![]() |
#3961 |
Zadomowienie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
Aaaaa, no i wszystko jasne
![]() ![]() Odcinek Suits obejrzany ![]() ![]() ![]() ![]() Kawa ![]() Miłego dnia, mimo że to poniedziałek ![]()
![]() |
#3962 |
Konto usunięte
|
Mały jeż przy stosie ...hm, winogron. Chyba winogron, czegoś fioletowego w każdym razie.
Na tym targu była też masa torebek, lata 60-te, skórzane zapinane na bigiel, tak to się chyba nazywa, ale jak dla mnie za małe...Szukałam ładnego starego zestawu śniadaniowego, na wzór rosenthala, który mnie swego czasu zachwycił,ale zabił ceną jednocześnie ![]() ![]() Pogoda u mnie jesienna ![]() Kawa na dobry początek. |
![]() ![]() |
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
Kawa
![]() Przyda sie mocniejsza. Mamy remont sypialni.Nowa aranżacja i odświeżenie ścian ![]() ![]() ![]() Kama jak oceniasz to serum nocne peel?Widzisz efekty?Dziś przyszła paczka od Ciebie ![]() ![]() Kupiłam sobie komplet koszulka plus szlafrok.http://allegro.pl/donna-livia-szlafr...502052039.html i kiecucha http://allegro.pl/donna-livia-koszul...502052487.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Gang Iren
|
Miszka sliczna koszulka i szlafrok
![]() Mam dzień marud domowych. Pogoda u nas koszmarna i ma to się utrzymać. 14 st i deszcze. Dzieciakom to się udziela.
#3965 |
Zadomowienie
|
Uuuu Gosia, 14 stopni to rzeczywiście lipa.... Najgorzej jak jeszcze pada i nie ma jak wyjsć z dzieckiem, które sie "kisi" i nudzi w domu.
Miszka, koszulka ekstra, podoba mi sie ![]() Na jaki kolor będziecie malować ?
![]() |
#3966 | |
Konto usunięte
|
Cóż, mój strój nocny to głównie piżama. Flanelowa najchętniej..
![]() ![]() Fabryczka pierogów dziś u mnie. Czemu ich robienie jest takie upierdliwe?!? Z farszem z bobu i soczewicy. Osobno, oczywiście, razem mogłaby wyjść bomba biologiczna ![]() Cytat:
Jakieś ciekawe i niedepresyjne filmy widziałyście? Bo my ostatnio dwa dołujące obejrzeliśmy, potrzebujemy odtrutki...Film, nie serial, bo seriali mam sporo... Fajny czeski jest- Aż po uszy. Piękna Praga, fajne mieszkania... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-07-27 o 13:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 |
Gang Iren
|
Z niedepresyjnych filmów to może "Iluzja", albo komedia "Millerowie"? Mało filmów oglądam. Jak mi się coś przypomni to napiszę.
---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- "Ciekawy przypadek Benjamina Buttona" ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- "Amelia", "Holiday". ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Wszystko stare, więc pewnie widziałaś. I uświadomiłam sobie, że mało oglądam takich pozytywnych filmów.
#3968 |
Zakorzenienie
|
Robiłam Beti,ale nie w sypialni
![]() Wonder biel z szarością. |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 |
Konto usunięte
|
Gosia,
no wszystkie podane przez ciebie widzialam ![]() Ze swej strony - Smak curry (Lunchbox) polecam. I Szefa. Oba kulinarne. Dziś Love, Rosie... |
![]() ![]() |
![]() |
#3970 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Beata, ja w sumie tez bardziej pidżamowa, szczególnie, ze jestem zmarźlak a do tego moje mieszkanie nie należy do najcieplejszych..... Koszulki ewentualnie latem, chociaż teraz mam fazę na bokserki + t-shirt partnera, notorycznie mu podkradam i bardzo tak lubię, odkąd wyszłam z ponętnych koszul dla karmiących ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3971 |
Zakorzenienie
|
A ja oglądam, polecanego bodaj przez Beti - Poldarka
![]() ![]() Nosze i flanelowe pizamy i bawełniane koszulki. tylko taki satynowych, sexi nie nosze, bo to ma być strój do spania ![]() Miszka, ta emulsja sympatyczna, ale jak niby mam Ci powiedzieć po 4 dniach, czy działa...?! Ja takich pochopnych recenzji nie wystawiam ![]() O, to serum kawiorowe Misschy dziś przyszło ![]() Jedna z głupszych damskich odzywek, jakie słyszałam ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-07-27 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3972 |
Zakorzenienie
|
Kama dopiero 4 dni?..Straciłam poczucie czasu..
![]() Dzis je też nałożyłam. Piżam w ogóle nie mam.Wolę koszulinki.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Gang Iren
|
Ja też piżamowa. Jednak na lato mam kilka koszulek.
#3974 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez Michell72 Czas edycji: 2015-07-27 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3975 |
Zadomowienie
|
Miszka - też dziś widziałam ten filmik na facebooku i się uśmiałam
![]() Ten tekst też mi się spodobał: "Mąż wrócił z pracy i zobaczył, jak trójka jego dzieci siedziała przed domem, ciągle ubrana w piżamy i bawiła się w błocie wśród pustych pudełek po chińszczyźnie, porozrzucanych po całym ogródku. Drzwi do auta żony były otwarte, podobnie jak drzwi wejściowe do domu i nie było najmniejszego śladu po psie. Mężczyzna wszedł do domu i zobaczył jeszcze większy bałagan. Lampa leżała przewrócona, a chodnik był zawinięty pod samą ścianę. Na środku pokoju głośno grał telewizor na kanale z kreskówkami, a jadalnia była zarzucona zabawkami i różnymi częściami garderoby. W kuchni nie było lepiej: w zlewie stała góra naczyń, resztki śniadania były porozrzucane po stole, lodówka stała szeroko otwarta, psie jedzenie było wyrzucone na podłogę, stłuczona szklanka leżała pod stołem, a przy tylnych drzwiach była usypana kupka z piasku. Mężczyzna szybko wbiegł na schody, depcząc przy okazji kolejne zabawki i kolejne ciuchy, ale nie zważał na to, tylko szukał swojej żony. Zaniepokoił się, że może jest chora, albo że stało się coś poważnego. Zobaczył, że spod drzwi do łazienki wypływa woda. Zajrzał do środka i zobaczył mokre ręczniki na podłodze, rozlane mydło i kolejne porozrzucane zabawki. Kilometry papieru toaletowego leżały porozwijane między tym wszystkim, a lustro i ściany były wymalowane pastą do zębów. Przyspieszył kroku i wszedł do sypialni, gdzie znalazł swoją żonę, leżącą na łóżku w piżamie i czytającą książkę. Spojrzała na niego, uśmiechnęła się i zapytała jak mu minął dzień. Popatrzył na nią z niedowierzaniem i zapytał: - Co tu się dzisiaj działo? Uśmiechnęła się ponownie i odpowiedziała: - Pamiętasz, kochanie, że codziennie jak wracasz z pracy do domu, to pytasz mnie, co ja do cholery dziś robiłam? - Tak - odpowiedział z niechęcią. - Więc dziś tego nie zrobiłam" |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 |
Gang Iren
|
Dircik znam ten tekst.
O też bym musiała zrobić tak jak ta kobieta ![]()
#3977 |
Zadomowienie
|
Też kiedyś juz czytałam ten tekst, jakie to życiowe ....
![]() A propos tego filmiku i robienia maseczek, zawsze, jak mój partner idzie na jakiś sport wieczorem, to ja ten czas wykorzystuję dla siebie, np. na maseczkę. Najcześciej nakładam Dermaglin i wyglądam jak bagienka, a on jak wraca, staje w drzwiach, robi zatroskaną minę i pyta: "ogoliłaś brwi ?" ![]() Ale pogoda.... Średni wypas, jak na przełom lipca i sierpnia.... Miłego dnia Dziewuszki ![]() Kawa ![]()
![]() |
#3978 |
Gang Iren
|
U mnie też szaro, buro, pada, zimno. W sumie norma ostatnio. Młodzież zostawiam z tatą i idę połazić po sklepach może coś wpadnie mi w oko
![]()
#3979 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ma być, tylko nie wiadomo, kiedy... http://naekranie.pl/aktualnosci/pold...erialu-bbc-one Ja bym poczytała, ale u nas nic tego Winstona Grahama się nie ukazało, a tych książek jest masa. Lubię takie sagi rodzinne... Mam kolejny kostiumowy serial na oku- The Mill.. Tez bym wam zacytowała coś, ale nie wiem, czy dobrze zapamiętałam. Z czeskiego serialu Az po uszy., który jest -hm...- mało komediowy, dość gorzki i irytujący...Zwłaszcza jeden z bohaterów, olewający zonę i zdradzający ja na prawo i lewo. W rocznicę ślubu powiedział jej coś takiego- widzisz, ja w nasza rocznice przyniosłem wino i kupiłem ci wibrator, a ty co przyniosłaś? Oparzone usta (oparzyła się wcześniej herbatą) i okres... Mam nadzieje, że w kolejnych odcinkach spotka gnoja kara jakaś, na to liczę ![]() U mnie fajna pogoda, slońce i w miarę ciepło. Tak jak lubię. Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-07-28 o 09:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3980 |
Zadomowienie
|
Gosia, udanego zakupowania życzę
![]() Ja jakoś średnio przepadam za serialami kostiumowymi. Na razie wkręcam sie w tych Niewiernych na canal+. Beti, nie chce Cie martwić, ale właśnie zapowiedzieli w tv upały na weekend. Aczkolwiek ja sie nawet cieszę ![]() Miszka, Ty kiedyś pisałaś o jakichś chili-tabsach, co to dokładnie było ?
![]() |
#3981 |
Zakorzenienie
|
dziś dostałam paczkę. kwadrat, taki na 4 słoiki 1,5 litra wygodnie. w paczce, wypchanej całkowicie kulkami i z napisem: uwaga szkło...była zakupiona przeze mnie 30 ml tubka kremu z filtrem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zadomowienie
|
A gdzie Wy sie dzisiaj wszystkie podziałyście ? Cicho tu jak makiem zasiał .....
Przeczytałam dzisiaj w necie, ze ktoś kręci film, w którym główną rolę zagra Natalia Siwiec, a dodatkowo grać tam będzie Michał Koterski.... Boże, widzisz i nie grzmisz ![]() ![]() Kamlisa, tez zauważyłam tę tendencję wysyłania paki nieporównywalnie większej od zawartości, ale muszę przyznać, że Twoja mega tuba 30ml w takim pudle bije na głowę wszystkie te, które ja do tej pory dostałam ![]()
![]() |
#3983 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzisiaj ciśnienie podniosla mi radiowa informacja, że nasz rząd na wyjazdowe posiedzenia wozi z Warszawy stoły i krzesła...Wczoraj we Wrocławiu obradowali i okazało się, że w ponad półmilionowym mieście nie ma stołu dla 30 osób! Do Łodzi tez wieźli swoje mebelki... Czy jest jeszcze granica śmieszności i obciachu, której nasi politycy nie przekroczyli?!? Kawa, tak czy inaczej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3984 |
Zadomowienie
|
No, wreszcie, bo już myślałam, ze Was wszystkie UFO porwało
![]() Beata, ja sądzę, ze kiedy pomyślisz, ze oni juz nic więcej nie wymyśla, bo przekroczyli juz wszelkie granice, to oni znów wyskakują z czymś nowym. Przy okazji tego pobytu w Łodzi ja sie zastanawiałam, czemu oni w ogóle muszą wyjeżdżać po to, aby sie spotkać. Dlaczego są w ogóle wydawane pieniądze na wyjazd, czy w Warszawie nie ma sal do spotkań (bo ze stoły i krzesła są, to już wiemy ![]() Banda darmozjadów.
![]() |
#3985 |
Konto usunięte
|
Kupę kasy Wrocław na stolice kultury dostanie...100 milionów!Ale nie wiem, może premier Ewa Peron powinna zobaczyć, na co przepuszczono 6,5 miliona, wtedy by się zastanowili, czy warto tyle pieniędzy marnować..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3986 |
Zakorzenienie
|
sierota, wczoraj gotowałam na parze fasolke i postanowiłam sciagnąc pokrywe inaczej, niż zwykle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 |
Konto usunięte
|
Kama,
mam nadzieje, że fasolka była dobra ![]() Ja uwielbiam, fioletową zwłaszcza, chociaż trudno ją kupić... |
![]() ![]() |
![]() |
#3988 |
Gang Iren
|
Dzień dobry po kawie
![]() Byłam wczoraj na zakupach i tak średnio. Kupiłam co prawda strój kąpielowy, ale z ciuchów nie podoba mi się nic. No takie szmaty, że za darmo bym nie wzięła ![]() Obejrzałam wczoraj film "The Longest Ride" ( Najdłuższa podróż). Film mi się podobał, więc polecam. ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Ojej Kama to musiało bardzo boleć ![]()
#3989 |
Zadomowienie
|
Gosia, zakupowe wychodne a Ty prawie z pustymi rękami wracasz ?
![]() ![]() Kama, szczerze współczuje, jak byłam w ciąży chwyciłam dłonią patelnie, ktorej raczka nagrzała sie bo przylegała do gotującego sie garnka z palnika obok. Chyba pierwszy raz płakałam wtedy z bólu, a poparzona miałam cała dłoń, bo rączkę objęłam :-( także bardzo wspolczuje, znam ten ból. Oby szybko ręka doszła do siebie ![]()
![]() |
#3990 |
Konto usunięte
|
Pyszne różane lody dziś zjadłam
![]() Tylko ten trend nakładania łopatką ogromnych porcji trochę mnie irytuje...Wolałabym ciut tańsze, ale mniejsze, żeby zjeść trzy smaki, bo przy tych porcjach ledwo dwa wyrabiam...Tż wziął figę z makiem m.in. i smakowały jak makowiec..Sambuco, czyli waniliowe z czarnym bzem też niezłe ![]() Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-07-29 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:28.