|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Konto usunięte
|
Dot.: Seks analny - wasze doznania, opinie na temat. Cz. II
Pewnie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3962 |
BAN stały
|
Dot.: Sex analny lewatywa
A przeczytałaś parę stron? Wszystko byś wiedziała...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3963 |
Konto usunięte
|
Wreszcie się doczekałam. Przyszedł mój korek! Pewnie dla co niektórych z Was to maleństwo, ale dla mnie małe wyzwanie. Ale będzie napewno wymagało sporo praktyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3964 |
Przyczajenie
|
Wow, trochę duży. Korzystałaś wcześniej z mniejszych?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3965 |
Konto usunięte
|
Taaaak, oczywiście że korzystałam
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3966 |
Konto usunięte
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;88044642]Wreszcie się doczekałam. Przyszedł mój korek! Pewnie dla co niektórych z Was to maleństwo, ale dla mnie małe wyzwanie. Ale będzie napewno wymagało sporo praktyki
![]() piekne malenstwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3967 |
Konto usunięte
|
Niestety narazie poczeka bo miałam ranny odbyt... Partner stymulował mnie dildo(cieńsze niż jego penis) a po dildo włożył penisa i za jakiś czas przy zmianie zobaczyliśmy krew- troszkę wszedł zbyt szybko,więc tyłek trochę musi odpocząć teraz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3968 |
Zakorzenienie
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;88045648]Niestety narazie poczeka bo miałam ranny odbyt... Partner stymulował mnie dildo(cieńsze niż jego penis) a po dildo włożył penisa i za jakiś czas przy zmianie zobaczyliśmy krew- troszkę wszedł zbyt szybko,więc tyłek trochę musi odpocząć teraz.[/QUOTE]Przykro mi
![]() Korek.. urocze maleństwo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3969 |
Konto usunięte
|
A to tak, jestem tego świadoma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
BAN stały
|
Dzień dobry lub dobry wieczór
![]() ![]() Oczywiście żeby nie było, nie jestem tutaj po raz pierwszy lub mówiąc inaczej, nie jestem nowy w temacie ![]() Chciałem Was pochwalić, że tak ładnie się tutaj przed nami otwieracie ![]() ![]() ![]() Osobiście jak wielu tutaj ubóstwiam anal, odkąd pamiętam zawsze ten rodzaj miłości dużo lepiej na mnie działał, mogłem go z moją ex praktykować przez długi czas bez uczucia zmęczenia ![]() W drugą stronę, w stronę dziewczyny, mimo początkowych wątpliwości też było cudownie wg. jej relacji. Na początku pewne obawy, później propozycje z jej strony, a na końcu wręcz obowiązek bycia w niej tam gdy dochodziła ![]() Długo by pisać, myślę, że na początek wystarczy, kiedyś dopiszę jeszcze co nieco, jak zacząć, co robić by było przyjemniej itp. chociaż już chyba większość została napisana ![]() ![]() Która dupcia poczuła rozkosz dzisiejszej nocy ? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3971 |
EwA Most
|
Chyba zacznę od korków..... Chciałabym ale nie wiem jak zacząć
![]() E. w sumie kupiłam już seksowny Kostium Mikołajkowy - tak na marginesie, świetny materiał! Edytowane przez mostewa Czas edycji: 2020-11-17 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3972 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3973 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Probowalismy tez na dwie dziurki. W pipce wibrator a on z tylu. Przed nami lustro...ojjj naprawde polecam ![]() Probuje go tez namowic na anal w jego strone.. ale nie chce sie zgodzic. Poki co pozwala mi delikatnie masowac dziurke, a jak lezy i robie mu loda to troche zajezdzam tam jezykiem. Ogolnie strassna mam ochote dobrac mu sie do dupska hehe ma takie za☠☠☠iste posladki i nie wiem jak go przekonac na krok dalej ![]() A czego uzywaliscie do anala w Twoja strone? Zabawek, palca, jezyka? Co bylo najprzyjemniejsze? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3974 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gdy byliśmy razem, to nie było nic w moją stronę. Jakoś wtedy myślałem wyłącznie o jej dupci. Ona może kilka razy zawędrowała w moje tamte okolice, ale raczej tak powierzchownie. Dopiero po rozstaniu zacząłem eksperymentować sam ze sobą, zaczęło się od palca, a później pojawiły się zabaweczki. Jest kilka przyjemnych momentów, na początku gdy po raz pierwszy ledwo co wchodziło coś większego, mega przyjemne uczucie rozciągania, manipulowanie samymi zwilżonymi palcami też przyjemne, może dlatego że precyzyjniej motyka się tam gdzie się chce ![]() ![]() Ja mojej nie wiązałem, jakoś zawsze wolałem krępować jej ręce moimi, czy to nad jej głową, czy na plecach, w zależności od pozycji. Śmieszna historia, raz ją związałem do kaloryfera i wtedy jej lokatorka, mimo że po zapukaniu zawsze czekała z wejściem, tamtym razem od razu do nas weszła, moja ex-TŻ wówczas prawie że wyrwała ten grzejnik haha. Ale mimo to tamta dziewczyna była skupiona bardziej na upewnianiu się w myślach czy jestem nagi pod kołderką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3975 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 |
BAN stały
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;88114812]
chłopak już nie pogada, zablokowali ![]() Tak, zablokowali, specjalnie zarejestrowałem się ponownie by to sprostować. Czy na prawdę uważasz że tymi wypowiedziami zasłużyłem na bana ? Nie wydaje mi się. Podzieliłem się doświadczeniami w taki sam sposób jak moim poprzednicy. Natomiast w innym wątku po jeden mojej neutralnej wypowiedzi nagle kilka pań i jeden pan rzucili się na mnie jak lwy o to że źle stawiam znaki interpunkcyjne, podejrzewam, że to ich sprawka. Myslałem tylko, że to forum jest publiczne, a nie prywatne. Próbowałem skontaktować się w tej sprawie z administracją, jednak jakakolwiek próba napisania skutkuje się pojawieniem błędu 404 ![]() No cóż, nic na siłę, pozostaje mi obserwacja bez możliwości udzielania się. Wierzcie lub nie, nie trollowałem, co zresztą z łatwością można stwierdzić czytając moje posty. Pozdrawiam, D. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3977 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tak, to spisek wizażu przeciwko Tobie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3978 |
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;88113503]praktyka czyni mistrza
![]() Najmniejszy korek, nawilżenie lubrykantem/olejkiem/śliną i jak czujesz ból to hamujesz się i po chwili jedziesz dalej. Najważniejsze, to aby nie doprowadzić do rozerwania nawet małego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3979 |
BAN stały
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;88115136]Najmniejszy korek, nawilżenie lubrykantem/olejkiem/śliną i jak czujesz ból to hamujesz się i po chwili jedziesz dalej. Najważniejsze, to aby nie doprowadzić do rozerwania nawet małego.[/QUOTE]Na ślinie się długo nie zajedzie, zwłaszcza jeśli to początki. Są specjalne lubkranty także do anala (na tubkach są stosowne informacje o możliwym przeznaczeniu), dzięki którym satysfakcja (i poślizg) bedzie lepsza.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3980 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3981 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3982 |
Konto usunięte
|
Jeśli chodzi o ślinę to do anala się sprawdza, ale nie wiem jak do korka. Wiele razy u mnie był seks tylko na ślinę i dało radę
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3983 |
Przyczajenie
|
Szybkie pytanie. Spontaniczny anal, trzeba robić lewatywę? Ogólnie jak wygląda sprawa lewatywy. Robić przed każdą próbą seksu analnego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3985 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3986 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#3988 |
Konto usunięte
|
Bardzo rzadko robiłam lewatywę, bo zwyczajnie mi to nie wychodzi. Nie wiem, może nie umiem albo mam zły przyrząd. Jak było wiele razy bez lewatywy przed, to miało to swoje skutki. Zawsze penis miał na sobie jakieś ślady braku lewatywy(raz większe, raz mniejsze), ale jakoś nigdy nie robiliśmy z tego problemu, bo zdajemy sobie sprawę z czym się wiąże anal bez lewatywy. Przywykliśmy do tego. Może na palcach jednej ręki policzę ile razy penis był zupełnie czysty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3989 |
Raczkowanie
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;88143752] (...) Przywykliśmy do tego. Może na palcach jednej ręki policzę ile razy penis był zupełnie czysty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3990 |
Konto usunięte
|
Wiesz, to nie jest na tej zasadzie, że penis wygląda jak byś go zanurzyła w kupie. Poprostu wyciera sobie go ręcznikiem papierowym i idzie pod prysznic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.