendarz taki do torebki, na 2014 rok. To on mi na chama chce torebkę kupić... Nie wiem, może myśli, że żartuję czy co... A na prawdę chciałabym ten kalendarz, bo są ładne w różnych sklepach, tylko mi szkoda wydać więcej niż 10 zł na takie coś, więc na prezent idealne ![]() A dokupić coś mógłby do tego fajnego, ale już sama nie wiem co. Nie chcę już żadnej biżuterii, bo i tak nie chodzę w niej (nosze jedynie pierścionek, nic więcej). Jakby mu zależało to by coś wymyślił, albo słuchał mnie uważnie wcześniej, to by wyłapał co mi się marzy ![]()
![]() |
#3980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiecie co sie porobiło....9 stycznia wracamy z Polski, a 17-18 jest 2-dniowy kurs przedmalzenski, a 19 targi ślubne w naszym miescie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Majsterka moj jakby miał wyłapywać co chce, to teraz pewnie tylko moj zachwyt nad OPI słyszy ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#3981 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
![]() My wczoraj byliśmy na "dniu skupienia" ![]() ![]() ![]() Teraz przychodzą ludzie do nas oglądać pokój bo od stycznia chcemy wrócić do domu TZta.. szkoda mi teraz tego pokoju.. ![]()
#3982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Zakorzenienie
|
Swoją droga haha ja pamietam, jak konczylismy wynajmować poprzednie mieszkanie i non stop ludzie jacyś przychodzili je oglądać. I przewaznie agencja od ktorej wynajmowalismy mieszkanie dawała znac, ze ktos przyjdzie i był luzik. A tu raz siedze sobie w mieszkaniu i nagle jak gdyby nigdy nic, nagle jakis obcy kolo otwiera sobie kluczem mieszkanie i wchodzi jak do siebie. Ja wtf??? A ten, ze agencja dała mu klucze, bo miał oglądnac mieszkanie do wyceny, bo bedzie profesjonalnie czyszczone dla nowych lokatorów. Od tamtej pory agencja zawsze dzwoniła, ze ktos przyjdzie
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#3985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3986 |
Zakorzenienie
|
Hmmm w takim razie pieniądze chyba będą najlepszym rozwiązaniem
![]() ![]()
#3987 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Od stycznia wracamy do TŻ i zaczynamy oszczędzać kasę ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#3988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Zakorzenienie
|
Ale napisałam posta u siebie na facebooku
![]() Już na prawdę nie wytrzymałam i musiałam to napisać... Może też znacie takie przypadki? Wrzuce wam kawałek tego co napisałam, żebyście skumały o co chodzi wgl: "Do niedawna (z wiadomych przyczyn) oburzałam się słysząc/widząc, jak ktoś bluzga na nastoletnie mamusie, wyzywając je od najgorszych, nie szczędząc sobie przy tym najbardziej wygórowanych epitetów... Niestety, ale po kilku latach obserwacji muszę stwierdzić, że zdecydowana większość dziewczyn, które zaszły w ciąże w młodym wieku, coraz mniej sobą reprezentuje... A już na portalach społecznościowych pokazują siebie z tej najgorszej strony. Co możemy zobaczyć, chociażby na facebooku? -Sto milionów zdjęć cudnych bobasków, w najróżniejszych codziennych sytuacjach. Kąpiel? Czemu nie! Pach zdjęcie golasa i do galerii! Niech inni patrzą i wiedzą, co córeczka ma po mamusi, a co synuś po tatusiu. Nauka korzystania z nocnika? Pewnie! Zdjęcie i na tablicę, niech inni są ze mnie dumni, że potrafię kogoś czegoś nauczyć. Wśród widzianych zdjęć zabrakło mi jeszcze zmiany pampersa, oczywiście ze wszystkimi szczegółami, krok po kroku. -Zdjęcie dziecka w każdym poście jest, na profilowym też się zdarzy, a tu bach! Mamuśka się w☠☠☠☠iła i sypie ☠☠☠☠ami jak leci. Na wszystkich i na wszystko. A co, niech wszyscy wiedzą! -A czego z takich wpisów można się dowiedzieć? Na przykład jak wygląda związek matki z ojcem. Najpierw oczywiście wspólne zdjęcia, a potem kłótnia, koniec związku i bluzgi na ex-partnera. Jakim to złym ojcem jest, jak dziecku nie chce dać na jedzenie, jak to za innymi pannami się rozgląda, zamiast dzieckiem się zająć. -No a jak już matka polka znajdzie sobie zastępce tatusia, to oczywiście cały świat o tym też musi się dowiedzieć. I o tym pierwszym, i drugim i trzecim i dziesiątym. Oczywiście każdy to wielka, nieskończona miłość, trwająca dwa miesiące... -Przypadki można znaleźć też takie, że mama chcą wyrazić swoją wielką miłość do dziecka, napisze sobie jego imię na czole. Oczywiście pstryk pstryk, zdjęcie na facebooka być musi. No niech wiedzą, że moje dziecko kocham nad życie! -Tylko szkoda, że mając dziecko nie da się porządnie poimprezować, po to by się trochę rozerwać, rozluźnić, wyszaleć, nowego ojczulka znaleźć... Ach, no ale przecież - takie przypadki też znamy. Piątek, świątek czy niedziela - musi być impreza! I z każdej oczywiście obowiązkowo zdjęcie. Trzeba się w końcu pokazać. Matka też człowiek, ma prawo imprezować cały tydzień. -No i oczywiście skoro na imprezki można chodzić, to seksi focie też być muszą. Dekolt, sukieniunia, szpileczki, kolczyczeczki... No i koniecznie z dziubkiem. Albo kolejna słit focia z rąsi z góry. I dawać na facebooka i czekać na lajki i komcie, jaką tą seksi mamuśką jestem." przykłady podane na autentykach i to takich, których mam w znajomych. ![]()
#3990 |
na przekór do celu
|
Ja wiem, że to o czym piszesz jest straszne, ale jak przeczytałam to:
"-Przypadki można znaleźć też takie, że mama chcą wyrazić swoją wielką miłość do dziecka, napisze sobie jego imię na czole. Oczywiście pstryk pstryk, zdjęcie na facebooka być musi. No niech wiedzą, że moje dziecko kocham nad życie!" to oplułam monitor ![]() ![]() Pewnie powinno mnie bardziej zszokować wrzucanie nagich zdjęć bobasów, ale to już niestety widziałam, jestem poniekąd "przyzwyczajona". Choć zdecydowanie nie popieram ![]() Zresztą rozwalają mnie ludzie chwalący się WSZYSTKIM. Pierwsza wypłata - bach focisz flaszki, no bo postawić trzeba. Zdanie do następnej klasy - fota świadectwa. Kaśka na imprezie zarzygała spódniczkę - zdjęcie! Przyjęli mnie do pracy jako monter instalacji - focia pod kablami wysokiego napięcia, no bo jak inaczej. Zaręczyny? Zdjęcia pierścionka z każdej możliwej strony, najlepiej z ceną, żeby było widać, jaki Mój Miś jest bogaty. Potem 50 zdjęć ze ślubu, no bo jedno-dwa to za mało przecież. Później tak jak piszesz, dzieci, pierwsza kupka, pierwszy ząbek... Znienawidziłam portale społecznościowe ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.