|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Meridia
byłam dziś na badaniach. heh wszystkie wyniki rewelka. pan doktor zapytał czy stosuję jeszcze meridię i opieprzył mnie, że przerwałam kurację po 1,5 mca
![]() dziuba: jak Ci idzie?
![]() |
#3962 |
Zakorzenienie
|
Uuu mnie to kiepsko. Niestety...
![]()
![]() |
#3963 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3964 |
Przyczajenie
|
witajcie dziewczyny. Ja biore meridie od 1,5 tyg. przez pierwsze 7 dni schudlam 3,5 kg... byla zachwycona szczerze mowiac
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Tasia Czas edycji: 2009-03-06 o 11:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do spania....oj ja tak miałam przez cały czas brania meridi....jak dla mnie to był koszmar...bezsenność totalna...zasypiałam o 4 nad ranem na zmusa...a o 6 rano wstawałam ![]() No ale cóż zrobić takie to już są tego skutki uboczne ![]() Dasz radę pozdrawiam ![]() Aaaa nawiasem to najlepiej ćwicz sobie A6W ja ćwiczę i bez diety nawet tracę na wadze ![]() Polecam bardzo dobre ćwiczenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3966 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ufff no to troszke mnie uspokoilas bo sie martwilam ze waga nie spada ![]() ![]() buziaki ![]() Edytowane przez Tasia Czas edycji: 2009-03-06 o 07:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3967 |
Raczkowanie
|
Moja mama brała meridie - co prawda tylko jedno opakowanie, ale odstawiała bo: nic nie schudła, źle się czuła, nie miała sił na nic.
![]() |
#3968 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() stoisz i jedną nogę odchylasz do tyłu,tak aby te dwie nogi tworzyły jedną linię ![]() plecy proste ![]() Noi prawą nogę z przodu uginasz w kolanie do kąta prostego a lewą tylną nogę też uginasz w kolanie ale prawie do samej podlogi ![]() ![]() Lewa nozka z przodu i prawa z tylu ![]() ![]() Drugim cwiczeniem dobrym jest siadanie na niewidocznym krzeselku ![]() A trzecim to np step ![]() Mnie przynajmniej bardzo pomogło ![]() Schudłam dośc sporo w udach od początku stycznia ![]() Co do A6W brzuch spada bardzo szybko na pewno ci pomoże ![]() Widzę że po meridi nie spisz tak jak ja miałam:P Trzeba to przeżyć ![]() Co do wagi to ja w ciągu 2 dni schudłam na meridi 4 kilo a póżniej 2 tygodnie nie chudłam i później znowu 6 kg także no nie ma powodu do niepokoju ![]() Tym bardziej że po niej ma się zaparcia ![]() Noi po tych ćwiczeniach możesz utyć z 2 kg bo mięśnie dużo ważą więc sie nie sugeruj wagą na samym początku ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
Jednemu doda energi drugiemu ją zabierze. Najwyraźniej meridia nie była dla Twojej mamy. Ja tez niespecjalnie sie czułam w niektóre dni ale chudłam. Tak to niestety jest już podzielone że jeden może z tego skorzystać a drugi nie... Edytowane przez Blondyna20 Czas edycji: 2009-03-06 o 15:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3969 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkie panie!
Jestem tu nowa więc zaczne od początku. Stosuje meridie, dzisiaj wziełam drugą tabletkę. Mam 169cm i waże 77kg. Wiem pewnie czytając ten post do tego momentu powiecie że jestem nie poważna ze zdecydowałam się na branie meridii.... Jednak zanim tak pomyślicie chce wyjaśnić dlaczego zaczełam to brac (nie na własną rękę zalecił mi to lekarz) Jestem dosyć młoda ale mam bardzo mocno zniszczony kręgosłup, dyskopatie, zniczczone dyski uciskają mi na nerw kulszowy co powoduje ból nóg. Dlatego też nie możliwe jest wykonywanie przezemnie większośći ćwiczeń....niestety ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3970 |
Zakorzenienie
|
powodzenia cresa! ja już nie biorę M, ale zaglądam tu. z takim kręgosłupem pewnie ćwiczyć nie można, więc rozumiem.
![]() |
#3971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pisz nam jak tam rezultaty noi jak się czujesz ![]() Na pewno niedługo powrócisz do swoich zamiłowań ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3972 |
Przyczajenie
|
Ceresa mam dokładnie to co ty. Identyczny wzrost, identyczna waga i kręgosłup, niestety mój złamany we wrześniu miałam wypadek samochodowy, skończyło się na złamaniu na szczęście bez przemieszczeń dlatego chodze ale też dużo rzeczy robić nie mogę. Ostatnio bardzo przytyłam ok.6 kilo i bardzo boli mnie kręgosłup, dziś idę do lekarza mam nadzieje że przepisze mi meride albo zelixe , będę trzymać mocno za ciebie kciuki, będzie dobrze. Musi być!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3973 |
Przyczajenie
|
Zapisałam się dzisiaj do lekarza(ale dopiero na koniec kwietnia)i porobię wszystkie badania.Może to,że nie mogę schudnąć to kwestia hormonów.Coś mi się obiło o uszy,że jak się wcześniej schudło(a ja schudłam ok 5kg),a poźniej znowu przytyje(po roku zaczełam znowu tyć) to się nie może schudnąć.Chyba coś w tym jest.:\ Jestem w stanie desperacji,a teraz mam okres i znowu przytyłam i pewnie już mi to zostanie.TL II mi się skończył,ale nic to nie dało,więc już nie kupię.Jaka jest różnica między Colonem C Slim,a zwykłym?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3974 |
Przyczajenie
|
Witam was wszystkie!!!
Zaczełam dzis brać Meridie 15 do tego O słodyczy i ćwiczonka A6W, mam nadzieje ze to cos da! Mam 171 i waze o zgrozo 88kg masakra, a najgorsze jest to ze juz zaczyna mnie bolec kregoslup, juz od dluzszego czasu czytam WASZE forum i stwierdzilam ze tez sprobuje ![]() Jesli pozwolicie to bede sie z Wami dzielila moimi doznaniami ![]()
![]() |
#3975 |
Zakorzenienie
|
babeczka w aptece powiedziała mi, że colon c usprawnia pracę jelit, ale colon slim jest lepszy na odchudzanie. nie wiem ile w tym prawdy-mam jeszcze trochę zwykłego, który widziałam w naprawdę fajnej cenie na allegro.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3976 |
Przyczajenie
|
Ja też zażywam Colon C i jest super codziennie jestem w ubikacji, a przy M wiadomo jak jest... Do całej kuracji dołączyłam kijki nordic i 2-3 razy w tygodniu chodzę na godzinne spacerki, 2 razy w tygodniu ćwiczenia( bez obciążenia aby kręgosłup sie nie buntował, ale i tak jestem mokrusieńka) no i 2 razy w tygodniu basen. Narazie efekt taki że przytyłam kilo ale ciągle się pocieszam że to mięśnie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3977 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katarinek! Ja mając 18 lat też tyle ważyłam - niestety wzrost 170cm, więc bez róźnicy. Niestety moja waga w najgorszym momencie sięgnęła 90kg!!! ![]() Ale nie stosowałam żadnej diety i schudłam. Obecnie moja waga waha się między 74-70 kg. Życzę Ci powodzenia! Pozdrawiam! ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
Colon C zawiera w swoim składzie: łupiny nasion babki płesznik (Plantago psyllium), fruktooligosacharydy oraz bakterie probiotyczne (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bifidus). Natomiast Colon Slim zawiera oprócz łupin nasion babki płesznik (Plantago psyllium),fruktooligosach arydów również błonnik korzenia konjac (Amorphophallus konjac) oraz wapń i magnez. Colon Slim nie zawiera natomiast bakterii probiotycznych, te są tylko w Colon C. Oba preparaty zawierają natomiast fruktooligosacharydy, które są określane mianem tzw. prebiotyków czyli substancji ułatwiających rozwój i utrzymanie naturalnej flory jelitowej bakteryjnej. Podsumowując, oba preparaty są równocenne pod względem działania na przewod pokarmowy, natomiast Colon Slin dodatkowo uzupełnia dzienną podaż wapnia i magnezu niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania układu nerwowego, krążenia oraz kostnego.
![]() |
![]() |
#3978 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3979 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3980 |
Raczkowanie
|
,
Nasz najpiękniejszy dzień - 14.08.2010 ![]() Edytowane przez aanukaa Czas edycji: 2009-06-23 o 08:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3981 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi mój ginekolog przepisał jak go poprosiłam, ale wspomniał, że powinnam z tym iść do internisty lub dietetyka. Zapewne zależy od lekarza.
![]() |
![]() |
#3982 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3983 |
Przyczajenie
|
czesc zastanawiam sie nad ta meridia lub adipexem od kilku miesiecy i chyba sie zdecydyje.jest maly problem mieszkam w londynie wiec nie mam jak zalatwic recepty mam pytanko czy znacie kogos kto sprzedaje tego typu tabletki ,szukam kogos zaufanego i sprawdzonego
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3984 |
ćwir ćwir
|
Raczej nikt Ci na to pytanie tu nie odpowie. Meridia jest lekiem na receptę, którą wypisuje lekarz. Kupuje się ją w aptece. Nie w internecie.
![]() |
#3985 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy wazna jest kolejnosc brania Meridii wg kolejnosci dni i trzeba tabletke "Poczatek" wziac jako pierwsza?Biore Meridie (zaznaczam z przepisu lekarza tym razem)i po 2 tygodniach schudlam malutko.Gdy bralam ostatnio,w miesiac zjechalam 7 kg.Teraz mam apetyt na jedzenie zwlaszcza wieczorem,wtedy wcale.Co moze byc tego przyczyna?Do lekarza mam wizyte dopiero na srode...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3986 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3987 | |
ćwir ćwir
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3988 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ja jestem po trzeciej tabletce M15. Poprosiłam o nią lekarkę, bo niestety stuknęło mi 100 kg przy 170 cm wzrostu ![]() Natomiast nie widzę u siebie takich efektów ubocznych jakie niektóre z Was mają. Jedyne co mi dokucza to zmęczenie jakieś 4 do 5 godzin po zażyciu tabletki. Jestem po prostu bardzo śpiąca i zmęczona. Wcześniej tak nie miałam. Ale mam nadzieje, że M15 mi pomoże ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#3990 |
Raczkowanie
|
no masz rację
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:31.