Meridia - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-03, 20:45   #3961
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny
Dot.: Meridia

byłam dziś na badaniach. heh wszystkie wyniki rewelka. pan doktor zapytał czy stosuję jeszcze meridię i opieprzył mnie, że przerwałam kurację po 1,5 mca znów zasiano we mnie zwątpienie.
dziuba: jak Ci idzie?

Mikołaj <3
mamaNiny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 06:44   #3962
dziuba85
Zakorzenienie

Uuu mnie to kiepsko. Niestety...

Córcia 21.04.2018 <3

dziuba85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-04, 12:53   #3963
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość
Uuu mnie to kiepsko. Niestety...
Jak to kiepsko?
Nie łam się Dziubusiu wiosna idzie
Blondyna20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 16:26   #3964
Tasia
Przyczajenie

GG do Tasia

witajcie dziewczyny. Ja biore meridie od 1,5 tyg. przez pierwsze 7 dni schudlam 3,5 kg... byla zachwycona szczerze mowiac teraz w 2 tyg juz tak szybko waga nie spada. Oczywiscie ograniczylam jedzenie, zero chleba, slodyczy itp no i cwicze czekam az sie cieplej zrobi to wezme sie jeszcze za bieganie. dluga droga przede mna ale mam nadzieje ze sie przyzwyczaje i bedzie coraz latwiej. Martwi mnie tylko to ze totalnie nie moge spac w nocy... no ale moze to minie pozdrawiam cieplo

Edytowane przez Tasia
Czas edycji: 2009-03-06 o 11:30
Tasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 16:51   #3965
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez Tasia Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny. Ja biore meridie od 1,5 tyg. przez 1 7 dni schudlam 3,5 kg... byla zachwycona szczerze mowiac teraz w 2 tyg juz tak szybko waga nie spada. Oczywiscie ograniczylam jedzenie, zero chleba, slodyczy itp no i cwicze czekaz sie cieplej zrobi to wezme sie jeszcze za bieganie. dluga droga przede mna ale mam nadzieje ze sie przyzwyczaje i bedzie coraz latwiej. Martwi mnie tylko to ze totalnie nie moge spac w nocy... no ale moze to minie pozdrawiam cieplo
Będziesz chudła Tylko że teraz zatrzymała ci się woda w organizmie także się nie przejmuj
A co do spania....oj ja tak miałam przez cały czas brania meridi....jak dla mnie to był koszmar...bezsenność totalna...zasypiałam o 4 nad ranem na zmusa...a o 6 rano wstawałam
No ale cóż zrobić takie to już są tego skutki uboczne
Dasz radę pozdrawiam
Aaaa nawiasem to najlepiej ćwicz sobie A6W ja ćwiczę i bez diety nawet tracę na wadze
Polecam bardzo dobre ćwiczenia
Stary 2009-03-06, 07:46   #3966
Tasia
Przyczajenie

GG do Tasia

Cytat:
Napisane przez Blondyna20 Pokaż wiadomość
Będziesz chudła Tylko że teraz zatrzymała ci się woda w organizmie także się nie przejmuj
A co do spania....oj ja tak miałam przez cały czas brania meridi....jak dla mnie to był koszmar...bezsenność totalna...zasypiałam o 4 nad ranem na zmusa...a o 6 rano wstawałam
No ale cóż zrobić takie to już są tego skutki uboczne
Dasz radę pozdrawiam
Aaaa nawiasem to najlepiej ćwicz sobie A6W ja ćwiczę i bez diety nawet tracę na wadze
Polecam bardzo dobre ćwiczenia

ufff no to troszke mnie uspokoilas bo sie martwilam ze waga nie spada Ze spaniem mam tak jak mowisz:P kolo 4, albo 5 udaje mi sie zasnac a o 6 wstaje do pracy:P ale jakos to przezyje:P aa i dziekuje za cwiczenia nie znalam ich wczesniej. A znasz moze cos typowo na uda i posladki ??
buziaki

Edytowane przez Tasia
Czas edycji: 2009-03-06 o 07:47
Tasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-06, 09:16   #3967
eweelina111
Raczkowanie

Moja mama brała meridie - co prawda tylko jedno opakowanie, ale odstawiała bo: nic nie schudła, źle się czuła, nie miała sił na nic.

zapuszczam włosy, biorę skrzyp+pokrzywa, pije czerwoną herbatę i dbam o ciało!

e-torebka.pl kod rabatowy - bc0b07c5

eweelina111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-06, 15:46   #3968
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez Tasia Pokaż wiadomość
ufff no to troszke mnie uspokoilas bo sie martwilam ze waga nie spada Ze spaniem mam tak jak mowisz:P kolo 4, albo 5 udaje mi sie zasnac a o 6 wstaje do pracy:P ale jakos to przezyje:P aa i dziekuje za cwiczenia nie znalam ich wczesniej. A znasz moze cos typowo na uda i posladki ??
buziaki
Tak na uda robię takie konrketne ćwiczenie po 10 na jedną nogę a mianowicie
stoisz i jedną nogę odchylasz do tyłu,tak aby te dwie nogi tworzyły jedną linię
plecy proste
Noi prawą nogę z przodu uginasz w kolanie do kąta prostego a lewą tylną nogę też uginasz w kolanie ale prawie do samej podlogi i tak dziesiec razy na jedna noge pozniej zmiana
Lewa nozka z przodu i prawa z tylu i znowu 10 razy
Drugim cwiczeniem dobrym jest siadanie na niewidocznym krzeselku
A trzecim to np step
Mnie przynajmniej bardzo pomogło
Schudłam dośc sporo w udach od początku stycznia

Co do A6W brzuch spada bardzo szybko na pewno ci pomoże

Widzę że po meridi nie spisz tak jak ja miałam:P
Trzeba to przeżyć
Co do wagi to ja w ciągu 2 dni schudłam na meridi 4 kilo a póżniej 2 tygodnie nie chudłam i później znowu 6 kg także no nie ma powodu do niepokoju
Tym bardziej że po niej ma się zaparcia
Noi po tych ćwiczeniach możesz utyć z 2 kg bo mięśnie dużo ważą więc sie nie sugeruj wagą na samym początku
Pozdrawiam

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Napisane przez eweelina111 Pokaż wiadomość
Moja mama brała meridie - co prawda tylko jedno opakowanie, ale odstawiała bo: nic nie schudła, źle się czuła, nie miała sił na nic.
W ulotce wyraźnie jest napisane że każdy organizm inaczej reaguje,jeden schudnie duzo drugi mało a jeszcze inny wcale.

Jednemu doda energi drugiemu ją zabierze.
Najwyraźniej meridia nie była dla Twojej mamy.

Ja tez niespecjalnie sie czułam w niektóre dni ale chudłam.

Tak to niestety jest już podzielone że jeden może z tego skorzystać a drugi nie...

Edytowane przez Blondyna20
Czas edycji: 2009-03-06 o 15:42
Stary 2009-03-07, 00:24   #3969
cresa
Przyczajenie

Witam wszystkie panie!
Jestem tu nowa więc zaczne od początku. Stosuje meridie, dzisiaj wziełam drugą tabletkę. Mam 169cm i waże 77kg. Wiem pewnie czytając ten post do tego momentu powiecie że jestem nie poważna ze zdecydowałam się na branie meridii.... Jednak zanim tak pomyślicie chce wyjaśnić dlaczego zaczełam to brac (nie na własną rękę zalecił mi to lekarz) Jestem dosyć młoda ale mam bardzo mocno zniszczony kręgosłup, dyskopatie, zniczczone dyski uciskają mi na nerw kulszowy co powoduje ból nóg. Dlatego też nie możliwe jest wykonywanie przezemnie większośći ćwiczeń....niestety. Musze schudnąć minimalnie 10 a najlepiej 15kg żeby odciążyć mój kręgosłup i moim celem jest schudnięcie by lepiej czuć sie we wlasnym ciele i powrót do uprawiania dysypliny którą kocham. Od 6 roku życia jeżdżę konno a teraz niestety nie moge. Dltaego potrzebuje waszego wsparcia! (mam nadzieje że której kolwiek z was będzie się chciało rzeczytać moje wypociny) Pozdrawiam!
cresa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-07, 22:33   #3970
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

powodzenia cresa! ja już nie biorę M, ale zaglądam tu. z takim kręgosłupem pewnie ćwiczyć nie można, więc rozumiem.

Mikołaj <3
Stary 2009-03-08, 23:33   #3971
Blondyna20
Zakorzenienie

GG do Blondyna20

Cytat:
Napisane przez cresa Pokaż wiadomość
Witam wszystkie panie!
Jestem tu nowa więc zaczne od początku. Stosuje meridie, dzisiaj wziełam drugą tabletkę. Mam 169cm i waże 77kg. Wiem pewnie czytając ten post do tego momentu powiecie że jestem nie poważna ze zdecydowałam się na branie meridii.... Jednak zanim tak pomyślicie chce wyjaśnić dlaczego zaczełam to brac (nie na własną rękę zalecił mi to lekarz) Jestem dosyć młoda ale mam bardzo mocno zniszczony kręgosłup, dyskopatie, zniczczone dyski uciskają mi na nerw kulszowy co powoduje ból nóg. Dlatego też nie możliwe jest wykonywanie przezemnie większośći ćwiczeń....niestety. Musze schudnąć minimalnie 10 a najlepiej 15kg żeby odciążyć mój kręgosłup i moim celem jest schudnięcie by lepiej czuć sie we wlasnym ciele i powrót do uprawiania dysypliny którą kocham. Od 6 roku życia jeżdżę konno a teraz niestety nie moge. Dltaego potrzebuje waszego wsparcia! (mam nadzieje że której kolwiek z was będzie się chciało rzeczytać moje wypociny) Pozdrawiam!
Dasz radę Powodzenia
Pisz nam jak tam rezultaty noi jak się czujesz
Na pewno niedługo powrócisz do swoich zamiłowań
Stary 2009-03-09, 06:02   #3972
ewe-max
Przyczajenie

Ceresa mam dokładnie to co ty. Identyczny wzrost, identyczna waga i kręgosłup, niestety mój złamany we wrześniu miałam wypadek samochodowy, skończyło się na złamaniu na szczęście bez przemieszczeń dlatego chodze ale też dużo rzeczy robić nie mogę. Ostatnio bardzo przytyłam ok.6 kilo i bardzo boli mnie kręgosłup, dziś idę do lekarza mam nadzieje że przepisze mi meride albo zelixe , będę trzymać mocno za ciebie kciuki, będzie dobrze. Musi być!
ewe-max jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-09, 19:57   #3973
tygrysek88
Przyczajenie

Zapisałam się dzisiaj do lekarza(ale dopiero na koniec kwietnia)i porobię wszystkie badania.Może to,że nie mogę schudnąć to kwestia hormonów.Coś mi się obiło o uszy,że jak się wcześniej schudło(a ja schudłam ok 5kg),a poźniej znowu przytyje(po roku zaczełam znowu tyć) to się nie może schudnąć.Chyba coś w tym jest.:\ Jestem w stanie desperacji,a teraz mam okres i znowu przytyłam i pewnie już mi to zostanie.TL II mi się skończył,ale nic to nie dało,więc już nie kupię.Jaka jest różnica między Colonem C Slim,a zwykłym?
tygrysek88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-09, 20:08   #3974
Katarinek
Przyczajenie

Witam was wszystkie!!!
Zaczełam dzis brać Meridie 15 do tego O słodyczy i ćwiczonka A6W, mam nadzieje ze to cos da! Mam 171 i waze o zgrozo 88kg masakra, a najgorsze jest to ze juz zaczyna mnie bolec kregoslup, juz od dluzszego czasu czytam WASZE forum i stwierdzilam ze tez sprobuje
Jesli pozwolicie to bede sie z Wami dzielila moimi doznaniami

90 kg 06.2013

80 kg 12.2013
Katarinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-09, 21:03   #3975
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Napisane przez tygrysek88 Pokaż wiadomość
Jaka jest różnica między Colonem C Slim,a zwykłym?
babeczka w aptece powiedziała mi, że colon c usprawnia pracę jelit, ale colon slim jest lepszy na odchudzanie. nie wiem ile w tym prawdy-mam jeszcze trochę zwykłego, który widziałam w naprawdę fajnej cenie na allegro.

Mikołaj <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-10, 08:46   #3976
ewe-max
Przyczajenie

Ja też zażywam Colon C i jest super codziennie jestem w ubikacji, a przy M wiadomo jak jest... Do całej kuracji dołączyłam kijki nordic i 2-3 razy w tygodniu chodzę na godzinne spacerki, 2 razy w tygodniu ćwiczenia( bez obciążenia aby kręgosłup sie nie buntował, ale i tak jestem mokrusieńka) no i 2 razy w tygodniu basen. Narazie efekt taki że przytyłam kilo ale ciągle się pocieszam że to mięśnie...
ewe-max jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-10, 14:48   #3977
dziuba85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katarinek Pokaż wiadomość
Witam was wszystkie!!!
Zaczełam dzis brać Meridie 15 do tego O słodyczy i ćwiczonka A6W, mam nadzieje ze to cos da! Mam 171 i waze o zgrozo 88kg masakra, a najgorsze jest to ze juz zaczyna mnie bolec kregoslup, juz od dluzszego czasu czytam WASZE forum i stwierdzilam ze tez sprobuje

Katarinek! Ja mając 18 lat też tyle ważyłam - niestety wzrost 170cm, więc bez róźnicy. Niestety moja waga w najgorszym momencie sięgnęła 90kg!!!
Ale nie stosowałam żadnej diety i schudłam. Obecnie moja waga waha się między 74-70 kg.

Życzę Ci powodzenia! Pozdrawiam!

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
babeczka w aptece powiedziała mi, że colon c usprawnia pracę jelit, ale colon slim jest lepszy na odchudzanie. nie wiem ile w tym prawdy-mam jeszcze trochę zwykłego, który widziałam w naprawdę fajnej cenie na allegro.
A ja znalazłam to w necie:
Colon C zawiera w swoim składzie: łupiny nasion babki płesznik (Plantago psyllium), fruktooligosacharydy oraz bakterie probiotyczne (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bifidus). Natomiast Colon Slim zawiera oprócz łupin nasion babki płesznik (Plantago psyllium),fruktooligosach arydów również błonnik korzenia konjac (Amorphophallus konjac) oraz wapń i magnez. Colon Slim nie zawiera natomiast bakterii probiotycznych, te są tylko w Colon C. Oba preparaty zawierają natomiast fruktooligosacharydy, które są określane mianem tzw. prebiotyków czyli substancji ułatwiających rozwój i utrzymanie naturalnej flory jelitowej bakteryjnej.
Podsumowując, oba preparaty są równocenne pod względem działania na przewod pokarmowy, natomiast Colon Slin dodatkowo uzupełnia dzienną podaż wapnia i magnezu niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego, krążenia oraz kostnego.

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2009-03-10, 14:57   #3978
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Napisane przez dziuba85 Pokaż wiadomość

A ja znalazłam to w necie:
Colon C zawiera w swoim składzie: łupiny nasion babki płesznik (Plantago psyllium), fruktooligosacharydy oraz bakterie probiotyczne (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bifidus). Natomiast Colon Slim zawiera oprócz łupin nasion babki płesznik (Plantago psyllium),fruktooligosach arydów również błonnik korzenia konjac (Amorphophallus konjac) oraz wapń i magnez. Colon Slim nie zawiera natomiast bakterii probiotycznych, te są tylko w Colon C. Oba preparaty zawierają natomiast fruktooligosacharydy, które są określane mianem tzw. prebiotyków czyli substancji ułatwiających rozwój i utrzymanie naturalnej flory jelitowej bakteryjnej.
Podsumowując, oba preparaty są równocenne pod względem działania na przewod pokarmowy, natomiast Colon Slin dodatkowo uzupełnia dzienną podaż wapnia i magnezu niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego, krążenia oraz kostnego.
jaka profesjonalna odpowiedź czyli już wszystko wiemy, idę szukac na allegro colonu slim, u mnie w aptece 45zł kosztuje i ten, i ten...

Mikołaj <3
Stary 2009-03-11, 15:28   #3979
dziuba85
Zakorzenienie

MamoNiny troszkę poszperałam w necie)) Pozdrawiam!

Córcia 21.04.2018 <3

Stary 2009-03-12, 19:30   #3980
aanukaa
Raczkowanie

GG do aanukaa

,

Nasz najpiękniejszy dzień - 14.08.2010

Edytowane przez aanukaa
Czas edycji: 2009-06-23 o 08:05
aanukaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-12, 21:24   #3981
Macia88
Raczkowanie

GG do Macia88

Cytat:
Napisane przez aanukaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
Mam pytanie czy mogę się skonsultować z moją ginekolog na temat meridi - chodzi mi ona może mi ją przepisać jeśli stwierdzi że faktycznie mi jest potrzebna??

Mi mój ginekolog przepisał jak go poprosiłam, ale wspomniał, że powinnam z tym iść do internisty lub dietetyka.

Zapewne zależy od lekarza.
Stary 2009-03-12, 22:16   #3982
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez aanukaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny,
Mam pytanie czy mogę się skonsultować z moją ginekolog na temat meridi - chodzi mi ona może mi ją przepisać jeśli stwierdzi że faktycznie mi jest potrzebna??
Może Właśnie dziś wróciłam z receptą od mojego ginekologa. Przygoda z M. zaczyna się od nowa
Stary 2009-03-13, 08:29   #3983
myszmyszka
Przyczajenie

czesc zastanawiam sie nad ta meridia lub adipexem od kilku miesiecy i chyba sie zdecydyje.jest maly problem mieszkam w londynie wiec nie mam jak zalatwic recepty mam pytanko czy znacie kogos kto sprzedaje tego typu tabletki ,szukam kogos zaufanego i sprawdzonego
myszmyszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-13, 09:12   #3984
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez myszmyszka Pokaż wiadomość
czesc zastanawiam sie nad ta meridia lub adipexem od kilku miesiecy i chyba sie zdecydyje.jest maly problem mieszkam w londynie wiec nie mam jak zalatwic recepty mam pytanko czy znacie kogos kto sprzedaje tego typu tabletki ,szukam kogos zaufanego i sprawdzonego
Raczej nikt Ci na to pytanie tu nie odpowie. Meridia jest lekiem na receptę, którą wypisuje lekarz. Kupuje się ją w aptece. Nie w internecie.
Stary 2009-03-13, 12:29   #3985
Sylunia1987
Raczkowanie

GG do Sylunia1987

Dziewczyny czy wazna jest kolejnosc brania Meridii wg kolejnosci dni i trzeba tabletke "Poczatek" wziac jako pierwsza?Biore Meridie (zaznaczam z przepisu lekarza tym razem)i po 2 tygodniach schudlam malutko.Gdy bralam ostatnio,w miesiac zjechalam 7 kg.Teraz mam apetyt na jedzenie zwlaszcza wieczorem,wtedy wcale.Co moze byc tego przyczyna?Do lekarza mam wizyte dopiero na srode...
Sylunia1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-13, 13:03   #3986
zwyklaniezwykladziewczyna
Raczkowanie

Avatar zwyklaniezwykladziewczyna

Cytat:
Napisane przez Katarinek Pokaż wiadomość
Witam was wszystkie!!!
heh... nie przejmuj sie mam tyle samo wzrostu i 10 kilo wiecej a moj kregoslup jest juz na wymarciu :P bedzie dobrze! powodzonka!
zwyklaniezwykladziewczyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-13, 14:35   #3987
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez Sylunia1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy wazna jest kolejnosc brania Meridii wg kolejnosci dni i trzeba tabletke "Poczatek" wziac jako pierwsza?Biore Meridie (zaznaczam z przepisu lekarza tym razem)i po 2 tygodniach schudlam malutko.Gdy bralam ostatnio,w miesiac zjechalam 7 kg.Teraz mam apetyt na jedzenie zwlaszcza wieczorem,wtedy wcale.Co moze byc tego przyczyna?Do lekarza mam wizyte dopiero na srode...
To nie jest ważne. Każda tabletka ma ten sam skład, możesz je równie dobrze przełożyć do pudełeczka i brać na chybił-trafił.
Stary 2009-03-16, 18:06   #3988
-mała-
Raczkowanie

Witam

ja jestem po trzeciej tabletce M15. Poprosiłam o nią lekarkę, bo niestety stuknęło mi 100 kg przy 170 cm wzrostu Jeżeli chodzi o efekty to rzeczywiście mam mniejszy apetyt, ale myślałam (może głupio i naiwnie), ze wogóle głodu nie będę czuła, a tu niestety wieczorem mi on dokucza (tabletkę biorę po śniadaniu), ale staram się jeść mniej kalorycznie i mniejsze porcje.
Natomiast nie widzę u siebie takich efektów ubocznych jakie niektóre z Was mają. Jedyne co mi dokucza to zmęczenie jakieś 4 do 5 godzin po zażyciu tabletki. Jestem po prostu bardzo śpiąca i zmęczona. Wcześniej tak nie miałam.
Ale mam nadzieje, że M15 mi pomoże
-mała- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-16, 18:48   #3989
mamaNiny
Zakorzenienie

GG do mamaNiny

Cytat:
Napisane przez -mała- Pokaż wiadomość
Witam

ja jestem po trzeciej tabletce M15. Poprosiłam o nią lekarkę, bo niestety stuknęło mi 100 kg przy 170 cm wzrostu Jeżeli chodzi o efekty to rzeczywiście mam mniejszy apetyt, ale myślałam (może głupio i naiwnie), ze wogóle głodu nie będę czuła, a tu niestety wieczorem mi on dokucza (tabletkę biorę po śniadaniu), ale staram się jeść mniej kalorycznie i mniejsze porcje.
Natomiast nie widzę u siebie takich efektów ubocznych jakie niektóre z Was mają. Jedyne co mi dokucza to zmęczenie jakieś 4 do 5 godzin po zażyciu tabletki. Jestem po prostu bardzo śpiąca i zmęczona. Wcześniej tak nie miałam.
Ale mam nadzieje, że M15 mi pomoże
może powinnaś brać tabletkę później? ok 12-13. na mnie działało.

Mikołaj <3
Stary 2009-03-17, 14:47   #3990
-mała-
Raczkowanie

no masz rację spróbuje później
-mała- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości